Kullanıcı mesaj:Yeşil

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Yeşil![kaynağı değiştir]

20px İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

20px Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

20px For non-Turkish speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
20px İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini 170px
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
20px Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

M. M. ileti 22:06, 4 Şubat 2009 (UTC)


left|50px|Uyarı Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --M. M. ileti 22:06, 4 Şubat 2009 (UTC)



45x45px|left Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. kibelemesaj 22:32, 4 Şubat 2009 (UTC)


50px|left Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--M. M. ileti 22:37, 4 Şubat 2009 (UTC)

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 09:25, 15 Şubat 2009 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

50px|left Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamaya çalışmalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını da inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. - M. M. ileti 19:15, 21 Mart 2009 (UTC)
45x45px|left Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza geçici bir süre için izin veremiyoruz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   08:05, 22 Mart 2009 (UTC)

Neden şablonu ısrarla değiştirmek istediğinizi anlayamıyorum. Benim eklediğim versiyonda sayfalara eklenen şablona gerektiğinde ulaşmak çok daha kolay oluyor. Lütfen ısrarla değiştirme savaşı başlatmayınız... İyi vikiler. --SkyCaptainmsj 20:33, 16 Haziran 2009 (UTC)

mrb. kesinlikle savaş açmak gibi bir derdim yok sadece en güzel fenerbahçe kadrosu "şablonu" yapmanın peşindeyim sürekli değiştiriliyor. ben düzeltiyorum ama bazı arkadaşlar savaş açtığımı düşünüyor. yaptığım şablona önce bi bakıp sonra düşüncenizi bekliyorum. kötü olan hiçbirşey yok. değişimin kolay olmadığını söylemişsiniz, bölesi daha doğru bence çünkü bozmak isteyen kişiler elleyemez diye düşündüm. iyi vikiler. "YEŞİL"

  • Ben diğer sayfaların çoğunda kullanılan şablonun geneli bozmamak adına kullanılmasından yanaydım ancak bu konuda ısrarcı olmayacağım. :) --SkyCaptainmsj 15:11, 19 Haziran 2009 (UTC)

Fenerbahçe Taraftar Ödülleri[kaynağı değiştir]

Madde bir web sitesi tarafından verilen ödüllere ilişkindir. Ansiklopedik değeri yoktur. Kayda değer değildir.Sultaniman 07:40, 12 Temmuz 2009 (UTC)

50px

Fenerbahçe Taraftar Ödülleri isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Sultaniman 10:49, 17 Temmuz 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

left|55px Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 07:09, 13 Temmuz 2009 (UTC)



Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 19. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Vito Genovese 00:52, 4 Ocak 2010 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, ilgili şablonda arma kısmına koyacağımız resmin yalın olmasına özen gösterilim lütfen. Örn; Dosya:blee blee.jpg, Dosya:blee blee.jpg ya da blee blee.jpg şeklinde değil de blee blee.jpg şeklinde kullanırsak düzgün bir kullanım elde ediyoruz. Bunu nasıl anlayabilirim derseniz eğer çünkü bilgi kutuları farklılıklar gösterebiliyor. Hemen ilgili sayfada önizleme yaparken altta kullanılan şablonlar kısmında gördüğünüz takım şablon ya da benzeri ifadeleri tıkladığınızda doc formatındaki kullanım açıklamasını edinebilirsiniz. Sayfalarını düzenliyorum şu an. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 03:17, 1 Şubat 2010 (UTC)

  • Şu sayfada kullanmak istediğiniz resim Vikipedi içerisinde mevcut değil sanıyorum. Wikipedia ya da diğerlerinden Vikipedi içerisine yükleyip kullanabilirsiniz. Şimdilik olmayan resmi çıkarıyorum. Kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 03:21, 1 Şubat 2010 (UTC)
  • iyi sabahlar yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Birde resim yükledikten sonra silimemesi için nasıl bir yol izlemeliyim mesela futbolcu vikileri için bu konuda da bilgin varsa mesaj olark yazarsan sevinirim.Bu imzasız yazı Yeşil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Tekrar merhaba, öncelikle iletileriniz sonuna imza atmanız gerekmektedir. Bunun için hemen iletimin altına bilgilendirici şablonu ekliyorum. İlk olarak Vikipedi içerisinde belli bir format bulunmaktadır. Şablon girişleri bulunan ifadeler sayfa önyüzlerinde görünmektedir. Mesela sayfayı kaydettiğinizde eğer sayfa içerisinde kırmızı renkli cümleler görüyorsanız eğer o girişiniz hatalıdır. Belki bir kod hatasından belki bulunmayan içerikten. Böyle durumlarda hemen ilgili parçayı metinden çıkarınız. Gördüğüm kadarıyla Wikipedia'den bazı çevirmeler yapmaktasınız. Fakat Wikipedia'de bulunan tüm şablonların ya da resimlerin hepsi Vikipedi içerisinde bulunmuyor. Görünmemesinin sebebi de o. Hemen dosya yüklemeyle ilgili bilgi vereyim: Vikipedi'ye yüklenen her dosya'nın telif içerikli olmaması gerekiyor. Dosya yükleme hakkındaki bilgiyi yazıyı tıklayarak elde edebilirsiniz. Tüm yüklediğiniz dosyaların içerisinde Lisans ve kaynak bilgisi bulunması zorunludur. Hemen sol taraftaki menünüzde araçlar kısmının altında dosya yükle bölümü bulunmaktadır. Dosya yüklerken ilgili sayfada bir çok bilgi bulunmakta. Onları okuyarak genel bilgi sahibi olabilirsiniz. Vikipedi içerisinde değişiklik yaparken yanlış yapacağım diye lütfen endişelenmeyiniz. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 03:39, 1 Şubat 2010 (UTC)
36px Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete Dosya:Signature icon.png tıklamanız yeterli. --CnkALTDSmesaj/message 03:39, 1 Şubat 2010 (UTC)
  • yardımların için çok teşekkür ederim Yeşil 03:42, 1 Şubat 2010 (UTC)
  • Rica ederim. Lakin yaptığınız değişikliklerde hata mevcut ise eğer benim ya da diğer Vikipedistler tarafından geri alınabilir. Lütfen bunda ısrarcı bir tutum sergilemeyiniz. Aklınıza takılan bir şey olduğunda hem bana hem de sol menüde katılım menüsü altında bulunan son değişiklikler kısmında aktif gördüğünüz diğer Vikipedist'lere danışabilirsiniz. Kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 03:45, 1 Şubat 2010 (UTC)

Muratsahinileti 20:24, 4 Şubat 2010 (UTC)


  • Selamlar. Lütfen maddelerdeki yazı sıranız kaynkça-dış bağlantılar-ilgili şablonlar şeklinde olsun. Ayrıca futbolcularda kilo bilgileri ile doğum tarihinde doğdukları ülkenin bayrağı yazılmıyor. Bilgilerine...--вяí¢αи76ileti 07:43, 2 Mart 2010 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

50px|left Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
yabancım 18:24, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

left|55px Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - yabancım 18:25, 31 Ağustos 2010 (UTC)



Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Yeşil,

Oluşturmuş olduğunuz Paul Ellender adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Muratsahinileti 01:23, 19 Eylül 2010 (UTC)

Lisans / Kaynak durumu belirsiz resim(ler) yüklediniz...[kaynağı değiştir]

C. Jones msj 14:52, 20 Eylül 2010 (UTC)

Kısa maddeler[kaynağı değiştir]

Selamlar. Spencer Weir-Daley gibi oluşturduğunuz bir çok madde VP:TASLAK kriterlerini karşılamadığından silinecektir. Lütfen maddelere 2-3 cümle daha ekleme yapınız...--вяí¢αи76ileti 09:12, 21 Eylül 2010 (UTC)

50px|left Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Rapsar 12:19, 21 Eylül 2010 (UTC)
left|50px Lütfen maddelerden hızlı silme etiketlerini çıkartmayınız. Eğer maddenin silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız, {{bekle}} etiketini ekleyiniz ve maddenin tartışma sayfasında nedenini belirtiniz. Hizmetliler maddeyi silmeden önce sizin açıkladığınız sebebi kontrol edeceklerdir. Teşekkürler.

Rapsar 11:12, 22 Eylül 2010 (UTC)

50px

Gareth Jelleyman isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 17:26, 26 Eylül 2010 (UTC)

Vandalizm nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

45x45px|left Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 22:45, 18 Kasım 2010 (UTC)

thy değiştirme[kaynağı değiştir]

dostum thy sayfasını neden değiştiriyorsun, ne alıp veremediğin var senin orda (mertborak)

Milli goller[kaynağı değiştir]

Selamlar. Milli takım gollerini yazarken, örneğin, {{bayrak|ABD}} [[ABD Milli Futbol Takımı|ABD]] yazmak yerine {{USAf}} kullanman yazım kolaylığı sağlar. Tüm ülkelerin kodları için FIFA ülke kodları listesi sayfasına bakabilirsin.--вяí¢αи76ileti 13:38, 27 Ocak 2011 (UTC)

İş birliği vakti![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 7. haftasının projesi Robbie Williams sayfasındaki kırmızıları gidermek (SM çalışması) olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Alex de Souza maddesi hk.[kaynağı değiştir]

Selamlar, bu madde ile ilgili birkaç defadır ciddi yazım hatalarının düzeltmelerini yapıyorum ve bir gün sonra hatalı olan kendi sürümünüze geri alıyorsunuz. Geçerli bir nedeniniz var mı acaba? Bu işe lütfen bir dur diyelim artık.


LuCkY İleti 08:04, 15 Mart 2011 (UTC)

merhaba LuCKY ben Alex de Souza sayfasını 3 yıldır maç maç takip edip düzelmekteyim yazım hatalarını düzelterek gerçek olan bilgileri yazıyorum. mesela düzeltiyorum ama oynadıgı mac sayısı 212 gol 121 yazıyo şu anda ama oyuncunun maç sayısı 206'dır ben tamamen gerçek bilgileri geçirmekteyim dediğim gibi 3-4 yıldır maç maç takipteyim ve şu durumda olması sıfırdan benim tarafımdan yapılmıştır. söylemek istedim saygılar ....Yeşil

Merhaba Yeşil, Alex de Souza maddesi hakkındaki çabanın farkındayım ve bir Fenerbahçeli olarak seni takdir ediyorum, ancak yaptığın değişikliklerde maç sayıları ve golleri gibi bilgileri yazarken farkında olmadan maddeyi birkaç ay önceki sürüme geri getiriyorsun, buna birkaç defa şahit oldum. Maddeye bir ekleme yaparken, sadece eklemek istediğin bölümü eklediğinden ve diğer bölümleri bozmadığından emin olmanı rica ediyorum, örneğin son yaptığın değişikliklerde olduğu gibi. Ayrıca eğer mümkünse maç sayıları ve golleri veya herhangi bir bilgiyi yazarken yararlandığın bir kaynak varsa onları da kaynakça bölümü ekleyebilir misin? Böylece maddeyi okuyan insanlar bilgilerin güvenirliğine daha çok itimat edebilirler. Kolaylıklar dilerim.

LuCkY ileti 00:15, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Selamlar. Şu sayfaya editörlük yetkisi için başvurursan yetkiyi alabilrisin. Böylece olumlu değişikliklerini kontrol etmek zorunda kalmayız, otomatik kontrol edilir. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:23, 16 Eylül 2011 (UTC)

Antalyaspor maddelerindeki kadro bölümleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

su degisiklikleri] Antalyaspor'un tüm maddelerinde yapabilirseniz cok iyi olur. Lütfen bu tür degisikliklrde varsa güncelleme tarihine degistirebilirseniz iyi olur. Antalyaspor maddeleriyle kast ettigim sunlardir:Antalyaspor Profesyonel Futbol Takımı ve Antalyaspor 2011-12 sezonu.

Hayirli vikiler--Xberger 18:42, 23 Kasım 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Yeşil,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Ankaraspor kadrosu adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Ilgaz ERmesajkatkılarım 15:23, 7 Ocak 2012 (UTC)

Hoş geldiniz Yeşil![kaynağı değiştir]

Vikipedi|50px 100px|right|Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:31, 19 Aralık 2014 (UTC)