Kullanıcı mesaj:Tunca Can

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:TOBB ETÜ sayfasından yönlendirildi)

Geçmiş olsun[kaynağı değiştir]

Sevgili dostum geçmiş olsun, şimdi iyisin değilmi? --Elmacenderesi E=mc2 17:36, 1 Eylül 2007 (UTC)

İyi olmana çok sevindim dostum, Sevgilerimi gönderiyorum, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 17:43, 1 Eylül 2007 (UTC)

Geçmiş Olsun[kaynağı değiştir]

Sayın Recep Tunca,

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım hastalığınız tamamen iyileşmiştir. Vaktinizin müsait olduğu zamanlarda sizi Osmanlıca vikiye de beklerim. Şu anda madde sayımız 1000'i aştı fakat düzenli katkı yapan kullanıcılar konusunda hala sıkıntımız var, yardımcı olursanız sevinirim. Ne kadar çok katkı yaparsanız bizim için çok o kadar iyi. Katkıyı sadece yeni madde açma şeklinde düşünmeyin. Mevcut maddelere yapılacak bir cümlelik ilave veya resim ve diller ekleme de katkıdır. Daha önce de ifade ettiğim gibi imla hatası yaparım diye çekinmeyin ben gerekli düzeltmeleri yaparım. Biraz gayret edersek yakın bir tarihte sitenin açılacağını tahmin ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler sağlıklı bir hayat temenni ederim.

--Tarih 17:56, 1 Eylül 2007 (UTC)

geçmiş olsun. umarım iyisinizdir şimdi. kolaylıklar dilerim.--Kutu su 18:00, 1 Eylül 2007 (UTC)

  • merhaba, daha önce size iletilen kullanıcı adınızla ilgili değişiklik başvurunuzu yaparsanız seviniriz. bu şekilde bir kurumu temsil ediyor gibi devam edemezsiniz. teşekkürler. --kibelemesaj 18:04, 1 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba, kullanıcı sayfanızı görünce geçmiş olsun demek istedim. -- tema 18:50, 1 Eylül 2007 (UTC)

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Desteğiniz için sağolun.Keşke Yönetici olsam da Size bir Banstar hediye edebilsem-İyi çalışmalar- Kullanıcı:Vay

Desteğiniz için teşekkür ederim TOBB ETÜ. Filanca 19:10, 1 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Recep abi çok teşekkür ederim.Umarım önemli rahatsızlığınız yoktur.Sınavlar için tebriğiniz çok güzel.Hayırlı geceler.Kullanıcı:Vay

Geçmiş olsun[kaynağı değiştir]

Geçmiş olsun Recep Allah şifa versin--Aycan 21:28, 1 Eylül 2007 (UTC)

ve esenlik diliyorum,, geçmiş olsun. Çabuk iyileş ve Üzme bizi.. Levent Abi ileti 10:34, 2 Eylül 2007 (UTC)

Gemiş Olsun[kaynağı değiştir]

Çok geçmiş olsun,çabuk iyileşip döndün umarım :) Bir ara vaktin olursa msne ekle beni. kutuksson@yahoo.com Khutuckmsj 15:32, 2 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba yöneticilik oylamasında sizden neden olumsuz oy aldığımı merak ediyorum. Size göre eksikliklerimi, eksik, zayıf yönlerimi bana bildirirseniz sevinirim. Hoşçakalın, kolay gelsin.--TOBB ETÜ 18:17, 3 Eylül 2007 (UTC)

Tek sebep, kullanıcı adınız oldu. Bende, sanki sadece belli bir kuruma veya alana yönelik katkıda bulunmak için Vikipedi'desiniz izlenimini uyandırıyor. Bunun dışında özel bir sebebim yok. Teşekkürler. --Dreamer msj 18:25, 3 Eylül 2007 (UTC)

Haber verdiğiniz için teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Haber verdiğiniz için teşekkürler, gördüğüm kadarıyla arkadaşlar ilgilenmişler zaten. İyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 17:15, 5 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı sayfanı yeni okudum. Geçmiş olsun dostum--GK ® 21:43, 12 Eylül 2007 (UTC)

Neden engellemiyorsunuz beni?[kaynağı değiştir]

Buradaki soruna itafen:

TOBB ETÜ, arkadaslar aciklamislar ama ancak resmi aciklamayi ben yapayim. Senin engellenmemenin tek nedeni, Vikipedi'deki iyi niyet kuralidir. Bu konuyu bu kadar zorlamani hem anlamsiz hem de iyi niyet susistimai olarak goruyorum. Kimsenin kisisel bir cikari yok bunu sana aciklamakta, ve senin de sorumluk alip uyumlu olman gerekiyor. Acikcasi bununla yoneticiligin icin destek alamayacagin gibi bir Vikipedist olarak da burada tutunamazsin. Lutfen en kisa zamanda ismini degistir; bu tek uyarim olacak. Citrat 01:52, 13 Eylül 2007 (UTC)


  • Sevgili Recep,

Rahatsızlığından yeni haberim oldu, geçmiş olsun..

Yine yöneticiliğe adaylığını koymuşsun. Hayırlı olsun ama iki gözüm her şeyin bir "ortamı" var. Daha önce de adaylığını koydun.. Belki o zaman da "ortam"ı müsait bulmuştun ama beklediğin sonucu alamadın.. O adaylığın sırasında sana -samimi söylüyorum- bir "ağabey" tavsiyesinde bulunmuş, adaylıktan çekilmeni tavsiye etmiştim. "Sen kimsin ki?" diyebilirsin.. Ve cavabını da hemen alırsın: Ben, senin buraya ciddi katkılarını bekleyen ve seni seven bir dostunum. Dikkat ediyor musun, "Beni niye engellemiyorsunuz, hadi engelleyin" tarzında meydan okuyorsun.. Karşındakiler, en az benim seni sevdiğim kadar seven insanlar. Engellenmediysen bu seni gerçekten sevdiklerindendir.. Sevgi saygı karşılıklıdır. İnsanların, sevenlerini sevmek veya hiç olmazsa onları kırmamak gibi bir mecburiyetleri vardır.. Bu, eşyanın tabiatı gereğidir. Tabii etik açıdan söylüyorum bunu. Yanlış kanaatte değilsem şahsen ben bu tavrını --ne olduğunu bilmiyorum ama ciddi olduğunu sen söylüyorsun-- son geçirdiğin rahatsızlığın etkisiyle sergiliyorsun.. (Laf aramızda sevildiğini bildiğin için hepimize biraz da, naz yapıyorsun mu, desem, Müslümana TOBB ETÜ eziyeti mi desem, senin de bizleri çok sevdiğinin başka bir anlatım tarzı mı desem, bilemiyorum.) Seni çok sevdiğim halde baksana bu tavrın yüzünden sana oy bile kullanmadım. Bir oy borcum var ama bu sefer beni dinle ve biraz yumuşa lütfen. Yukarıda Sn. Citrat uyarmış. Böyle giderse, haklı olarak, ama seni ve senin adına hepimizi üzecek kararını verecek. Eee haklı bır karara kim ne diyecek o zaman?.

Söylediklerimi biraz düşün ve aylarca verdiğin bunca emeğin sonucunu, bir inat uğruna berbat etme. Sevgiler ve ayni meridyen ve paralelde yaşıyorsak iyi geceler ve iyi ramazanlar canım. Hoşça kal.--Hasan Sami 03:07, 13 Eylül 2007 (UTC)

  • Selam Recep, oylamadaki yorumum seni üzmüş anlaşılan. Ama önceki oylaman sonrasında artarak çoğalan katkıların maalesef kayda değer içerikte olmadığı için silindi. Emeklerin ziyan oldu. Ben senin yerinde olsaydım, böyle uğraştırıcı, vakit alıcı bi projeye adım atmadan önce topluluğun fikirlerini alırdım. Mesela köy maddeleri ile ilgili şu anda böyle bir kamuoyu yoklaması yapıyorum. Projenin ne şekilde devam etmesi gerektiği konusunda fikir alıyorum ki, emeklerim boşa gitmesin diye. İkinci bir konu: Kullanıcı adın konusundaki ısrarını hala anlayabilmiş değilim. Bu konuda seni sadece şu noktada haklı görüyorum. Neden madem ilk anda veya ilk başlarda engellenmedin? Ancak tahmin ederim ki, yönetici arkadaşlar olayın farkına vardıklarında sen çok yol katetmiştin ve seni uygun bir dille uyarmak istediler. Zira böyle bir zorunlulukları yok, politikalar der ki; gördüğünüz anda engelleyin. Ancak senin bunca editin, seçme, seçilme hakkın falan heder olmasın diye seni kibarca uyardılar. Keşke olayı bu kadar dallandırıp budaklandırmasaydın. Ben şu an senin yerinde olsam, 10 bine yaklaşmış editim varken ille de adım diye tutturmam ve o ad gerçekten politikalara aykırı. Sağduyulu karar vereceğini ümit ediyor, oylamanın hayırlısıyla neticelenmesini diliyorum. --maderibeyzamsj 07:02, 13 Eylül 2007 (UTC)
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sağlık probleminiz yoktur. ilgili sayfadaki sorduğunuz soruya yapılan yorumlara katılıyorum. Böyle sudan bir sebebten süresiz engel almanızı hiç birimiz istemeyiz. Lütfen sağduyu ile bir kez daha düşünün. İyi çalışmalar--Atacameñoileti 07:22, 13 Eylül 2007 (UTC)

beni tanımışşındır Recep abi.Hani bir zamanlar bir alper vardı işte o.Nitelikli katkılarından dolayı yöneticiliğine destek veriyorum.--Vay 07:44, 13 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:26, 21 Eylül 2007 (UTC)

Bir kullanıcı adının Wikimedia projelerinde kayıtlı olup olmadığını öğrenmek için [[sulutil:<istenen kullanıcı adı>]] bağlantısını kontrol edebilirsiniz. --Superyetkinileti 18:31, 25 Haziran 2012 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba. Daha önce tanışmamıştık; ama Vikipedi'ye yeniden hoş geldiniz demek istedim. Katkılarınızı yeniden görmekten memnuniyet duyacağım. İyi çalışmalar... --seksen 21:16, 25 Haziran 2012 (UTC)

Bu arada hazır mesaj atmışken belirteyim, siz yokken vandalizme karşı sürüm kontrolü diye bir sistem geldi. Editör olmayan kullanıcıların değişikliklerinin editörlerin tarafından onaylamayı bekliyor özetlemek gerekirse, uygunsuzsa (vandalizm veya telif ihlaliyse mesela) reddediliyor. Sizin de editörlük başvurusu yapmanızı tavsiye ederim. Büyük bir mesele değil zaten. --seksen 21:17, 25 Haziran 2012 (UTC)
Destek gibi bir durum yok ki ortada, Vikipedi'de yer almanızı tüm kullanıcılar istiyordur sanırım :) Editörlük öyle mühim bir şey değil. Fazla tecrübe istemiyor. Vikipedi'deki amacınız, geçmişte de şu günlerde de yaptıklarınız ortada. Bu durumda editör olmanızın önünde herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama tabii siz bilirsiniz. İyi çalışmalar... --seksen 16:17, 26 Haziran 2012 (UTC)

Slm ben de etu mezunuyum.tanismis olmak istedim :) kolay gelsin.--Tunca Can (mesaj) 15:48, 26 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Ben halen okuyorum, son sınıf öğrencisiyim :) Tanışmayı isterim tabi, bölümün ne?

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano 58ileti 08:41, 27 Haziran 2012 (UTC)

Merhabalar. Aynı üniversitedeniz. Gerçi ben emzun oldum ama bir selam vermek istedim. Kolay gelsin. Yabancı dil gereklilikleri bölümünü değiştiriyorsun galiba. Sayende ben de yeni uygulamaları öğreniyorum. Kolay gelsin.--Recep Tunca Can (mesaj) 20:20, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba. Teşekkür ederim. Ben de bu yıl mezun oldum. Ben de yeni öğrendim bu uygulamayı bizim zamanımızda iki yıl hazırlıkta kalan bölüme geçerdi :) Bilkent'e yakın bir model oluşturmuşlar Hazırlıkta kalanın programla ilişiğini keserek.--Charismaniac (mesaj) 20:24, 8 Ağustos 2013 (UTC)

TİKA Türkoloji Projesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TİKA Türkoloji Projesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TİKA Türkoloji Projesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 15:13, 6 Mayıs 2017 (UTC)

Sizi özledik Tunca Can![kaynağı değiştir]

Tunca Can, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:13, 24 Ağustos 2017 (UTC)
















İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Tunca Can, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 23.18, 30 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Turkish Ziraat Bank Bosnia dd silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Turkish Ziraat Bank Bosnia dd) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Turkish Ziraat Bank Bosnia dd sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Jelican9💬 08.57, 8 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Hassas bölge silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Hassas bölge) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hassas bölge sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 21.04, 14 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]