Kullanıcı mesaj:Recep Tunca Can

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Recep Tunca Can![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

--Sabri76mesaj 20:22, 28 Eylül 2007 (UTC)

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz. Bildiğiniz/ya da dikkat ederseniz farkına varacağınız gibi vikipedi'de şablonlar önem taşıyor. "Öncelikli düzenle" şablonu da bir gereklilikten doğmuştur. Sizin silinmesini istediğiniz dönemde kullanılmıyor olması, kullanılamayacağını göstermez. Eğer incelerseniz geçmişte kullanıldığını, dolayısıyla işi bittiğinde kaldırıldığı için sizin bunu o an göremediğinizi farkedersiniz. Bu şablonun madde içinde kullanılma ömrü kısadır. Bu nedenle sil ibarenizi geri alıyorum. Bilginize. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 14:17, 4 Kasım 2007 (UTC)

atlasjet maddesi[kaynağı değiştir]

selam, sizin girdiğiniz son kaza ile ilgili maddenin başlığının "Atlasjet 4203 Sayılı Sefer" seklinde olmaısının turkceye daha uygun oldugunu dusunuyoruz. tartısma sayfasına bir bakar mısınız?

Ulubay 20:23, 2 Aralık 2007 (UTC)


çok pardon, Atlasjet Uçuş 4203 başlığının makale gecmisinde adınızı gordugumu sanıyordum, oysa adınız ilgili maddenin tartısma kısmında geciyor. kusura bakmayın :)

Murat Ulubay

Ulubay 06:54, 4 Aralık 2007 (UTC)

Kit in olduğu dizinin ismi nedir? e.c. 10:24, 11 Mart 2008 (UTC)

Ya Christoph Colomb da denmez ki, sayende yerlere yattım, sen buralardan gitmeden önce katılacağım diyordun, bide TOBB deyince hemen aklıma geldin kesin bizim TOBB dur dedim:) bugün başarılar diliyorum, izleyeceğim tekrar, dikkatli ol, iyi odaklan, heyecanlanma, başarılar... e.c. 10:32, 11 Mart 2008 (UTC)

Katkılarını bekliyoruz, tekrar tekrar başarılar, heyecanlanma, seni finalde görmek istiyoruz, dediğim gibi iyi odaklan ve elinden geleni yap, sevgilerimle... e.c. 10:39, 11 Mart 2008 (UTC)

İyi günler geri dönmüşsünüz sevindim. Yarışmaya mı çıkıyordunuz?--Tuz 11:13, 11 Mart 2008 (UTC)

Kanal söyleyin de ben de izleyeyim. Başarılar--Tuz 11:14, 11 Mart 2008 (UTC)

Evet sizi yarışmaya çıktığınızı bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Televizyonda görmüş. Keşke daha önceden benim de haberim olsaydı ya gene de başarılar dilerim. İstanbul'da mısınız?--Tuz 11:19, 11 Mart 2008 (UTC)

Rhatsız ediyorum ve işinizi bölüyorum kusura bakmayın ama kanal 1i uydudan izleyemiyorum. Canlı gösterme ya da ne bileyim izlemem için bir şey biliyor musunuz*--Tuz 11:23, 11 Mart 2008 (UTC)

Tekrardan rahatsız ediyorum ama ben yeni bir madde yazmaya başlıyorum. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması burada yer alan imla hataları noktalama işaretleri vb. düzenlemesini yaparak katkıda bulunursanız çok sevinirim. Daha maddeye yeni başladım düzenleme şimdi değil ama evet derseniz çok mutlu olurum--Tuz 11:49, 11 Mart 2008 (UTC)

Bugün de son anda kaçırdın, program canlı değil sanırım? e.c. 22:54, 11 Mart 2008 (UTC)
Dershaneye gitmek durumunda olduğum için dün programı izleyemedim. Passaparola ilk çıktığı zamanlar ilziyordum. Anlamadığım bir şey var neden sürekli yarışmışsınız. Yani dün de vardı bugün de var diyorsunuz bu konu hakkında bilgi verir misiniz?--Tuz 12:50, 12 Mart 2008 (UTC)

Para ödülü vs. kazandınız mı yani ne oldubilmek istiyorum. Bu arada 2004 EŞY'yi yazdığım kadarı ile düzeltebilir misinmiz yanlışlarımı--Tuz 13:29, 12 Mart 2008 (UTC)

Peki siz bilirsiniz ama şu tablo ile ilgilenirseniz (şimdi) çok sevineceğim. Oy tablosu kısımındaki tablo. Bazı ülkelerin kısaltmalarını bilmediğim için kafama göre yaptım. Siz daha iyi bilirsiniz. Bu arada ben de sizin gibi Türk dili ve edebiyatı ya da Tarih bölümü okumak istiyorum. Türk dili okuyan birini görünce burada o kadar sevindim ki. Ama bakın ki noktalama işaretleri ve yazım konusunda düzenlemeyi sizden bekliyorum. Benden türkçeci falan olmaz :( Ben şimdi yarışmayı kaçırdığım için çok üzüldüm. Sizde bir kaydı var mı ya da youtubeda falan ekli midir? Sizi çok oyaladım kusuruma bakmayın lütfen. Eldariondan rica ettim TOBB ETÜ iken yaptığınız değişiklikleri size aktarması için.--Tuz 13:39, 12 Mart 2008 (UTC)

İster noktalama işareti düzeltmesi ister bir sözcüğün yabancı karşılığı yerine türkçesinin kullanılması vb. olsun en küçükten en büyüğe kadar bütün olumlu katkılar türkçenin gelişmesini sağlar. Türkçeyi geliştiren de türkçecidir. Biz burada bu tür ufak tefek şeylere dikkat edersek biz de Türkçeci oluruz. Neyse TOBB ETÜ konusu zaten halledilemiyormuş. Üzüldüm. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar--Tuz 13:53, 12 Mart 2008 (UTC)

Şu canlı yayın şeysini sabah denediğimde oldu ama şimdi canlı yayını göstermiyor bilgisayarda. E ben nasıl izleyeceğim şimdi çok merak ettim.--Tuz 14:35, 12 Mart 2008 (UTC)

Bnimde şimdi oldu. Duyduğuma göre 6 milyar alşmışsınız hayırlı olsun:--Tuz 15:04, 12 Mart 2008 (UTC)

Siz yok musunuz şimdi. Aaaaa--Tuz 15:10, 12 Mart 2008 (UTC)

TOBB ETU başlıklı sayfada yaptığınız değişiklik ısrarlarınıza ragmen geri alınmıştır. Çünkü topluluk isimleri ve linkleri örneklerindeki gibi yazılmış ve resmin doğrudur. Bağlıntılı linkler ise kendi web sitesinden açıklamadaki gibi doğrudur. Bu imzasız yazı Kutu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Katkılarınıza ara verdiniz herhalde. Vikipedi sizinle daha güzel. Lütufen vikipediyi ihmal etmeyin--Tuz 14:51, 16 Mart 2008 (UTC)

Demek geri döndün.Sen yokken buralar çok değişti.Vikipedi 100.000`ci maddeyi geçti.Aynı zamanda yeni yöneticiler gelerek eski yöneticilerden bazıları emekliye ayrıldı.--Vay 16:50, 16 Mart 2008 (UTC)

İyiyim Recep abi.Fakat sen yokken buralarda çok şey oldu.Şu an bile ne olacağını bilemiyorum.İngiltere`deki yönetriciler vikileri teftiş ettiler.Tuangça vikipedi 10.000 adet kısa maddesini anında sildiler.Fakat Volapük ve Türkçe vikipediler sorunsuz atladılar.--Vay 16:59, 16 Mart 2008 (UTC)

Sen yokken günde en az 30.000 kullanıcı şaçma sapan maddeler açıyordu.Bunlarla uğraşmak gerçekten zordu.Volapuk , Tuança ve Türkçe vikipedi aynı anda 100.000 maddeye ulaştılar.Wikimedia kurallarına göre her 100.000 maddede inceleme yapılır.Eğer bu 100.000 madde içerisinde uyduruk madde varsa silinir ve Tüm vikipedislerin hevesi kursağında kalırdı.Ayrıca yeniden 100.000 maddeye ulaşmanın anlamı kalmazdı.--Vay 17:08, 16 Mart 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfanız boş durunca girip kendim doldurasım geliyor:) Sahi neden boş?--Tuz 10:42, 18 Mart 2008 (UTC)

Peki, bu arada hizmetli adayı oldum.--Tuz 10:46, 18 Mart 2008 (UTC)

Yok son gelişmelerden haberiniz olsun dedim. İsterseniz silin tabi.--Tuz 10:52, 18 Mart 2008 (UTC)

tekrar merhaba[kaynağı değiştir]

hatırlamaz mıyım recep yarışma elemesinden dönüyorduk. vikipediye tekrar hoşgeldin. engellediğini görmüştüm bir aralar sahi nedeni neydi onun, kullanıcı adından falan mıydı? Bu imzasız yazı Ufucuk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Fildişi Kıyısı[kaynağı değiştir]

Verdiğiniz adreste Andorra'ya Andora, Tiran'a Tirana, Umman'a Oman, Suudi Arabistan'a Sudi Arabistan diyor. Ben bu kaynağa nasıl güvenebilirim. Fildişi Kıyısı konusunda hala ısrarcıyım Bu imzasız yazı Çağcıl (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Google fligt kullanmayı bilmiyorum. Normal googleden arayınca fildişi kıyısı 80000, fildişi sahili 285000 sonuç veriyor fildişi sahilinin kalması daha uygun olacak galiba sağolun Bu imzasız yazı Çağcıl (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Az önce geçen muhabbete tesadüfen göz misafiri oldum; "Kanberra" sözcüğü doğru kullanımdır. Çünkü Türkçe'ye geçen yabancı özel adlar (bazı istisnalar dışında) okunduğu gibi yazılır. Örn: Sydney -> Sidney, California -> Kaliforniya gibi... -- Dsmuratileti 13:58, 19 Mart 2008 (UTC)
Merhabalar, sizinle bu vesileyle tanışmış olduk, memnun oldum. Ayrıca yaptığınız katkılar mükemmel, tebrikler. Keşke Kanberra olsaydı dedim ama, birçok farklı görüş oluyor, ben sadece TDK'yi referans alıyorum. Buna göre en güncel yazım kılavuzumuz olan 2005 basım 30. ve 31. sayfalarda bu konuya değinilmiş. Latin yazı sistemini kullanan dillerdeki özel adlar özgün biçimyle yazılır denilmiş mesela New York, Bologna gibi ancak eskiden beri dilimizde yerleşmiş bir biçimi varsa Londra, Atina gibi o şekilleriyle yazılıyor yani Osmanlı'dan beri alışverişimiz olan yerler genellikle ama sanki Kanberra bunlara dahil değilmiş gibi. O halde bahsettiğiniz istisnalar neler, mesela dilimizde W yok ama Washington mu Vaşington mu? Cevabınızı merak ediyorum, en azından tam bir karara varabilmek için. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ'lü geri döndü. 14:17, 19 Mart 2008 (UTC)

Kusura bakmayın, yanıtım biraz geç kaldı. Önceki iletim, başka bir işle uğraşmam nedeniyle (gerçi onu da sonlandıramadım ) biraz kısaydı. Ben de memnun oldum sizin gibi bir Vikipedistle tanıştığım için. Sizi daha önceden de yaptıklarınızla takip ettim, dönmenize sevindim açıkçası. Gelelim konuya. Evet, dil konusunda ben de TDK'yı referans alırım neredeyse her zaman; fakat bazı durumlarda tatmin edici ayrıntılı bir açıklama vb. bulamıyorum ve mecburen başka kaynaklara yöneliyorum. Bunlar başta TRT olmak üzere, Dil Derneği, vb. kurumlar. Dediğiniz doğru; fakat TDK'nın yazım kılavuzunda belirtilen "Batı kökenli kişi ve yer adlarının bir bölümü eskiden beri dili­mizde yerleştiği biçimiyle yazılır" ibaresi hiç de nesnel ve açıklayıcı değil. Bunun için bazı kaynaklardan araştırma yaptım. Önce Kanberra için baktıklarım:

  • TRT - Kanberra Büyükelçiliği'nde Sergi [1]
  • Dil Derneği - Yazım Kılavuzu [2]

Bir de Vaşington meselesi var :

  • T.C. Vaşington Büyükelçiliği [3]
  • Dil Derneği - Yazım Kılavuzu [4]

Yani ben, bu kaynaklardan buldum ve bu biçimde kullanıyorum. Bu iletim, karara varmanızı sağlamak yerine, belki de biraz kafanızı karıştırmış olabilir; ama benim de bazen çok karışıyor bu konularda... Nazik iletiniz için tekrar teşekkür eder, değerli katkılarınızın sürmesini dilerim. Ayrıca, beni adres defterinize eklemeniz de hoş bir şey doğrusu . İyi Vikilemeler!... -- Dsmuratileti 14:52, 19 Mart 2008 (UTC)

Not: Az önce Vikipedi'de bir şeye daha rastladım: Vikipedi:Biçem el kitabı (Türkçe) -- Dsmuratileti 14:57, 19 Mart 2008 (UTC)

Estağfurullah ne demek şimdi yazamazsanız cevabı yarın okurdum. Ben de aynı şekilde daha önceki mesajımda belirttiğim gibi sizin katkılarınızı takip ettim hayranlıkla ve doğal olarak gerçek katkı yapan, gelip geçici olmayan vikipedistleri bulmak için yaptığım adres defterine sizi ekledim. Gelelim konuya:-) Dediklerinizle bir karara varamadığım doğrudur ama daha fazla kafam karışmadı. Dil Derneği veya diğer muhalif bilim adamlarının bazen bilimsel değil sadece TDK'den farklı olduklarını belirtmek için bazı şeyleri farklı söylediklerini düşünüyorum. Aynı şekilde -ters taraftdan düşününce- TDK'nin de böyle yaptığını düşünmeye başladım ama kafamın karışmaması için bazı kurallar ne kadar aklıma aldığım eğitime uygun gelmese de TDK'ye uymaya karar verdim. Aynı şekilde Anadolu Ajansı da tamamen TDK'ye uymaktadır. TRT ise geçmiş zamanlarda TDK'nin misyonunu bile zaman zaman yüklenmiş, spikerleri aracılığıyla yeni sözcükleri dilimize sokmuştur ama yine size garip bir örnek veriyim şu [5] sayfaya bakarsanız TRT Vikipedi'yi referans almış ve kaynak belirtmemiş. Yani biz TRT'yi örnek alacağız ama o da bizden bilgi aşıracak yazım kurallarına bakmadan belki de. Bu biraz da bizim sorumluluğumuzu arttırmıyor mu? Ne dersiniz? Kanberra'ya gelince dur şunu bir aratıyım dedim. Baktım öyle sayfa yok, başka sayfalarda geçmiyor bile hemen vazgeçtim değiştirmek konusunda. Siz değiştirmişsiniz belki de Kanberra olarak yerleşmesi için ilk katkıyı siz yaptınız kim bilir? Hoşçakalın.--TOBB ETÜ'lü geri döndü. 15:06, 19 Mart 2008 (UTC)
Dille ilgilenen kurumlar için söylediklerinize aynen katılıyorum. Birisi diyor ki "Onlar değişti; biz doğrusunu sürdürüyoruz.", öteki de diyor ki "Biz değişmedik, kurulduğumuzdan beri aynıyız.". E hangisi doğru? İngilizce "online" sözcüğünü Dil Derneği "onlayn" diye kullanıyor, TDK "çevrimiçi" diye (Ben "çevrimiçi"ni kullanırım genelde). DD "reyting"i tercih ediyor, TDK "rating"i. Aynı anlam ifade eden bir sözcüğü DD "laminat" olarak kullanıyor, TDK ise "laminant" olarak. Bahsettiğiniz muhalif gruplardan en etkin olanlarından DD'nin, TDK ile çelişmesi, bizi de ikileme sürüklüyor.
TRT konusunda, gerçekten hayal kırıklığına uğradım; bu ne biçim iştir anlamadım... Yazık... Sorumluluk açısından bakarsak, gerçekten önemli bir sorumluluk var üzerimizde. Gerçi bu kötü bir şey de değil ...
Kanberra'yı ben değiştirdim, sizin yazınızı okuduktan sonra. Vikipedi:Biçem el kitabı (Türkçe)nda da geçen resmî kullanıma göre böyle bir ad değişimini yaptım. Örn. TBMM hakkında en güvenilir kaynaklardan biri olan Meclishaber.gov.tr'de böyle geçmekte. Google Fight'ta da yaptığım aramalarda büyük bir fark çıktı; ama bu aramaları çeşitli biçimlerde uyguladığımda (örn. Kaliforniya - California, Vaşington - Washington vb.) önüme çıkan oran ilginçti. Bu gibi adlarda Türkçe ve İngilizce arasında çıkan 1'e 1200 ila 1'e 2000 arasındaki sonuç (yani bir Kaliforniya'ya bin iki yüz California), Canberra ve Kanberra (Kanbera'yı da katarsak) 740 kat gibi çıktı; yani ortalanın altında. Değiştirmemin nedenleri bunlar. Daha doğru olduğunu düşündüm; ama eğer bu konudaki görüşüme katılmıyorsanız, değiştirebiliriz de.
Bu arada söz konusu olayda, Kağıt adlı kullanıcı engellenmiş.
Dil konusundaki duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik ederim. İyi çalışmalar!... -- Dsmuratileti 15:53, 19 Mart 2008 (UTC)
Dil konusundaki ilgim için tebriğiniz için sağolun ama biraz da alanım veya belki de müstakbel bir dil uzmanı olacağım için bu kadar ilgiliyim zaten. Türk Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisiyim:-) Bu arada umarım beni yanlış anlamazsınız ama TDK'ye göre kısaltmalar okunuşundaki son harfe göre tırnakla ayrılır. Türkçede "Ka" harfi olmadığı için TeDeKe diye okunması ve TDK'ye TDK'yi diye gösterilmesi lazım. Bu söylediklerim TDK'ye göre. Nitekim bir kişi TDK'yı örnek alıyorumveya TDK'yı referans alırsak diye cümleler kurarsa TDK'nin kurallarına daha baştan vâkıf olamadığını görerek üzülüyorum. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ'lü geri döndü. 16:01, 19 Mart 2008 (UTC)
Neden yanlış anlayayım ki... Uyarınız için teşekkür ederim; fakat bu kurala uymak istesem de uyamıyorum. Sanırım bu konuda biraz zaman gerekecek; çünkü yıllardan beri TeDeKa diye yanlış telafuz ettiğimiz sözcükleri (ki bunlardan biri de RTÜK'tür) düzeltmek zor oluyor. Bunu Başbakan'ın CeHaPe diyerek yaptığını da düşünecek olursak, Türkçemizi baştan sona hepimizin düzeltmemiz gerektiği söz konusu.
Önceki bir iletimde "TDK'yı referans alırım neredeyse her zaman" diye yazmıştım; ama bu, her zaman anlamına gelmiyor, bunu da belirtmeliyim.
Gelecekte belki dil bilimci, beki edebiyatçı, belki öğretmen, belki de hepsi birdem olabilecek bir kişiyle Türkçe'yi konuşmak güzeldi. Görüşmek üzere, siz de hoşçakalın... -- Dsmuratileti 16:24, 19 Mart 2008 (UTC)

Önce tekrar hoşgeldiniz. Gerçi aylar önce Kasım'da yazmışım ama o zaman TOBB ETÜ kimliğinden haberim yoktu, "hoşgeldin" dememişim.. Bugünkü "hoşgeldin" mesajlarınız arasında Kullanıcı:Testisli'yi görüp, mesajı silerek olması gerekeni yerleştirdim, herhalde gözünüzden kaçtı. Eh, o kadar çok yeni kayıt arasında gözden kaçması normaldir. Bilgi vermek ve o bahaneyle de yeniden merhaba demek istedim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:55, 19 Mart 2008 (UTC)

Yelena Yankoviç[kaynağı değiştir]

O konuda ufak bir sorun var, sanırım VP:OY ve VP:KUKLA konusunda yeterli bilinci henüz oluşturamamışız. Khutuckmsj 17:59, 20 Mart 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim... *** Эɱ®εč¡κ ***ve saz arkadaşı 12:03, 21 Mart 2008 (UTC)

kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, ben Vikipedi'ye TOBB ETÜ kullanıcı adıyla katkıda bulunurken, uygunsuz kullanıcı adı seçiminden dolayı bu kullanıcı adım engellendi. Ancak daha sonra ben Recep Tunca Can adıyla başka bir hesap açtım ve katkıda bulunmaya başladım. Sizlerden bir şey rica ediyorum. TOBB ETÜ kullanıcı adının engeli kaldırılarak bu kullanıcı adının tüm katkıları Recep Tunca Can kullanıcı adına aktarılabilir mi acaba?--TOBB ETÜ 23:28, 13 Aralık 2008 (UTC)

Bunu bürokratlarımızdan birine (Mskyrider veya Metal Militia; şu an Mskyrider molada olabilir) rica ederseniz hızlı bir sonuca ulaşabilirsiniz; bu sayfadan genelde bu tip kararlar çıkarmadığımız için insanlar fark etmeyebilirler ^_^ İsim değiştirme olaylarına bürokratlar bakıyor... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 23:31, 13 Aralık 2008 (UTC)
Yukarıdaki konuşmalara istinaden yardımlarınızı bekliyorum.--TOBB ETÜ 23:36, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba, teknik olarak böyle birşeyin mümkün olup olmadığını bilemiyorum. İsterseniz bir de Mskyrider'a danışın. Teşekkürler. --M. M. ileti 23:49, 13 Aralık 2008 (UTC)

imza, yine imza[kaynağı değiştir]

  • merhaba, engellenen kullanıcı adınızı imzanızda kullanmayı sürdürüyorsunuz. lütfen bir an önce kurallara uygun olarak imzanızı değiştirin. kolay gelsin. --ki bl 22:54, 16 Ağustos 2009 (UTC)

e. e. Cummings[kaynağı değiştir]

e. e. Cummings maddesindeki yazım hatası değişikliğiniz için teşekkürler. Biraz önce maddede bir değişikliğim vardı; ancak ne yazık ki gözümden kaçmış.--Veritasileti 12:55, 1 Kasım 2009 (UTC)

Türk Hava Yolları[kaynağı değiştir]

Türk Hava Yolları -> Turkish Airlines yönlendirmenizi geri aldım çünkü yaygın bilinen isim birincisidir. Bkz. Vikipedi:Adlandırma kuralları. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 06:50, 2 Aralık 2010 (UTC)