Kullanıcı mesaj:Mukaddime/Temmuz 2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Güvenilir kaynak[kaynağı değiştir]

Slam sargon, Öncelikle objektif yaklaşım tarzın için tebrik ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sormak istediğim de bir iki konu var. Said Nursi maddesi için kullandığınız ifadeden, erdemyolu güvenilir bir site değil, şurada orijinal kaynaktan referens gösterseydiniz kimsenin bir itirazı olamazdı şeklinde. Güvenilir kaynaktan kastımız yazılanların doğru olması değil, doğrulanabilir olmasıdır değil mi? Benim alıntı yaptığım bölümler doğrulanabilirlik özelliği olan sayfalar ile ilgiliydi. Zaten aynı siteyi referans gösterdiğim sonraki katkılarımı siz onayladınız. Bir de bana işaret ettiğiniz siteden indirilebilir niteliktek kaynağı buldum. Aynı konuların çok daha geniş biçimde ele alınıp irdelendiği bir döküman. Ancak yazarı bilinmeyen ve Abdülaziz Bayındır'ın müstear isimle yayınladığı düşünülen bir kaynak. Bunun bir sorun oluşturup oluşturmayacağı kosusundaki düşüncenizi öğrenmek istiyorum. Ayrıca erdemyolu.com sitesinden yine doğrulanabilirlik özellikleri olan bir yazıyı ilave kaynak olarak Kamer suresi için dış kaynak ve kaynak olarak ekledim, görüşlerinizi alabilirsem Zohak (mesaj) 10:52, 12 Temmuz 2012 (UTC)


  • Merhaba Agnostik. Senin yüklediğin bir resmi Commons'a aktarmıştım. Kaynağını soruyorlar. Şuraya ya da şuradaki son mesaja bakabilir misin? Sargon (mesaj) 20:49, 1 Temmuz 2012 (UTC)
  • Merhaba Sargon, resimi yine İngilizce Vikipedi'den almıştım. Bu resmi de kendim Türkçeleştirdim. Tam olarak şuradaki dosya: en:File:Hominins 2002.png. Daha önce Reality düzeltiğini söylemişti ama sanırım o başka bir dosyamın (Dosya:Primate skull series with legend tr.png) lisansını düzeltti. Oraya ne lisansı eklemek lazım? Bu konuda biraz acemiyim. Teşekkürler. --Agnostik Çeviri Grubu (mesaj) 21:36, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Ben buraya imzamı attım, sen hala davet gönderiyorsun. İmza boşa mı gitti şimdi? -- Supermæn (mesaj) 06:15, 3 Temmuz 2012 (UTC)

Benim dikkatsizliğim, özür dilerim. Sargon (mesaj) 06:22, 3 Temmuz 2012 (UTC)
Bu hafta cuma günü Medeni Usul Hukukundan sınavım var, bayağı zor :( yaz okuluna kalan bir hukuk öğrencisi olarak haftaya bu maddeleri ancak açabilirim. Zaten atmosfer bilimi ilgi alanım, sınav bitsin özgür olcam! White Fox (mesaj) 09:02, 3 Temmuz 2012 (UTC)

Ya sargon, ben boşuna mı şablon:işbirliği-davet'i değiştirdim? Sen hep kendi bildiğini okuyorsun :D —Betelgeuse-Seginus 14:05, 3 Temmuz 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Merhaba Pink.up. Bir süredir İBP'lere girmediğini görünce baktım ki bir aydır Vikipedi'ye de girmemişsin. Merak ettim ve bir yazayım dedim. Umarım ciddi bir sorun yoktur. Sevgilerle Sargon (mesaj) 10:12, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Sargon. Teşekkür ederim nezaketin için. İşlerin yoğunluğu ve interneti bu aralar fazla kullanamamam Vikipedi'den uzak kalmama sebep oldu... En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, Sağlıcakla kalın --Pink.up (mesaj) 08:01, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Merhabalar Sargon Derinmor sayfasında direkt olarak reklam yapılmış bu konuda ne yapılabilir bilmediğim için soruyorum. --Pinkmlover (mesaj) 23:07, 7 Temmuz 2012 (UTC)

Ekip Çalışması Yıldızı[kaynağı değiştir]

Bu hafta da beni yıldızsız koymadığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 04:03, 9 Temmuz 2012 (UTC)
Ben de yıldız için teşekkür etmek isterim Sargon. Umarım nice işbirliği projesinde yollarımız kesişir :)--Math34 ileti 08:10, 9 Temmuz 2012 (UTC)


Bir teşekkür de benden olsun o halde-DRG msj 08:29, 9 Temmuz 2012 (UTC)
Genelde yılda birkaç kere iş birliğine katılıyorum ama yine de teşekkürler--вяí¢αи76ileti 09:05, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Sargon selam. Şurada sağda hindu mitolojisiyle ilgili bir şablon var. Böyle bir şablon bizde var mı acaba? Ya da bu tür şablonları nasıl yapıyoruz bilgin var mı? Teşekkürler. --Benvewikilerim (mesaj) 09:27, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Hemen bakıyorum. Çok teşekkür ederim. Benvewikilerim (mesaj) 09:52, 9 Temmuz 2012 (UTC)
İnan o kadar çok istiyorum ki ama maalesef çok meşguliyet çıktı. Fakat gene de en az bir madde hazırlayacam. Proje sayfası açıldı mı? --Benvewikilerim (mesaj) 22:53, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Cevabınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler, hiç ihtiyacımız olmayan şey ise vandallıktır diye düşünüyorum. Benim anlayışımda özellikle yazdığım konuların standartların altında bilgiler barındırması ve bir insan hakları konusu olarak değerlendirdiğim bilimsel, nesnel ve eleştirel bilgiye ulaşabilme ve ihtiyacı olanların da ulaşabilmesi konusu bazı konularda ısrarcı davranmama neden oluyor. Sevgi ve saygılarZohak (mesaj) 14:06, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Sn.Sargon, 15 Temmuz 2012 tarihi itibariyle topluluk görüşü ve yorumları doğrultusunda Vikipedi Editörlük başvurumun kabulüne esas ilgili süreçte; kıymetli görüşünüz ve yorumunuzla hakkımda fikir beyan etmeniz beni oldukça onurlandırdı. İlginize teşekkür eder, saygılar sunarım. İyi günler… --Eğitmen Mahmut (mesaj) 12:31, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Selamlar. Uyarınız için teşekkür ediyorum. Bazı olaylardan ötürü katkı yapmayacağım için projeden çekiliyorum. Saygılarımla --NicoMesaj 13:23, 20 Temmuz 2012 (UTC)

Ben de bir şok daha yaşıyorum![kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Berkecelik'in editörlük başvurusunda yazdıklarını okudum da, desem ki son değişiklikler devriyesi şablonunu fi tarihinde kullanıcı sayfama koymuş ve orda bırakmışım, haberim bile yoktu onu oraya koymak için yetki sahibi olmak gerektiğinden! Muhtemelen ben koyduğumda öyle bir gereklilik yoktu, en azından öyle umuyorum şimdi bir araştıracağım. Uyandırma çağrısı için sağol :) --anerka'ya söyleyin 10:54, 21 Temmuz 2012 (UTC)

Akademik kurul[kaynağı değiştir]

Merhaba Drgulcu, Akademik Kurul'da yer alır mısın acaba? Hem sağlık hem coğrafya maddeleriyle ilgili olduğunu görüyorum. Çalışmaya yön verenlerden biri olmanı arzu ederim. Sevgilerle. Sargon (mesaj) 07:48, 23 Temmuz 2012 (UTC)

Teşekkür ederim teklifiniz için. Ancak Akademik Kurul'un ne olduğunu, ne iş yapacağını açıklarsanız bir fikre varabilirim-DRG msj 07:56, 23 Temmuz 2012 (UTC)

İBP Önerisi[kaynağı değiştir]

Selam Sargon. Bu tür bir projeyi İBP'ye taşımaya ne dersin? Maddeleri Excel'de hazırlayacağım, ardından manuel kontrol ve resimlendirme gerekecek. İBP için uygun bir iş, ilerleyen haftalarda yapsak mı?--Khutuckmsj 08:13, 23 Temmuz 2012 (UTC)

Olabilir. Vikipedi:İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar'da öner. Bir haftada birkaç yüz araba markası ekleyebiliriz. Şöyle bir baktım, Almanca Vikipedi'de 1600 civarında ilaç maddesi var. Bunları nasıl yapmışlar sence. Başlangıçta bir bot sonra elle eklemeler mi acaba? Sargon (mesaj) 08:30, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Manuel açılmış gibi duruyor maalesef.--Khutuckmsj 09:07, 23 Temmuz 2012 (UTC)

Akademik kurul[kaynağı değiştir]

Merhaba İhsanjr, oluşturmak istediğimiz Akademik Kurul'da yer alır mısın? Çalışmayı yönlendirecek olan ekipte yer almanı arzu ederim. Sevgilerle. Sargon (mesaj) 07:50, 23 Temmuz 2012 (UTC)

Akademik kurul nedir? İş brliği projesi gibi mi? İhsanjrmesaj 09:53, 23 Temmuz 2012 (UTC)
  • merhaba, görüşümü ilgili sayfada belirttim. teşekkürler. --Mskyrider ileti 11:42, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Akademik kurulda olmayı kabul ederim. Ancak baştan söyleyeyim, araştırma yapmak gibi konularda çok kötüyüm. Genelde çeviri yapmada iyiyim. İhsanjrmesaj 14:52, 23 Temmuz 2012 (UTC)
  • Bağlantı verdiğiniz sayfaya yorum yaptım. --anerka'ya söyleyin 19:49, 23 Temmuz 2012 (UTC)
  • merhaba, Vikiproje:Madde Değerlendirmesi şu sayfa 10K maddenin sınıflandırılması için yararlı olabilir. Tartışma sayfalarında yapılacak değerlendirme ile istatistiki olarak izlemek kolaylaşır. --Mskyrider ileti 13:32, 24 Temmuz 2012 (UTC)
  • evet aslında daha kapsamlı bir şeydi bahsettiğim. gönderdiğim sayfada değişik sekmelerde farklı kısımları anlatılıyor. Öncelikle bir şablon yapıp varolan maddelerin tartışma sayfalarına ekleniyor ve o şekilde Vikiproje:Madde Değerlendirmesi/Kullanımı sayfasında görüldüğü gibi proje içindeki maddelerin matriste nereye oturduğu, kaç tane olduğu görülebiliyor. yalnızca içerik değeri değil, öncelikleri de sınıflandırılabiliyor. Bunun için tartışma sayfasına konacak VP:10K tarzı bir şablon hazırlamak da gerekli. Eğer işin içinden çıkamazsanız ben yardımcı olmaya çalışırım, ya da bu konuda tecrğbeli arkadaşlardan da yardım da isteyebiliriz.--Mskyrider ileti 20:08, 24 Temmuz 2012 (UTC)

İş birliğini artık bölelim[kaynağı değiştir]

  • Merhaba! Kullanıcı:Emperyan/Çalışma/Diğer/a sayfasında kaba bir taslak göreceksin. Üzerinde uzun uzun düşünüp düzenlemeler yapalım ve İBP'yi artık amacına ulaştıralım. Düşündüğüm sistem ile neler olacağını tek tek sana anlatayım:
  1. VikiProje kültürü Türkçe Vikipedi'de maalesef yok. Hemen hemen her vikiprojenin bir proje sayfası, çalışma odası ya da ibp sayfası mevcut. Bu sayfalar işte etkinleştirilecek.
  2. Bu alanlara ayırma sayesinde İBP'nin ana sayfasında bir proje yapılmayacak. Onun yerine Vikiproje:Gerekli Maddeler, Vikiproje:Madde düzenleme ve Şablon:VikiProjeler'deki "Vikipedi Kalite" bölümündeki projelerin ilgili sayfaları bu işi görecek.
  • Uzun uzun düşünmek gerekli. VikiProje kültürü eğer kazandırılırsa projelerin tek bir yerden yürütülmesinden daha başarılı işler çıkacaktır. Sayfa tasarımı taslak. Değiştiririz. Sistemi oturturuz. Oradaki düğmeler hakkında da kısa bilgi vereyim size:
  1. "Projeler" -> Projeler işte. Bu sayfa ayrıntısını verecek. Projelerin yıllık olmasını düşünüyorum.
  2. "Destek" -> Bir nevi SSS
  3. "Komite" -> Sorumlular kavramını genişletelim. İyi olacak yürütmesi.
  4. "VikiHayat" -> en:Wikipedia:Wikipedia Signpost kavramını Türkçede de geliştirmek de fayda var.
  5. "Sohbet" -> IRC candır :)

امپريان-ileti 20:59, 24 Temmuz 2012 (UTC)

  • Ek olarak bu sistemi devreye sokmadan önce VikiProjeler sayfalarını düzenlemeli ve gerekli yerleri açmalıyız. امپريان-ileti 21:02, 24 Temmuz 2012 (UTC)
Merhaba, yukarda anlattığınız konu İBP ile ilgili değil Vikipedi'nin geneli ile ilgili görünüyor. Şu anda varolan ama kimi yürüyen kimisi yürümeyen onlarca Vikiproje var. Bunları düzenlemek, derlemek, harekete geçirmek ya da yönetmek ne benim ne İBP'nin altından kalkacağı iş değil. Bu konudaki düşüncelerinizi belki Köy Çeşmesinde tartışmaya açabilirsiniz. Dolaştıkça görüyorum ki, çok değerli çalışmalar var. Bu kadar değerli çalışmayı ben üstleniyorum, tek elden yürütüyorum diye ortaya atılmak benim kabul edebileceğim birşey değil maalesef. Benim kendimi adadığım bir proje var şu anda. O proje ile ilgili görüşlerinizi ve katkılarınızı da beklerim. Sevgilerle Sargon (mesaj) 11:46, 25 Temmuz 2012 (UTC)
  • Konu İBP'yi ilgilendiriyor. Konuyu köy çeşmesine uzun uzun yazıp açmayı düşünüyorum :) Orada da görüşlerinizi bildirirsiniz :) Şimdilik dursun bir. Üzerinde biraz daha çalışmalıyım. امپريان-ileti 12:25, 25 Temmuz 2012 (UTC)
  • 10.000 madde projesi şablonlarını 10 bin maddenin tartışma sayfalarına ekleyeceksek botla halledebilirim, bilginize.--Khutuckmsj 20:12, 25 Temmuz 2012 (UTC)
  • merhaba, değerlendirme şablonları iyi olmuş. Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Madde Değerlendirme/İstatistikler sayfasını açıp, Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Madde Değerlendirme sayfasına ekledim. Şu an bu şablonun güncellenmesi manuel. Khutuck bu işi botla hâlledebilir belki yardım istersek. Ayrıca açılması gereken bazı kategoriler var eksik olan. Kalite değerlendirmesi nispeten daha kolay. enwikiye bakmaya gerek yok, kıstaslar çok sarih aslında, biraz tecrübeyle hâlledilir. Önem değerlendirmesi konusunda kararsızım. Bu projenin doğası itibariyle tüm maddeler en önemli sınıfına girebilir. Belki de önem kısmı için tek bir kategori kullanıp listeyi tek sütuna indirebiliriz, gerekli olup açılmamış maddeler ile de iki sütun takip edebiliriz. --Mskyrider ileti 20:53, 25 Temmuz 2012 (UTC)
  • Khutuck'ün yönlendirmesiyle otomatik güncelleme mümkün müdür diye Kullanıcı:Superyetkin'e de sordum. --Mskyrider ileti 21:23, 25 Temmuz 2012 (UTC)

İncelenmemiş sayfa onaylama[kaynağı değiştir]

Merhaba Sargon,

Sayfanın vandalizm olarak kabul edilecek değişikliklerden zarar görmemiş olması yeterli. Kullanıcı, ilk önce sayfaya göz gezdirir hızlıca. İçine küfürdür, rastgele bir addır falan yazılmış mı yazılmamış mı ona bakar. Sonrasında bir de sayfa geçmişine hızlı bir göz atarak geçmişte sayfanın bayt sayısında dikkat çekici bir azalmaya neden olan değişiklik olup olmadığına bakar. Madde çok uzun değilse, bu iş en fazla 20 saniyede biter.

Kimin kaç sayfa onayladığını kontrol etmek için ise, bu iş için ideal bir Toolserver aracı var. Şuradan görebilirsin. Buradaki "Article sighting" sayısı, kullanıcının gerçekleştirdiği "ilk onayları" gösteriyor. Resighting, bir kez onay görmüş sayfada daha sonra verilen onaylar, Unsighting ise onaylı sayfanın onayını kaldırma işlemleri. Adlarından da anlaşılıyor zaten.

Kullanıcı projeye kaydını yaptırdığında hemen bir bakar ve sayıyı kaydedersin; sonra da proje sonlandığında bakarsın. Temiz bir sayım olur, sana minimal düzeyde iş düşer.

Sevgiler

Vito Genovese 11:04, 27 Temmuz 2012 (UTC)


Takdir senin, ferman senin :)

Vito Genovese 11:46, 27 Temmuz 2012 (UTC)

A sınıfı maddeler için[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Değerlendirmelere devam ederken A sınıfı olarak işaretlenebileceğini düşündüğüm bir maddeye rastladım, hatta 2009 yılında Seçkin madde adaylığı olmuş ve tepkiler sadece kırmızı bağlantılar nedeniyle gelmiş. Şu anda Seçkin madde değil, net olarak incelememiş olsam da "a sınıfına" uygun olur sanıyorum. Aday göstereceğim ama "VikiProje 10000 Gelişmiş Madde" altında aday gösterelim diyorum. "Vikiproje:Tarih/Eş denetim" sayfasını "Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Eş denetim"e taşıyalım mı? --anerka'ya söyleyin 12:19, 27 Temmuz 2012 (UTC)

İyi bir fikir. Ben de bu eşdenetim ne ki diyordum:) Aslında düşünülebilecek bir çok şeyi zamanında düşünmüşler. Sayfayı açıp düzenlemeleri yapabilirsin. Yardıma ihtiyacın olduğunda haber ver. Ben de aktarma ve madde istatistiklerini kolayca yapabilmek için bir bot yazmaya çalışacağım. Kolay gelsin. Sargon (mesaj) 12:26, 27 Temmuz 2012 (UTC): İyi bir fikir. Ben de bu eşdenetim ne ki diyordum:) Aslında düşünülebilecek bir çok şeyi zamanında düşünmüşler. Sayfayı açıp düzenlemeleri yapabilirsin. Yardıma ihtiyacın olduğunda haber ver. Ben de aktarma ve madde istatistiklerini kolayca yapabilmek için bir bot yazmaya çalışacağım. Kolay gelsin. Sargon (mesaj) 12:26, 27 Temmuz 2012 (UTC)
Akşam hallediyorum, VP:SAS benzeri bir şekle oturtmayı planlıyorum, o şekilde nereye ne ekleneceği daha anlaşılır oluyor. Bitince kontrol için mesaj atarım. Kolay gelsin. --anerka'ya söyleyin 12:40, 27 Temmuz 2012 (UTC)
  • Anerka'ya yazdığım mesajı size de gönderiyorum: listelerde kırmızı olan açılmamış maddelerin tartışma sayfasını etiketliyorum ve Kategori:Gerekli-Sınıf 10K maddeleri kategorisinde çıkıyorlar. Bu kategoride yer alan maddelerin açılması gibi bir İBP için yararlı olabilir, listelerdeki kırmızılardan da ulaşılabilir elbette. --Mskyrider ileti 12:52, 27 Temmuz 2012 (UTC)-
  • Sargon merhaba,
    Aday gösterimi için sayfayı şu şekilde oluşturdum, göz atar mısın? Eğer bu uygunsa proje değerlendirme şablonuna "akran denetimi" bölümü açılması gerekecek, bunun da amacı "A-Sınıfı adaylıkları" ile "akran denetimi" adaylıklarını farklı alt sayfalara atabilmek. Şablonu da şurada tekrar düzenledim. Eğer tamamlarsa ilgili sayfaları açayım? Şablonla ilgili olarak bir hata olmadığını sanıyorum ancak onun da kontrole ihtiyacı var. --anerka'ya söyleyin 18:55, 28 Temmuz 2012 (UTC)
    Ek olarak, şu anda açılmamış olan sayfalara tartışma sayfası eklemeyelim derim, özellikle bilimle ilgili maddelerde henüz açık olmayan sayfalar için doğru isimlendirme yapamayabiliriz. Pekçoğunu araştırıp çevirmek lazım. Ben kendi adıma kesin emin olmadıklarımı çevirmiyorum. Dolayısıyla ya ilgili botu listeler tamamen tamamlandıktan sonra (çevirilerin hepsi dahil) çalıştırmak gerekli ya da kırmızı bağlantılara şimdilik dokunulmaması gerekli ki açılacak maddeler konusunda yanlış yönlendirme olmasın. --anerka'ya söyleyin 19:09, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Bot kullanarak değişiklik yaptığınızı gördüm. Fakat, bot kullanmak için önce yeni bir hesap açıp, sonra da başvuru yapmanız gerekir. -- Supermæn (mesaj) 07:58, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Bilgi için teşekkürler. Bot politikası sayfasını gördüm. Botu henüz kullanmaya başlamış değilim. Onlar sadece test için yapılan işlemler. Vikipedi:Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş/Ölçüm listesinin ilk 10 test maddesinin dışında hiç bir veriye bir işlem uygulanmış değil. Botun işleyişi konusunda Çalışma Grubunda fikir birliğine vardıktan sonra başvurusunu yapacağım. Sargon (mesaj) 10:38, 28 Temmuz 2012 (UTC)
Bir de şöyle bir şey var. Vikipedi maddelerinin okunma istatistikleri. Yerel listeyi yaparken yararlanabilirsiniz. -- Supermæn (mesaj) 10:43, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Drgulcu, Sağlık listesinin hastalıklar bölümünde birkaç değişiklik yaptım. Diyabet maddesi, İngilizce'den tam çeviri olduğu için {{10K B}} sınıfı madde. Diğerlerinde, yani Türkçesi ve İngilizcesi birebir aynı olmayan maddelerde Türkçe Vikipedi'deki maddenin seviyesini baz alıyoruz. Hepatit ve Multipl skleroz'u {{10K Başlangıç}} Kardiyovasküler hastalıkları ise {{10K Taslak}} olarak işaretledim. Sargon (mesaj) 08:31, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Eline sağlık. Ben de zaten deneme amaçlı yapmıştım. Birkaç hastalığı işaretledim sonra baktım ki zahmetli bir iş, bıraktım. Kolay gelsin-DRG msj 15:36, 28 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje GM buradaki bahsettiğin kısmı çıkartabilirsin bütünlük olması açısından.Boyalikus (mesaj) 15:51, 29 Temmuz 2012 (UTC)

İşbirliği Projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Sargon. Hem projede benim de katkım olsun ve hemde Erzurum 'la ilgili tasarladığım çalışmalara bu vesileyle hız vereyim düşüncesiyle bir kaç madde yetiştirmeye çalıştım. Kusura bakmayın belki sizi de bu arada yordum. Hazırladığım maddelere sonradan yaptığınız katkılar için tekrar teşekkür ederim. Bu güne kadar hazırladığım maddeler için görsel sıkıntısı çekmekteyim. Telif açısından rastgele bir şey de ekleyemiyorum. Erzurum'a gitmekte nasip olmadı bu sıralar. Bu konuda google görsellerinden yararlanamaz mıyım? Google search te İlk açılışta çıkan resimleri Vikipediye yükleyemez miyiz? Çok güzel işime yarayacak resimler var çalıştığım maddelerle ilgili. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz, lütfen? Saygı ve selamlarımla iyi çalışmalar, hayırlı akşamlar diliyorum...--Eğitmen Mahmut (mesaj) 20:14, 29 Temmuz 2012 (UTC)

10000 Gelişmiş Madde[kaynağı değiştir]

  • merhaba, mesajlarını yeni gördüm. açtığın tartışma sayfasında görüşlerimi belirteceğim. --Mskyrider ileti 06:39, 30 Temmuz 2012 (UTC)

Ekip Çalışması Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yıldız için çok teşekkür ederim! ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 06:56, 30 Temmuz 2012 (UTC)

Biraz baklava da sizin için![kaynağı değiştir]

Üzdüysem özür dilerim. Haydi; tatlı yiyelim, tatlı konuşalım. Supermæn (mesaj) 07:33, 31 Temmuz 2012 (UTC)