Kullanıcı mesaj:İhsanjr

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin İhsanjr![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 21:37, 3 Mayıs 2008 (UTC)



Merhaba[kaynağı değiştir]

  • Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz.

Açtığınız madde, başka bir siteden kopyalama olduğu için işaretlenmişti. Bu konuda bilgi almak için telif hakları bölümümüzü okuyabilirsiniz. Silinme nedeni her ne kadar bu değilse de siz telif ihlali olmadığını, çeviri yaptığınızı belirtiyorsanız, lütfen kaynak gösterin, maddenizi geri getirmek mümkün. Yukarıdaki "hoşgeldin" mesajımızı oluyarak Vikipedi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:37, 3 Mayıs 2008 (UTC)

  • Verdiğiniz bağlantıya baktım. Alıntı yaptığınız sitenin el alt satırında "Copyright (c) 2007-2008 Jamie Frater. All Rights Reserved." yazısı var. Levent Abi ileti 13:27, 4 Mayıs 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

İyivikiler... homonihilis // ileti 20:45, 25 Eylül 2008 (UTC)

  • Merhaba, sanırım [[Resim:Rifle wz.1996 Beryl.jpg|bu resimden sözediyorsunuz; çift kopya olduğu için silinmiş. Ayrıca size resim hakkında uyarıyı gönderen ben değilim; Kullanıcı:homonihilis konuyu ona sorarsanız daha iyi olur. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 12:04, 5 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba,
Sanırım Resim:Rifle wz.1996 Beryl.jpg resminden bahsediyorsunuz?
Bu durumda cevabım şöyle olacak: Size yukarıdaki mesajı gönderdiğimde resimde nasıl bir sorun vardı hatırlamıyorum, ama resim sonuçta vikipediden silinmiş. Ama silinmesinin sebebi yukarıdaki eksikler değil. Bu resim zaten Commons ismi verilen, tüm Vikipedilerin ortak resim arşivinde mevcut. Commons'ta yer alan resimleri, Türkçe vikipediye yeniden yüklemeye gerek olmadan, sanki burada yüklü bir resmi kullanır gibi kullanabilirsiniz. Yani bu resim özelinde, silinmiş olmasının bir önemi yok. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:06, 5 Ekim 2008 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 17:48, 12 Temmuz 2010 (UTC)

kısa içerikli madde[kaynağı değiştir]

Lobotomi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Szoszv 19:44, 12 Temmuz 2010 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 08:34, 17 Temmuz 2010 (UTC)


Telif şüphesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Amr bin Hişam maddesindeki içeriğin büyük kısmı kaynaksız olduğu gibi, kaynaklı bilgiler de tek bir kaynağa işaret ediyor. Maddeleri tek kaynaktan yazmak sakıncalıdır, içeriğin mümkün olduğunca farklı kaynaklarla zenginleştirilmesi gerekir. Şu haliyle telif şüphesi de söz konusu. Lütfen madde bir kaynaktan aynen alıntı olup olmadığı konusunda bilgi veriniz. Öyle değilse de, lütfen kaynaksız bilgileri maddeden kaldırıp, farklı kaynaklardan yararlanınız. --yabancım 09:46, 17 Temmuz 2010 (UTC)

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Bu gibi durumlarda bir diğer dil vikisinden çeviri yaptığınızın anlaşılabilmesi için lütfen Şablon:Kaynak wiki2'yi kullanarak kaynağı ayrıntılı şekilde belirtiniz. (Şablonun örnek kullanımı için bkz. İçsel değer) Teşekkürler. --yabancım 13:04, 18 Temmuz 2010 (UTC)

Madde adları[kaynağı değiştir]

Merhaba madde adlarında ünlü sıfatını kullanmıyoruz teşekkürler. --Gökhan 23:07, 3 Ağustos 2010 (UTC)

Ayrıca madde adlarını yönlendirme fonksiyonu yerine sayfa üzerindeki "taşı" sekmesini kullanarak değiştiriyoruz. Ancak değiştirmeden önce nedenini maddenin tartışma sayfasında belirtip diğer kullanıcıların da fikrini almalısınız. --Gökhan 23:14, 3 Ağustos 2010 (UTC

Hey, you cannot redirect articles as you are the first improver. Please kick it up to administrators. Thank you. Doctorchild 23:08, 3 Ağustos 2010 (UTC)


Bu kaynak Türkiye Türkleri için değil Türkiye için geçerlidir. Yani Türkiye'de yaşayan diğer etnik gruplar da dahil ediliyor. Ayrıca ateist demiyor. Herhangi dine bağlı olmayanlar diyor. Ateist ile farklı. Takabeg ileti 12:22, 6 Ağustos 2010 (UTC)

Doğru söylüyorsunuz. Ama elime geçen tek istatistik kaynağı da buydu. Bir kaynak bulursanız veya bu konuda ekleyeceğiniz birşeyler varsa bana mesaj atmaktan çekinmeyin. İyi vikiler İhsanjr 12:31, 6 Ağustos 2010 (UTC)

Yukarıdaki kaynak Türkiye maddesinde kullanılabilir. Ancak 2000'e ait. Yani biraz eski. Takabeg ileti 12:34, 6 Ağustos 2010 (UTC)
Teşekkür ederim, güncel bir kaynak bulmaya çalışacağım. Daha güncel bir kaynak bulursanız lütfen bana linkini yollayınız İhsanjr 12:37, 6 Ağustos 2010 (UTC)
Birde eklediğiniz etimoloji alt başlıklı bölüm sırf Türkiye Türkleri ile ilgili olmadığı için Türk (etimoloji) maddesine aktarıldı. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 02:34, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 18:24, 9 Ağustos 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeye son veriniz[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 10:55, 11 Ağustos 2010 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Eldarion 12:04, 11 Ağustos 2010 (UTC)


Başlık silinmesi[kaynağı değiştir]

İyi günler, "Ateizm ve din" başlığının silinmesi konusunda yazıyorum.

Öncelikle bu başlığı neden açtığımı yazayım. "Dinsizlik" şablonuna bakarsanız pek çok maddenin kırmızı renkte olduğunu görürsünüz. Zaten bu şablonu da İngilizce'den çeviren bendim. Ayrıca "Ateizm ve din" maddesini "Ateizm" şablonunda da görebilirsiniz. Bu iki şablona ortak katkı yapabilmek için bu başlığı İngilizce'den çevirdim. Ayrıca bu başlığın Sırpçası da var.

Bir de bu başlığın neden silinmemesi gerektiğini açıklamalıyım galiba. Öncelikle bu başlık İngilizce ve Sırpça Vikipedilerde bulunmaktadır. İkinci olarak bu başlığın (bildiğim kadarıyla en az) iki şablonla bağlantısı var. Üçüncü olarak da "Ateizm ve din" maddesi, "Ateizm" maddesinin bir alt başlığı değildir.

İngilizce'den çevirdiğim bu maddenin geri getirilmesini talep ediyorum. Mesajımı okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim, iyi Vikiler. İhsanjr 15:45, 3 Eylül 2010 (UTC)

maddeyi geri getirdim. kolay gelsin. --ki bl 16:08, 3 Eylül 2010 (UTC)
Teşekkür ederim :) İhsanjr 17:22, 3 Eylül 2010 (UTC)
  • Mrb. Oluşturduğunuz Mannes Müzik Koleji maddesi, şu anki haliyle taslak kriterlerini karşılamamakta. O yüzden bekletmeli sil şablonu koyuyorum. 2-3 cümle daha ekledikten sonra şablonu kaldırabilirsiniz...--Rapsar 09:58, 8 Eylül 2010 (UTC)

Sorunlu dosya[kaynağı değiştir]

Pınar (mesaj) 09:26, 18 Ocak 2011 (UTC)

  • Merhaba. Kullanıcı sayfanızda yer alan "Bu kullanıcı Nazidir, puta tapar" gibi ifadelerin kullanımının kimi kullanıcıları rahatsız edeceğini ve sayfanızın vandalizme uğrama potansiyelini artırdığını unutmayınız. Bu nedenle bu içeriklerin kaldırılması menfaatinize olacaktır.--[ahzaryamed]₪.ileti 10:22, 5 Nisan 2011 (UTC)
DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. AlpFatihmesaj 13:33, 5 Nisan 2011 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Küfür nedeniyle engellendiniz. Geri döndüğünüzde olumlu katkılarınızı görmek umuduyla. --Superyetkinileti 16:54, 5 Nisan 2011 (UTC)

İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Açtığınız maddeleri buraya eklerseniz katkılarınız değerlendirilecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:09, 7 Nisan 2011 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
--GôkTR001 20:01, 8 Nisan 2011 (UTC)


Merhaba, açtığınız maddelere

[[Kategori:Kategori adı]]

kodunu ekleyerek uygun bir kategori girmenizi rica ederim. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 17:33, 10 Nisan 2011 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba İhsanjr,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Henry Moore maddesindeki kırmızıların giderilmesi konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Duke ϡ»» ileti ^^ 18:55, 11 Nisan 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 18. hafta projesi Yaz saati uygulaması, seçkin madde çalışması


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 19:08, 3 Mayıs 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Vikipedi:İş birliği projesi′ne eklediğim yeni bölümle ilgili hatırlatma[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu gün Vikipedi:İş birliği projesi′ne yeni bölüm — 2011'de En başarılı katılımcılar bölümünü ekledim. 19 hafta sonrası, şu anda Siz 2011'de En başarılı katılımcılar listesinde 14-18. sıradasınız. Başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum.

NOT: Lütfen listede her hangi bir yanlış varsa, bana bildirin.

Saygılarla, ----Cek Li Taranmesaj 07:39, 19 Mayıs 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba İhsanjr,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Uçan Spagetti Canavarı.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 12:01, 6 Eylül 2011 (UTC)

Reality 21:21, 22 Eylül 2011 (UTC)

EMC² Yıldızı
{{{Vikipedi:İş birliği projesi/2011/40. hafta'da tek bir maddeden en yüksek puanı çıkarttınız. Tebrikler.---- Akhilleus ileti 19:15, 11 Ekim 2011 (UTC)}}}

Reality 15:09, 14 Ekim 2011 (UTC)

Reality 15:21, 14 Ekim 2011 (UTC)

Bunun için uygun bir lisans etiketi girmeniz gerekiyor. Siz biraz kurcalayın araştırın eğer yapamazsanız akşam gelince bir defaya mahsus ben yapar ve nasıl yapıldığını gösteririm. Böylece silinmekten kurtulmuş olur. Kolay gelsin.)--Reality 16:17, 14 Ekim 2011 (UTC)
Hayır yeterli değil. Lisanslama politikası en az bir lisans etiketinin dosyada bulunması gerektiğini belirtir. Ben dosyaya uygun olan lisansları ekledim. Lütfen bundan sonra siz de böyle yapınız. Kolay gelsin.--Reality 20:21, 14 Ekim 2011 (UTC)

Incantation Against You[kaynağı değiştir]

Merhaba; Monotheist sayfasında Incantation Against You parçasının adı bir yerde Incarnation Against You imiş, bir diğerini de siz değiştirmişsiniz. Ancak sanırım eski hali doğru. Ben değişikliği reddettim ve hatalı olanı da düzelttim. Tekrar bir irdeler misiniz? Şenol EKER 14:27, 12 Şubat 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İşte yeni iş birliği projesi!


Bu haftaki projenin amacı bilgi kutularına görsel eklenme!


İş birliği projesine katkılarınızı bekliyoruz! Haydi, siz de bu projeye katılarak birlikte başarma heyecanına ortak olun! Saygılarımla...--Çalıştayileti 21:10, 21 Şubat 2012 (UTC)

Çeşme tartışması[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)#Vikipedi Konferansı - Yeni Kullanıcılar Dikkatinize sunarım.--Khutuckmsj 15:15, 25 Şubat 2012 (UTC)

Haftanın projesi[kaynağı değiştir]

"Standart üzeri madde açma" ile kastedilen nedir? İhsanjr 14:08, 27 Şubat 2012 (UTC)

Sevgili İhsanjr,

Yazım ve noktalamaya dikkat edilerek açılacak standart üzeri maddelerin asgari özellikleri şunlardır:

  • İki kategori,
  • İki ref etiketli (iç bağlantılı) kaynak (Örneğin kaynakça bölümünde rakamlarla sıralanmış kaynaklar iç bağlantılı kaynaklardır.),
  • İki alt başlık

bulunmalıdır. Bu iş birliğinde kasıt çok madde açmaktan çok; Vikipedi standartlarının üzerinde gelişkin maddeler oluşturmaktır. İBP'de uygulanan yeni sitemde en çok puan metinlerden alınabilmektedir. Onun için gelişkin 1 madde ile onlarca küçük maddeden fazla puan alınabilir. Bu haftaki İBP'de sunulan 3 temel ölçüt de katılımcıları kapsamlı maddeler oluşturmaya teşvik etmektir.

Oluşturduğunuz rahim kanseri maddesi de tam bu anlatılanlara uyuyor :) Sevgilerle :)--Çalıştayileti 16:12, 27 Şubat 2012 (UTC)

  • Merhaba, editör olmayı düşünür müsünüz? Sevgiler. --Berm@nyaİleti 18:23, 28 Şubat 2012 (UTC)
Şurada editörlük hakkında bilgi mevcut. Ben size özetle anlatayım. Vikipedi'de editör olmayan kullanıcıların değişiklikleri onay bekler. Bu onaylama işlemini editörler yapar, editörler onaylamadan bu değişiklikler geçerli kılınmaz. Editör olmayan kullanıcılara anonimler ve editör seçilmemiş kullanıcılar dahildir. Editörler ise güvenilir kullanıcılardır, editörlerin listesi şuradadır. Editör kullanıcının yaptığı değişiklik otomatikmen onaylanır, başkalarının kontrolü gerekmez. Editör olursanız, yaptığınız değişiklikler onay beklemeyeceği gibi, arzu ederseniz onay bekleyen değişiklikleri kontrol edebilirsiniz. İstemezseniz bu kontrollere hiç girişmezsiniz, tercihinize bağlı. --Berm@nyaİleti 18:48, 28 Şubat 2012 (UTC)
Editör olmanız için Vikipedi:Editörlük başvurusu sayfasına lütfen adaylığınızı ekleyin. Birkaç gün içinde editör kullanıcılar görüş belirtecek ve editör seçilip seçilmeyeceğiniz belli olacaktır. Sevgiler. --Berm@nyaİleti 18:52, 28 Şubat 2012 (UTC)

İş_birliği_projesi/2012/9._hafta[kaynağı değiştir]

Merhabalar İhsanjr, http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:%C4%B0%C5%9F_birli%C4%9Fi_projesi/2012/9._hafta için Katılımcılar listesine kendi kullanıcı kaydımı yapmaya çalışırken yanlışlıkla sizi sildiğimi sonra düzelttiğimi bilginize sunmak isterim. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.--Pink.up (tartışma) 13:40, 1 Mart 2012 (UTC)

Sorun değil :) İhsanjrmesaj

editörlüğünüz[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu sayfada göreceğiniz gibi, Vikipedi topluluğu, editör olmanız yönünde olumlu görüş belirtmiştir. Hayırlı olsun. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 21:02, 5 Mart 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 09:46, 14 Mart 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 09:56, 14 Mart 2012 (UTC)

Merhaba. Lisansları eksikti ama sonradan eklenmiş. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 15:22, 14 Mart 2012 (UTC)

Reality 04:29, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Dosyaya gerekçe eklememişsiniz. Verdiğiniz linkte üste kalan kısım gerekçe tam adıyla adil kullanım gerekçesi oluyor. Gerekçe eklenmediği için dosyanız işaretlendi. VP:AKGY sayfasına göz atmanızda fayda var. Buradaki şablonu kullanarak dosyayı gerekçelendirdiğiniz takdirde dosya muhtemelen silinmeyecektir.--Reality 09:47, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Gerçekten harika olmuş tek seferde mükemmel bir biçimde gerekçelendirmeyi yapmışsın :) Tebrik ederim ve kolay gelsin :) --Reality 10:38, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Özgün Çalışma Armağanı[kaynağı değiştir]

"ÖZGÜN ÇALIŞMA ARMAĞANI"

Bu armağan İBP'de yaptığınız özgün katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla size sunulmuştur. Katkılarınızın devamını bekliyorum.

--Çalıştayileti 16:25, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]




KUTLARIM!!!
Bu armağan iş birliği projesi (28). haftasında bir madde ile en çok puanı alma, kalıcı bir madde bırakma kıstası uyarınca; ilgili koşulu sağlayan Plaka zırh adlı maddeyi oluşturan; İhsanjr'e sunulmuştur. Bu özel ödül kalıcılığı simgeleyen Parmenides onurudur.

Sargon (mesaj) 08:13, 16 Temmuz 2012 (UTC)
PARMENİDES ÖZEL ARMAĞANI



Akademik Kurul[kaynağı değiştir]

Merhaba İhsanjr, oluşturmak istediğimiz Akademik Kurul'da yer alır mısın? Çalışmayı yönlendirecek olan ekipte yer almanı arzu ederim. Sevgilerle. Sargon (mesaj) 07:50, 23 Temmuz 2012 (UTC)

Akademik kurul nedir? İş brliği projesi gibi mi? İhsanjrmesaj 09:53, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Şurda bir açıklama yaptım. Tartışarak çerçevesini netleştirmeyi umuyorum. Sargon (mesaj) 10:10, 23 Temmuz 2012 (UTC)


10K Tartışmaları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Proje sayfasının tartışma bölümünü açıp mesajlar aracılığıyla yürütmekte olduğumuz tartışmaları oraya aktardım. >Şurda< İzleme sayfalarımıza ekleyerek daha hızlı eşgüdüm sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Karar bekleyen 3 konu var. Sargon (mesaj) 12:48, 29 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler! Katılımınızın devamını umuyorum. Sargon (mesaj) 06:23, 30 Temmuz 2012 (UTC)



Ayın İBP'si[kaynağı değiştir]

Şurdaki tartışmaya ilgi gösterebilir misiniz? Sargonileti 12:48, 1 Eylül 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Herhangi bir kategoride olmayan sayfaların kategorilenmesi konulu 35. hafta iş birliği projesine katılımınız için teşekkürler. Sargonileti 05:45, 3 Eylül 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba İhsanjr,

Oluşturmuş olduğunuz 1986 EP'leri adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m3 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

--Safir yüzüklü CekliAltından konuş 13:15, 4 Eylül 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
36 hafta İş Birliği Projesi olan İntervikisiz maddelere interviki (dil bağlantısı) eklenmesi ile ilgili işbirliğine katılımınız için teşekkürler. Bu hafta Nobel Ödülü sahipleri listesini seçkin liste yapmaya çalışacağız. Katılımınızın devamını umuyorum. Sargonileti 07:40, 10 Eylül 2012 (UTC)

İslami terörizm[kaynağı değiştir]

Merhaba İhsan,

"Çifte standart" ile neyi kastettiğinden emin olamadığımı itiraf etmem gerek. Eğer bir maddeden çıkarıp başka maddelerdekilere dokunmamış olmamdan dolayıysa, kontrol ettiğim kategori "İslami..." değil "Türkiye..." olduğu için oldu bu. Çok kapsamlı bir kontrol olmadı dolayısıyla.

Değişikliklerin nedeni ise TBA ihlalleri elbette. Maddede tanımı öyle yapmakla kategorizasyonu öyle yapmak arasında çok da fark yok zira.

İslami... kategorisine dokunmuyorum itirazının tam olarak neye olduğunu netleştirmeden önce; prensibimdir zira.

Sevgiler

Vito Genovese 19:39, 13 Eylül 2012 (UTC)


Anladım.

Önceki mesajımda da dediğim gibi; temizliği yaparken "Türkiye'de terörizm" kategorisinin içini açıp bakmış ve oradaki maddelerden bu kategoriyi çıkarırken "İslami terörizm" kategorisini de çıkarmıştım. Ama "İslami terörizm" kategorisinin içini açıp bakmadığım için, Lübnan Hizbullahı gibi maddeleri görmemiş oldum. O kategoriyi açsaydım mutlaka onu da temizlerdim.

Sayfalara "Türkiye'de terörizm" ya da "İslami terörizm" kategorisinin eklenmesinin TBA açısından çok da büyük bir farkı yok aslına bakarsan. Maddelerin tanımında "PKK, bir terör örgütüdür" ya da "Bin Ladin bir teröristtir" demiyor, diyemiyorsak; o zaman kategorizasyonu da yapamayız. Tarafsız bakış açısı demek, maddeyi okuyan zıt tarafların bile itiraz edecek bir husus bulamaması demek. Elbette tek tük aşırı örnekler her zaman bir maddeye kulp takabilir; ancak yüzbinlerin, milyonların savunduğu görüşler konusunda taraftan tamamen arınmamız şart. Klasik "terörizm ve özgürlük savaşçısı" olayını biliyorsundur. Konunun uzmanı sayılmasam da, Hizbullah'ın yaptıklarını terörizm olarak görmeyen milyonlarca insanın olduğunu düşünüyorum. Bu da beni çıkış noktama götürüyor ve bunun uygunsuzluğunu gösteriyor.

Sevgiler

Vito Genovese 09:43, 14 Eylül 2012 (UTC)

Ana sayfamız[kaynağı değiştir]

Merhaba İhsanjr. Ana sayfa ile ilgili bir Vikitartışma var. Fikrine ihtiyacımız var. Şuraya biraz ilgi lütfen, iyi günler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 16 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba insanjr. Bir ara İBP'ye çok güzel katkılarda bulunmuştun. Epeydir mola verdin sanırım. Nasılsın, umarım bir sorun yoktur. Tekrar İBP'de görmek isterim seni. Sevgiler. Sargonileti 13:07, 6 Kasım 2012 (UTC)

Sizi özledik İhsanjr![kaynağı değiştir]

İhsanjr, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:32, 19 Aralık 2014 (UTC)

Barış güvercini[kaynağı değiştir]

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, İhsanjr
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:17, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Deniz (mesaj) 11:18, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:18, 30 Ocak 2017 (UTC)

1917 (şarkı) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (1917 (şarkı)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/1917 (şarkı) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 14.32, 20 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]


Lütfen İshal sayfasındaki tartışmaya bakın[kaynağı değiştir]

İshal sayfasındaki tartışmaya katılmaya davetlisiniz. ~𝓐𝓭𝓲𝓰𝓪𝓫𝓻𝓮𝓴~ (Ары?) 21.56, 17 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

CelticFrost IntothePandemonium.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.47, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]