Kullanıcı mesaj:Ato

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen mesajlarınızı bu sayfanın sonuna ekleyin. ataka 10:24, 18 Temmuz 2013 (UTC)

Arşiv


Vikipedi'ye katkılarınız için[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Teşekkürler Plaketi!
4 Ekim 2006'da, Vikipedistler tarafından ilk halkaları oluşturan katılımlarınız için verilmiştir.


VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)


Değişiklik-Takım Yıldızı[kaynağı değiştir]

Son değişikliğiniz kabul edilmiştir, hatadan dolayı özür diler, vikipediye katkılarınızın devamını dilerim.--Talha Çakırileti 08:54, 3 Temmuz 2013 (UTC)

Temizlik Takımı[kaynağı değiştir]

Destekleriniz ve fikirileriniz, kurulma aşamasındaki takımımız için çok önemli. İyi Çalışmalar!--Talha Çakırileti 14:41, 3 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar,

Vikipedi'yi çok daha güzel ve temiz bir ansiklopedi yapmak için Temizlik Takımı yeniden kuruluyor! Eğer takımda yer almak ve diğer adaylara oy vermek istiyorsanız tartışma sayfamıza bekleriz.


Kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edildi. Vandalizmden uzak katkılarınızın sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:45, 13 Temmuz 2013 (UTC)

hızlı silme[kaynağı değiştir]

merhaba, silinecek sayfaları işaretlediğiniz için teşekkürler. bir ricam olacak. küfür ya da uygunsuz içerik olmadığı sürece sayfaları boşaltmazsanız ve VP:HS sayfasından yararlanarak gerekçe eklerseniz çok iyi olur. kolay gelsin. --kibele 20:12, 21 Temmuz 2013 (UTC)

selam, ben de bu ismi bir yerden hatırlıyorum diyordum. devriye başvurunuzdan vikinin başlangıç gönüllülerinden olduğunuzu farkettim. hem ilk emekler için teşekkürler, hem de hoşgeldiniz. --kibele 09:30, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. İlk gönüllerimizdenmişsiniz, Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:49, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Merhaba,

Bu madde üzerinde pek tartışma yapılmıyor, ama benim yanlış bilgi verdiği için olmaması gerektiğini düşündüğüm kısma eklemeler devam ediyor. Bu konu üzerinde kişilerin tartışmaya katılmasını nasıl sağlayabiliriz, bir fikriniz var mı? ataka 07:09, 23 Temmuz 2013 (UTC)

Haklısın Atakan, Köy çeşmesinde bi duyuru yapmak işe yarayabilir. --bermanya 00:02, 25 Temmuz 2013 (UTC)

Ramazan Bayramı[kaynağı değiştir]

Bayramın mübarek olsun Atakan :) --bermanya 17:46, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Lütfen burada yaptığınız gibi, bilgileri kaynaksız diyerek silmeyiniz.--i.e.msj 00:32, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yıldıray Barak sayfasına yazdıklarımı buraya aktarıyorum.

Bu tür her maddeyi boşaltmak gerekip gerekmediği tartışılır ama boşaltmak yanlış ya da Vikipedi'nin ilkelerine aykırı bir davranış değil. VP:YİB'de yazan, Jimmy Wales'in bir sözü var: "I can NOT emphasize this enough. There seems to be a terrible bias among some editors that some sort of random speculative 'I heard it somewhere' pseudo information is to be tagged with a 'needs a cite' tag. Wrong. It should be removed, aggressively, unless it can be sourced. This is true of all information, but it is particularly true of negative information about living persons." (bold'u ben yaptım). Bu makalede hiç bir kaynak yok, tamamını silmek (herhangi bir negatif yorum içermese bile) gayet yapılabilir bir iş. Evet yazılış tarzından sanki işi bilen birisi tarafında yazılmış gibi görünüyor, pseudo information gibi durmuyor, ama bilgilerin hangisi doğru hangisi yanlış bilmemiz için kaynak lazım (ayrıca belki kaynağı görünce telif ihlali olduğu ortaya çıkacak). Yaşayan bir kişi hakkında yanlış bilgi olacağına, hiç bilgi olmasın. Eğer ansiklopedide olması gereken bir bilgi ise, tanım gereği bu bilgi güvenilir bir yerlerde vardır; oradan alınıp kaynağıyla beraber eklendiği zaman da ansiklopedinin parçası olur. ataka 21:33, 23 Ağustos 2013 (UTC)

Bu silmeme isteğinizin gerekçesini açıklayabilir misiniz? ataka 00:38, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Açıklarım tabi ama bir devriye olarak bu fikirleriniz ilginç geldi bana. {{Vandal-olma}} şablonunu sayfaları boşaltanlara atıyoruz. Yani mantıken sildiğinizde bir şablon koymanız daha olumlu olurdu ya, beni ilgilendirmez fikriniz böyleyse. Ayrıca bu konuyu ayrıca Köy Çeşmesine bir taşıyayım ben. --i.e.msj 00:46, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Hızlı silme şablonunu kasdediyorsanız: Onu koymayı düşündüm, ama sanırım bunun sakıncaları var. Daha önce bir hizmetli bu şablonu koyarken sayfa içeriklerini sildiğim için beni uyarmıştı. Önceliğim, içeriği tutmanın yol açabileceği zararı önlemek olduğu için böyle bir yolu seçtim. Köy Çeşmesine taşıyın tabii, umarım faydalı bir tartışma olur. ataka 01:00, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Taşıdım zaten de, yaptığınız iş tuhafıma gitmesi bir; ikincisi ise buna dair bir politikamızın olmaması canımı sıktı. Ancak burada bence şu mantık ile ilerlemeliyiz. Yaşayan İnsan Biyografilerimizin yarısından fazlasının zaten kaynağı yok. Bugüne kadar 30.000'in üzerinde madde onayladım ve bu nedenle bunun böyle olduğunu çok iyi biliyorum. Yani bu şekilde ilerlemek bu kadar az katılım ve çok vandalizm ile neredeyse deveye hendek atlatmak kadar zor. Bence bunu bir daha gözden geçirseniz iyi olacak diye düşünüyorum. --i.e.msj 01:05, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Selam Atakan, seni kızdıracak bir şey yapmadım umarım. Sen bana gece o mesajı attığında dediğim gibi biraz canım sıkıldı. Çünkü sen haklıydın ve benim söylediğim şekilde bir politikamız yok. Belki de haksız çıkmaktan dolayı canım sıkıldı ama inan epey bir araştırma yaptım. Birde aslında YİB politikasını okumuştum zaten. Bende benzer şekilde (YİP politikasıyla alakasız olarak) şu anda köy sayfalarında da ben kaynaksız bilgileri çıkartıyorum. Katkılarımdan bakabilirsin. Yani anlaşamadığımız bir yan yok aslında. Yalnızca Rapsar'ın da dediği gibi bu kişinin var olduğunu biliyoruz (yoksa zaten küçük bir Google araması buna kanıta yeter.), bu nedenle yalnızca dini, düşünce yapısı, etnik kökeni, siyasi yapısı gibi kaynaksız bilgilerin çıkartılması sence de yeterli olmaz mı? Maddenin boş şekilde kalması beni mutsuz ediyor. Çünkü Türkçe Vikipedi dediğim gibi az katkı, çok vandalizm aldığı için maddelerimiz çoğu yerlerde. Umarım bu sefer derdimi anlatabildim. Yani maddenin tamamının boşaltılmasına topluluğun olumlu bakacağını düşünmüyorum. İçerik çıkardığın maddelerde düzenleme yapmayacaksın diye bir şart yok. Oradaki kaynaksız bilgiler de yine senin düzeltmeni veya çıkarmanı bekliyor olacaklar. İstersen, daha hoşuna giden içeriğe de yönelebilirsin. Çünkü senin gibi değerli kullanıcıların buradan uzaklaşmasını asla istemem. Bu arada İngilizcenin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur. kolay gelsin.--i.e.msj 13:03, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Tabi ki, arada sırada İngilizce hakkında danışmak için :).--i.e.msj 13:25, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Selam atocan, şikayet sayfası ve tartışma sayfaları ile ilgili problemler var bence. Nesnel sorunlar ve saldırı içerikli yazılar bekletiliyor maalesef. Bazen de umulmadık hızda karşı cevaplar geliyor. Astronomi ile ilgilendiğinizi görüyorum. Bazen ben de belgesellerini seyrederim. Wikipedi de evren maddesinin (evren modelleri, paralel, ya da çoklu evrenler, bigbang'ın tek ve gerçek yaratılış/ varoluş modeli gibi ele alınması) eksik olduğunu düşünüyorum. Bir de şu var tek bir sıfır noktasından bütün evrenin yaratılması bana çok saçma geliyor, Bu konuda profesyonel değilim ama fizik kanunlarına da aykırı, "madde yoktan var olmaz, var olan madde yok olmaz" kuralı. Bu teori paralel evrenleri açıklamıyor. ne dersin AngelusMSJ 12:02, 28 Ağustos 2013 (UTC)

VikiProje Edebiyat davetiyesi
İyi günler...
Edebiyat alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve genel olarak Edebiyat Portalı altında toplamayı hedefleyen Edebiyat Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.


Melih Abdulhayoglu[kaynağı değiştir]

Selamlar;

Melih Bey'in Türkçe sayfası için yaptığım değişikliği onaylamanızı rica edeceğim. Comodo Türkiye'de çalışıyorum ve Web Operasyon Direktörümüz Uğur Gülaydın tarafından istenen şekilde Melih Bey'in Türkçe Wiki sayfasını İngilizce sayfaya benzer şekilde hazırladım. Teşekkürler.

Serhat İnce

Comodo Türkiye E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Direktörü

Teklif nasıl açılır?[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:Ato/Akademisyenler için KD ölçütleri sayfasındaki ölçütleri bir yönerge olarak teklif etmek istiyorum. Bunun belli bir prosedürü var mı? Sayfayı Vikipedi:Kayda değerlik (akademisyenler) sayfasına taşıyıp, köy çeşmesi (politika) sayfasına bir mesaj bırakmayı planlıyorum. Başka yapılması gereken bir iş var mı? Bir de: bu ölçütleri tek tek topluluğun fikrine sunmak istiyorum, dolayısıyla her ölçüt için ayrı fikir belirtilmesini isteyeceğim. Siz ne dersiniz? Bu vesileyle elinizi taşın altına soktuğunuz için teşekkür ederim. ataka 13:43, 9 Eylül 2013 (UTC)

merhaba. sayfaya teklif olduğuna dair şablonu eklemiştim. Ancak bir de çalışma var şablonu ekleyelim. Sonra dediğin gibi sayfa taşıma işlemini yapıp köy çeşmesinde haber vermek gerekir. Ölçütleri tek tek topluluğun fikrine sunmak için yaratılan sayfanın tartışma sayfasını kullanırız genelde. Tartışma sayfasında teklif ile ilgili görüş alışverişi ve değişiklik önerileri olabilir. Bir de giriş bölümünü de çevirip, Türkçesini kontrol etmeliyiz. Hazır olduğunu düşündüğümüzde çalışma var şablonu kaldırılıp görüşmeye açabiliriz. Tek engel tartışmaya ve görüş bildirmeye katılımın az olacağı. Her ne kadar üzerinde çok konuşulsa da yönerge teklifleri pek ilgi görmüyor nedense. Vikipedi:Kayda değerlik (depremler) sayfasının tartışma sayfasından görebilirsin. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 05:27, 10 Eylül 2013 (UTC)

Kayda değerlik (akademisyenler) sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sayfa ile işiniz bitince haber verir misiniz, (anchor olayı ile ilgili) bazı düzeltmeler yapmak istiyorum. ataka 08:08, 10 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba, biraz daha uğraşabilirim ama {{Anchor}} şablonunun aslında herhangi bir sorunu yok. Oradaki espri sizin Ö yani Ölçütün baş harfini kullanmış olmanız. Ö harfi kullanımında tarayıcı adres bölümünde bunu belirtmek gerekiyor. Örneğin şöyle; Vikipedi:Kayda_değerlik_(akademisyenler)#.C3.961 gibi yani buradaki .C3.96 Ö karakterini temsil ediyor. Bu nedenle ben madde başlıklarını kriter yaptım ve {{Anchor}} olarak K kullandım. Böylece sorun kalmadı. Şu anda yalnızca alt bölümleri inceliyorum. Bu nedenle madde üzerinde çalışabilirsiniz. Ben size uyum sağlarım. Kolay gelsin.--i.e.msj 08:47, 10 Eylül 2013 (UTC)
Ayrıca yaptığım değişiklikler, İngilizce sayfasının o şekilde olması nedeniyledir. Sorun varsa hepsini geriye alabilirsiniz. --i.e.msj 08:48, 10 Eylül 2013 (UTC)

Sayın Ato, nazik jestiniz ("Özgün Yıldız") için teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılar, iyi vikiler.--docbaba 09:37, 13 Eylül 2013 (UTC)Docbaba mesaj

Geri alma işlemleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Niçin Kullanıcı:İremio'nun yaptığı değişiklikleri geri alıyorsunuz? İremio'nun bu değişiklikleri yapmaması yönünde bir fikir birliği veya politika yok. Bilakis, Vikipedi bütün kullanıcıların gördükleri yanlışları düzeltmelerine açık olarak izin veriyor. İremio ve başkaları bu yapılan değişikliğin nasıl bir rahatsızlıktan kaynaklandığını açıkladı. Sizin bu geri almalar konusunda açıklamanız nedir? Bu değişiklikten bir rahatsızlığınız mı var, yoksa bir politika uyarınca mı yapıyorsunuz? ataka 20:01, 14 Eylül 2013 (UTC)

Bir üstte yer alan Vitruvian adlı kullanıcıyla aramda olan yazışmaları okuyabilirsiniz. --esc2003 (mesaj) 20:03, 14 Eylül 2013 (UTC)
Okudum. Orada referans verdiğiniz açıklamaları da okudum, ancak bu benim sorumu yanıtlamıyor. Örneğin Dr. Ulrich Baensch'e "bilim insanı" denilmesinin bir sakıncası mı var? "Bilim adamı" denilmesinin bir sakıncası yok diyelim, ama bu değişikliği niçin yaptığınızı açıklamıyor. ataka 20:07, 14 Eylül 2013 (UTC)
Sakıncası olup olmadığı yönündeki söyleminize anlam veremedim (bakınız: İyi niyet varsayın), zira böyle bir ifadeyi hiç kullanmadım. Kişinin köy çeşmesinde ve mesaj sayfasında belirttiği gerekçe doğrultusunda yaptığı toplu değişiklikler uygun değildir. Kullanıcının yaptığı işlemleri dayatmacılık ve baskıcılık olarak görüyorum. --esc2003 (mesaj) 20:17, 14 Eylül 2013 (UTC)
Söylemişsiniz, gördüğünüz bir sakınca var: Bu değişiklikleri dayatmacılık ve baskıcılık olarak görüyorsunuz. Ben zaten iyi niyetli olduğunuzu varsaydığım için özellikle sordum. Bu değişikliklerin uygun olduğu yönünde de pek çok görüş belirtildi, dolayısıyla "uygun değildir" bir fikir birliğini yansıtmıyor. ataka 20:27, 14 Eylül 2013 (UTC)
İyi niyet bunun neresinde, "bilim insanı denilmesinin bir sakıncası mı var?" diyorsunuz. Ben böyle bir cümle kullandım mı şimdiye kadar? Kullanıcı bilim adamı adlandırmasını Vikipedi'den atmak istiyor. Bunu yapmasındaki amaç ise dilde bu adın kullanılmamasının yaygınlaştırılması için Vikipedi'yi kullanmak olarak ifade edilmiş. Vikipedi hiçbir ideolojik düşüncenin yuvası değildir. Tekrar söylüyorum kavramı anlatan tüm adlandırmalara yer verilmeli. "Bu değişikliklerin uygun olduğu yönünde de pek çok görüş belirtildi" diyorsunuz madem, bilim adamı adlandırılması kullanılabilir diyen görüşlere de saygılı olunsun. Cinsiyet belirttiği için kaçınıldığı söyleniyorsa yapılan değişiklerden erkek cinsiyetine mensup kişilerin maddesinde de bu adın kaldırıldığı görülebilir. --esc2003 (mesaj) 20:36, 14 Eylül 2013 (UTC)
Kusura kalmayın, belli ki kendimi açık biçimde ifade edememişim. "bilim insanı denilmesinin bir sakıncası mı var?" derken, gerçekten bir soru soruyordum. Bu tür bir ifade, retorik olarak, "bilim insanı denilmesinin bir sakıncası yok" anlamında da kullanılabiliyor; ben bu anlamda kullanmamıştım, ama sizin böyle anlamanızı anlıyorum. Bunun dışında yazdıklarınız üzerine, KÇ'de çok konuştuğumuz için, izninizle başka bir yorum yapmayacağım. İyi çalışmalar. ataka 20:45, 14 Eylül 2013 (UTC)
  • Merhaba sitedeki materyalleri kaynak göstererek kullanalım. Hayırlı geceler |MURAT Jumpeax| 21:43, 14 Eylül 2013 (UTC)

Vikipedi'de değişiklik yapmak üzerine[kaynağı değiştir]

Alperen, Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Bir değişikliği yapmak için izin almak gerekli değildir. Bilakis, bir engelleme yapmak için bir politika ihlali veya fikir birliği olması gerekir. Bunları eminim siz de biliyorsunuz, ancak İremio'nun sayfasına bıraktığınız mesaj sanki değişiklik yapmak için fikir birliği oluşması gerekirmiş gibi bir izlenim veriyor. Vikipedi'ye yeni katılan bir kullanıcıya böyle yanlış izlenimler verecek mesajlardan lütfen kaçının. ataka 08:22, 15 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. Politikalarımızı gayet iyi biliyorum fakat önemsiz bir şeyin gereksiz yere eklenmesi fikir birliğinin ihlalidir. [1] Bu konuda malesef yanlış tavır sergileyen İremio'dur. Neden sadece İremio'nun değişiklik yapma hakkına saygı gösterirken diğer karşıt görüşte olanların değişiklik hakkına saygı göstermiyorsunuz?--Alperen (mesaj) 09:38, 15 Eylül 2013 (UTC)
Referans verdiğiniz yönerge, örneğin Birinci Dünya Savaşı maddesinde, Muğla'ya gelen İtalyan askerlerinin kaldığı okuldan bahsetmek gibi durumları betimliyor. Bu gereksiz bir ayrıntı ve bunu eklemek bu ayrıntıya haddinden fazla önem vermek olacağı için doğru değil. İremio'nun yaptığı değişiklikler böyle değil. Herkesin değişiklik hakkına elbette saygı gösteriyorum, benim yaptığım kendi hakkımı kullanmak. Bu konu sizin için bu kadar önemliyse, bir fikir birliği oluşup oluşmayacağını KÇ'de bir yönerge teklifi vererek görebilirsiniz. ataka 09:49, 15 Eylül 2013 (UTC)
"Fikir birliği oluşmadığı için kendi fikrime uyan değişikliği yaparım" diyen kişinin düzenleme özgürlüğüne saygı gösterilirken, "Fikir birliği oluşmadığı için geri alıyorum" diyen kullanıcının düzenleme özgürlüğüne saygı gösterilmemesi gerçekten çok enteresan. Neden biliyor musunuz? Kullanıcı zaten kendi yaptığının yanlış olabileceğini düşündüğü için Köy Çeşmesinde fikir birliği arıyor, daha sonra da "hayır efendim benim entelektüel sorumluluğum var" diyerek daha görüşler bile sonlanmadan aynı düzenlemeyi yapmaya devam ediyor. Bu sizce uygun bir tavırsa diyecek bir şeyim yok. Yalnız Vikipedi'nin yönteminin bu olmadığı çok bariz.--Alperen (mesaj) 10:00, 15 Eylül 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Atakan, konuyla ilgili fikirlerinizi ve desteğinizi biliyorum ama yine de tartışma sayfasında desteğinize ihtiyacımız var. Gerçekten izleme listenize alabilirseniz sevinirim. Malum, tartışmalar üç, beş kişi arasında dönüyor. Daha fazla fikre ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Saygılar. --i.e.msj 20:19, 15 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba atakan, İngilizce iki konuda yardımına ihtiyacım var. Bu bulduğum sayfa bizim tam olarak adil kullanım hakkında aradığımız cevap değil ama kazara buldum. Bizi ilgilendiren bir husus olup olmadığına bakabilir misin? Bir de Wikimedia Foundation'a buradaki iletişim adreslerinden, Türkçe Vikipedi'de adil kullanım ile ilgili bir tartışma başlattığımızı ve konuyla ilgili İngilizce'de olsa bize bir yetkilinin bilgi vermesini kısaca özetleyip, gönderebilir misin? Gerçekten özellikle ikincisi çok makbule geçecek. Çünkü haber verilmesi konuşulduğu halde, haber verildiğini düşünmüyorum. Yardımcı olabilirsen çok memnun olurum. Sevgiler.--i.e.msj 22:18, 17 Eylül 2013 (UTC)
Merhaba. Maalesef şu anda buna ayıracak vaktim yok. Birinci sayfa özetle şunları diyor: 1) Wikipedia'daki içerik genel olarak serbest biçimde kullanılabilir ve dağıtılabilir, ancak istisnai olarak bir miktar içerik "adil kullanım" şartları çerçevesinde dağıtılır 2) WMF Wikipedia'daki içeriği üretmez. WMF yasalara saygılıdır (burada ABD yasalarına atıf veriyor) ve sorunu olan birisi iletişime geçtiği zaman hemen ilgilenir. Bunun ötesinde WMF her projenin katılımcılarına projelerin yasalarla uyumlu kalması konusunda güvenir ve işi bu kullanıcılara bırakır 3) Son paragrafta da her projenin kendi telif hakkı kuralları olduğundan ve İngilizce Wikipedia'daki uygulamalardan bahsediyor. Bu işi gönüllülerin yaptığını ama WMF'in de hem hukuki danışma hem de servis sağlayıcı makina gibi maddi yardımlarda bulunduğunu söylüyor. Mektubu en erken Salı günü yazabilirim. Belki bir başkası (Pinar?) daha önce yazabilir. ataka 10:15, 18 Eylül 2013 (UTC)
İlgin için çok teşekkür ederim.Sağ olasın.--i.e.msj 11:56, 18 Eylül 2013 (UTC)

Bekletmeli sil[kaynağı değiştir]

Merhaba Ato, bu mesajının gerekçesini açıkçası anlayamadım. Herhangi bir sürüm kontrolü sırasında içeriğinden gerekçesiz çıkartılan metni geri almışım sadece. Madde ile bir bağım yok bu sebeple. Bekletmeli sil sayfasında aradan geçen süre tamamlandığında gereği yapılacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:52, 21 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. O şablonu koyunca, yazarlara da uyarıda bulunmak gerekiyor. Sizin katkınızın yalnızca sayfa silmeyi geri almak olduğunun farkındayım, ama belki bu içeriğin düzeltilebilir olduğunu düşündüğünüz için geri almış ve aynı nedenle {{bekletmeli sil}}'i de kaldırmak istersiniz diye düşündüm. ataka 21:12, 21 Eylül 2013 (UTC)
Bu açıklama sonrası ne denebilir; Engellendiniz! :) İyi niyetinden şüphem yoktu zaten. Maddeye bakarım bir ara, kurtarılır bir şeyse, el atarım. Yok değilse, sonu malum. Sevgiler..--Théoden ileti 21:39, 21 Eylül 2013 (UTC)

Astronomi hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar Atakan. Vikipedi de çok fazla tecrübeli sayılmam ama elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışan birisiyim ve astronomi ilgimi çeken konulardan birisi. Ekip çalışmalarının her zaman bizi ileriye götüreceği düşüncesinde birisi olarak bu konuda yapabileceğim bir şeyler olursa elimden gelen katkıyı sağlarım. İyi vikiler. --Volkanozobutileti 00:27, 14 Ocak 2014 (UTC)

Sizi özledik Ato![kaynağı değiştir]

Ato, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:18, 19 Aralık 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
bu bir yılsızdır gece parlar sabah söner Revert54 (mesaj) 17:57, 25 Nisan 2015 (UTC)

Express (dergi, Türkiye) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Hakan·IST 19:20, 22 Şubat 2016 (UTC)

Bekletmeli silme önerisinin kaldırılması[kaynağı değiştir]

Merhaba, Express (dergi, Türkiye) sayfasına yapılan eklemelerin silme nedenini (maddenin çok az bilgi içermesi) ortadan kaldırdığını düşündüğüm için bekletmeli silme şablonunu kaldırıyorum. ataka 07:56, 25 Şubat 2016 (UTC)

Tamamdır,iyi vikiler.-- Hakan·IST 07:59, 25 Şubat 2016 (UTC)

selam, biraz geç oldu ama şunu haber vereyim dedim. --kibele 13:06, 18 Nisan 2016 (UTC)


İlk Düzenleme Gününüz Mutlu Olsun[kaynağı değiştir]

Ato, ilk düzenleme gününüzü VikiBarış olarak kutluyoruz. Mutlu Günler! Deniz (mesaj) 00:36, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sizi özledik Ato![kaynağı değiştir]

Ato, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:14, 24 Ağustos 2017 (UTC)
















Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Ato, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Ato, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]