Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ege Park Mavişehir Alışveriş Merkezi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. Théoden ileti 14:11, 12 Ekim 2013 (UTC)

Ege Park Mavişehir Alışveriş Merkezi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olmayan bir yer hakkında kaynaksız ve ansiklopedik olmayan bilgiler.--ataka 19:35, 28 Ağustos 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin yukarıda belirttiğim nedenlerle. ataka 19:37, 28 Ağustos 2013 (UTC)
Kalsın Kalsın Sayfa iyi bir hale gelmiş. ataka 13:02, 15 Eylül 2013 (UTC)
@Rapsar. Haklısınız ama 10-15 yıl öncesi bu tür AVM ler KD olarak değerlendirilmekteydi. Günümüzde ise AVM ler artık mantar gibi türüyor. Durumun genel olarak gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Aksi halde bu işin önünü almak zor gibi gözüküyor..--Eğitmenmahmut msj 15:16, 29 Ağustos 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yalnızca biraz düzensiz kalmış. --i.e.msj 11:35, 30 Ağustos 2013 (UTC)
  • Hızlı silinsin İlgili madde ne bir gökdelen, ne de KD olaylara veya etkinliklere ev sahipliği yapmış bir bina, yapı. Sadece bir AVM... Highway Outlet (Bolu), Samsun AVM, Ninovapark AVM (Diyarbakır), N-City AVM Diyarbakır, Watsons Kayseri Park, Sivas Park AVM, Sera Kütahya AVM, Çorum Park AVM, Yaylada AVM (Balıkesir) gibi... Ha ek bir şıka gerekçe görüyorum Commons'ta 150 metre uzunluğun gökdelenlerden daha alt bina veya yapılar için ayrı bir kategori açılmıyor. Buna istinaden. - Lubunya 13:22, 3 Eylül 2013 (UTC)
Allah, Allah. İngilizce Vikipedi'deki en:Category:Shopping malls in Istanbul, en:Category:Shopping malls by country kategorilerini ben yanlış mı görüyorum? Ayrıca Commons'ta commons:Category:Shopping malls by country kategorisi de yok sanırım. Birde yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyeyim. Wikimedia Commons kullanımı serbest olan resim, ses ve diğer çoklu ortam belgeleri deposudur.--i.e.msj 00:28, 12 Eylül 2013 (UTC)
Önce dikkatli okuyup sonra dikkate değer bir yorum yapmanızı öneriyorum; yukarıda İng. Vikipedi'nin değil, Commons'un bahsi geçiyor. - Lubunya 11:28, 15 Eylül 2013 (UTC)
Lütfen yazdıklarımı sizde gözden geçiriniz ve Commons'un yalnızca kullanımı serbest olan resim, ses ve diğer çoklu ortam belgeleri deposu olduğunu yazdığımı dikkat ediniz. Ayrıca buradaki Commons kategorisi de bir örnek ama, burada bu maddenin görüntülerini veya bir gökdeleni tartışmıyoruz. Tüm dillerde haklarında binlerce madde bulunan alışveriş merkezlerini konuşuyoruz.--i.e.msj 12:18, 15 Eylül 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bir alışveriş merkezi için verilen kaynakları yeterli görüyorum.--RapsarEfendim? 12:26, 15 Eylül 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin maddedeki kaynaklar, firmaların reklam bağlantılarıyla yayınlattıkları haberler. kibele 08:07, 16 Eylül 2013 (UTC)
    Kibele, çok sayıda haber okuyorum. Bu nedenle gazetelerin reklamlı içeriklerine de çokça şahit oluyorum ama bu kaynakların reklam amaçlı içerik olduğunu düşünmüyorum. Milliyet internet haberlerinde böyle bir şeye rastlamadım ama belki geçmişe dönük bulunabilir. Yani özel bir araştırma yapmadım ama bu maddedeki kaynaklara reklam bağlantılı haberler demek, Vikipedi dil sürümlerindeki pek çok alışveriş merkezi maddesinin silinmesi içinde gerekenlerin yapılması demek olacaktır. Örneğin; Akmerkez, en:Istanbul Cevahir gibi.--i.e.msj 20:17, 16 Eylül 2013 (UTC)
mesele alışveriş merkezi meselesi değil ama gördüğünüz diğer maddeleri de ele alabiliriz elbette. ama verdiğiniz örnekler buna dahil olmaz, kayda değerlikleri kanıtlanabilir onların. gazeteler reklam bağlantısı içinde oldukları firmalara haber görünümünde destekte bulunurlar, bilinmeyen bir şey değil. bu haberlerde derinlemesine bir ele alınıştan söz etmek mümkün değil. kibele 08:03, 17 Eylül 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD olduğunu düşünüyorum.--B.S.R.F. 💬 17:08, 16 Eylül 2013 (UTC)
Kalsın Kalsın AVM olarak değil ama Şirket olarak bakarsak, güzel bir madde olmuş. İstanbul dışı şirket maddelerinin açılması da desteklenmesi gerekir.Yzkoc (mesaj) 08:29, 23 Eylül 2013 (UTC)
istanbul içi ya da dışı şirket maddelerinin desteklenmesi gibi bir görevi yoktur vikipedi'nin, başka herhangi bir alanda olmadığı gibi.. değerlendirmelerinizi kayda değerlik çerçevesinde yapabilir misiniz lütfen.. kibele 20:23, 1 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD, ayrıca iyi bir madde. --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 14:06, 23 Eylül 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Arkadaşlar binlerce kişinin her gün vakit geçirdiği bir kompleksten söz edeiyoruz. Kendileri yapmışsa dahi iyi maddeymiş. Kayda değer ve iyi de yazılmış.--Kafkasmurat (mesaj) 20:09, 7 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.