Kullanıcı mesaj:Akil13/2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablon hakkında soru[kaynağı değiştir]

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 13:13, 17 Ocak 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Hocam Merhaba,

Ben Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri diye bir sayfa oluşturdum. Fakat moderatör onayı gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?


Teşekkürler Tlakerta (mesaj) 11:19, 24 Şubat 2015 (UTC)

selam akil, bu maddede telifli içerik vardı. onaylamadan önce kontrol edebilirsen çok iyi olur. kolay gelsin. --kibele 15:27, 24 Şubat 2015 (UTC)

VikiProje Futbol'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Futbol Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Futbol bünyesinde çalışmalara katılmak, Futbol Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruz. Supermæn (mesaj) 19:30, 27 Şubat 2015 (UTC)
  • Tebrik ederim, yeni görevinde başarılar. --akil13ileti 13:07, 5 Mart 2015 (UTC)
Teşekkürler, Akil. --Uğurkentmesaj 14:00, 5 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Akil13
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 00:57, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Öncelikle şunu çevirmek gerekecek. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:53, 22 Mart 2015 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanı, önerilerde bulunmanı rica edeceğim. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:42, 26 Mart 2015 (UTC)

Arif Peçenek Hak.[kaynağı değiştir]

Merhaba. Az önce farkettim ki yaptığım değişiklikleri yanlış bilgiler içerdiği sebebi ile eskileri ile değiştirmemişsiniz. Sizi temin ederim ki yaptığım değişikliklerin hepsi belgelere ve uzun vadeli araştırmalara dayanıyor. Kendisini be başlığı altında geçen isimleri birebir tanımam dolayısıyla hepsiyle irtibat kurarak onaylatmam da olasıdır. Sizin değişikliğini yapmadığınız sayfada oldukça büyük hatalar ve yanlış bilgilendirmeler söz konusudur. Bir kaç gün vererek ve uzun zaman ayırarak girdiğim bilgilerin kısa sürede dikkate alınması ve incelenmesini talep ediyorum. İnceleme sonucunda hala bilgilerin doğru olmadığı sebebiyle değişiklikler uygulanmıyorsa bu tartışma kutucuğunun dışında iletişime geçerek sorunun herhangi bir aksi diyologa girilmeden çözüleceğini umuyorum. İyi günler dilerim. MaximusAlive (mesaj) 16:09, 10 Nisan 2015 (UTC)

Merhabalar. Arif Peçenek maddesi 12 Nisan'dan beri inceleme beklemekte. MaximusAlive kullanıcısının yaptığı değişiklikleri bazı gerekçelerden dolayı geri almıştım. Gayet güzel değişiklikler yapmış gibi, ancak bazı tarafsızlık sorunları var ve kategorilerde sıkıntı var. Eğer zamanınız varsa ilgilenir misiniz? Pek ilgilenemiyorum bu sıralar. İyi günler. akil13ileti 12:04, 27 Nisan 2015 (UTC)

Merhabalar Akil13, biraz düzeltmeler yaptım. kontrolünüde yaparım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:23, 27 Nisan 2015 (UTC)

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Akil13, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

İBP 2014/42. Hafta[kaynağı değiştir]

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Mesaj atmam biraz geç oldu ama hayırlı olsun. Başarılar. --akil13ileti 12:15, 17 Mayıs 2015 (UTC)

Teşekkürler üstadım, bu aralar biraz aktif değilim ama yakında döneceğim. Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 18:41, 18 Mayıs 2015 (UTC)

Video oyunları iş birliği projesine davet[kaynağı değiştir]

Davetiyeniz var! Video oyunu maddelerini geliştirme maksadıyla önerilmiş olan iş birliği projesine davetlisiniz. Projenin amacı; kapak resmi aranan video oyunları kategorisini temizlemek ile ilgilidir. Teşrif etmeniz ümidiyle...

Not: Bu davetiye, son zamanlarda video oyunu maddelerine en az bir resim dosyası eklediğiniz ve bunu yaparken dosyaya {{Video oyunu kapağı adil kullanım}} etiketini dahil ederek, dosyayı doğru şekilde lisansladığınız için gönderilmiştir. --85.108.1.64 21:45, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Satır rengi[kaynağı değiştir]

Şöyle bir değişiklik yaptım. İşe yarıyor gibi. --Superyetkinileti 16:55, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 17:49, 26 Mayıs 2015 (UTC)
Mediawiki işlevleri bu iş için yetersiz kalıyor Üzgün Uygun bir zamanda daha verimli bir yol bulmaya çalışacağım. --Superyetkinileti 16:19, 27 Mayıs 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutusuz şablonu bulunan maddelere bilgi kutusu ekleme konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 11:27, 7 Temmuz 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Harry Carey filmografisi'ni seçkin liste yapma ve kırmızılık giderme çalışması konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 11:51, 8 Temmuz 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikiveri'ye bağlanmamış sayfaların bakımının yapılması konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 21:16, 10 Temmuz 2015 (UTC)

 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~ --Uğurkentmesaj 05:50, 17 Temmuz 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

6360 sayılı kanun nedeniyle Türkiye'deki mahalleler kategorisi ve alt kategorilerinde yer alan tüm köy maddelerinin ve kategorilerinin mahalle olarak düzenlenmesi.) konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 15:02, 27 Temmuz 2015 (UTC)

İy günler. Ben Gabija adlı yeni bir sayfa oluşturdum. Kontrol edilmemiş uyarısının gitmesi için bir devriyenin bakması mı gerekiyor. Öyleyse bakar mısınız? Lmattdavidsmithl (mesaj) 06:22, 3 Ağustos 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutularındaki eksik bilgilerin tamamlanması konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 09:10, 7 Ağustos 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Merhaba! Doctor Who sezonlarına yaptığınız büyük katkılardan dolayı teşekkür etmek istedim. Şu anda üzerinde çalıştığım Karen Gillan maddesine de yardım ederseniz minnettar olurum. İyi vikiler! Rettelo (mesaj) 14:39, 9 Ağustos 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikiveri'ye bağlanmamış sayfaların bakımının yapılması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 21:31, 11 Ağustos 2015 (UTC)

Futbolcu Bilgi Kutusu Hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, Köy çeşmesinde de [1]tartışılıyor fakat özellikle bu konuda madde açtığınız için belirtme gereği duydum. Futbol bilgi kutusunun çevrilmesi için bir araç hazırladım. Bu araç En.wikideki şablonları mümkün olduğu kadar hatasız çevirmeye yarıyor. [2] umarım faydalı olur.--Alperen (mesaj) 16:38, 18 Ağustos 2015 (UTC)

Köy çeşmesinde fikir belirttiğiniz ve aktif olarak aracı kullandığınız için teşekkür ederim. Aracı biraz daha geliştirdim. Artık takımların kategorilerini de ekleyebiliyor. Sizden ricam bu konuda çalışma yapan arkadaşlarınıza da yeri geldiğinde tavsiyede bulunarak aracın yaygın kullanımına destek olmanız. Bu şekilde büyük miktarda zaman kaybının önüne geçileceğini ve maddelerde gereksiz teknik ayrıntı yerine içerik üzerine yoğunlaşılabileceğini düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.--Alperen (mesaj) 21:26, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Geronimo whovian![kaynağı değiştir]

Selamlar akil13. Doctor Who hakkında hiçbir proje bulamadım. Acaba ben mi bulamadım, yoksa yok mu? Eğer yoksa kurulması uygunsuz mu olur sizce? Sayfası olmayan yol arkadaşlarını çevirmeye çalışıyorum ama birkaç kişiyle olacak iş değil. Neyse, size iyi günler iyi vikiler. LmattdavidsmithlEvet? 21:34, 17 Eylül 2015 (UTC)

Eğer proje olsa isler biraz daha hızlı ilerlerdi ama dediğiniz aktif whovian çok yok. Ama bunun gibi bir düşünceniz olursa hep buradayım. Size de iyi günler. İyi vikiler. LmattdavidsmithlEvet? 14:15, 20 Eylül 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Video Oyunu maddeleri ekleme/düzenleme/bakım konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 08:35, 23 Eylül 2015 (UTC)

Bayramınızı Kutlarım..[kaynağı değiştir]

Bi baklava da ben ikram edeyim.

Vikipedi'deki 7. Kurban Bayramınızı kutlarım. İyi bayramlar, İyi vikiler. LmattdavidsmithlEvet? 08:44, 24 Eylül 2015 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili Vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 18:08, 3 Ekim 2014 (UTC)

Satır rengi[kaynağı değiştir]

İlgili modülü uygun bir zamanda buraya aktaracağım. İyi bayramlar. --Superyetkinileti 18:25, 24 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikiveri'ye bağlanmamış sayfaların bakımının yapılması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 08:43, 29 Ekim 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Kaynak gösterme hatası bulunan maddelerin düzenlenmesi konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 20:01, 30 Ekim 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

İstenilen kategorilerin oluşturulması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 20:24, 30 Ekim 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

İncelenmemiş Sayfa Onaylama, madde düzenleme ve bakım çalışması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 21:50, 30 Ekim 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Sinema ile alakalı maddeleri ekleme/düzenleme/bakım konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 06:01, 2 Kasım 2015 (UTC)

Merhabalar. Çok fazla değişiklik yapamadığımız The Angels Take Manhattan adlı maddenin çevirisinin bitmesine az kaldı. Yardımlarınızı bekliyoruz. Rettelo (mesaj) 09:38, 22 Kasım 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Anlam ayrımı sayfasına yönlenen hatalı iç bağlantı maddelerinin düzenlenmesi konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 15:53, 23 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba, sence Time Crash maddesinin kaliteli madde potansiyeli var mı bu şekilde? akil13ileti 09:51, 10 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba. KM olan İngilizcesinden birebir çeviri, değil mi? Orada olduysa burada neden olmasın? :) Yalnızca içeriği okumak, varsa imla hatası ve anlatım bozukluklarını gidermek, maddenin anlaşılabilirliğine gölge düşürdüğü düşünülen kırmızı bağlantıları açmak gibi ufak şeyler yapılabilir. Emeğine sağlık.--RapsarEfendim? 15:35, 10 Aralık 2015 (UTC)

VikiProje Spor İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. VikiProje Spor kapsamında yeni bir iş birliği oluşturuldu. Bundan sonra mümkün mertebe her hafta yeni bir iş birliği projesi gerçekleştirelim hep birlikte.--RapsarEfendim? 23:30, 11 Aralık 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Akil13,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Taslak konumunda olan maddelerin geliştirilmesi konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 19:54, 28 Aralık 2015 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


VikiProje Futbol iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Premier League şampiyonları listesi maddesindeki eksik kırmızı bağlantıların açılması ve maddenin seçkin liste statüsüne kavuşturulması.


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  



Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sait71 08:29, 30 Aralık 2015 (UTC)