Kullanıcı mesaj:Şalvarspor

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Hoşgeldin Şalvarspor!
Bu şablon sana Vikipedi'nin işleyişi ve kuralları hakkında bazı bilgiler verecek. Vikipedi'de Cesur ol politikası vardır. Bu sebeple herhangi bir hata yapmaktan asla çekinme.
Beş temel taş olarak adlandırdığımız kurallarımız var. Katkıda bulunmadan önce bu kuralları okumanda fayda var.
Hızlı rehber bağlantısından da yazım formatını öğrenebilirsin.
Tartışma sayfalarında ya da sağ üstteki mesaj sayfam bölümünde kullanıcıların sana attığı mesajların sonunda, kullanıcıların imzalarını göreceksin. İmzadaki mesaj kısmına tıklayıp o kullanıcıya mesaj atabilirsin.
Yardıma ihtiyaç duyduğunda, herhangi bir kullanıcıya mesaj atmaya asla çekinme!
Şimdi sıra sende!
Sayfalarda dolaşırken sağ üstte Değiştir butonunu göreceksin. Butona bastıktan sonra bilgi güncellemelerini yapabilirsin.
Deneme tahtasında formata alışmak için birkaç deneme yapabilirsin.

Kolay gelsin... MEOGLOBALBana mesaj atın 16:17, 19 Mayıs 2012 (UTC)

Düzenlemeler[kaynağı değiştir]

Eurovision sayfalarına yeni bir düzen getirmeye çalışmanızın sebebi nedir? Bunun haricinde madde adları konusunda da yabancı dillere göre adlandırma yapmanızdaki amaç nedir? Rus, Ermeni, Yunan, İbrani... alfabelerindeki adlar Türkçe okunuşa göre yazılmak zorundadır. Lütfen bu kurala uymaya çalışınız. esc2003 (mesaj) 19:24, 27 Haziran 2012 (UTC)

GALATASARAY SK[kaynağı değiştir]

Merhabalar Galatasaray Profesyone Futbol Takımı'nın numaralarını değiştirmeyiniz. Bu numaralar kesin numaralardır. Takımın SV Kirchbichl ile oynadığı maçta da bu numaralar kullanılmıştır. --ultrAslansiBurdayım :) 21:42, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Kulüp bilgisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Şalvarspor, şu değişiklik konusunda emin misin? Kaynak falan var mı? Vito özellikle not düşmüş, Lütfen resmi sözleşme imzalanmadan kulüp bilgilerini güncellemeyiniz şeklinde. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 21:42, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Beşiktaş Kadrosu[kaynağı değiştir]

Selam Şalvarspor

Kadro şablonunda Şablon:Beşiktaş JK kadrosu numaralarını neden değiştirdiğini öğrenebilir miyim? Beşiktaş'in resmi sitesinde A Takım forma numaraları bu şekilde yer almakta. --Patirermesaj 23:07, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan buradaki gibi boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Emyilmesaj 03:53, 4 Eylül 2012 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
~Tarkovsky~ 16:40, 8 Eylül 2012 (UTC)


engel ve beyaz liste iptali[kaynağı değiştir]

vandalizm nedeniyle erişiminiz bir gün süreyle engellendi. beyaz liste katılımınız da iptal edildi. bilginize. --kibele 20:09, 8 Eylül 2012 (UTC)

takım bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

selamlar Şalvarspor, bilgi kutularından artık renk kodlarını kaldırıyor muyuz. Tam olarak takip edemedim ama kaldırdığınızı gördüm, eğer bu yönde bir karar var ise tek tek uğraşmak yerine şablondan ilgili anahtarı kaldırmak daha kolay olmaz mı?~Tarkovsky~ 23:31, 14 Eylül 2012 (UTC)

Selamlar. Güncellemeler için eline sağlık. Birkaç ufak ricam daha olacaktı senden. Futbol takımı maddesi, şablonu ve futbolcu maddelerini eş zamanlı olarak güncelleyip, futbolcu maddelerinin bilgi kutusunun yanında içeriğini de güncelleyebilir misin? Böylece maddelerde uyum ve tutarlılık yakalamış oluruz. Kullanıcı:Cobija, Kullanıcı:Myrat ile iletişime geçebilir, iş yükünü bölebiliriz istersen?--RapsarEfendim? 14:13, 10 Şubat 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:52, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Kadro şablon güncellemeleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şablon:Chelsea FC kadrosu şablonunda görülebileceği gibi kadro şablonlarında yeni bir düzene geçtik. Artık iki farklı şablon, tek bir şablonda. Böylece her ikisinde birden güncelleme yapacağız, kolaylık olacak. Rica etsem oradaki sistemi diğer kadro şablonlarına da uygular mısın gördükçe?--RapsarEfendim? 22:22, 4 Eylül 2013 (UTC)

Kısaltma hk.[kaynağı değiştir]

Selamlar. Türkçedeki kısaltmalarda harf aralarında nokta kullanılmaz. Yalnızca T.C. gibi çok az sayıdaki yerleşmiş kısaltmalarda kullanılır. --cobija 21:12, 7 Ağustos 2014 (UTC)

Basketbol Şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, basketbol takımları kadroları şablon olmak zorundadır yazınızdaki zorunluluğu nereye dayandırdığınızı öğrenebilirmiyim ilkkez böyle bir zorunluluktan bahsediliyor da ? (Pipapo7 (mesaj) 20:37, 29 Ağustos 2014 (UTC))

Hoş geldiniz Şalvarspor![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:32, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Şalvarspor
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:18, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

TBL Color/Oyuncu Bilgi Kutusu/Yeşilgiresun Belediyespor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablon:TBL color'a Yeşilgiresun Belediyespor'un renkleri eklendi ancak Yeşilgiresun Belediyespor oyuncularına ait oyuncu bilgi kutuları bu renkleri almadı. Sebebi ne olabilir sizce? --Theodore Jordan (mesaj) 16:00, 10 Ocak 2016 (UTC)

Stephen Curry[kaynağı değiştir]

Stephen Curry sayfasındaki geliştirmeleriniz için teşekkürler! LmattdavidsmithlEvet? 11:57, 10 Ağustos 2016 (UTC) LmattdavidsmithlEvet? 11:57, 10 Ağustos 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]