Glee'deki şarkıların listesi (2. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Glee, Fox tarafından üretilen Amerikan televizyon dizisidir. Lima, Ohio'daki kurgusal William McKinley Lisesi'ndeki glee kulübü New Directions'ı konu edinmektedir.[1] Dizi, Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Ian Brennan tarafından yaratıldı ve karakterler tarafından dizide birçok şarkının cover versiyonu söylenmektedir.[2] Murphy, kullanılan tüm şarkıları seçmekle sorumludur ve şovun tonu ile liste hitleri arasındaki dengelemeye çalışmaktadır, bunu "Ben, her bölümde orada herkes için bir şeyler olsun istiyorum. Bu, çok zor bir karışım fakat-bunun dengelenmesi-çok önemli." sözleriyle dile getirdi.[3] Önce Murphy, bir şarkı seçiyor, ardından Glee kadrosunun şarkıları aranje edebilmeleri için müzik süpervizörü PJ Bloom ve müzik yapımcısı Adam Anders tarafından şarkının yayıncılarıyla telif sorunları ayarlanıyor.[4] Parçalar, bölüm öncesi oyuncular tarafından kaydedilirken Zach Woodlee sonradan kadroya ve çekimler için düşünülen dans hareketlerini oluşturdu.[3] Daha sonra parçaların stüdyo kayıtları yapılmaktadır. Süreç, her bölümün çekilmesinden altı ile sekiz hafta öncesi başlamakta ve filmin başlamasından önceki güne kadar gecikebilmektedir.[4]

Şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Glee ikinci sezondaki şarkıların listesi
Parça adı Cover yapılmış hâli İcra eden Bölüm Single Albüm Ref
"Empire State of Mind" Jay-Z feat. Alicia Keys New Directions 1. "Audition" Evet Volume 4 [5]
"Every Rose Has Its Thorn" Poison Evans, SamSam Evans 1. "Audition" Hayır Yayınlanacak [6]
"Telephone" Lady Gaga feat. Beyoncé Berry, RachelRachel Berry ve Corazon, SunshineSunshine Corazon 1. "Audition" Evet Yayınlanacak [7]
"Getting to Know You" The King and I Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 1. "Audition" Hayır Yayınlanacak [7]
"Billionaire" Maccoy, TravieTravie McCoy feat. Bruno Mars Evans, SamSam Evans ve New Directions erkekleri
Kurt Hummel dışında
1. "Audition" Evet Volume 4 [8]
"The Power"[nb 1] Snap! Hudson, FinnFinn Hudson 1. "Audition" Hayır Yayınlanacak [9]
"Listen" Dreamgirls Corazon, SunshineSunshine Corazon 1. "Audition" Evet Yayınlanacak [10]
"What I Did for Love" A Chorus Line Berry, RachelRachel Berry 1. "Audition" Evet Love Songs [11]
"I'm a Slave 4 U" Spears, BritneyBritney Spears Pierce, BrittanyBrittany Pierce 2. "Britney/Brittany" Evet Yayınlanacak [12]
"Me Against the Music" Spears, BritneyBritney Spears feat. Madonna Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Lopez, SantanaSantana Lopez 2. "Britney/Brittany" Evet Volume 4 [13]
"...Baby One More Time" Spears, BritneyBritney Spears Berry, RachelRachel Berry 2. "Britney/Brittany" Evet Yayınlanacak [14]
"Sailing" Cross, ChristopherChristopher Cross Schuester, WillWill Schuester 2. "Britney/Brittany" Hayır Yayınlanacak [15]
"Stronger" Spears, BritneyBritney Spears Abrams, ArtieArtie Abrams 2. "Britney/Brittany" Evet Volume 4 [16]
"Toxic" Spears, BritneyBritney Spears New Directions ve Schuester, WillWill Schuester 2. "Britney/Brittany" Evet Volume 4 [16]
"The Only Exception" Paramore Berry, RachelRachel Berry ve New Directions 2. "Britney/Brittany" Evet Volume 4 [17]
"Only the Good Die Young" Joel, BillyBilly Joel Puckerman, NoahNoah Puckerman ve New Directions 3. "Grilled Cheesus" Evet Yayınlanacak [18]
"I Look to You" Houston, WhitneyWhitney Houston Jones, MercedesMercedes Jones ve Fabray, QuinnQuinn Fabray
ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang
3. "Grilled Cheesus" Evet Yayınlanacak [18]
"Papa, Can You Hear Me?" Streisand, BarbraBarbra Streisand Berry, RachelRachel Berry 3. "Grilled Cheesus" Evet Yayınlanacak [18]
"I Want to Hold Your Hand" Across the Universe Hummel, KurtKurt Hummel 3. "Grilled Cheesus" Evet Volume 4 [19]
"Losing My Religion" R.E.M. Hudson, FinnFinn Hudson 3. "Grilled Cheesus" Evet Yayınlanacak [8]
"Bridge over Troubled Water" Franklin, ArethaAretha Franklin Jones, MercedesMercedes Jones 3. "Grilled Cheesus" Evet Yayınlanacak [20]
"One of Us" Osborne, JoanJoan Osborne New Directions 3. "Grilled Cheesus" Evet Volume 4 [21]
"Don't Go Breaking My Heart" John, EltonElton John ve Dee, KikiKiki Dee Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 4. "Duets" Evet Love Songs [22]
"River Deep – Mountain High" Turner, Ike & TinaIke & Tina Turner Jones, MercedesMercedes Jones ve Lopez, SantanaSantana Lopez 4. "Duets" Evet Volume 4 [22]
"Le Jazz Hot!" Victor/Victoria Hummel, KurtKurt Hummel 4. "Duets" Evet Yayınlanacak [22]
"Sing!" A Chorus Line Chang, MikeMike Chang ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve New Directions 4. "Duets" Evet Yayınlanacak [22]
"With You I'm Born Again" Preston, BillyBilly Preston ve Wright, SyreetaSyreeta Wright Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 4. "Duets" Hayır Yayınlanacak [23]
"Lucky" Mraz, JasonJason Mraz ve Caillat, ColbieColbie Caillat Evans, SamSam Evans ve Fabray, QuinnQuinn Fabray 4. "Duets" Evet Volume 4 [22]
"Get Happy" / "Happy Days Are Here Again" Garland, JudyJudy Garland ve Streisand, BarbraBarbra Streisand Berry, RachelRachel Berry ve Hummel, KurtKurt Hummel 4. "Duets" Evet Yayınlanacak [22]
"Science Fiction/Double Feature" The Rocky Horror Show Lopez, SantanaSantana Lopez 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"Over at the Frankenstein Place" The Rocky Horror Show Berry, RachelRachel Berry, Hudson, FinnFinn Hudson, and New Directions 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"Dammit Janet" The Rocky Horror Show Hudson, FinnFinn Hudson, Berry, RachelRachel Berry, Fabray, QuinnQuinn Fabray, Hummel, KurtKurt Hummel ve Jones, MercedesMercedes Jones 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"Whatever Happened To Saturday Night?" The Rocky Horror Show Howell, CarlCarl Howell ve New Directions 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"Sweet Transvestite" The Rocky Horror Show Jones, MercedesMercedes Jones ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Lopez, SantanaSantana Lopez 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"Touch-a, Touch-a, Touch-a, Touch Me" The Rocky Horror Show Pillsbury, EmmaEmma Pillsbury, Lopez, SantanaSantana Lopez, Pierce, BrittanyBrittany Pierce, Schuester, WillWill Schuester, Hummel, KurtKurt Hummel, Howell, CarlCarl Howell, Hudson, FinnFinn Hudson 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24][25]
"Time Warp" The Rocky Horror Show New Directions 5. "The Rocky Horror Glee Show" Hayır The Rocky Horror Glee Show [24]
"One Love/People Get Ready" Marley & The Wailers, BobBob Marley & The Wailers Puckerman, NoahNoah Puckerman ve Abrams, ArtieArtie Abrams 6. "Never Been Kissed" Evet Volume 4 [26]
"Teenage Dream" [nb 2] Perry, KatyKaty Perry Dalton Academy Warblers 6. "Never Been Kissed" Evet Volume 4 [26]
"Start Me Up" / "Livin' on a Prayer" The Rolling Stones / Bon Jovi New Directions bayanları 6. "Never Been Kissed" Evet Yayınlanacak [26]
"Stop! In the Name of Love" / "Free Your Mind" The Supremes / En Vogue New Directions erkekleri 6. "Never Been Kissed" Evet Yayınlanacak [26]
"Conjunction Junction" Schoolhouse Rock! Holliday, HollyHolly Holliday 7. "The Substitute" Hayır Yayınlanacak [27]
"Forget You" Green, Cee LoCee Lo Green Holliday, HollyHolly Holliday ve New Directions 7. "The Substitute" Evet Volume 4 [28]
"Make 'Em Laugh" O'Connor, DonaldDonald O'Connor Schuester, WillWill Schuester 7. "The Substitute" Evet Yayınlanacak [29]
"Nowadays / Hot Honey Rag" Chicago Holliday, HollyHolly Holliday ve Berry, RachelRachel Berry 7. "The Substitute" Evet Yayınlanacak [29]
"Singin' in the Rain" / "Umbrella" Kelly, GeneGene Kelly / Rihanna feat. Jay-Z Holliday, HollyHolly Holliday, Schuester, WillWill Schuester, and New Directions 7. "The Substitute" Evet Yayınlanacak [29]
"Ohio" Wonderful Town Sylvester, SueSue Sylvester ve Sylvester, DorisDoris Sylvester 8. "Furt" Evet Yayınlanacak [30]
"Marry You" Mars, BrunoBruno Mars New Directions 8. "Furt" Evet Volume 4 [30]
"Sway" Bublé, MichaelMichael Bublé Schuester, WillWill Schuester 8. "Furt" Evet Volume 4 [31]
"Just the Way You Are" Mars, BrunoBruno Mars Hudson, FinnFinn Hudson ve New Directions 8. "Furt" Evet Volume 4 [30]
"Don't Cry for Me Argentina" Evita Berry, RachelRachel Berry ve Hummel, KurtKurt Hummel 9. "Special Education" Evet Yayınlanacak [32]
"The Living Years" Mike & The Mechanics The Hipsters 9. "Special Education" Evet Yayınlanacak [32]
"Hey, Soul Sister" Train Dalton Academy Warblers 9. "Special Education" Evet Presents the Warblers [32]
"(I've Had) The Time of My Life" Medley, BillBill Medley ve Warnes, JenniferJennifer Warnes Evans, SamSam Evans ve Fabray, QuinnQuinn Fabray ve New Directions 9. "Special Education" Evet Volume 4 [32]
"Valerie" Ronson, MarkMark Ronson feat. Winehouse, AmyAmy Winehouse Lopez, SantanaSantana Lopez ve New Directions 9. "Special Education" Evet Volume 4 [33]
"Dog Days Are Over" Florence and the Machine Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve Jones, MercedesMercedes Jones ve New Directions 9. "Special Education" Evet Yayınlanacak [32]
"The Most Wonderful Day of the Year" Rudolph the Red-Nosed Reindeer New Directions 10. "A Very Glee Christmas" Hayır The Christmas Album [34]
"We Need a Little Christmas" Mame New Directions 10. "A Very Glee Christmas" Hayır The Christmas Album [34]
"Merry Christmas Darling" The Carpenters Berry, RachelRachel Berry 10. "A Very Glee Christmas" Hayır The Christmas Album [34]
"Baby, It's Cold Outside" Loesser, FrankFrank Loesser Hummel, KurtKurt Hummel ve Anderson, BlaineBlaine Anderson 10. "A Very Glee Christmas" Hayır The Christmas Album [34]
"You're a Mean One, Mr. Grinch" How the Grinch Stole Christmas! lang, k.d.k.d. lang 10. "A Very Glee Christmas" Hayır The Christmas Album [35]
"Last Christmas" Wham! Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 10. "A Very Glee Christmas" Evet The Christmas Album [34]
"Welcome Christmas" How the Grinch Stole Christmas! New Directions 10. "A Very Glee Christmas" Evet Yayınlanacak [34]
"California Gurls"[nb 1] Perry, KatyKaty Perry feat. Snoop Dogg McKinley High Cheerios 11. "The Sue Sylvester Shuffle" Hayır Yayınlanacak [36]
"Need You Now" Lady Antebellum Berry, RachelRachel Berry ve Puckerman, NoahNoah Puckerman 11. "The Sue Sylvester Shuffle" Evet Volume 5 [37][38]
"She's Not There" The Zombies Hudson, FinnFinn Hudson ve McKinley High Titans 11. "The Sue Sylvester Shuffle" Evet Volume 5 [37]
"Bills, Bills, Bills" Destiny's Child Dalton Academy Warblers 11. "The Sue Sylvester Shuffle" Evet Presents the Warblers [39]
"Thriller" / "Heads Will Roll" Jackson, MichaelMichael Jackson / Yeah Yeah Yeahs New Directions ve McKinley High Titans 11. "The Sue Sylvester Shuffle" Evet Volume 5 [40]
"Fat Bottomed Girls" Queen Puckerman, NoahNoah Puckerman ve New Directions erkekleri 12. "Silly Love Songs" Evet Volume 5 [41]
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" Jackson, MichaelMichael Jackson Abrams, ArtieArtie Abrams ve Chang, MikeMike Chang 12. "Silly Love Songs" Evet Volume 5 [41]
"When I Get You Alone" Thicke, RobinRobin Thicke Dalton Academy Warblers 12. "Silly Love Songs" Evet Presents the Warblers [42][43]
"My Funny Valentine" Babes in Arms Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 12. "Silly Love Songs" Hayır Yayınlanacak [41]
"Firework" Perry, KatyKaty Perry Berry, RachelRachel Berry ve New Directions bayanları 12. "Silly Love Songs" Evet Volume 5 [41]
"Silly Love Songs" Wings Dalton Academy Warblers 12. "Silly Love Songs" Evet Presents the Warblers [41][43]
"Baby" Bieber, JustinJustin Bieber feat. Ludacris Evans, SamSam Evans 13. "Comeback" Evet Volume 5 [44][45]
"Somebody to Love" Bieber, JustinJustin Bieber Evans, SamSam Evans, Puckerman, NoahNoah Puckerman, Abrams, ArtieArtie Abrams, ve Chang, MikeMike Chang 13. "Comeback" Evet Volume 5 [44][45]
"Take Me or Leave Me" Rent Berry, RachelRachel Berry ve Jones, MercedesMercedes Jones 13. "Comeback" Evet Volume 5 [43][46]
"This Little Light of Mine" Traditional Schuester, WillWill Schuester, Sylvester, SueSue Sylvester, and pediatric patients 13. "Comeback" Hayır Yayınlanacak [47]
"I Know What Boys Like" Waitresses, TheThe Waitresses Zizes, LaurenLauren Zizes ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 13. "Comeback" Evet Yayınlanacak [48][49]
"Sing" My Chemical Romance New Directions ve Sylvester, SueSue Sylvester 13. "Comeback" Evet Volume 5 [36][45]
"My Headband" Yok Berry, RachelRachel Berry 14. "Blame It on the Alcohol" Hayır Yayınlanacak [50]
"Don't You Want Me" The Human League Berry, RachelRachel Berry ve Anderson, BlaineBlaine Anderson 14. "Blame It on the Alcohol" Evet Volume 5 [51]
"Blame It" Foxx, JamieJamie Foxx feat. T-Pain New Directions 14. "Blame It on the Alcohol" Evet Yayınlanacak [51]
"One Bourbon, One Scotch, One Beer" Thorogood, GeorgeGeorge Thorogood Beiste, ShannonShannon Beiste ve Schuester, WillWill Schuester 14. "Blame It on the Alcohol" Evet Yayınlanacak [52][53]
"Tik Tok" Kesha Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve New Directions 14. "Blame It on the Alcohol" Evet Yayınlanacak [51][54]
"Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah)"[nb 3] Jett, JoanJoan Jett Holliday, HollyHolly Holliday ve New Directions 15. "Sexy" Evet Volume 5 [55]
"Animal" Neon Trees Anderson, BlaineBlaine Anderson, Hummel, KurtKurt Hummel ve the Dalton Academy Warblers 15. "Sexy" Evet Presents the Warblers [56]
"Kiss" Prince and The Revolution Schuester, WillWill Schuester ve Holliday, HollyHolly Holliday 15. "Sexy" Evet Volume 5 [57][58]
"Landslide" Dixie Chicks Holliday, HollyHolly Holliday ve Lopez, SantanaSantana Lopez ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce 15. "Sexy" Evet Volume 5
"Afternoon Delight"[nb 4] Starland Vocal Band Howell, CarlCarl Howell, Puckerman, NoahNoah Puckerman, Berry, RachelRachel Berry, Pillsbury, EmmaEmma Pillsbury ve Fabray, QuinnQuinn Fabray 15. "Sexy" Hayır Yayınlanacak [55]
"Misery" Maroon 5 Dalton Academy Warblers 16. "Original Song" Evet Presents the Warblers [59][60]
"Only Child" Yok Berry, RachelRachel Berry 16. "Original Song" Hayır Yayınlanacak
"Blackbird" The Beatles Hummel, KurtKurt Hummel ve the Dalton Academy Warblers 16. "Original Song" Evet Presents the Warblers [59]
"Trouty Mouth" Yok Lopez, SantanaSantana Lopez 16. "Original Song" Evet Yayınlanacak [61]
"Big Ass Heart" Yok Puckerman, NoahNoah Puckerman 16. "Original Song" Evet Yayınlanacak [61]
"Hell to the No" Yok Jones, MercedesMercedes Jones 16. "Original Song" Evet Yayınlanacak [59]
"Jesus Is My Friend" Sonseed Aural Intensity 16. "Original Song" Hayır Yayınlanacak [59]
"Candles" Hey Monday Anderson, BlaineBlaine Anderson, Hummel, KurtKurt Hummel ve the Dalton Academy Warblers 16. "Original Song" Evet Presents the Warblers [59]
"Raise Your Glass" Pink Dalton Academy Warblers 16. "Original Song" Evet Presents the Warblers [59]
"Get It Right" Yok Berry, RachelRachel Berry ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 16. "Original Song" Evet Volume 5 [62]
"Loser Like Me" Yok New Directions 16. "Original Song" Evet Volume 5 [63]
"All by Myself" Dion, CelineCeline Dion Corazon, SunshineSunshine Corazon 17. "A Night of Neglect" Evet Yayınlanacak [64]
"I Follow Rivers" Li, LykkeLykke Li Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 17. "A Night of Neglect" Evet Yayınlanacak [64]
"Bubble Toes"[nb 1] Johnson, JackJack Johnson Chang, MikeMike Chang 17. "A Night of Neglect" Hayır Yayınlanacak
"Turning Tables" Adele Holliday, HollyHolly Holliday 17. "A Night of Neglect" Evet Volume 6 [64]
"Ain't No Way" Franklin, ArethaAretha Franklin Jones, MercedesMercedes Jones 17. "A Night of Neglect" Evet Yayınlanacak [64]
"I Feel Pretty" / "Unpretty" West Side Story / TLC Fabray, QuinnQuinn Fabray ve Berry, RachelRachel Berry 18. "Born This Way" Evet Volume 6 [65]
"I've Gotta Be Me" Davis, Jr., SammySammy Davis, Jr. Hudson, FinnFinn Hudson ve Chang, MikeMike Chang 18. "Born This Way" Evet Yayınlanacak [66]
"Somewhere Only We Know" Keane Dalton Academy Warblers 18. "Born This Way" Evet Presents the Warblers [67]
"As If We Never Said Goodbye" Sunset Boulevard Hummel, KurtKurt Hummel 18. "Born This Way" Evet Volume 6 [68]
"Barbra Streisand"[nb 1] Duck Sauce New Directions ve mall flash mob 18. "Born This Way" Hayır Yayınlanacak [68]
"Born This Way" Lady Gaga New Directions 18. "Born This Way" Evet Volume 6 [69]
"Dreams" Fleetwood Mac Rhodes, AprilApril Rhodes ve Schuester, WillWill Schuester 19. "Rumours" Evet Volume 6 [70]
"Never Going Back Again" Fleetwood Mac Abrams, ArtieArtie Abrams 19. "Rumours" Evet Yayınlanacak [70]
"Songbird" Fleetwood Mac Lopez, SantanaSantana Lopez 19. "Rumours" Evet Volume 6 [70]
"I Don't Want to Know" Fleetwood Mac Fabray, QuinnQuinn Fabray ve Hudson, FinnFinn Hudson 19. "Rumours" Evet Yayınlanacak [70]
"Nice to Meet You, Have I Slept ve You?" Yok Rhodes, AprilApril Rhodes ve Schuester, WillWill Schuester 19. "Rumours" Hayır Yayınlanacak [71][72]
"Go Your Own Way" Fleetwood Mac Berry, RachelRachel Berry 19. "Rumours" Evet Volume 6 [70]
"Don't Stop" Fleetwood Mac New Directions 19. "Rumours" Evet Volume 6 [70]
"Rolling in the Deep" Legend, JohnJohn Legend Berry, RachelRachel Berry ve Saint James, JesseJesse St. James ve the AV club 20. "Prom Queen" Evet Volume 6 [73][74]
"Isn't She Lovely?" Wonder, StevieStevie Wonder Abrams, ArtieArtie Abrams ve Hudson, FinnFinn Hudson, Evans, SamSam Evans, Puckerman, NoahNoah Puckerman ve Chang, MikeMike Chang 20. "Prom Queen" Evet Volume 6 [75]
"Friday" Black, RebeccaRebecca Black Abrams, ArtieArtie Abrams, Evans, SamSam Evans, ve Puckerman, NoahNoah Puckerman 20. "Prom Queen" Evet Yayınlanacak [76][77]
"Jar of Hearts" Perri, ChristinaChristina Perri Berry, RachelRachel Berry 20. "Prom Queen" Evet Yayınlanacak [75]
"I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How to Dance ve You" Black Kids Anderson, BlaineBlaine Anderson ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce 20. "Prom Queen" Evet Yayınlanacak [75]
"Dancing Queen" ABBA Lopez, SantanaSantana Lopez ve Jones, MercedesMercedes Jones 20. "Prom Queen" Evet Volume 6 [75]
"Back to Black" Winehouse, AmyAmy Winehouse Lopez, SantanaSantana Lopez 21. "Funeral" Evet Yayınlanacak [78]
"Some People" Gypsy: A müzikal Fable Hummel, KurtKurt Hummel 21. "Funeral" Evet Yayınlanacak [78]
"Try a Little Tenderness" Redding, OtisOtis Redding Jones, MercedesMercedes Jones 21. "Funeral" Evet Volume 6 [79][80]
"My Man" Streisand, BarbraBarbra Streisand Berry, RachelRachel Berry 21. "Funeral" Evet Volume 6 [79][80]
"Pure Imagination" Willy Wonka & the Chocolate Factory New Directions 21. "Funeral" Evet Volume 6 [79][80]
"My Cup" Yok Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Abrams, ArtieArtie Abrams 22. "New York" Evet Yayınlanacak [81]
"I Love New York" / "New York, New York" Madonna / On the Town New Directions 22. "New York" Evet Yayınlanacak [82]
"Still Got Tonight" Morrison, MatthewMatthew Morrison Schuester, WillWill Schuester 22. "New York" Hayır Matthew Morrison [83]
"Bella Notte" Lady and the Tramp Puckerman, NoahNoah Puckerman, Evans, SamSam Evans, Chang, MikeMike Chang ve Abrams, ArtieArtie Abrams 22. "New York" Evet Volume 6 [84]
"For Good" Wicked Berry, RachelRachel Berry ve Hummel, KurtKurt Hummel 22. "New York" Evet Yayınlanacak [85]
"Yeah!" Usher feat. John, LilLil John ve Ludacris İsmi bilinmeyen bir kadın cappela grubu 22. "New York" Evet Yayınlanacak [86]
"As Long as You're There" Yok Corazon, SunshineSunshine Corazon ve Vocal Adrenaline 22. "New York" Evet Volume 6 [79][87]
"Pretending" Yok Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 22. "New York" Evet Volume 6 [88]
"Light Up the World" Yok New Directions 22. "New York" Evet Volume 6 [87]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d Dans performansları.
  2. ^ Ayrıca şu albümde de yer aldı: Glee: The Music Presents the Warblers.
  3. ^ Glee: The Music, Volume 5 albümünün BK edisyonundan çıkarıldı.
  4. ^ Glee: The Music, Volume 5 albümünün BK edisyonuna eklendi.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Genel
Spesifik
  1. ^ Kelly, Mike (Mayıs 2009). "'Glee' series set in a Lima high school has Toledo connection too". The Blade. The Toledo Times. 22 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 2009.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  2. ^ Keveney, Bill (Mayıs 2009). "After 'Idol' there's 'Glee,' a comedy with cool music". USA Today. Gannett Company. 28 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Haziran 2009.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  3. ^ a b Fernandez, Maria Elena (Nisan 2009). "Will TV audiences watch with 'Glee'?". Los Angeles Times. Tribune Company. 7 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Haziran 2009.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  4. ^ a b Herrera, Monica (Ekim 2009). "Glee Rewrites the Script on TV Music". Billboard. 3 Kasım 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Kasım 2009.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  5. ^ Bentley, Jean (1 Eylül 2010). "'Glee' Gets Into the 'Empire State of Mind' in the Show's First Season Two Promo". TV Squad. AOL. Erişim tarihi: 1 Eylül 2010. 
  6. ^ Ausiello, Michael (9 Eylül 2010). "Ask Ausiello: Spoilers on 'House,' 'Glee,' 'Bones,' 'Supernatural,' 'HIMYM,' and more!". Entertainment Weekly. Time Inc. 18 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Eylül 2010. 
  7. ^ a b Browne, David (8 Eylül 2010). "'Glee' Premiere to Include Jay-Z, Gaga, Poison". Rolling Stone. 15 Kasım 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Eylül 2010. 
  8. ^ a b Martin, Denise (8 Eylül 2010). "Seen and Heard at the Glee Premiere: A Surprise Boob Job and Finn's Rocky Horror Mankini". TV Guide. 9 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Eylül 2010. 
  9. ^ Carlson, Meghan (21 Eylül 2010). "'Glee' Season 2 Premiere Recap: New Characters, Same Directions". BuddyTV. 28 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2010. 
  10. ^ Nguyen, Hanh (8 Eylül 2010). "'Glee' premiere: 10 Things to expect when Season 2 returns". Zap2it. 3 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Eylül 2010. 
  11. ^ Nepales, Ruben V. (9 Eylül 2010). "'Glee' premiere and after-party: We were there". Philippine Daily Inquirer. Asia News Network. 30 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Eylül 2010. 
  12. ^ Gagne, Emily (22 Eylül 2010). "Glee goes Britney in new preview". CBC News. 25 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Eylül 2010. 
  13. ^ "First Look: 'Glee' Does Britney's 'Me Against the Music'". Yahoo!. 24 Eylül 2010. 28 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2010. 
  14. ^ Vena, Jocelyn; Kim, Audrey (10 Ağustos 2010). "Britney Spears Set To Appear On 'Glee'". MTV. 15 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2010. 
  15. ^ Hensel, Amanda (28 Eylül 2010). "'Glee' 'Britney/Brittany' Recap -- Season 2, Episode 2". AOL Music. 9 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Eylül 2010. 
  16. ^ a b Heisler, Todd (8 Eylül 2010). "A Sneak Peek at the New Season of 'Glee'". The New York Times. The New York Times Company. 13 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Eylül 2010. 
  17. ^ Stack, Tim (23 Eylül 2010). "'Glee' covers Britnet Spears and Paramore: Hear it now!". Entertainment Weekly. Time Inc. 10 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Eylül 2010. 
  18. ^ a b c Malkin, Mark (29 Eylül 2010). "Hallelujah? Glee Has a Spiritual Awakening". E! Online. E!. 5 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2010. 
  19. ^ Hankinson, Bobby (6 Ekim 2010). "Glee, Pray, Love on "Grilled Cheesus"". Houston Chronicle. Hearst Corporation. 19 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ekim 2010. 
  20. ^ Flandez, Raymund (5 Ekim 2010). "'Glee,' Season 2, Episode 3, 'Grilled Cheesus': TV Recap". The Wall Street Journal. Dow Jones & Company. 13 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ekim 2010. 
  21. ^ Carlson, Meghan (1 Ekim 2010). "'Glee' Episode 3: Hear All the 'Grilled Cheesus' Tracks Now!". BuddyTV. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ekim 2010. 
  22. ^ a b c d e f Lyons, Margaret (4 Ekim 2010). "'Glee' duets: Yay for more 'Chorus Line'". Entertainment Weekly. Time Inc. 27 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2010. 
  23. ^ Semigran, Aly (13 Ekim 2010). "'Glee' Recap: Episode 25, 'Duets'". MTV. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ekim 2010. 
  24. ^ a b c d e f g Hensel, Amanda (26 Ekim 2010). "'Glee,' 'The Rocky Horror Glee Show' Recap -- Season 2, Episode 5". AOL. 11 Kasım 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ekim 2010. 
  25. ^ Reiher, Andrea (26 Ekim 2010). "'Glee's' 'Rocky Horror Picture Show' exceeded our antici ........ pation". Zap2it. Tribune Media Services. 17 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ekim 2010. 
  26. ^ a b c d Gelman, Vlada (4 Kasım 2010). "'Glee': Preview next week's songs". Los Angeles Times. Eddy Hartenstein. 13 Kasım 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Kasım 2010. 
  27. ^ Nguyen, Hanh (16 Kasım 2010). "'Glee,' Gwyneth Paltrow rocks: Can we please replace Mr. Schue?". Zap2it. Tribune Media Services. 15 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2010. 
  28. ^ Keck, William (9 Kasım 2010). "Glee Exclusive: On the Set of TV's Hottest Show". TV Guide. 28 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2010. 
  29. ^ a b c Harper, Jen (16 Kasım 2010). "'Glee' Recap: Gwyneth and a Death Threat". BuddyTV. 28 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Kasım 2010. 
  30. ^ a b c Cheung, Nadine (19 Kasım 2010). "'Glee' 'Furt' Songs -- Season 2, Episode 8". AOL Radio Blog. AOL. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Kasım 2010. 
  31. ^ Nguyen, Hanh (23 Kasım 2010). "Which 'Glee' tune was best?: 'Marry You,' 'Just the Way You Are,' 'Ohio' and 'Sway'". Zap2it. Tribune Media Services. 8 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Kasım 2010. 
  32. ^ a b c d e Cheung, Nadina (24 Kasım 2010). "'Glee' 'Special Education' Songs -- Season 2, Episode 9". AOL Radio Blog. AOL. 7 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Kasım 2010. 
  33. ^ Flandez, Raymund (30 Kasım 2010). "'Glee' Season 2, Episode 9 'Special Education': TV Recap". The Wall Street Journal. Les Hinton. 30 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2010. 
  34. ^ a b c d e f Berk, Brett (8 Aralık 2010). "The Gay Guide to Glee: Season 2 Episode 10, "A Very Glee Christmas"". Vanity Fair. Condé Nast Publications. 14 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Aralık 2010. 
  35. ^ Futterman, Erica (8 Aralık 2010). "'Glee' Playback: The New Directions Celebrate 'A Very 'Glee' Christmas'". Rolling Stone. Wenner Media. 12 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Aralık 2010. 
  36. ^ a b Abrams, Natalie (12 Ocak 2011). "Glee Scoop: Super Bowl Pyrotechnics, Katie Couric and Sue's Return to the Dance Floor". TV Guide. 31 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ocak 2011. 
  37. ^ a b O'Connell, Mikey (21 Ocak 2011). "'Glee' reveals Super Bowl episode playlist, mixes 'Thriller' ve Yeah Yeah Yeahs". Zap2it. Tribune Media Services. 12 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2011. 
  38. ^ Peter, Thomas (24 Ocak 2011). "[[:Şablon:-"]]Glee" Super Bowl Episode Song Clips Preview (Audio)". Playbill. Philip S Birsh. 29 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2011.  URL–vikibağı karışıklığı (yardım)
  39. ^ "Arşivlenmiş kopya". 1 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Temmuz 2011. 
  40. ^ Stack, Tim (21 Ocak 2011). "
    Glee': On the set for the Super Bowl episode's huge 'Thriller' performance -- EXCLUSIVE"
    . Entertainment Weekly. Time Inc. 9 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2011.
     
  41. ^ a b c d e Keck, William (19 Ocak 2011). "Keck's Exclusives: Glee's Valentine's Day Set List". TV Guide. 27 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2011. 
  42. ^ Nguyen, Hanh (27 Aralık 2010). "'Glee': Kurt and Blaine sing 'When I Get You Alone' for Valentine's episode". Zap2it. Tribune Media Services. 17 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2011. 
  43. ^ a b c Mitovitch, Matt Webb (17 Ocak 2011). "Glee Scoop From Globes: Anne Hathaway, Paul McCartney, a Diva-Off and More!". TVLine. Mail.com Media. 28 Ekim 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2011. 
  44. ^ a b Ziegbe, Mawuse (17 Ocak 2011). "Justin Bieber's 'Baby' Coming To 'Glee,' Amber Riley Says". MTV News. MTV Networks. 18 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2011. 
  45. ^ a b c Shetler, Scott (11 Şubat 2011). "'Glee' 'Comeback' Songs -- Season 2, Episode 13". AOL Radio Blog. AOL. 13 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2011. 
  46. ^ Goldblatt, Henry; Stack, Tim (9 Ocak 2011). "No Justin Bieber episode for 'Glee'". E! Online. E!. 9 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2011. 
  47. ^ Morgan, Katie (16 Şubat 2011). "'Glee' Catches Bieber Fever". Billboard. Prometheus Global Media. 29 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2011. 
  48. ^ Ausiello, Michael (20 Ocak 2011). "Glee Spoiler Alert!". TVLine. Mail.com Media. 16 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ocak 2011. 
  49. ^ Ausiello, Michael (25 Ocak 2011). "AAsk Ausiello: Spoilers on House, The Office, Glee, NCIS, 90210, Bones and More!". TVLine. Mail.com Media. 9 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2011. 
  50. ^ de Moraes, Lisa (23 Şubat 2011). "'Glee' blames it on the alcohol: We watch so you don't have to". The Washington Post. Katharine Weymouth. 11 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2011. 
  51. ^ a b c O'Connell, Mikey (17 Şubat 2011). "
    Glee': Listen to Ke$ha, Human League and more tunes from 'Blame it on the Alcohol'"
    . Zap2it. Tribune Media Services. 12 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2011.
     
  52. ^ "Season 2, Episode 14: Blame It On The Alcohol". GleeTheMusic.com. Fox Broadcasting Company. 15 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2011. 
  53. ^ "Glee Song Snippets, Spoilers: "Blame It On the Alcohol"". "tvfanatic.com". TV Fanatic. 6 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2011. 
  54. ^ Mullins, Jenna (15 Şubat 2011). "Glee-Dux: They Just Want Somebody to Love! Who's Got Bieber Fever? And What's Coming Up?". E! Online. E!. 29 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2011. 
  55. ^ a b "Season 2, Episode 15: Sexy". GleeTheMusic.com. Columbia Records. 15 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2011. 
  56. ^ Bricker, Tierney (4 Mart 2011). "'Glee': Listen to Kurt and Blaine perform Neon Trees' 'Animal'". Zap2it. Tribune Media Services. 12 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2011. 
  57. ^ Ausiello, Michael (8 Şubat 2011). "Glee Exclusive: Gwyneth Paltrow, Matthew Morrison to Cover Prince". TVLine. Mail.com Media. 19 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2011. 
  58. ^ Grein, Paul (16 Mart 2011). "Week Ending March 13, 2011: Not A Fiasco". Chart Watch. Yahoo! Music. 25 Mart 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mart 2011. 
  59. ^ a b c d e f O'Connell, Mikey (11 Mart 2011). "'Glee': Hear all of the original songs (and covers) from 'Original Song'". Zap2it. Tribune Media Services. 10 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2011. 
  60. ^ "Season 2, Episode 16: Original Song". GleeTheMusic.com. Columbia Records. 16 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2011. 
  61. ^ a b "Original Song: Featured Music". Fox.com. Fox Broadcasting Company. 25 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mart 2011. 
  62. ^ Gonzalez, Sandra. "
    Glee' to debut original songs on March 8"
    . Entertainment Weekly. Time Inc. 24 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2011.
     
  63. ^ Stack, Tim (23 Şubat 2011). "'Glee': Music supervisor Adam Anders spills details on the show's upcoming original music -- EXCLUSIVE". Entertainment Weekly. Time Inc. 31 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2011. 
  64. ^ a b c d Bierly, Mandi (15 Nisan 2011). "
    Glee': Preview 'A Night of Neglect' songs"
    . Entertainment Weekly. Time Inc. 12 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2011.
     
  65. ^ Cheung, Nadine (25 Nisan 2011). "'Glee' 'Born This Way' Songs -- Season 2, Episode 18". AOL Radio Blog. AOL. 29 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2011. 
  66. ^ Bentley, Jean (21 Nisan 2011). "Listen to 'Glee' Cover Gaga in 'Born This Way,' Chris Colfer Sells Pilot to Disney Channel". TV Squad. Weblogs, Inc. 25 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Nisan 2011. 
  67. ^ Gonzalez, Sandra (23 Mart 2011). "'Glee': All-Warblers album gets a release date. See the full (spoiler-y) track list". Entertainment Weekly. Time Inc. 24 Mart 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2011. 
  68. ^ a b Malkin, Marc (21 Nisan 2011). "Glee Scoop: Klaine, Finchel, Wemma and More!". E! Online. E!. 25 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2011. 
  69. ^ Gonzalez, Sandra (6 Nisan 2011). "
    Glee' will perform Lady Gaga in super-sized episode April 26 -- but it's not a tribute"
    . Entertainment Weekly. Time Inc. 8 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2011.
     
  70. ^ a b c d e f Gayles, Contessa (28 Nisan 2011). "
    Glee,' 'Rumours' Songs -- Season 2, Episode 19"
    . AOL Music. AOL. 21 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Nisan 2011.
     
  71. ^ Flandez, Raymund (3 Mayıs 2011). "'Glee,' Season 2, Episode 19, 'Rumours': TV Recap ve Kristin Chenoweth". The Wall Street Journal. Les Hinton. 5 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2011. 
  72. ^ "Arşivlenmiş kopya". 20 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Temmuz 2011. 
  73. ^ Perpetua, Matthew (6 Mayıs 2011). "Exclusive Preview: 'Glee' Takes on Adele's 'Rolling in the Deep'". Rolling Stone. Jann Wenner. 24 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2011. 
  74. ^ Bricker, Tierney (6 Mayıs 2011). "
    Glee': Jonathan Groff and Lea Michele cover Adele, listen here"
    . Zap2it. Tribune Media Services. 15 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2011.
     
  75. ^ a b c d Harnick, Chris (6 Mayıs 2011). "
    Glee': Hear the 'Prom Queen' Songs"
    . TV Squad. 9 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2011.
     
  76. ^ "Season 2, Episode 20: Prom Queen". GleeTheMusic.com. Sony Music Entertainment. 16 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2011. 
  77. ^ Buchanan, Kyle (13 Nisan 2011). "Who's Covering Rebecca Black's 'Friday' on Glee?". New York. New York Media Holdings. 15 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2011. 
  78. ^ a b Gayles, Contessa (13 Mayıs 2011). "'Glee,' 'Funeral' Songs -- Season 2, Episode 21". AOL Music. 21 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mayıs 2011. 
  79. ^ a b c d Bricker, Tierney (26 Nisan 2011). "'Glee': Jonathan Groff to cover Adele, Vol. 6 tracklisting". Zap2it. Tribune Media Services. 12 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2011. 
  80. ^ a b c Hensel, Amanda (9 Mayıs 2011). "'Glee': 'Funeral' episode song list". Popcrush. Townsquare Media, LLC. 23 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2011. 
  81. ^ "My Cup (Glee Cast Version)". Amazon.com. 25 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2011. 
  82. ^ Milzoff, Rebecca (19 Mayıs 2011). "Vulture Premieres Glee's Take on Madonna's 'I Love New York'". New York. New York Media Holdings. 4 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2011. 
  83. ^ Halperin, Shirley; Goldberg, Lesley (9 Mayıs 2011). "
    Glee' Season Finale to Feature Matthew Morrison Track (Exclusive)"
    . The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. 24 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2011.
     
  84. ^ "LISTEN TO "BELLA NOTE" EXCLUSIVELY AT AMAZON". GleeTheMusic.com. Columbia Records. 20 Mayıs 2011. 13 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2011. 
  85. ^ Guthrie, Marisa (11 Mayıs 2011). "FIRST LOOK: Glee's Biggest, Craziest, Most Expensive Show Ever". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2011. 
  86. ^ Semigran, Aly (19 Mayıs 2011). "'Glee' Season Finale Exclusive: Listen To 'Yeah!' Here". MTV News. 6 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2011. 
  87. ^ a b "PRE-ORDER GLEE: THE MUSIC, VOLUME 6 AVAILABLE MONDAY MAY 23". Columbia Music. 13 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mayıs 2011. 
  88. ^ "PING EXCLUSIVE: "PRETENDING" FIRST LISTEN". GleeTheMusic.com. Columbia Records. 13 Mayıs 2011. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2011.