Conan bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Conan bölümleri listesi, Conan O'Brien'ın sunduğu TBS programı Conan'ın bölümlerinin listesidir. O'Brien daha önce on altı yıl boyunca Late Night with Conan O'Brien'ı, 1 Haziran 2009 ile 22 Ocak 2010 arasında ise The Tonight Show with Conan O'Brien'ı sunmuştu. Late-night talk show olan Conan 8 Kasım 2010'da yayına başlamıştır ve haftada dört gün yayınlanmaktadır. O'Brien'ın sunuculuğuna ek olarak Jimmy Vivino and the Basic Cable Band ile komedyen Andy Richter programda görev almaktadır.

Bölüm listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Konuk(lar) Müzikal konuk(lar) Orijinal yayın tarihi Kaynak
1 "Baa Baa Blackmail" Arlene Wagner, Seth Rogen, Lea Michele Jack White 8 Kasım 2010 [1]
2 "Murder, She Tweeted" Tom Hanks, Jack McBrayer Soundgarden 9 Kasım 2010 [1]
3 "Dead Men Don't Wear Spanx" Jon Hamm, Charlyne Yi Fistful of Mercy, Tom Morello[2] 10 Kasım 2010 [1]
4 "The Mummenschantz Conundrum" Michael Cera, Julie Bowen Jon Dore 11 Kasım 2010 [1]
5 "Hickory Dickory Danger" LL Cool J, B. J. Novak Sharon Jones & The Dap-Kings 15 Kasım 2010 [3]
6 "A Fistful of Chowder" Harrison Ford, Rosario Dawson Reggie Watts 16 Kasım 2010 [3]
7 "The Equinox Equinox" Russell Brand, Susan Casey The 88 17 Kasım 2010 [3]
8 "Heavy Hangs the Fannypack" Jesse Eisenberg, Venus Williams The Decemberists, Gillian Welch 18 Kasım 2010 [3]
9 "A Prayer for Dick Butkus" Christina Aguilera, Zachary Levi Christina Aguilera 22 Kasım 2010 [4]
10 "Wanted: Dead… or with Chives" Christina Applegate, Jesse Tyler Ferguson Maroon 5 23 Kasım 2010 [4]
11 "One Fish, Two Fish, Red Fish, Dead Fish" Eva Mendes, Bob Saget Neon Trees 24 Kasım 2010 [4]
12 "The Turducken Kerfuffle" Jim Parsons, Marisa Miller Brendon Walsh 25 Kasım 2010 [4]
13 "What the Rowboat Saw" George Lopez, Chris Colfer Kid Cudi 29 Kasım 2010 [5]
14 "Satan's Kazoo" Charles Barkley, Dr. Drew Pinsky Bo Burnham 30 Kasım 2010 [5]
15 "Paper or Plastique?" Joel McHale, Tim Gunn Cake 1 Aralık 2010 [5]
16 "A Jeff Bridges Too Far" Kourtney, Kim, and Khloé Kardashian; Kevin Nealon Deerhunter 2 Aralık 2010 [5]
17 "One If By Land, Two If By a Slightly Longer Land-Route" Nicole Kidman, Charlie Day Lauren Pritchard 6 Aralık 2010 [6]
18 "No Time for Tetherball" Rainn Wilson, Roberta Mancino Christina Perri 7 Aralık 2010 [6]
19 "Do You Want Lies with That?" Ray Romano, Arianna Huffington The LXD 8 Aralık 2010 [6]
20 "Zeus Was Framed" Sarah Silverman, Dr. Michio Kaku She & Him 9 Aralık 2010 [6]
21 "The El Chapo Cartel Saves Christmas" Gwyneth Paltrow, T. J. Miller Jimmy Eat World 13 Aralık 2010 [7]
22 "A Sleigh Full of Slay" Seth Green, Tim Meadows Broken Bells 14 Aralık 2010 [7]
23 "How the Grinch Stole Innocence" Amy Adams, Roger Waters Edward Sharpe and the Magnetic Zeros 15 Aralık 2010 [7]
24 "Hairdryer: 1, Frosty: 0" Mark Wahlberg, Charles Phoenix Jenny and Johnny 16 Aralık 2010 [7]
25 "Fa-La-La-La-La-La-La-La-Murder" Aaron Eckhart, Mary Lynn Rajskub Beach House 20 Aralık 2010 [8]
26 "A Quantum of Kwanzaa" Kevin Spacey, Kristen Schaal Los Lobos 21 Aralık 2010 [8]
27 "The Mistletoe Manifesto" Jack Black, Erika Nelson Jimmie Vaughan 22 Aralık 2010 [8]
28 "Santa vs. Rudolph vs. Predator" Jason Segel, Shane Smith Reggie Watts 23 Aralık 2010 [8]
29 "2011: A Spanx Odyssey" Adam Sandler, Donald Glover Guster 10 Ocak 2011 [9]
30 "Return to Devil's Condo" Javier Bardem, Rashida Jones Steel Train 11 Ocak 2011 [9]
31 "Voodoo or Voo Don't" Denis Leary, Ice Cube Tim Minchin 12 Ocak 2011 [9]
32 "The Monkey's Paw and Then the Rest of the Monkey" Ricky Gervais, Kaitlin Olson Cheap Trick 13 Ocak 2011 [9]
33 "Houston, We Have a Murder" Cameron Diaz, Dax Shepard My Chemical Romance 17 Ocak 2011 [10]
34 "A Fistful of Dollars, a Mouthful of Travelers Cheques" Jennifer Garner, Gabriel Iglesias Social Distortion 18 Ocak 2011 [10]
35 "The Conundrum Enigma" Natalie Portman, Chris Pratt Keyshia Cole 19 Ocak 2011 [10]
36 "Damn the Torpedoes, Full Greed Ahead" William H. Macy, Marc Maron Aloe Blacc 20 Ocak 2011 [10]
37 "Hello and Dubai" Larry King, Shaun White Iron & Wine 24 Ocak 2011 [11]
38 "Something Smelly That Way Went" Steven Ho, Patton Oswalt Wanda Jackson 25 Ocak 2011 [11]
39 "You Say Tomato, I Also Say Tomato" Jon Cryer, Nick Thune Motörhead 26 Ocak 2011 [11]
40 "A Renaissance Most Foul" Jane Lynch, Joe Buck The Ghost of a Saber Tooth Tiger 27 Ocak 2011 [11]
41 "Who Will Cry for the Third Nipple?" Amy Poehler, Tim and Eric Randy Rogers Band 31 Ocak 2011 [12]
42 "A Finger Un-Pulled" Jennifer Aniston, Nick Offerman Peter Bjorn and John 1 Şubat 2011 [12]
43 "Rendezvous at Meet-Up Point" Kobe Bryant, Camilla Belle Jamie Kilstein 2 Şubat 2011 [12]
44 "Do Not Go Gentle Into That Good Humor Truck" Lisa Kudrow, Mike O'Malley Interpol 3 Şubat 2011 [12]
45 "'Whisper,' She Shouted" Jeff Bridges, Nick Swardson Far East Movement 7 Şubat 2011 [13]
46 "The Unitard Dilemma" Craig Ferguson, Kevin Hart Red 8 Şubat 2011 [13]
47 "Octoparrot vs. Megakitten" 50 Cent, Chris Elliott Ray LaMontagne 9 Şubat 2011 [13]
48 "Death Takes a Time-Share" Seth MacFarlane, Brooklyn Decker Dana Gould 10 Şubat 2011 [13]
49 "Beware the Gerbil" Justin Bieber, Claire Smith The Black Keys 14 Şubat 2011 [14]
50 "How Stella Got Her Car Back" Dr. Phil McGraw, Ginnifer Goodwin Jump City: Seattle 15 Şubat 2011 [14]
51 "The Asiago Index" Martin Lawrence, Fred Armisen Reggie Watts 16 Şubat 2011 [14]
52 "The Devil's Email Attachment" Martin Short, Chris Bosh Nicole Atkins 17 Şubat 2011 [14]
53 "Air Force One 2: Revenge of President Dracula" Ed Helms, Carmelo Anthony Chromeo 21 Şubat 2011 [15]
54 "If This Van's a Rockin', I'm Having a Seizure Inside My Van" Matthew Perry, Mike "The Situation" Sorrentino Jason Aldean 22 Şubat 2011 [15]
55 "Hooray for Scabies" Jason Sudeikis, Brandon T. Jackson G. Love 23 Şubat 2011 [15]
56 "The Case of the Missing Show Title" Cory Monteith, Stephen Merchant Kumail Nanjiani 24 Şubat 2011 [15]
57 "The Double-Fudging of Vanessa del Rio" Marisa Tomei, Harland Williams Fitz and the Tantrums 28 Şubat 2011 [16]
58 "World War Wheeee!" Piers Morgan, Emmy Rossum Nick Griffin 1 Mart 2011 [16]
59 "A Mystery Wrapped Inside a Calzone" Chelsea Handler, Anthony Mackie Mavis Staples 2 Mart 2011 [16]
60 "The Rise and Fall of John Reisenphal" Emily Blunt, Martha Stewart Taio Cruz 3 Mart 2011 [16]
61 "Captain Facepunch vs. the Punch-Proof Face!" Seth Green, Jayma Mays Travis Barker 7 Mart 2011 [17]
62 "Seven Salads for Seven Brothers Who Are Sexually Attracted to Salads" Nigel Marven, Gary Oldman Drive-By Truckers 8 Mart 2011 [17]
63 "Everybody Wang but Don't Chung Tonight" Pee-wee Herman, Edmund Morris Shane Mauss 9 Mart 2011 [17]
64 "Excuse Me, But May I Murder You?" Seth Rogen, Brittany Snow Lykke Li 10 Mart 2011 [17]
65 "Ninjas Don't Wear Corduroy" Sarah Silverman, Biz Stone Pete Holmes 21 Mart 2011 [18]
66 "The Spatula Peninsula" Eric Stonestreet, Ellie Kemper Teddy Thompson 22 Mart 2011 [18]
67 "And in This Corner… Gingivitis!" Vanessa Hudgens, The Miz Grace Potter and the Nocturnals 23 Mart 2011 [18]
68 "The Lion, the Witch, and the IKEA Aspelund Underbed Storage Box" Jake Gyllenhaal, Randy Jackson Panic! at the Disco 28 Mart 2011 [19]
69 "Hell's Cul-de-Sac" Paul Giamatti, Olivia Munn Little Big Town 29 Mart 2011 [19]
70 "Terra Chips at 30,000 Feet" Greg Kinnear, Steve Schirripa Mo Mandel 30 Mart 2011 [19]
71 "Where There's a Will, There's a Dead Person" Johnny Knoxville, Kaley Cuoco Thompson Square 31 Mart 2011 [19]
72 "Countdown to Crotchfire" Russell Brand, Khloé Kardashian Odom Roy Wood, Jr. 4 Nisan 2011 [20]
73 "Grandpa's Secret, Grandma's Shame" Tracy Morgan, Charlyne Yi Infantree 5 Nisan 2011 [20]
74 "As Time Goes Bi-Curious" Danny McBride, Jeremy Wade OneRepublic 6 Nisan 2011 [20]
75 "Ding Dong the Witch Is Dad" Jack McBrayer, Colin Quinn Hanson 7 Nisan 2011 [20]
76 "A Man for 3 Out of 4 Seasons" Chris O'Donnell, Lil Jon PJ Harvey 11 Nisan 2011 [21]
77 "The Candy Man Can't" Gordon Ramsay, Hayden Panettiere Ryan Stout 12 Nisan 2011 [21]
78 "The Devil's Pre-Nup" Dax Shepard, Anthony Anderson The Kills 13 Nisan 2011 [21]
79 "Dr. No, M.D." Matthew Morrison, Alexis Bledel Queens of the Stone Age 14 Nisan 2011 [21]
80 "On This Day, a Chump Was Born" Emma Roberts, Damon Wayans, Jr. Scala & Kolacny Brothers 18 Nisan 2011 [22]
81 "Dial T for Misdialed Murder" Tina Fey, Dr. Sanjay Gupta Plan B 19 Nisan 2011 [22]
82 "The Boy Who Actually Used Algebra Later in Life" Tyler Perry, Morgan Spurlock The Strokes 20 Nisan 2011 [22]
83 "The Brobdingnagian Abyssinian" Reese Witherspoon, Joseph Gordon-Levitt The Head and the Heart 21 Nisan 2011 [22]
84 "Redbeard's Last Stand" Will Ferrell, Paul Bettany James Blunt 2 Mayıs 2011 [23]
85 "The Container Store of My Discontent" Steve Martin, Atticus Shaffer Steve Martin 3 Mayıs 2011 [23]
86 "The Twin Horrors of Professor Blurryvision" Eva Mendes, Dan Dunn The Belle Brigade 4 Mayıs 2011 [23]
87 "The Umlaut Initiätive" John Krasinski, Blake Griffin Ian Edwards 5 Mayıs 2011 [23]
88 "Typo Mysteries Presents: The Haunted Hose" Demetri Martin, Kat Dennings Amos Lee 9 Mayıs 2011 [24]
89 "The Awkward Product Placement. Swiffer" Zach Braff, Judd Apatow Al Madrigal 10 Mayıs 2011 [24]
90 "Untitled Freddie Prinze Jr. Project" Jon Hamm, Miranda Kerr Ke$ha 11 Mayıs 2011 [24]
91 "The Falcon Can Hear the Falconer, Thanks to Miracle Ear!" Magic Johnson, Maggie Q Jen Kirkman 12 Mayıs 2011 [24]
92 "The Indiscriminate Highlighter" Zach Galifianakis, Sig Hansen Raphael Saadiq 16 Mayıs 2011 [25]
93 "Fuzzy Wuzzy, or Fuzzy Wuzzn't He?" Norm Macdonald, Todd Phillips The Joy Formidable 17 Mayıs 2011 [25]
94 "Tomorrow's Episode" Bradley Cooper, Chris O'Dowd Ryan Hamilton 18 Mayıs 2011 [25]
95 "Murder at the Murder Trial" Ken Jeong, Rebel Wilson Yeasayer 23 Mayıs 2011 [26]
96 "Mr. Smith Goes to Hades" Topher Grace, Melissa McCarthy Beardyman 24 Mayıs 2011 [26]
97 "Willy Wonka and His Much Less Popular Beef Jerky Factory" Dave Salmoni, Kevin Nealon Ben Harper 25 Mayıs 2011 [26]
98 "Do Not Go Gentle Into That Pink Berry" Dana Carvey, Mike Zohn and Evan Michelson Tinie Tempah 26 Mayıs 2011 [26]
99 "Quoth the Raven, 'No Comment'" Ice-T, Breckin Meyer Flogging Molly 6 Haziran 2011 [27]
100 "Green Eggs and Health Code Violations" Flavor Flav, Curtis Stone Tim Minchin 7 Haziran 2011 [27]
101 "Is Anyone Paying Attention to These Friggin' Episode Titles?" Steven Ho, Peter Sarsgaard Death Cab for Cutie 8 Haziran 2011 [27]
102 "Wow! You Do Care About These Episode Titles." George Lopez, Gary "Baba Booey" Dell'Abate Jessie and The Toy Boys 9 Haziran 2011 [27]
103 "Savage. Fred Savage." Noah Wyle, Riley Griffiths Anthony Jeselnik 13 Haziran 2011 [28]
104 "She Sells Sea Shells Made Out of Rubber Baby Buggy Bumpers" Jeff Garlin, Sarah Vowell The Airborne Toxic Event 14 Haziran 2011 [28]
105 "It's Getting Hard Out There for a Pope" Tom Arnold, Mike Birbiglia Redlight King 15 Haziran 2011 [28]
106 "The Title Will Be Added in Later" Ryan Reynolds, Simon Pegg Kyle Kinane 16 Haziran 2011 [28]
107 "Quoth the Hipster, 'Whatevermore.'" Neil Patrick Harris, Emily Mortimer Tom Segura 20 Haziran 2011 [29]
108 "A Recipe for Disaster Casserole" Larry the Cable Guy, Cat Deeley Reggie Watts 21 Haziran 2011 [29]
109 "Me. Coli" Gabourey Sidibe, Rob Corddry Alison Krauss and Union Station, Jerry Douglas[30] 22 Haziran 2011 [29]
110 "What Happens on Krypton, Stays on Krypton" Adam Levine, Nick Kroll My Morning Jacket 23 Haziran 2011 [29]
111 "Are You There, God? It's Me – Your Loanshark" Jason Sudeikis, DJ Qualls Ke$ha 27 Haziran 2011 [31]
112 "Dragonpuncher 3: The Punchening" Elijah Wood, Leslie Bibb Gillian Welch 28 Haziran 2011 [31]
113 "An Atheist Named Faith" Liv Tyler, Mark-Paul Gosselaar Jon Dore and Rory Scovel 29 Haziran 2011 [31]
114 "50,000,000 Connie Selleca Fans Can't Be Wrong" Tom Hanks Myron Mixon 30 Haziran 2011 [31]
115 "Death Gets a Paper Cut" Bryan Cranston, Chris Hardwick Edward Sharpe and the Magnetic Zeros 18 Temmuz 2011 [32]
116 "Length × Width = Tears" Seth Green, Marc Maron Tedeschi Trucks Band 19 Temmuz 2011 [32]
117 "Hell Hath No Cell Phone Reception" Justin Timberlake, Jon Ronson Myq Kaplan 20 Temmuz 2011 [32]
118 "One Fish, Two Fish, Red Fish – Oh, God, My Whole Life Has Been a Horrible Lie" Lisa Kudrow, Rhett McLaughlin and Link Neal Nate Bargatze (Süre aşımı nedeniyle yayınlanmadı) 21 Temmuz 2011 [32]
119 "Hug Me, Sighed the Porcupine" Emma Stone, Jon Benjamin KT Tunstall 25 Temmuz 2011 [33]
120 "The Devil Went Down to 7-Eleven and Bought a Slurpee" Adrian Grenier, Tom Felton Steve Byrne 26 Temmuz 2011 [33]
121 "The One Where Conan Does That Thing" Kevin Connolly, Jeff Lewis Funeral Party 27 Temmuz 2011 [33]
122 "The LOL from Hell O Hell" Jon Favreau, Jayma Mays Brett Dennen 28 Temmuz 2011 [33]
123 "The Silvery Thistles of St. Lispmoor" Harrison Ford, Marisa Miller Pitbull 1 Ağustos 2011 [34]
124 "Cut, Cap, Balance, and Boogie" Shaquille O'Neal, Brian Posehn Seether 2 Ağustos 2011 [34]
125 "The Gentile's Bar Mitzvah" Olivia Wilde, Novak Djokovic Russell Howard 3 Ağustos 2011 [34]
126 "I Know Why the Caged Bird Sings Karaoke" Jason Bateman, Noah Ringer Ron Funches 4 Ağustos 2011 [34]
127 "Cowboys and Aliens 2: Showdown at Glorb Ranch" Piers Morgan, J. B. Smoove, Steve Zampanides Imelda May 8 Ağustos 2011 [35]
128 "And the Wind Whispered 'Balls'" James Franco, Nick Swardson Steve Zampanides 9 Ağustos 2011 [35]
129 "What If the Title's Too Long for Andy to Successfully Fit It in to the Opening Announce?" Aziz Ansari, Mike "The Situation" Sorrentino, Steve Zampanides Nate Bargatze 10 Ağustos 2011 [35]
130 "I Scream, You Scream, We All Scream When Our Elevator Plunges 40 Floors" Denis Leary, Sheamus, Steve Zampanides Keb' Mo' 11 Ağustos 2011 [35]
131 "The Decline of Dee Klein" Kathy Griffin, Christopher Mintz-Plasse, Steve Zampanides Trombone Shorty and Orleans Avenue 15 Ağustos 2011 [36]
132 "The Dr. and Mrs. Howard P. Reynolds Foundation Murders" Anne Hathaway, Jason Momoa, Steve Zampanides Sean O'Connor 16 Ağustos 2011 [36]
133 "The Devil Drives Stick" Paul Rudd, Jessica Chastain, Steve Zampanides Vanessa Carlton 17 Ağustos 2011 [36]
134 "Tonight's Episode" Louis C.K., Jim Sturgess, Steve Zampanides Hugh Moore 18 Ağustos 2011 [36]
135 "Tinker, Tailor, Soldier, Rabbi" Kevin Nealon, Aubrey Plaza Lindsey Buckingham 6 Eylül 2011 [37]
136 "I Know What You Did Last Lobsterfest" Don Johnson, Busy Philipps Band of Horses 7 Eylül 2011 [37]
137 "Eat, Love, Lather, Rinse, Repeat" Charlie Day, Dave Grohl ve Taylor Hawkins Foo Fighters 8 Eylül 2011 [37]
138 "Alex Trebek in Actual Jeopardy" Howie Mandel, Floyd Mayweather Alex Ebert 12 Eylül 2011 [38]
139 "The Title the Announcer Didn't Read Right" Roseanne Barr, Paul "Pauly D" DelVecchio Baron Vaughn 13 Eylül 2011 [38]
140 "A Streetcar Named Dr. Nathan Gluckman" Tyra Banks, Glenn Howerton Sklar Brothers 14 Eylül 2011 [38]
141 "And the Wind Cried, 'Harriet.'" Ashton Kutcher, Jeb Corliss Foo Fighters 15 Eylül 2011 [38]
142 "The One Hour of Footage George Lucas Hasn't Messed With" Ryan Gosling, Nicole Scherzinger Tig Notaro 19 Eylül 2011 [39]
143 "Quoth the Raven, 'That Is So Me!'" Simon Baker, Bryce Dallas Howard Matt Nathanson 20 Eylül 2011 [39]
144 "President Björk Saves the Day" Jim Parsons, Chris Pratt Grouplove 21 Eylül 2011 [39]
145 "The Murdering Murderer of Murdertown" Jonah Hill, John Noble Yok 22 Eylül 2011 [39]
146 "The Hunchback of Dekalb County Community College" Taylor Lautner, Kevin Hart Neal Brennan 26 Eylül 2011 [40]
147 "The Fluffer of Seville" Marisa Tomei, Casey Wilson Joe Mande 27 Eylül 2011 [40]
148 "The Day the Proofradar Quit" Seth Rogen, Kid Cudi Daryl Hall 28 Eylül 2011 [40]
149 "It Turns Out Stella's Groove Was on Her Head the Whole Time" Patton Oswalt, Mykel Hawke ve Ruth England Portugal. The Man 29 Eylül 2011 [40]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d "Show Schedule November 8-12, 2010". Team Coco. 20 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120320143422/http://teamcoco.com/schedule/2010-45. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  2. ^ "Fistful Of Mercy With Tom Morello - "Father's Son"". Team Coco. 11 Kasım 2010. 20 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110220160602/http://teamcoco.com:80/content/fistful-mercy-tom-morello-fathers-son. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2011. 
  3. ^ a b c d "Show Schedule November 15-19, 2010". Team Coco. 2 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120602173815/http://teamcoco.com/schedule/2010-46. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  4. ^ a b c d "Show Schedule November 22-26, 2010". Team Coco. 9 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110409042058/http://teamcoco.com:80/schedule/2010-47. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  5. ^ a b c d "Show Schedule November 29-December 3, 2010". Team Coco. 9 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110409011139/http://teamcoco.com:80/schedule/2010-48. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  6. ^ a b c d "Show Schedule December 6-10, 2010". Team Coco. 8 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110408211329/http://teamcoco.com:80/schedule/2010-49. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  7. ^ a b c d "Show Schedule December 13-17, 2010". Team Coco. 9 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110409023135/http://teamcoco.com:80/schedule/2010-50. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  8. ^ a b c d "Show Schedule December 20-24, 2010". Team Coco. 7 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130407170926/http://teamcoco.com:80/schedule/2010-51. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  9. ^ a b c d "Show Schedule January 10-14, 2011". Team Coco. 12 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130512192842/http://teamcoco.com/schedule/2011-02. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  10. ^ a b c d "Show Schedule January 17-21, 2011". Team Coco. 17 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141017021346/http://teamcoco.com/schedule/2011-03. Erişim tarihi: 18 Nisan 2011. 
  11. ^ a b c d "Show Schedule January 24-28, 2011". Team Coco. 1 Mayıs 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120501010356/http://teamcoco.com/schedule/2011-04. Erişim tarihi: 19 Ocak 2011. 
  12. ^ a b c d "Show Schedule January 31-February 4, 2011". Team Coco. 4 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110904045729/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-05. Erişim tarihi: 19 Ocak 2011. 
  13. ^ a b c d "Show Schedule February 7-11, 2011". Team Coco. 21 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110921012523/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-06. Erişim tarihi: 1 Şubat 2011. 
  14. ^ a b c d "Show Schedule February 14-18, 2011". Team Coco. 31 Aralık 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20111231195214/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-07. Erişim tarihi: 4 Şubat 2011. 
  15. ^ a b c d "Show Schedule February 21-25, 2011". Team Coco. 17 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110817234431/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-08. Erişim tarihi: 11 Şubat 2011. 
  16. ^ a b c d "Show Schedule February 28-March 3, 2011". Team Coco. 6 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110806233957/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-09. Erişim tarihi: 19 Şubat 2011. 
  17. ^ a b c d "Show Schedule March 7-11, 2011". Team Coco. 3 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110903060533/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-10. Erişim tarihi: 26 Şubat 2011. 
  18. ^ a b c "Show Schedule March 21-25, 2011". Team Coco. 3 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110903042119/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-12. Erişim tarihi: 11 Mart 2011. 
  19. ^ a b c d "Show Schedule March 28-April 1, 2011". Team Coco. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902124842/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-13. Erişim tarihi: 17 Mart 2011. 
  20. ^ a b c d "Show Schedule April 4-8, 2011". Team Coco. 4 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110904045633/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-14. Erişim tarihi: 23 Mart 2011. 
  21. ^ a b c d "Show Schedule April 11-15, 2011". Team Coco. 12 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151012030146/http://teamcoco.com/schedule/2011-15. Erişim tarihi: 2 Nisan 2011. 
  22. ^ a b c d "Show Schedule April 18-22, 2011". Team Coco. 4 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110904045345/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-16. Erişim tarihi: 8 Nisan 2011. 
  23. ^ a b c d "Show Schedule May 2-6, 2011". Team Coco. 6 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110806214234/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-18. Erişim tarihi: 20 Nisan 2011. 
  24. ^ a b c d "Show Schedule May 9-13, 2011". Team Coco. 6 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110806212029/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-19. Erişim tarihi: 28 Nisan 2011. 
  25. ^ a b c "Show Schedule May 16-20, 2011". Team Coco. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902015016/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-20. Erişim tarihi: 10 Mayıs 2011. 
  26. ^ a b c d "Show Schedule May 23-27, 2011". Team Coco. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902124858/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-22. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2011. 
  27. ^ a b c d "Show Schedule June 6-10, 2011". Team Coco. 16 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130616073233/http://teamcoco.com/schedule/2011-23. Erişim tarihi: 2 Haziran 2011. 
  28. ^ a b c d "Show Schedule June 13-17, 2011". Team Coco. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902070041/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-24. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  29. ^ a b c d "Show Schedule June 20-23, 2011". Team Coco. 12 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120712234121/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-25. Erişim tarihi: 10 Haziran 2011. 
  30. ^ "Alison Krauss & Union Station Perform "Paper Airplane"". Team Coco. 23 Temmuz 2011. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902014340/http://teamcoco.com:80/video/alison-krauss-union-station-paper-airplane-062211. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2011. 
  31. ^ a b c d "Show Schedule June 27-30, 2011". Team Coco. 3 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120103223419/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-26. Erişim tarihi: 22 Haziran 2011. 
  32. ^ a b c d "Show Schedule July 18-21, 2011". Team Coco. 2 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110902015021/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-29. Erişim tarihi: 3 Mart 2011. 
  33. ^ a b c d "Show Schedule July 25-29, 2011". Team Coco. 13 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120613174717/http://teamcoco.com/schedule/2011-30. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2011. 
  34. ^ a b c d "Show Schedule August 01-05, 2011". Team Coco. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150915224931/http://teamcoco.com/schedule/2011-31. Erişim tarihi: 25 Temmuz 2011. 
  35. ^ a b c d "Show Schedule August 08-12, 2011". Team Coco. 2 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130602183335/http://teamcoco.com/schedule/2011-32. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2011. 
  36. ^ a b c d "Show Schedule August 15-19, 2011". Team Coco. 13 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151213173645/http://teamcoco.com/schedule/2011-33. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2011. 
  37. ^ a b c "Show Schedule September 05-09, 2011". Team Coco. 8 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110908173137/http://teamcoco.com/schedule/2011-36. Erişim tarihi: 2011-08-31. 
  38. ^ a b c d "Show Schedule September 12-16, 2011". Team Coco. 13 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151213173650/http://teamcoco.com/schedule/2011-37. Erişim tarihi: 2011-09-08. 
  39. ^ a b c d "Show Schedule September 19-23, 2011". Team Coco. 12 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120712165431/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-38. Erişim tarihi: 2011-09-15. 
  40. ^ a b c d "Show Schedule September 26-30, 2011". Team Coco. 28 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120428200431/http://teamcoco.com:80/schedule/2011-39. Erişim tarihi: 2011-09-22. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]