Kullanıcı mesaj:Baskurtf

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Baskurtf![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Bahar (yine ben!) 10:58, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

kibelemesaj 11:06, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Kaynaksız resimler[kaynağı değiştir]

Merhaba Baskurtf. Vikipedi'ye yüklediğiniz resimlerin kaynak bilgileri eksik. Ayrıntılı bilgi için bu sayfaya göz atabilirsiniz. Kolay gelsin. --Dreamer 23:34, 16 Ağustos 2007 (UTC)

Merhabalar. Hocam kaynağı yazmıyor dediğin resimlerin hepsini kendim çiziyorum, yazar olarak ismimi yazıyorum, kaynağı da resmi aldığım bir yer olmadığı için boş bırakıyorum. Kaynağı bu durumda nasıl dolduracağımı söylersen değiştiririm. Çünkü sürekli böyle yapıyorum, hepsine bi el atmam gerek. =furKan= 08:37, 17 Ağustos 2007 (UTC)
Dosyayla ilgili açıklamaların bulunduğu bölümdeki "Kaynak" kısmına Resmi ben oluşturdum veya Şekli ben oluşturdum yazman yeterli. Kolay gelsin. --Dreamer 15:56, 17 Ağustos 2007 (UTC)

Maddelerin yeniden isimlendirilmesi[kaynağı değiştir]

Lütfen mevcut maddeleri yeniden isimlendirme yoluyla doğru ismi taşıyan maddeyi oluşturun, kopyalayarak madde geçmişini silmiş olursunuz. Güç (fizik) maddesinin silinmesini bekleyip Güç maddesinin ismini değiştirmeniz doğru olacaktır. -- tema 21:02, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Mrb Furkan,

Katkıda bulunduğun maddeyi tamamen bitirdiğine inandıktan sonra seçkin madde adaylarına eklemeni öneririm. Kesin seçilir merak etme ;)

İyi çalışmalar

kızılsungur® 01:05, 28 Ağustos 2007 (UTC)

İyi bakalım. Yardıma gereksinimin olursa ben buradayım. Bu arada sana bir tüyo: Seçkin madde seçilebilmesi için içinde bol bol iç bağlantı olması ve bu iç bağlantıların boş olmaması gerekiyor. ;)
Bu arada aklıma takılmışken sorayım: Elektrik nedir? Yani atom gibi görülebilir mi en küçük birimi? Ben hâlâ çözemedim de. Hehehhehe. :D
kızılsungur® 01:12, 28 Ağustos 2007 (UTC)
NoT: Her zaman imzanı eklemeyi unutma.
Protonların ne olduğunu biliyorum da o enerji türünün somut bir görüntüsü var mı? Atom gibi? En küçük parçacıkları ne acaba? Neyse... Biraz felsefeye ilgiliyimdir de... Neyse... Sen çalış. Ben de kara mayını adlı maddemi seçkin madde yapmaya çalışacağım. Tengricilik maddesini başarmıştık Erdal ile.
İyi çalışmalar
kızılsungur® 19:45, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Merhabalar, nasılsınız? Sayfanıza istediğiniz hitap tarzınızı belirtmemişsiniz, o yüzden "siz" diye başladım.İlgimi mazur görürseniz, kondansatör maddesiyle ilgili tavsiyede bulunacakatım; koyu font genelde sadece maddenin ilk satırında madde ismini vurgulamak için kullanılır, bunun dışında listelerde de kullanılabilir.Kondansatör maddesinde de "Yalıtkan cinsine göre" sıralamasında kullanılabilir, ama bunun dışındaki yorum ve açıklama cümleleri var (mesela "yani" ile başlayanlar), onlar koyu değil eğik yazılmalıdır.Geri kalan birim isimlerinin (pikofarad vs..) ise tekrar vurgulanmasına gerek yok, onlar normal kalabilir. Madde çok iyi olmuş bana yeni kurtulduğum ÖSS konularını hatırlatsa da çok beğendim :) Saygılar ... --Çağatayileti 17:16, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Koyu olması kural değil, ama tavsiye edilmez, bir kaç kez bu durumla karşılaşmıştım.Ben de zaten olmasın demedim, yorum-açıklama bulunan satırlar eğik olsa daha iyi dedim, ama yine de hepsi senin kararın. Sağlıcakla kal. --Çağatayileti 18:14, 30 Ağustos 2007 (UTC)
  • Seçkin madde adayınız Kondansatör teknik bilgi gerektiren bir konu olduğu için,
  • Şu sıralar işim nedeniyle Viki'de fazla uzun süre bulunamadığım için (maddeyi okuyup kriterlerle karşılaştıırmak lazım, zaman ayırmak gerekli)

..oy kullanmam pek olası değil. Söz vermiyeyim ama, haftasonu göz atmaya çalışırım. Yine de görüşüme önem vermenize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sevgiler. Levent Abi ileti 04:33, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Tasarımda olan vikipediye yenilik katmayı hedefleyen bir takım tasarımı.Elbetteki siz değerli kullanıcıların eleştirileri ile zengileşecek.Takım hakkında bilgiler,yorumlarınız için lütfen Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize) ziyaret edin.Sevgiler--WilliamWallace 19:33, 31 Ağustos 2007 (UTC)

merhaba. çok güzel olmuş ellerinize sağlık. küçük bir istek yapabiliriz ama değil mi? ilk paragrafı okuduğumda kondansatörün ne işe yaradığını da görsek iyi olmaz mı? "Kullanım ve uygulama alanları"nı yazıda zaten vermişsiniz mesela. ilk paragrafta da biraz değinilmeli sanki. siz bilirsiniz. --Kutu su 21:30, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Mrb,

Yöneticiliğe aday oldum. Değerli oyunuzu bekliyorum.

Ayrıca kara mayınını bitirdim. Bi' göz atarsanız sevinirim. Seçkin madde adaylarında oyunuzu bekliyorum.

XD

kızılsungur® 22:23, 1 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba, öz direnç maddesinde başlangıç olarak iyi ama gidişat olarak eksik değişiklikler ve eklemeler yapmışsın geçmişiyle mukayese ederek gözden geçirirsen madde için iyi olcak, iyi çalışmalar. --Tegiiinmesaj 12:09, 3 Eylül 2007 (UTC)

Kondansatör[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi çok iyi olmuş, tebrik ederim :) Khutuckmsj 20:48, 3 Eylül 2007 (UTC)

  • Selamlar. Az önce Kondastör maddesinin "Su Tankı Modellemesi" bölümünün sonuna kadarki kısmı tekraradan dikkatlice okudum. Rastladığım yazım hatalarını düzeltmeye çalıştım. Bir bakarsın, farkında olmadan içeriği bozduysam kusura bakma. Bir, iki önerim olacaktı. pikoFarad, mikroFarad gibi birimlerden bahsediliyor. Belki neye tekabül ettikleri belirtilebilir, ya da taslak madde olarak açılabilir. Seramik Kondansatörler kısmında Class 1, Class 2 şeklinde geçen kısımlar belki en azından parantez içinde Türkçeleştirilebilir. Bir de Sıvı Tank Modellemesi kısmının altındaki tabloda sarıyla sanırım "elektron" yazıyor ama renk yüzünden okuması oldukça zor. Maddeyi okudukça yine öneriler de bulunurum. Gerçekten güzel bir madde. Ellerine sağlık. İyi çalışmalar.--2ulus 15:30, 4 Eylül 2007 (UTC)


Selamlar Mühendis Adayı Arkadaş[kaynağı değiştir]

Selamlar... Kondansatör maddesini daha önce görmüştüm, çok güzel hazırlamışsınız, çok emek harcadığınız belli. Umarım daha çok zaman ayırıp faydalı olabilirim, ama şu sıralar işlerden dolayı fırsatım olmuyor ne yazıkki. Mühendislik olarak da elimden geleni yapmaya çalışırım, artık TEİAŞ'da çalışıyorum, elektriğe daha yakınım, her ne kadar bir elektronik düşkünü olsam da. Mesleki konularda da vikipedi'ye katkı sağlamayı düşünüyorum, ama gerçekten yararlı bilgiler için zaman ayırıp araştırma yapmam lazım, bu da şu anda zor. Görüşmek üzere... İbrahimerol 11:00, 6 Eylül 2007 (UTC)

Tekrar selamlar. Hatırlarmısınız bilmem ama yukarıdaki mesajı attığım zaman biraz haberleşmiştik. Ama ben bir süre uzak kaldım Vikipedi'den, sadece okuyucu oldum. Tekrar birşeyler yazma isteği doğunca bir selam vereyim dedim. Gördüm ki yeni çalışmalarınız var. Elektrik tarihi maddeniz de çok güzel olmuş. Bundan sonra daha sık görüşmek dileklerimle, iyi çalışmalar. İbrahimerol 00:38, 27 Mart 2009 (UTC)

Resim telifi[kaynağı değiştir]

Bilgisayar isimli sizin kullandığınız botun Kondansatör sayfasında bulunan Image:Kondansatör DC.gif resimine telifinin incelenmesi için etiket koyduğunu gördüm, resimlerimi kendim çiziyorum, etiketlemede benim mi hatam var yoksa bir yanlışlık sonucu mu o etiket yerleştirildi öğrenebilir miyim. Kolayh gelsin flaWless - furKanileti 15:17, 7 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar. Bot ozgur lisansli butun resimlere bu sablonu koyuyor. Endiselenmenize gerek yok. Butun ozgur lisansli resimlerin ruitn bir incelemeden gecmesine calisiliyor. Bu size olan bir guvensizlik kesinlikle degildir. iciniz rahat olsun. -- Cat chi? 15:21, 7 Eylül 2007 (UTC)

İyi geceler..[kaynağı değiştir]

Bu kadar özen gösterilip emek verilmiş bir maddeye oy vermemek olmazdı. Tebrik ve teşekkürlerimle. Levent Abi ileti 20:48, 7 Eylül 2007 (UTC)

Kondansatör maddesi[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesinde Varyabl kondansatör kullanmışsın, bu Türkçe'de sürekli böyle kullanıldığı için mi? Değişken kondansatör terimi kullanılmıyor mu? Bir yerlerden duymuştum ama emin değilim, bir sorayım dedim. --Khutuckmsj 19:12, 12 Eylül 2007 (UTC)

Ok,zaten iyi anladığım bir konu değil :) Sadece sorayımdedim. İyi çalışmalar. --Khutuckmsj 23:36, 12 Eylül 2007 (UTC)
Bazen bana da oluyor o ^-^ Sonra gülüyorum kendimi kandırdığım için :D--Khutuckmsj 02:32, 13 Eylül 2007 (UTC)

çevrende sana kondensator lakabı takan oldu mu??? şaka bu yana iyi uğraştın ha..helal olsun...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... MULAZIMOGLU 18:39, 14 Eylül 2007 (UTC)

veeeeeee tebriklerrrr:))))Teşekkürler, iyi çalışmalar ... MULAZIMOGLU 18:56, 14 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Baskurtf, Seçkin Madde olması için önerdiğin, ve büyük emeklerinin bulunduğu Kondansatör maddesi, Vikipedi topluluğunca Seçkin Madde olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:55, 14 Eylül 2007 (UTC)

== Kondasatör maddesindeki ilk resim ==

Merhaba Maddedeki ilk resim malesef aynak sorunlu. Yukleme yaparken verdiğiniz kaynakta bu resme rastlanamadı. Artık madde bir seckin madde olduğu icin bu tür kaynak sorunlu bir resmin maddede yer almaması doğru olur kanısındayım. Teşekkür ederim--Erkan 22:25, 14 Eylül 2007 (UTC)

OK siz de bir bakın ancak ben zaten kontrol ettim. Kolay gelsin.--Erkan 22:31, 14 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba geleceğin yıldız mühendisi![kaynağı değiştir]

Viki'de henüz çok yeni olmana rağmen; bilgi ve sabır elektriği yüklediğin Kondansatör maddesi için seni yürekten kutluyorum. Maddedeki varyabl resimlerini görünce 30-40 yıl önceki "Bataryalı radyoları" hatırladım. Hazırladığın madde, şeklî ufak tefek eksikliklere rağmen muhteva (içerik) olarak gerçekten doyurucu. Bu madde tamamlandıktan sonra, eğer vaktin müsait olursa senden bir ricam olacak: Transistör maddesi de senden yardım bekliyor abisi.. Arkadaşlar "Düzenle" şablonu koymuşlar ama, bence Baskurtf un da editörlüğünü yaptığı bir ansiklopedide Transistör gibi bir madde, sanki gelincik tarlasıymış gibi böyle kırmızı kalmamalı. Eline bir kova "mavi" alsan da şu kırmızıları bir boyasan diyecektim. Hazır, sana yazmışken bir de sorum var: high frequency konusunda bir madde yazmaya hazırlık ve vaktin var mı? (Amma da yüzsüzüm..Bu sorunun ardından da şu dalga boyu hesaplarının detayına insen diyeceğim nerdeyse.) Katkıların için seni yeniden kutluyor ve sana içten teşekkürlerimi sunuyorum.. Hep böyle "çok kaliteli" maddeler başlatman dileği ile..--Hasan Sami 03:36, 16 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:19, 21 Eylül 2007 (UTC)


Çocuk hakları gibi önemli ve ciddi bir maddeye katkıda bulunduğunuz ya da olumlu yanıt verdiğiniz için için teşekkür eder; aşağıdaki şiiri armağan olarak kabul etmenizi rica ederim (çünkü "adam olduğunuzu" düşünüyorum). Sevgiler. (Çoğaltılmış mesajdır) Levent Abi ileti 04:29, 22 Eylül 2007 (UTC)



ADAM OLMAK
Çevrende herkes şaşırsa,
bunu da senden bilse,
sen aklı başında kalabilirsen eğer,
herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır,
hem kendine güvenirsen eğer,
bekleyebilirsen usanmadan,
yalanla karşılık vermezsen yalana,
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana.
Düşlere kapılmadan düş kurabilir,
yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer,
ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir,
ikisine de vermeyebilirsen değer,
söylediğin gerçeği eğip büken düzenbaz,
kandırabilir diye safları, dert edinmezsen,
ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz,
koyulabilirsen işe yeniden.
Döküp ortaya varını yoğunu,
bir yazı turada yitirsen bile,
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu.
Yüreğine, sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da,
herkesin bırakıp gittiği noktada,
sen dayanabilirsen tek.
Herkesle düşüp kalkar, erdemli kalabilirsen,
unutmayabilirsen halkı, krallarla gezerken,
dost da düşman da incitemezse seni,
ne küçümser, ne büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyi ile dünya önüne serilir,
üstelik oğlum, adam oldun demektir...
Rudyard Kipling (1865-1936)


Elektrik tarihi[kaynağı değiştir]

Elbirliğiyle hallettik sanıyorum :). Kolaylıklar.--Machiavelli' msj 20:18, 24 Eylül 2007 (UTC)

Evet :) --Mskyrider ileti 20:19, 24 Eylül 2007 (UTC)

Hardal Gazı makalesi resmi[kaynağı değiştir]

Değil mi özellikle vikipedi de gezinti yapabilecek çocuklar açısından oldukça çirkin bir görüntü bence. Resmin kaldırılması için başvuru yapacağım. Bu arada yerine başka bir resim bulmaya çalışacağım, eğer siz de uygun birşey bulursanız lütfen ekleyin.--nano 18:14, 30 Eylül 2007 (UTC)

Selam.Konu hassas.Ancak bildiğin gibi [[Kategori:Suikastçiler]], [[Kategori:Türk suikastçiler]] gibi kategorilerimiz var.Ben maddenin ansiklopeidk ve konunun anlaşılması açısından önemli olduğunu düşünüyorum.Ansiklopedik değil diyorsan bi SAM aç bakalım topluluk ne dicek.İyi geceler.Sağlamcıileti 21:32, 2 Ekim 2007 (UTC)

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

[[:Resim:Kuymak.jpg|thumb|180px|Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu. Ben sizden önce davranayım dedim :-) Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 17:40, 11 Ekim 2007]]
Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 05:34, 11 Ekim 2007
Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --
ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)
Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.(Baklavalar Commons unlu mamullerinden beğenmezsen sorumlulukn onlarda.)
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)
Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar 11 Ekim 2007

saol iyi çalışmalar iyi bayramlar--Ahmetdemircioglu 13:58, 13 Ekim 2007 (UTC)

Kolay gelsin. Mesajını almadan önce çıkmışım. Nasıl yardımcı olabilirim? --Pinar 12:23, 20 Ekim 2007 (UTC)

  • Tamamdır, iyi çalışmalar --Pinar 12:31, 20 Ekim 2007 (UTC)
Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 16:03, 21 Aralık 2007 (UTC)

Anahtarlı kapasite[kaynağı değiştir]

Selamlar.Hocam anladığım kadarıyla bu konulardan anlıyorsun.Tartışma:Anahtarlı kapasite'ye yorumunu yazabilirmisin, maddeyi inceleyip.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 12:24, 26 Ekim 2007 (UTC)

VikiProje İstanbul[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikiproje:İstanbul/Katılımcılar sayfasında VikiProje İstanbul sayfasının katılımcılarından olduğunuzu gördüm. Artık burayı harekete geçirme zamanı geldi diye düşündüm:) burada İstanbul maddesini yeniden yazmaya başladım. Amacım elbette SM yapmak. Madde yazımım hakkında bilgi edinmek istiyorsanız Ankara ve Çankaya maddelerine göz atabilirsiniz. Sizlerden isteğim bu maddeye bağlı alt maddeleri güzelleştirmeniz ya da olmayan maddeleri açmanız. Örneğin ben İstanbul maddesiileoyalanırken bir kişi Sultan Ahmet Camii, bir kişi Kız Kulesi, bir kişi de Galata Kulesi'ni düzene sokabilir. Tabii benimki sadece bir öneri ancak III. Ahmet Çeşmesi gibi bir yapı için maddesindeki bilgi oldukça az değil mi? İlgilenen olursa İstiklal Caddesi başta olmak üzere birçok madde ilgi bekliyor. Şimdiden teşekkürler. Bu mesaj Kullanıcı:Math34, Kullanıcı:Absar ve Kullanıcı:Baskurtf'a toplu gönderilmiştir.--Veritas 16:44, 4 Haziran 2009 (UTC)

VP İstanbul / Ayın iş birliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2009 ayının işbirliği; İstanbul Portalı'nın geliştirilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 16 Ağustos 2009
  • Proje bitiş: 30 Ağustos 2009

--Kerem233 17:21, 15 Ağustos 2009 (UTC)

--Merhaba Baskurtf! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip,buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler.--GôkTR001

VikiÇağrı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Portal:İstanbul ve Vikiproje İstanbul tümüyle yenilendi! Artık tasarımımız değişti ve hedeflerimiz yükseldi. Vikipedist olarak siz de 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'a destek vermek isterseniz projemizle ilgili çalışmalara katılın. Haydi gelin yeniliklere bir göz atın.
(Bu, katılımcı Vikipedistlere gönderilen toplu bir mesajdır. Bundan sonra düzenli olarak gönderilecek olan bilgilendirme ve çağrı mesajlarını almak istemezseniz buradan bildirin.)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Baskurtf,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Cumhurbaşkanlığı forsu.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 20:36, 13 Kasım 2010 (UTC)


Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

Reality 01:45, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Vikiproje Ankara davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Ankara davetiyesi
İyi günler...
Ankara ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Ankara Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

--LisafBia6531 MediaWiki message delivery (mesaj) 21.51, 29 Haziran 2022 (UTC)[yanıtla]

Proje daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Ankara davetiyesi
İyi günler...
Ankara ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Ankara Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

MediaWiki message delivery (mesaj) 03.21, 17 Temmuz 2022 (UTC)--LisafBia6531[yanıtla]