Kullanıcı mesaj:Akil13/2009-2014

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Vito Genovese 14:37, 30 Ekim 2009 (UTC)

muratsahinileti 19:41, 18 Kasım 2009 (UTC)

Serkan Çetinkaya[kaynağı değiştir]

Selam. Serkan Çetinkaya adlı bir futbolcu araştırdım ve TFF'nin sitesinde bile bulamayıp böyle bir oyuncunun olmadığına kanaat getirdim ve yazdığına göre sadece PES 2010'da olduğunu düşünüyorum. Her ne olursa olsun, madde VP:KD politikasını sağlamamaktadır ve bu yüzden silinmesi için işaretledim. İkinci olarak da, [[en: gibi başlayan interwiki bağlantıları Türkçe'deki özel isimlerle özdeşleştirip hepsini büyük harfle değiştirmen de yanlıştır. Bu bağlantılardaki en küçük değişiklikler bile botlar tarafından düzeltilmektedir. Bize tek düşen maddeyi ilk yaptığımızda - eğer varsa - interwiki bağlantılarını eklemektir. Daha güzel katkılar yapman dileğiyle... (NOT: Sorun olduğu vakit, çekinmeden sorabilirsin)--вяí¢αи76ileti 18:22, 17 Aralık 2009 (UTC)

Aynı şekilde birçok Eurovision şarkısının yarışma sayfasındaki adını değiştirmen, o maddelerin mavi olarak (var olarak) gözükmesini engellemişti ve aynı maddeden iki tane yapılması için davetiye çıkarmıştı. Birçoğunu düzelttim ama, 1990-2003 arasındakiler için zamanım yetmedi. küçük harfli yazılıyor olsa da (İspanyolca gibi), orijinal dilinde yazılışıyla maddeyi giriyoruz. Yandaki Türkçe çevirisi kısmına da büyük harfli yazılması doğrudur. Anlayacağın, bir tarafı doğru yapayım derken diğer tarafı yanlış yapmışsın... Düzeltmeni 4gözle bekliyorum. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 21:05, 17 Aralık 2009 (UTC)


Eğer bir maddede çalışmanız var ise o sayfanın en üstüne {{subst:çalışma}}}'yı ekleyin. --Captain BradleyMesaj Sayfam 18:23, 28 Aralık 2009 (UTC)


Selam. Futbol biyografileri girmen güzel ancak, çok kısa bilgili maddeler oluyor ve bunlar silinebilir. Lütfen en azından 3-4 cümlelik biyografiler yazar mısın... Teşekkürler...--вяí¢αи76ileti 17:21, 31 Aralık 2009 (UTC)

Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - CnkALTDSmesaj/message 19:26, 25 Ocak 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Akil13,

Oluşturmuş olduğunuz Cartoon Network (Avustralya) adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Bora_msj 13:13, 26 Şubat 2010 (UTC)

  • Mrb. Acaba şu değişikliğin sebebini öğrenebilirmiyim? --Rapsar 15:33, 22 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Akil13,

Oluşturmuş olduğunuz 1996–97 Premier Soccer Ligi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:55, 12 Haziran 2010 (UTC)

Önemli oyuncular[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Kulüp maddelerine önemli-efsane-bazı oyuncular gibi ifadeler eklememenizi öneririm. Bu gibi ifadeler VP:TBA'ya aykır olarak kabul edilmektedir. Teşekkürler, iyi çalışmalar...--Rapsar 10:28, 31 Temmuz 2010 (UTC)
  • Mrb. Üstteki uyarımı tekrarlıyorum, lütfen dikkate alınız...--Rapsar 09:38, 14 Ağustos 2010 (UTC)

Merhabalar. Şuradan da görebileceğin gibi futbolcu maddelerinde milli takım dışında bayrak şablonu kullanmıyoruz, bilgine...--вяí¢αи76ileti 13:17, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --İyivikiler... [ho? ni!] 09:05, 11 Eylül 2010 (UTC)


Doğum ve ölüm tarihleri[kaynağı değiştir]

Selam Akil13, Doğum ve ölüm tarihleri cümle olarak yazarsak daha estetik durmazmı ?? --Khis 14:00, 9 Ekim 2010 (UTC)

Luís Fabiano[kaynağı değiştir]

Selam. Ben Luís Fabiano sayfasını düzenledim, üzerindeki şablonu kaldırabilecek duruma geldi mi sizce? İyi çalışmalar. Akil13 11:24, 24 Ekim 2010 (UTC)

Selamlar. Kontrol ettim ve şablonu kaldırdım, iyi iş çıkarmışsın fakat goller şablonunda tarihlere çok fazla gereksiz bağlantı vardı. Üşenerek onları çıkaramasam da madde içerisindeki gereksiz iç bağlantıları çıkardım. Madde içerisinde genelde doğum ve ölüm tarihleri dışında "2 Nisan 1999" gibi her tarihe iç bağlantı vermemeliyiz. Bu konuya hassasiyet gösterirsen sevinirim. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 21:14, 25 Ekim 2010 (UTC)
  • Selamlar. Aston Villa'daki oyunculardan birkaçını açmada yardım edebilir misin? İyi akşamlar...--Rapsar 21:24, 30 Ekim 2010 (UTC)
    • Tamam, birşeyler yapmaya çalışırım. İyi akşamlar...Akil13 07:17, 31 Ekim 2010 (UTC)
Mrb. Yeniden aynı konu için ricam olacaktı :) 1-2 madde açabilirsen süper olur. İyi akşamlar...--Rapsar 18:22, 7 Aralık 2010 (UTC)

Karabükspor sezonlari maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

senin Karabükspor'un sezonlari maddesiyle ilgilendigi gördüm.

Biz birkac kullanici Süper Lig ve 1. Lig takimlarinin hepsine sezon maddeleri cikarmaya karar verdik. kim hangi takimdan sorumlu su liste'de topladim. Kendimi karabükspor'un sezon maddeleriyle sorum olarak yazdim. ama senin krabükspor taratari oldugunu gördügümden sonra senin bu maddelerle ilgenmen daha uygun oldugunu düsündüm. eger zamanin varsa karabükspor sezon maddeleriyle sen ilgilen. üstlenirsen büyük bir hizmet yapmis olursun.

hayirli vikiler Xberger 11:15, 23 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba
gördügüm kadariyla 2010-2011 Karabükspor sezonu maddesinde entry yapmaya baslamissin. hemde tam en madde üzerine calisirken. :-)
bunu entry'den Karabükspor sezonu maddelerini ütlenmekle yapilan teklifikabul ettigin anlamimi cikiyor? yani karabükspor'la seni ilgileneceksin? Eger öyleyse lütfen sözkonu maddeyi ismini yaz. burada mesajlasirsak cok daha iyi ve verimli olur ve ayni islemler iki kez yapilmaz.
iyi calismalar

Xberger 10:16, 25 Haziran 2011 (UTC)

Karabükspor sezonları[kaynağı değiştir]

2010-2011 Karabükspor sezonu başlığında çalışmaya başladım. Elimden geldiğince güncelliyorum. İyi çalışmalar... Akil13 10:20, 25 Haziran 2011 (UTC)


bu simdi evetmi hayirli anlamina geliyor pek anlayamadim. üstlenmioyursan ben zaten 2010-11 sezonundaki madde üzerine calismaya basladim ve devam ederim üstleneceksen devam etmem sen yaparsin. üstleneceksen lütfen listeye ismini yaz.
hayirli calismalar
Xberger 10:29, 25 Haziran 2011 (UTC)
vikipedideki futbol takimlarinin sezon maddelerinde karo paragrafi benim baslattigim gibi yapilmasi karlastirildi. bu bir vikipedi standarditir. su maddeki gibi yapilmali. buna uymani rica edecem. yoksa burada yaptigin entryler geri alinmak zorunda kalacak.
iyi calismalar
Xberger 10:39, 25 Haziran 2011 (UTC)


merhaba
kardo bölümü ben yaparim. editlerin icin eline saglik! istersen fazla ugrasmaman icin bir tavsiye vereyim. mesela 2. devre icin edit yaparken karabüskpor rakibinin sezon maddesi varmi diye bir göz at. varsa icabinda oradan mac biliglerini copy&paste yöntemiyle karabükspor maddesine eklersin, sadece maglubiyet <-> galibiyet degisimi yapman gerekiyor. böylece kaynakdan herseyi sifirdan yapmana gerek kalmaz.
seni de su liste ye benimle beraber karabükspor sezon maddelerinden sorumlu yazdim. böylece beraber zamanla tamamlariz. liste'den göründügü gibi ben krabükspor sezonlari disinda daha 9 tane takim icin dahas sorumluyum. yani karabükspor sezonlari hakkinda is daha cok senin eline bakiyor. ama ben tabiki sana münkün oldfugu kadar destek cikarim.
sana her türlü soruda sorunda yardimci olurum. bana mesaj at yeter.
iyi calismalar
Xberger 12:02, 25 Haziran 2011 (UTC)

merhaba,

forma konusunu biz 'le konusmustuk daha önce. bu konusmamiza bir göz at istersen. sonra Kullanıcı:Supermæn sorabilirsin sana seve seve yardimci olur.

hayirli calismalar Xberger 10:58, 26 Haziran 2011 (UTC)

2010-2011 Karabükspor sezonu türkiye kupasi paragrafi[kaynağı değiştir]

merhaba,

maddede türkiye kupasi paragrafi eksik. karabük zaten birinci turdan elenmisti. yani sadece bir edit yapmak gerekiyor. sana zahmet bi göz at tikla ve tikla. ben simdi kadro kismini isliyorum umarim aksama kadar bitmis olur.

ben 2011-12 sezonun kadro kismini'da olusturacam. ondan sonra 2011-12 sezonunu komple kendin yaparsin. 2010-11 sezonunda önceki sezonlari 2010-12 sezonunda yaptigimiz gibi beraber yapariz istersen.

forma icin verdigim sayfalar isine yaramistir insallah.

hayirli calismalar

---Xberger 11:35, 26 Haziran 2011 (UTC)

ben simdi maddeki kadro kismindaki futbolculari yazdim. sadece bazi futbolcularin mac istatigi eksik. onuda aksama kadar yaparim. bi göz atabilirmisin unuttugum futbolcu var diye.


hayir calismalar.-----Xberger 11:59, 26 Haziran 2011 (UTC)
söyledigin iyi oldu. ben eklerim. bak aklinda bulunsun. sezon maddelerindeki kadro kisminda tüm futbolcular yazilmali. yani sezon ortasi ayrilanlar bile.
ama kulübün ana madesinde yani Karabükspor'da sadece güncel mevcut madde'de bulunanlar. mesala futbolcu X sezon ortasi takimdan ayrildiysa ana madde nin kadro kismindan cikariliyor ama sezon maddesinde cikarilmiyor.
iyi is cikariyoruz. hayirli calismalr---Xberger 12:09, 26 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri icin cok iyi bir kaynak[kaynağı değiştir]

merhaba,

sezon maddelerindeki kadro kisminda bu kaynagi tavsiye edeyim dedim:

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/002011/Ligler/SuperLig/almanak2011-12/2010-11-Super-Lig-Almanak.pdf

son sayfalarda takim takim tüm görev almis futbolcularin 2010-11 sezonun istatigi mevcut.

iyi calismalar --Xberger 07:37, 29 Haziran 2011 (UTC)

Kardemir Karabükspor sezonları[kaynağı değiştir]

Yapabileceğim başka birşey var mı 2010-11 sezonu ile ilgili. Hayırlı çalışmalar... Akil13 12:21, 29 Haziran 2011 (UTC)

merhaba akil
öncelikle sordugun icin tesekkürler. bence aslinda tabela vs. olarak hepsini yaptik (iyi is cikardik bence). bi tek biraz maddeyi doldurucu seyler yazarsak fena olmaz gibi. Mesela Samsunspor 2010-11 sezonu gibi (samsunspor sezonundaki gibi ayrintili olmasina gerek yok). 2011-12 sezonun maddesi ise aslinda hazir durumda biraz dolduru sözler yazariz ondan sonrasi zaten sirf güncelleme. bu maddeyi bundan sonra sen eline alirsan cok sebinirim.
zaman buldukcada gecmis sezonlarin maddelerini cikaririz önce önemli sezonlarla baslariz. Ne dersin?
sana yeni buldugum iki kaynak vereyim cok iyi-->tikla, tikla ve tikla. umarim isine yarar
hayirli calismalar
---Xberger 12:35, 29 Haziran 2011 (UTC)
harika kaynaklar bunlar, teşekkürler :) Hayırlı çalışmalar...
Akil13 16:53, 29 Haziran 2011 (UTC)

merhaba,

ben simdi karabükspor 2009-10 sezonunu acsam sen mac raporlarini yaparmisin? ben kadro ve transfer kismini yaparim. simdi yaparsak aradan cikmis olur. karabükspor icin önemli bir sezon sampiyonluk yasanmis sonucta. tamamsa haber ver ben acarim.

iyi calismalar --Xberger 17:21, 30 Haziran 2011 (UTC)

Biraz geç cevap verdim ama olur yaparım maç raporlarını, iyi çalışmalar
Akil13 14:45, 1 Temmuz 2011 (UTC)

karabükspor 2009-10 sezonu[kaynağı değiştir]

merhaba akil,

ben simdi 2009-10 Karabükspor sezonu maddesini actim. konustugumuz gibi zaman buldukca mac raporlarini falan yaparsin. formalar 2010-11 aynisi degilmi hic fikrim yok. bunu nasil yapalim bilmiyorum.

bunun disinda tüm büyük takimlarda oldugu gibi söyle bir sablon actim: Şablon:Karabükspor bu sablonun acik noktalarini zamanla doldururuz insallah.

son olarak bide söyle birsey actim: Karabükspor sezonları listesi. Bu listede hem sezon maddeleri listeniliyor hemde bir bakisda takim tarihideki performansi görünüyor. burada zaman buldukca beraber dolduralim.

iyi bak hicbirsey yokken bir sürü madde actik. böyle devam edersek sezon basina kadar bayagi bilgi kaynetmis oluruz.

hayirli pazarlar

--Xberger 08:39, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Oscar del Salcio[kaynağı değiştir]

Ben yanlışlıkla Oscar del Calcio diye açacağıma Kategori:Oscar del Salcio ve Oscar del Salcio şablonu açtım, silebilir misiniz acaba. İyi çalışmalar... Akil13 11:32, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar. Ben hizmetli olmadığımdan dolayı silme işlemini gerçekleştiremiyorum. Hizmetli bir arkadaşımız şablonu silmiş zaten. iyi çalışmalar.--Rapsar 16:40, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Karabükspor sezonları[kaynağı değiştir]

Merhaba akil,

eline saglik Karabükspor 2009-10 sezonunu cabucak yapmissin. ben bu aralar öteki takimlarin maddeleriyla mesgulum. sezon baslamadan önce onlari hazri hale ketirmek istiyorum. ondan sonra beraber kalan karabükspor maddelerine bakariz. bence 2008-09 sezonunu basta yapalim. ondan sonra ilk önce karabüksporun süper ligde oynadigi sezonlari ve ardindan 1.ligden süper lige yükseldigi diger sezonlar. bunlar bence en önemli sezonlar. bunlari yaptiktan sonra zaman buldukca yavas yavas geri kalanini yapariz. eger zamanin varsa 2008-09 sezonunun mac raporlarini yapi ver. bende bir ara kadro kismini yaparim. maddeyi sen acabilirmisin yoksa benmi acayim?

iyi calismalar. --Xberger 12:34, 6 Temmuz 2011 (UTC)

karabükspor sezonları[kaynağı değiştir]

Karabükspor 2008-2009 sezonu maddesini siz açar mısınız ben maçları hallederim. İyi çalışmalar... Akil13 15:05, 6 Temmuz 2011 (UTC)

ben simdi maddeyi actim. ama kadro kismi ve teknik direktör kismi daha tam dogru degil. bunlari ben önümezdeki günlerde düzeltirirm.
iyi calismalar--Xberger 15:16, 6 Temmuz 2011 (UTC)
burada baslattigin maddeleri görebilirsin:tikla. iyi is cikariyorsun :-) eline saglik.

istersen bundan sonra sen kafana göre karabükspor sezon maddelerini ac. ben zaman buldukca girip kadro bölümü falan yaparim. sen maddeyi acmis gözükür.

iyi calismalar--Xberger 15:30, 6 Temmuz 2011 (UTC)

karabükspor[kaynağı değiştir]

merhaba akil,

karabükspor icin muhakkak yapilmasi gereken bes sezon oldugunu düsünuyorum. bu 1992-93 Türkiye 2. Futbol Ligi ve1996-97 Türkiye 2. Futbol Ligi sezonlari. bu sezonlar karabük süperlige yükseldi. daha sonra 1993-94 Süper Lig, 1997-98 Süper Lig ve 1998-99 Süper Lig sezonlarinda süper ligde oynadi. bun sezonlarin mac raporlarini yaparsan bende kadro vs. kismini üstleninirim. tabi sirf müsaitsen. maddeleri istersen sen ac. böylelikle actigim sayfalar altinda bunlarida eklersin.

iyi calismalar --Xberger 08:06, 11 Temmuz 2011 (UTC)

karabükspor 2011-12 sezonu[kaynağı değiştir]

merhaba akil,

karabükspor 1998-99 sezonunu silip süpürmüsn. eline saglik, cok büyük is basardin. ben zaman bulunca o maddelerin kadro kismini yapacam. senben deu seferki dilegim senin bundan sonra Karabükspor 2011-12 sezonu güncellemesiyle ilgilenmen. bentüm transfer edilen bfutbolculari kayit ettim ve maddesi olmayan futbolculara madde actim. hazirlik maclartinida bügüne kdar kayit ettim. isin zor kismi bitti anliycagibn. Benim su sayfadaki öteki takimlarinda sezon maddelerine yapmam lazim. sorumlu kullanicliarin cogu ilgilenmiyor. yaparsan cok iyi olur cünkü öteki takimlarada sezon maddesi gerekli.

Bu arada Jürgen Groh ve Rüdiger Abramczik maddeleri cok iyi olmus. ikisedi son derece gerekliydi. eline saglik.

umarim yardimci olursun

hayirli vikiler---Xberger 14:39, 22 Temmuz 2011 (UTC)

Selam Akil., Şu ve bazı katkılarındaki devrik cümleli ve yarı oranında anlamsız bazı ketkıların bilgi üzerinde istenilmeyen bazı yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Biraz daha açık ve anlaşılabilir olabilir eklediğin bilgiler. İyi çalışmalar. - Nebeviye 12:28, 24 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 12:32, 12 Eylül 2011 (UTC)

Çalışkan Barnstarı
Futbol başta olmak üzere Vikipedi'ye kazandırdığı maddeler ve onca güzel katkılarından dolayı kabul etmesi dileğiyle Akil13'e bu hediyeyi armağan ediyorum. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 13:31, 14 Eylül 2011 (UTC)

Ödül için teşekkürler :) İyi çalışmalar.. Akil13 13:53, 14 Eylül 2011 (UTC)

Rica ederim. Kimsenin sana ödül vermemesi beni şaşırttı doğrusu. :/ Benden de eski ve tecrübelisin. Eğer bir futbolcu maddesi açmak istersen bu sayfayı tıklayıp istediğin futbolcunun maddesini açabilirsin. Vikipedi istatistiklerin için bu adresi tıklayabilirsin. Hangi ve kaç madde açtığını bu adresten bakabilirsin. Bizim facebookta "Türkçe Vikipedi" diye bir grubumuz var. O grupta Xberger, Sabri76, v.s. diğer kullanıcılar da var. Eğer katılmak istersen facebooktan arkadaşlık teklifi göndermen yeterli. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 14:21, 14 Eylül 2011 (UTC)

Vikipedi ile sık sık ilgilenemiyorum, okullarda açılıyor, başvurmasam daha iyi olur bence :) Belki sonra başvurabilirim. İyi çalışmalar.. Akil13 15:14, 14 Eylül 2011 (UTC)

İstersen bu sayfaya editörlük için başvuru yapabilirsin. --Ozankra 15:11, 14 Eylül 2011 (UTC)

Sen bilirsin, istersen diye sordum. Zaten ben de pazartesi gününden itibaren Vikipedi'ye girmeyeceğim. :) Malum, okullar açılacak. :D Neyse, iyi çalışmalar. --Ozankra 15:18, 14 Eylül 2011 (UTC)

Reality 14:48, 16 Eylül 2011 (UTC)

Karabükspor maddeleri forma numaralari[kaynağı değiştir]

Merhaba Akil,

uzun zamandan beri uzak kaldin vikipediden. Geri dönmeun bizi sevindirdi. Ben simdi sezon basladiktan sonra [ surda listelenmis] takimlarin hem sezon maddelerinde, hem ana maddelerinde hemde kadro sablonlarinda forma numaralarini güncelledikten sonra Listede hazir durumu koymaya basladim. Senden ricam karabükspor maddelerinde forma numraralini güncellemek olacak. kaynak olarak karabükspor'un bu sezon oynadigi mac raporlari kullanilabilir : 1 ve 2. Yada Külübün resmi sitesinde ise yarar güncel bilgi varsa ordadan alinabilir. ben gelecek haftasonuna kadar tüm maddeleri tek tek güncelleyecem. sende yapabilirsen iyi olur. simdiden eline saglik.

iyi vikiler--09:14, 18 Eylül 2011 (UTC)

merhaba akil
öncelikle hemen güncellemeye koyuldugun icin tesekkürler. yalniz dögrüdüm kadariyla güncellemeyi tamamen yapmamissin. Kardemir Karabükspor 2011-12 sezonu, Kardemir Karabükspor ve Şablon:Kardemir Karabükspor kadrosu maddelerde forma numaralari birbirine uyumlu olmali ve güncelleme tarihleri 19 Eylül 2011 olarak degistirilmeli. Kaynak olarakda sunlar kullanilmali 1 ve 2. Ben mesela bircok takim icin Türkiye futbol ligleri su sayfada görüldügü gibi güncelledim. sen yaparsan iyi olur.
hayirli vikiler--Xberger 11:52, 19 Eylül 2011 (UTC)

Karabükspor sezonları listesi[kaynağı değiştir]

merhaba akil,

biz karabükspor icin söyle bir madde acmistik Karabükspor sezonları listesi. ben baslattim ama malum öteki takimlar icin ugrastigim icin bitimermedim. eger zamanim var birseyler yapmak istiyorum diyorsan sen tamamlayabilirsin bu maddeyi. örnek alinacak madde ise su Samsunspor sezonları listesi.

iyi vikiler--Xberger 15:58, 21 Eylül 2011 (UTC)

istersen play-offlu sezonlarara sadece n/a yaz. bunlari sonra bir ara kararlastiriz. simdi en mantiklisi nasil olur bilmiyorum. bunu vikitoplumda tartismamiz gerekecek. yapabildigin kadar yap. gerisini bir ara ben hallederim. kolay gelsin--Xberger 16:15, 21 Eylül 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Akil13/2009-2014,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 16:57, 4 Ekim 2011 (UTC)

Katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsiniz. Kolaylıklar, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:00, 13 Ekim 2011 (UTC)

CONCACAF Şampiyonaları[kaynağı değiştir]

1981 CONCACAF Şampiyonası maddesini girdiğini gördüm de, eğer maddeyi girdiğim 1977 CONCACAF Şampiyonası gibi yaparsan oldukça faydalı bir madde olacaktır.--вяí¢αи76ileti 16:33, 24 Ekim 2011 (UTC)

Resim ekleme[kaynağı değiştir]

Resim eklerken izinler kısmına ne yazmam gerekiyor? akil13ileti 10:05, 6 Kasım 2011 (UTC)

Hangi lisansa uygun ve ne amaçlı bir eklendiğine göre değişir. Bu konuda uzman değilim ama benzer konu hakkında ya da benzer maddeler için eklenmiş diğer resim dosyalarının kullanımına bakabilirsin...--вяí¢αи76ileti 12:42, 7 Kasım 2011 (UTC)
Teşekkürler :) akil13ileti 09:49, 8 Kasım 2011 (UTC)

Vikipedi'de uzun bir süredir tartışma konusu olan ve taslak madde tartışmasıyla beraber yürüyen hızlı sil M1 kriteri hakkında şu sayfada [1] teklif verildi. Amaçlanan kısa maddelerin tamamen anlamsız maddelerle aynı işlemi görüp silinmesini engellemek ve dolayısıyla M1 kriterinin potansiyel yanlış uygulamalarını ortadan kaldırmak. Görüş belirtmeniz faydalı olacaktır. Saygılarımla--Alperen 11:38, 8 Kasım 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Akil13/2009-2014,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

Futbol takimlari ve veda[kaynağı değiştir]

Merhaba akil,

ben belirli sebeplerden dolayi vikipedi'den ayriliyorum. birkac halledecek islerden sonra türkce vikipedide faaliyet göstermeyi birakacagim. Ben simdi senin üstlendiginin Kardemir Karabükspor 2011-12 sezonu maddesini güncelledigim ve icerikle doldurdum. bundan sonra malesef maddenin tümüyle ilgilenmen gerekecek. surdaki tüm benim sorumlu oldugum maddelerde güncellende. yani üstlenmek istedigin varsa al. yoksa zaten kimse almaz, oldugu gibi kalir. sana burda bol sans diliyorum. hayirli vikiler--Xberger 22:00, 28 Aralık 2011 (UTC)

Futbolcu Fotoğrafı Koyma[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

acaba bir futbolcuya Wikimedia Commons'un haricinde nasıl fotoğraf yükleyebilirim. Bununla ilgili bir bilgin varmı? Varsa bana bunun nasıl yapıldığını öğretirsen çok sevinirim.

Sevgilerimle, iyi çalışmalar, hayırlı vikiler. Göz kırpma --Horozlar 19:55, 13 Mart 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Manuel Fernandes[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Manuel Fernandes maddesini ve diğer futbolcu maddelerinde istatistiklerin daha net okunması bu şekilde daha uygun olduğunu düşüyorum. Lütfen emeğe saygı gösterelim ve geri almayalım.

Diğer taraftan -mıştır -miştir v.b. ile -dı -di v.b. Türkçe de gören veya bilen kişilerce kullanır. Kaynak kullandığım ve basın mezunu olduğum için olması gerekliği gibi mıştır diye yazıyorum. Lütfen maddeleri bozmadan düzenleyin.

Teşekkür ederim

Kullanıcı:Hakanp 19:15, 5 Kasım 2012 (UTC)

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü alamadı.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkeler listesi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin liste olarak seçilemedi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 19:06, 8 Kasım 2012 (UTC)

Futbol kulübü resmi bilgiler wiki yazmayın! Teşekkürler! 19:06, 17 Aralık 2012


Futbol sezonu maddeleri[kaynağı değiştir]

Sayın Akil13,

Sizinle futbol sezon maddeleri hakkında konuşabilirmiyiz? Birbirimizle çakışma olmaması amacıyla konuşmamızın faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Saygılarımla, Fenerli1978 (mesaj) 01:44, 25 Nisan 2013 (UTC)

Bunu isterseniz mail veya herhangi bir chat yolu ile yapalım. mail adresim zaferbatik@gmail.com

Saygılarımla, Fenerli1978 (mesaj) 13:06, 25 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:43, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Bir madde eklemek istiyorum.Denedim beni uyardı. yardımcı olabilirmisiniz? -1x1 20:54, 7 Ekim 2013 (UTC)

Revolution Dizisi Hakkında[kaynağı değiştir]

İyi Günler

Revolution Dizisinde Yapmış Olduğum Değişiklik neden silindi acaba Nerede yanlışlıklarım var. Aydınlatabilirseniz Sevinirim. https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Revolution_%28dizi%29&oldid=prev&diff=14104885

i.e.msj 23:50, 16 Şubat 2014 (UTC)

Avrupa ligleri sezon maddeleri ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar Akil13, Avrupa ligleri sezonlarında açtığın yeni maddeler için çok teşekkürler ve ellerine sağlık. Ben EN deki maddelerden yararlanırken daha az iş yükü olması bakımından bu kategorideki şu tarz şablonları oluşturdum. Direk EN de kopyalarken daha az iş yükü olması bakımından birde takımların EN kullanılan tip Fb team şablonları içinde yönlendirme yapabiliyoruz. şuradaki gibi. Bunları yaparsak bize daha fazla zaman kazandırırız diye düşünüyorum. Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:43, 21 Nisan 2014 (UTC)

Ferid Hasanov[kaynağı değiştir]

Selamlar. Azerbaycan Türkçesindeki ə harf bizdeki a harfine tekabül eder. Doğrusu Farid'dir. --cobija 15:16, 3 Haziran 2014 (UTC)

Hayır "ə"nin karşılığı a değildir, "açık e" sesini karşılar. Türkiye Türkçesinde "açık e" için de "kapalı e" için de aynı harf (e) kullanıldığı için sıkça telaffuz yanlışları yapılır. Azerbaycanlı kişi adları Türkiye Türkçesindeki kullanılan şekillere göre çevrilirler. Fərid'i Ferid diye çevirebiliriz fakat Həsən adı Türkiye Türkçesinde Hasan olarak kullanıldığı için Hesen şeklinde çevirmek kurallar gereği doğru olmaz. --esc2003 (mesaj) 19:01, 12 Haziran 2014 (UTC)

Selam Akil13, malum senin spor maddelerine özellikle futbol maddelerine olan katkıların biliniyor. Sen Beşiktaşlı olduğun için bir sorayım dedim. Bir anonim kullanıcı Beşiktaş sayfasındaki değişikliğini değiştirerek onayladım. Fakat Beşiktaş'ın web sayfasında tarihçede ilk olarak Bereket adıyla kurulmuştur diyor. Kullanıcı ise Beşiktaş Bereket yazmış. Yoksa eski hali olan Bereketiko mu olsun? İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 22:16, 28 Haziran 2014 (UTC)

 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 10:15, 27 Temmuz 2014 (UTC)

Doctor Who şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Doctor Who adlı diziye ait sezon "1. sezon, 2. sezon" diye ayrı ayrı şablonlar (8 tane) vardı. Ben bunun gereksiz olduğunu düşünerek Doctor Who bölümleri şablonuna bir düzenleme yaptım. Mesela 1. sezona ait bir bölümde {{Doctor Who bölümleri|M1}} yazarak Doctor Who (1. sezon) şablonundakileri elde edebiliriz. Bir de klasik sezonlar var 26 tane. O sezonlara ait bölümleri de açmayı düşünüyorum kısmetse. Ama onların şablonlarını da 26 tane ayrı ayrı yaparsak çok gereksiz olur. Bunları düşündüm. Ama önceki sezon şablonlarını da siz açmışsınız. Eğer onlar kullanışsız olursa emeğinize saygısızlık etmiş olur muyum acaba dedim. Sizin için sorun yoksa son yaptığım gibi kalabilir mi? Ama eğer istemezseniz eski haline çevirebilirim. Saygılar. akil13ileti 20:17, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Selam. 1. Sezon maddelerini 2009'da açmıştım ama diğer sezon maddelerine karışmamıştım. Şablonu yaptığımı bile unuttum ama şablonun sorun olacağını düşünmüyorum. En uygun şekilde düzeltebilirsin...--Śαвяí¢αи76ileti 20:29, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 19:20, 8 Ağustos 2014 (UTC)

Hizmetli başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhabe Akil13, dün hizmetli başvurusu yaptım ve seninde başvurum altında oyunu görmek isterim. Kolay gelsin... --Kendinciz 23:36, 9 Ağustos 2014 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip, maddeye yorum yapmayı ya da oy vermeyi düşünür müsünüz? (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.)--Śαвяí¢αи76ileti 17:58, 27 Eylül 2014 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 19:52, 3 Ekim 2014 (UTC)

Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy kullanıp yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 00,17, 11 Ekim 2014 (UTC)

Merhaba Akil13 rahatsız etmek istemiyorum ancak şu maddeye seçkin madde adayı maddenin bir an önce sonuca kavuşmasını istiyorum.Çünkü ilk seçkin madde adaylığım biraz heyecanlıyım :). Belirttiğiniz noktadaki yalnışları düzelttim sizde demişsinizki bunlar haricinde sorun olmadığını düşünüyorum. Sizden ricam maddenin son hali hakkında aday sayfasına görüş yada oy bildirmeniz iyi günler. Gençfenerbahçeli98 19,40, 5 Kasım 2014 (UTC)

IOC ülke bayrak şablonları ile ilgili[kaynağı değiştir]

Küçük düzeltmelerin ardından her şey yerli yerinde Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:50, 14 Ekim 2014 (UTC)

Şuradaki oylamaya katılmanız iyi olur. --Uğurkentmesaj 14:21, 21 Ekim 2014 (UTC)

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent2 sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 14:59, 5 Kasım 2014 (UTC)

2013-14 sezonu maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar Akil13, bu kategoride 2013-14 sezonundan kalan bir çok madde var. Ben dün başladım, bir kaçını temizledim ve bitirdikten sonrada {{Güncel spor}} şablonunu kaldırdım. Şimdi direkman diğerlerinide kaldırmıyorum ki maddeler bir elden geçsin öyle kaldıralım diye düşünüyorum. Senden ricam vakit buldukça sende eski sezon maddelerinin eksiklerini tamamlayabilir misin acaba? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:57, 21 Kasım 2014 (UTC)

Özür mesajı[kaynağı değiştir]

Selamlar, hizmetli başvurunda sonlara doğru kararımı vereceğimi belirtmiştim. Ancak nasıl olduysa aklımdan çıkmış. Üzgünüm, orada kararımı belirtemedim. Özür dilerim. İyi vikiler. akil13ileti 11:28, 25 Kasım 2014 (UTC)

Estağfurullah, ne özrü. Giderek daha iyi olduğumu düşünüyorum. Pek aktif olamasam da. Kendine iyi bak. Sevgiler ve selamlarımla. İyi vikiler. --Uğurkentmesaj 13:50, 25 Kasım 2014 (UTC)

İBP 41. Hafta[kaynağı değiştir]

İBP 46. Hafta[kaynağı değiştir]

  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili Akil13/2009-2014,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --Uğurkentmesaj 09:52, 31 Aralık 2014 (UTC)

Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özürlerimi kabul edin. Bir istirhamda bulunucaktım. Kaliteli madde adaylığına gösterdiğim şu maddede bolca görüşe ihtiyaç vardır. Acaba göz atıp oy yada yorum yapmak istermisiniz ? Gençfenerbahçeli98 20,12, 8 Kasım 2014 (UTC)