Vikipedi:Köy çeşmesi (teklifler): Revizyonlar arasındaki fark

Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Siebrand (mesaj | katkılar)
betawiki
49. satır: 49. satır:


Son değişiklikler sayfasına rss desteği almak, bunları değişiklik türüne göre kategorilendirmek ve özellikle yeni eklenen maddeleri takip etmek için bu rss beslemelerini kullanmamız mümkün mü acaba?
Son değişiklikler sayfasına rss desteği almak, bunları değişiklik türüne göre kategorilendirmek ve özellikle yeni eklenen maddeleri takip etmek için bu rss beslemelerini kullanmamız mümkün mü acaba?

==Betawiki: better support for your language in MediaWiki ==
Dear community. I am writing to you to promote a special wiki called [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Etusivu Betawiki]. This wiki facilitates the localisation (l10n) and internationalisation (i18n) of the MediaWiki interface. You may have changed many messages here on Wikipedia to use your language for your language profile, but if you would log in to for example the English language Wiktionary, you would not be able to use the interface as well translated as here.

If you wish to contribute to better support of your language in MediaWiki, as well as for many MediaWiki extensions, please visit [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Translating:Intro Betawiki], [http://nike.users.idler.fi/dev/?title=Toiminnot:Kirjaudu_sis%C3%A4%C3%A4n&type=signup&uselang=en create an account] and [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Betawiki:Rights request translator priviledges]. You can see the current status of localisation of your language on [[meta:Localization_statistics|meta]] and do not forget to get in touch with others that may already be [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Translating:Languages working on your language on Betawiki].

If you have any further questions, [[:nl:Overleg gebruiker:Siebrand|please let me know on my talk page on the Dutch Wikipedia]]. We will try and assist you as much as possible, for example by importing all messages from a local wiki for you to start with.

You can also find us on the Freenode [[:en:Internet Relay Chat|IRC]] network in the channel #mediawiki-i18n where we would be happy to help you get started.

Thank you very much for your attention and I do hope to see some of you on [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Etusivu Betawiki] soon! Cheers! [[:nl:User:Siebrand|Siebrand]] ([http://nike.users.idler.fi/betawiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Siebrand Betawiki user page]) 17:52, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Sayfanın 17.52, 26 Ağustos 2007 tarihindeki hâli


Teklifler +
Politikalar haricindeki tüm teklifler
Teknik +
Teknik tartışma, konu ve yardım istekleri
Politika +
Politikalarla ilgili tartışma ve teklifler
İlginize +
Diğer bölümler için uygun olmayan konular
ekle | izle | ara
ekle | izle | ara
ekle | izle | ara
ekle | izle | ara

Arşivdeki tartışmalara atıfta bulunarak devam edebilirsiniz. Arşiv sayfalarında değişiklik yapmayınız!

Köy çeşmesi bölümlerindeki son değişiklikler
Köy çeşmesi bölümlerindeki son değişiklikler aşağıda listelenmektedir. Önbelleğinizi boşaltarak listenin en güncel sürümünü görüntüleyebilirsiniz.
Kısaltmalar listesi:
V
Vikiveri değişikliği
g
ORES'in etiketlediği değişiklik
Y
Yeni sayfa
k
Küçük değişiklik
b
Bot değişikliği
(±123)
Bayt cinsinden sayfa boyutu değişikliği

5 Mayıs 2024

3 Mayıs 2024

2 Mayıs 2024

1 Mayıs 2024

tr-0?
English: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
العربية: لو كنت لا تفهم أو لا يمكنك الكتابة بلغتنا، وتريد إخبارنا شيئا ما، من فضلك زر السفارة
français: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et souhaitez communiquer avec nous, s'il vous plaît, visitez l'Ambassade.
Deutsch: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
español: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros y nosotras, por favor, acuda a la Embajada.
русский: Если вы не понимаете или не можете писать на нашем языке, но вы хотите сказать нам что-нибудь, пожалуйста, посетите Посольство.
azərbaycanca: Dilimizi başa düşmürsünüzsə və yaxud yazmağı bilmirsinizsə və bizə bir şeylər danışmaq istəyirsinizsə xahiş edirik Səfirliyi ziyarət edin.

Eğer bir kullanıcı ile ilgili şikâyetiniz varsa bu durumu şikâyet sayfasında, hizmetlilerle ilgili şikâyetlerinizi ise bu sayfada belirtebilirsiniz.

Tartışma ve oylamalarda katılımcılar üzerine yapılan yorumların yasak olduğunu, görüşlerinizi bildirirken iyi niyetli bir tutum sergilemek gerektiğini unutmayın.

Arşivdeki tartışmalara referans vererek devam edebilirsiniz. Bunun dışında arşiv dosyalarında değişiklik yapmak Vikipedi politika ve yönergelerine uygun değildir.

Lütfen sayfa taşıma istekleriniz için Vikipedi:Sayfa taşıma talepleri sayfasını kullanın.


Lütfen madde istekleriniz için Vikipedi:Madde istekleri sayfasını kullanın.

Dikkat:Bu bölüm, başta işleyiş ve fonksiyonlar olmak üzere, Vikipedi'nin geneliyle ilgili teklifler için ayrılmıştır. Var olmayan maddeler için Vikipedi:Madde istekleri sayfasını, var olanlarda yapılması istenen değişiklikler için de söz konusu maddenin tartışma sayfasını kullanabilirsiniz.


Wikipedia'yı Nasıl İndirim?

Merhaba arkadaşlar, daha önce birkaç yerde rastlamıştım wikipedianın tamamımın indirilebildiğine ama şimdi bulamadım bir türlü. İnternet bağlantısı olmayan bir köyde görev yapacağım bir süre, yani benim için çok önemli bir konu. Ben ingilizcesini indirmek istiyorum. Media dosyaları olmaksızın sadece yazıların bulunduğu Almanca wikipedia bir dvd falanmış heralde. şimdiden tşk.

Not:bahsettiğim yazı buydu, indirilecek yer de burası mı acaba? Doğruysa bu ayrı ayrı özellikler nasıl birşelecek, format falan ne olacak acaba?

Türkçe Vikipedi'nin html formatını (http://static.wikipedia.org/wikipedia/tr/index.html) yüklemek için buradaki dosyaları yüklemeniz lazım ama "wikipedia-tr-html.7z" dosyası yaklaşık 156 megabayt büyüklüğünde. Yani internet hızınız yüksek değilse yüklemeniz zaman alabilir. Sıkıştırılmış "7z" dosyasını açmak için bu siteden bu programı yükleyebilirsiniz. Ayrıca bu dosyalar en son 18 Nisan 2007'de güncellenmiş. Almanca wikinin DVD dosyaları burada fakat diğer wikiler için DVD dosyaları henüz yok. Daha fazla bilgi için http://download.wikimedia.org/ sitesine bakabilirsiniz --Pinar 04:17, 4 Ağustos 2007 (UTC)
aslında çok iyi olur indirmek ama o ayrı ayrı xml dosyaları nasıl birleşecek, dosyaları açarken winrar ile ya birşey olursa. 5 GB bu dile kolay, bu işi yapan biri var mı? kısada bir değinse çok güzel olur? Bir de ist hangi üniv. daha hızlı internet bulabiliriz :))
Sizin için doğru adres Mediawiki'dir lütfen aradığınız tüm bilgiye oradan ulaşınız. Teşekkürler kolay gelsin.--Erkan 08:25, 15 Ağustos 2007 (UTC)

kireç köyü hakkında

değerli yönetici bizim köy çukurkışlanın mahallesi kireç diğer adı mestolar hiç konusu geçmiyor 20 hane nerdeyse çukurkışladan büyük

Lütfen madde istekleriniz için Vikipedi:Madde istekleri sayfasını kullanın --Pinar 02:50, 14 Ağustos 2007 (UTC)

Etnik Grup Bilgi Kutusu Gereği Ve Tüm Etnik Grup Maddelerine Eklenmesi

Tüm etnik gruplar(Türk,Kürt,Alman) için bir bilgi kutusuna gerek var.İngilizce Vikipedi'deki örneğe bakabilirsiniz.Infobox_Ethhnic_group Bu bilgi kutusunun yaratılması ve ilgili tüm maddelere yerleştirilmesi gerekli ve yararlı bir eylemdir.İvedi biçimde yapalım.--Kafkasmurat 22:59, 5 Ağustos 2007 (UTC)

Lütfen proje önerileriniz için Vikipedi:Haftanın işbirliği sayfasını kullanın --Pinar 02:47, 14 Ağustos 2007 (UTC)

ığdır/SUVEREN

ığdır suveren köyünü anlatan yazı ve resimler koyarmısınız lütfen.

Lütfen madde istekleriniz için Vikipedi:Madde istekleri sayfasını kullanın --Pinar 02:46, 14 Ağustos 2007 (UTC)

punk

Ska,post punk,grunge,alternative rock,brit pop ve green day ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum.

Lütfen madde istekleriniz için Vikipedi:Madde istekleri sayfasını kullanın --Pinar 02:46, 14 Ağustos 2007 (UTC)

Yardım:Son değişiklikler Yardım dosyası Son değişiklikler (Özel:Recentchanges) sayfasına ingilizce örneğinde olduğu gibi (What does this page mean?) bağlanmalı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?--Kutu su 19:58, 18 Ağustos 2007 (UTC)

Son değişiklikler sayfasında ilgili yardım sayfasına giden bir bağlantı bulundurmak faydalı olur. Destekliyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 17:56, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Son değişiklikler

Son değişiklikler sayfasına rss desteği almak, bunları değişiklik türüne göre kategorilendirmek ve özellikle yeni eklenen maddeleri takip etmek için bu rss beslemelerini kullanmamız mümkün mü acaba?

Betawiki: better support for your language in MediaWiki

Dear community. I am writing to you to promote a special wiki called Betawiki. This wiki facilitates the localisation (l10n) and internationalisation (i18n) of the MediaWiki interface. You may have changed many messages here on Wikipedia to use your language for your language profile, but if you would log in to for example the English language Wiktionary, you would not be able to use the interface as well translated as here.

If you wish to contribute to better support of your language in MediaWiki, as well as for many MediaWiki extensions, please visit Betawiki, create an account and request translator priviledges. You can see the current status of localisation of your language on meta and do not forget to get in touch with others that may already be working on your language on Betawiki.

If you have any further questions, please let me know on my talk page on the Dutch Wikipedia. We will try and assist you as much as possible, for example by importing all messages from a local wiki for you to start with.

You can also find us on the Freenode IRC network in the channel #mediawiki-i18n where we would be happy to help you get started.

Thank you very much for your attention and I do hope to see some of you on Betawiki soon! Cheers! Siebrand (Betawiki user page) 17:52, 26 Ağustos 2007 (UTC)