Simpsonlar bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
Simpsonlar'a, Hollywood Bulvarı'nda bir yıldız verildi.

Simpsonlar ya da The Simpsons, Matt Groening tarafından Fox Broadcasting Company için yaratılan animasyon televizyon durum komedisidir. Dizi, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hâllerini hicvetmektedir.

Aile, Groening tarafından prodüktör James L. Brooks ile önce bir dakikalık kısa animasyon serisi olarak tasarlandı. Groening, disfonksiyonel bir aile oluşturdu ve ailedeki karakterlere kendi ailesindeki üyelerin adını verirken, kendi adının yerine ise Bart adını kullandı. Kısa gösteriler, 19 Nisan 1987'de The Tracey Ullman Show'un bir parçası oldu. Üç sezon yayımlandıktan sonra skeç yarım saatlik altın saatler şovu olarak geliştirildi ve bir sezonda (1989-1990) İlk 30 reyting listesinde yer alan ilk Fox dizisi olarak kanalın ilk hitlerinden oldu.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi Nielsen reytingleri
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Hanehalkı / Seyirci Sıra
1 13 17 Aralık 1989 (1989-12-17) 13 Mayıs 1990 (1990-05-13) 13.4m hanehalkı[1] 30[1]
2 22 11 Ekim 1990 (1990-10-11) 11 Temmuz 1991 (1991-07-11) 12.2m hanehalkı 38[2]
3 24 19 Eylül 1991 (1991-09-19) 27 Ağustos 1992 (1992-08-27) 12.0m hanehalkı 33[3]
4 22 24 Eylül 1992 (1992-09-24) 13 Mayıs 1993 (1993-05-13) 12.1m hanehalkı[4] 30[4]
5 22 30 Eylül 1993 (1993-09-30) 19 Mayıs 1994 (1994-05-19) 10.5m hanehalkı 53[5]
6 25 4 Eylül 1994 (1994-09-04) 21 Mayıs 1995 (1995-05-21) 9.0m hanehalkı[6] 67[6]
7 25 17 Eylül 1995 (1995-09-17) 19 Mayıs 1996 (1996-05-19) 8.0m hanehalkı[7] 75[7]
8 25 27 Ekim 1996 (1996-10-27) 18 Mayıs 1997 (1997-05-18) 8.6m hanehalkı[8] 53[8]
9 25 21 Eylül 1997 (1997-09-21) 17 Mayıs 1998 (1998-05-17) 9.1m hanehalkı[9] 32[9]
10 23 23 Ağustos 1998 (1998-08-23) 16 Mayıs 1999 (1999-05-16) 7.9m hanehalkı[10] 46[10]
11 22 26 Eylül 1999 (1999-09-26) 21 Mayıs 2000 (2000-05-21) 8.2m hanehalkı[11] 44[11]
12 21 1 Kasım 2000 (2000-11-01) 20 Mayıs 2001 (2001-05-20) 14.7m seyirci[12] 21[12]
13 22 6 Kasım 2001 (2001-11-06) 22 Mayıs 2002 (2002-05-22) 12.4m seyirci[13] 30[13]
14 22 3 Kasım 2002 (2002-11-03) 18 Mayıs 2003 (2003-05-18) 13.4m seyirci[14] 25[14]
15 22 2 Kasım 2003 (2003-11-02) 23 Mayıs 2004 (2004-05-23) 10.6m seyirci[15] 42[15]
16 21 7 Kasım 2004 (2004-11-07) 15 Mayıs 2005 (2005-05-15) 9.6m seyirci[16] 52[16]
17 22 11 Eylül 2005 (2005-09-11) 21 Mayıs 2006 (2006-05-21) 9.1m seyirci[17] 62[17]
18 22 10 Eylül 2006 (2006-09-10) 20 Mayıs 2007 (2007-05-20) 8.6m seyirci[18] 60[18]
Film 27 Temmuz 2007 (2007-07-27) N/A N/A
19 20 23 Eylül 2007 (2007-09-23) 18 Mayıs 2008 (2008-05-18) 8.0m seyirci[19] 87[19]
20 21 28 Eylül 2008 (2008-09-28) 17 Mayıs 2009 (2009-05-17) 6.9m seyirci[20] 77[20]
21 23 27 Eylül 2009 (2009-09-27) 23 Mayıs 2010 (2010-05-23) 7.2m seyirci[21] 61[21]
22 22 26 Eylül 2010 (2010-09-26) 22 Mayıs 2011 (2011-05-22) 7.3m seyirci[22] 65[22]
23 22 25 Eylül 2011 (2011-09-25) 20 Mayıs 2012 (2012-05-20) 7.0m seyirci[23] 69[23]
24 22 30 Eylül 2012 (2012-09-30) 19 Mayıs 2013 (2013-05-19) 6.3m seyirci[24] 70[24]
25 22 29 Eylül 2013 (2013-09-29) 18 Mayıs 2014 (2014-05-18) 5.6m seyirci[25] 81[25]
26 22 28 Eylül 2014 (2014-09-28) 17 Mayıs 2015 (2015-05-17) 5.6m seyirci[26] 100[26]
27 22 27 Eylül 2015 (2015-09-27) 22 Mayıs 2016 (2016-05-22) 4.7m seyirci[27] 102[27]
28 22 25 Eylül 2016 (2016-09-25) TBA TBA TBA

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (1989–90)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 1 "Simpsons Roasting on an Open Fire"
"The Simpsons Christmas Special" "(Alternatif başlık)"
David Silverman Mimi Pond 17 Aralık 1989 (1989-12-17) 7G08
2 2 "Bart the Genius" David Silverman Jon Vitti 14 Ocak 1990 (1990-01-14) 7G02
3 3 "Homer's Odyssey" Wes Archer Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 21 Ocak 1990 (1990-01-21) 7G03
4 4 "There's No Disgrace Like Home" Gregg Vanzo &
Kent Butterworth
Al Jean & Mike Reiss 28 Ocak 1990 (1990-01-28) 7G04
5 5 "Bart the General" David Silverman John Swartzwelder 4 Şubat 1990 (1990-02-04) 7G05
6 6 "Moaning Lisa" Wes Archer Al Jean & Mike Reiss 11 Şubat 1990 (1990-02-11) 7G06
7 7 "The Call of the Simpsons" Wes Archer John Swartzwelder 18 Şubat 1990 (1990-02-18) 7G09
8 8 "The Telltale Head" Rich Moore Al Jean, Mike Reiss,
Sam Simon & Matt Groening
25 Şubat 1990 (1990-02-25) 7G07
9 9 "Life on the Fast Lane" David Silverman John Swartzwelder 18 Mart 1990 (1990-03-18) 7G11
10 10 "Homer's Night Out" Rich Moore Jon Vitti 25 Mart 1990 (1990-03-25) 7G10
11 11 "The Crepes of Wrath" Wesley Archer &
Milton Gray
George Meyer, Sam Simon,
John Swartzwelder & Jon Vitti
15 Nisan 1990 (1990-04-15) 7G13
12 12 "Krusty Gets Busted" Brad Bird Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 29 Nisan 1990 (1990-04-29) 7G12
13 13 "Some Enchanted Evening" David Silverman &
Kent Butterworth
Matt Groening & Sam Simon 13 Mayıs 1990 (1990-05-13) 7G01

Sezon 2 (1990–91)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
14 1 "Bart Gets an F" David Silverman David M. Stern 11 Ekim 1990 (1990-10-11) 7F03
15 2 "Simpson and Delilah" Rich Moore Jon Vitti 18 Ekim 1990 (1990-10-18) 7F02
16 3 "Treehouse of Horror"
"The Simpsons Halloween Special"
Wes Archer,
Rich Moore &
David Silverman
Jay Kogen, Wallace Wolodarsky,
John Swartzwelder, Edgar Allan Poe
& Sam Simon
25 Ekim 1990 (1990-10-25) 7F04
17 4 "Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish" Wes Archer Sam Simon & John Swartzwelder 1 Kasım 1990 (1990-11-01) 7F01
18 5 "Dancin' Homer" Mark Kirkland Ken Levine & David Isaacs 8 Kasım 1990 (1990-11-08) 7F05
19 6 "Dead Putting Society" Rich Moore Jeff Martin 15 Kasım 1990 (1990-11-15) 7F08
20 7 "Bart vs. Thanksgiving" David Silverman George Meyer 22 Kasım 1990 (1990-11-22) 7F07
21 8 "Bart the Daredevil" Wes Archer Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 6 Aralık 1990 (1990-12-06) 7F06
22 9 "Itchy & Scratchy & Marge" Jim Reardon John Swartzwelder 20 Aralık 1990 (1990-12-20) 7F09
23 10 "Bart Gets Hit by a Car" Mark Kirkland John Swartzwelder 10 Ocak 1991 (1991-01-10) 7F10
24 11 "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish" Wes Archer Nell Scovell 24 Ocak 1991 (1991-01-24) 7F11
25 12 "The Way We Was" David Silverman Al Jean, Mike Reiss
& Sam Simon
31 Ocak 1991 (1991-01-31) 7F12
26 13 "Homer vs. Lisa and the 8th Commandment" Rich Moore Steve Pepoon 7 Şubat 1991 (1991-02-07) 7F13
27 14 "Principal Charming" Mark Kirkland David M. Stern 14 Şubat 1991 (1991-02-14) 7F15
28 15 "Oh Brother, Where Art Thou?" Wes Archer Jeff Martin 21 Şubat 1991 (1991-02-21) 7F16
29 16 "Bart's Dog Gets an F" Jim Reardon Jon Vitti 7 Mart 1991 (1991-03-07) 7F14
30 17 "Old Money" David Silverman Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 28 Mart 1991 (1991-03-28) 7F17
31 18 "Brush with Greatness" Jim Reardon Brian K. Roberts 11 Nisan 1991 (1991-04-11) 7F18
32 19 "Lisa's Substitute" Rich Moore Jon Vitti 25 Nisan 1991 (1991-04-25) 7F19
33 20 "The War of the Simpsons" Mark Kirkland John Swartzwelder 2 Mayıs 1991 (1991-05-02) 7F20
34 21 "Three Men and a Comic Book" Wes Archer Jeff Martin 9 Mayıs 1991 (1991-05-09) 7F21
35 22 "Blood Feud" David Silverman George Meyer 11 Temmuz 1991 (1991-07-11) 7F22

Sezon 3 (1991–92)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
36 1 "Stark Raving Dad" Rich Moore Al Jean & Mike Reiss 19 Eylül 1991 (1991-09-19) 7F24
37 2 "Mr. Lisa Goes to Washington" Wes Archer George Meyer 26 Eylül 1991 (1991-09-26) 8F01
38 3 "When Flveers Failed" Jim Reardon Jon Vitti 3 Ekim 1991 (1991-10-03) 7F23
39 4 "Bart the Murderer" Rich Moore John Swartzwelder 10 Ekim 1991 (1991-10-10) 8F03
40 5 "Homer Defined" Mark Kirklve Howard Gewirtz 17 Ekim 1991 (1991-10-17) 8F04
41 6 "Like Father, Like Clown" Brad Bird & Jeffrey Lynch Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 24 Ekim 1991 (1991-10-24) 8F05
42 7 "Treehouse of Horror II" Jim Reardon Al Jean, Mike Reiss
Jeff Martin, George Meyer
Sam Simon, John Swartzwelder
31 Ekim 1991 (1991-10-31) 8F02
43 8 "Lisa's Pony" Carlos Baeza Al Jean & Mike Reiss 7 Kasım 1991 (1991-11-07) 8F06
44 9 "Saturdays of Thunder" Jim Reardon Ken Levine & David Isaacs 14 Kasım 1991 (1991-11-14) 8F07
45 10 "Flaming Moe's" Alan Smart & Rich Moore Robert Cohen 21 Kasım 1991 (1991-11-21) 8F08
46 11 "Burns Verkaufen der Kraftwerk" Mark Kirklve Jon Vitti 5 Aralık 1991 (1991-12-05) 8F09
47 12 "I Married Marge" Jeffrey Lynch Jeff Martin 26 Aralık 1991 (1991-12-26) 8F10
48 13 "Radio Bart" Carlos Baeza Jon Vitti 9 Ocak 1992 (1992-01-09) 8F11
49 14 "Lisa the Greek" Rich Moore Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 23 Ocak 1992 (1992-01-23) 8F12
50 15 "Homer Alone" Mark Kirklve David M. Stern 6 Şubat 1992 (1992-02-06) 8F14
51 16 "Bart the Lover" Carlos Baeza Jon Vitti 13 Şubat 1992 (1992-02-13) 8F16
52 17 "Homer at the Bat" Jim Reardon John Swartzwelder 20 Şubat 1992 (1992-02-20) 8F13
53 18 "Separate Vocations" Jeffrey Lynch George Meyer 27 Şubat 1992 (1992-02-27) 8F15
54 19 "Dog of Death" Jim Reardon John Swartzwelder 12 Mart 1992 (1992-03-12) 8F17
55 20 "Colonel Homer" Mark Kirklve Matt Groening 26 Mart 1992 (1992-03-26) 8F19
56 21 "Black Widower" David Silverman Story: Jon Vitti
Teleplay: Sam Simon & Thomas Chastain
9 Nisan 1992 (1992-04-09) 8F20
57 22 "The Otto Show" Wes Archer Jeff Martin 23 Nisan 1992 (1992-04-23) 8F21
58 23 "Bart's Friend Falls in Love" Jim Reardon Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 7 Mayıs 1992 (1992-05-07) 8F22
59 24 "Brother, Can You Spare Two Dimes?" Rich Moore John Swartzwelder 27 Ağustos 1992 (1992-08-27) 8F23

Sezon 4 (1992–93)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
60 1 "Kamp Krusty" Mark Kirkland David M. Stern 24 Eylül 1992 (1992-09-24) 8F24
61 2 "A Streetcar Named Marge" Rich Moore Jeff Martin 1 Ekim 1992 (1992-10-01) 8F18
62 3 "Homer the Heretic" Jim Reardon George Meyer 8 Ekim 1992 (1992-10-08) 9F01
63 4 "Lisa the Beauty Queen" Mark Kirkland Jeff Martin 15 Ekim 1992 (1992-10-15) 9F02
64 5 "Treehouse of Horror III" Carlos Baeza Al Jean & Mike Reiss

Jay Kogen & Wallace Wolodarsky

Sam Simon & Jon Vitti
29 Ekim 1992 (1992-10-29) 9F04
65 6 "Itchy & Scratchy: The Movie" Rich Moore John Swartzwelder 3 Kasım 1992 (1992-11-03) 9F03
66 7 "Marge Gets a Job" Jeffrey Lynch Bill Oakley & Josh Weinstein 5 Kasım 1992 (1992-11-05) 9F05
67 8 "New Kid on the Block" Wes Archer Conan O'Brien 12 Kasım 1992 (1992-11-12) 9F06
68 9 "Mr. Plow" Jim Reardon Jon Vitti 19 Kasım 1992 (1992-11-19) 9F07
69 10 "Lisa's First Word" Mark Kirkland Jeff Martin 3 Aralık 1992 (1992-12-03) 9F08
70 11 "Homer's Triple Bypass" David Silverman Gary Apple & Michael Carrington 17 Aralık 1992 (1992-12-17) 9F09
71 12 "Marge vs. the Monorail" Rich Moore Conan O'Brien 14 Ocak 1993 (1993-01-14) 9F10
72 13 "Selma's Choice" Carlos Baeza David M. Stern 21 Ocak 1993 (1993-01-21) 9F11
73 14 "Brother from the Same Planet" Jeffrey Lynch Jon Vitti 4 Şubat 1993 (1993-02-04) 9F12
74 15 "I Love Lisa" Wes Archer Frank Mula 11 Şubat 1993 (1993-02-11) 9F13
75 16 "Duffless" Jim Reardon David M. Stern 18 Şubat 1993 (1993-02-18) 9F14
76 17 "Last Exit to Springfield" Mark Kirkland Jay Kogen & Wallace Wolodarsky 11 Mart 1993 (1993-03-11) 9F15
77 18 "So It's Come to This: A Simpsons Clip Show" Carlos Baeza Jon Vitti 1 Nisan 1993 (1993-04-01) 9F17
78 19 "The Front" Rich Moore Adam I. Lapidus 15 Nisan 1993 (1993-04-15) 9F16
79 20 "Whacking Day" Jeffrey Lynch John Swartzwelder 29 Nisan 1993 (1993-04-29) 9F18
80 21 "Marge in Chains" Jim Reardon Bill Oakley & Josh Weinstein 6 Mayıs 1993 (1993-05-06) 9F20
81 22 "Krusty Gets Kancelled" David Silverman John Swartzwelder 13 Mayıs 1993 (1993-05-13) 9F19

Sezon 5 (1993–94)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
82 1 "Homer's Barbershop Quartet" Mark Kirklve Jeff Martin 30 Eylül 1993 (1993-09-30) 9F21
83 2 "Cape Feare" Rich Moore Jon Vitti 7 Ekim 1993 (1993-10-07) 9F22
84 3 "Homer Goes to College" Jim Reardon Conan O'Brien 14 Ekim 1993 (1993-10-14) 1F02
85 4 "Rosebud" Wes Archer John Swartzwelder 21 Ekim 1993 (1993-10-21) 1F01
86 5 "Treehouse of Horror IV" David Silverman Greg Daniels & Dan McGrath
Bill Oakley & Josh Weinstein
Bill Canterbury ve Conan O'Brien
28 Ekim 1993 (1993-10-28) 1F04
87 6 "Marge on the Lam" Mark Kirklve Bill Canterbury 4 Kasım 1993 (1993-11-04) 1F03
88 7 "Bart's Inner Child" Bob veerson George Meyer 11 Kasım 1993 (1993-11-11) 1F05
89 8 "Boy-Scoutz N the Hood" Jeffrey Lynch Dan McGrath 18 Kasım 1993 (1993-11-18) 1F06
90 9 "The Last Temptation of Homer" Carlos Baeza Frank Mula 9 Aralık 1993 (1993-12-09) 1F07
91 10 "$pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying ve Love Legalized Gambling)" Wes Archer Bill Oakley & Josh Weinstein 16 Aralık 1993 (1993-12-16) 1F08
92 11 "Homer the Vigilante" Jim Reardon John Swartzwelder 6 Ocak 1994 (1994-01-06) 1F09
93 12 "Bart Gets Famous" Susie Dietter John Swartzwelder 3 Şubat 1994 (1994-02-03) 1F11
94 13 "Homer ve Apu" Mark Kirklve Greg Daniels 10 Şubat 1994 (1994-02-10) 1F10
95 14 "Lisa vs. Malibu Stacy" Jeffrey Lynch Bill Oakley & Josh Weinstein 17 Şubat 1994 (1994-02-17) 1F12
96 15 "Deep Space Homer" Carlos Baeza David Mirkin 24 Şubat 1994 (1994-02-24) 1F13
97 16 "Homer Loves Flveers" Wes Archer David Richardson 17 Mart 1994 (1994-03-17) 1F14
98 17 "Bart Gets an Elephant" Jim Reardon John Swartzwelder 31 Mart 1994 (1994-03-31) 1F15
99 18 "Burns' Heir" Mark Kirklve Jace Richdale 14 Nisan 1994 (1994-04-14) 1F16
100 19 "Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song" Bob veerson Bill Oakley & Josh Weinstein 28 Nisan 1994 (1994-04-28) 1F18
101 20 "The Boy Who Knew Too Much" Jeffrey Lynch John Swartzwelder 5 Mayıs 1994 (1994-05-05) 1F19
102 21 "Lady Bouvier's Lover" Wes Archer Bill Oakley & Josh Weinstein 12 Mayıs 1994 (1994-05-12) 1F21
103 22 "Secrets of a Successful Marriage" Carlos Baeza Greg Daniels 19 Mayıs 1994 (1994-05-19) 1F20

Sezon 6 (1994–95)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
104 1 "Bart of Darkness" Jim Reardon Dan McGrath 4 Eylül 1994 (1994-09-04) 1F22
105 2 "Lisa's Rival" Mark Kirkland Mike Scully 11 Eylül 1994 (1994-09-11) 1F17
106 3 "Another Simpsons Clip Show" David Silverman Jon Vitti
("Penny Wise" olarak)
25 Eylül 1994 (1994-09-25) 2F33
107 4 "Itchy & Scratchy Land" Wes Archer John Swartzwelder 2 Ekim 1994 (1994-10-02) 2F01
108 5 "Sideshow Bob Roberts" Mark Kirkland Bill Oakley ve Josh Weinstein 9 Ekim 1994 (1994-10-09) 2F02
109 6 "Treehouse of Horror V" Jim Reardon Bob Kushell, Greg Daniels, Dan McGrath ve David S. Cohen 30 Ekim 1994 (1994-10-30) 2F03
110 7 "Bart's Girlfriend" Susie Dietter Jonathan Collier 6 Kasım 1994 (1994-11-06) 2F04
111 8 "Lisa on Ice" Bob Anderson Mike Scully 13 Kasım 1994 (1994-11-13) 2F05
112 9 "Homer Badman" Jeffrey Lynch Greg Daniels 27 Kasım 1994 (1994-11-27) 2F06
113 10 "Grampa vs. Sexual Inadequacy" Wes Archer Bill Oakley ve Josh Weinstein 4 Aralık 1994 (1994-12-04) 2F07
114 11 "Fear of Flying" Mark Kirkland David Sacks 18 Aralık 1994 (1994-12-18) 2F08
115 12 "Homer the Great" Jim Reardon John Swartzwelder 8 Ocak 1995 (1995-01-08) 2F09
116 13 "And Maggie Makes Three" Swinton O. Scott III Jennifer Crittenden 22 Ocak 1995 (1995-01-22) 2F10
117 14 "Bart's Comet" Bob Anderson John Swartzwelder 5 Şubat 1995 (1995-02-05) 2F11
118 15 "Homie the Clown" David Silverman John Swartzwelder 12 Şubat 1995 (1995-02-12) 2F12
119 16 "Bart vs. Australia" Wes Archer Bill Oakley ve Josh Weinstein 19 Şubat 1995 (1995-02-19) 2F13
120 17 "Homer vs. Patty and Selma" Mark Kirkland Brent Forrester 26 Şubat 1995 (1995-02-26) 2F14
121 18 "A Star Is Burns" Susie Dietter Ken Keeler 5 Mart 1995 (1995-03-05) 2F31
122 19 "Lisa's Wedding" Jim Reardon Greg Daniels 19 Mart 1995 (1995-03-19) 2F15
123 20 "Two Dozen and One Greyhounds" Bob Anderson Mike Scully 9 Nisan 1995 (1995-04-09) 2F18
124 21 "The PTA Disbands" Swinton O. Scott III Jennifer Crittenden 16 Nisan 1995 (1995-04-16) 2F19
125 22 "'Round Springfield" Steven Dean Moore Joshua Sternin ve Jeffrey Ventimilia 30 Nisan 1995 (1995-04-30) 2F32
126 23 "The Springfield Connection" Mark Kirkland Jonathan Collier 7 Mayıs 1995 (1995-05-07) 2F21
127 24 "Lemon of Troy" Jim Reardon Brent Forrester 14 Mayıs 1995 (1995-05-14) 2F22
128 25 "Who Shot Mr. Burns? (Part One)" Jeffrey Lynch Bill Oakley ve Josh Weinstein 21 Mayıs 1995 (1995-05-21) 2F16

Sezon 7 (1995–96)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
129 1 "Who Shot Mr. Burns? (Part Two)" Wes Archer Bill Oakley & Josh Weinstein 17 Eylül 1995 (1995-09-17) 2F20
130 2 "Radioactive Man" Susie Dietter John Swartzwelder 24 Eylül 1995 (1995-09-24) 2F17
131 3 "Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily" Susie Dietter Jon Vitti 1 Ekim 1995 (1995-10-01) 3F01
132 4 "Bart Sells His Soul" Wes Archer Greg Daniels 8 Ekim 1995 (1995-10-08) 3F02
133 5 "Lisa the Vegetarian" Mark Kirkland David S. Cohen 15 Ekim 1995 (1995-10-15) 3F03
134 6 "Treehouse of Horror VI" Bob Anderson John Swartzwelder, Steve Tompkins & David S. Cohen 29 Ekim 1995 (1995-10-29) 3F04
135 7 "King-Size Homer" Jim Reardon Dan Greaney 5 Kasım 1995 (1995-11-05) 3F05
136 8 "Mother Simpson" David Silverman Richard Appel 19 Kasım 1995 (1995-11-19) 3F06
137 9 "Sideshow Bob's Last Gleaming" Dominic Polcino Spike Feresten 26 Kasım 1995 (1995-11-26) 3F08
138 10 "The Simpsons 138th Episode Spectacular" Pound Foolish
(David Silverman)[28]
Penny Wise
(Jon Vitti)[29]
3 Aralık 1995 (1995-12-03) 3F31
139 11 "Marge Be Not Proud" Steven Dean Moore Mike Scully 17 Aralık 1995 (1995-12-17) 3F07
140 12 "Team Homer" Mark Kirkland Mike Scully 7 Ocak 1996 (1996-01-07) 3F10
141 13 "Two Bad Neighbors" Wes Archer Ken Keeler 14 Ocak 1996 (1996-01-14) 3F09
142 14 "Scenes from the Class Struggle in Springfield" Susie Dietter Jennifer Crittenden 4 Şubat 1996 (1996-02-04) 3F11
143 15 "Bart the Fink" Jim Reardon Story: Bob Kushell
Teleplay: John Swartzwelder
11 Şubat 1996 (1996-02-11) 3F12
144 16 "Lisa the Iconoclast" Mike B. Anderson Jonathan Collier 18 Şubat 1996 (1996-02-18) 3F13
145 17 "Homer the Smithers" Steven Dean Moore John Swartzwelder 25 Şubat 1996 (1996-02-25) 3F14
146 18 "The Day the Violence Died" Wes Archer John Swartzwelder 17 Mart 1996 (1996-03-17) 3F16
147 19 "A Fish Called Selma" Mark Kirkland Jack Barth 24 Mart 1996 (1996-03-24) 3F15
148 20 "Bart on the Road" Swinton O. Scott III Richard Appel 31 Mart 1996 (1996-03-31) 3F17
149 21 "22 Short Films About Springfield" Jim Reardon Richard Appel, David X. Cohen, Jennifer Crittenden
Jonathan Collier, Greg Daniels, Brent Forrester Rachel Pulido, Steve Tompkins, Josh Weinstein & Matt Groening
14 Nisan 1996 (1996-04-14) 3F18
150 22 "Raging Abe Simpson and
His Grumbling Grandson in
"The Curse of the Flying Hellfish"
"
Jeffrey Lynch Jonathan Collier 28 Nisan 1996 (1996-04-28) 3F19
151 23 "Much Apu About Nothing" Susie Dietter David S. Cohen 5 Mayıs 1996 (1996-05-05) 3F20
152 24 "Homerpalooza" Wes Archer Brent Forrester 19 Mayıs 1996 (1996-05-19) 3F21
153 25 "Summer of 4 Ft. 2" Mark Kirkland Dan Greaney 19 Mayıs 1996 (1996-05-19) 3F22

Sezon 8 (1996–97)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
154 1 "Treehouse of Horror VIIII" Mike B. Anderson David S. Cohen, Dan Greaney & Ken Keeler 27 Ekim 1996 (1996-10-27) 4F02
155 2 "You Only Move Twice" Mike B. Anderson John Swartzwelder 3 Kasım 1996 (1996-11-03) 3F23
156 3 "The Homer They Fall" Mark Kirkland Jonathan Collier 10 Kasım 1996 (1996-11-10) 4F03
157 4 "Burns, Baby Burns" Jim Reardon Ian Maxtone-Graham 17 Kasım 1996 (1996-11-17) 4F05
158 5 "Bart After Dark" Dominic Polcino Richard Appel 24 Kasım 1996 (1996-11-24) 4F06
159 6 "A Milhouse Divided" Steven Dean Moore Steve Tompkins 1 Aralık 1996 (1996-12-01) 4F04
160 7 "Lisa's Date with Density" Susie Dietter Mike Scully 15 Aralık 1996 (1996-12-15) 4F01
161 8 "Hurricane Neddy" Bob Anderson Steve Young 29 Aralık 1996 (1996-12-29) 4F07
162 9 "El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer
(The Mysterious Voyage of Homer)
"
Jim Reardon Ken Keeler 5 Ocak 1997 (1997-01-05) 3F24
163 10 "The Springfield Files" Steven Dean Moore Reid Harrison 12 Ocak 1997 (1997-01-12) 3G01
164 11 "The Twisted World of Marge Simpson" Chuck Sheetz Jennifer Crittenden 19 Ocak 1997 (1997-01-19) 4F08
165 12 "Mountain of Madness" Mark Kirkland John Swartzwelder 2 Şubat 1997 (1997-02-02) 4F10
166 13 "Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious" Chuck Sheetz Al Jean & Mike Reiss 7 Şubat 1997 (1997-02-07) 3G03
167 14 "The Itchy & Scratchy & Poochie Show" Steven Dean Moore David S. Cohen 9 Şubat 1997 (1997-02-09) 4F12
168 15 "Homer's Phobia" Mike B. Anderson Ron Hauge 16 Şubat 1997 (1997-02-16) 4F11
169 16 "Brother from Another Series" Pete Michels Ken Keeler 23 Şubat 1997 (1997-02-23) 4F14
170 17 "My Sister, My Sitter" Jim Reardon Dan Greaney 2 Mart 1997 (1997-03-02) 4F13
171 18 "Homer vs. the Eighteenth Amendment" Bob Anderson John Swartzwelder 16 Mart 1997 (1997-03-16) 4F15
172 19 "Grade School Confidential" Susie Dietter Rachel Pulido 6 Nisan 1997 (1997-04-06) 4F09
173 20 "The Canine Mutiny" Dominic Polcino Ron Hauge 13 Nisan 1997 (1997-04-13) 4F16
174 21 "The Old Man and the Lisa" Mark Kirkland John Swartzwelder 20 Nisan 1997 (1997-04-20) 4F17
175 22 "In Marge We Trust" Steven Dean Moore Donick Cary 27 Nisan 1997 (1997-04-27) 4F18
176 23 "Homer's Enemy" Jim Reardon John Swartzwelder 4 Mayıs 1997 (1997-05-04) 4F19
177 24 "The Simpsons Spin-Off Showcase" Neil Affleck David S. Cohen, Dan Greaney,
Steve Tompkins & Ken Keeler
11 Mayıs 1997 (1997-05-11) 4F20
178 25 "The Secret War of Lisa Simpson" Mike B. Anderson Richard Appel 18 Mayıs 1997 (1997-05-18) 4F21

Sezon 9 (1997–98)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
179 1 "The City of New York vs. Homer Simpson" Jim Reardon Ian Maxtone-Graham 21 Eylül 1997 (1997-09-21) 4F22
180 2 "The Principal and the Pauper" Steven Dean Moore Ken Keeler 28 Eylül 1997 (1997-09-28) 4F23
181 3 "Lisa's Sax" Dominic Polcino Al Jean 19 Ekim 1997 (1997-10-19) 3G02
182 4 "Treehouse of Horror VIII" Mark Kirkland Mike Scully, David S. Cohen & Ned Goldreyer 26 Ekim 1997 (1997-10-26) 5F02
183 5 "The Cartridge Family" Pete Michels John Swartzwelder 2 Kasım 1997 (1997-11-02)
184 6 "Bart Star" Dominic Polcino Donick Cary 9 Kasım 1997 (1997-11-09) 5F03
185 7 "The Two Mrs. Nahasapeemapetilons" Steven Dean Moore Richard Appel 16 Kasım 1997 (1997-11-16) 5F04
186 8 "Lisa the Skeptic" Neil Affleck David S. Cohen 23 Kasım 1997 (1997-11-23) 5F05
187 9 "Realty Bites" Swinton O. Scott III Dan Greaney 7 Aralık 1997 (1997-12-07) 5F06
188 10 "Miracle on Evergreen Terrace" Bob Anderson Ron Hauge 21 Aralık 1997 (1997-12-21) 5F07
189 11 "All Singing, All Dancing" Mark Ervin Steve O'Donnell 4 Ocak 1998 (1998-01-04) 5F24
190 12 "Bart Carny" Mark Kirkland John Swartzwelder 11 Ocak 1998 (1998-01-11) 5F08
191 13 "The Joy of Sect" Steven Dean Moore Steve O'Donnell 8 Şubat 1998 (1998-02-08) 5F23
192 14 "Das Bus" Pete Michels David S. Cohen 15 Şubat 1998 (1998-02-15) 5F11
193 15 "The Last Temptation of Krust" Mike B. Anderson Donick Cary 22 Şubat 1998 (1998-02-22) 5F10
194 16 "Dumbbell Indemnity" Dominic Polcino Ron Hauge 1 Mart 1998 (1998-03-01) 5F12
195 17 "Lisa the Simpson" Susie Dietter Ned Goldreyer 8 Mart 1998 (1998-03-08) 4F24
196 18 "This Little Wiggy" Neil Affleck Dan Greaney 22 Mart 1998 (1998-03-22) 5F13
197 19 "Simpson Tide" Milton Gray Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 29 Mart 1998 (1998-03-29) 3G04
198 20 "The Trouble with Trillions" Swinton O. Scott III Ian Maxtone-Graham 5 Nisan 1998 (1998-04-05) 5F14
199 21 "Girly Edition" Mark Kirkland Larry Doyle 19 Nisan 1998 (1998-04-19) 5F15
200 22 "Trash of the Titans" Jim Reardon Ian Maxtone-Graham 26 Nisan 1998 (1998-04-26) 5F09
201 23 "King of the Hill" Steven Dean Moore John Swartzwelder 3 Mayıs 1998 (1998-05-03) 5F16
202 24 "Lost Our Lisa" Pete Michels Brian Scully 10 Mayıs 1998 (1998-05-10) 5F17
203 25 "Natural Born Kissers" Klay Hall Matt Selman 17 Mayıs 1998 (1998-05-17) 5F18

Sezon 10 (1998–99)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
204 1 "Lard of the Dance" Dominic Polcino Jane O'Brien 23 Ağustos 1998 (1998-08-23) 5F20
205 2 "The Wizard of Evergreen Terrace" Mark Kirkland John Swartzwelder 20 Eylül 1998 (1998-09-20) 5F21
206 3 "Bart the Mother" Steven Dean Moore David S. Cohen 27 Eylül 1998 (1998-09-27) 5F22
207 4 "Treehouse of Horror IX" Steven Dean Moore Donick Cary
Larry Doyle
David S. Cohen
25 Ekim 1998 (1998-10-25) AABF01
208 5 "When You Dish Upon a Star" Pete Michels Richard Appel 8 Kasım 1998 (1998-11-08) 5F19
209 6 "D'oh-in in the Wind" Mark Kirkland
Matthew Nastuk
Donick Cary 15 Kasım 1998 (1998-11-15) AABF02
210 7 "Lisa Gets an "A"" Bob Anderson Ian Maxtone-Graham 22 Kasım 1998 (1998-11-22) AABF03
211 8 "Homer Simpson in: "Kidney Trouble"" Mike B. Anderson John Swartzwelder 6 Aralık 1998 (1998-12-06) AABF04
212 9 "Mayored to the Mob" Swinton O. Scott III Ron Hauge 20 Aralık 1998 (1998-12-20) AABF05
213 10 "Viva Ned Flanders" Neil Affleck David M. Stern 10 Ocak 1999 (1999-01-10) AABF06
214 11 "Wild Barts Can't Be Broken" Mark Ervin Larry Doyle 17 Ocak 1999 (1999-01-17) AABF07
215 12 "Sunday, Cruddy Sunday" Steven Dean Moore Tom Martin
George Meyer
Brian Scully
Mike Scully
31 Ocak 1999 (1999-01-31) AABF08
216 13 "Homer to the Max" Pete Michels John Swartzwelder 7 Şubat 1999 (1999-02-07) AABF09
217 14 "I'm with Cupid" Bob Anderson Dan Greaney 14 Şubat 1999 (1999-02-14) AABF11
218 15 "Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers"" Mark Kirkland David M. Stern 21 Şubat 1999 (1999-02-21) AABF10
219 16 "Make Room for Lisa" Matthew Nastuk Brian Scully 28 Şubat 1999 (1999-02-28) AABF12
220 17 "Maximum Homerdrive" Swinton O. Scott III John Swartzwelder 28 Mart 1999 (1999-03-28) AABF13
221 18 "Simpsons Bible Stories" Nancy Kruse Larry Doyle
Tim Long
Matt Selman
4 Nisan 1999 (1999-04-04) AABF14
222 19 "Mom and Pop Art" Steven Dean Moore Al Jean 11 Nisan 1999 (1999-04-11) AABF15
223 20 "The Old Man and the "C" Student" Mark Kirkland Julie Thacker 25 Nisan 1999 (1999-04-25) AABF16
224 21 "Monty Can't Buy Me Love" Mark Ervin John Swartzwelder 2 Mayıs 1999 (1999-05-02) AABF17
225 22 "They Saved Lisa's Brain" Pete Michels Matt Selman 9 Mayıs 1999 (1999-05-09) AABF18
226 23 "Thirty Minutes over Tokyo" Jim Reardon Donick Cary
Dan Greaney
16 Mayıs 1999 (1999-05-16) AABF20

Sezon 11 (1999–2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
227 01 "Beyond Blunderdome" Steven Dean Moore Mike Scully 26 Eylül 1999 (1999-09-26) AABF23
228 02 "Brother's Little Helper" Mark Kirkland George Meyer 3 Ekim 1999 (1999-10-03) AABF22
229 03 "Guess Who's Coming to Criticize Dinner?" Nancy Kruse Al Jean 24 Ekim 1999 (1999-10-24) AABF21
230 04 "Treehouse of Horror X" Pete Michels Donick Cary, Tim Long ve Ron Hauge 31 Ekim 1999 (1999-10-31) BABF01
231 05 "E-I-E-I-(Annoyed Grunt)" Bob Anderson Ian Maxtone-Graham 7 Kasım 1999 (1999-11-07) AABF19
232 06 "Hello Gutter, Hello Fadder" Mike B. Anderson Al Jean 14 Kasım 1999 (1999-11-14) BABF02
233 07 "Eight Misbehavin'" Steven Dean Moore Matt Selman 21 Kasım 1999 (1999-11-21) BABF03
234 08 "Take My Wife, Sleaze" Neil Affleck John Swartzwelder 28 Kasım 1999 (1999-11-28) BABF05
235 09 "Grift of the Magi" Matthew Nastuk Tom Martin 19 Aralık 1999 (1999-12-19) BABF07
236 10 "Little Big Mom" Mark Kirkland Carolyn Omine 9 Ocak 2000 (2000-01-09) BABF04
237 11 "Faith Off" Nancy Kruse Frank Mula 16 Ocak 2000 (2000-01-16) BABF06
238 12 "The Mansion Family" Michael Polcino John Swartzwelder 23 Ocak 2000 (2000-01-23) BABF08
239 13 "Saddlesore Galactica" Lance Kramer Tim Long 6 Şubat 2000 (2000-02-06) BABF09
240 14 "Alone Again, Natura-Diddily" Jim Reardon Ian Maxtone-Graham 13 Şubat 2000 (2000-02-13) BABF10
241 15 "Missionary: Impossible" Steven Dean Moore Ron Hauge 20 Şubat 2000 (2000-02-20) BABF11
242 16 "Pygmoelian" Mark Kirkland Larry Doyle 27 Şubat 2000 (2000-02-27) BABF12
243 17 "Bart to the Future" Michael Marcantel Dan Greaney 19 Mart 2000 (2000-03-19) BABF13
244 18 "Days of Wine and D'oh'ses" Neil Affleck Dan Castellaneta ve Deb Lacusta 9 Nisan 2000 (2000-04-09) BABF14
245 19 "Kill the Alligator and Run" Jen Kamerman John Swartzwelder 30 Nisan 2000 (2000-04-30) BABF16
246 20 "Last Tap Dance in Springfield" Nancy Kruse Julie Thacker 7 Mayıs 2000 (2000-05-07) BABF15
247 21 "It's a Mad, Mad, Mad, Mad Marge" Steven Dean Moore Larry Doyle 14 Mayıs 2000 (2000-05-14) BABF18
248 22 "Behind the Laughter" Mark Kirkland Tim Long, George Meyer, Mike Scully ve Matt Selman 21 Mayıs 2000 (2000-05-21) BABF19

Sezon 12 (2000–01)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
249 01 "Treehouse of Horror XI" Matthew Nastuk Joel H. Cohen, John Frink & Don Payne, Carolyn Omine 1 Kasım 2000 BABF21
250 02 "A Tale of Two Springfields" Shaun Cashman John Swartzwelder 5 Kasım 2000 BABF20
251 03 "Insane Clown Poppy" Bob Anderson John Frink & Don Payne 12 Kasım 2000 BABF17
252 04 "Lisa the Tree Hugger" Steven Dean Moore Matt Selman 19 Kasım 2000 CABF01
253 05 "Homer vs. Dignity" Neil Affleck Rob LaZebnik 26 Kasım 2000 CABF04
254 06 "The Computer Wore Menace Shoes" Mark Kirkland John Swartzwelder 3 Aralık 2000 CABF02
255 07 "The Great Money Caper" Michael Polcino Carolyn Omine 10 Aralık 2000 CABF03
256 08 "Skinner's Sense of Snow" Lance Kramer Tim Long 17 Aralık 2000 CABF06
257 09 "HOMR" Mike B. Anderson Al Jean 7 Ocak 2001 BABF22
258 10 "Pokey Mom" Bob Anderson Tom Martin 14 Ocak 2001 CABF05
259 11 "Worst Episode Ever" Matthew Nastuk Larry Doyle 4 Şubat 2001 CABF08
260 12 "Tennis the Menace" Jen Kamerman Ian Maxtone-Graham 11 Şubat 2001 CABF07
261 13 "Day of the Jackanapes" Michael Marcantel Al Jean 18 Şubat 2001 CABF10
262 14 "New Kids on the Blecch" Steven Dean Moore Tim Long 25 Şubat 2001 CABF12
263 15 "Hungry, Hungry Homer" Nancy Kruse John Swartzwelder 4 Mart 2001 CABF09
264 16 "Bye, Bye, Nerdie" Lauren MacMullan John Frink & Don Payne 11 Mart 2001 CABF11
265 17 "Simpson Safari" Mark Kirkland John Swartzwelder 1 Nisan 2001 CABF13
266 18 "Trilogy of Error" Mike B. Anderson Matt Selman 29 Nisan 2001 CABF14
267 19 "I'm Goin' to Praiseland" Chuck Sheetz Julie Thacker 6 Mayıs 2001 CABF15
268 20 "Children of a Lesser Clod" Mike Polcino Al Jean 13 Mayıs 2001 CABF16
269 21 "Simpsons Tall Tales" Bob Anderson John Frink, Don Payne,Bob Bendetson & Matt Selman 20 Mayıs 2001 CABF17

Sezon 13 (2001–02)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
270 01 "Treehouse of Horror XII" Jim Reardon Joel H. Cohen, John Frink & Don Payne, Carolyn Omine 6 Kasım 2001 CABF19
271 02 "The Parent Rap" Mark Kirkland George Meyer & Mike Scully 11 Kasım 2001 CABF22
272 03 "Homer the Moe" Jen Kamerman Dana Gould 18 Kasım 2001 CABF20
273 04 "A Hunka Hunka Burns in Love" Lance Kramer John Swartzwelder 2 Aralık 2001 CABF18
274 05 "The Blunder Years" Steven Dean Moore Ian Maxtone-Graham 9 Aralık 2001 CABF21
275 06 "She of Little Faith" Steven Dean Moore Bill Freiberger 16 Aralık 2001 DABF02
276 07 "Brawl in the Family" Matthew Nastuk Joel H. Cohen 6 Ocak 2002 DABF01
277 08 "Sweets and Sour Marge" Mark Kirkland Carolyn Omine 20 Ocak 2002 DABF03
278 09 "Jaws Wired Shut" Nancy Kruse Matt Selman 27 Ocak 2002 DABF05
279 10 "Half-Decent Proposal" Lauren MacMullan Tim Long 10 Şubat 2002 DABF04
280 11 "The Bart Wants What It Wants" Michael Polcino John Frink & Don Payne 17 Şubat 2002 DABF06
281 12 "The Lastest Gun in the West" Bob Anderson John Swartzwelder 24 Şubat 2002 DABF07
282 13 "The Old Man and the Key" Lance Kramer Jon Vitti 10 Mart 2002 DABF09
283 14 "Tales from the Public Domain" Mike B. Anderson Andrew Kreisberg, Josh Lieb, Matt Warburton 17 Mart 2002 DABF08
284 15 "Blame It on Lisa" Steven Dean Moore Bob Bendetson 31 Mart 2002 DABF10
285 16 "Weekend at Burnsie's" Michael Marcantel Jon Vitti 7 Nisan 2002 DABF11
286 17 "Gump Roast" Mark Kirkland Deb Lacusta & Dan Castellaneta 21 Nisan 2002 DABF12
287 18 "I Am Furious Yellow" Chuck Sheetz John Swartzwelder 28 Nisan 2002 DABF13
288 19 "The Sweetest Apu" Matthew Nastuk John Swartzwelder 5 Mayıs 2002 DABF14
289 20 "Little Girl in the Big Ten" Lauren MacMullan Jon Vitti 12 Mayıs 2002 DABF15
290 21 "The Frying Game" Michael Polcino John Swartzwelder 19 Mayıs 2002 DABF16
291 22 "Papa's Got a Brand New Badge" Pete Michels Dana Gould 22 Mayıs 2002 DABF17

Sezon 14 (2002–03)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
292 1 "Treehouse of Horror XIII" David Silverman Marc Wilmore,Brian Kelley,Kevin Curran 3 Kasım 2002 (2002-11-03) DABF19
293 2 "How I Spent My Strummer Vacation" Mike B. Anderson Mike Scully 10 Kasım 2002 (2002-11-10) DABF22
294 3 "Bart vs. Lisa vs. the Third Grade" Steven Dean Moore Tim Long 17 Kasım 2002 (2002-11-17) DABF20
295 4 "Large Marge" Jim Reardon Ian Maxtone-Graham 24 Kasım 2002 (2002-11-24) DABF18
296 5 "Helter Shelter" Mark Kirkland Brian Pollack & Mert Rich 1 Aralık 2002 (2002-12-01) DABF21
297 6 "The Great Louse Detective" Steven Dean Moore John Frink & Don Payne 15 Aralık 2002 (2002-12-15) EABF01
298 7 "Special Edna" Bob Anderson Dennis Snee 5 Ocak 2003 (2003-01-05) EABF02
299 8 "The Dad Who Knew Too Little" Mark Kirkland Matt Selman 12 Ocak 2003 (2003-01-12) EABF03
300 9 "The Strong Arms of the Ma" Pete Michels Carolyn Omine 2 Şubat 2003 (2003-02-02) EABF04
301 10 "Pray Anything" Michael Polcino Sam O'Neal & Neal Boushell 9 Şubat 2003 (2003-02-09) EABF06
302 11 "Barting Over" Matthew Nastuk Andrew Kreisberg 16 Şubat 2003 (2003-02-16) EABF05
303 12 "I'm Spelling As Fast As I Can" Nancy Kruse Kevin Curran 16 Şubat 2003 (2003-02-16) EABF07
304 13 "A Star Is Born-Again" Michael Marcantel Brian Kelley 2 Mart 2003 (2003-03-02) EABF08
305 14 "Mr. Spritz Goes to Washington" Lance Kramer John Swartzwelder 9 Mart 2003 (2003-03-09) EABF09
306 15 "C.E.D'oh" Mike B. Anderson Dana Gould 16 Mart 2003 (2003-03-16) EABF10
307 16 "Scuse Me While I Miss the Sky" Steven Dean Moore Dan Greaney & Allen Glazier 30 Mart 2003 (2003-03-30) EABF11
308 17 "Three Gays of the Condo" Mark Kirkland Matt Warburton 13 Nisan 2003 (2003-04-13) EABF12
309 18 "Dude, Where's My Ranch?" Chris Clements Ian Maxtone-Graham 27 Nisan 2003 (2003-04-27) EABF13
310 19 "Old Yeller-Belly" Bob Anderson John Frink & Don Payne 4 Mayıs 2003 (2003-05-04) EABF14
311 20 "Brake My Wife, Please" Pete Michels Tim Long 11 Mayıs 2003 (2003-05-11) EABF15
312 21 "The Bart of War" Michael Polcino Marc Wilmore 11 Mayıs 2003 (2003-05-11) EABF16
313 22 "Moe Baby Blues" Lauren MacMullan J. Stewart Burns 18 Mayıs 2003 (2003-05-18) EABF17

Sezon 15 (2003–04)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
314 1 "Treehouse of Horror XIV" Steven Dean Moore John Swartzwelder 2 Kasım 2003 (2003-11-02) EABF21
315 2 "My Mother the Carjacker" Nancy Kruse Michael Price 9 Kasım 2003 (2003-11-09) EABF18
316 3 "The President Wore Pearls" Mike B. Anderson Dana Gould 16 Kasım 2003 (2003-11-16) EABF20
317 4 "The Regina Monologues" Mark Kirkland John Swartzwelder 23 Kasım 2003 (2003-11-23) EABF22
318 5 "The Fat and the Furriest" Matthew Nastuk Joel H. Cohen 30 Kasım 2003 (2003-11-30) EABF19
319 6 "Today I Am a Clown" Nancy Kruse Joel H. Cohen 7 Aralık 2003 (2003-12-07) FABF01
320 7 "Tis the Fifteenth Season" Steven Dean Moore Michael Price 14 Aralık 2003 (2003-12-14) FABF02
321 8 "Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens and Gays" Bob Anderson Jon Vitti 4 Ocak 2004 (2004-01-04) FABF03
322 9 "I, (Annoyed Grunt)-bot" Lauren MacMullan Dan Greaney & Allen Glazier 11 Ocak 2004 (2004-01-11) FABF04
323 10 "Diatribe of a Mad Housewife" Mark Kirkland Robin J. Stein 25 Ocak 2004 (2004-01-25) FABF05
324 11 "Margical History Tour" Mike B. Anderson Brian Kelley 8 Şubat 2004 (2004-02-08) FABF06
325 12 "Milhouse Doesn't Live Here Anymore" Matthew Nastuk Julie Chambers & David Chambers 15 Şubat 2003 (2003-02-15) FABF07
326 13 "Smart & Smarter" Steven Dean Moore Carolyn Omine 22 Şubat 2004 (2004-02-22) FABF09
327 14 "The Ziff Who Came to Dinner" Nancy Kruse Deb Lacusta & Dan Castellaneta 14 Mart 2004 (2004-03-14) FABF08
328 15 "Co-Dependents' Day" Bob Anderson Matt Warburton 21 Mart 2004 (2004-03-21) FABF10
329 16 "The Wandering Juvie" Lauren MacMullan John Frink & Don Payne 28 Mart 2004 (2004-03-28) FABF11
330 17 "My Big Fat Geek Wedding" Mark Kirkland Kevin Curran 18 Nisan 2004 (2004-04-18) FABF12
331 18 "Catch 'Em If You Can" Matthew Nastuk Ian Maxtone-Graham 25 Nisan 2004 (2004-04-25) FABF14
332 19 "Simple Simpson" Jim Reardon Jon Vitti 2 Mayıs 2004 (2004-05-02) FABF15
333 20 "The Way We Weren't" Mike B. Anderson J. Stewart Burns 9 Mayıs 2004 (2004-05-09) FABF13
334 21 "Bart-Mangled Banner" Steven Dean Moore John Frink 20 Nisan 1997 (1997-04-20) FABF17
335 22 "Fraudcast News" Bob Anderson Don Payne 23 Mayıs 2004 (2004-05-23) FABF18

Sezon 16 (2004–05)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 17 (2005–06)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
357 01 "Bonfire of the Manatees" Mark Kirkland Dan Greaney September 11 2005 GABF18
358 02 "The Girl Who Slept Too Little" Raymond S. Persi John Frink September 18 2005 GABF16
359 03 "Milhouse of Sand and Fog" Steven Dean Moore Patric M. Verrone September 25 2005 GABF19
360 04 "Treehouse of Horror XVI" David Silverman ("Godzilla vs. Silverman" olarak) Marc Wilmore ("Marc Will Killmore" olarak) November 6 2005 GABF17
361 05 "Marge's Son Poisoning" Mike B. Anderson Daniel Chun November 13 2005 GABF20
362 06 "See Homer Run" Nancy Kruse Stephanie Gillis November 20 2005 GABF21
363 07 "The Last of the Red Hat Mamas" Matthew Nastuk Joel H. Cohen November 27 2005 GABF22
364 08 "The Italian Bob" Mark Kirkland John Frink December 11 2005 HABF02
365 09 "Simpsons Christmas Stories" Steven Dean Moore Don Payne December 18 2005 HABF01
366 10 "Homer's Paternity Coot" Mike B. Anderson Joel H. Cohen January 8 2006 HABF03
367 11 "We're on the Road to D'ohwhere" Nancy Kruse Kevin Curran January 29 2006 HABF04
368 12 "My Fair Laddy" Bob Anderson Michael Price February 26 2006 HABF05
369 13 "The Seemingly Never-Ending Story" Raymond S. Persi Ian Maxtone-Graham March 12 2006 HABF06
370 14 "Bart Has Two Mommies" Michael Marcantel Dana Gould March 19 2006 HABF07
371 15 "Homer Simpson, This Is Your Wife" Matthew Nastuk Ricky Gervais (konuk oyuncu) March 26 2006 HABF08
372 16 "Million Dollar Abie" Steven Dean Moore Tim Long April 2 2006 HABF09
373 17 "Kiss Kiss, Bang Bangalore" Mark Kirkland Deb Lacusta and Dan Castellaneta April 9 2006 HABF10
374 18 "The Wettest Stories Ever Told" Mike B. Anderson Jeff Westbrook April 23 2006 HABF11
375 19 "Girls Just Want to Have Sums" Nancy Kruse Matt Selman April 30 2006 HABF12
376 20 "Regarding Margie" Michael Polcino Marc Wilmore May 7 2006 HABF13
377 21 "The Monkey Suit" Raymond S. Persi J. Stewart Burns May 14 2006 HABF14
378 22 "Marge and Homer Turn a Couple Play" Bob Anderson Joel H. Cohen May 21 2006 HABF16

Sezon 18 (2006–07)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
379 1 "The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer" Michael Marcantel Bill Odenkirk 10 Eylül 2006 (2006-09-10) HABF15
380 2 "Jazzy and the Pussycats" Steven Dean Moore Daniel Chun 17 Eylül 2006 (2006-09-17) HABF18
381 3 "Please Homer, Don't Hammer 'Em" Mike B. Anderson
Ralph Sosa
Matt Warburton 24 Eylül 2006 (2006-09-24) HABF20
382 4 "Treehouse of Horror XVII" David Silverman & Matthew Faughnan Peter Gaffney 5 Kasım 2006 (2006-11-05) HABF17
383 5 "G.I. (Annoyed Grunt)" Michael Marcantel Bill Odenkirk 12 Kasım 2006 (2006-11-12) HABF21
384 6 "Moe'N'a Lisa" Mark Kirkland Matt Warburton 19 Kasım 2006 (2006-11-19) HABF19
385 7 "Ice Cream of Margie (with the Light Blue Hair)" Matthew Nastuk Carolyn Omine 26 Kasım 2006 (2006-11-26) HABF22
386 8 "The Haw-Hawed Couple" Chris Clements Matt Selman 10 Aralık 2006 (2006-12-10) JABF02
387 9 "Kill Gil, Volumes I & II" Bob Anderson Jeff Westbrook 17 Aralık 2006 (2006-12-17) JABF01
388 10 "The Wife Aquatic" Lance Kramer Kevin Curran 7 Ocak 2007 (2007-01-07) JABF03
389 11 "Revenge Is a Dish Best Served Three Times" Michael Polcino Joel H. Cohen 28 Ocak 2007 (2007-01-28) JABF05
390 12 "Little Big Girl" Raymond S. Persi Don Payne 11 Şubat 2007 (2007-02-11) JABF04
391 13 "Springfield Up" Chuck Sheetz Matt Warburton 18 Şubat 2007 (2007-02-18) JABF07
392 14 "Yokel Chords" Susie Dietter Michael Price 4 Mart 2007 (2007-03-04) JABF09
393 15 "Rome-old and Juli-eh" Nancy Kruse Daniel Chun 11 Mart 2007 (2007-03-11) JABF08
394 16 "Homerazzi" Matthew Nastuk J. Stewart Burns 25 Mart 2007 (2007-03-25) JABF06
395 17 "Marge Gamer" Bob Anderson J. Stewart Burns 22 Nisan 2007 (2007-04-22) JABF10
396 18 "The Boys of Bummer" Rob Oliver Michael Price 29 Nisan 2007 (2007-04-29) JABF11
397 19 "Crook and Ladder" Lance Kramer Bill Odenkirk 6 Mayıs 2007 (2007-05-06) JABF13
398 20 "Stop or My Dog Will Shoot" Matthew Faughnan John Frink 13 Mayıs 2007 (2007-05-13) JABF12
399 21 "24 Minutes" Raymond S. Persi Ian Maxtone-Graham
Billy Kimball
20 Mayıs 2007 (2007-05-20) JABF14
400 22 "You Kent Always Say What You Want" Matthew Nastuk Tim Long 20 Mayıs 2007 (2007-05-20) JABF15

Simpsonlar Filmi (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Senarist Yayın tarihi
(ABD)
Yayın tarihi
(uluslararası)
Simpsonlar: Sinema Filmi David Silverman James L. Brooks, Matt Groening, Al Jean, Ian Maxtone-Graham, George Meyer, David Mirkin, Mike Reiss, Mike Scully, Matt Selman, John Swartzwelder ve Jon Vitti 27 Temmuz 2007 (2007-07-27) 26 Temmuz 2007

Sezon 19 (2007–08)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
401 1 "He Loves to Fly and He D'ohs" Mark Kirkland Joel H. Cohen 23 Eylül 2007 (2007-09-23) JABF20
402 2 "Homer of Seville" Michael Polcino Carolyn Omine 30 Eylül 2007 (2007-09-30) JABF18
403 3 "Midnight Towboy" Matthew Nastuk Stephanie Gillis 7 Ekim 2007 (2007-10-07) JABF21
404 4 "I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings" Bob Anderson Dana Gould 14 Ekim 2007 (2007-10-14) JABF19
405 5 "Treehouse of Horror XVIII" Chuck Sheetz Marc Wilmore 4 Kasım 2007 (2007-11-04) JABF16
406 6 "Little Orphan Millie" Lance Kramer Mick Kelly 11 Kasım 2007 (2007-11-11) JABF22
407 7 "Husbands and Knives" Nancy Kruse Matt Selman 18 Kasım 2007 (2007-11-18) JABF17
408 8 "Funeral for a Fiend" Rob Oliver Michael Price 25 Kasım 2007 (2007-11-25) KABF01
409 9 "Eternal Moonshine of the Simpson Mind" Chuck Sheetz J. Stewart Burns 16 Aralık 2007 (2007-12-16) KABF02
410 10 "E Pluribus Wiggum" Michael Polcino Michael Price 6 Ocak 2008 (2008-01-06) KABF03
411 11 "That 90's Show" Mark Kirkland Matt Selman 27 Ocak 2008 (2008-01-27) KABF04
412 12 "Love, Springfieldian Style" Raymond S. Persi Don Payne 17 Şubat 2008 (2008-02-17) KABF05
413 13 "The Debarted" Matthew Nastuk Joel H. Cohen 2 Mart 2008 (2008-03-02) KABF06
414 14 "Dial 'N' for Nerder" Bob Anderson Carolyn Omine & William Wright 9 Mart 2008 (2008-03-09) KABF07
415 15 "Smoke on the Daughter" Lance Kramer Billy Kimball 30 Mart 2008 (2008-03-30) KABF08
416 16 "Papa Don't Leech" Chris Clements Reid Harrison 13 Nisan 2008 (2008-04-13) KABF09
417 17 "Apocalypse Cow" Nancy Kruse Jeff Westbrook 27 Nisan 2008 (2008-04-27) KABF10
418 18 "Any Given Sundance" Chuck Sheetz Daniel Chun 4 Mayıs 2008 (2008-05-04) KABF11
419 19 "Mona Leaves-a" Mike B. Anderson & Ralph Sosa Joel H. Cohen 11 Mayıs 2008 (2008-05-11) KABF12
420 20 "All About Lisa" Steven Dean Moore John Frink 18 Mayıs 2008 (2008-05-18) KABF13

Sezon 20 (2008–09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
421 1 "Sex, Pies and Idiot Scrapes" Lance Kramer Kevin Curran 28 Eylül 2008 (2008-09-28) KABF17
422 2 "Lost Verizon" Raymond S. Persi John Frink 5 Ekim 2008 (2008-10-05) KABF15
423 3 "Double, Double, Boy in Trouble" Michael Polcino Bill Odenkirk 19 Ekim 2008 (2008-10-19) KABF14
424 4 "Treehouse of Horror XIX" Bob Anderson Matt Warburton 2 Kasım 2008 (2008-11-02) KABF16
425 5 "Dangerous Curves" Matthew Faughnan Billy Kimball
Ian Maxtone-Graham
9 Kasım 2008 (2008-11-09) KABF18
426 6 "Homer and Lisa Exchange Cross Words" Nancy Kruse Tim Long 16 Kasım 2008 (2008-11-16) KABF19
427 7 "Mypods and Boomsticks" Steven Dean Moore Marc Wilmore 30 Kasım 2008 (2008-11-30) KABF20
428 8 "The Burns and the Bees" Mark Kirkland Stephanie Gillis 7 Aralık 2008 (2008-12-07) KABF21
429 9 "Lisa the Drama Queen" Matthew Nastuk Brian Kelley 25 Ocak 2009 (2009-01-25) KABF22
430 10 "Take My Life, Please" Steven Dean Moore Don Payne 15 Şubat 2009 (2009-02-15) LABF01
431 11 "How the Test Was Won" Lance Kramer Michael Price 1 Mart 2009 (2009-03-01) LABF02
432 12 "No Loan Again, Naturally" Mark Kirkland Jeff Westbrook 8 Mart 2009 (2009-03-08) LABF03
433 13 "Gone Maggie Gone" Chris Clements Billy Kimball
Ian Maxtone-Graham
15 Mart 2009 (2009-03-15) LABF04
434 14 "In the Name of the Grandfather" Ralph Sosa Matt Marshall 22 Mart 2009 (2009-03-22) LABF11[30]
435 15 "Wedding for Disaster" Chuck Sheetz Joel H. Cohen 29 Mart 2009 (2009-03-29) LABF05
436 16 "Eeny Teeny Maya Moe" Nancy Kruse John Frink 5 Nisan 2009 (2009-04-05) LABF06
437 17 "The Good, the Sad and the Drugly" Rob Oliver Marc Wilmore 19 Nisan 2009 (2009-04-19) LABF07
438 18 "Father Knows Worst" Matthew Nastuk Rob LaZebnik 26 Nisan 2009 (2009-04-26) LABF08
439 19 "Waverly Hills 9-0-2-1-D'oh" Michael Polcino J. Stewart Burns 3 Mayıs 2009 (2009-05-03) LABF10
440 20 "Four Great Women and a Manicure" Raymond S. Persi Valentina L. Garza 10 Mayıs 2009 (2009-05-10) LABF09[31]
441 21 "Coming to Homerica" Steven Dean Moore Brendan Hay 17 Mayıs 2009 (2009-05-17) LABF12[32]

Sezon 21 (2009–10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
442 1 "Homer the Whopper" Lance Kramer Seth Rogen
Evan Goldberg
27 Eylül 2009 LABF13 8.31
443 2 "Bart Gets a 'Z'" Mark Kirkland Matt Selman 4 Ekim 2009 LABF15[33] 9.32
444 3 "The Great Wife Hope" Matthew Faughnan Carolyn Omine 11 Ekim 2009 LABF16[34] 7.50
445 4 "Treehouse of Horror XX" Mike B. Anderson
Matthew Schofield
Daniel Chun 18 Ekim 2009 LABF14 8.59
446 5 "The Devil Wears Nada" Nancy Kruse Tim Long 15 Kasım 2009 LABF17 9.04
447 6 "Pranks and Greens" Chuck Sheetz Jeff Westbrook 22 Kasım 2009 LABF18 7.03
448 7 "Rednecks and Broomsticks" Bob Anderson
Rob Oliver
Kevin Curran 29 Kasım 2009 LABF19 8.99
449 8 "O Brother, Where Bart Thou?" Steven Dean Moore Matt Selman 13 Aralık 2009 MABF01 7.11
450 9 "Thursdays with Abie" Michael Polcino Mitchell H. Glazer & Don Payne 3 Ocak 2010 MABF02 8.65
451 10 "Once Upon a Time in Springfield" Matthew Nastuk Stephanie Gillis 10 Ocak 2010[35] LABF20[36] 21.01[37]
452 11 "Million Dollar Maybe" Chris Clements Bill Odenkirk 31 Ocak 2010[38] MABF03[39] 5.11
453 12 "Boy Meets Curl" Chuck Sheetz Rob LaZebnik 14 Şubat 2010[40] MABF05[41] 5.87
454 13 "The Color Yellow" Raymond S. Persi Billy Kimball
Ian Maxtone-Graham
21 Şubat 2010[40] MABF06[42] 6.08
455 14 "Postcards from the Wedge" Mark Kirkland Brian Kelley 14 Mart 2010[43] MABF04[44] 5.23
456 15 "Stealing First Base" Steven Dean Moore John Frink 21 Mart 2010[43] MABF07[45] 5.69
457 16 "The Greatest Story Ever D'ohed" Michael Polcino Kevin Curran 28 Mart 2010 MABF10 5.70
458 17 "American History X-cellent" Bob Anderson Michael Price 11 Nisan 2010[43] MABF08[46] 5.65
459 18 "Chief of Hearts" Chris Clements Carolyn Omine & William Wright 18 Nisan 2010[47] MABF09 5.93
460 19 "The Squirt and the Whale" Mark Kirkland Matt Warburton 25 Nisan 2010[43] MABF14 5.94
461 20 "To Surveil With Love" Lance Kramer Michael Nobori 2 Mayıs 2010[43] MABF12 6.06
462 21 "Moe Letter Blues" Matthew Nastuk Stephanie Gillis 9 Mayıs 2010[43] MABF13 5.66
463 22 "The Bob Next Door[48]" Nancy Kruse John Frink 16 Mayıs 2010[48] MABF11 6.258
464 23 "Judge Me Tender[48]" Steven Dean Moore Dan Greaney & Allen Glazier 23 Mayıs 2010[48] MABF15[49] 5.739

Sezon 22 (2010–11)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
465 1 "Elementary School Musical" Mark Kirkland Tim Long 26 Eylül 2010 MABF21
466 2 "Loan-a Lisa" Matthew Faughnan Valentina L. Garza 3 Ekim 2010 MABF17
467 3 "MoneyBART" Nancy Kruse Tim Long 10 Ekim 2010 MABF18
468 4 "Treehouse of Horror XXI" Bob Anderson Joel H. Cohen 7 Kasım 2010 MABF16
469 5 "Lisa Simpson, This Isn't Your Life" Matthew Nastuk Joel H. Cohen 14 Kasım 2010 MABF20
470 6 "The Fool Monty" Steven Dean Moore Michael Price 21 Kasım 2010 NABF01
471 7 "How Munched is That Birdie in the Window?" Michael Polcino Kevin Curran 28 Kasım 2010 NABF02
472 8 "The Fight Before Christmas" Bob Anderson & Matthew Schofield Dan Castellaneta & Deb Lacusta 5 Aralık 2010 MABF22
473 9 "Donnie Fatso" Ralph Sosa Chris Cluess 12 Aralık 2010 MABF19
474 10 "Moms I'd Like to Forget" Chris Clements Brian Kelley 9 Ocak 2011 NABF03
475 11 "Flaming Moe" Chuck Sheetz Matt Selman 16 Ocak 2011 NABF04
476 12 "Homer the Father" Mark Kirkland Joel H. Cohen 23 Ocak 2011 NABF05
477 13 "The Blue and the Gray" Bob Anderson & Matthew Schofield Rob LaZebnik 13 Şubat 2011 NABF06
478 14 "Angry Dad: The Movie" Matthew Nastuk John Frink 20 Şubat 2011 NABF07
479 15 "The Scorpion's Tale" Raymond Persi Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham 6 Mart 2011 NABF08
480 16 "A Midsummer's Nice Dream" Steven Dean Moore Dan Castellaneta & Deb Lacusta 13 Mart 2011 NABF09
481 17 "Love Is a Many Strangled Thing" Michael Polcino Bill Odenkirk 27 Mart 2011 NABF10
482 18 "The Great Simpsina" Chris Clements Matt Warburton 10 Nisan 2011 NABF11
483 19 "The Real Housewives of Fat Tony" Lance Kramer Dick Blasucci 1 Mayıs 2011 NABF12
484 20 "Homer Scissorhands" Mark Kirkland Peter Gaffney & Steve Viksten 8 Mayıs 2011 NABF13
485 21 "500 Keys" Bob Anderson John Frink 15 Mayıs 2011 NABF14
486 22 "The Ned-Liest Catch[50]" Bilinmiyor Bilinmiyor 22 Mayıs 2011 NABF15[51]

Sezon 23 (2011–12)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
487 1 "The Falcon and the D'ohman" Matthew Nastuk Justin Hurwitz 25 Eylül 2011 NABF16 8,08[52]
488 2 "Bart Stops to Smell the Roosevelts" Steven Dean Moore Tim Long 2 Ekim 2011 NABF17 6,09[53]
489 3 "Treehouse of Horror XXII" Matthew Faughnan Carolyn Omine 30 Ekim 2011 NABF19 8,10[54]
490 4 "Replaceable You" Mark Kirkland Stephanie Gillis 6 Kasım 2011 NABF21 7,97[55]
491 5 "The Food Wife" Timothy Bailey Matt Selman 13 Kasım 2011 NABF20 7,50[56]
492 6 "The Book Job" Bob Anderson Dan Vebber 20 Kasım 2011 NABF22 5,74[57]
493 7 "The Man in the Blue Flannel Pants" Steven Dean Moore Jeff Westbrook 27 Kasım 2011 PABF01 5,61[58]
494 8 "The Ten-Per-Cent Solution" Michael Polcino Dan Castellaneta & Deb Lacusta 4 Aralık 2011 PABF02 9,01[59]
495 9 "Holidays of Future Passed" Rob Oliver J. Stewart Burns 11 Aralık 2011 NABF18 6,43[60]
496 10 "Politically Inept, with Homer Simpson" Mark Kirkland John Frink 8 Ocak 2012 PABF03 5,07[61]
497 11 "The D'oh-cial Network" Chris Clements J. Stewart Burns 15 Ocak 2012 PABF04 11,48[62]
498 12 "Moe Goes from Rags to Riches" Bob Anderson Tim Long 29 Ocak 2012 PABF05 5,12
499 13 "The Daughter Also Rises" Chuck Sheetz Rob LaZebnik 12 Şubat 2012 PABF06 4,26[63]
500 14 "At Long Last Leave" Matthew Nastuk Michael Price 19 Şubat 2012 PABF07 5,77[64]
501 15 "Exit Through the Kwik-E-Mart" Steven Dean Moore Marc Wilmore 4 Mart 2012 PABF09 5,09[65]
502 16 "How I Wet Your Mother" Lance Kramer Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham 11 Mart 2012 PABF08 4,97[66]
503 17 "Them, Robot" Michael Polcino Michael Price 18 Mart 2012 PABF10 5,25[67]
504 18 "Beware My Cheating Bart" Mark Kirkland Ben Joseph 15 Nisan 2012 PABF11 4,86[68]
505 19 "A Totally Fun Thing That Bart Will Never Do Again" Chris Clements Matt Warburton 29 Nisan 2012 PABF12 5,00[69]
506 20 "The Spy Who Learned Me" Bob Anderson Marc Wilmore 6 Mayıs 2012 PABF13 4,84[70]
507 21 "Ned 'N' Edna's Blend" Chuck Sheetz Jeff Westbrook 13 Mayıs 2012 PABF15 4,07[71]
508 22 "Lisa Goes Gaga" Matthew Schofield Tim Long 20 Mayıs 2012 PABF14 4,82[72]

Sezon 24 (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
509 01 "Moonshine River" Bob Anderson Tim Long 30 Eylül 2012 (2012-09-30) PABF21
510 02 "Treehouse of Horror XXIII" Steven Dean Moore David Mandel & Brian Kelley 7 Ekim 2012 (2012-10-07) PABF17
511 03 "Adventures in Baby-Getting" Rob Oliver Bill Odenkirk 4 Kasım 2012 (2012-11-04) PABF18
512 04 "Gone Abie Gone" Matthew Nastuk Joel H. Cohen 11 Kasım 2012 (2012-11-11) PABF16
513 05 "Penny-Wiseguys" Mark Kirkland Michael Price 18 Kasım 2012 (2012-11-18) PABF19
514 06 "A Tree Grows in Springfield" Timothy Bailey Stephanie Gillis 25 Kasım 2012 (2012-11-25) PABF22
515 07 "The Day the Earth Stood Cool" Matthew Faughnan Matt Selman 9 Aralık 2012 (2012-12-09) PABF20
516 08 "To Cur with Love" Steven Dean Moore Carolyn Omine 16 Aralık 2012 (2012-12-16) RABF01
517 09 "Homer Goes to Prep School"" Mark Kirkland Brian Kelley 6 Ocak 2013 (2013-01-06) RABF02
518 10 "A Test Before Trying" Chris Clements Joel H. Cohen 13 Ocak 2013 (2013-01-13) RABF03
519 11 "The Changing of the Guardian" Bob Anderson Rob LaZebnik 27 Ocak 2013 (2013-01-27) RABF04
520 12 "Love is a Many-Splintered Thing" Chris Clements Tim Long 10 Şubat 2013 (2013-02-10) RABF07
521 13 "Hardly Kirk-ing" Matthew Nastuk Tom Gammill & Max Pross 17 Şubat 2013 (2013-02-17) RABF05
522 14 "Gorgeous Grampa" Chuck Sheetz Matt Selman 3 Mart 2013 (2013-03-03) RABF06
523 15 "Black Eyed, Please" Matthew Schofield John Frink 15 Mart 2013 (2013-03-15) RABF09
524 16 "Dark Knight Court" Mark Kirkland Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham 17 Mart 2013 (2013-03-17) RABF10
525 17 "What Animated Women Want" Steven Dean Moore J. Stewart Burns 14 Nisan 2013 (2013-04-14) RABF08
526 18 "Pulpit Friction" Michael Polcino Bill Odenkirk 28 Nisan 2013 (2013-04-28) RABF11
527 19 "Whiskey Business" Matthew Nastuk Valentina L. Garza 5 Mayıs 2013 (2013-05-05) RABF13
528 20 "The Fabulous Faker Boy" Bob Anderson Brian McConnachie 12 Mayıs 2013 (2013-05-12) RABF12
529 21 "The Saga of Carl" Chuck Sheetz Eric Kaplan 19 Mayıs 2013 (2013-05-19) RABF14
530 22 "Dangers on a Train" Steven Dean Moore Michael Price 19 Mayıs 2013 (2013-05-19) RABF17

Sezon 25 (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
531 01 "Homerland" Bob Anderson Stephanie Gillis 29 Eylül 2013 (2013-09-29) RABF20
532 02 "Treehouse of Horror XXIV" Rob Oliver Jeff Westbrook 6 Ekim 2013 (2013-10-06) RABF16
533 03 "Four Regrettings and a Funeral" Mark Kirkland Marc Wilmore 3 Kasım 2013 (2013-11-03) RABF18
534 04 "YOLO" Michael Polcino Michael Nobori 10 Kasım 2013 (2013-11-10) RABF22
535 05 "Labor Pains" Matthew Faughnan Don Payne & Mitchell H. Glazer 17 Kasım 2013 (2013-11-17) RABF19
536 06 "The Kid Is All Right" Mark Kirkland Tim Long 24 Kasım 2013 (2013-11-24) SABF02
537 07 "Yellow Subterfuge" Bob Anderson Joel H. Cohen 8 Aralık 2013 (2013-12-08) SABF04
538 08 "White Christmas Blues" Steven Dean Moore Don Payne 15 Aralık 2013 (2013-12-15) SABF01
539 09 "Steal This Episode" Matthew Nastuk J. Stewart Burns 5 Ocak 2014 (2014-01-05) SABF05
540 10 "Married to the Blob" Chris Clements Tim Long 12 Ocak 2014 (2014-01-12) SABF03
541 11 "Specs and the City" Lance Kramer Brian Kelley 26 Ocak 2014 (2014-01-26) SABF06
542 12 "The Mansion Family" Michael Polcino Dan Greaney & Allen Glazier 9 Mart 2014 (2014-03-09) SABF08
543 13 "The Man Who Grew Too Much" Matthew Schofield Jeff Westbrook 9 Mart 2014 (2014-03-09) SABF07
544 14 "The Winter of His Content" Chuck Sheetz Kevin Curran 16 Mart 2014 (2014-03-16) SABF09
545 15 "The War of Art" Steven Dean Moore Rob LaZebnik 23 Mart 2014 (2014-03-23) SABF10
546 16 "You Don't Have to Live Like a Referee" Mark Kirkland Michael Price 30 Mart 2014 (2014-03-30) SABF11
547 17 "Luca$" Chris Clements Carolyn Omine 6 Nisan 2014 (2014-04-06) SABF12
548 18 "Days of Future Future" Bob Anderson J. Stewart Burns 13 Nisan 2014 (2014-04-13) SABF13
549 19 "What to Expect When Bart's Expecting" Matthew Nastuk John Frink 27 Nisan 2014 (2014-04-27) SABF14
550 20 "Brick Like Me" Matthew Nastuk Brian Kelley 4 Mayıs 2014 (2014-05-04) RABF21
551 21 "Pay Pal" Michael Polcino David H. Steinberg 11 Mayıs 2014 (2014-05-11) SABF15
552 22 "The Yellow Badge of Cowardge" Timothy Bailey Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham 18 Mayıs 2014 (2014-05-18) SABF18

Sezon 26 (2014–15)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 27 (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
575 01 "Every Man's Dream" Matthew Nastuk J. Stewart Burns 27 Eylül 2015 (2015-09-27) TABF14
576 02 "Cue Detective"" Timothy Bailey Joel H. Cohen 4 Ekim 2015 (2015-10-04) TABF17
577 03 "Puffless" Rob Oliver J. Stewart Burns 11 Ekim 2015 (2015-10-11) TABF19
578 04 "Halloween of Horror" Mike B. Anderson Carolyn Omine 18 Ekim 2015 (2015-10-18) TABF22
579 05 "Treehouse of Horror XXVI" Steven Dean Moore Joel H. Cohen 25 Ekim 2015 (2015-10-25) TABF18
580 06 "Friend with Benefit" Matthew Faughnan Rob LaZebnik 8 Kasım 2015 (2015-11-08) TABF21
581 07 "Lisa with an 'S" Bob Anderson Stephanie Gillis 22 Kasım 2015 (2015-11-22) TABF20
582 08 "Paths of Glory" Steven Dean Moore Michael Ferris 6 Aralık 2015 (2015-12-06) VABF01
583 09 "Barthood" Rob Oliver Dan Greaney 13 Aralık 2015 (2015-12-13) VABF02
584 10 "The Girl Code" Chris Clements Rob LaZebnik 3 Ocak 2016 (2016-01-03) VABF03
585 11 "Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles" Timothy Bailey Joel H. Cohen 10 Ocak 2016 (2016-01-10) VABF04
586 12 "Much Apu About Something" Bob Anderson Michael Price 17 Ocak 2016 (2016-01-17) VABF05
587 13 "Love Is in the N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4" Mark Kirkland John Frink 14 Şubat 2016 (2016-02-14) VABF07
588 14 "Gal of Constant Sorrow" Matthew Nastuk Carolyn Omine 21 Şubat 2016 (2016-02-21) VABF06
589 15 "Lisa the Veterinarian" Steven Dean Moore Dan Vebber 6 Mart 2016 (2016-03-06) VABF08
590 16 "The Marge-ian Chronicles" Chris Clements Brian Kelley 13 Mart 2016 (2016-03-13) VABF09
591 17 "The Burns Cage" Rob Oliver Rob LaZebnik 3 Nisan 2016 (2016-04-03) VABF10
592 18 "How Lisa Got Her Marge Back" Bob Anderson Jeff Martin 10 Nisan 2016 (2016-04-10) VABF11
593 19 "Fland Canyon" Michael Polcino J. Stewart Burns 24 Nisan 2016 (2016-04-24) VABF12
594 20 "To Courier with Love" Timothy Bailey Bill Odenkirk 8 Mayıs 2016 (2016-05-08) VABF14
595 21 "Simprovised" Matthew Nastuk John Frink 15 Mayıs 2016 (2016-05-15) VABF13
596 22 "Orange Is the New Yellow" Matthew Faughnan Eric Horsted 22 Mayıs 2016 (2016-05-22) VABF15

Sezon 28 (2016–17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "Nielsen's top 50 shows". USA Today: s. 3D. Nisan 18, 1990. 
  2. ^ "Nielsen ratings". The Tampa Tribune: s. 4. Nisan 17, 1991. 
  3. ^ Gable, Donna (Nisan 15, 1992). "CBS' historic jump". USA Today: s. 3D. 
  4. ^ a b "Year-End ratings". Deseret News: s. C6. Nisan 22, 1993. 
  5. ^ "Nielsen ratings". The Tampa Tribune. Associated Press: s. 4. Nisan 21, 1994. 
  6. ^ a b Pierce, Scott D. (Nisan 19, 1995). "They're not laughing at CBS after drop from 1st to worst". Deseret News: s. C6. 
  7. ^ a b "NBC lands 6 series in season's top 10". Daily Breeze: s. D3. Mayıs 26, 1996. 
  8. ^ a b Moses, Robert; Rowen, Beth. The 1998 A & E Entertainment Almanac. Houghton Mifflin Harcourt. ss. 496–515. ISBN 9780395882771. 
  9. ^ a b "Final Ratings for '97–'98 TV Season". San Francisco Chronicle: s. E4. Mayıs 25, 1998. 
  10. ^ a b "Nielsen rankings for 1998–99". San Francisco Chronicle: s. C5. Mayıs 28, 1999. 
  11. ^ a b "Nielsen rankings for 1999–2000". San Francisco Chronicle: s. C17. Mayıs 26, 2000. 
  12. ^ a b "The Bitter End". Entertainment Weekly. Haziran 1, 2001. http://www.ew.com/ew/article/0,,256435,00.html. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  13. ^ a b "How did your favorite show rate?". USA Today. Mayıs 28, 2002. http://www.usatoday.com/life/television/2002/2002-05-28-year-end-chart.htm. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  14. ^ a b Sepinwall, Alan; Seitz, Matt Zoller (Mayıs 29, 2003). "Nielsen numbers". The Star-Ledger: s. 31. 
  15. ^ a b "Season to date program ratings". ABC Medianet. Haziran 2, 2004. Şubat 8, 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20070208132303/http://www.abcmedianet.com/pressrel/dispDNR.html?id=060204_11. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  16. ^ a b "Season program ratings". ABC Medianet. Haziran 1, 2005. Mart 10, 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20070310210208/http://www.abcmedianet.com/pressrel/dispDNR.html?id=060105_05. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  17. ^ a b "Season program ratings". ABC Medianet. Mayıs 31, 2006. Mart 10, 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20070310210300/http://www.abcmedianet.com/pressrel/dispDNR.html?id=053106_05. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  18. ^ a b "Season program ratings". The Hollywood Reporter. Mayıs 25, 2007. Ocak 29, 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20100129154626/http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/television/features/e3ifbfdd1bcb53266ad8d9a71cad261604f. Erişim tarihi: Eylül 12, 2011. 
  19. ^ a b "Season program ratings". ABC Medianet. Mayıs 28, 2008. 27 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141127194308/http://www.abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=052808_06. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  20. ^ a b "Season program ratings". ABC Medianet. Mayıs 19, 2009. 20 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141020060046/http://www.abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=051909_05. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  21. ^ a b Andreeva, Nellie (Mayıs 27, 2010). "Full Series Rankings For The 2009–10 Broadcast Season". Deadline.com. http://www.deadline.com/2010/05/full-series-rankings-for-the-2009-10-broadcast-season/. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  22. ^ a b Andreeva, Nellie (Mayıs 27, 2011). "Full 2010–11 TV Season Series Rankings". Deadline.com. http://www.deadline.com/2011/05/full-2010-11-season-series-rankers/. Erişim tarihi: Eylül 10, 2011. 
  23. ^ a b Andreeva, Nellie (Mayıs 24, 2012). "Full 2011–2012 TV Season Series Rankings". Deadline.com. http://www.deadline.com/2012/05/full-2011-2012-tv-season-series-rankings/. Erişim tarihi: Mayıs 25, 2012. 
  24. ^ a b Dominic Patten (Mayıs 23, 2013). "Full 2012–2013 TV Season Series Rankings". deadline. http://www.deadline.com/2013/05/tv-season-series-rankings-2013-full-list/. Erişim tarihi: Mayıs 25, 2013. 
  25. ^ a b "Primetime TV Series 2013 Ratings & Rankings – Full List". Deadline.com. Mayıs 22, 2014. 10 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140810203023/http://www.deadline.com/2014/05/tv-season-series-rankings-2013-full-list-2/. Erişim tarihi: Ağustos 3, 2014. 
  26. ^ a b "Full 2014–15 Series Rankings". Deadline Hollywood. Mayıs 22, 2015. 28 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20170128182924/http://deadline.com/2015/05/2014-15-full-tv-season-ratings-shows-rankings-1201431167/. Erişim tarihi: Mayıs 22, 2015. 
  27. ^ a b "Full 2015-16 Series Rankings". Deadline Hollywood. Mayıs 26, 2016. http://deadline.com/2016/05/2015-16-full-tv-season-2015-2016-series-rankings-shows-full-list-1201763189/. Erişim tarihi: Mayıs 26, 2016. 
  28. ^ Silverman, David (2005). The Simpsons season 6 DVD commentary for the episode "Another Simpsons Clip Show" (DVD). 20th Century Fox. 
  29. ^ Vitti, Jon (2005). The Simpsons season 7 DVD commentary for the episode "The Simpsons 138th Episode Spectacular" (DVD). 20th Century Fox. 
  30. ^ Reg. # PAu003355663 in the U.S. Copyright Records database 12 Eylül 2008 tarihinde erişilmiştir.
  31. ^ Reg. # PAu003354177 in the U.S. Copyright Records database 31 Ağustos 2008 tarihinde erişilmiştir.
  32. ^ Reg. # PAu003355661 in the U.S. Copyright Records database 12 Eylül 2008 tarihinde erişilmiştir.
  33. ^ Reg. # PAu003363693 in the U.S. Copyright Records database. 20 Kasım 2008 tarihinde erişilmiştir.
  34. ^ Reg. # PAu003362813 in the U.S. Copyright Records database 12 Eylül 2008 tarihinde erişilmiştir.
  35. ^ [http://web.archive.org/web/20131013062514/http://www.foxflash.com/div.php/main/page?aID=1z2z1z25z1z8&ID=5454 "Fox announces 2009-2010 midseason schedule"]. FoxFlash. 2009-11-24. 13 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20131013062514/http://www.foxflash.com/div.php/main/page?aID=1z2z1z25z1z8&ID=5454. Erişim tarihi: 2009-11-24. 
  36. ^ Reg. # PAu003371153 in the U.S. Copyright Records database 12 Şubat 2009 tarihinde erişilmiştir.
  37. ^ http://www.variety.com/article/VR1118013588.html?categoryid=14&cs=1&ref=bd_tv
  38. ^ Elber, Lynn (2009-11-19). "'Simpsons' character contest winner is the Bomba". Associated Press. http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5guSLAqecrxepDGBcnine6uC8T-iQD9C2JODO0. Erişim tarihi: 22 Kasım 2009. 
  39. ^ Reg. # PAu003415617 in the U.S. Copyright Records database 3 Kasım 2009 tarihinde erişilmiştir.
  40. ^ a b "Catch the fanfare of Fox February". The Futon Critic. 2010-01-25. http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20100125fox01. Erişim tarihi: 2010-01-25. 
  41. ^ Reg. # PAu003429800 in the U.S. Copyright Records database 28 Şubat 2010 tarihinde erişilmiştir.
  42. ^ Reg. # PAu003429796 in the U.S. Copyright Records database 28 Şubat 2010 tarihinde erişilmiştir.
  43. ^ a b c d e f simpsons.2/?ipp=40 MSN Episode Guide
  44. ^ Reg. # PAu003415618 in the U.S. Copyright Records database 3 Kasım 2009 tarihinde erişilmiştir.
  45. ^ Reg. # PAu003429799 in the U.S. Copyright Records database 28 Şubat 2010 tarihinde erişilmiştir.
  46. ^ Reg. # PAu003430918 in the U.S. Copyright Records database. 18 Mart 2010 tarihinde erişilmiştir.
  47. ^ "Schedule: April 11-April 17". FoxFlash. 21 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140421124612/http://www.foxflash.com:80/div.php/main/page?aID=1z4&mo=4&d=14. Erişim tarihi: 2010-03- 27. 
  48. ^ a b c d http://www.thefutoncritic.com/news/2010/04/19/its-a- monumental-may-on-fox/20100419fox01/
  49. ^ Reg. # PAu003439127 in the U.S. Copyright Records database. 20 Nisan 2010 tarihinde erişilmiştir.
  50. ^ Seidman, Robert. "Prepare for an A-May-Zing May on Fox". TV By the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305064703/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/20/prepare-for-an-a-may-zing-may-on-fox/90081/. Erişim tarihi: 20 Nisan 2011. 
  51. ^ Reg. # PAu003517326 in the U.S. Copyright Records database 17 Aralık 2010 tarihinde erişilmiştir.
  52. ^ Gorman, Bill. "Sunday Final Ratings: 'Desperate Housewives,' 'CSI:Miami,' 'The Simpsons' Adjusted Up; '60 Minutes' Adjusted Down". Zap2it. TV by the Numbers. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160503133116/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/09/27/sunday-final-ratings-desperate-housewives-csimiami-the-simpsons-adjusted-up-60-minutes-adjusted-down/105018/. Erişim tarihi: 2 Ekim 2011. 
  53. ^ Seidman, Robert. "Sunday Final Ratings: 'Desperate Housewives,' 'Pan Am' Adjusted Up + Unscrambled 'Amazing Race,' 'The Good Wife'". Zap2it. TV by the Numbers. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160503133156/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/04/sunday-final-ratings-desperate-housewives-pan-am-adjusted-up-unscrambled-amazing-race-the-good-wife/105907/. Erişim tarihi: 5 Ekim 2011. 
  54. ^ Seidman, Robert (1 Kasım 2011). "Sunday Final Ratings: 'Cleveland Show' Adjusted Up; 'Pan Am' Adjusted Down + Unscrambled CBS Shows & 'Sunday Night Football'". Zap2it. TV by the numbers. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160503133318/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/01/sunday-final-ratings-pan-am-adjusted-down-unscrambled-cbs-shows-sunday-night-football/109135/. Erişim tarihi: 1 Kasım 2011. 
  55. ^ Seidman, Robert. "TV Ratings Sunday: 'Once Upon a Time' Falls, But Not Far; Ravens-Steelers Dominates Night". Zap2it. TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304215959/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/07/tv-ratings-sunday-once-upon-a-time-falls-but-not-far-ravens-steelers-dominates-night/109772/. 
  56. ^ Gorman, Bill (15 Kasım 2011). "Sunday Final Ratings: 'The Simpsons,' '60 Minutes' Adjusted Down + Final CBS & 'Sunday Night Football' Ratings". TV by the Numbers. 14 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160314065141/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/15/sunday-final-ratings-the-simpsons-60-minutes-adjusted-down-final-cbs-sunday-night-football-ratings/110695/. Erişim tarihi: 16 Kasım 2011. 
  57. ^ Gorman, Bill (21 Kasım 2011). "TV Ratings Sunday: Of Course Football Wins; 'American Music Awards' Steady; 'Simpsons,' 'Allen Gregory' Slip With No NFL Help". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304091503/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/21/tv-ratings-sunday-2/111302/. Erişim tarihi: 21 Kasım 2011. 
  58. ^ Seidman, Robert (29 Kasım 2011). "Sunday Final Ratings: Big Adjustment Up for 'Amazing Race'; No Adjustment for 'Once Upon a Time' + Steelers-Chiefs". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304082630/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/29/sunday-final-ratings-big-adjustment-up-for-amazing-race-no-adjustment-for-once-upon-a-time-steelers-chiefs/112088/. Erişim tarihi: 30 Kasım 2011. 
  59. ^ Gorman, Bill. "TV Ratings Sunday: 'Simpsons,' 'Family Guy' Get A Boost; 'Once Upon A Time,' 'Housewives,' 'Pan Am,' 'Good Wife' Hit Lows; As Of Course 'Sunday Night Football' Wins". Zap2it. TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304223339/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/12/05/tv-ratings-sunday-simpsons-family-guy-get-a-big-boost-once-upon-a-time-pan-am-hit-lows-as-of-course-sunday-night-football-wins/112606/. 
  60. ^ Seidman, Robert (13 Aralık 2011). "Sunday Final Ratings: No Adjustments for 'Once Upon A Time' + Giants/Cowboys & Unscrambled CBS". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305014301/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/12/13/sunday-final-ratings-no-adjustments-for-once-upon-a-time-giantscowboys-unscrambled-cbs/113477/. Erişim tarihi: 13 Aralık 2011. 
  61. ^ Seidman, Robert (10 Ocak 2012). "Sunday Final Ratings: 'Cleveland,' 'Family Guy,' 'American Dad' Adjusted Up + Unscrambled 'The Good Wife,' 'CSI: Miami' & '60 Minutes'". TV by the Numbers. 29 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160129050349/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/01/10/sunday-final-ratings-cleveland-family-guy-american-dad-adjusted-up-unscrambled-the-good-wife-csi-miami-60-minutes/115907/. Erişim tarihi: 14 Ocak 2012. 
  62. ^ Gorman, Bill. "Sunday Final Ratings: 'The Good Wife' Adjusted up; 'Pan Am' adjusted down + Giants/Packers, Unscrambled Fox". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304061706/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/01/18/sunday-final-ratings-the-good-wife-adjusted-up-pan-am-adjusted-down-giantspackers-unscrambled-fox/116808/. Erişim tarihi: 20 Ocak 2012. 
  63. ^ Gorman, Bill (14 Şubat 2012). "Sunday Final Ratings: 'Napoleon Dynamite,' 'American Dad' Adjusted Up; '60 Minutes' Adjusted Down + 'Grammy Awards' Finals". TV by the Numbers. 24 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151024135151/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/02/14/sunday-final-ratings-napoleon-dynamite-american-dad-adjusted-up-60-minutes-adjusted-down-grammy-awards-finals/119822/. Erişim tarihi: 19 Şubat 2012. 
  64. ^ Bibel, Sara (22 Şubat 2012). "Sunday Final Ratings: 'Once Upon a Time,' 'Family Guy' Adjusted Up + Unscrambled CBS". TV by the Numbers. 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150912124107/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/02/22/sunday-final-ratings-once-upon-a-time-family-guy-adjusted-up-unscrambled-cbs/121119/. Erişim tarihi: 28 Şubat 2012. 
  65. ^ Bibel, Sara (6 Mart 2012). "Sunday Final Ratings: 'The Good Wife,' 'CSI Miami' Adjusted Up + 'Cleveland' Adjusted Down". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303222911/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/03/06/sunday-final-ratings-the-good-wife-csi-miami-adjusted-up-cleveland-adjusted-down/123070/. Erişim tarihi: 6 Mart 2012. 
  66. ^ Kondolojy, Amanda (13 Mart 2012). "Sunday Final Ratings: '60 Minutes', 'America's Funniest Home Videos', 'Once Upon a Time', 'The Amazing Race' & 'Desperate Housewives' Adjusted Up". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303184943/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/03/13/sunday-final-ratings-60-minutes-americas-funniest-home-videos-once-upon-a-time-the-amazing-race-desperate-housewives-adjusted-up/124193/. Erişim tarihi: 13 Mart 2012. 
  67. ^ Bibel, Sara (20 Mart 2012). "Sunday Final Ratings: 'Harry's Law' Adjusted Down to Series Lows; 'Desperate Housewives' Adjusted Up + Unscrambled CBS". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304081521/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/03/20/sunday-final-ratings-harrys-law-adjusted-down-to-series-lows-desperate-housewives-adjusted-up-unscrambled-cbs/125031/. Erişim tarihi: 20 Mart 2012. 
  68. ^ Gorman, Bill. "TV Ratings Sunday: 'NYC 22' Starts Low, 'Titanic' Pulls 'GCB' To Series Low". Zap2it. TV by the Numbers. 24 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151024135130/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/04/16/tv-ratings-sunday-nyc-22-starts-low-titanic-pulls-gcb-under/129171/. 
  69. ^ Bibel, Sara. "TV Ratings Sunday: 'GCB' Rises & 'Once Upon a Time' Steady-ish; 'The Good Wife' Falls to Lows, 'NYC 22' Falls Too; 'Harry's Law' Steady". Zap2it. TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303194634/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/04/30/tv-ratings-sunday-gcb-rises-the-good-wife-falls-to-lows-nyc-22-falls-too-harrys-law-steady/131325/. 
  70. ^ Kondolojy, Amanda (8 Mayıs 2012). "Sunday Final Ratings: 'Simpsons', 'Amazing Race' Finale, 'Harry's Law' Adjusted Up; 'Desperate Housewives', 'NYC 22' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304204256/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/05/08/sunday-final-ratings-simpsons-amazing-race-finale-harrys-law-adjusted-up-desperate-housewives-nyc-22-adjusted-down/132865/. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2012. 
  71. ^ Bibel, Sarah (15 Mayıs 2012). "Sunday Final Ratings: 'Once Upon A Time', Family guy’, 'Survivor' Adjusted Up; ‘Surivor: Reunion', 'Dateline' Adjusted Down". TV by the Numbers. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160311151355/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/05/15/sunday-final-ratings-once-upon-a-time-family-guy-survivor-adjusted-up-survivor-reunion-dateline-adjusted-down/134077/. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2012. 
  72. ^ Kondolojy, Amanda (22 Mayıs 2012). "Sunday Final Ratings: 'Family Guy' Adjusted Up; 'Bob's Burgers' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304232711/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/05/22/sunday-final-ratings-family-guy-adjusted-up-bobs-burgers-adjusted-down/135305/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2012. 

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]