Kullanıcı mesaj:Drrorschach

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 09:08, 25 Ekim 2013 (UTC)

Madde birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Madde birleştirme işlemini hizmetliler yapmaktadır (geçmiş de birleştirilecekse). Böyle maddeler gördüğünüzde {{Birleştir}} şablonunu kullanabilirsiniz. Bu kategoride biriken maddeler daha sonra hizmetliler tarafından geçmişleri ve tartışma sayfaları ile birlikte uygun şekilde birleştirilmektedir. Kolay gelsin.- Drgulcu 06:19, 12 Haziran 2014 (UTC)

Vikipedi:Çift maddelere bakabilirsiniz. Buraya göre aslında normal kullanıcılarda birleştirme işlemi yapabilmekte ama sayfa geçmişlerinin birleşmesi işlemi yine hizmetlilere kalmaktadır. Ben hiç yapmadım ama isterseniz bilgileri birleştirip daha sonra da geçmiş birleştir şablonu koyabilirsiniz. Drgulcu 06:34, 12 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Drrorschach![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:22, 19 Aralık 2014 (UTC)

Şeyh Seyyid Sultan Muhammed El-Konyevi[kaynağı değiştir]

  • Hızlı silinmesi için işaretledim. --Mavrikantmsj 20:05, 1 Ağustos 2015 (UTC)

Lenin eserlerini meydana getirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar Drrorschach.

Bu mesajı konu ile ilgili gördüğüm herkese atmayı istedim. Lenin şablonunda ve Lenin bibliyografyasında bulunan eksik eserlerin tamamlanması için biraz emek harcanması gerekmekte. Bunun için daha önce iş birliği proje sayfasına öneride de bulunmuştum. Buradaki arşivi oluşturabilirsek çok mükemmel bir işin ortaya çıkacağından eminim. Var olan "kırmızı" maddelerin içeriğini doldurabilirsek daha çok makale eklemeyi planlamaktayım. Ardından şablona da bir dizayn verebiliriz, fakat bu sonraki iş.

Herhangi bir makaleyi oluşturmak için diğer oluşturulan makale maddelerini referans şablon olarak alabilir ve içeriğini doldurabiliriz.

Kısacası şu an bu konuda yardım gerekli. Bu konuda yardım, emek ve özveri aramaktayım. Ne dersiniz, kolektif emekle bir şeyler ortaya çıkarabilir miyiz? --Ahmet Turhan (mesaj) 18:51, 12 Ekim 2015 (UTC)

Vikipedi:Şikayet[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi:Şikayet bölümünde 2 tane şikayetim bulunmakta. İki şikayetim de hizmetlilerle alakalı okduğundan ötürü, hizmetli olmayan kullanıcıların tartışmaya dahil olmasının faydalı olacağını düşünmekteyim. Sonuçta ortada 2 farklı hizmetli şikayeti var ve cevap veren hizmetliler aynıya yakın, garip ve sorulara cevap vermek yerine kestirip atma yoluna giden cevaplar veriyorlar. Vakit ayırıp görüş bildirebilirseniz, sevinirim. Böylelikle belki de ben belki de onlar hatalarının farkına varabilir. Mesajımı okumak için ayırdığınız zaman için teşekkürler..Ashur (mesaj) 07:30, 14 Ekim 2015 (UTC)

Abdominal gebelik[kaynağı değiştir]

Abdominal gebelik sayfasında yaptığınız değişiklik için teşekkürler ama sayfanın dış bağlantılar alt başlığı hâlâ bozuk.Bu imzasız yazı Drrorschach (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. O kısım düzeltildi, sanırım şimdi bir sorun yok. Bildirim için tşk. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 20:38, 12 Nisan 2016 (UTC)

Oy kullanın lütfen[kaynağı değiştir]

Silinmeye aday sayfalarda 'Türk dünyası' başlığı için oy kullanır mısınız? Bu ve bunun gibi sayfaları (örneğin Türk birliği vs.) troll zararlıları açıyor. [[1]] Drrorschach (mesaj) 15:50, 7 Mayıs 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı--İnternionileti 16:05, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Teşekkür ederim. Drrorschach (mesaj) 16:07, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Oy avcılığı[kaynağı değiştir]

Şu sayfayı okuyun Vikipedi:Oy avcılığı

Hadi bakalım herkese tek tek mesaj atın, sildirmeye çalışın şu içinde Türk geçen sayfaları. --Niveles (mesaj) 16:00, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Benim amacım içinde Türk geçen sayfaları sildirmek değil. Kaynakçası eksik doğrulanabilirliği olmayan ansiklopedik olmayan maddeleri sildirmek. Bir grup içinde Kürt geçen başlıkları sildirmek istiyor diğer grup içinde Türk geçen başlıkları sildirmek istiyor. Ben tarafsızım. Sadece bu iki tarafın savaşında Vikipedi'nin zarar görmesini, kalitesizleşmesini istemiyorum. Drrorschach (mesaj) 16:04, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Cevap Cevap Tam bağımsız Vikipedi kuralları oy avcılığı yapmaya izin vermiyor. En başta gösterdiğim sayfayı okuyun davranışlarınıza son verin. --Niveles (mesaj) 16:08, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Trollük faaliyetlerine devam etmeniz durumunda, değişiklik yapmanız engellenecektir. --Eldarion 16:14, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Türk Dünyası maddesini SAS'a taşımıştınız fakat silindi. Sanırım sebebi trollük. Bundan önce Ermeni Kırımı maddesi de böyle taşınmıştı ve o SAS sayfası da silinmişti. Bilgilendireyim dedim. Kolay gelsin. Bundan sonra daha mantıklı değişiklikler yapmanız dileğiyle.--Güray (İleti) 16:14, 7 Mayıs 2016 (UTC)

senin TÜRK kelimesini ne Vikipedi'den ne de dünyadan sildirmeye Gücün yetmez. Trollük faaliyetlerine son ver.--Dekolteli Kefen 19:15, 7 Mayıs 2016 (UTC)

(...) --Drrorschach (mesaj) 22:26, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Din Bu-2 (Hz. Muhammed) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Din Bu-2 (Hz. Muhammed)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Din Bu-2 (Hz. Muhammed) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 22:03, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Din Bu-3 (İslamda Toplum ve Laiklik) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Din Bu-3 (İslamda Toplum ve Laiklik)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Din Bu-3 (İslamda Toplum ve Laiklik) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 03:57, 1 Ağustos 2017 (UTC)

Din Bu-1 (Tanrı ve Kur'an) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Din Bu-1 (Tanrı ve Kur'an)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Din Bu-1 (Tanrı ve Kur'an) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 17:44, 6 Ağustos 2017 (UTC)

din karşıtlığı maddesine davetlisiniz[kaynağı değiştir]

kullanıcı ateist babilini kullananlar ve son 1 ay içinde katkı yapanları maddeye katkı yapmaya davet ediyorum. kolay gelsin. şu anki hâli ile türkiye'deki din karşıtlığına dair bir şey içermiyor. Modern primat (mesaj) 09.01, 30 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

maddenin bağlantısı: https://tr.wikipedia.org/wiki/Din_kar%C5%9F%C4%B1tl%C4%B1%C4%9F%C4%B1 Modern primat (mesaj) 09.17, 30 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)