Kullanıcı mesaj:Vakanuvis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz. --Superyetkinileti 19:31, 13 Kasım 2010 (UTC)


Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 19:09, 21 Kasım 2010 (UTC)


taysin (mesaj) 19:46, 15 Aralık 2010 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 19:44, 25 Aralık 2010 (UTC)

İyivikiler... [ho? ni!] 20:25, 25 Aralık 2010 (UTC)

İyivikiler... [ho? ni!] 20:25, 25 Aralık 2010 (UTC)

İyivikiler... [ho? ni!] 20:48, 25 Aralık 2010 (UTC)

uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--taysin (mesaj) 20:58, 25 Aralık 2010 (UTC)

Merhabalar, ilköğretim okulu isimli iki resim ile ilgili kaynak ilçe milli eğitim müdürlüğü görünüyor, ilgili sitede içeriğinin lisansını belirten bir bölüm bulunmuyor. Bu yüzden içeriğin lisansı şüpheli, ayrıca lütfen resimleri Vikipediye yüklerken resimlerin isimlerine dikkat edin. --taysin (mesaj) 20:58, 25 Aralık 2010 (UTC)

Merhaba, Akbank.jpg logosunun kendi çalışmam olarak lisanslamışsınız. Logonun telif hakları gerçekten size mi ait? Eğer öyle değilse uygun olan lisansı seçmeniz gerekiyor. İyi çalışmalar. --Dukeileti 20:30, 4 Ocak 2011 (UTC)

Sorunlu dosya[kaynağı değiştir]

Pınar (mesaj) 06:18, 8 Ocak 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Aralıkoz28,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Cubuklusporlogo.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d3 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 13:45, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 23:43, 22 Temmuz 2011 (UTC)

I. Dede 13:30, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Vakanuvis,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 16:57, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Utku TanrıvereMesaj 15:44, 10 Aralık 2011 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Utku TanrıvereMesaj 15:48, 10 Aralık 2011 (UTC)


Utku Tanrıveremesaj 20:11, 13 Aralık 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 20:12, 13 Aralık 2011 (UTC)

Gerekçesiz dosya[kaynağı değiştir]

Mutlutopuz 10:45, 1 Şubat 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 13:07, 14 Mart 2012 (UTC)

Reality 20:30, 30 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selamlar. Resmi çekilebilecek şeyleri adil kullanım çerçevesinde yükleyemiyoruz Vikipedi'ye. Bilginize. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 20:01, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Bu resimleri "kendi çekimim" demek de doğru değildir ve hoş karşılanmaz. Umarım tekrarlamazsınız.--RapsarEfendim? 20:09, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Aralıkoz28![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 05:30, 3 Ağustos 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 14:13, 6 Kasım 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:34, 13 Aralık 2016 (UTC)

Abuzer Kendigelen silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Abuzer Kendigelen) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Abuzer Kendigelen sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 12.04, 10 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Vakanuvis, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Pek çoğumuzun evinde olduğu zamanlarda, elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Zafer (mesaj - e-posta) 06.58, 23 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Guguk (dergi) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Guguk (dergi)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Guguk (dergi) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 13.25, 25 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba.

Size Guguk dergisi maddesini nereden derlediniz diye bir soru sormuştum SAS'ta. Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Kolaylıklar. Bjelica (mesaj) 16.22, 2 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar, selamlar. Az evvel cevabımı ilettim. Saygılarımla, kolaylıklar dilerim. Vakanuvis (mesaj) 09.19, 3 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Ömer Ekmekçi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ömer Ekmekçi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ömer Ekmekçi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 13.44, 27 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]