Kullanıcı mesaj:Guzelonlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

A1 | A2 | A3 | A4

Merhaba Guzelonlu. Eskici ve Oğulları kitabının iç kapağında yazara ilişkin genel bilgiler verilmiş. Orada şöyle bir cümle var: "72. Koğuş, Murtaza, Eskici Dükkânı, Kardeş Payı ve İspinozalar (Yalova Kaymakamı) adlı yapıtlarını oyunlaştırdı." Görünen o ki oyun, bu romana dayanıyor; oyunlaştıran da yazarın kendisi. İkinci konuya gelecek olursak, hayır, bu gerekçeler yeterli değil; değişkenlerin hepsi gerektiği gibi doldurulmamış. Hatta ilkine yalnızca gerekçesiz değil, kaynaksız da diyebiliriz; kaynak url cinsinden yazılmamış zira. Bence bunlara gerekçesiz şablonu konulabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar. --yabancı:Yabancı|m]] 10:20, 19 Mart 2013 (UTC)


Romanya Kupası[kaynağı değiştir]

Mesajla bana bildirmiş olduğunuz, Romanya Kupası için adil kullanım gerekçesi maddeye eklendi.

caglarctr

Ödüllü filmler[kaynağı değiştir]

Merhaba Guzelonlu. Bu haftanın işbirliği projesi olarak senin de ilgini çekeceğini tahmin ettiğim bir konu seçildi. Katılmayı düşünürsen çok sevinirim. Sevgi ve selamlar. Mukaddimeileti 07:18, 22 Nisan 2013 (UTC)

Resim Lisanslama[kaynağı değiştir]

Merhaba, rica etsem bana nasıl resimleri lisanlıcağımı adım adım anlatır mısın? (yada lisanlı yüklemeyi adım adım) --patirer (mesaj) 09:46, 31 Mayıs 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar. Bu maddenin seçkin olmamasıyla ilgili nedenlerimi net bir şekilde açıkladığımı düşünmüştüm. Bu maddenin buna rağmen hangi gerekçelerle seçkin seçildiğini bana anlatabilir misin? Çok teşekkürler, iyi günler.

Not: Açıkçası Vikipedi:Seçkin madde adayları/SM UB-14 ve Vikipedi:Seçkin madde adayları/SMS Blücher şu tartışmalarda da ben fikir birliği göremiyorum. Bence bu tartışmaların da yeniden açılması gerekir. -- Güzelonlu (mesaj) 09:12, 3 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Konuyla ilgili olarak buraya bakabilirsin. İyi günler.--RapsarEfendim? 09:18, 3 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba Tekrar. Bence yukarıda belirttiğim maddeler için uygulamada sorunlar var. Çaka Bey maddesine özel olarak da "Uygun telif hakkı statüsüne ve resimaltı yazısı veya alternatif metnine sahip, konuyla ilgili resimlere sahip olmalı." şartı sağlanmamış bir maddeye seçkin statüsü verilmiş durumda. Resim olmaması durumunda karar tartışılabilir ama yaratılabilecek resimler varken maddeye eklenmemiş durumda. O maddenin kararının tam tersi yönünde olması gerektiğinde ısrarlıyım. Öte yandan detaylarını yeterli çoğunluğun tartışmadığı SM kararları ileride de kötü örnek olacaktır. Mimar77'nin yazdıklarını okudum. Belirli bir çoğunluğun yorum yapması (mesela bir ya da iki kişi olmayan), yapmıyorsa o adaylığın uzamasını ben de destekliyorum. Mevcutta adaylıkların kapanmasında zaten dikkat edilen faktörlerdir diye biliyordum. O yüzden SM kararlarını bir kere daha değerlendirmeni rica ediyorum. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 10:54, 3 Haziran 2013 (UTC)
Genel fikir birliği oluştuğundan o yönde kapatıldı o. Resim yok eklenecek, dolayısıyla yarıda kalmış bir tartışma değil, sonlanmış bir tartışma. Eklenmesi gereken harita eklendi, "tamamen uydurma" bir biçimde hazırlanan Çaka Bey büstlerinin fotoğrafları ise olmadığından eklenemedi. Mevcut sisteme karşı bir öneriniz varsa eğer, tartışılabilir. Ancak şu anki sistem böyle olduğundan bu şekilde hareket etmek gerekiyor. Sadece bu maddelere özgü değil bu, 1, 2, 3, 4, 5 gibi birçok örneği mevcut. Topluluğun ilgi göstermemesi benim suçum değil. Ben gerekli düzenleme önerisini topluluğa sundum, ama az katılım oldu ama çok oldu, kabul edildi. Buna göre de sorumlu olarak bunları sonlandırmak benim görevim, ben de gerekenleri yapıyorum.--RapsarEfendim? 15:37, 3 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba Rapsar. Verdiğiniz örneklerin biri hariç hepsini siz benzer bir mantıkla kapatmışsınız. Birbiri ardına yaptığınız hareketlerin nasıl örnek teşkil ettiğini anlayamadım. Diğerinde ise Ahzaryamed adaylığı başarısız olarak kapatmamış, "fikir birliğine varılamamıştır." diyerek kapatmış ki sizin de yapmanız gereken de bu olmalıydı. Sorumlu olarak göreviniz yeteri kadar oy almamış ve tartışılmamış maddeler adına karar vermek olmamalı. Üzerinde tartışılmış, yorum yapılmış maddelerle ilgili eğer çok gerekiyorsa son kararı vermek olmalı. Yoksa durum SM sorumlusunun kendi değerlendirmesine göre maddelere SM yıldızı koymasına ya da koymamasına döner. Çaka Bey konusunda ise bu kadar net konuşmanız beni şaşırtıyor. Her şeyden önce maddeyi hazırlamış ve aday göstermiş kişi olarak SM olup olmadığına karar veren sorumlu olmanızı Vikipedi etiğine uygun bulmuyorum. Herhangi bir maddenin SM'liğinde bir madde nasıl daha iyi hale getirilebilir diye tartışılır. SM şartlarından biri "Uygun telif hakkı statüsüne ve resimaltı yazısı veya alternatif metnine sahip, konuyla ilgili resimlere sahip olmalı." Bu tartışmada eklenebileceğini söylenen fotoğraflar var. Bu fotoğraflar yaratılabilir durumda mı? Evet. Eklenmiş mi? Hayır. Belirttiğim şart sağlanabileceği halde sağlanıyor mu? Hayır. Bunların asla eklenemeyeceğini yazan Vikipedist kim? Sizsiniz. Bir başka karşı oy verene cevap veren ve söylediklerinin önemli olmadığını söyleyen kim? Gene sizsiniz. Son olarak maddenin seçkin olduğuna karar veren kim? Gene sizsiniz. Yeteri kadar tartışılmamış ve gene sizin hazırladığınız SM UB-14 maddesine de seçkin statüsü vermişsiniz. Bu durumda gerçekten hiçbir terslik görmüyor musunuz? Ben yukarıda örnek olarak gösterdiğiniz tüm seçimler de dahil olmak üzere yanlış bir uygulama içinde olduğunuzu düşünüyorum. SM seçimlerini takip ederim, yıllar içinde hatalı olduğunu düşündüğüm kararlar da oldu ama hiçbirinin yürütmesinde sorun görmemiştim. Oysa burada büyük bir sorun var. Umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 18:36, 3 Haziran 2013 (UTC)
Tamam işte, Ahzaryamed'in yaptığı da doğru. 1 destekle olumlu olarak kapamakla 1 karşıyla olumsuz olarak kapamak aynı şey, onu demek istediğimden o örneği verdim. Ek olarak "fikir birliğine varılamamıştır" zaten şablonun kendisinde olan bir ifade, kendi yorumu değil o (bkz.). Tekrar söylüyorum, ben bunların bu şekilde olması yönünde de topluluğun fikrini aldım zaten. Bu benim kişisel görüşüm değil, bunu sundum ve onay alındı bu konuda tartışmaya katılanlardan. Çaka Bey'e gelirsek, eklenmesi gereken iki resmi söyledin ve bunlardan birisi eklendi. Daha elden bir şey gelmiyor -ki gelebilecek olsa yapardım. Bir madde için İstanbul'daki evimden kalkıp da Çeşme'ye gidip bir fotoğraf çekecek hâlim de yok zaten. Bir de şey unutuluyor, destek demek, ben bu maddeyi okudum ve bir sorun göremedim anlamına geliyor. 10 destek olmasıyla 20 destek olması arasında bir fark yok. 1 karşı dahi olsa, ben sorumlu olarak tartışma bitsin diye bekliyorum, süreyi uzatıyorum, tıkanırsa kullanıcılara mesaj atıyorum (Olimpiyat madalyası kazanan Türk sporcular listesi adaylığına bakın, hatta ben karşıydım buna). İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 19:31, 3 Haziran 2013 (UTC)
Ben bir kere daha yanlışları sıralamak isterim.
  1. Kendi hazırladığınız bir maddenin hem tartışmacısı, hem diğer yorumların hiçbirinin önemli olmadığını/yapılamayacağını iddia edeni hem de seçicisi olamazsınız. Burada büyük bir etik problemi var.
  2. Önerinizde: "Eğer devam eden tartışma var ise biraz daha süre tanınacak, gerekirse taraflara mesaj atılacak" demişsiniz. Örneğin Çaka Bey'de fotoğraf probleminden ilk kez bahsettiğimde bana zaten cevap vermişsiniz. Ben o cevabı tatmin edici bulmamışım ki tekrar yazmışım. Bana oylamanın kapatılacağı ile ilgili bir mesaj gelmedi. Yani o adaylıkta hem maddenin hazırlayanı, değerlendireni, tartışmanın bittiğine karar vereni ve maddeyi SM seçensiniz. Sizce bu etik bir durum mu?
  3. Gene kendi hazırladığınız tek oy almış bir maddeyi SM seçmeniz etik midir?
  4. Tartışıp kullanıcıların onayını aldım dediğiniz konuda tüm kullanıcıların oy veren sayısının çok düşük olması durumunda sizin karar vermenize onay verdiğini okumadım. Öte yandan halihazırda şu anda size bu uygulamanın sorunlu olduğunu söyleyen iki kullanıcı var.

Bir kere daha sormak istiyorum: Yukarıdaki konularda gerçekten bir sorun görmüyor musunuz? -- Güzelonlu (mesaj) 05:36, 4 Haziran 2013 (UTC)

Ben bir sorun görmüyorum. Topluluğun fikrini almakta özgürsün, benim sorumluluk görevimin kaldırılması için bir tartışma da başlatabilirsin. Ben doğru olduğuna inandığım (ve zamanında tartışmacıların da desteğini aldığım) şeyleri yapmaya devam edeceğim. İyi günler.--RapsarEfendim? 06:25, 4 Haziran 2013 (UTC)
Kendi hazırladığınız maddeleri seçkin seçmekte etik bir sorun görmüyorsunuz? Doğru mu anlıyorum? -- Güzelonlu (mesaj) 07:01, 4 Haziran 2013 (UTC)
Başvuruların tek bir sonucu olması gerek, bunu kimin sonuçlandırdığı önemli değil diye düşünüyorum. Beni yazdığım (daha doğrusu benim aday gösterdiğim) maddeler bunun için bir istisna değil elbette. Ben aday gösterdim diye "torpil geçmiyorum".--RapsarEfendim? 08:05, 4 Haziran 2013 (UTC)
  • Bu arada verdiğim cevaplar, senin tarafından biraz "sert" olarak algılanmış olabilir. Bir şeylere bozulmuştum da, onun etkisi yansımış olabilir. Böyle algılandıysam da özür dilerim.--RapsarEfendim? 14:25, 4 Haziran 2013 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Merhaba Guzelonlu. Şurada yeni bir başlık açtım KM işaretinin değiştirilmesiyle ilgili. Acaba görüşlerini belirtebilir misin? İyi çalışmalar. - Seyit mesaj 15:39, 17 Haziran 2013 (UTC)


Bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

Mübarek Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Bayramlar..--Eğitmenmahmut msj 18:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Guzelonlu, resimler ve lisans ile bilgilerinin fazla olduğunu çok iyi biliyorum. Gerçi sen daha çok özgür kullanım görüntüler ile ilgileniyorsun ama elinden geldikçe adil kullanım görüntülerine de el atıyorsun. Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 20:04, 15 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:07, 12 Haziran 2014 (UTC)

Hello Guzelonlu

I would like to create Enrique Simonet but I cannot speak Turkish

I see you did a great job with José de Madrazo, will you please make Enrique Simonet?

Maybe you can copy/translate from (Enrique Simonet at Spanish wikipedia)

Thank you very much

Best regards --188.86.157.155 18:02, 1 Ağustos 2014 (UTC)

Merhaba Mavrikant. Sait Faik'in hikâye kitapları kategorisinin ismini Sait Faik öyküleri olarak değiştirip altındaki maddeleri bu kategoriye taşımışsınız. Yazarın aynı isimde hikâyeleri olduğu doğru, ancak maddeler bu hikâyelerin değil hikâye kitaplarının maddeleri. Bir gün hikâyelerin maddeleri açılırsa oluşturduğunuz kategori kullanılacaktır ama şu anki haliyle okuyucuları yanlış yönlendiriyoruz. Eğer bir itirazınız yoksa isimlendirmeyi eski haline döndürüyorum. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 14:02, 25 Kasım 2014 (UTC)

O değişiklikleri Kategori:Yazarlarına göre öyküler kategorisindeki diğer alt kategoriler ile uyumlu olması için yaptım. (İlk defa Katalitik kullanmaya çalıştım birazda zahmetli bir çalışma oldu.) 15 alt kategoriden sadece 1'inde hikaye kitabı yazıyordu. Sonuçta Hikaye ve öykü aynı anlama geliyor. Kategorideki diğer maddelere de bakarsanız onlarında kitap olduğunu görürsünüz. Hikayelerin ve kitaplarının ayrı maddeler olması gerektiğini düşünmüyorum. Sizce? --Mavrikantmsj 14:38, 25 Kasım 2014 (UTC)
Merhaba tekrar. O kategorinin (Sait Faik'in öyküleri olarak geçen kategori) altındaki bütün maddeler hikâye kitaplarının maddeleri, hikâyelerin değil. Kaydadeğer olarak düşünülen ve hakkında yeterli kaynak bulunan hikâyelerin ayrıca maddeleri açılabilir. Nitekim Sait Faik öykülerinden bahsediyoruz, bir gün bir vikipedist böyle bir işe girişebilir. Öyküler altında örneğin Salinger'ın öyküleri var ki bu maddelerde gerçekten o öyküler anlatılıyor. Bu yüzden hakkında konuştuğumuz kategorinin adı Sait Faik'in hikâye kitapları olmalı ve Sait Faik kitapları kategorisinin alt kategorisi olmalı diye düşünüyorum ben. Hikâye ya da öykü diye yazmak ise tabi ki fark etmez. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 15:26, 25 Kasım 2014 (UTC)
"Hikayelerin ve kitaplarının ayrı maddeler olması gerektiğini düşünmüyorum." sözünü Salinger'a bakınca geri alıyorum. "Yazarlarına göre öyküler" kategorisi altında öyküler de var öykü kitapları da var. Hatta önce bir dergide/gazetede yayınlanmış sonra kitap haline getirilmiş öyküler de var. Bunları birbirinden ayırmak gerçekten zor ve gereksiz kategorilendirme gibi geliyor bana. Zaten "Yazarlarına göre öyküler" kategorisi "Öykü kitapları" ve "Öyküler" kategorisi altında yer alıyor. Hadi diyelim "Sait Faik Abasıyanık öyküleri" altında yer alan 12 maddeyi kitap olarak tanımladık. Diğer yazarların öyküleri altında yer alan maddeleri ne yapıcaz? Onlar kitap ve öykü karışık şekilde duruyorlar. Gerçekten aklım karışmış durumda. Keşke hiç karışmasaydım bu işe :) --Mavrikantmsj 16:26, 25 Kasım 2014 (UTC)

Sizi özledik Guzelonlu![kaynağı değiştir]

Guzelonlu, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:25, 19 Aralık 2014 (UTC)

Meriç Soylu hakkında[kaynağı değiştir]

Kynaklar var sayın Güzelonlu Meriç Soylu hakkında ben sağlıycam ancak koruma altına alındığı için tekrar oluşturulamıyor silinmiş versiyonu geri getirilebilirse kaynaklar var yardımcı olursanız saygılar...--Yerdemir_Gökbakır (mesaj) 06:06, 30 Ocak 2015 (UTC)

Updated scripts[kaynağı değiştir]

Hi Guzelonlu. I edited your sidebar.js and monobook.js to update you to the latest version of TemplateScript, update deprecated functions and make your scripts HTTPS-compatible. I also moved monobook.js to common.js so it works in all skins. Let me know if anything breaks. :) Pathoschild (mesaj) 05:26, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Merhaba. Çok sevindim bu iddialı açıklamanıza. Ben vakit buldukça Poe maddeleriyle uğraşacağım, umarım çıkartabiliriz birkaç SM. Bu arada şimdilerde gençler mesajı görmesini istedikleri kullanıcının sayfasına bağlantı veriyor, böyle. :) Var mı aklınızda SM çalışması yapacağınız belirli maddeler? --yabancım 09:19, 4 Ekim 2015 (UTC)

Merhaba Güzelonlu.Şu ve şu dosyalar size ait. Oyunda çekilmişe benziyor. Ben merak ettim de bu resimler hangi oyunda çekildi? — OkanfanEvet benim? 14:18, 8 Mayıs 2016 (UTC)

Teşekkürler :) — OkanfanEvet benim? 06:48, 1 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba! Açtığınız maddeler için teşekkürler. Proje 13 Temmuz 2016 Çarşamba günü başlıyormuş. Bu tarihten önce yapılan katkılar sıralamada değerlendirmeye alınmayabilir. İsterseniz bu konuda proje sorumluları ile iletişime geçebilirsiniz. İyi çalışmalar. Maurice Flesier message 08:41, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba, çok teşekkürler. Yarın başlayacağını okudum ama bir daha katkıda bulunmak için fırsatım olmayabilir. Böyle güzel bir projeye desteğimi göstermek istedim. Umarım proje de çok başarılı geçer. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 08:56, 12 Temmuz 2016 (UTC)
Doğru, zaman değerli bir hazine :) Bu yönden düşünmemiştim. Size de iyi günler. Maurice Flesier message 09:17, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Vikipedi Kütüphanesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Haberin var mı bilmiyorum ama Vikipedi:Vikipedi Kütüphanesi diye bir proje mevcut. Köy çeşmesinde biraz daha detaylı bilgi var. İlgi bekleyen diğer kısımlara ek olarak şuraya elinde bulunan kaynak kitapları eklemen mümkün müdür? İyi günler.--RapsarEfendim? 21:44, 12 Temmuz 2016 (UTC)

VikiPera: Vikimaraton[kaynağı değiştir]


VikiPera: Vikimaraton
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:30-17:00, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

VikiPera: VikiKarekod Projesinin ilk ayağı olan ödüllü yarışma VikiPera İBP tamamlanmak üzere. Pera Müzesi’nin 2 sergisinde yer alan 32 tablo hakkında birer Vikipedi maddesi oluşturulması ve geliştirilmesi için düzenlenen yarışmada, tablolar ve ressamları hakkında el birliğiyle yeni içerik ürettik. Hepimizin eline sağlık!

Projenin ikinci aşaması, karekodların müzeye yerleştirilmesi olarak planlanmıştı. Bu konuda da hazırlıklar tamam. Ancak şimdilik bu ilk GLAM deneyiminden öğrendiğimiz önemli bir şey oldu: Maddelerin müzede karekodla kamuoyu ile paylaşılacak duruma gelmesi için yarışma sürecindeki üretim yeterli değil; ek bir çalışma daha gerekli.

Maddelerin daha kaliteli hale getirilmesi ve kayda değerlik sorunlarının çözülmesi için bir Vikimaraton yapılması planlanıyor. Pera Müzesi, eserler hakkında internetten ulaşılamayan bazı kaynakları İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi’nde (Tepebaşı’nda Pera Müzesi’ne 1 dk. yürüme mesafesinde) bulmanın mümkün olduğu ancak dışarıya ödünç kitap verilemediği bilgisini paylaştı. Bu sebeple, kaynakların proje dahilindeki maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için vikipedistleri bir vikimaraton etkinliği kapsamında misafir etmeyi teklif etti.

Katılabilecek deneyimli vikipedistler ile kütüphanede buluşup maddelere son halini vermek üzere ikinci bir çalışma yapacağız. Cumartesi sabah 10.30'da başlayacak olan çalışmamız akşam 17.00'ye kadar sürecektir. İstanbul'da olan her yazarımızın, ilgi duyan herkesin etkinliğe katılmasını ve maddelerin gelişimine katkıda bulunmasını istiyoruz.

Gelecek olan vikipedistlerin aşağıda bir isim listesi oluşturmasını rica ederiz. Bu sayı Pera Müzesi'ne bildirilerek gerekli düzen sağlanacaktır.

Gelecek olan vikipedistlerin taşınabilir bilgisayarlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Vikimaraton kapsamında yapılacak tüm değişiklikler VikiPera İBP yarışmasındaki puanlamanın dışında tutulacaktır.

Katılımınızı bekliyoruz! Sevgiler. --Wikimedia TKG Türkiye

Katılmak için etkinlik sayfasına kaydolun!
Bu duyuru mesajı size VikiPera İBP yarışmasında yer aldığınız için gönderilmiştir.

VikiPera: VikiKarekod İBP (ORK-KD:ERS) projesi sonuçlandı[kaynağı değiştir]

Tebrikler Guzelonlu, kazandınız!


Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) tarafından Pera Müzesi ile GLAM-WIKI kapsamında yapılan "VikiPera" iş birliği programının ilk projesi olan VikiPera: VikiKarekod İBP (ORK-KD:ERS) ödüllü yarışmanın kazananları belli oldu. Proje sorumluları ve İBP sorumlusu tarafından yapılan puanlama çalışması sonucunda sıralamada ilk 5'te yer alarak ödül almaya hak kazandınız.

Ödüllerin tarafınıza teslimi ile ilgili bilgi edinmek için wmtr@wikimedia.community adresine, kullanıcı adınızı içeren bir e-posta göndermeniz önemle rica olunur.

Etkinlik çerçevesinde yaptığınız katkılar için tekrar teşekkür ederiz.

Başka bir projede görüşmek dileğiyle. İyi vikiler! --Wikimedia TKG Türkiye

Deniz (mesaj) 10:21, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:27, 6 Şubat 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:28, 6 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba Guzelonlu, iyisinizdir umarım. Biraz ara vermişsiniz, ama yine de şansımı deneyeyim dedim. Mskyrider Vincent van Gogh maddesini çevirdi ve kırmızıları açılırsa SMA yapılabilir. Eğer bunları açmak ilginizi çekerse, listesini şurada bulabilirsiniz: Kullanıcı:Mskyrider/Van Gogh. İlgilenemezseniz de sorun değil. İyi çalışmalar. --Yabancım 12:03, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:50, 2 Nisan 2017 (UTC)

Sizi özledik Guzelonlu![kaynağı değiştir]

Guzelonlu, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


Sevgilerimle, --Madrox❯❯❯ mesaj? 18.03, 25 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Guzelonlu, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Guzelonlu, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]