Kullanıcı mesaj:Kkokturk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: St.doggo tarafından 1 yıl önce TVen silinmeye aday gösterildi başlığına

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Kkokturk. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

ki bl 17:26, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Superyetkinileti 19:02, 19 Ağustos 2011 (UTC)


Lütfen maddelere eklenmiş olan şablonları, gereği yerine getirilmeden çıkarmayınız. Bu davranışınız, vandalizm olarak yorumlanabilir. Unutmayınız ki uyarılara rağmen şablonları kaldırmak bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 5) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Emyilmesaj 15:33, 22 Ağustos 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kkokturk,

Oluşturmuş olduğunuz Bölüm listesi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 17:25, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 19:49, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Emyilmesaj 21:38, 27 Ağustos 2011 (UTC)

I. Dede 11:21, 28 Ağustos 2011 (UTC)

I. Dede 16:10, 29 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 00:08, 3 Eylül 2011 (UTC)

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Bu yaptığınız vandalizm olarak tanımlanmaktadır. Lütfen denemelerinizi deneme tahtasında yapınız. Ansiklopediye nasıl katkı yapabileceğiniz konusunda hoşgeldiniz sayfasına bakabilirsiniz. Emyilmesaj 00:44, 4 Eylül 2011 (UTC)


Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Bu yaptığınız vandalizm olarak tanımlanmaktadır. Lütfen denemelerinizi deneme tahtasında yapınız. Ansiklopediye nasıl katkı yapabileceğiniz konusunda hoşgeldiniz sayfasına bakabilirsiniz. --xrazymesaj 20:02, 6 Eylül 2011 (UTC)

Emyilmesaj 06:23, 8 Eylül 2011 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl[kaynağı değiştir]

  • Lütfen Muhteşem Yüzyıl sayfasını silmeye uğraşmayınız. Aksi takdirde engellenebilirsiniz. --Ozankra 00:24, 10 Eylül 2011 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 00:33, 10 Eylül 2011 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 14:14, 24 Eylül 2011 (UTC)

Reality 14:16, 23 Ekim 2011 (UTC)

Reality 16:59, 31 Ekim 2011 (UTC)

Madde metinlerine imza atılmasıyla ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi maddesinin altına imzanızı attığınız gördüm. Vikipediye katkıda bulunmanız tabi ki önemli ama lütfen bu davranışınızdan vazgeçiniz, zira vikipedide maddeler ya da bölümler kimsenin sahipliğinde değildir. Konuyla ilgili aşağıdaki maddeyi okumanızı tavsiye ederim.

Vikipedi:Maddelerin mülkiyeti

İyi günler

hcagri mesaj 19:05, 4 Kasım 2011 (UTC)

Merhabalar. Dizi akşam yayınlanmıyor mu?.. :) Utku TanrıvereMesaj 11:33, 13 Kasım 2011 (UTC)

Bu akşam başlayacak.

  • Biliyorum; ancak siz geçmiş zaman kullanınca şüpheye düştüm açıkçası. :) Utku TanrıvereMesaj 11:38, 13 Kasım 2011 (UTC)


behzat ç. dizisinde ahmet ugurlu, mine tugay ve yasemin öztürk adlı oyuncuların rolleri belli oldu, star tv resmi sitesinden bakabilirsiniz.--Kkokturk 21:37, 14 Kasım 2011 (UTC)

  • Kişisel olarak konuyu gayet yakından takip ettiğime dair şüpheniz bulunmasın; ancak ansiklopedik bilgi içermesi gereken katkıların yine ansiklopedik bir üslûpla yapılması gerekiyor. Utku TanrıvereMesaj 21:46, 14 Kasım 2011 (UTC)
Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyin !
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Utku TanrıvereMesaj 00:28, 22 Kasım 2011 (UTC)

Fatih Projesi[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Gökhan 00:38, 22 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba, az önceki mesajda da belirtildiği gibi Fatih Projesi adıyla açtığınız maddede telif ihlali bulunmaktadır. Bu yüzden madde silinecek. Bu şekilde Vikipedi'de barındırılması mümkün değil (bkz. Vikipedi:Telif hakları), maddeyi kendi cümlelerinizle yeniden yazmanız gerekiyor. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--Gökhan 00:54, 22 Kasım 2011 (UTC)

şu anda yazdıklarımdan kendim özet çıkardım. telif hakkı ihlali olmaısna imkan yok --Kkokturk 01:01, 22 Kasım 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kkokturk,

Oluşturmuş olduğunuz Balkon konuşması adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

i.e.msj 22:35, 22 Aralık 2011 (UTC)

Reality 16:29, 3 Ocak 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kkokturk,

Oluşturmuş olduğunuz Taci kalkavan adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

i.e. msj 03:28, 2 Şubat 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 20:35, 15 Mayıs 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kkokturk,

Oluşturmuş olduğunuz Hayatımın Rolü adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

follow 15:50, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Hatalı değişiklikleriniz[kaynağı değiştir]

Maddelere dair son dönem değişiklikleriniz izlemeye alınmış ve bazı değişikliklerinizin anlamsız, hatalı olduğu gözlemlendi. Mesela son değişikliğiniz gibi... Madde düzeltmelerinde daha dikkatli olmanız, yapacağınız değişiklik öncesi iyice düşünmeniz Vikipedi'de zaman ve emek kaybını önlemesi açısından yararlı olacaktır. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 21:06, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Reality 09:16, 14 Temmuz 2012 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız. Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. İyi Vikilemeler.
inc.еle. vposta 08:56, 12 Ağustos 2012 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - ~Tarkovsky~ 08:36, 7 Eylül 2012 (UTC)


Eğitim Sistemi Konusu[kaynağı değiştir]

Yasalaşan ve yürürlüğe giren, 10 Eylül 2012 tarihinde uygulanmaya başlanacak olan yeni eğitim sistemine dayanarak sayfayı düzelttim ancak eski haline çevrilmiş. Sizin Bu sistemin yürürlüğe girdiğinden ve uygulanacağından haberiniz mi yok, sisteme kastınızdan dolayı mı sildiniz ya da telif vs gibi bir sorunla mı karşılaştınız?

--Kkokturk (mesaj) 14:21, 7 Eylül 2012 (UTC)

Selamlar Kkokturk; telifli içerik olduğu için kaldırdım. Eklediğiniz içerik kopyala yapıştır alınıp konmuş, hatta bulduğum adresi kontrol sırasında da belirttim. Telif hakkı yasal olarak uymamız gereken, saygı duymamız gereken önemli bir konu. Yazınızdan hafifsiyorsunuz gibi algılıyorum. Yukarıdaki telif ile ilgili bağlantıları bir okumanızı salık veririm.~Tarkovsky~ 14:33, 7 Eylül 2012 (UTC)

Merhabalar. Bu sayfayı yeniden yazarken eski sürümü (kategori dahil) boşalttığınızı farkettim. Bu tür kapsamlı çalışmalarda daha önceki kişilerin katkılarından uygun olanlarını bırakmamız gerekiyor. Ayrıca kategorileri yeniden eklemeye, kalın harf kullanmamaya ve kaynak göstermeye özen göstermemiz gerekli. Bunların haricinde maddeyi oldukça güzel bir hale getirmişsiniz, teşekkürler.--Abuk SABUK msj 22:35, 9 Eylül 2012 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Güzelonlu (mesaj) 14:23, 7 Kasım 2012 (UTC)


  • Selamlar. İzmir'de yaşıyorsunuz sanırım? Çeşme yakınlarındaysanız eğer, İnönü mahallesinde yer alan Çaka Bey büstünün resmini çekmeniz mümkün müdür?--RapsarEfendim? 23:35, 26 Ocak 2013 (UTC)


  • Selamlar, size de. İzmir'de yaşıyorum evet lakin çeşmede veya çeşme yakınlarında değilim, şehir merkezindeyim. Üzgünüm. --Kkokturk (mesaj) 12:06, 27 Ocak 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Kkokturk, vikipedi politika ve yönergelerini bilen bir kullanıcı olduğundan dolayı sana konu ile ilgili mesaj atmadan yapamadım. Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten büyük çapta topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 23:05, 15 Eylül 2013 (UTC)

Sosyal medya (platform)[kaynağı değiştir]

Selamlar, Sosyal medya ve Sosyal medya platformu maddelerini Sosyal madde (platform) başlığı altında birleştirmek istemişsiniz sanıyorum, ancak yanlış bir yol izlemişsiniz. Öncelikle belirtmem gerekir ki; bu tür işlemlerden önce tartışma sayfasında bir konsensüs oluşmasını beklemek durumundayız. Ayrıca sayfa içeriklerini, bir diğer madde içeriğine aktarmadan boşaltmak ve geçmiş birleştirme talebinde bulunmadan yönlendirme yapmak uygun değil. Geçmişi olan maddelerin aktarılarak, yönlendirilmeden önce geçmişlerinin birleştirilmesi gerekmektedir. Lütfen işlemi tekrar etmeden, tartışma sayfasında konsensüs sağlamaya çalışınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:56, 20 Eylül 2013 (UTC)

Öğrenci andı[kaynağı değiştir]

Selamlar Kkokturk. Öğrenci andı (Türkiye)‎ maddesinde yapmış olduğunuz değişikliği geri aldım. Malumunuz öğrenci andı genelgeyle düzenlenmiş ve bu nedenle aynı şekilde kaldırılabilir. Kısacası bu durum yasaklandığı anlamına gelmemektedir. Bu veya benzer bir düzenlemenin, ilgili mevzuatta açık bir şekilde yasak olduğu ifade edilmedikçe yasaklanmıştır diyemeyiz. Bilginiz olsun istedim. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 03:29, 1 Ekim 2013 (UTC)

ilk türk filmi[kaynağı değiştir]

arkadaşım sinema öğrencisiyim. araştırma yağpmak için wikipedia yı kullanacaktım. Ayastefanos'taki Rus Abidesi'nin Yıkışı filmi ilk Türk filmi değildir. Weinberg yapımcılığında Uzkınay yönetmenliğinde 1914te çekilmiş ve gösterilmiştir. Ama aynı yıl içinde ondan önce Himmet ağanın İzdivacı çekilmiş ancak savaş nedeniyle 1918'de gösterilmiştir. Bu açıklamayı da ekledim, ona ramen geri aldın.

İlle kaynak istiyorsan kullandığım kitap: Türk sinema tarihi-fikret hakan.

başkası araştırma yapsa yalan yanlış bilgi edinecek. lütfen, burası forum sitesi değil. doğru bilgi içermek zorundadır bu site.Bu imzasız yazı Kkokturk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Burada görülebileceği gibi aksi yönde de veriler mevcut. Kaynak göstermeniz gerek eklediğiniz bilgiler için. Bir de bunları film olarak nitelemek doğru mudur? Sinemada falan yayınlanmış mı? Himmet ağanın İzdivacı'nı bilmiyorum ama abidenin yıkılışı pek film gibi gelmedi bana.--RapsarEfendim? 17:06, 7 Kasım 2013 (UTC)
sinema öğrencisiyim, bize öğretilen bilgi benim düzelttiğim şekilde. kitabı adını da verdim. fikret hakan araştırmaları ve tespitleri ile bunu kanıtladı. sayfaları tekrar değiştirdim. kaynak olarak kitabı belirttim. isteyen alıp okuyabilir kitabı. google'a ilk türk filmi bilmemne yazarsan tabi ki o yönde bilgiler çıkar. bu olay plütonun gezegen olup olmama olayına benziyor. gezegen olmadığı kanıtlandığı halde hala ona gezegen diyen kaynaklar var.Bu imzasız yazı Kkokturk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Oyuncu olan Fikret Hakan'dan mı bahsediyorsunuz? Kendisi neye dayanarak bunu demiş acaba? Esas önemli olan o. Bir de filmin tamamlandığı tarihe bakılmalı, çekimine başladığı veya vizyona girdiği tarihe değil. İkisi arasındaki mukayesede bu nokta da göz önünde bulundurulmalı.--RapsarEfendim? 17:23, 7 Kasım 2013 (UTC)
o iş öyle yürümüyor ya, neyse. bildiğinizi yapın.

Selamlar Kkokturk. Az önce Yassıada maddesine yönelik taşıma işleminizi gördüm. Ancak bu işlem sorun yaratabilir. Zira Yassıada maddenin en bilinen adı. Bu nedenle madde ismini Yassıada olarak bırakıp, Demokrasi ve Özgürlük Adası maddesinden buraya yönlendirme versek daha doğru olacaktır. Yani yaptığınız işlemin tam tersi. Örneğin Çınarcık, Yalova değil de bilinen ad olarak Çınarcık kullanıyor oluşumuz gibi. Değil mi ? Bir de bu isim tarihi bir ad bu nedenle bazı maddelerde okuyucularda anlam karışıklığına yol açabilir diye düşünüyorum. Beyazmavi ileti 18:07, 7 Kasım 2013 (UTC)

Anladım, haklısınız. Ancak maddenin İÇİNDE Demokrasi ve Özgürlük Adası olarak da bahsedilmesi gereklidir. Teşekkürler, uyarı ve düzeltme için. --Kkokturk (mesaj) 01:45, 8 Kasım 2013 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. kibele 22:08, 12 Aralık 2013 (UTC)


engellendiniz[kaynağı değiştir]

defalarca uyarıldığınız halde telifli içerik eklemeyi sürdürdüğünüz için engellendiniz. tekrarlamayın lütfen. --kibele 21:40, 4 Ocak 2014 (UTC)

Hakan Bey silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Hakan Bey) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hakan Bey sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 19.33, 19 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

TVen silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TVen) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TVen sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --~stdoggo 21.22, 28 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.