Kullanıcı mesaj:Cenk Çetin/0007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

parametre güncelleme[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın HastaLaVi2, şu sayfalarda bu işlemi tekrarlamanız gerekecek zira sayfalar vandalizme uğramıştı. Merhaba Cenk. defaten türkiyedeki tüm diğer animasyon stüdyolarını eklememe rağmen her seferinde silindi. acaba nedir gaye ? eng sürümüne bakacak olursanız her bir stüdyo yayınlanmış durumda. gaye nedir ? ülkedeki bir kaç stüdyonun iş yapması başarı sağlaması sizi neden rahatsız ediyor ? Bırakın ülkenin bireyleride bir şeyler yapsın. Grafik2000 ve Siyah martının ayrıcalığı nedir ?

Bildirim için teşekkürler, işlemi hallettim. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 22:19, 3 Şubat 2017 (UTC)

Selam Ryan O'Reily, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Biliyorsunuz ki size yardım etmekten zevk duyarız. :) Merhaba Cenk. defaten türkiyedeki tüm diğer animasyon stüdyolarını eklememe rağmen her seferinde silindi. acaba nedir gaye ? eng sürümüne bakacak olursanız her bir stüdyo yayınlanmış durumda. gaye nedir ? ülkedeki bir kaç stüdyonun iş yapması başarı sağlaması sizi neden rahatsız ediyor ? Bırakın ülkenin bireyleride bir şeyler yapsın. Grafik2000 ve Siyah martının ayrıcalığı nedir ? Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Tekrardan tebrikler. Haydi kolay gelsin. chansey Mesaj 10:44, 6 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Chansey, desteğiniz için teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 12:20, 6 Şubat 2017 (UTC)
  • Bir tebrikte benden.Aramıza hoşgeldiniz :) King EdizS! Efendim? 22:40, 18 Şubat 2017 (UTC)

Yaptığınız hatanın nedeni??[kaynağı değiştir]

Cenk bey Ziraat bankası ile ilgili yaptığım değişikliği silmişsiniz kaynak göstermeme ve haberin %100 doğru olmasına rağmen neden sildiğinizi sorabilirmiyim!Bu imzasız yazı İnsanlopedi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sn. İnsanlopedi, değişikliğinizi yapıcı bulmadığım için reddettim. Vikipedi:Biçem el kitabına uygun düzeyde ref etiketlerini boş bırakmadan tekrar eklemeyi deneyiniz. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 18:56, 6 Şubat 2017 (UTC)

Amaç bilgi güncelleme ve düzeltmek.[kaynağı değiştir]

Yaptığım düzenlemede kural olarak hata görülürse bu hatayı görüp düzeltmek yerine, yapılan kanun değişikliği hakkında insanları bilgilendirecek o mesajı neden sildiniz? Bu imzasız yazı İnsanlopedi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Hangi bilgiyi sildiğimi bana mesaj yoluyla iletir misiniz? --Ryan O'Reily (mesaj) 20:28, 6 Şubat 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Bekleyen değişiklikler ve kategori düzenlemeleri için teşekkürler. [evolutionoftheuniverse] @trwiki 04:58, 9 Şubat 2017 (UTC)

Yabancı dildeki maddelerin silinmesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Ryan O'Reily, yabancı dilde yazılmış maddeler eğer başka bir Wikimedia projesinde yer alıyorlarsa VP:HS#M2 ile silinebilirler. Başka bir Wikimedia projesinde yer almıyorlarsa {{Türkçe değil}} şablonu konulur. Bu kuralı uygularken en iyisi maddeye katkı sağlayan kullanıcılarla iletişime geçerek çeviriye devam edip etmeyeceklerini öğrenmektir. Kolay gelsin. :) --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 06:04, 9 Şubat 2017 (UTC)

  • Merhaba sayın evolutionoftheuniverse, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, bu konuda dikkat edeceğim. Tekrardan teşekkürler... --Ryan O'Reily (mesaj) 06:08, 9 Şubat 2017 (UTC)

Kaynakların silinmesi hk.[kaynağı değiştir]

Hürriyet gibi Türkiye'deki en güvenilir haber kaynaklarınndan birinden eklediğim referansları maalasef sildiğinizi gördüm. Lütfen geri ekleyebilir misiniz? Wikipedia'ya katkı yapmaya çalışıyorum ama yaptığım katkı ne yazık ki anlaşılmayan şekilde, adeta bir ansiklopediyi silgiyle siler gibi çıkarılıyor. Kavas (mesaj) 09:43, 11 Şubat 2017 (UTC)

  • Merhaba sayın Kavas, Fırat Kalkanı maddesinde bekleyen kaynaksız içerik eklemeleri sebebiyle değişiklikleriniz reddedilmiş olabilir, kaynaklar ile tekrar ekleyin inceleyim. Saygı ve sevgilerimle... --Ryan O'Reily (mesaj) 09:54, 11 Şubat 2017 (UTC)
Merhaba Cenk. defaten türkiyedeki tüm diğer animasyon stüdyolarını eklememe rağmen her seferinde silindi. acaba nedir gaye ? eng sürümüne bakacak olursanız her bir stüdyo yayınlanmış durumda. gaye nedir ? ülkedeki bir kaç stüdyonun iş yapması başarı sağlaması sizi neden rahatsız ediyor ? Bırakın ülkenin bireyleride bir şeyler yapsın. Grafik2000 ve Siyah martının ayrıcalığı nedir ? Maalasef eklediğim kaynakları görmüyorsunuz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Bu haksız ve rahatsız edici, özensiz durumda bir değişiklik olmadığını düşünerek duruma hizmetli müdahalesi istedim. Kavas (mesaj) 09:56, 11 Şubat 2017 (UTC)
Sayın Kavas, Maalesef oraya bilgi ekleyen tek kişi değilsiniz, farklı kullanıcılarında kaynaksız eklemeleri var onlarda dahil toplu reddetme sonucu bir hata oluşmuş olabilir. Bu nedenle tekrar ekleyin kontrol edip onaylayım. --Ryan O'Reily (mesaj) 09:58, 11 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

Zeynep Işık[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Zeynep_I%C5%9F%C4%B1k İçerik değiştirdim maddeyi tekrar kontrol edermisiniz sayın Reilly...--Kostantinopulos... (mesaj) 10:34, 12 Şubat 2017 (UTC)

Maalesef hala telifli içerik bulunmakta sayın Kostantinopulos tekrar deneyin. --Ryan O'Reily (mesaj) 10:59, 12 Şubat 2017 (UTC)

Özgür Dogruöz (şarkıcı)[kaynağı değiştir]

merhabalar sanatçı Discogs da kayıtlı..Ayrıca kültür bakanlıgı onaylı bandurollu 2 adet albümü vardır.neden hızlı silme olarak ekliyorsunuz.Lütfen geri alabilirmisiniz. * Discogs'ta Özgür Doğruöz diskografisi Bu imzasız yazı Konzara (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın Konzara, lütfen Vikipedi:Kayda değerlik (müzik) sayfamızı okuyunuz. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 17:17, 12 Şubat 2017 (UTC)
  • Sayın Ryan O'Reily Kaynakburaya bakarsanız nedemek istediğimi anlarsınız.wikipedia içinde sadece Discogs kaynaklı birçok sayfa var.ilgilenirseniz çok sevinirim.

Katkımın geri alınması[kaynağı değiştir]

Refik Halit Karay maddesine yaptığım bilgi eklemesini hangi gerekçe ile sildiniz acaba ?

Tarih (mesaj) 18:17, 12 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Tarih, ilk değişikliğinizde nedensiz içerik çıkarımı yapan birinin değişikliğinin yanında bir değişiklik yaptığınız için toplu reddetme sonucu silinmiştir. İkinci eklemeniz ise yine deneme amaçlı değişiklik yapan bir kullanıcınıyla birlikte toplu reddetmeye takıldığınız ve kaynaksız bilgi eklentisi yaptığınız için silinmiştir. Şimdi kaynakları ile birlikte tekrar ekleyiniz. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 18:21, 12 Şubat 2017 (UTC)

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Merhaba Cenk. defaten türkiyedeki tüm diğer animasyon stüdyolarını eklememe rağmen her seferinde silindi. acaba nedir gaye ? eng sürümüne bakacak olursanız her bir stüdyo yayınlanmış durumda. gaye nedir ? ülkedeki bir kaç stüdyonun iş yapması başarı sağlaması sizi neden rahatsız ediyor ? Bırakın ülkenin bireyleride bir şeyler yapsın. Bu imzasız yazı Oliviadurak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Oliviadurak, lütfen Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) sayfamızı okuyun, tekrar deneyin... Bizde bu ülkenin bir bireyleri olarak ücretsiz, gönüllü olarak zamanımızı buraya veriyoruz. Lütfen bakış açını değiştir ve uzlaşmaya bak, kurallarımızı oku maddeni tekrar yaz. İlgini çekerse başka maddeleri de eklemeye devam et. --Ryan O'Reily (mesaj) 00:50, 13 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba TAHA ÖZER Sayfası için gerekli düzenlemeyi yaptık ilgilenebilir misiniz. Saygılarımla Bu imzasız yazı Erenguvn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Maddeleri okudum ancak bir eksik göremedim. Lütfen problemi erenguvn@gmail.com yada info@tahaozer.com'a yollar mısınız

  • Sayın Konzara, halledilmiştir, bilgilendirme için teşekkür ederim. --Ryan O'Reily (mesaj) 00:51, 13 Şubat 2017 (UTC)

Hititler sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar. Hititler sayfasında küçük bir hata düzeltmesi yapmıştım. Değişikliğin sebebi mısır hiyeroglifine hattice yazı olarak başlık atılması. Aslında Mısır hiyeroglifinde "hatti"lerden bahsedilen bir bölüm alıntılanmış. Düzeltmede nereden alıntılandığını da belirttim. Kısacası yazı hattice değil, mısır hiyeroglifi. Yeni üye olduğum için alışmaya çalışıyorum. Bir şeyi yanlış yapıp kuşku uyandırmış olabilirim. Ama zaten imajın kaynak dosyasında ingilizce yazıyor doğrusu. Ben sadece türkçeye çevirdim. Tekrar göz atarsanız iyi olur. Çünkü bariz bir şekilde yanlış bilgi.

Düzeltmiş olduğum ve kabul edilmeyen "Hattice" yazı şeklinde atılan başlık şu imaj için atılmış: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Hatti_-_xttA.png İmajın tanım bölümüne bakarsanız zaten yazdığım şeyin ingilizcesini göreceksiniz: Merenptah Stele (Israel Stele): the name Hatti written in hieroglyphs as it appears on the stele (mirror view) in line 26 (context: Hatti is pacified). Merenptah steli sayfası da şurada: https://tr.wikipedia.org/wiki/Merneptah_Steli

İyi çalışmalar dilerim. Bu imzasız yazı Sametilgin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Selamlar sayın Sametilgin, lütfen tekrar ekleme yapın bu alanda bilgili bir devriye tekrar kontrol etsin. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 09:33, 14 Şubat 2017 (UTC)

Koma Se Bira maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Ryan O'Reily. Öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. Koma Se Bira maddesi kaynaklandırılabilecek gibi görünüyor, maddenin geliştirilmesi için belli bir zaman beklenmeli. Veyahut SAS adaylığına çıkarılıp ilgili kullanıcıların kayda değerliğini ispat etmesi yoluna gidilmeli. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:44, 14 Şubat 2017 (UTC)

Bunun için kayda değerlik şablonunun kalması şimdilik yeterli gibi, daha önce benzer müzik gruplarını kaynaklandıran @Kibele belki konu ile ilgilenebilir. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:54, 14 Şubat 2017 (UTC)

Kulanıcı katkıları[kaynağı değiştir]

Kulanıcı katkılarını silme işi le ilgileniyormusunuz ? İlgileniyorsanız benim katkılarımı silebilirmisiniz Bu imzasız yazı 176.240.74.203 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Hayır öyle bir yetkim yok. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 16:56, 14 Şubat 2017 (UTC)

boy göstermek[kaynağı değiştir]

Münir Nurettin Selçuk maddesinde, sanatçının oynadığı filmler anlatılırken "boy gösterdi" ifadesi kullanılıyordu. Bunu silip "rol aldı" şeklinde düzeltmiştim. Tarafınızdan silinip terkar "boy gösterdi" ifadesi eklenmiş. Lütfen bana söyler misiniz, bugüne kadar hangi ciddi Türkçe ansiklopedideki biyografide "boy gösterdi" ifadesine rastladınız: Britannica, Meydan Larousse, Hayat?


sanalyazici----

  • Merhaba sayın Sanalyazici, eklediğiniz içerikler o sebeple değil kaynaksız olduğu için reddedildi. --Ryan O'Reily (mesaj) 21:21, 14 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Düzeltmen Yıldızı
Merhaba, Reis Filminin yapımcı bilgisi sayfa içeriğindeki metinde hatalı şekilde yer almaktadır. Filmin yapımcı şirketi Kafkasör Film Akademisi Sanayi Ticaret A.Ş. ve Temel Kankıran'dır.

Gerekli düzenlemelerin yapılmasını rica ederim Herrsakrak (mesaj) 13:45, 15 Şubat 2017 (UTC)

Yüzyıllık Markalar Derneği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Neden bu sayfayı hızlı silmeye eklediğinizi öğrenebilir miyim? Uzun zamandır derneğimiz hakkında bilgi eklemeye çalışıyoruz ve sürekli siliniyor. İçeriği değiştirdiğim halde neden hala kayıt için kabul edilmediğini izah ederseniz gerekli düzenlemeleri yapmak isterim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Est1923 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tekrar merhaba Sayın Ryan O'Reily, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu maddeyi daha önce okuduğum için ilk halinden daha farklı bir formatta hazırladım, ikincil kaynak oluşturacak içeriğinde derneğimizden bahseden (dernek, üniversite, vakıf...vb.) referansları ekledim, sayfalarına bağlantı oluşturdum. İkincil kaynak sayılması açısından hazırladığımız 100 yıllık marka tarihlerini anlatan kitabımız da bulunuyor, hazırladığım metinde referans olarak gösterdim. Reklam olarak işaretlendiği için eski metinde bulunan dernek üyesi markalarımızı kaldırdım. Buna rağmen yine reddedildi. Örnek olsun diye farklı dernek sayfalarını araştırıyorum, aralarında sadece kendi sayfalarını referans gösterip iki satır açıklaması olanlar da var. Onlar kayda değer bulunurken neden bizim maddemizde olmuyor sebebini çok anlayamadım açıkçası. İçeriği dolu olan diğer sayfaların yapısında yeni bir yazı daha hazırlayacağım. Ekstra nasıl bir değişiklik yapmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim. Saygılarımla. --Est1923 (mesaj) 06:26, 16 Şubat 2017 (UTC)Est1923

Merhaba. Birçok maddeye yeni kategoriler eklediğinizi gördüm son değişikliklerde. Özellikle eşadlı kategorilerde yani madde adı ile aynı adlı kategoriler (örn:Kategori:Fransa, Kategori:Adolf Hitler gibi) konusunda bir tartışma var şurada. Bu konuda henüz bir konsensüs oluşmuş değil zira overcat (aşırı kategorilendirme)'nin görsel olarak iyi görünmeyeceğini ve fazla kategorinin bir zararı olmayacağını düşünen bir kitle var. Özellikle ülke maddeleri, tanınmış ve interwiki olarak geniş bir yelpazede yer alan biyografi maddelerinde kategori eklemeyi tartışma sonuçlanıncaya kadar askıya almanızı rica ediyorum. Ayrıca tartışmalı ve sağlam kaynak gereken (örn:bir örgütün devrimci veya ..milliyetçisi olduğu veya bir biyografi için kişinin ateist olduğu vs..) kategorilerde enwiki'nin bazen güvenilir olmayabilecegini söylemeliyim. Çünkü orada bir sürüm kontrolü mekanizması yok ve değişiklik geri alınma süreçleri uzayabiliyor. Eğer sizde bu konuda fikir beyan etmek isterseniz ilgili tartışma da görüşünüzü belirtebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Maurice Flesier message 18:53, 15 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Maurice Flesier, kategori eklemelerde önerilerinizi dikkate alacağım. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 18:57, 15 Şubat 2017 (UTC)
Teşekkür ederim Ryan. Yalnız bütün maddelerde bir kat eklemeyi durdurmanı istemem, sadece eşadlı ve tartışmalı kategoriler. Yanlış anlaşılmaya yol açmak istemiyorum. Yeni maddeler bence kategori ekleme için iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum. --Maurice Flesier message 19:13, 15 Şubat 2017 (UTC)
Anlayabiliyorum sayın Maurice Flesier, uyarınız için tekrar teşekkürler. --Ryan O'Reily (mesaj) 19:26, 15 Şubat 2017 (UTC)
Bu arada sayın demene gerek yok Ryan. Sizli-bizli iletişimi tercih ederim ama "sen" de diyebilirsin ya da Maurice da diyebilirsin fark etmez. Sayın ifadesi, hepimiz bir topluluğun üyesi ve eşit statüde olduğunuz için fazla resmi geliyor bana. --Maurice Flesier message 19:40, 15 Şubat 2017 (UTC)

Anil Sural. Başlığını neden sildiniz Cenk Bey. Kendisi takip bir gazeteci kaynaklar var yazılar röprotajlar.. Nazli Keten (mesaj) 08:32, 17 Şubat 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldin. Son değişikliklerinden en az biri, örneğin Katrina Kaif adlı maddeye yaptığın, yapıcı değildi ve geri alındı ya da silindi. Herkes Vikipedi'ye katkı yapmakta serbesttir fakat lütfen politikalarımızı ve rehberlerimizi gözden geçir. Bunun için, aynı zamanda yapıcı değişiklik hakkında yardımcı olan, karşılama sayfasını okuyabilirsin. Eğer deneme yapmak istediysen, lütfen bunun için Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Son zamanlarda sürüm değişikliklerini inceleme konusunda sürekli değişikliklerimi geri alıyorsunuz vandal sürümü geri aldığınızdan şüphem yok fakat bunun dışında yapılan yararlı değişiklikleri tekrar maddeye koymuyorsunuz daha dikkatli olmalısınız --By erdo can • msj 14:12, 17 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın By Erdo Can, Danslarıyla büyüleyen aktirisin akla gelen ilk gelen dansları cümlesini ansiklopedik buluyorsanız lütfen kendiniz ekleyin. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 14:24, 17 Şubat 2017 (UTC)
Tek bir değişiklikden bahsetmiyorum örnek olarak bu maddeyi verdim zaten hem ben AWB ile bu sayfada birkaç yerde değişiklik yapmışım --By erdo can • msj 14:38, 17 Şubat 2017 (UTC)
Bekleyen değişiklikler kabul edilebilir seviyede değildi lütfen tekrar deneyin. --Ryan O'Reily (mesaj) 14:46, 17 Şubat 2017 (UTC)
Aynı hatayı bu maddede de yaptınız bekledim fakat yaptığım olumlu değişiklikliği tekrar eklemediniz. Değişiklik inceleme konusunda yeterli olmadığınızı düşünüyorum ve konuya ilgilenmesi için bir hizmetli olan @Vikiçizer'i de davet ediyorum. --By erdo can • msj 14:48, 28 Şubat 2017 (UTC)
Sayın By erdo can, kaynaksız eklentilerle birlikte kendi yapıcı değişikliğinin aynı anda eklenmesini mi istiyor anlayamadım. Bu bir hata değil toplu reddetmenin sonucudur. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 14:52, 28 Şubat 2017 (UTC)
Yaptığınız toplu reddetmeler olumlu değişiklikleri de kaldırıyor bunu anlayamadınız galiba. Size diyorum ki kaldırdığınız olumlu değişiklikleri(eğer eklenebiliyorsa) kendiniz tekrar ekleyin --By erdo can • msj 15:11, 28 Şubat 2017 (UTC)
10 tane boş eklenti varsa 1 tanede olumlu vardır, o olumlu için hepsini kabul edemem ve o olumlu değişikliği tekrar eklemek gibi bir zorunluluğum yok. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 15:17, 28 Şubat 2017 (UTC)

Bu madde konusunda benden hızlı davrandınız :) İyi akşamlar, iyi vikiler! chansey Mesaj 19:53, 17 Şubat 2017 (UTC)

  • Merhaba sayın Chansey, hızlı olmak iyidir, sayfada kişiyi kayda değer kılacak herhangi bir unsura rastlanmamıştır. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 19:57, 17 Şubat 2017 (UTC)
Bu konuda bazen hızlı olmanın özellikle yeni açılan maddelerde sıkıntı olabileceğini ve yeni katılan ve henüz madde yazmayı dahi bilmeyen (bu mazur görülmeli elbet) kullanıcıları geldiği gibi kaçırabilir. Bugün dikkat ettiğim Zelandiya ve M74 Zırhlı Kurtarma Aracı maddelerindeki hs etiketlerinin ne kadar doğru olduğu oldu. Yeni açılan maddelerde açan kullanıcıya mutlaka mühlet verilmeli. Kimse 10dk'da 5.000 baytlık maddeyi tek bir seferde oluşturmak zorunda değil. Gerekirse şüpheli madde izleme listesine dahil edilir eğer bir gelişme görülmez, kaynak eklenmez ise hs etiketi eklenir veya SAS'a çıkarılır. Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olmanızı ve VP:İNOV'a fırsat vermenizi rica ediyorum. --Maurice Flesier message 21:55, 17 Şubat 2017 (UTC)
Sayın Maurice Flesier, geliştirmek isteyen belirtiyor, ekleme yapıyor, etiket kaldırılıyor ancak Vikipedinin belirli kriterleri olduğunu unutmamak gerek. İyi niyetiniz tüm üyelere örnek teşkil edecek seviyede, tekrardan saygılarımı sunarım... --Ryan O'Reily (mesaj) 22:13, 17 Şubat 2017 (UTC)
Merhaba @Ryan O'Reily ve @Maurice Flesier, Ping atılmadığından ötürü geç cevap veriyorum. HS dikkatli kullanılması gerekli bir araçtır, mutlaka gerekli kontroller sağlandıktan sonra konulmalıdır, mevzu bahis maddeyi araştırmak ve devamında HS etiketlemek gereklidir. Kaç madde hatırlıyorum KD ama gerekli kaynaklandırma yapılmamış. Evet tüm bunlar yeni bir kullanıcımızın tecrübesizliğinnden olabilir, bu sayın kullanıcımızın belirttiği gibi kişileri soğutabilir. Bunun önüne geçmek için yeni kullanıcıların maddesi silinmek için işaretlendiyse mutlaka bir bilgilendirme mesajı atılmalıdır diye düşünüyorum, yukarıda belirtilen maddeyi açan kullanıcıya da ben bilgilendirme yapıtım. Lakin öyle maddeler açılıyor ki reklama yönelik olduğu belli ve KD olmadığı net. Bunlara taviz verilmemesi gerektiği kanaatindeyim. chansey Mesaj 10:33, 18 Şubat 2017 (UTC)

Eşad kategoriler hakkında devam eden tartışma konusunda sizi daha dün bilgilendirmiştim. Bugün ise hiç bir şey olmamış gibi aynı tutumu sürdürdüğünüzü gördüm. HS etiketine gelince, açan kullanıcının tartışma sayfasında zaman istediği maddeler hızlı silinmez. Bunun yanında güvenilir kaynaklar ile desteklenen içerikleri geri aldığınızı tespit ettim. Bunları ve son değişiklik savaşını bir hizmetliye rapor etmek durumundayım. --Maurice Flesier message 00:07, 18 Şubat 2017 (UTC)

  • Bir değişiklik savaşı yok, gerekçeniz var ise öne sürersiniz. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 00:09, 18 Şubat 2017 (UTC)

Bedriye Tunçsiper[kaynağı değiştir]

Merhaba Cenk Bey, Bedriye Tunçsiper sayfasını HS olarak etiketlemişsiniz. VPː AKADEMİSYEN gereğince, rektörlerin kayda değer olduğunu kabul ediyorduk. Acaba, değişikliğinizi geri alabilmeniz mümkün mü? thecatchercintherye Mesaj 10:08, 18 Şubat 2017 (UTC)

  • Teliften dolayı hızlı silinmesi istenmiştir, telifli metni kaldırarak etiketi de kaldırabilirsiniz... İyi çalışmalar dilerim. --Ryan O'Reily (mesaj) 10:15, 18 Şubat 2017 (UTC)
İçeriğin telifli olduğunu fark etmiştim. Tam değişiklikleri yaparken siz de fark etmişsiniz, denk geldi. Telifli içeriği çıkarıp başlığı taslak hale getirdim. Değişiklikler ve eklemeler bu sürümden sürdürülsün artık. İyi çalışmalar thecatchercintherye Mesaj 10:17, 18 Şubat 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Maurice Flesier. Bilmeni isterim ki son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler!


Maurice Flesier message 23:36, 18 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Maurice Flesier, kaliteyi korumak zorundayız. --Ryan O'Reily (mesaj) 23:38, 18 Şubat 2017 (UTC)
Gönüllülük esasının olduğu bir ortamda insanlar düzinelerce seçkin statüde madde açmak zorunda değil. Yeni kullanıcıların madde oluşturma konusunda taviz verilebilecek küçük hataları ve bir devriyenin de buna yardımcı olması kadar doğal bir durum olamaz. Keyfi HS etiketlemeleri, kaynaklı içerik çıkarma ve yanlış değişiklik özeti kullanımı ile yeni kullanıcılara mobbing uyguluyorsunuz şu anda. Devriyelik yetkilerinizin acilen alınması gerekiyor. --Maurice Flesier message 23:48, 18 Şubat 2017 (UTC)
  • Sayın Maurice Flesier, ben sorumluluğumu en iyi şekilde yerime getirdiğime inanıyorum, isnat ettiğiniz şeyleri de izah etmiştim. Yinede öyle düşünüyorsanız lütfen gereğini yapmaktan çekinmeyin. Vikipedi:İyi niyet varsayın sayfamızı okuyun derim, her şey Vikipedi için :) Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 23:53, 18 Şubat 2017 (UTC)

Angut kusu hakkinda ne biliyorsun. Hangi ulkelere seyahat gerceklestirdin, hangi dilleri biliyorsun. Yeterince arastirma yapabiliyor musun Son of Anarchie (mesaj) 19:31, 19 Şubat 2017 (UTC)

  • Merhaba sayın Son of Anarchie, bu mesajınızı iyi niyetle yazdığınızı kabul ediyor, merak ettiğiniz için sorduğunuzu varsayıyorum. Angut kuşu 58–70 cm boyunda olup, 110–135 cm kanat genişliğine sahip bir kuş türüdür. Emlak sektörüyle ilgili olduğum için bir çok ülkeye seyahatte bulundum, başlangıç seviyesinde Arapça, iyi derecede İngilizce, ana dil olarak Türkçe ve Pomakçayı bilmekteyim. Pomakçadan dolayı bir çok Slav dilini iyi kötü anlayabilirim. İnternet ve genel araştırma kaynaklarına ulaşabildiğim için %100 oranda merak ettiklerimi araştırabiliyorum. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 19:45, 19 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba. Bir süredir aktif değildim kusura bakmayın. Geri döndüğünüze sevindim, olumlu katkılarınızın devamı dileğiyle...--RapsarEfendim? 20:53, 19 Şubat 2017 (UTC)
Merhabalar, tekrardan teşekkür ederim sayın Rapsar. İyi geceler dilerim... --Ryan O'Reily (mesaj) 21:00, 19 Şubat 2017 (UTC)

Sayın Ryan O'Reily kaynak olmadığı gerekçesi ile Kurtlar Vadisi Pusu sayfasını değiştiremiyorum tamam kabul ama daha önce değişiklik yapanlar da kaynak kullanmamış onların değişklilğini niye kabul ettiniz ? Bu imzasız yazı 61Çakır61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın 61Çakır61, onları ben kabul etmedim, sizde lütfen kaynaksız içerik eklemeyin. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 21:49, 19 Şubat 2017 (UTC)


Onlar eklemiş ama Sayın Ryan. Bu imzasız yazı 61Çakır61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Revizyonu kabul eden devriyelere mesaj atabilirsiniz. --Ryan O'Reily (mesaj) 21:54, 19 Şubat 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 85.106.43.252, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 06:41, 21 Şubat 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 85.106.43.252, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 06:41, 21 Şubat 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 176.232.226.17, siz bildirim yaptıktan 0:05:53 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması:#1-Küfürlü değişiklik Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 06:41, 21 Şubat 2017 (UTC)

bakire sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Bakire sayfası hakkında yazmış olduğum değişiklikler silinmiş...gerekçesi Hz vb ifadeler şeklinde okudum....Yazımı yazarken özellikle dikkat ederek yazdım hz gibi ifadeler koymamaya....yazı kabul edilmedikten sonra tekrar tekrar kontrol ettim...bir tane bile öyle bir ifadeye denk gelmedim...yazıları okumuyor musunuz ....yoksa yazılanlar hoşunuza gitmediği için mi siliyorsunuz...Lütfen yapılan hatayı düzeltin ve yazdıklarımı oraya tekrar ekleyin...iyi günler

  • Tarafsız bir dil ile yazılmadığı için reddettim. Resulullah denilmiş, Âişe validemiz denilmiş. Son olarak Başkası tarafından otlatılmayan ağaç benzetmesi var kabul etmem imkan dahilinde değil. --Ryan O'Reily (mesaj) 19:02, 21 Şubat 2017 (UTC)

Birincisi...Buhari kitabının peygambere ifade ederken elbette Resulallah ve zevcesine de valide diye ifade edecektir...yani onun Buharinin tarafsız olması beklenemez...Yani kitabı yazan kişi Resulullah şöyle dedi... Aişe validemiz böyle dedi..... demesi gayet normaldir...

İkincisi OTLATILMAYAN AĞAÇ BENZETMESİNİ bizzat Aişe kendisi yapıyor...Yani sırf bu benzetme sizin hoşunuza gitmedi diye koskoca Buhari kitabında geçen hadisi kabul etmiyorsunuz...HEM BİZ TARAFSIZ YAZI İSTİYORUZ DİYORSUNUZ HEM DE SİZE GÖRE DOĞRU OLAN ŞEYLERİN YAZILMASINI BEKLİYORSUNUZ...o hadis hoşunuza gitse de gitmese de doğru olsa da olmasada hakaret içerse de içermese de KAYNAĞI SABİTTİR...NE YANİ SİZİN KEYFİNİZE GÖRE Mİ YAZILAR YAZACAĞIZ.....Hz Aişeye doğruyu ve yalnışı öğretmek ne sizin haddinize ne de başka birinin haddine düşer.....Bu imzasız yazı 88.232.170.178 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ryan merhaba,

Dünkü olayla ilgili yazıyorum. Ne oldu, engellenmek istemenin nedeni nedir? Buradan yazmak istemezsen bana e-posta da gönderebilirsin.

Vito Genovese 20:51, 22 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Vito Genovese, herkes bilmelidir ki o değişiklikleri ben yapmadım. Fakat olayın iç yüzünü size izah edebilirim. Bu hesabım engeli süresiz olarak kalabilir, anonim olarak katkı yapmaya devam edeceğim. Herkese saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 20:55, 22 Şubat 2017 (UTC)
Süresiz engelli kalmasının bir anlamı yok. Buradan yazmak istemiyorsan e-posta atabilir misin?
Vito Genovese 21:03, 22 Şubat 2017 (UTC)
E-Posta gönderdim. --Ryan O'Reily (mesaj) 21:15, 22 Şubat 2017 (UTC)

Bana da mesaj geldi ve açıkçası ben de çok şaşırıp merak ettim. Sakıncası yoksa beni de bilgilendirir misiniz? --Zaitsév 21:34, 22 Şubat 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 139.162.197.42, siz bildirim yaptıktan 0:00:49 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:26, 28 Şubat 2017 (UTC)