Kullanıcı mesaj:Öterbülbül/2016 Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Nasıl sayfa açılır[kaynağı değiştir]

Merhaba kardeş. Ben sayfa açmak istiyorum bana buranın terimlerini kısa yollarını tüyolarını verir misin ? Sayfaları inceledim biraz kaynak olarak == ve [[]] olayını anladım ama tam kavrayamadım bana bir anlatır mısın ? --Aranan Kan (mesaj) 21:01, 19 Şubat 2016 (UTC)

Yardım:Yeni madde oluşturmak ve benzeri yardım sayfalarında yeni kullanıcılar için temel bilgileri bulabilirsin. Genel olarak (Yardım:İçindekiler) sayfasından sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. = işareti başlıklar için kullanılır, ne kadar çok koyarsan o kadar alt düzeyde bir başlık tasarlamış olursun. Örneğin madde içinde bir kısım için 2 tane koyarken; bu kısım içinde alt başlık için 3 tane koyman gerekir. [[]] işaretini (bakınız: Yardım:Bağlantı) ise bağlantı sağlamak istediğin veya gelecekte açılabilecek kayda değer ifade, terim, konu vs. içindir. Temel olarak telifli içerik eklemekten kaçının, katkılarınız ve araştırmanızla bu proje ve maddeler zenginleşecektir. Kolay gelsin. ÖterbülbülBuyrun? 21:11, 19 Şubat 2016 (UTC)

Harry Potter kurgusal evreni[kaynağı değiştir]

Merhaba Öterbülbül,

Size bir şey danışmak için bu mesajı yazıyorum. 26 Şubat tarihinde açtığım yeni madde Harry Potter kurgusal evreni için hızlı silme şablonu eklemişsiniz. Sayfanın görece kısalığı ve yalın bir bilgiye sahip olması bu anlamda ilgili değişiklik için yeterli gibi. Sayfayı Harry Potter'daki büyülü nesneler listesi sayfasına bağlantı amacıyla açmıştım. Bu başlık ilgili sayfada geçen bir ifade ve kırmızılıklarının Seçkin Liste adaylığı nedeniyle giderilmesi gerekiyor. Genellikle Vikipedi'ye çeviri yoluyla katkı yaptığım ve yeni sayfalar pek açmadığım için kayda değerlik kriterlerini pek bilmediğimi itiraf etmeliyim. Bu anlamda bilgi verebilirseniz sevinirim. Prensip olarak kayda değerlik konulu tartışmalara da katılmıyorum. Ancak burada doğrudan benim başlattığım bir sayfa hakkında olunca müdahil olmak durumunda kaldım. Bir diğer sormak istediğim şey ise malum Vikipedi'de pek çok içeriği yabancı dilde ancak kendisi uzun sayfalar var. Eğer ben de bu kurgusal evren sayfasını İngilizce içeriği doğrudan aktararak genişletirsem bu durum silinmenin kaldırılması için yeterli olur mu? Aksi takdirde diğer benzerlerini de ilgisizlik nedeniyle silmek gerekmez mi? Kayda değerlik ve sayfaların çevrilmesi gerekliliği üzerinden konuşuyorum. Örnek olarak şu ve şu ilk aklıma gelenler. Elbette bu sayfalar için çeviri grubuyla iletişime geçilmeli ve benzeri şablonlar eklenebilir. Ama bunlar da bu sayfaların görülme ve değiştirilme geçmişleri üzerinden bakıldığında ne derece etkili olur, tartışılır.

Benim kafama takılan sorular bunlar. Eğer ilgi gösterip geri dönebilirseniz sevinirim. Ayrıca, hazır konu buraya gelmişken buraya da yorum bırakabilirseniz minnettar olurum. Ancak sayfada yapılması gereken bir kaç kaynaklandırma ve giriş paragrafı hazırlığı olduğunu da belirtmeliyim :)

İyi günler. Esenlikler.--Narsilien (mesaj) 10:30, 29 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba Narsilien, Vikipedi'de her türlü olumlu katkıya saygıyla yaklaşıyorum; yeni sayfa açma ve mevcut maddelerin geliştirilmesi de bence bunların en önemlileri. Kayda değerlik konusunda ilgili bağlantıdan ayrıntılı açıklamaları bulabilirsin. Söz konusu maddeye silme şablonu eklememin en önemli gerekçesi vikipedi düzenine uygun olmayan yapısı ve kaynaksız oluşuydu. Anladığım kadarıyla İngilizce Wikipedia'daki Fictional universe of Harry Potter maddesini baz alarak yapacağın çeviri/katıkı elbette yararlı olacaktır; yalnız çeviri ile sınırlı kalarak değil kendi güvenilir kaynaklarından katkı da yapabilirsin. Bu arada sayfayı oluştururken yabancı dildeki sayfalara da bağlantı verirsen bu da bir gösterge olacaktır. Seçkin madde adayı gösterdiğin madde gibi bunu da geliştireceğini anlıyorum yazdıklarından; öyleyse sayfadaki sil şablonunu kaldırarak çalışma ve çeviri şablonları koyacağım. Böylece maddeyi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim. ÖterbülbülBuyrun? 20:09, 29 Şubat 2016 (UTC)

Devriyelik daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, nasılsınız? Size daha önce de gönderilen devriyelik başvurusu hakkında konuşacaktım. Aynı şablon yazısını birkaç defa göndermek hoş durmadığı gibi samimi de görünmemekte. Bu sebeple; incelediğim kadarıyla ve kanaatimce katkılarınız gayet olumlu, yapıcı ve bilgi aktarmaya yönelik olduğundan Vikipedi'de devriye olmanızın özgür ansiklopedimize katkısı olacağını öngörüyorum. Üstelik ilgi alanınız ve bilginiz olan konulara da böylelikle onay verebilir, verilen yanlış bilginin ve vandalizmin önüne geçebilirsiniz. Bence başvurunuzu Şuradaki devriyelik ölçütlerini de kontrol ederek Devriyelik başvurusu sayfasından yapın.

Katkılarınızın devamını beklemekteyiz, iyi vikiler. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:46, 7 Mart 2016 (UTC)

Bu SAS talebi görüş bekliyor teşekkürler --İnternionmsj 18:04, 13 Nisan 2016 (UTC)

İbrahim Gülpınar...[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0brahim_G%C3%BClp%C4%B1nar - SAS Oylamasında yardımcı olurmusunuz sayın yetkili...--195.142.6.17 04:57, 21 Nisan 2016 (UTC)

Bircan Pullukçuoğlu hakkında[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bircan_Pulluk%C3%A7uo%C4%9Flu - SAS'ta bu madde içinde yardımcı olurmusunuz...--195.142.6.17 13:49, 21 Nisan 2016 (UTC)

Dikkat ederseniz yaklaşık üç hafta önce, sayfa buraya ilk taşındığında fikrimi belirttiğimi görebilirsiniz. ÖterbülbülBuyrun? 15:22, 21 Nisan 2016 (UTC)

"İslam İşbirliği Teşkilatı'na üye ülkeler" maddesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba BurakOtto, Oluşturduğun İslam İşbirliği Teşkilatı'na üye ülkeler maddesinde İngilizce sayfanın kopyala-yapıştırından ibaret ve sadece giriş kısmındaki birkaç cümlenin çevrilmiş olduğunu gördüm. Sayfayı çeviriyle oluşturacaksan en azından bir çeviri şablonu, bir çalışma şablonu koymak gerekli değil mi? Ben maddeye ekledim ve sayfa ilginizi beklemekte. Umarım bundan sonraki çalışmalarında gerekli şablonları eklemeye dikkat edersin. İyi katkılar. ÖterbülbülBuyrun? 23:45, 13 Mayıs 2016 (UTC)

  • Ne büyük iş yapmışsın {{Başka dilden çevrilmekte}} şablonu eklemekle... Maddenin o haliyle bırakıldığını nereden biliyorsun müneccim misin sen? Malum şablonu ekleyerek Viki'ye ne çok katkıda bulundun değil mi? Gece gece şaka gibi yahu... - Burak 23:50, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Selam, Sykes-Picot Anlaşması maddesinde anlaşmayı kamuoyuna duyuran kişiyi Lenin'den Troçki'ye çevirdiniz.(iç bağ. da yanlış) Rica etsem bağımsız bir kaynak gösterir misiniz? İyi çalışmalar, görüşmek üzere. --Kingbjelica (mesaj) 08:26, 17 Mayıs 2016 (UTC)

İkaz için sağolun @Kingbjelica, iç bağlantı düzeltildi. Aşağıdaki gazete haberinin metninde geçiyordu ancak ben yine de 2 ayrı kaynak ekledim. İyi katkılar. ÖterbülbülBuyrun? 09:19, 17 Mayıs 2016 (UTC)

esin alpogan maddesi[kaynağı değiştir]

SAS'a taşırmısınız sayın Öter Bülbül maddeyi direkt silinmesin aşina bir oyuncu....

SAS'a taşındı. Görüşünüzü siz de belirtebilirsiniz. Ayrıca bir hatırlatma; mesajınıza imza bırakmayı unutmayın. ÖterbülbülBuyrun? 15:54, 2 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, Hazal sayfasını uzun zamandır eksiklik olduğunu düşündüğüm için bir kaç saatimi vererek mümkün olduğunca vikipedi kurallarınız doğrultusunda oluşturdum. Silinmeye aday sayfa tartışması yerine hızlı sil etiketini eklemenizin gerekçesi nedir? https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Kayda_de%C4%9Ferlik_(m%C3%BCzik) bu kriterlere göre kayda değer olduğunu düşünüyorum, siz de bakmadan silmek yerine SAS tartışmasına açabilir misiniz? Teşekkürler ilginiz için.. 78.167.92.109 16:45, 5 Haziran 2016 (UTC)

SAS'a bir diğer devriye tarafından taşınmış. Görüşünüzü belirtebilirsiniz. İyi katkılar. ÖterbülbülBuyrun? 10:25, 6 Haziran 2016

Hocam kusura bakma az önce arkadaşın -kişinin- küfürlü mesajını senin mesaj sayfana yanlışıkla ekledim ve geri aldım. Geri alırken bir yorum belirtemedim. Kolay gelsin. MEOGLOBALBana mesaj atın 02:23, 14 Haziran 2016 (UTC)

Yok hocam, kusur ne demek. Gece gece hepimizi uğraştırıyor. İyi katkılar ÖterbülbülBuyrun? 02:28, 14 Haziran 2016 (UTC)
Türkçesi müthiş ama arkadaşın. Noktalı küfürleri bir harika :) MEOGLOBALBana mesaj atın 02:36, 14 Haziran 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Teşekkür ederim. Okuryazan (mesaj) 02:55, 14 Haziran 2016 (UTC)

Telli Turnam[kaynağı değiştir]

Selam. Esin Abla artık ad değiştirdi, Esad'ın Esed, Sarraf'ın Zarrab olması gibi o şimdi Harvey. Ben biraz inatçı olduğumdan oyumu değiştirmem ama tartışmanın uzamasına da gerek yok gibi, çünkü TR Vikipedinin standartlarında artık onu KD saymak gerek. İsterseniz bir hizmetliye söyleyin, kapatsın tartışmayı. (Ben açmış olsaydım kendim söylerdim.) --E4024 (mesaj) 13:08, 20 Haziran 2016 (UTC)

Devran Çağlar hakkında[kaynağı değiştir]

Neye dayanarak siliorsunuz maddeyi madde 6 demişsiniz kişi kayda değerdir lütfen SAS agötüeün tanımadan etmeden kafadan madde siliyorsunuz...--176.55.49.8 18:20, 25 Haziran 2016 (UTC)

İyi günler. Öncelikle Vikipedi kullanıcıları arasında yazışırken üslubunuza ve nezakete dikkat etmelisiniz yoksa engellemeye varan çeşitli yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Siteminize gelince, belirttiğiniz gibi Madde 6: Kayda değer olmayan müzisyen gerekçesiyle silinmiştir. "Tanımak etmek" bir kayda değerlik göstergesi değildir; popülerlik de bir kayda değerlik göstergesi değildir. SAS'a götürülmeden gerekçeleri açıkça sağlayan her madde hızlı sil şablonu ve bir hizmetli işlemiyle silinebilir. ÖterbülbülBuyrun? 14:07, 26 Haziran 2016 (UTC)

Katkılar görünmüyor[kaynağı değiştir]

Bu tür durumlarda tarayıcının önbelleğini boşaltmak işe yarıyor. Hesabınızla ilgili bir sorun yok İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:05, 1 Ağustos 2016 (UTC)

İlgilendiğiniz için teşekkürler. ÖterbülbülBuyrun? 09:07, 2 Ağustos 2016 (UTC)

Haydi Ağustos 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset'in yeni 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasındaki işbirliği projesi: Resim aranan siyasetçiler kategorisindeki maddelere görsel ekleme olarak belirlenmiştir.

Resim aranan siyasetçiler kategorisinde an itibariyle 4.135 madde bulunmakta. Burada yer alan maddelere resim eklenmesi gerekmekte. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 10:45, 15 Ağustos 2016 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar sebep olarak kayda değerlilik deniyor. 1 yıldır bakıyorum futbol veya kişi ve ya teknik adam konusunda Türkiye Futbol federasyonu başta olmak üzere bir çok kaynak ekledim. alınan ödüller mevcut başarılar yeterli olmalı çünkü kayda değerlilikte bunlardan sadece biri bile olsa yeterlidir diyor. fakat bir türlü insanlar ikna olmuyor. Bunu anlamakta zorluk zorluk çekiyorum. teşekkür ederimFUTBOL KARİYER (mesaj) 00:16, 21 Ağustos 2016 (UTC)

Ben demiştim. --E4024 (mesaj) 11:39, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Gördüğünüz gibi Türkçe'de böyle bir kullanım var, KD olduğunu bazı kaynaklarla göstermeye çalıştım. ÖterbülbülBuyrun? 11:41, 25 Ağustos 2016 (UTC)
Ellerinize sağlık. --E4024 (mesaj) 11:56, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, gizli oylama, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 11:58, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Davet için teşekkürler, vakit bulursam birkaç maddeyle katkı sağlayabilirim. ÖterbülbülBuyrun? 12:03, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Alperen Duymaz Maddesi[kaynağı değiştir]

Açtığım madde kayda değerdir. Arama sonuçlarında ver her yerde arama yapıldığında maddede geçen kişi bulunmaktadır. Lütfen sil etiketini kaldırınız. --Kadiravc (mesaj) 13:37, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Ben arama sonuçlarında çıkmıyor veya böyle biri yoktur gerekçesiyle silinmeli demedim zaten. Vikipedi'deki kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor ve özetle kayda değerlik popülerlik demek değildir. ÖterbülbülBuyrun? 16:14, 25 Ağustos 2016 (UTC)
"Bir konu kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir" Maddede konu alınan kişi birden çok kaynakta uer almaktadır ve kapanmıştır.

--Kadiravc (mesaj) 16:41, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Madde daha önce de dokuz defa silinmiş; bu onuncu oldu. Göreceğiniz gibi kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor. ÖterbülbülBuyrun? 08:09, 26 Ağustos 2016 (UTC)

Commons Görsel Yıldızı[kaynağı değiştir]

Commons Görsel Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde açtığınız maddelere Commons'tan toplam 10 görsel eklediğiniz için Commons Görsel Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 22:41, 30 Ağustos 2016 (UTC)

Bilgi kutusu yardımı[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Alan_Smith_(futbolcu) - Bu maddeye bilgi kutusunu yapamdım tamamlayabilirmisiniz...--Zerddolus (mesaj) 07:14, 8 Eylül 2016 (UTC)

Bilgi kutusu eklendi. İyi katkılar... ÖterbülbülBuyrun? 07:22, 8 Eylül 2016 (UTC)

Teşekkürler saolun...--Zerddolus (mesaj) 08:00, 8 Eylül 2016 (UTC)

Sayfa incelemesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Abdurrahim Boynukalın sayfasını inceleyip, kontrol etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun.. --Milletinadamı (mesaj) 10:53, 9 Eylül 2016 (UTC)

Sayfa incelemesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Zafer Çubukçu sayfasını Cumhurbaşkanı Danışmanlarının sayfaları olması nedeniyle oluşturdum. Aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları Başkanlarının biyografilerini oluşturmayı hedefliyorum. Rica etsem Zafer Çubukçu sayfasını inceleyebilir misiniz? --Milletinadamı (mesaj) 15:00, 9 Eylül 2016 (UTC)

Merhabalar, Gktech716uk london, İngiliz sterlini sayfasında önemli değişiklikler yaptım. Rica etsem kontrol edebilir misiniz?.. Elimden geldiğince güzel yapmaya çalıştım? -- İyi akşamlar, kolay gelsin!.. [[1]]

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma projesi - 100 madde[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Bu nişan sizin için. Sizin de katılımcısı olduğunuz Türkçe Vikipedi'de bulunmayan gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusundaki projede an itibariyle 100 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede, tam bir ay sonra 18 Eylül 2016'da 100 madde geride kaldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte. Katkılarınızın devamını bekliyorum, daha açacağımız çok sayıda madde bulunmakta :)

Liste için tıklayın. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:27, 18 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:52, 8 Ekim 2016 (UTC)

Siyasi terim maddelerini oluşturma projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar, sizin de katılımcısı olduğunuz oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde an itibariyle 222 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede birçok madde ansiklopedimize kazandırıldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte.

Liste için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:58, 16 Ekim 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Yenilenen İş Birliği Projesi'ne katılmak istemez miydiniz? İyi günler :)--RapsarEfendim? 12:19, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

Adam Hurtig maddesi[kaynağı değiştir]

Oyuncu kaydadeğer olmadığı gerekçesiyle silindi... Ancak kaydadeğer rolleri var Imdb sayfasından bakılabilir... Sayfayı geri getirip SAS'ta görüşülmesi sağlanabilirmi... Lütfen kaydadeğer olduğunu düşünüyorum önemli rollerde yer almış kişi ön planda olduğu yapımlar var...http://www.imdb.com/name/nm4463792/--195.142.6.183 19:36, 20 Ekim 2016 (UTC)

Madde çoktan silinmiş; demek ki hizmetli arkadaşlar da kayda değerlik sıkıntısını olduğuna hemfikirler. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasını incelemenizi öneririm. Vikipedi her türlü yapıcı çalışmaya açıktır. Katkılarınızın devamı dileğiyle. ÖterbülbülBuyrun? 21:02, 20 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
HS konusunda isabetli katkılarınız ve Vikipedi'mizin ilgili maddelerden arındırılması hususundaki çalışmalarınız dolayısıyla :) Devamını dilerim... chansey Mesaj 13:19, 31 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

Hossein Mohammadzadeh Sedigh'in sayfası[kaynağı değiştir]

Selamlar ve syagılar, Hossein Mohammadzadeh Sedigh'in sayfası kardeşim şu sayfayı 3 kere çeşitli nedenlere silinmeye aday etmişsinizö nedenini sona bilirmiyim. şu sayfanın Farsçası ve Azericesi mevcutturç neden Türkçesinin düzenlenmesine ve tamamlanmasına izin vermiyorsunuz. Barısturk (mesaj) 07:21, 17 Kasım 2016 (UTC)

İzin vermemek gibi bir durum söz konusu değil. Sadece kişi sayfası açmadan önce Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) kriterlerini incelemeli ve ona uygun sayfalar açmalısınız. Açtığınız sayfanın silinme gerekçesi bunlara uygun olmayışıdır. ÖterbülbülBuyrun? 07:41, 17 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

Görsel öneriniz seçildi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'ndeki anket ve oylamalar sayfasında önerdiğiniz görsel ayın görseli seçildi. Aynı oy sayısına sahip ikinci görselin konulacağı tarih olan 15 Aralık'a kadar tarihinde kadar görseliniz proje ana sayfasına kondu. Katkılarınızın devamını bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 13:46, 1 Aralık 2016 (UTC)