Doraemon ve Kardeşler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Doraemon ve Kardeşler
ザ☆ドラえもんズ
(Za Doraemonzu)
TürKomedi, bilimkurgu
Manga
YazarTanaka Michiaki
YayımcıShogakukan
Cilt sayısı21

Doraemon ve Kardeşler veya The Doraemons (ザ☆ドラえもんズ, Za Doraemonzu) uzun süren dizi Doraemon spin-off dizisidir.

Arsa[değiştir | kaynağı değiştir]

The Doraemons bir eski erkek Derneği Robot okulun türüdür (ロボット学校 Robotto Gakkō?) Doraemon katıldı. Yedi erkek kedi gibi robot aynı tür olan, dorayaki zevk, ama genellikle kendi tercih edilen baharat ekleyin. Onlar rock-hard başkanları, onlar bir silah olarak veya (diğer şeylerin) hapisten kırmak için kullanabilirsiniz, ama ondan beri o diğer özel silah ve hiç kulak veya saldırı bu modu kullanırken bir şekilde almak için şapka vardır bu daha da Doraemon içinde geliştirilmiştir. Ve belgili tanımlık becerikli alet-ebilmek bağlamak onları dostluk Telecard olduğunu (親友テレカ Shin'yū Tereka?). Onlar kartla her yerde ve her zaman üyelerinin zaman karşılaştığı sorunları birbirine arayabilirsiniz.

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonya Doraemon
The Doraemons kaptanı. Dorayaki düz zevk. Manga, o The Doraemons bir lider gibi davranır. Onun zayıf fareler olduğu.
Amerika Birleşik Devletleri Dora-the-Kid
The Doraemons yardımcısı kaptan. O içinde yaşar Teksas, ve gibi Lucky Luke çekebilirsiniz ve sadece rakipleri ise Nobita. Onun kız arkadaşı Dorami, Doraemon'ın kız kardeşi olduğunu. Onun zayıflığı yüksek olduğunu.
Suudi Arabistan Dora-med III
O Suudi Arabistan üzerinden gelir ama Bağdat, Irak içinde yaşıyor. O Arab çölde bir sihirbaz bilinir. O-ebilmek açmak dev yaptığında o kızgın. Onun zayıflık diğerleri gibi yüzmek olamaz.
İspanya El Matadora
The Doraemons en güçlü üyesi. Siesta seviyor. O içinde yaşar Barselona, İspanya, bir rosto et restoranda çalışan ve aynı zamanda burada bir kız arkadaşı vardır: belgili tanımlık patron kızı. O her yerde yatabilir miyim onun zayıf olduğu.
Çin Wang Dora
The Doraemons zeki üyesi. O Tibet konuşabilir. (o içinde yaşar Gansu, Çin yaşadığını). O onun usta bir kungfu okul ile dövüş sanatları öğrenir, ama aynı zamanda bir doktor olarak çalışır. O bir kız arkadaşı ada Mimiko, bir hemşire beyaz robot-kedi, ancak garip, o da onun zayıf olduğu: korkuyor kız.
Brezilya Dora-rinho
O hızlı süper hızlı, ve futbol çok iyi, her zaman ama unutkan oynamak. O bir arkadaş adı Nobinyo, Nobita'nın Brezilyalı muadili vardır. O da Mini-Doras denilen küçük bir ordu gücü vardır. O içinde yaşar Rio de Janeiro, Brezilya en büyük şehirde yaşamaktadır.
Rusya Dora-nichov
O bir şey konuşmak değildir ve her zaman soğuk yüzüyle görünür. O bir oyuncusu Hollywood'da olarak çalışıyor, ama o da Sibirya, Rusya evine döner. O bir kız arkadaşı Nina isimli bir şarkıcıdır ama filmde, Momo, bir sınıf arkadaşı adında bir kız arkadaşı vardır. O bir daire gibi bir şey görürse o kurt açabilirsiniz. Onun zayıf Ay olduğu.

Onlara ait kendi Müttefikler veya düşman olarak çalışan başka bir karakter.

Fransa Dorapin
İtalya Jaidora
Japonya Teraodai

Manga[değiştir | kaynağı değiştir]

Anime[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]