Captain America: Brave New World

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Captain America: Brave New World
YönetmenJulius Onah
SenaristMalcolm Spellman
Dalan Musson
OyuncularAnthony Mackie
Tim Blake Nelson
Harrison Ford
Çıkış tarih(ler)i26 Temmuz 2024
Ülke ABD
Dilİngilizce
Önceki filmKaptan Amerika: Kahramanların Savaşı

Captan America: Brave New World, Marvel Comics karakteri Sam Wilson / Captain America'ya dayanan, Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan yaklaşan bir Amerikan süper kahraman filmidir. Kaptan Amerika film serisinin dördüncü filmi, The Falcon and the Winter Soldier (2021) adlı televizyon mini dizisinin devamı ve Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) 35. filmi olması planlanıyor. Filmin yönetmenliğini, senaryoyu Malcolm Spellman ve Dalan Musson'dan oluşan yazar ekibiyle birlikte yazan Julius Onah ve Matthew Orton üstleniyor. Sam Wilson / Kaptan Amerika rolünde Anthony Mackie'ye Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Shira Haas, Harrison Ford ve Liv Tyler eşlik ediyor.

Captan America: Brave New World'ın MCU'nun Beşinci Aşamasının bir parçası olarak 14 Şubat 2025'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmesi planlanıyor.[1]

Oyuncu kadrosu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Captain America: Brave New World (2025) | Cast, Release Date, Characters | Marvel". www.marvel.com. 6 Haziran 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2024. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]