Kullanıcı mesaj:Nano: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Tuz (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Renegade~trwiki (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Bayram tebriği...
58. satır: 58. satır:


</div>
</div>

== Bayram tebriği... ==

Merhabalar Nano,

Bayramda buralarda olmadığım için mesajınızı geç aldım, çok teşekkürler ve umarım sizde sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Nice bayramlarda burada görüşmek dileğiyle, sevgiler... --[[User:renegade|<font color="fuchsia">'''renegade'''</font>]]<sup>[[User_Talk:renegade|<font color="red">''msj''</font>]]</sup> 06:30, 17 Ekim 2007 (UTC)

Sayfanın 06.30, 17 Ekim 2007 tarihindeki hâli

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız.

Arşiv
Arşiv

Arşiv 1

Sevgili nano kimya portalını açmak istemen çok hoş ancak kimya alanında destek veren kullanıcı azlığı ve daha çok eksiğimizin olması nedeniyle portaldan önce bu gibi konularımız var destek verebilirsin.--Gençosmanlı1299 22:56, 13 Ekim 2007 (UTC)

bunun için Pinar dan silinen portalın bilgilerini yerine getirmesini isteyebilirsin sevgili nano bu sayede yeni tasarımla uğraşmamış olursun

Biyoloji portalı

Merhaba. Daha önce silinen Biyoloji portalını yeniden açtığınızı görüyorum fakat portal açmadan önce Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasında teklif etmelisiniz. İyi çalışmalar --Pinar 12:26, 14 Ekim 2007 (UTC)

  • Aslında mühim olan portal sayfasının tamamlanması değil. Sayfayı tamamlarsanız ve teklifinize yeterli destek alamazsanız portal sayfasına yaptığınız katkılar silinebilir ve emeğiniz boşa gitmiş olur. Bunu önlemek için önce teklif prosedürü uygulanır, sonra portal sayfasında çalışmalar başlanır --Pinar 12:31, 14 Ekim 2007 (UTC)

bayramınız kutlu olsun

  • Tatlı ve ince tebriğiniz için teşekkür ederim. Ben de sizin bayramınızı kutlar, nice mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim... --maderibeyzamsj 13:12, 14 Ekim 2007 (UTC)

İyi geceler...

Belki tanışıp yazışmadık, ama son zamanlarda katkılarınızı takdirle izliyorum. Öncelikle vikipedi adına teşekkürler. İki küçük sorum olacak, belki bunlar tanışmanın başlangıcı olur.

1- Kullanıcı sayfamda, "kişisel" bölümünde kırmızı çerçeveyi oturtamadım, madem html biliyorsunuz, var mı bunun bir çaresi?

2- bir portal oluşturmak istiyorum, bunun ana sayfasını hazırlamak bana çok zor gibi görünüyor, ne yapılabilir? yanıtınız için şimdiden teşekkürler, yarın gece cevap yazarım. Levent Abi ileti 20:49, 14 Ekim 2007 (UTC)

Tekrar merhaba. Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bilgi paylaşıldıkça çoğalıyor ve biz yaptıklarımızla onur duyuyoruz. Sanırım insanlığa zıt düşmeyen tek ve gizli bir kahramanlık bu bizimki.

Gelelim diğer konulara. Aslında ilki çok önemli değil, ama insan görselliği bozunca da huzursuz oluyor. Kullanıcı sayfamın en altında "gizle/göster" içinde "kişisel" diye bir başlık var. O bölümdeki kırmızı çerçevenin bir kenarı görünmüyor ve nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.

Portal olarak, en çok madde eklediğim, en fazla bilgiye sahip olduğum tiyatro konusunda eksiğimiz var. "bir tiyatro portalimiz olsa.." düşüncesindeyim, bilmem katılan olur mu? gerçi olmasa da tek başıma idare etmeye çalışırım ama ilgi göreceğinden eminim. İlgin için tekrar teşekkürler, sevgiler. Levent Abi ileti 03:24, 15 Ekim 2007 (UTC)

Portal sorusu

Sayın Metal Milita, bir süre önce sizinde açılması için oy verdiğiniz Kimya Portalı kapatılıp silindi. Ancak ben bu Portalı yeniden açmak istiyorum. Daha öncede şu anda faal olan Fizik Portalını açtım bu nedenle konuyla ilgili bilgim var. 1)Sizce yeniden portal isteği,oylaması için başvurmak gerekir mi? 2)Bir önceki portalla aynı kaderi paylaşmaması için önerileriniz var mı?--nanomsj 21:38, 13 Ekim 2007 (UTC)

Merhabalar Nano, yeterince ilgi görmemeleri nedeniyle, vaktiyle açılan pek çok portal kapandı ve silindi. Yeni bir portal açmak için, burada da belirtildiği gibi, teklif edilmesi gerekiyor. Önerim yok maalesef, ancak tek temennim, ilgiyi yüksek ve sürekli tutabilmenizdir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:55, 15 Ekim 2007 (UTC)

Günaydın

Gördüm ki çalışmaya başlamışsın bile :) Teşekkürler.. Üstelik Tiyatro maddesine de katkıda bulunmuşsun, eline sağlık. Ben de az önce Teklifini yazdım. bakalım ne olacak? Kolay gelsin. Levent Abi ileti 04:47, 16 Ekim 2007 (UTC)

Portal için iki ek yapabilir miyiz? : 1- tiy. tarihindeki önemli oyunlar 2- Tİyatro tekniği/teknik elemanları (Dün Seyhun Ayaş maddesini ekleyip kategori açınca buna ihtiyaç olduğunu şimdi gördüm.) Levent Abi ileti 04:54, 16 Ekim 2007 (UTC)
Çeviri İstekleri yardımınızı bekliyor!

Merhabalar. Sizin de üye olduğunuz Çeviri grubu yeterli ilgiyi görmemektedir. Çeviri istekleri'nde bazı sayfalar aylardır çevirilmeyi bekliyor. Eğer gerçekten burada belirttiğiniz dilleri biliyorsanız Çeviri grubu'na yardım edin. Bol Şans! --Tuz 12:18, 16 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği...

Merhabalar Nano,

Bayramda buralarda olmadığım için mesajınızı geç aldım, çok teşekkürler ve umarım sizde sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Nice bayramlarda burada görüşmek dileğiyle, sevgiler... --renegademsj 06:30, 17 Ekim 2007 (UTC)