Kullanıcı mesaj:Nanahuatl: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
29. satır: 29. satır:


==[[Yeşil Türbe]]==
==[[Yeşil Türbe]]==
Merhaba Rapsar, [[Yeşil Türbe]]'de bazı değişiklikler yaptım, lütfen onları kontrol et. Teşekkür ederim hanımefendi. --[[Kullanıcı:Yahia.Mokhtar|Yahia.Mokhtar]] ([[Kullanıcı mesaj:Yahia.Mokhtar|mesaj]]) 16:13, 10 Şubat 2018 (UTC)
Merhaba Rapsar, [[Yeşil Türbe]]'de bazı değişiklikler yaptım, lütfen onları kontrol et. Lütfen sayfaya eklediğim videoyu izleyin. Dokuz sanduka var, ve Hafsa Hatun listelenmedi. Teşekkür ederim hanımefendi. --[[Kullanıcı:Yahia.Mokhtar|Yahia.Mokhtar]] ([[Kullanıcı mesaj:Yahia.Mokhtar|mesaj]]) 16:13, 10 Şubat 2018 (UTC)

Sayfanın 16.19, 10 Şubat 2018 tarihindeki hâli

Madde hakkında

https://tr.wikipedia.org/wiki/Caherelly - İngilizce sayfası 2009'da eklenmiş efendim uzun zamandır durmakta orada... Kaydadeğerlik sorunu yok orada direkt silinmemesini rica ediyorum bir bakabilirmisiniz kaynak varsa eklenmesini kaydadeğerlik sıkıntısı varsa direkt silinmesi yerine kayda değerlik etiketi konmasını rica ediyorum--Kostantinapulos (mesaj) 06:28, 29 Ocak 2018 (UTC)

@Kostantinapulos, İngilizce sayfası yalnızca örnek, bir maddenin orada olmaması silinmesi için öne sürülebilecek bir gerekçe olmadığı gibi orada var olması da kalması için öne sürülebilecek bir gerekçe değil. İlgili yerleşim yerinin kayda değer olduğunu ispatlayacak kaynaklar yok. Öte yandan, gerçekte var olduğu dahi şüpheli, istenen kaynaklar da bu yüzden zaten.--RapsarEfendim? 06:38, 29 Ocak 2018 (UTC)

Ayrıca Yurttaş Tete dediğiniz kimse alakam yoktur... Ben sadece bilgi ekliyorum amacım kimseye sıkıntı vermek değil bir başkası yaptığı şeyleri ben bilemem ben sadece madde ekliyorum inatlaşmak değl amacım siz tecrübelisiniz size bırakıyorum madde kararını kolay gelsin efendim...--Kostantinapulos (mesaj) 06:51, 29 Ocak 2018 (UTC)

@Kostantinapulos, Rapsar Yurttaş Tete olduğunuzu söylememiş ki, neden savunmaya geçtin kendini anlamadım. Ayrıca o olduğunu bilsem de sadece yeni bir hesap açmadan sabit bir hesapla çeşitli vandallık hareketleri göstermeden olumlu katkılar sunabilmen için sürekli yeni açtığın hesapları engellemeyi bıraktım. Yurttaş Tete olduğunu anlamam "profesyonel" sözcüğünü her daim yazarken "profosyonel" olarak yaman ve çok basit bir noktalama hatasını yıllardır her maddede ve her açmış olduğun hesapta istisnasız tekrar etmen. Yoksa yeni ölmüş kişilerin maddelerini KD olsun ya da olmasın açtığını dünya alem biliyor. şu,şu ve şunun gibi birçok kanıt varken lütfen inkar etme. Sana verilen şansı değerlendirip olumlu katkılara devam et. Zaten Vikipedi'den engellensen bile kopamadığına göre buraya ilgilendiğin konuda katkı yapmak artık senin için bir yaşam tarzı olmuş demektir. Açtığın her madde en azından bir vikide yer alıyor ve bu nedenle KD olduğunu düşünüyorsun. Lütfen öyle düşünme. Ayrıca geçmişte yaptığın gibi Yurttaş Tete olduğuna dair yazıları oturum açmadan anonim olarak çıkartmaya çalışmaktan vazgeç. Sen 5 yıldır buradaysan ben de 10 yıldır buradayım. Her şeyi görüyor ve yeri geldikçe söylüyorum. Ancak Yurttaş Tete olarak anılmak istemiyorsan bu konuyu sürekli ısıtmamanı ve unutmanı öneririm.Zaten sen aynı hataları yapmadıkça ve bundan bahsetmedikçe kimse bahsetmez. VP:KD sayfasını hatmet ve ne maddelerini silenlere ne de silme şablonu ekleyenlere politikaları iyi bilmeden "kayda değerlik sıkıntısı varsa direkt silmeyip KD'lik şüphesi vardır şablonu ekleyin" şeklinde bir anlayışı her madde için kabul edemem. Amacım inatlaşmak değil desen bile açtığın maddelerden herhangi biri silindiğinde hoşnutsuzluk yaşadığını fark ediyorum. Lütfen bu tavrını bir kenara koy. Tamam, kullanıcılar da hata yapabilir ancak bu durum açtığın her maddenin KD olduğu anlamına gelmez. Ayrıca eklediğin maddeler telif haklarını ihlal etmeyen emek içeren maddeler olduğundan zaten en az %90'ı Vikipedi için olumlu katkı sağlayan maddeler. Zaten bunlar olmasa tertemiz bir sayfa açamazdın. Senden isteğim madem Yurttaş Tete olduğunu kabul etmeyeceksin, o halde lütfen inkara devam etme ve zaten sen konudan bahis açmadıkça kimse de açmayacaktır. Hiçbir şey olmamış gibi katkılarına devam etmen. Kayda değerlik hususlarında ise gerektiği yerde kullanıcıların görüşlerini alman. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada bazı kayda değer olmayan maddeleri girdiğinde "bu maddeyi neden açmış ki" diyerek harcadığın zamana acıyorum. Lütfen kayda değerlik hususunu daha çok gözetmeni tavsiye ederim.--Śαвяí¢αи76ileti 21:02, 29 Ocak 2018 (UTC)

Stadyum adları

Selam, şuradaki stadyum isimleri ile ilgili ne yapabiliriz artık? Sponsor adı yok biliyorsun. En son Spor Toto Akhisar Stadyumu da eklenmiş. Diğerleri düzeltilir ama Vodafone Park, Türk Telekom Stadyumu ve Medical Park Stadyumu ne olmalı sence? Hazır spor maddelerine el atmışken bunlara da el atarsan sevinirim.--Teacher0691 (mesaj) 20:17, 2 Şubat 2018 (UTC)

Selamlar. Sponsor adları kullanılmaması konusunda kararımız vardı, ancak Sakhalinio'nun buna bizzat itirazı oldu ve "spor ligleri/kulüpleri farklı, birer yapı olan stadyumlar farklı" gerekçesini öne sürdü. Aldığımız karar spesifik olarak stadyumları kapsamıyordu, bu bakımdan kendisine hak veriyorum. Ancak sponsor adı kullanmamızın sebebi sürekli değişebilir olması, esas isim değil geçici bir isim olması (yıllarca anlaşma olsa da sonuçta geçici isim). UEFA sitesinde ve UEFA ile ilgili her yerde, ortamda sponsorsuz adlar kullanılıyor (Şampiyonlar Ligi maçında dikkat et Beşkiktaş'ın). Dolayısıyla oradan faydalanılabilir. Ancak yine de, lig/kulüp adları konusunda aldığımız karar gibi bu konuda da bir karar almak faydalı olacaktır. Vikiproje:Spor'un tartışmalar kısmında dile getirebilirsen sevinirim. İyi günler.--RapsarEfendim? 02:29, 3 Şubat 2018 (UTC)

Maddem silinmekte SAS'a yollarmısınız lütfen

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0zaiah_Zeldin - Bu oluşyurduğum madde bakın kaynaklarda var birde siz bakıp karar verirmisiniz size güvenim tam lütfen sayın Rapsar kukla diye ilşikilendirilmek istemem elbet ama devamlı aynı kullanıcı silmekte bir siz kontrol edin size ve Sakhalinio, Pragdon, Anyela 23, Vikiçizer, Kibele, Ahmet Turhan başta olmak üzere hepinize saygım var ama bu sadece Sabri76 hariç taraflı lütfen siz karar verin bakıp saygı duyacağım karara...--72.52.87.78 08:08, 3 Şubat 2018 (UTC)--72.52.87.78 08:09, 3 Şubat 2018 (UTC)

Seri oy

Merhaba. Kaliteli madde adaylıklarında 9 dakikada 5 "oy" kullanmışsın. Bu maddelerin hiçbirinde de bir değişiklik yahut adaylık sayfalarında belirttiin herhangi bir eksiklik, hata, fazlalık vs mevcut değil. Maddeleri okumadan, incelemeden verilen "oy"lar olduğu aşikar. Bu yapılan doru deil, etik değil. O sayfalar kullanıcıların oy atması için değil, inceleme yapması ve görüşlerini belirtmesi, bu sayede en iyi seviyede maddelere erişilmesi için. Senden ricam bu tip davranışlarda bulunmaman, vakit ayırıp maddeleri okuman ve incelemen. Vaktim yok dersen de oy atmak için oy atmaman. İyi günler.--RapsarEfendim? 20:17, 2 Şubat 2018 (UTC)

Aslında yanılıyorsunuz hepsini yeni sekmede açıp uzunca incelemelerde bulundum sonra da sırayla oyladım. Benimde senden ricam yargısız infaz yapmaman oyları 9 dakika içerisinde vermiş olmam onları da 9 dakika içinde okumuş olduğum anlamına gelmiyor zaten adaylıkların tamamı inceledim ve KM olarak gördüklerime oy verdim diğerlerini KM olarak görmediğim için onlara yorumda bulunmadım. Bir dahaki sefer senden ricam insanları damgalamak yerine "bunu böyle yapmışsınız nedeni nedir acaba?" şeklinde yaklaşmandır. Saygılar --By erdo can • msj 08:27, 3 Şubat 2018 (UTC)
İkimiz de bunun doğru olmadığını biliyoruz arkadaşım. O adaylıkların amacı dediğim gibi "en iyiye ulaşmak". Bir seçkin içerik üreticisi olarak, destek dahi olsan ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum zira haftalarca verilen emekler var ve maddeler okunmadan, tam olarak incelenmeden "eline sağlık" tarzı yorumlar geliyor. 5 adaylık var, 5'inde de bir virgül dahi hata yok yani? En azından sayfalarda dönen tartışmalar mevcut, onlar hakkında "evet katılıyorum" ya da "hayıe katılmıyorum" da denilmemiş. Yahut falanca kullanıcının dikkat çekmeye çalıştığı herhangi bir husus çözüme kavuşmamışken sen yine destek olmuşsun. Anlatabiliyor muyum? Birbirimizi kandırmanın gereği yok yani. İyi günler.--RapsarEfendim? 22:12, 3 Şubat 2018 (UTC)

Beni Adınla Çağır

Maddenin büyük bir kısmının çevirisini bitirdim, son bir iki başlık kaldı. Dışarıdan bir bakış açısıyla yorumunuzu alabilir miyim acaba? İyi çalışmalar. ~ Z (m) 22:14, 8 Şubat 2018 (UTC)

Selamlar. Hangi açıdan yorumumu istiyorsun? Seçkin madde adayı mı olacak, o açıdan mı? @Pragdon'un görüşleri de faydalı olabilir.--RapsarEfendim? 17:43, 9 Şubat 2018 (UTC)
Aslında hem yaptığım çevirinin dili açısından hem de seçkin madde adaylığına yükseltmeye çalışıyoruz. Zaten Pragdon da yardımcı oluyor. Eğer vaktiniz olursa bir ara okuyabilirseniz güzel olur. ~ Z (m) 17:52, 9 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba Rapsar, Yeşil Türbe'de bazı değişiklikler yaptım, lütfen onları kontrol et. Lütfen sayfaya eklediğim videoyu izleyin. Dokuz sanduka var, ve Hafsa Hatun listelenmedi. Teşekkür ederim hanımefendi. --Yahia.Mokhtar (mesaj) 16:13, 10 Şubat 2018 (UTC)