Kullanıcı mesaj:MHIRM: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
132. satır: 132. satır:
Merhaba, acaba "[[We All Want Love]]" sayfasının eleştiriler kısmını İngilizce'den çevirebilir misin? Çevirmeyi denedim ama güzel bir şey çıkmadı ortaya. O kısım hallolursa KM adayı göstereceğim, boş bir anında ilgilenirsen mutlu olurum :) <font size="3">-</font> <font face="kristen itc">[[Kullanıcı:SeyitA|<font color="#E31120" size="2.5">Seyit</font>]]</font> <sup><font size="1" face="maiandra gd">[[Kullanıcı mesaj:SeyitA|mesaj]]</font></sup> 16:01, 4 Şubat 2013 (UTC)
Merhaba, acaba "[[We All Want Love]]" sayfasının eleştiriler kısmını İngilizce'den çevirebilir misin? Çevirmeyi denedim ama güzel bir şey çıkmadı ortaya. O kısım hallolursa KM adayı göstereceğim, boş bir anında ilgilenirsen mutlu olurum :) <font size="3">-</font> <font face="kristen itc">[[Kullanıcı:SeyitA|<font color="#E31120" size="2.5">Seyit</font>]]</font> <sup><font size="1" face="maiandra gd">[[Kullanıcı mesaj:SeyitA|mesaj]]</font></sup> 16:01, 4 Şubat 2013 (UTC)
:Merhaba. Bu gece yahut yarına hallederim. İyi çalışmalar.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 16:05, 4 Şubat 2013 (UTC)
:Merhaba. Bu gece yahut yarına hallederim. İyi çalışmalar.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 16:05, 4 Şubat 2013 (UTC)
:::İlk paragrafı çevirmeye çalıştım. Eleştiriler başlıklarını çevirirken genel olarak zorlanırım, orijinaline bağlı kalmak gerekir zira. Ama bu cidden zorladı :) Claire Suddath'ın eleştirisi albümle alakalı, her şarkıda aşk sözü geçiyor falan demiş, onu almadım.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 20:57, 4 Şubat 2013 (UTC)

Sayfanın 20.57, 4 Şubat 2013 tarihindeki hâli

Seyit'e mesaj gönder


mesaj arşivi - 1 // mesaj arşivi - 2

Red Lipstick

Merhaba Seyit. Red Lipstick maddesinin KM adaylığı sayfasına iki aydan daha uzun bir süre önce görüşlerimi bildirmiştim. Maddede belirttiğim kısımlarla ilgili bir değişiklik olmadı sanırım ve sen de yorum yapmamışsın. Eğer fikrini söylersen ya da değişiklik yapıp bunları adaylık sayfasında belirtirsen oy verebilirim. İyi çalışmalar. Merve (mesaj) 15:14, 30 Kasım 2012 (UTC)

Geç cevabım için özür dilerim, madde de ancak düzenlemeler yapabildim. Umarım eksik bir yanı kalmamıştır, mükemmel bir İngilizcem yok onun için maddenin İngilizce sürümüne de bakıp eksik veya yanlış yerleri düzenleyebilirseniz mutlu olurum :) Bir de Seçkin liste adaylıklarına hiç yorum yapan yok son sıralarda. Görüş bildirirsen sevinirim. -Seyit mesaj 15:15, 5 Aralık 2012 (UTC)
Haftasonu inceleyeceğim. İyi çalışmalar. Merve (mesaj) 14:32, 6 Aralık 2012 (UTC)

SL adaylığı

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

Rihanna diskografisi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 21:05, 9 Aralık 2012 (UTC)

Topluluk görüşü

Sayın kullanıcı, oluşturduğunuz Portal:Hande Yener içeriği hızlı sil politikasının G2 uyarınca silinmesi üzere işaretlenmiştir. Vikipedi de halen yürürlükte olan portal ve teklifine dair uygulama, devam eden vikiprojesi bulunmakla beraber, bu politikada yeni bir portalın ancak topluluk onayı ile açılacağı belirtilmiştir. Lütfen oluşturmak istediğiniz portalı teklifler de aday gösteriniz. Deneme amaçlı değişikliklerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz, bilginize.  Lubunya  21:05, 10 Aralık 2012 (UTC)

  • merhaba, Portal:Hande Yener sayfalarını kullanıcı sayfanıza taşıyıp tekrar geri almışsınız. Çalışmaya devam edecekseniz içeriğin hepsini kullanıcı sayfalarınıza çalışmak için almak gerekir. Aksi hâlde silinmesi için etiketlenmiş. Alt sayfalar dahil silinecek. isteğinizi bildirirseniz sevinirim. --Mskyrider ileti 06:56, 11 Aralık 2012 (UTC)

Hande Yener şarkı kapakları

Haklısınız, etiketlediğiniz dosyalar resmi olarak yayımlanmamış. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:59, 13 Aralık 2012 (UTC)

Farewell.ogg

Her şey uygun görünüyor. Elinize sağlık --Superyetkinileti 19:45, 24 Aralık 2012 (UTC)

SL'ler

Seçkin liste olması için aday gösterilen Murat Boz şarkıları listesi, 2008 yılı Hot 100 listesi 1 numaralı şarkıları (Kanada), 2007 yılı Hot 100 listesi 1 numaralı şarkıları (Kanada), Vikipedi:Seçkin liste adayları/Hande Yener şarkıları listesi, 2007 yılı Hot 100 listesi 1 numaralı şarkıları (ABD), 2011 yılı Hot 100 listesi 1 numaralı şarkıları (ABD), Masters Turnuvası şampiyonları listesi maddelerine ait tartışmalar ilgisizlik nedeniyle sonuçlanamıyor. Oylamalara katılırsan sevinirim :) -Seyit mesaj 22:21, 24 Aralık 2012 (UTC)

  • Merhaba, yarın fırsat bulduğumda:) Teşekkürler hatırlatma için, kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 22:23, 24 Aralık 2012 (UTC)
Tabi ki, atlamışım :)).. Şuan madde incelemesi yapıyorum, bittiğinde derhal inceler görüşümü bildiririm.. Teşekkürler hatırlattığın için.. :)) --Garbino ileti 22:31, 24 Aralık 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Yazar Yıldızı
Bu arada tüm içerikleriyle Hande Yener çalışmalarınızı, hayranı ve bir LGBT'li olarak taktirle karşılıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. — Lubunya — 11:00, 26 Aralık 2012 (UTC)

Farewell

Merhaba BSRF. Umarım iyisindir :) Yardım isteyecektim bir konuda. Rihanna'nın Farewell şarkısını çevirdim KM olması için bizde de. Fakat özellikle eleştiriler kısmında biraz zorlandım o kısım biraz kötü bir çeviri oldu. Bir bakıp düzenlersen KM için aday göstereceğim :) -Seyit mesaj 21:57, 24 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba Seyit :) İyiyim teşekkürler sen de iyisidir umarım. Bu aralar pek zaman ayıramıyorum ama hafta sonu ilgilenmeye çalışırım. --B.S.R.F. 💬 18:12, 26 Aralık 2012 (UTC)

Aşkın Ateşi

Merhaba Esc :) "Aşkın Ateşi" maddesini KM adayı göstermeyi düşünüyorum, sormak istedim bir eksiği var mı kontrol eder misin diye. Şimdi yetersiz falan olmuşsa boşuna aday göstermeyeyim, zaten şu sıralar işgale uğramış gibi bir görüntüsü var KM adaylığı sayfasının. Görüşlerini bildirirsen sevinirim :) -Seyit mesaj 18:28, 28 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba Seyit, madde güzel hazırlanmış ve adaylık için uygundur. Eleştiriler kısmı geliştirilebilir belki. Çünkü girişte ve alt başlıktaki bilgi neredeyse aynı. İçerik kısa olduğu için çabuk göze çarpıyor. Bence adaylığın çabuk sonuçlanması açısından ufak tefek düzenlemeler yapıldıktan sonra aday gösterilirse daha iyi olur. Teşekkürler, sevgiler... -- esc2003 (mesaj) 04:34, 29 Aralık 2012 (UTC)
Merhaba. Klibin anlatılışı olmuş bence. Eğer uzan bulanlar olursa düzenleme yaparsın. Klipteki erkek oyuncunun adı da eklenebilir. Ya da İtalya'da nerede çekilmiş, o sahilin varsa adı yazılabilir. Bir de biliyorsun bu maddelerin İngilizce KM olanlarında video klibin aldığı eleştirilerden de bahsedilir. Yapan olmuş bu bilmiyorum ama bulabilirsen güzel olur. Yine KM'lerden gidersek onlarda şarkının akorunu, temposunu da yazıyorlar. Bunları bulmak kolay değil sanırım Türkçe bir şarkı için. Belki şarkının alınışından bahsedilebilir. Ne zaman Özgencil ile çalışmaya karar verdi, nasıl seçildi vs Merve (mesaj) 12:22, 6 Ocak 2013 (UTC)
Emin değilim ama Am-G-C-Em-Dm (La minör-sol-do-mi minör-re minör) şeklinde. Gitar çalan birine teyit ettirsen iyi olur.Merve (mesaj) 20:37, 9 Ocak 2013 (UTC)

Infobox reality music competition

Şablon hazır. Örnek bir kullanım ise şurada. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:48, 6 Ocak 2013 (UTC)

SMA

  • Merhaba Ahzaryamed. İşine karışmak istemem ama sanki burada ve burada yer alan maddelerin bazılarına ait tartışmaların sonlandırılması gerek. Mesela Öter ardıç kuşu ve Leylek ezici çoğunlukla destek almış. Bu işleyiş yavaşlayınca bazen SL veya SM hazırlama isteği kaçabiliyor. İyi vikiler. -Seyit mesaj 22:07, 24 Aralık 2012 (UTC)
Merhaba Seyit. Bir kısmı ile ilgilendim. Tekrar üzerinde duracağım. İlgin ve uyarın için teşekkürler. Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 23:56, 6 Ocak 2013 (UTC)

yayın-yayım

Şarkı listeleri

Merhaba Hedda. Bir soru sormak istedim. Şu aralar Vikipedi'de Seçkin Listeleri artırmaya çalışıyorum. Bu nedenle de bazı listeler hazırladım veya İngilizce'den buraya çevirdim. Katy Perry şarkıları listesi, Lady Gaga şarkıları listesi, Adele şarkıları listesi gibi... Bazı şarkıcıların şarkılarını da böyle bir liste haline getirmek istiyorum. Örneğin Candan Erçetin'de bu şarkıcılara dahil. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Bugüne kadar hazırladığım listelerde olan şarkılara ait maddeler Vikipedi'de mevcuttu. Fakat Erçetin'in şarkılarından yalnızca iki tanesinin maddeleri var. Diğer şarkıları KD kriterlerine uymuyor çünkü liste başarıları mevcut değil, arşivlerde de göremedim. Acaba Erçetin'in şarkılarını içeren bir liste hazırlasam, şarkı maddeleri olmadan, sence SL kriterlerini karşılar mı? "Kullanışlı bir liste, büyük bir oranda var olan maddelere verilmiş bağlantılardan (mavi bağlantı) oluşmalıdır." diye bir kriter yazılı bu sayfada. Ama yine de bir sormak istedim. -Seyit mesaj 16:34, 16 Ocak 2013 (UTC)

  • Merhaba Seyit, çalışmaların için tebrik ederim seni ama şu maddelerin güncel kalmayı başarabilecek mi? Çünkü şarkı listeleri sürekli güncelleme isteyecek. İngilizce Vikipedi'de bunu yapan onlarca kullanıcı bulabilirken Türkçe Viki'de bunu yapabilecek pek kullanıcı bulamayacağız. Candan Erçetin şarkılarına gelirsek eğer cidden oldukça popüler olmuşsa şarkılar açılmalı. Kayda değer değilse sadece klibi çekilmişse açılmasına gerek yok. --— heddagabler 13:46, 17 Ocak 2013 (UTC)

Seçkin liste adaylıkları

Dönüşünle ölü gibi duran Seçkin Liste Adaylıkları sayfası yeniden hareketlendi. Yorumların için teşekkürler :) -Seyit mesaj 09:59, 19 Ocak 2013 (UTC)

Selamlar. Önce bir seçkin içerik çalışmasına başlayayım dedim, sonra baktım bir ton adaylık var, onlarla ilgilenmek istedim. Aynı şey sonuçta :) Emeğine sağlık senin de. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:11, 19 Ocak 2013 (UTC)

Tartışma:Candan Erçetin şarkıları listesi

Buraya bir yorum yazdım, bakabilir misin? --heddagabler 12:34, 30 Ocak 2013 (UTC)

Yazarken tereddüt ettiğim bir ifadeydi zaten. İlgili sayfa da küçük bir yanıt verdim ve ifadeyi çıkardım. -Seyit mesaj 14:15, 30 Ocak 2013 (UTC)
  • Tekrardan selam Seyit, ya ben hiç hatırlamıyorum ama adaylar kısmını buradan bakabilirsin bir de ekşi sözlük'te de mevcut. Orası güvenilir kaynak değil fakat gazetelerin web arşivlerini tarihe bakarak aratabilirsin --heddagabler 16:34, 30 Ocak 2013 (UTC)

SL adaylığı

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

Katy Perry diskografisi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 23:05, 30 Ocak 2013 (UTC)

Biz-siz-onlar

Selam Ahmet (?). Burada siz diye hitap etmişsin de bana. Sıkıntı olmazsa senin açından sen diyebilir misin? Aynı şekilde ben de o şekilde hitap ediyorum/etmek isterim sıkıntı olmazsa.--RapsarEfendim? 11:51, 2 Şubat 2013 (UTC)

Günlük hayatta siz kullanma alışkanlığım yoktur ama Viki'de siz demek alışkanlığım oldu :D Sen demenin hiçbir sakıncası yok, bende bu şekilde hitap ederim elbette ki. Bu arada Seyit'i kullanıyorum genellikle :) - Seyit mesaj 12:35, 2 Şubat 2013 (UTC)

Tamamdır :) İyi günler.--RapsarEfendim? 12:36, 2 Şubat 2013 (UTC)

SLA

  • Merhaba Ahzaryamed. Eminem diskografisi'nin SL'lik adaylığını olumsuz olarak sonuçlandırırsan sevinirim. Çünkü kaynak sorunu var ve açılacak, iç bağlantı verilecek fazla madde var. İngilizce'si de vandalizm kaynıyor. Yakında orada da SL olmaktan çıkar muhtemelen. -Seyit mesaj 11:07, 1 Şubat 2013 (UTC)
Merhaba. Adaylık sonuçlandırıldı. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 20:29, 3 Şubat 2013 (UTC)

SL adaylığı

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü alamadı.

Eminem diskografisi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin liste olarak seçilemedi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 21:05, 3 Şubat 2013 (UTC)

İsim değişikliği

Merhaba Mskyrider. Kullanıcı adımı Seyit. olarak değiştirmek istiyorum. Uygun mudur acaba? Seyit olarak değiştirecektim fakat böyle bir hesap var ve el koyamıyorum, kriterlere aykırı. -Seyit mesaj 10:54, 2 Şubat 2013 (UTC)

merhaba Seyit, değiştirmek istediğin kullanıcı adı kural olarak uygunsuz değil ancak kullanım olarak zorluk yaşayabilirsin. Kullanıcı adının sonunda bulunan nokta pek görülmüyor. Dediğin gibi Kullanıcı:Seyit ile karışabilir. İmza atarken istediğin imzayı atabiliyorsun sonuçta, kullanıcı adını SeyitA yapabiliriz belki, noktadan daha ayırtedici duruyor. Ne dersin?--Mskyrider ileti 06:37, 4 Şubat 2013 (UTC)

We All Want Love

Merhaba, acaba "We All Want Love" sayfasının eleştiriler kısmını İngilizce'den çevirebilir misin? Çevirmeyi denedim ama güzel bir şey çıkmadı ortaya. O kısım hallolursa KM adayı göstereceğim, boş bir anında ilgilenirsen mutlu olurum :) - Seyit mesaj 16:01, 4 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba. Bu gece yahut yarına hallederim. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 16:05, 4 Şubat 2013 (UTC)
İlk paragrafı çevirmeye çalıştım. Eleştiriler başlıklarını çevirirken genel olarak zorlanırım, orijinaline bağlı kalmak gerekir zira. Ama bu cidden zorladı :) Claire Suddath'ın eleştirisi albümle alakalı, her şarkıda aşk sözü geçiyor falan demiş, onu almadım.--RapsarEfendim? 20:57, 4 Şubat 2013 (UTC)