Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Remzi Kitabevi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Śαвяí¢αи76ileti 09:10, 20 Şubat 2017 (UTC)

Remzi Kitabevi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde şurada dile getirilen duruma emsal teşkil etmekte. Toplulukça SAS'ta tartışılması gerekmekte. Maddede tek bir kaynak mevcut, o da kendi sayfası. Ahmet Turhan (mesaj) 21:18, 19 Şubat 2017 (UTC)

Cevap Cevap Değil, şakaları böyle yapmam genelde bilirsiniz. Hatta şaka olan maddede kriterleri karşılamayan tek bir kaynak olması olabilir. Nitekim burada da aynı şeyi söylediniz. --Ahmet Turhan (mesaj) 22:02, 19 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum yapılan yorum yanlışlarını dile getirmenin yolu, bariz kayda değer maddeleri buraya getirmek olmamalı. --kibele 21:49, 19 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın köy çeşmesinde yer alan bir kullanıcının yorumuna mı yoksa SAS sonucu silinen Evrensel Basım Yayın'a mı emsal teşkil ediyor? VP:KD'de böyle bir kriter(ler)e rastlamadım. Kayda değerliği güvenilir kaynaklar tarafından desteklenmiş. Birkaç kayak ekledim, müsait olduğumda içeriği de düzenleyebilirim. --Maurice Flesier message 22:59, 19 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın ÖterbülbülBuyrun? 23:07, 19 Şubat 2017 (UTC)
  • SAS sürecinin yapıcı kullanılabilmesi açısından Google dışında en azından tez.yok.gov.tr, ULAKBİM gibi kaynaklardan aratıp sonrasında aday göstermek yararlı olur. Konusu olduğu bir tezi ekledim maddeye. "Emsal var, maddede kaynak yok" değil "araştırdım, kaynak bulamadım" desek veya kaynak bulmaya çalışıp ekleyiversek, SAS'ı gerçekten son çare olarak kullansak hem maddelerimizi daha etkili geliştiririz hem de "enerji tasarrufu"nda bulunuruz. Maddede şu an var olan kaynaklarla tartışma konusunda zaman harcamanın anlamı yok, hızlı kalsın. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 01:58, 20 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın en azından şu haliyle bunu söyleyebilirim. Kaynaklandırılarak KD'liği ispatlanmış. Kaynaklandıranların eline sağlık. --Pragdonmesaj 09:04, 20 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.