Kullanıcı mesaj:Ykargin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sakhalinio tarafından 6 yıl önce Oylama tartışması başlığına
Hoş geldin sevgili vikipedist arkadaşım! Bana sen diye hitap edebilirsin. İletmek istediklerini sayfanın en altına ve uygun bir başlıkla yazasın. Çok sağ ol! İyi vikiler...
"Dünyayı güzellik kurtaracak; bir insanı sevmekle başlayacak her şey." - Dostoyevski ve Sait Faik Abasıyanık, Zülfü Livaneli'nin Ada'sından

Saarland Türk Öğrenci Derneği[kaynağı değiştir]

Selam Takabeg, Kayda değerlik sayfasına zaten bakmıştım. Ayrıca dernek kamu ve toplum yararına çalışan kar amacı gütmeyen bir dernek, yani bu reklam amaçlı yapılmıyor. Bir eyalet içinde de yeterli tanınmışlığa sahip. ayrıca bir referansla varlığının sanal olmadığını göstermiştim. Bu vikipediye kullanıcı girişi yapmadan sayfayı oluşturduğumdan kaynaklanmış olabilir mi?

kolaylıklar...

Ykargin 17:10, 23 Ekim 2009 (UTC)

Ansiklopedinin maddesi olamaz. Bu vikipediye kullanıcı girişi yapmadan sayfayı oluşturduğumdan kaynaklanmış olabilir mi? sorusuna gelince alakasız. Yani kimin açtığı önemli değil. Takabeg ileti 15:05, 23 Ekim 2009 (UTC)
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --İyivikiler... [ho? ni!] 23:14, 20 Aralık 2009 (UTC)


Resim yükleme uyarısı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
VP:AK gereği, telif hakkı saklı resimler, sadece özgür lisanslı alternatifi üretilemeyecekse Vikipedi'de kullanılabilir. Bu şu demek: Yılmaz Erdoğan'ın resmini çekip özgür bir lisansla buraya yükleyebilirsiniz. O yüzden, internetten bulduğunuz telif hakkı saklı Yılmaz Erdoğan resimlerini kullanamazsınız. Daha detaylı bilgi için lütfen VP:AK, VP:AKGY ve Yardım:Resim yükleme sayfalarını inceleyiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 23:20, 20 Aralık 2009 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Vikiçizer 13:38, 4 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 18. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:16, 5 Ocak 2010 (UTC)

Taşıma ile ilgili soru[kaynağı değiştir]

Merhaba İnfoCan, herhangi bir sayfayı varolan bir yönlendirme sayfasına taşımanın kolay bir yolu var mı? Balıkesir merkez sayfasının Balıkesir'e taşınması söz konusu. Balıkesir ise Balıkesir (anlam ayrımı)'na yönlendirilmiş durumda. Ykargin 15:07, 5 Ocak 2010 (UTC)

Hizmetli olmayanlar var olan bir sayfanın üstüne başka bir sayfayı taşıyamıyorlar, onun için Balıkesir'i silip sonra üzerine yönlendirmeyi yaptım. İlginize teşekkürler. --İnfoCan 15:26, 5 Ocak 2010 (UTC)

Köy maddeleri[kaynağı değiştir]

Selam. Girdiğin köy maddeleri oldukça kısa. Yeni bir köy projesi yürütüyoruz. Bu kapsamda tğm köy maddeleri Ahmethoca, Adıyaman gibi düzenlenmektedir. En azından memleketinle ilgili bu projeye katkıda bulunabilirsin... İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 22:45, 5 Ocak 2010 (UTC)

Şu sayfada görebilirsin...--вяí¢αи76ileti 23:10, 5 Ocak 2010 (UTC)
uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--ki bl 09:15, 8 Ocak 2010 (UTC)

Düzeltildi. IP yüzündendi--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 06:45, 9 Ocak 2010 (UTC)


  • Selamlar. Vikisözlük mesaj sayfanı kontrol eder misin? Önemli bir oylamaya katılımın bekleniyor da...--вяí¢αи76ileti 08:27, 9 Ocak 2010 (UTC)

Köy çalışmaları nasıl? KM'liğe yakın mı--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 16:11, 12 Ocak 2010 (UTC)

Böreke takılmak[kaynağı değiştir]

Börek, tamamen köye ait. Köyde çekildi ve telifi bana ait. Hayvan ise var köy (eşek) Eşek resmi olursa koyuyum mu?--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 14:38, 13 Ocak 2010 (UTC)

Kalsın bence? Çoğu vikipedistin tepkisini çekebilir. Ayrıca görsel zenginlik önemli. Haftaya aday gösteriyom KM'liğe.Sence seçilir mi--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 18:39, 13 Ocak 2010 (UTC)

Telifden, ben sildirdim Vito'ya--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 08:10, 21 Ocak 2010 (UTC)

KM Adayı olarak gösteriyorum, bugün...Kriterleri karşılar mı?--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 12:37, 23 Ocak 2010 (UTC)


Türkçe Vikipedi'ye sessiz sedasız güzel katkılarda bulunarak, uyumlu çalışmasıyla örnek olan Ykargin'a kabul etmesi dileğiyle küçük bir teşekkür yıldızı sunulmuştur.  Levent İleti Katkılar   22:53, 20 Ocak 2010 (UTC)

Aday gösterildi--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 16:58, 23 Ocak 2010 (UTC)

Karamağara, Elbistan maddesinde bir tek kökenbilim kaldı. Ben bulamadım, sen bulabilir misin?--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 09:25, 30 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 4. haftası için proje olarak Türkiye köy maddelerinin temel düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:42, 25 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler. İlk başta Aarpçası çalışmadı. Arapça font sorunununu düzelttim. Gayet iyi olmuş. Kültür alt başlıklarıyla da uğraşıyorum.--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 08:26, 31 Ocak 2010 (UTC)

Muratsahinileti 21:03, 4 Şubat 2010 (UTC)

  • Uygunluk açısında Kemerhisar, Bor olarak değiştirildi.--Reality 16:01, 5 Şubat 2010 (UTC)

Dosya:MPI-SWS logo.jpg‎[kaynağı değiştir]

Beşinci hafta[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Kontrolleri biraz geç yaptığım ve o sırada düzenle şablonu ile etiketlenen madde sayısı arttığı için çok çok sağlıklı bir rakam olmasa da, az önce kontrol ettiğim rakamlara göre 200'ün üzerinde silinen ve düzenlenen madde sayısı.

Sevgiler

Vito Genovese 08:45, 11 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 03:13, 2 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:12, 3 Mayıs 2010 (UTC)

Sence siyasi partilerin seçimlerini ekleyim mi? maddeye (Karamağara)--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:59, 4 Mayıs 2010 (UTC)

Evet onu kastediyorum, şu an araştırıyorum--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 16:49, 5 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba, Ykargin. Köy çeşmesi/İlginize bölümündeki duyurunuzu gördüm. Şablon için ellerinize sağlık. Böyle şablonları nasıl yapıyorsunuz? Ben de yakında yapmak istiyorum da İyi vikilemeler, sevgiler...

Çok teşekkür ederim. Ben de artık bu işe el atayım İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 21:43, 19 Mayıs 2010 (UTC)

Kaç sefer katkida bulundun?[kaynağı değiştir]

ben bilmek istiyorsum kaç sefer wikipedia katkida bulundun?--Alsace38 20:01, 29 Mayıs 2010 (UTC)


ODTÜ'yle ilgili katkı[kaynağı değiştir]

Merhaba Ykargin, ODTÜ'yle ilgili katkıda bulunmak ister misin? www.metupedia.com :) --Redstone 23:00, 19 Ekim 2010 (UTC)

Araştırma enstitüsü isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Superyetkinileti 02:01, 5 Şubat 2011 (UTC)

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:24, 9 Ağustos 2011 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 20.24, 26 Mart 2018 (UTC) Yanıtla

SakhalinioBuyrun beniiiim? 20.24, 26 Mart 2018 (UTC)Yanıtla