Kullanıcı mesaj:Nanahuatl/Temmuz 2009-Eylül 2009

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

C. Jones msj 15:25, 21 Ağustos 2009 (UTC)

C. Jones msj 19:15, 21 Ağustos 2009 (UTC)

C. Jones msj 13:04, 22 Ağustos 2009 (UTC)

C. Jones msj 13:04, 22 Ağustos 2009 (UTC)

Lütfen biraz dikkat[kaynağı değiştir]

Selam. Dosya:Allsvenskan.png dosyasında görebileceğin gibi standart şanlonu kullandım ve kaynağı tam olarak yazdım. Böyle yapmazsan girdiğin dosyalar silinir. Lütfen biraz daha özen göster. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 15:48, 27 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba. Ülke kategorilerinde yaptığınız pekçok değişikliği geri aldım. Vikipedi'de gereksiz kategorilendirme yapmıyoruz, örneğin İsviçre maddesi Kategori:İsviçre'ye ait oluyor, bu kategori de Kategori:Avrupa ülkeleri altında kategorileniyor. Bu durumda İsviçre'yi tekrar Kategori:Avrupa ülkeleri içine almıyoruz. Vikipedi'de yenisiniz sanırım. Tecrübe kazanana kadar bu tür büyük değişikliklere lütfen girişmeyin, hem sizin, hem hatanızı düzeltecek kişinin zamanına yazık. Emin değilseniz tartışma veya mesaj sayfalarını kullanarak diğer kullanıcılara danışın. Temel bir değişiklik yapmak istiyorsanız lütfen topluluğun görüşünü alın, ya Köy Çeşmesini kullanarak ya da ilgili maddenin tartışma sayfasını kullanarak. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 14:04, 21 Eylül 2009 (UTC)

Gereksiz kategorilendirme yapmamamı söylemişsiniz. Ben bunları İngilizce Wikipediye göre yaptım. Onlar da mı gereksiz kategorilendirme yapmış?--Rapsar 15:23, 21 Eylül 2009 (UTC) [1] Bu imzasız yazı Rapsar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Hmmm... Doğru, İng. wiki'de farklı yapılmış. Şurada ve şurada bu konudaki prensibi açıklamışlar. Ancak, kurallarımızın çoğu İng. Wiki'den buraya uyarılnmış olsa da, aynen onlar gibi olmak zorunluluğumuz yok. Buradaki topluluğun özel talepleri doğrultusunda kendi politika ve yönergelerimiz geliştirebiliriz örneğin. Türkçe Vikipedi'de sırf kategorilendirmeyi kendine iş edinmiş kişiler var, (Kullanıcı:Dünya vatandaşı ve Kullanıcı:Vikiçizer gibi, onlarla önce bu konuyu bir görüşseniz bence iyi edersiniz. Cesur olup değişiklik yapabilirsiniz, ama büyük çaplı değişiklikler veya çok kişinin aktif olarak ilgilendiği bir madde üzerinde bir değişiklik yapmadan topluluğun görüşünü almanız uygun olur. Gerekirse Köy Çeşmesi'nde de bu konu konuşulabilir.--İnfoCan 16:28, 21 Eylül 2009 (UTC)
Bildiğiniz gibi vikipediye yeni kayıt oldum ve köy çeşmesi hakkında fazla bir bilgim yok. Sorun olmazsa siz bu kategorilendirme konusunu oraya taşır mısınız?--Rapsar 16:36, 21 Eylül 2009 (UTC)
Bugünlerde çok meşgulüm, bu konuya kafamı veremeyeceğim. Köy çeşmesi hakkında bilginiz yoksa biraz izleyin, bilgi edinirsiniz. Aceleye gerek yok. Bu arada gerek buradaki, gerek İng. wiki'deki kuralları okuyun, benden veya başka kullanıcılardan yardım istemekten de çekinmeyin. Isırmayız. :-) --İnfoCan 16:46, 21 Eylül 2009 (UTC)

İç bağlantı[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, bir maddede art arda yinelenen kelimelerin sadece birine iç bağlantı vermek daha uygundur. Ve yıllara oldukça az iç bağlantı verirseniz daha güzel olacak :) Kolay gelsin. --Hedda Gabler 15:53, 25 Eylül 2009 (UTC)