Kullanıcı mesaj:Burak Onurlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 1 yıl önce Displayport logo.png adlı dosya kullanılmıyor başlığına
İleti Sayfama hoşgeldiniz ;)
Yeni ileti göndermek için buraya ya da yukarıdaki + tuşuna tıklayabilir, varolan konuya ileti göndermek için değiştir tuşuna basabilirsiniz. Mesajınızın sonuna ~~~~ ile imza atmayı da unutmayın...

Welcome to my discussion page ;)
In order to send a new message, click here or + button above. Don't forget to sign your message with typing ~~~~

.
Arşiv [1] (19 Haziran 2006 - 13 Ekim 2006)



VikiBuluşma[kaynağı değiştir]

İlginize, bilginize: Vikipedi:Buluşma/İstanbul (17 Kasım 2006).

Tartışılacak konular: "21 Aralık Wikipedia paneli", "Wikimania 2008"

--Cat out 20:52, 9 Kasım 2006 (UTC)

Şu metni bana çevirebilir misiniz acaba?[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Ben 470 isimli bir yelkenli tekne modeli için bir madde yazıyorum fakat elimde yeterli kaynak olmadığı için İngilizce Wikipedia'dan bu metni çevirmek istiyorum ama İngilizcem ileri seviyede değil. Bana yardımcı olabilir misiniz? Metin de şu:

The 470 is a monohull planing dinghy with centerboard, Bermuda rig and center sheeting, designed for a crew of two.

The name is the overall length of the boat in centimeters (i.e. the boat is exactly 4.7 meters long). The 470 has been an Olympic class since the 1976 games. The Class was initially an open class, but since the 1988 games there have been separate events for men and women. Construction is from glass-reinforced plastic with integral buoyancy tanks. The foredeck is very lightly built, and not designed to support the weight of a person standing on it.

It is a popular class of dinghy with both individuals and sailing schools, offering a good introduction to high-performance boats without being excessively hard to handle. It is not a boat designed for absolute beginners; most 470 sailors move to it after gaining substantial experience in a more stable and less demanding dinghy. The 470 is rather tricky to sail, a lot depending on the large sail area and the trapeze.

The related 420 class dinghy is a smaller boat designed as a youth trainer for the 470.

Anlayışınıza ve ilginize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Hmd92


  • Güzellik, birlik, beraberlik dolu, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı ve yeni yıl dileklerimle... --Bahar (yine ben!) 11:26, 30 Aralık 2006 (UTC)

İade-i ziyaret[kaynağı değiştir]

Sağolasın Burak,

Seni yeniden görmek güzel. Kaybolma ortalıktan :)

Sevgiler

Vito Genovese 21:50, 9 Ocak 2007 (UTC)

Karadağ millî futbol takımı maddesini büyük ölçüde tamamladım ancak kısa bir bölümü var ki onu çeviremiyorum. Acaba o bölümün çevrilmesinde yardımcı olur musunuz?

Sizi rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Saygılar, Hmd92 10:27 27 Ocak 2007 (UTC)

VikiProje Sinema'nın üyesi olarak...[kaynağı değiştir]

tartışmalarına görüş belirtirseniz, iyi olur.

Kolay gelsin.

--Doruk Salancıileti 19:54, 4 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba sizden Nancy Thompson adlı maddeye bağlantı vererek o sayfada Diğer Dillerde bulunan Nancy Thompson İngilizce maddesini siz Türkçeye çevirirseniz sevinirim. Benim bazı nedenlerden ötütrü rahatsızlıklarımdan dolayı fazla giremiyorum orada da çalışma var şablonu duruyor bu yüzden yardım istedim, eğer filmi izlediyseniz diğer karakterleri de yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --King-Benji QwEr 19:20, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Hmd92 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:33, 21 Haziran 2007 (UTC)

Vikipedistler Buluşuyor[kaynağı değiştir]

İzmirde vikipedistler buluşuyor!!!Ayrıntılı bilgi Vikipedi:Buluşma/İzmir 2de--WilliamWallace 13:45, 24 Ağustos 2007 (UTC)

ÎYİ GÜNLER BURAK METNİNİ NEREDEN ÇEVİRTTİN BANADA SÖYLER MİSİN ACABA RİCA EDİYORUM


Bayram tebriği ve lokumu[kaynağı değiştir]

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 06:31, 11 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba Nutuk maddesinde değişiklik yapmak üzere bütün Atatürkçüleri davet ediyorum. Bookman 20:47, 27 Kasım 2007 (UTC)

Bu maddeyi cevirmek ilgini ceker mi bilmiyorum Burak; HDMI ve DVI'in yerine gelmesi planlanan monitor baglanti standarti. Ki dusun herhalde %90'imiz hala VGA kullaniyor... Kolay gelsin. Citrat 05:07, 30 Aralık 2007 (UTC)

Onur, sablon guzel duruyor. Madde icinde kullaninca tekrar gozden geciririm; hata varsa o zaman cikar zaten. Bunu DVI ve HDMI'a adapte edebilirsek cok guzel olur. Eline saglik, kolay gelsin ve mutlu yillar! Citrat 04:14, 31 Aralık 2007 (UTC)
Eline saglik Burak, HDMI'a ben daha once el atmistim ama su an cok daha guzel oldu. DisplayPort bittiginde onu da Ana Sayfa'ya aday gosterelim. Kolay gelsin, Citrat 23:56, 1 Ocak 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • İsminde svg yazdığına bakmayın; son yazılan (PNG) dosyanın türünü belli ediyor. Yani dosya PNG dosyası orijinalinde de... zaten her ne kadar telif altında olsa da bildiğim kadarıyla görsel dosyalarda, dosya türü değişiklikleri, görsel materyali değiştirmediği sürece (görsel açıdan), modifikasyona girmiyor ve adil kullanım altında uygun. Bu sebeple bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Şu anki kaynak yeterli; yine de maddeyi değil de İngilizce Vikipedi'deki resmin doğrudan adresini verirseniz daha doğru olacaktır. Zira madde değişebilir, ilerde o resim maddeden çıkarılabilir... İlginiz için çok teşekkürler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 03:34, 2 Ocak 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Sizinki küçük görüntüsüymüş ayrıca özgün resmin... bu sebeple daha iyi olur diye düşünerek özgün svg dosyasının tam halini indirdim. Bu arada kaynakta da svg imiş fakat sizin verdiğiniz dosya adının sonunda png olduğu için (ve ben de kaynak sayfada tam url'ye dikkat etmediğim için) yanlış anlamışım ^_^ Resmi tekrar yükledim şu isimle: [2]. Diğerini çifte medya/resim kuralınca siliyorum. Sizin için uygun mudur? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 04:01, 2 Ocak 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Logolarda eğer imkânımız varsa svg tam logo dosyasına ulaşmaya çalışıyoruz ama belirttiğiniz gibi bir durum söz konusuysa; tabii, neden olmasın. Yalnız dosyayı eklerken kutuya, bana belirttiğiniz gibi ayrıntılı bir şekilde belirtin dosyayı sitenin neresinden ve nasıl aldığınızı. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 16:41, 3 Ocak 2008 (UTC)

clock signal[kaynağı değiştir]

selamlar, clock pulse, saat darbesi olarak çevrildiğine göre, bunu da, zargan'ın dediği gibi "saat vurumu" diye çevirmekte bi mahsur yok gibi. bkz. [3]. iyi çalışmalar, kolay gelsin..Misthrall

rica ederim, kolay gelsin Misthrall

Barcelona bu türkçe vikipeid var ama hiçbiri türkçe değil çevirirseniz sevinirim birde mutlaka mesaj atin olurmu

Merhaba. Katkılarınızı yeni farkettim, sizin gibi nicelikten çok niteliğe önem veren kullanıcıların olması Vikipedi için ne büyük şans! Ayrıca Before Sunrise ve Before Sunset de henüz kaydolmadan önce beni Vikipediye yönelten, ilgimi çeken maddelerdendir. Tüm bu katkılarınız için teşekkürler. Günün maddesi adayı yapabileceğim maddeleri tararken gözüme ilişti, .nfo, .rar maddesinin açılması halinde ana sayfaya çıkabilir. Konuyla ilgili fazla bilgim olmadığından size yazıyorum. Vaktiniz olur da ilgilenebilirseniz sevinirim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 12:22, 25 Mart 2008 (UTC)

METROBÜS SÖZCÜĞÜ,TÜRKÇE BİR SÖZCÜKTÜR VE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ NOKTALI U(Ü)İLE YAZILMIŞTIR. METROBÜS 3.OCAK.2001 YILINDA İZMİR KENTKONSEYİNDE, KENTİÇİ ULAŞIMI(TRAFİK-OTOPARK SORUNLARIYLA BİRLİKTE)İYİLEŞTİRME SENARYOSU VE BİR SİSTEM OLARAK İLK KEZ AÇIKLANMIŞTIR. METROBÜS KELİMESİ, METRO İLE(TÜRKİYEDE,TOPLUTAŞIM ARACI YERALTI/ YERÜSTÜ TRENİ,A.B.D DE SUBWAY,ALMANYA DA U'BAHN)TÜRKİYEDEKİ LASTİK TEKERLEKLİ TAŞIM ARACI,OTOBÜS İSİMLERİNİN KISALTILARAK VE BİRLEŞTİRİLMESİYLE OLUŞTURULMUŞTUR. 3.OCAK 2001 TARİHİNE KADAR DA TÜRKÇEDE,BİLİMSEL TOPLANTILARDA AKADEMİK ÇEVRELERDE,BELEDİYELERDE, BASINDA METROBÜS KELİMESİNE RASTLANMAMIŞTIR.GOOGLE DA GÖRÜLEN METROBUS (U)İLE YAZILI TANIMDAKİ METRO SÖZCÜĞÜ, METROPOLİS, METROPOLİTAN YANİ KENT-ŞEHİR SÖZCÜĞÜNÜN KISALTILMIŞIDIR. BUS(TÜRKÇEDEKİ OTOBÜS)EKLENEREK OLUŞTURULAN METROBUS SÖZCÜĞÜ, ŞEHİROTOBÜSÜ-KENT OTOBÜSÜ , İŞLETMESİ TANIMINI OLUŞTURMAKTADIR. GOOGLE DA ÇEŞİTLİ TİP VE YAPIDA(İKİ KATLI,İKİ ARABALI-KÖRÜKLÜ,TEK ARABALI)OTOBÜSLERDE,FIRANSADA TRAMVAYDA METROBUS YAZISI BU NEDENLE GÖRÜLMEKTEDİR.METROBÜS,METROTERN(METRO)İLE UYUMLU HIZLI KONFORLU OTBÜSLERLE(OTOBÜS TİPİNE BAKILMAKSIZIN) SAĞLANAN ETKİLİ TOPLUTAŞIM SİSTEMİNİN ADI OLARAK KULLANILMIŞ,SİSTEM TÜBİTAK-EBİLTEM İN AR-GE PROJE PAZARINDA 2003 TE BİLDİRİ OLARAK SUNULMUŞ OLUP,AKTÜEL-PARA DERGİSİNİN 2-8 KASIM TARİH VE479 SAYILI YAYININDAKİ MAKALEDE YER ALMIŞTIR.WİKİPEDİANIN İNGİLİZCE SAYFASI İLE 2003 DE OLUŞTURULAN TÜRKÇE SAYFASI ARASINDAKİ YORUM FARKI, DİKKATLE GÖZLENMELİDİR.

SAYIN BURAK ONURLU,METROBÜS AÇIKLAMASINI YAZDIKTAN VE GÖNDERDİKTEN SONRA İMZA KISMINI DOLDURMADIĞIMI FARK ETTİM.ÖZÜR DİLERİM. ÜNSAL ALTUNBAŞ 120 SADDLE RIDGE DR.78676 WİMBERLEY-TX U.S.A

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:42, 6 Şubat 2010 (UTC)

iletisim -adres[kaynağı değiştir]

Sayin Burak Onurlu,size METROBUS un marka tescili basvurumla ilgili belgeler gondermek istiyorum. e-mail adresi bildirirseniz mumkun olacaktir sanirim.Bu sayfa uygun olmayabilir. Yardimlariniz icin tesekkurler. Unsal Altunbas altunbas2004@yahoo.com

Sayin Burak Onurlu 2008 in son aylarinda veya 2009 un ilk aylarinda yukaruda yazdigim mesaj la size ulasmak istedim. Bugun 27.03.2013 de size bir kez daha yukarida gorulen e-mail adresime ulasarak,METROBUS icin yaptigim girisimleri,Turk Patent Enstitusu(TPE) ile Metrobus isminin marka olarak adima tesciliyle ilgili gelismeleri aciklamak sterim. TPE ye Metrobus isminin tescili icin ikinci kez yaptigim ve RET edilen basvuruma,2012 Mart ayinda yeniden itiraz ettim.Bu mesaji yazdigim su ana kadar,TPE itirazima Kabul veya Ret seklinde bir karar bildirmedi.Su anda yurt disindayim.Gelismeleri Patent vekilim ve avukatim izlemektedirler. Gelismelere gore hukuki yollar denenerek,hakkimizin aranmasi yoluna gidilecektir. Size ve yardiminiza ihtiyac duyulacaktir.Iletisim kurmaya yardimlarinizi bekler. Saygilarimi sunarim.Unsal Altunbas 3443 Beeler St.Denver,Colorado 80238 USA(174.51.226.167 11:52, 27 Mart 2013 (UTC))

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Burak Onurlu,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 17:17, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Utku TanrıvereMesaj 22:34, 1 Aralık 2011 (UTC)
Mutlutopuz 16:24, 3 Şubat 2012 (UTC)
Mutlutopuz 17:28, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

METROBUS isminin marka tescil basvurusu icin...[kaynağı değiştir]

Sayin Burak Onurlu 2008 in son aylarinda veya 2009 un ilk aylarinda yukaruda yazdigim mesaj la size ulasmak istedim. Bugun 27.03.2013 de size bir kez daha yukarida gorulen e-mail adresime ulasarak,METROBUS icin yaptigim girisimleri,Turk Patent Enstitusu(TPE) ile Metrobus isminin marka olarak adima tesciliyle ilgili gelismeleri aciklamak sterim. TPE ye Metrobus isminin ikinci kez tescili icin yaptigim ve RET edilen basvuruma,2012 Mart ayinda yeniden itiraz ettim.Bu mesaji yazdigim su ana kadar,TPE itirazima Kabul veya Ret seklinde bir karar bildirmedi.Su anda yurt disindayim.Gelismeleri Patent vekilim ve avukatim izlemektedirler. Gelismelere gore hukuki yollar denenerek,hakkimizin aranmasi yoluna gidilecektir. Size ve yardiminiza ihtiyac duyulacaktir.Iletisim kurmaya yardimlarinizi bekler. Saygilarimi sunarim.Unsal Altunbas 3443 Beeler St.Denver,Colorado 80238 USA (174.51.226.167 12:04, 27 Mart 2013 (UTC))

Doruk843 17:25, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:25, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:28, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:28, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)
Doruk843 17:40, 9 Şubat 2016 (UTC)

University of St Andrews coat of arms.PNG adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

University of St Andrews coat of arms.PNG adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.31, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Displayport logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Displayport logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.09, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla