Kullanıcı mesaj:Yabancı/ Arşiv 7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kolya gelsin, :) e.c. 08:03, 1 Ekim 2008 (UTC)

İyi bayramlar[kaynağı değiştir]

Merhaba Yabancı, SD'de gördüm aktfiken sizin bayramınızı kutlamak istedim. Bayramınız kutlu olsun. Gerçi bayram için saat 12'yi vurmaya az kaldı yine de güzel bayramlar =) --c3mâL 09:26, 2 Ekim 2008 (UTC)

Bunlar da sizin...

Bayramınız kutlu olsun--SE Mesaj 09:28, 2 Ekim 2008 (UTC)


Maddeyle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler, ben de kpss çalışmak zorunda kalacağım için büyük ihtimalle artık giremeyeceğim. LGBT ile ilgili bir madde SM olursa çok hoş olur bence. Teşekkürler her şey için.--c3mâL 09:39, 2 Ekim 2008 (UTC)

Sayfa çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Ben sadece düzeltmeleri ve yönlendirmeleri ekledim. Umarım beğenirsiniz. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 10:14, 2 Ekim 2008 (UTC)

  • İyi bayramlar Yabancı, nasılsınız? E-postanıza bakabilir misiniz acaba? --DsMuratileti 10:35, 2 Ekim 2008 (UTC)
  • Baktım ve bir yanıt yazdım. Görüşmek üzere. --Yabancımsj 10:45, 2 Ekim 2008 (UTC)
  • Teşekkürler, hoşçakalın... --DsMuratileti 10:52, 2 Ekim 2008 (UTC)

Düzelttim. Teşekkürler. İyi bayramlar. Uğurcuk ileti 10:48, 2 Ekim 2008 (UTC)

  • Şablon:Poster-Film nereye eklenecekse ekler misiniz ? Maddeyi açarım birkaç gün içinde. Uğurcuk ileti 11:33, 2 Ekim 2008 (UTC)

3. dünya vikipedisi[kaynağı değiştir]

TuTasTemre LAZı yani beni engellediniz aklınız sıra iyi bir şey yaptınız öyle mi kuzum ? Hiç ama hiç üzülmedim.Ben engellenirken bana cahil, basit ve görgüsüz yakıştırmalarını yapan kullanıcının maşallahı var.Ne deyim ki.Leventabi denen kişiden açıklama bekliyorum.Kesinlikle.Beni hiç ama hiç kimse düşüncelerimden ötürü engelleyemez, sorguya çekemez.Kimseye hakaret etmedim.Tariz ve irtadlarla dolu bir cevap yazdım.Ama kendi dilinin inceliklerinden habersizseniz umrum da değil.!!!!

TARAFSIZLIĞINIZA ÎTİMAT ETMİYORUM !!! 10 ay da engelleseniz, gocunmam çünkü haksız değilim bana hakaret dolu mesaj yollayan karakteri bile oturmamış 15 yaşında bir sübyanın galeyanına gelip beni engellediniz ya acıyorum size.Neyse dedik ya 3. dünya, kemalist, alaturka vikpedi diye.AYRICA Şuradaki ifademde sorun yok.Mevzu bahis admin o kişiliğe âmil.Bana yaptığı ihtarla diğerine yaptığını duyuncunuzla mukayese ediniz !!!

 "Şüphesiz yüce Allah adaleti.... emreder" Nahl Suresi 90. ayet Bu imzasız yazı 78.184.251.16 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 

Uyarı hakkında[kaynağı değiştir]

Bakın bana sübyan demiş Üzgün. Aslında ben engelleneceğimi düşünerek yazmıştım. Ama sonra ne yapıyorum ben dedim ve toparlamaya çalıştım. İçime bir ukte düştü Üzgün Sizi zor durumda bıraktığı için çok özür dilerim. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 21:55, 3 Ekim 2008 (UTC)

Aynı anda :)[kaynağı değiştir]

Ben yoruldum çıkacağım artık, sürekli ip değiştirip geliyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 22:33, 3 Ekim 2008 (UTC)

  • Ben de bir hayli yorgunum, belki çıkarım birazdan; ama karşımızdakiler de Süpermen değil . Rica ederim; benim yerimde herhangi başka bir arkadaşım da olsa aynı şeyi yapardı... Sevgilerimle, iyi dinlenmeler dilerim arkadaşım... --DsMuratileti 22:37, 3 Ekim 2008 (UTC)

şablon çalışmıyor[kaynağı değiştir]

Şablon:Opera bilgi kutusu çalışmıyor. Neden olabilir? Sihirli Flütte deniyorum olmuyor. Bu imzasız yazı Bruno Giordano (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

MP Davetiyesi[kaynağı değiştir]

  • Tekrar merhaba. Taslak olarak hazırladığım şu davet şablonu geliştirilse işe yarar mı dersiniz? Bir kaç kullanıcı da geçiyor aklımda davet yollayabileceğimiz. Dilerseniz onları da paylaşırım. --Yabancımsj 12:05, 2 Ekim 2008 (UTC)
Kesinlikle işe yarar, ilaveten güncellemelerin öneminden -ki şimdilik, bence başka yenilikler getirmeden veya Proje'sini oluşturmadan önce istikrar kazandırmak gerekiyor - bahsedebiliriz belki. Ne yazık ki aktif olamıyorum bir süredir, bir süre durumum belirsiz. İsterseniz direkt tartışma sayfasına asalım ve isteyen kullansın. Bu arada Cemallamec de katkılarını esirgemiyor, destek veren eller yavaş da olsa artıyor. Görüşmek üzere ! --temaileti 20:56, 4 Ekim 2008 (UTC)

Tüh! ben de birisi eskileri kurcalıyor diye geri aldım acilen, nereden bileyim sen olduğunu.. (gerçi bir de 24 saat vermek vardı ya sana, kimliğini gizlemekten.. neyse artık :)) Görüşürüz, özletme kendini kaptan --M. M. ileti 18:16, 7 Ekim 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Warship diagram orig.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 20:01, 8 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Somagahana Fuchiemon restored.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 20:01, 8 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Lily Lilium 'Citronella' Flower 2578px.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 20:05, 8 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Peach Glow water-lily at Brooklyn Botanic Garden.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 20:05, 8 Ekim 2008 (UTC)

Vallaha yaklaşık 8 aydır vikipedideyim, keşke daha önce yapsaydım veya yaptırsaydım. :) Çok süper oldu elinize sağlık. İyi çalışmalar..Myrat ileti 13:45, 9 Ekim 2008 (UTC)

Geç oldu ama iyi oldu.. Ben birde bir ay önce bunun gibi (Macaristan 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı) 7-8 madde açtım ve bunların bazılarına Türkiye U-21 İle Yapılan Maçlar kısmını ekledim. Daha sonra vikipedide VP:VND#MİLLÎ maddesinin olduğunu gördüm. Sizce bu kısımları maddelerden çıkarmalı mıyım?..Myrat ileti 13:56, 9 Ekim 2008 (UTC)

Teşekkürünüz için teşekkürler . Benim okulum başlıyor artık. Viki size emanet.bekiroflaz § mesaj 13:51, 9 Ekim 2008 (UTC)

Konuşan ansiklopedi[kaynağı değiştir]

Merhaba, güzel insan! :)) Yabancı mabancısın ama olsun... :)) Geçen Homonihilis'te aynı şeyi söyledi valla meğer ne çok ilgili ama meşgul varmış. Neyse canım bir yerlerden başlamak gerek. Alt yapıyı kuralım da sonra sen ben o birer birer seslendirdik mi seçkin maddelerden başlayarak özellikle görme kusurlu arkadaşlar için bulunmaz bir şey olacak. Hatta benim aklımda ilerde bunu CD haline getirmek de var. Bunun için Vikıfla da bağlantıya geçilebilir falan filan.... Dertsiz başa dert açma gönüllüsü olaraktan böyle derim ben.... :)) --Manco Capac 12:04, 13 Ekim 2008 (UTC)

Çok sağolasıııınnn. Ellerin dert görmeyeeeeeeeee..... Çok iyi olmuştır, kurban!!! --Manco Capac 14:01, 15 Ekim 2008 (UTC)

Benim korkum kayıt yapacak adam bulamamak değil de tam tersi çok kayıt olması ve inceleme elemanlarına çok iş düşecek olması. Çünkü kayıt kalitesi konusunda çok titiz davranmazsak bir anlamı olmaycak bence. --Manco Capac 14:19, 15 Ekim 2008 (UTC)

78.164.240.135 adlı IP[kaynağı değiştir]

Az önce Ölçek, Ardahan maddesine zarar verdi.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 12:15, 14 Ekim 2008 (UTC)

  • Kardeşim, Vikipedi:Seçkin resim adayları/Golda Meir 03265u.jpg maddesine "yorum" eklemişsin, bilmez misin ki VP de yorum yapmak yer almaz? Umarım iyisindir. Seni burda görmek güzel.. Levent Abi ileti 14:03, 14 Ekim 2008 (UTC)
  • Diğer Tuchosky'ci arkadaşımız epeydir görünmüyor, mail yazmak aklımda ama tembellik işte :) Neyse, o madde artık senin ve onun ilgi alanınız, üstadların eli tutulmaz. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 14:14, 14 Ekim 2008 (UTC)

Altyazı için teşekkürler :) --Yabancımsj 14:21, 14 Ekim 2008 (UTC)

Saldırı mı?[kaynağı değiştir]

Beni uyarıyorsunuz ama siz de oalyın kendisine değil de sonucuna bakıyorsunuz. Şimdi bu lafım da suçtur belki. Ama birşey var ki ben artık tartışmıyorum, tartışmak istemiyorum. Çünkü defalarca aynı uyarıyı yaptığım halde bu dikkate alınmıyorsa tartışma dnen kısmın ve/veya olayın hiçbir hükmü yoktur. Ben daha neyin tartışmasını yapayım da neye katkıda bulunayım? Ha beni silmek, engellemek istiyorsanız ve bu sizi yine bu anlamda mutlu edecekse buyrn yapın. Ama beni böyle tehdit etmeniz de hiç ama hiç hoş değil. Engellemiş kadar oldunuz zaten.Teşekkür ederim(anlayışınız için).Apolas Lermi 21:19, 14 Ekim 2008 (UTC)

Bilgi için teşekkür[kaynağı değiştir]

Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.Özgün kelimesinin bu anlamı olacağı aklıma gelmemişti.Selamlar.--Agriboy 23:21, 14 Ekim 2008 (UTC)

Hindicilik maddesini yazdım ama kategori sayfasını oluştururken bir türlü beceremedim. Zirrat taslakları var birde hayvancılık var arada kayboldum gibi.Yardım ederseniz sevinirim.Kolay gelsin.--Agriboy 01:21, 15 Ekim 2008 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

Merhaba, gerçekten çok teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir sabırla mesajlarıma cevap verdiğiniz için. Kendi kendime bu konuda sinirlenmemin sebebi dediğiniz gibi kriterleri karşılamayan pek çok maddenin varlığı ama piyangonun benimkine çatması diyeyim :) Ben de eklemeye çalıştığım ama başarılı olamadığım maddeyi dediğiniz doğrultuda uygun bir madde haline getirmeye çalışcağım. Çok teşekkürler..Ara sıra sizi böyle soru sormak için rahatsız edebilir miyim. Tekrar teşekkürler..İyi Çalışmalar dilerim.--Ozgeakilli 09:05, 15 Ekim 2008 (UTC)

Teşekkürler yabancı.. Ben de sizlerle mutlu oluyorum inanın. Yakında görüşeceğiz umarım. Tucholsky için de teşekkür ederim. Seçkin maddelere olabilecek bir katkı beni cidden çok mutlu eder. Federal Almanya Liyakat Nişanlarını yazmak(daha doğrusu çevirerek yazmak) istiyorum.. Yakında başlarım. Sevgiler--Gemalmaz 12:55, 15 Ekim 2008 (UTC)

Verdiğiniz açıklayıcı bilgiler teşekkür ederim.Elinize sağlık.--Agriboy 18:02, 15 Ekim 2008 (UTC)

Selamlar, sanırım en büyük sorun kaynaklandırması. Alıntılar dışında bir kaynaklanırmayla karşılaşmadım. Madde içerik olarak ne durumda bilemiyorum ama şöyle bir göz gezdirdiğimde bir hayli yolu varmış gibi geliyor. Tabi konuyla ilgili iki kişinin paçaları sıvamasıyla kısa zamanda SMA olacak kadar da ilerleyebilir. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:55, 15 Ekim 2008 (UTC)

Tamam Yabancı kardeş.. Uyarıların için teşekkür ederim. Kaynakla ilgili sorunu anlamadım. Biliyorsun bu Almanca Wikipedia'dan çeviri.Yapabileceğim birşeyler varsa, seve seve yaparım.--Gemalmaz 12:22, 16 Ekim 2008 (UTC)

  • Sizi yeni maddelerle yine buralarda görmek güzel. Hizmetlilik konusunda, yapıyoruz işte bir şeyler. Olur olmaz değişiklik yapan bir sürü kullanıcı var, boş bırakmıyor adamı ki madde yazsın... İyivikiler... homonihilis // ileti 13:55, 16 Ekim 2008 (UTC)
  • Ben de öyle yaptım bugün, değişiklik olsun diye. Ara sıra baktım SD'ye, bir iki hizmetli varsa etrafta, madde yazmaya devam ettim. Ama hep bu kadar fırsat olmuyor maalesef. Madde yazma işi geceyarısına kalıyor genelde. Neyse, azar azar yazılacak bütün maddeler bir gün... İyivikiler... homonihilis // ileti 14:04, 16 Ekim 2008 (UTC)

Silinen resimler[kaynağı değiştir]

Selamlar Yabancı, sileceğin resimleri önce maddelerden çıkarmanı rica edecektim. Novak Djokovic sayfasındaki gibi olmayan resimlere bağlantılar oluşuyor. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 00:46, 17 Ekim 2008 (UTC)

teşekkürler bide kullanmayı tam öğrensem harika olacak:) Bu imzasız yazı Ahmet Mansur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

çok teşekkürler değiştirmeyi üye olmadan önce uygulamıştım zaten. asıl önceliğim bişeyler okumak bilgi edinmek tabiiki hatalı yada eksik gördüğüm yerlerde gerekli düzenlemeleri yapmaya çalışırım ilginiz için tekrar teşekkür ederim Bu imzasız yazı Ahmet Mansur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam Yabancı, Tucholsky'deki kırmızıları yok etmeye çalışıyorum (çok gerekli olmayanları silerek;Gerekli olanları da yazarak). Kaynak sorununa bakacağım. Sevgiler--Gemalmaz 19:51, 17 Ekim 2008 (UTC)

Tucholsky'de "Edebiyat" yazan bölüm aslında "Kaynak" yerine geçer. Bakabilir misin?--Gemalmaz 20:11, 17 Ekim 2008 (UTC)

Silinen maddeler[kaynağı değiştir]

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciği Yüksek Okulu ile ilgili sildiğiniz maddelerde telif hakkı ihlali yoktu. İlgili siteyede ben koymuştum. --Lorem Ipsumileti 23:27, 20 Ekim 2008 (UTC)

İyi Geceler[kaynağı değiştir]

Evet, döndüm. Microsoft Office maddesini düzenliyordum; EN Wikipedia'dan aynı maddedeki tabloları kopyaladım; daha sonra bazı yanlışlıklar oldu; açıkçası sıkıldım ve bıraktım sonra devam etmek üzere. Bu arada ben yokken Vikipedi'de işler nasıldı? Bir problem felan oldu mu? Mustafa Bakacak ileti 21:53, 27 Ekim 2008 (UTC)

Vay bir sene olmuş, valla hiç farketmemişim, sayende farkettim. Övgüler ve bu sayede aldığım ara gaz için de ayrıca teşekkür ederim. Sisin gibi arkadaşlarla gönüllülük adına bi şeyler yapıyor olmak çok güzel. --Manco Capac 11:44, 28 Ekim 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Soyuz TMA-7 spacecraft2edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:1783 balloonj.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Golda Meir 03265u.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:JetBlue292Landing.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Moai Rano raraku.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:FoxBassoon.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:30, 29 Ekim 2008 (UTC)

Bülent Ayberk[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=B%C3%BClent_Ayberk&action=history

Merhaba,

Şu sayfanın geçmişini inceler misiniz? Geçenlerde kategorisiz sayfaları kontrol ederken karşıma çıkmıştı ve düzenle şablonu bulunan sürümlerden en düzgününden birini geri getirmiştim. Ancak bir kullanıcı her seferinde başka bir sürüm getiriyor. 3G kuralını da çiğnemek istemediğimden maddeyi şimdilik bu haliyle bırakıyorum. Sizin görüşünüz nedir? İyi çalışmalar. --Math34 ileti 09:05, 3 Kasım 2008 (UTC)

Vikideki sürümü Internette ben de bulamadım. Dolayısıyla telif sorunu var diyemiyoruz. Ancak şimdi nette biraz inceledim de, aslında kişinin Hans von Aiberg adında yabancı bir bilim adamı değil, doğma büyüme Türkiye vatandaşı olduğu falan ortaya çıkmış. Birçok programa yabancı bilim adamı olarak katıldıktan sonra olayın aslı ortaya çıkmış. Pek çok sitede böyle bilgiler var. En basiti ekşisözlükteki yorumlar bile kafamı bulandırdı. 1 O yüzden kullanıcının ısrarla eklediği sürümdeki bilgilerin de doğrulanmadan konulması yanlış. İlginiz için teşekkürler. --Math34 ileti 09:38, 3 Kasım 2008 (UTC)
  • İyiyim, sağolun. Umarım siz de iyisinizdir. Evet, pek sık görünmüyorsunuz ama göründüğünüzde de fark ediliyorsunuz :). Daha aktif olduğunuz, dolu maddeler yazdığınız günleri özlettiniz gerçi... İyivikiler... homonihilis // ileti 11:55, 3 Kasım 2008 (UTC)
Evet, bu ara rüzgar tablolardan yana esti. Aslında Fermi paradoksunu çeviriyorum asıl iş olarak. Ama bir yandan da Madrid'de 3 Mayıs 1808 çalışmasına yardımcı olmak için kırmızıları açmaya çalışıyorum. En az üç SM ihtimali daha kafamda dönüp duruyor. O yüzden de yazılacak maddeler çığ gibi büyüyor. Galiba sonu yok bunun... İyivikiler... homonihilis // ileti 12:14, 3 Kasım 2008 (UTC)
O zaman şimdiden teşekkürler Fermi için. SM çalışmalarını imeceyle yapmak daha çabuk sonuç veriyor. Ayrıca ben seçkin maddeler kadar, onlar seçkin olurken etraflarında açılan maddelerden de hoşnut oluyorum. Kendini bir süreliğine bu işe adayacak iki ya da üç kişiyi bulmak yeterli aslında. Ortak çalışma konusunda müsait olduğunuzda haber verin, mümkün olursa katılırım. İyivikiler... homonihilis // ileti 12:48, 3 Kasım 2008 (UTC)
Poe'yu biraz boşladım bu ara ama etrafını çevirmeye devam ediyorum zaman zaman. O kesin SM olacak bir gün, ama bilmem ne zaman. Aslında yakın zaman için Charles Darwin geçiyor aklımdan. 200. doğum gününe yetişse güzel olur diye düşünüyorum. Maddenin bir kısmı İngilizce'den çevrilmiş ama kaynakların eklenmesi gerekiyor. Gerisi de çevrilirse güzel bir SM olabilir. Neyse, konu SM ise söyleyecek laf bitmez. Hepimize kolay gelsin... İyivikiler... homonihilis // ileti 13:12, 3 Kasım 2008 (UTC)

Cehaletimi bağışlayın. Ne işe yaradığını çözmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim.--Abuk SABUK♫ ♫ 12:37, 3 Kasım 2008 (UTC)

  • Şimdi anladım. Ben dededen kalma usüllerle Vikipedicilik yapıyordum. Çok teşekkür ederim :) --Abuk SABUK♫ ♫ 13:14, 3 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, benim için oluşturduğunuz monobook uzun zamandır çalışıyor, teşekkürler, solda ve yukarıda birgün kısayollar beliriverdi. Üstelik ben hiçbir şey yapmadan, bellek de temizlememiştim. Bu yüzden midir bilmiyorum, bazen takılıp hata gösteriyor ve explorerdan çıkıyor. Kategorilerin üzerinde imleç gelince bilgi kutucuğu çıkıyor ama bir kaç saniye beklese hata verip explorerdan çıkmak gerekiyor. Bunu çözmek mümkün mü? Bir de bu monobooka eklemek istediğimiz bazı kısayolları nasıl ekliyoruz araştıramadım, basit bir yolu varsa sizden öğrenmek isterim, epey sıkıntım varmış:) tekrar teşekkürler...Hoşcakalın...Vikipedist 20:49, 3 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, bakayım bir çözüm bulmaya çalışayım:) Teşekkürler, Hoşcakalın...Vikipedist 07:51, 4 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba. Bu aralar pek aktif değilim ama haftaya bu maddeyle ilgilenmek isterim. Haber verdiğiniz için teşekkürler. --Pinar 07:27, 4 Kasım 2008 (UTC)

Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi[kaynağı değiştir]

Bir çok lisenin ve okulun burada maddesi yer alırken, zihinsel engelliler için açılmış bir okul maddesinin uygun olmadığını neye dayanarak söylüyor ve silebiliyorsunuz? - Kullanıcı:Reichberg

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Saddam Hussein at trial, July 2004.JPEG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 19:52, 11 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Woody Guthrie 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 19:52, 11 Kasım 2008 (UTC)

Kategori:Fikri mülkiyet[kaynağı değiştir]

Çok haklısınız. Doğru adlandırma Kategori:Fikrî mülkiyet hukuku olmalı (TDK'ya göre fikri yerine fikrî olarak yazılmalı). Kolay gelsin. --Pinar 03:04, 12 Kasım 2008 (UTC)

Geldi bile... Akşam yeni SRA'ları oluştururken, durup bir düşündüm. Maddesi yok ama çeviriversem mi diye. Gece yarısı gözüm kesmedi. Size nasipmiş. Teşekkürler... İyivikiler... homonihilis // ileti 10:05, 12 Kasım 2008 (UTC)

Avrupa Yakası (dizi)[kaynağı değiştir]

Merhaba. Avrupa Yakası (dizi) maddesini KM adayı gösterdiğinizi gördüm. Maddeyi (zaman darlığından) tamamen okuyamasam da hızlıca göz attım ve bir ekran yakalama görüntüsü olsa iyi olur gibi geldi. Gördüğüm kadarıyla dvd kapakları dışında adil kullanım resmi kullanılmamış. Bunu ve ana karakterleri gösteren bir adil kullanım resminin maddeye sağlayacağı katkıyı hesaba katarak görüşünüzü almak istedim. Ne dersiniz? (Bu arada elinize sağlık, sayenizde kaliteli maddelerimizin sayısı giderek artıyor ). --Yabancımsj 14:59, 12 Kasım 2008 (UTC)

  • Öncelikle KM oluşturmak cidden kolay yeterki zaman ve kaynak olsun. 1 hafta içeriği sıfırdan oluşturdum ve bugün Vikideki son günüm olduğu için KM ile terk edeyim dedim. Telifli resimden pek yana değilim (oysa eskiden harıl harıl yüklerdim) ama Plato Film'in resmi sitesinden uygun ve güzel bir resmi yükleyebilirsiniz. --Hedda Gabler 15:02, 12 Kasım 2008 (UTC)
  • KPSS'ye çalışcam dün nihayet başladım 1 yıldır tembellik ettim ameliyat bahanesiyle, bilirsiniz sınavlardan geçmeyenleri memur olarak atamıyor bu ülke. Benim vaktim yok resim seçmek için Prison Break indiriyorum (yeni sezon, korsan ama ne yapalım) dolunca derse dalacam (: --Hedda Gabler 15:11, 12 Kasım 2008 (UTC)
  • Evet uzun zamandır görmüyordum sizi. Neyse koaly gelsin, rapidshare amca kafayı yedirecek bana =) Size kolay gelsin.--Hedda Gabler 15:24, 12 Kasım 2008 (UTC)

İyi Akşamlar[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye gün gün eklenen yeni maddelerin neler olduğunu görmem mümkün mü? Mustafa Bakacak ileti 19:21, 14 Kasım 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Muybridge race horse animated.gif, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:21, 17 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Milky Way IR Spitzer.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:21, 17 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:VietnamchildsoldierEdit.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:21, 17 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, güzel insan! Değerli desteğiniz için teşekkürler. Görüşmek üzere. --Manco Capac 20:45, 25 Kasım 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Tortilleras Nebel.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 14:31, 26 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Mug and Torus morph.gif, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 14:31, 26 Kasım 2008 (UTC)

Selam Yabancı (erotik giriş cümlesi :P). Vandallarla uğraşırken baktım, Hrant Dink suikastıyla Elza Niyego olayı arasında tam bir bağ kurmadım, Hrant Dink olayını Uğur Mumcu olayı gibi düşünüyorum, bu olay ise adi suç? Yoksa azınlık olayı olduğu için mi eklenmeli? Görüşün nedir? Khutuckmsj 21:42, 27 Kasım 2008 (UTC)

Yok, ilk bakışta "ne alaka?" dedim, çıkarttım. Takabeg düzeltti hatamı sağolsun, düşünmemiştim aradaki bağlantıyı. Khutuckmsj 17:33, 1 Aralık 2008 (UTC)

Selam. Zeydilik maddesinde ısrarlı kopyalama vakası var. Bu siteden alıp yapıştırıyor. Ben güzelce anlatamamışımdır hâlâ devam ediyor. Yardımcı olursanız sevineceğim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 09:18, 1 Aralık 2008 (UTC)

Zeydilik maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Takabeg. Telif hakkı saklı siteden içerik eklediği için bir son uyarı yazdım, devam ederse engellenecek. Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 09:26, 1 Aralık 2008 (UTC)

Mer30. Takabeg ileti 13:16, 1 Aralık 2008 (UTC)

Siz değerli vikipedi editörlerinin rahatlığı için hizmetlerimiz tüm hızıyla sürecektir... :) sevgilerimle eski dostum e.c. 11:47, 1 Aralık 2008 (UTC)

Kurt Tucholsky[kaynağı değiştir]

Kurt Tucholsky maddesine bir kaynak ekledim. Zaten kaynağı belirtmişim; fakat aşağıda kaynak olarak göstermemişim. Bir de kaynak yaratma konusundabir yol gösterirseniz, memnun olurum. Sevgiler. --Gemalmaz 15:57, 1 Aralık 2008 (UTC)

Bir de hemen hemen her sözünün altında dipnot olarak kaynak var dikkat ederseniz.--Gemalmaz 16:13, 1 Aralık 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. İyi akşamlar. --Guzelonlu 16:54, 6 Aralık 2008 (UTC)

Resim:Spie logo.PNG gerekçe belirtilmesini istemişsiniz. nasıl bir gerekçe, örnek verebilir misiniz?--Infestor 15:23, 7 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba,
Mümkün olduğunca sizi de bu maddenin çalışmalarında görmek isteriz . Kaynaklar bir şekilde eklensin de çok kötü durursa sonradan toparlarız, diye düşünüyorum. İyivikiler... homonihilis // ileti 15:59, 7 Aralık 2008 (UTC)

İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

Kurban Bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara! --Kemal K.ileti 11:34, 8 Aralık 2008 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Sizinde Kurban Bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara. (Belki klasik bir cümle olacak :D) Elimden geldiği kadar Vikipedi'deyim ve olduğum sürecede katkılarımıa devam ediyorum. Gitmek filmini KM yapabilirim düşüncesi ile başlatmıştım. Fakat o şekli ile kaldı. Yeniden teşekkürler kolay gelsin.--Muratsahinmesaj 12:51, 8 Aralık 2008 (UTC)
Anlaşıldı Mr. Spock! "Near-vikipedi-vandals" çok zamanımızı alıyor ama Manco da taze kuvvet olarak geldiğine göre, yeni eylemlere, yeni görevlere diyebiliriz artık... --M. M. ileti 09:59, 9 Aralık 2008 (UTC)
  • Tamam önerilerinizi aklımda tutacağım. Herşey o kadar detaylı ki, o kadar her yerden birşeyler çıkıyor ki, neresinden tutacağımı şaşırdım vallahi. Demek burası sizin mesaj sayfanız öbür taraf da benim. Eh öğreneceğiz artık yavaş yavaş :) Mekem 23:52, 10 Aralık 2008 (UTC)

Devridaim makinası konulu başlık için verilen uyarı.[kaynağı değiştir]

Bu konu üzerindeki değişiklik savaşı konusunda mesajınızı aldım. Aynı tartışma metnini Tartışma:Erke Dönergeci konusunda da görebilirsiniz. Kopyala yapıştır yapılmış durumda. Konunun başlangıcında bu imkansızdır yapılamaz şeklinde bir başlangıca destek verecek yalanlama yazıalarına müsade edemem. Zira konu ispatlı olmasına karşın farklı bir boyuttan dolayı geri planda kalmaktadır. Günümüz sistemininde aklın öne çıkması yerine ezbercilikle prim yapanlara şarlatan dememe kızmanızı anlayamadım. Konuyu özümseyenler yanında vandalizm yaparak baltalamaya çalışmak hoş değil. Bu imzasız yazı Bilim41278 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Konu içerisindeki rahatsız olduğunuz kelime Şarlatanlık wiki içinde dahi hatalı ifade edilmiş bir kelime. Tartışmada yer alan bu kelime dikkat ederseniz çıkarları için çoğunluğun faydasına zarar veren bütün insanlar manasını verecek şekilde kullanılmıştır. Unutmayın, insanlar terimlerin gerçek manalarıyla kendi ve çevresel etkileşimini düzenleyebilir. Sayfada yapılan değişiklik Şarlatan olarak ifade ettiğim grubun yaygarasına göre bilimi değiştirmeye çalışan bir wiki kullanıcısıdır. Esas olan bu türdeki davranışları bilmek için kelimeyi özümsemekle gerçekleşir. Vandal kelimesi nasıl sıkça kullanılıyorsa gerçek hayatın vandalları tartışma iinde bir nebze de olsa açıklanmış oluyor. Ricam kendi elinizle ... yerleri düzeltmeniz yönünde olacaktır.

--DenenendenF 14:42, 11 Aralık 2008 (UTC)

Gördüğüm kadarıyla size göndermiş olduğum mesajı editlemişsiniz. Yazdığım mesajdaki bazı satırları çıkarmışsınız. Lütfen mesajları bu şekilde değiştirmeyin.

--DenenendenF 14:47, 11 Aralık 2008 (UTC)
Bu konudaki insiyatifimi dış dünyadaki vandallıkları wiki sayfalarına aktarılmaması yönünde kullanıyorum. İyi wikiler.

--DenenendenF 15:08, 11 Aralık 2008 (UTC)

  • Bana hitaben yazdığınız mesajı benim mesaj sayfama yazarsanız kesin, kendi mesaj sayfanıza yazarsanız tesadüfen görürüm. Bunu not düşmek istedim. Bu arada belirttiğim ifadelerin kişilik haklarını ihlal ettiği yönünde mutabık olmamızın olumlu olduğunu düşünürken, bir sonraki cümlenizde bunun "yerli yerinde" olduğunu ifade etmeniz yanıldığımı ortaya koydu. Uzatmayacağım, şu kadarını söyleyeyim, hiçbir durum size başkalarına saldırma hakkını vermez, kullandığınız ifadeleri meşru (vikipedi sınırları dahilindeki meşruluğu kastediyorum) kılmaz. Kişisel saldırının mazereti olmaz. --Yabancımsj 15:51, 11 Aralık 2008 (UTC)
  • Kişisel saldırı olarak yargıya vardığınız konu, dış dünyadaki vandallıkların wiki sayfalarına aktarılmaması konusunda verdiğim bir savaştır. Kullandığım sıfatın yersiz kullanılması bir suçtur. Kişisel hakları sınırlar, rencide eder. Fakat yapılan hareket ve tutumdan dolayı başkası zarar görüyorsa, hele hele bilgiye zarar veriyorsa yerli yerindedir. Devamlılık göstermesi halinde vandal olarak etiketlenir. Hiçbir insan toplumun ilerlemesine set çekemez. Konu içeriği maddi değerlerden çok ahlaki değerlerin ön plana çıkmasına sebebiyet verecek niteliktedir. Bu sebeple kelimenin eklenmesi yada çıkarılması değil konunun ilerlemesi benim açımdan daha önemlidir. Sizden ricam ahlaki yönde savunmadan ibarettir. Gerisi, sizin kendi insiyatifinize kalmış bir durum.

Buyrun, mesajı sizin sayfanıza da ekledim. --DenenendenF 16:06, 11 Aralık 2008 (UTC)

  • Vandallığa müsade edelim, bilimsel gelişmeye engel olalım, üstüne hatta abartıp toplu kıyım da yapalım ve ondan sonra niteleyici sıfat kullanarak bunları yapanlardan daha aşağılık düşelim. Wiki sayfalarında konu bütünlüğü esastır. Gereksiz bölümler atılır, sayfa içeriği gereken şekilde bölünerek farklı başlıklara atıflar yapılır. Wiki madde düzeni şablonlarına göre editlenir. Bazı argo ortamlarda bulunan kişiler için bazı kelimeler ayıp sayılırken bazı ortamlarda sadece nitelik belirtir. Anadoluda ana kelimesi kullanılırken sıkıntı oluşturmazken, İstanbul Fatih'te söylersen koşullu tepkiyle küfür sayarlar. Tepkilerinizi tekrar gözden geçirin.

Umarım mesajdaki abartı ile yapılan kinayeyi edebi olarak değerlendirirsiniz. --DenenendenF 16:15, 11 Aralık 2008 (UTC)


Özür dilerim ama bir değişiklik savaşı başlatmak gibi bir niyetim yok fakat Bilim41278 adlı kullanıcının katkıları bir garip , bir kere neden termodinamik alt başlığı siliniyor anlamadım. Devridaim makinalarının teorik olarak imkansızlığını anlatıyor. Bilimde kuşkuculuk her zaman vardır doğrudur hatta tüm tarafsızlığımla şunu da söyleyim bilimsel doğrular yanlışlığı kanıtlanıncaya kadar doğru olan kuramlardır. Geçmişte doğru kabul edilip bugün için yanlış olduğu kanıtlanmış pek çok bilimsel kuram var. Bu termodinamik yasalar için de geçerlidir diyebilir miyiz ? Şöyle ki enerjinin korunumu ve entropi yeni ortaya atılmış sınanmayı bekleyen kuramlar değil maalesef yaklaşık 200 yıldır her türlü sınanmadan başarı ile çıkmışlardır. Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız veya yanlışlarsa bugüne kadar evreni hiç anlamadığımız ortaya çıkar ki bu bütün fizik kitaplarını yeniden yazmamız anlamına gelir. Arthur Stanley Eddington'a ait alıntı da silinmiş onu da yukarıdaki anlattıklarımdan dolayı garipsedim. Günümüz Çalışan Devridaim Makinelerinin Prensipleri denilen bir alt başlık açılmış ki benim açtığım Bilimsel Temeller alt başlığına benziyor. Bu aradan ben konuyu tamamen dışlamadım ki , benim geliştirdiğim bölüm dikkat edilirse daha önce olmayan Baraj sistemleri alt başlığını görülecektir.

Sayın Kullanıcı:Bilim41278 konunun safsata kısmını ben söylemiyorum Enerjinin korunumu yasası ve entropi söylüyor.


US Patent Offfice'nin konu ile ilgili olarak patent verdiği ve ticari olarak başarı kazanmış ürünleri de gösterirseniz sevinirim

Konu masrafsız denebilecek bir enerjiyi sunar : Ben de buna katılmıştım ama masrafsız konusuna takıldım ? Belki ekonomiklik diyebiliriz (Baraj kısmına atıfya bulunuyorum).

Maddeye termodinamik konusunu ve Arthur Stanley Eddington'a ait alıntıyı silen kişi yeniden eklerse sevinirim. Çünkü konu ile ilgili--Nosferatu 18:13, 11 Aralık 2008 (UTC)


Albüm-tekli[kaynağı değiştir]

  • Oldu bile İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 10:23, 12 Aralık 2008 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. --♪♫Berkay0652|ileti 10:16, 13 Aralık 2008 (UTC)

kocasinan i.ö.o[kaynağı değiştir]

Ben batuhan kendi resmi ve başka bilgileri sildim.geçmiş bayramınız kutlu olsun Bu imzasız yazı Batuhan Aksu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bertolt Brecht[kaynağı değiştir]

Sevgili Yabancı, Bertolt Brecht sayfasına bakabilir misin? Bittiğinde Seçkin Madde olabilir mi? Almancasında kaynaklar olunca kolay oluyor. Selamlar--Gemalmaz 20:15, 13 Aralık 2008 (UTC)

Müzik Portal[kaynağı değiştir]

Açıkçası böyle büyük amaçlı bir projeden davet almak bile (en azından benim için) büyük gelişme; ancak doğru dürüst nete giremiyorum, dersler malum. (Klasik ama güçlü bahane , tabii doğru mu doğru.) Yine de girdiğim zamanlarda bir şeyler yapmak isterim. Yine de çok uzun aralıklarla girebildiğim için sanki oraya ismimi eklemem biraz haksızlık olacak gibi görünüyor. Bilemedim, siz yardımcı olursanız çok sevineceğim . İyi çalışmalar.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 21:03, 13 Aralık 2008 (UTC)

Pekala, nereye yazmam gerek?--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:26, 16 Aralık 2008 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Selam Yabancı, naber? {{İnfobox television}} şablonunun geçmişini {{Tv-bilgi kutusu}} ile birleştirir misin? {{İnfobox television}}'daki içeriği {{Tv-bilgi kutusu}}'na aktardım. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 11:21, 15 Aralık 2008 (UTC)

  • Ahhaha, sağ ol ben de iyiyim. Haydi bakalım olayı "hafızaya geri getir." Öğrenilen bilgi unutulmaz (: --Hedda Gabler 11:29, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Evet birleşmiş, çok güzel birleştirmişsin bence :) Bi kaç kod içinde sorun çıkıyor onları düzeltmeye çalışıyorum. Sağ ol vallahi çok makbule geçti.--Hedda Gabler 11:40, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Ahaha (: Neyse sağ ol. Benim gidip Dede Korkut çalışmam gerek. Sağ ol tekrar. Kolay gelsin.(Çok mu sağ ol deyip durdum ne, çok kibarım ya ben!) --Hedda Gabler 11:46, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Ya cidden vicdanımın sesi gibi oldun. Ehehehe, OK! Kendine iyi bak, kolay gelsin.--Hedda Gabler 11:51, 15 Aralık 2008 (UTC)

Hediye için teşekkürler. Çeviri bitince, umarım en azından Kaliteli Madde haline getirebiliriz. Sizleri de heyecanlandırabiliyorsam, ne mutlu bana. Sevgiler--Gemalmaz 08:39, 16 Aralık 2008 (UTC)

3 geri dönüş[kaynağı değiştir]

Merhaba Takabeg. Aynı anda bir sürü vandalla uğraşınca gözden kaçabiliyor, buna benzer durumlarda VP:3R'ye aykırı geri dönüşler yapmaktansa, engelleme için aktif bir hizmetliye haber vermek daha doğru bir yol bence. Karşı tarafın yaptığı açıkça vandalizm olduğundan bu seferlik not düşmekle yetiniyorum, ancak hassasiyet gösterebilirseniz sevinirim. Hepimize kolay gelsin :) --Yabancımsj 11:51, 16 Aralık 2008 (UTC)

Selam. Homonihilis'e mesajı bıraktım gerç. Yapılan değişikliklerin bariz vandalizm sayılmasından dolayı VP:3R ihlal etmiş olmadığımı düşünüyorum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:55, 16 Aralık 2008 (UTC)

Yabancı merhaba, Juninho maddesi için yarı koruma da mümkün olabilir mi, son 24 saatte sürekli ve çok fazla vandalizme uğradı. Kolay gelsin. --temaileti 14:51, 16 Aralık 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Au Clair de la Lune children's book 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:34, 17 Aralık 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:LAPD Bell 206 Jetranger.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:34, 17 Aralık 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Personal computer, exploded 5.svg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:34, 17 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba sayın Metal :) Şu botun mesaj sayfasının boş olması, bünyemde onaysız olduğuna dair bir şüphe yaratmıştır. Durumun açıklığa kavuşturulmasını zat-ı âlinizden rica ederim sayın bürokrat. Saygılar. (Ne yaparsın, resmi talebe resmi dil :) --Yabancımsj 12:38, 22 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar Yabancı, bot'un sahibinin sayfasına not düşmüştüm. (Bot okuma yazma bilmez (!) diye direkt sahibiyle iletişime geçeyim dedim). Bürokrattan zat-ı şahanelerinize sevgiler.. --M. M. ileti 13:39, 22 Aralık 2008 (UTC)

birleştir birleştir, nereye kadar...[kaynağı değiştir]

Opéracion la cobra başarıyla sürüyor, gördüğüm kadarıyla... tebrikler Mr. Scott --M. M. ileti 11:35, 23 Aralık 2008 (UTC)

Yok aman, istemem.. hem size acırım, arkamdan nasıl toparlarsınız sonra karmakarışık olmuş onca geçmişleri, maddeleri, ve dahi içerikleri, helâk olursunuz maazallah.. onunçün, gene siz, bir bilen olarak, devam eyleyin Susanna Tamaro'nun bahçelerine doğru sevgiler, --M. M. ileti 11:44, 23 Aralık 2008 (UTC)


Selam. Mevlüt Erdinç maddesinin dış bağlantılarına bakar mısınız? Kullanıcıya anlatmaya çalıştım. Belki ben anlatamadım belki de o anlamak istemiyor. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:34, 23 Aralık 2008 (UTC)

lüüüüüüüüütfeeeen artik birazcik bekleyin[kaynağı değiştir]

ben hepsini mevlüt erdinc'in sayfasinda uygun hale getirecegim ama biraz zaman taniyin bu ne yaa (77.176.233.122 12:53, 23 Aralık 2008 (UTC))

Mevlüt Erdinç[kaynağı değiştir]

Merhaba Takabeg. Gizlenmiş olduğu için dış bağlantılar şu anda önemli bir sorun yaratmıyor. Ancak youtube'a olan bağlantıları çıkardım. Zira hem ansiklopedik kaynak değil, hem genellikle telifli içeriğe yer vermekte. Ayrıca vikipedi dış bağlantı deposu olmadığı için, vaktiniz varsa o dış bağlantılardan en gerekli olanları kalacak şekilde bir ayıklama yapabilirsiniz. Kullanıcının buna aykırı hareket etmesi halinde yine aktif bir hizmetliden yardım isteyebilirsiniz. Dikkatiniz için teşekkürler. --Yabancımsj 12:43, 23 Aralık 2008 (UTC)

İlginiz için mer30. Aslında dış bağlantıları gizleyen bendim:) Çalışma bitmediğini söyledi de o siteden istifade edeceğini sandım. Evet Vikipedi dış bağ. deposu değildir. Tekrar teşekkür ederim. Görüşürüz. Takabeg ileti 12:54, 23 Aralık 2008 (UTC)

Bugün de Zeydilik[kaynağı değiştir]

Tekrar selam. Zeydilik maddesinde telif hakları ihlal ediliyor. İlgilenirseniz sevineceğim. Neden bu kadar ısrarlı olduğunu anlayamıyorum:) Takabeg ileti 14:23, 23 Aralık 2008 (UTC)

Lisans meselesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Yabancı, kaçırdığın bir nokta yok haklısın. Burada ve en wikide silindi. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:27, 23 Aralık 2008 (UTC)

Mesajın için çok teşekkürler. Sen de iyisindir inşallah. Valla monobook kullanmak isterim. Gerçi biraz gözümde büyüyor o tür şeyler ama yardımcı olursan bir denerim. Yeni bir seçkin madde çalışman var mı arada belki yardımım dokunur.--2ulus 20:28, 23 Aralık 2008 (UTC)

  • lütfen bana nasıl mesaj yazıldığını öğretir misiniz? mesaj atamıyorum. yabancı'nın numan kurtulmuş ile ilgili bana yolladığı mesaja cevap vermek istiyorum. Bu imzasız yazı Mehmettorun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mesaj geldi ip'den, sen olduğunu iddia ediyor. Gelince kullanıcı adından gerekli düzeltmeleri yaparsan sevinirim. Khutuckmsj 13:11, 25 Aralık 2008 (UTC)

Sahiden takviye SD kuvvetleri her zaman sevindiriyor, uğraşınız için teşekkürler. Bu arada şu değişikliğinizi yanlışlıkla olduğunu düşünerek geri aldım. Bot interwiki eklemiş, geri almak yanlış olacaktır. Kolay gelsin. --Yabancımsj 13:11, 29 Aralık 2008 (UTC)

Geçmişten geri almıştım, eski bir vandalizm de beraberinde gelmiş anlaşılan. Ben biraz dinleneyim iyisi mi. Biraz dikkatsiz olmaya başladım. --Jimqode 13:14, 29 Aralık 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim sevgili dostum, sevgilerimle... e.c. 13:44, 29 Aralık 2008 (UTC)

merhaba. bahsettiğimiz lisanslı olabilecek resimleri silebilirsiniz. ancak, diğer kendi çektiğim resimleri Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ'un sayfasına ekleyebilir misiniz, rica etsem? Bu imzasız yazı Mehmettorun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Haklısınız. Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ama VP:HS'ye baktım, öyleymiş. Değişikliği geri aldım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bu imzasız yazı Pinar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

belki çok uğraştırmış oluyorum sizi ama, ekediğim resimlere hangi isimleri verdiğimi hatırlamıyorum, resimlerimi nereden görebileceğimi öğretirseniz silmeyi denerim, yahut silemiyorsam hangilerinin silinebileceğini size söylerim. Bu imzasız yazı Mehmettorun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çocukların askerî kullanımı[kaynağı değiştir]

O maddeyi unutmuşum gerçekten. Çalışma var etiketini şimdilik çıkarabiliriz. Ben daha sonra eklemeler yaparak maddeyi geliştirebilirim. Kolay gelsin. — Pınar [m] 12:55, 30 Aralık 2008 (UTC)

Lazca maddesi değişiklik savaşı nedeniyle sanırım tam koruma altına alınsa iyi olur — Pınar [m] 13:06, 30 Aralık 2008 (UTC)

Teşekkürler Pınar [m] 13:11, 30 Aralık 2008 (UTC)

silinebilir olanlara sil etiketi ekledim. çok teşekkür ederim ilginiz için. --Mehmet TORUN 13:21, 30 Aralık 2008 (UTC)

İhsan Sağlam[kaynağı değiştir]

Mutlu yıllar. --♪♫Berkay0652 23:00, 31 Aralık 2008 (UTC)

Biraz geç döndüm ama valilikleri benin yaptığım valilik şablonları ile uyumlu. İlk gördüğüm o oldu. İlgili şablonları ekledim. İyi çalışmalar.--Yzkoc 10:21, 31 Aralık 2008 (UTC)

2009 yılı hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). --SelimMesaj Sayfam 15:07, 31 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar, öncelikle yeni yılınızı kutlar, nice mutlu yıllar dilerim. Vikipedimizdeki düzenlenmesi gereken maddeler ve çift maddelerin vikimizin kalitesini bir hayli düşürdüğüne inanıyorum, ve şu anda bu maddeler baya birkmiş halde. Bunların eritilmesinde bir nebze de olsa katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana. Geçmişleri birleştirmek konusundaki hassasiyetiniz için asıl ben teşekkür ederim. İyi vikiler, iyi günler--Merube 89msj 13:25, 1 Ocak 2009 (UTC)