Kullanıcı mesaj:Uğurcuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tarih Portalı[kaynağı değiştir]

  • Tarih portalı yeterli ilgiyi bulmuş. Siz de altına imzanızı atmışsınız. Eğer sizden olumlu yanıt alırsam birkaç kişiyle beraber bu portalı kuralım derim. İlk size danışmak istedim. Ne dersiniz açılsın mı? Sizden en kısa sürede cevap bekliyorum. Эялвачмеcаж 16:49, 2 Ocak 2009 (UTC)
  • Kusura bakmayın da siz pek çok portal teklifinde bulunuyosunuz, aklıma yatanlara olumlu; aklıma yatmayanlara ya da açılmasının zor olduğunu düşündüklerime olumsuz oy kullanıyorum. Lütfen kişisel duygularınızı burada ön plana almayın; ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Эялвачмеcаж 08:04, 2 Şubat 2009 (UTC)

Fransa Portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Fransa Portalı açmak istiyordum (ve Fransızca ve Fransız Edebiyat). Desteksiniz orada lazım lütfen. (Benim şöyle böyle Türkçem için pardon.) İyivikiler ve teşekkürler. --Klymene 20:19, 6 Mayıs 2009 (UTC)

Matematikle ilgileniyorsanız bu sayafayı ziyaet edin.Eğer siz ilgilenmeyip, tanıdığınız başka kullanıcılar ilgileniyosa onlara bu sayfayı gösterin --Osmanlı98 18:11, 12 Ekim 2009 (UTC)

Biz senle yaşıttık dimi? O zaman selam liseli gençlik :D! Ya bir şey sorucam sana, şimdi büyüdük ya biz :D, işte o yüzden şu cık-cik ekini kaldırmak istiyorum, sadece kullanıcı adını değiştirebilir miyim? Görüşmek üzere :D, ha bu arada Fransızcayı gitgide unutuyorum :(, okulda ders olacaktı ama geometriyi koydular, Fransızcayı kaldırdılar, zorunlu seçmeli diye müzik koydular :(!

Muratsahinmesaj 20:33, 19 Ekim 2009 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 06:51, 26 Temmuz 2010 (UTC)


Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Uğurcuk,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:47, 4 Ekim 2011 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:56, 1 Eylül 2012 (UTC)

Sizi özledik Uğurcuk![kaynağı değiştir]

Uğurcuk, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!
Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!

En samimi sözler ve içten sevgilerle, OkanfanEvet benim? 05:09, 11 Haziran 2015 (UTC)

Hüseyin Avni Danyal silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Hüseyin Avni Danyal) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hüseyin Avni Danyal sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Moradammor (mesaj) 18.04, 31 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]