Kullanıcı mesaj:Bekiroflaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Bekiroflaz![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

For non-Turkish speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Lord Lєəthєrfəcє ileti 12:10, 25 Temmuz 2008 (UTC)

Yüklediğiniz resim(ler), lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi açısından eksik ya da yanlış![kaynağı değiştir]

Commons-tan
Commons-tan
Resim bilgilendirme uyarısı
Yüklediğiniz bazı resim(ler)in, lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik ya da yanlış olduğundan ötürü, silinme sürecine girmiştir.
Vikipedi, telif haklarına çok önem vermektedir. Bu nedenle, Vikipedi'de kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri Vikipedi'nin telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da düzeltiniz. Aksi durumda bu resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Kolay gelsin, iyi çalışmalar... -- Burak ileti 22:25, 15 Ağustos 2008 (UTC)

İsim değişikliği sorunu[kaynağı değiştir]

Ana kart maddesinin isminin Anakart olarak değiştirilmesi gerekiyor. (Gerekçesi Ana Kart maddesinin tartışma sayfasında belirtildi.) Ancak sistem izin vermiyor. Bir ilgilenebilir misin? Bekiroflaz 09:26, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Halledildi, teşekkürler. --M. M. ileti 09:33, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Kategorilerin de değişmesi gerekli[kaynağı değiştir]

Sanırım biraz çok oluyorum ama, Kategori:Ana kart ve Kategori:Ana kart biçim katsayısı kategorilerinin adları da değişmeli. Bekiroflaz 09:50, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Kategorilerin yeniden adlandırılmaları biraz karışık bir iş, bu konuda tecrübeli Noumenon, Mach, gibi diğer hizmetlilere danışmanızı öneririm. Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 09:56, 16 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • İlgili kategorileri belirttiğiniz şekilde yeniden adlandırdım, eskilerine ise yönlendirme notu koydum; böylece eski kategorilere kazaen giden birisi de doğru kategorileri görüp, bulabilecek. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 10:25, 16 Ağustos 2008 (UTC)

A.C. Milan maddesi[kaynağı değiştir]

Bazı IP'ler tarafından A.C. Milan maddesinin kadro kısmına sürekli Türk isimleri ekleniyor. Değişikliği geri almak istediğimde ise bir çakışma olduğunu ve değişikliğin geri alınamayacağını söylüyor. Bir ilgilenebilir misiniz? Bekiroflaz 19:29, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Tamamdır, sorun halloldu. Teşekkürler. --M. M. ileti 19:32, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Şablonda sorun var[kaynağı değiştir]

Sevgili Metal Militia; A.C. Milan sayfasında da kullanılan, bir takımın kadrosunu yazmada çok büyük faydası olan ve {{Fs start}} ile başlayan takım kadrosu şablonunun başlık kısmının kalınlığının bir birim olması gerekiyor ve Oyuncu yazısının da dikeyde ortalanması gerekiyor. (Tıpkı İngilizce Vikipedi'deki gibi.) Yardım sayfalarında birşey bulamadım. Eğer işiniz çoksa şablon konusunda daha deneyimli editörlere yönlendirebilirsiniz. (Aslında buna tam olarak şablon mu deniyor, bilmiyorum.) Bekiroflaz 13:25, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar, şablonlar üzerinde oynanmış, eski hallerine getirince sorun çözüldü. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 13:33, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Çırdak, Mengen maddesi[kaynağı değiştir]

Çırdak, Mengen maddesinin geçmişindeki ilk değişiklik hariç diğer tüm değişiklikler (yaklaşık 50 değişiklik) vandalizm içeriyor. İlgilenir misiniz? Sanırım bizim gibi editörlerin aynı anda 50 değişiklik geri alma yetkisi yok. Bekiroflaz 16:05, 22 Ağustos 2008 (UTC)

İlk sürüme geri alındı. Bunu siz de yapabilirsiniz, kısıtlıyıcı hiçbir kural yok. Hatta vandalizm yapan IP lere (veya kayıtlı kullanıcılara) buradaki şablonlardan uygun birini kullanarak uyarıda da bulunabilirsiniz. Teşekkürler. --M. M. ileti 16:13, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Eğer rahatsızlık vermeyeceksem, aynı anda birden fazla değişikliğin nasıl geri alınabileceğini öğrenebilir miyim? Bekiroflaz 16:39, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Rica ederim, ne demek. Vandalizme uğramış maddeyi birden daha fazla değişiklikten öncesine geri almak için sayfanın üstündeki "geçmiş" sekmesine tıklayın. Çıkan sayfada geçmişler ve kimlerin bu değişikliği yaptıkları görünür. Orada biraz eski tarihli ama doğru bir sürüm gördüğünüzde o sürümün üstüne tıklayıp açılmasını sağlayın ve sonra da o sürümü kaydedin. Değişiklik özet kutucuğuna da, "şu nedenlerle geri alındı" benzeri kısa bir açıklama eklerseniz harika olur. Kolay gelsin. --M. M. ileti 16:48, 22 Ağustos 2008 (UTC)

g2 ve/veya Tartışma sayfaları[kaynağı değiştir]

Merhabalar Bekir oflaz ,
Tartışma sayfalarının tekrar silinmesine gerek yoktur. Yeni açılmış , fakat vandallanmış bir sayfayı {{Tartışma}} ile düzenleyebilirsiniz , lütfen ilgili sayfada yaptığınız son değişikliği (benim arkamdan editlediğiniz) geriye alınız. İyi çalışmalar , Nikbinlik !
Eu EPISTVLA 22:35, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Film adlandırma kuraları hakkında[kaynağı değiştir]

Yaklaşık bir saat önce Rüzgâr Bizi Sürükleyecek sayfasını Rüzgâr Bizi Sürükleyecek (film) sayfasına yönlendirmişsiniz. Ancak Vikipedi:Adlandırma kuralları (filmler) yönergesinde de belirtildiği üzere maddenin adının Rüzgâr Bizi Sürükleyecek olması gerekiyor. Ancak yaptığınız bu yönlendirmeyle normal editörlerin bu değişikliği yapmasını engellediniz. Bir ilgilenebilir misiniz? Bu hataya ne yazıkki Vikipedi'de çok maddede rastlanıyor.bekiroflaz § mesaj 14:24, 27 Ağustos 2008 (UTC)

  • maddenin adı zaten Rüzgâr Bizi Sürükleyecek (film) idi. ben sadece, bir şapka eklediğim için maddeye ulaşmanın engellendiğini görünce bu yönlendirmeyi yaptım.. her zaman fazla uyanık ve hatasız olmak mümkün olmuyor. --kibelemesaj 16:13, 27 Ağustos 2008 (UTC)

88.239.45.95 IP'si[kaynağı değiştir]

88.239.45.95 IP'sinin açtığı Cem Köksal maddesi küfür içermektedir. İlgilenebilir misiniz? Bu imzasız yazı Bekiroflaz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İlginiz için teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 10:38, 30 Ağustos 2008 (UTC)

85.101.146.119 IP'si[kaynağı değiştir]

85.101.146.119 IP'si sürekli Milan Baros maddesine yanlış bilgi ekliyor. Bu dördüncü geri alışım oldu. İlgilenebilir misiniz?bekiroflaz § mesaj 18:10, 31 Ağustos 2008 (UTC)

Böyle durumlarda kullanıcıya siz de uyarı mesajı gönderebilirsiniz. Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 18:21, 31 Ağustos 2008 (UTC)

Heriforum kullanıcısı[kaynağı değiştir]

http://www.heriforum.com diye bir site var, zaten de az önce bir maddeye reklam ekledi. İlgilenirseniz sevinirim.bekiroflaz § mesaj 21:21, 31 Ağustos 2008 (UTC)

  • tamamdır, teşekkürler.. --kibelemesaj 21:24, 31 Ağustos 2008 (UTC)

rammstein single'ları[kaynağı değiştir]

rammstein diskografisindeki single'lara katkınızı gördüm ve çok beğendim, ellerinize sağlık diye ayrıca belirtmek istedim ;) --Triancula 15:59, 1 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim, artık ben bu gazla durur muyum, hemen diğer singleları da çevireceğim :)bekiroflaz § mesaj 17:03, 1 Eylül 2008 (UTC)

Selamlar en:Talk:F.C. Internazionale Milano sayfasında da bir hayli tartışılmış. Bunun yanında İspanyolca ve Fransızca wikilerde Inter Milan olarak geciyor. Almanca'da ise Inter aynı şekilde Milan'ın Almancasını yazarak başlık oluşturmuşlar. Bizde de "Inter Milan" mı, "Internazionale Milano" mı yoksa "Internazionale Milan" şeklinde şehrin Türkçe ismiyle mi geçeceğini önce tartışmaya açmanızı rica edeceğim. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:07, 3 Eylül 2008 (UTC)

Köy çeşmesi daha genel konular içindir. Maddenin tartışma sayfasına açmanız gerekiyor.--Machiavelli' msj 11:21, 3 Eylül 2008 (UTC)
Siz ilgili tartışmayı açın fikrinizi belirtin birkaç gün bekleyin, eğer katılım, fikir belirten olmazsa maddenin adını belirttiğiniz gibi F.C. Internazionale Milano olarak değiştirebilirsiniz, herhangi bir hizmetliye el sallayıp, tartışma sayfasını gösterecek olursanız isim değişikliğini gerçekleştirecektir.--Machiavelli' msj 11:31, 3 Eylül 2008 (UTC)

Inter Milan maddesi[kaynağı değiştir]

Inter Milan maddesinin isminin F.C. Internazionale Milano olarak değiştirilmesi gerekiyor. Gerekçesi maddenin tartışma sayfasında belirtildi ve hiçbir karşıt görüş almadı. Zaten maddenin kendisinde de kulübün gerçek adının bu olduğu, Inter Milan'ın ise kısaltması olduğu söyleniyor. Ancak isim değişikliğini yapabilmem için sizin F.C. Internazionale Milano maddesini silmeniz gerekiyor.bekiroflaz § mesaj 21:49, 4 Eylül 2008 (UTC)

İsim değişikliği gerçekleşti. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 07:25, 5 Eylül 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba; uzunca bir süre; ardından eklenen mesajların görüntülenmesi niyetiyle "hoşgeldin" şablonunu değiştirmeyi başardık, çünkü sizin şu anda kullandığınız ekran görüntülerinde uzun kalıyordu.. Elbette "Vikipedi, Özgür ansiklopedi" kavramı çerçevesinde dilediğiniz birkaç "hoşgeldin" şablonundan birini kullanmakta özgürsünüz ama, önerim, {{subst:HG}} olanıdır? Denemek ister misiniz? Levent Abi ileti 20:23, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Derdimi anlatmayı bu kadar beceriksizce yapmama rağmen hoşgörünüze teşekkürler. İyi geceler. Levent Abi ileti 20:31, 11 Eylül 2008 (UTC)

Ref notları[kaynağı değiştir]

Ben ref notlarının kalmasından yanayım çünkü madde sadece İngilizce'den çevrilmeyle kalmayacak. Kendi bulduğum diğer kaynaklardan da yararlanıp maddeyi geliştirmeyi planlıyorum. Bu nedenle maddenin iyi bir şekilde kaynaklandırılması gerekiyor ki neyin nereden geldiği anlaşılsın. Bildiğim kadarıyla diğer maddeler için de uygulama bu şekilde. Katkılarınız için teşekkürler. --Pinar 01:15, 15 Eylül 2008 (UTC)

Aşk-ı Memnu maddesi[kaynağı değiştir]

Aşk-ı Memnu maddesini yarı koruma altına alabilir misiniz? Günde ortalama 6 kez vandalizme uğruyor.bekiroflaz § mesaj 15:09, 17 Eylül 2008 (UTC)

  • siz bu mesajı yazdıktan sonra iki değişiklik daha.. bir süre dinlendirelim maddeyi. teşekkürler. --kibelemesaj 17:00, 17 Eylül 2008 (UTC)

Sadece şunu vermek istedim. Tebrik ederim :-)! Runningfridgesrule 19:26, 17 Eylül 2008 (UTC)

Gönderilen ödül kullanıcı sayfasına taşınmıştır.bekiroflaz § mesaj 19:34, 29 Eylül 2008 (UTC)

Yine yanlızız[kaynağı değiştir]

Sanırım buralarda batıda bizden başka silahşör kalmamış. Baksanıza daltonlar son sürat devam ediyor ama bir tane bile red kit yok. --Manco Capac 14:24, 18 Eylül 2008 (UTC)

  • Bilemiyorumki! Acaba bugün Vikipedi ülkesinde resmi tatil mi? Acaba bugün Jimbo Wales günü mü? --Manco Capac 14:29, 18 Eylül 2008 (UTC)
  • Afiyet olsun. BVende gidiyorum. Gidip birşeyler yiyeyim bari. Hadi sana kolay gelsin. --Manco Capac 14:50, 18 Eylül 2008 (UTC)


  • Çok uğraşıp emek verdiğimiz yeni "hoşgeldin" şablonumuzu beğenmiyor musunuz? {{subst:HG}} önerebilirim. Ama sadece bir öneri.. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanma hakkınız var elbet.. Levent Abi ileti 19:44, 18 Eylül 2008 (UTC)

Meta şablonu[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi'de şu sayfadaki gibi, içeriğin Meta'dan çevrildiğini ve değiştirilmemesi gerektiğini belirten bir şablon var mı? Sanki görmüş gibiyim ama ismini hatırlayamadığım için sorayım dedim?bekiroflaz § mesaj 05:04, 18 Eylül 2008 (UTC)

Açıkcası ben de bilemiyorum, Noumenon'a bir sorun isterseniz. --M. M. ileti 20:44, 18 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Hayır, yok. Bununla birlikte bazı sayfalarda, bu uyarıya (Meta'dan kopyadır vs.) şablon kullanılmaksızın yer verilmiştir (bknz: VP:APY); büyük ihtimalle bu sebeple görmüş gibisiniz ^_^ İsterseniz bir şablon oluşturabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 22:07, 18 Eylül 2008 (UTC)

Merhabalar. Bu sayfada oy kullanmışsınız; ancak maalesef VP:OY gereği henüz 2 aylık üye olmadığınız için oy hakkınız yok. Oyunuz orada iptal edilmeden bilmenizde yarar var diye düşünüyorum. İyi çalışmalar--78.188.4.146 12:52, 19 Eylül 2008 (UTC)

Rezil olmak değil de oylamada oyun üstünün çizilmesi ve yanına da not düşülmesi sinir bozucu olabilir diye düşünmüştüm:-)) Dilerseniz aynı sayfada yorum yapabilirsiniz gerçi. İyi çalışmalar--78.188.4.146 05:35, 22 Eylül 2008 (UTC)
  • Ne yazık ki benden başka bir şey çalmana olanak yok.. Çünkü Viki'deki herşey GNU kapsamında :) Yani çalmana gerek yok, dilediğini özgürce kopyalayabilirsin. Monobook.js konusuna gelince; kaydettikten sonra ctrl+f5 tuşlarına basıp yeniden denedin mi? Eğer buna rağmen olmadıysa bilgisayarı yeniden başlatmayı bir denemelisin. Yİne de olmazsa, o zaman başkasının örneğin Kullanıcı:Brk monobook'unu kopyala bakalım? Kolay gelsin.. Levent Abi ileti 19:22, 19 Eylül 2008 (UTC)

türkmenistan milli takim[kaynağı değiştir]

ya calisma var yazdim sen daha degistirdin bu ne ya bütün emegim bosa gitti.. ne bu ya

(77.177.203.74 16:24, 21 Eylül 2008 (UTC))

türkmenistan milli[kaynağı değiştir]

simdi lütfen birsey yapmayin o türkiye'yi sablon olarak kullaniyorum

(77.177.203.74 16:36, 21 Eylül 2008 (UTC))

Sen bil bakalım ben kimim :] Nasıl gidiyor, yolunda mı her şey? Mehmet KAPLAN

Yardımınız için teşekkürler.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 05:27, 29 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, dediğiniz gibi yaptım, kodları belirttiğniz sayfalara taşıdım ama bana kalırsa hala her şey aynı. Sil şablonununu eklediğimde otomatik olarak özet kutusu dolmuyor? Ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum acaba? Yardımcı olabilir misiniz? İyi çalışmalar.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 05:35, 29 Eylül 2008 (UTC)

Neyse kullanmayı öğrendim gibi.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 05:58, 29 Eylül 2008 (UTC)

VikiMuhafız Yıldızı[kaynağı değiştir]

Gönderilen ödül kullanıcı sayfasına taşınmıştır.bekiroflaz § mesaj 19:32, 29 Eylül 2008 (UTC)

Ödülünüz için çok teşekkürler, ayrıca Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun. bekiroflaz § mesaj 19:58, 29 Eylül 2008 (UTC)

  • Rica ederim; ben de kutlama için teşekkür ederim. Sizin de bayramınızı kutlarım; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 20:18, 29 Eylül 2008 (UTC)

Ramazan bayramınız kutlu olsun. Mutlu bayramlar. --Kemal K.ileti 07:13, 30 Eylül 2008 (UTC)

Şablondaki değişiklik maddede gözükmüyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu şablondaki bir hatayı düzeltmeme rağmen ilgili değişiklik bu şablonu kullanan maddelerden biri olan Saša Ilić maddesinde gözükmüyor (Ctrl+F5 yaptım). İlgilenebilir misiniz?bekiroflaz § mesaj 22:56, 29 Eylül 2008 (UTC)

Merhabalar. Gerek kalmadı. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi.bekiroflaz § mesaj 23:01, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Selamlar. Vikipedi'de yapılan değişiklikler, sunucudaki yük ve yoğunluk nedeniyle bir iş sırasına koyuluyor ve şablonlar gibi pek çok farklı sayfada yer alan bölümlere, değişikliklerin yansıması biraz geç olabiliyor. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 12:59, 30 Eylül 2008 (UTC)
  • İyi bayramlar. Doğrusu karışık bir konu; sanırım tartışma sayfasında da bir sonuca ulaşılamamış. Halen kuraldışı bir durum içermiyor. Konuyla ilgilenmeye çalışacağım, ama yapılan vandalizm olmadığı için müdahale etmiyorum. Herkes kendi insiyatifini kullanabilir. Kolaylıklar dilerim. Levent Abi ileti 11:34, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Bazı "underground" konular VP içinde bulunabilmektedir. Buna hemen şu anda doğru örnek veremeyebilirim; ama en kısa aklıma gelen; "Graffiti" konusudur~. Ayrıca maddenin tartışma sayfasına da görüş belirttim. :) Levent Abi ileti 21:53, 1 Ekim 2008 (UTC)

İnternet Projesi[kaynağı değiştir]



Vikiproje İnternet Daveti
İyi günler...
İnternet alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen İnternet Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.


  • Şuanlık biraz durgun olsada davet davettir . Ayrıca bayramınız kutlu olsun. Nice vikili bayramlara.. --Muratsahinileti 11:16, 2 Ekim 2008 (UTC)


Kullanıcı:85.105.236.21 - küfür + vandalizm. İlgilenirseniz sevinirim.bekiroflaz § mesaj 17:56, 3 Ekim 2008 (UTC)

48 saat engellendi, teşekkürler. --M. M. ileti 18:03, 3 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba. SD'deki gayretiniz için çok teşekkürler, yaptığınız önemli bir iş. Vikipedi sayfalarının korunması için sizin gibi devriyelere büyük ihtiyaç var. Kolay gelsin. --Yabancımsj 13:01, 9 Ekim 2008 (UTC)

  • Ben de vikimoladayım bu aralar, bugün vikiye girebilmem bana bile sürpriz oldu. Neyse ki SD'ye vakit ayıran daha çok sayıda kullanıcı var artık, vikiyi onlara emanet etsek daha iyi olacak. Siz de umarım zaman zaman fırsat bulup girebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:57, 9 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba Bekiroflaz. Senden acaba bana monobook sayfasından açabilmeni isteyebilir miyim. :) Ben baktımda anlayamadım. Şimdiden teşekkürler..Bu arada kolay gelsin....Myrat ileti 13:34, 9 Ekim 2008 (UTC)

  • Yinede teşekkürler..İyi çalışmalar..Myrat ileti 13:48, 9 Ekim 2008 (UTC)
  • merhabalar bekiroflaz. o iki şablon bana göre de son derece kullanışlı ve pratikti ancak silinmesine karar verildi çünkü en son haline hiç baktınız mı bilmiyorum ama oldukça istismar edilmişti. subjektif bir şablon başlığı olduğu için, herkes sevdiği şarkıcıları eklemeye çalışmış dolayısıyla birbirinden alakasız ve oldukça fazla isimlerle dolu olduğundan, pratikliğini yitirmişti. umarım yeterli bilgi verebilmişimdir. iyi çalışmalar. --Triancula ileti 05:54, 11 Ekim 2008 (UTC)
  • aslında evet doğru bir düşünce ama yine de şu da bir gerçek ki, koruma altına almak kısıtlı süreler için geçerli bir çözüm. vikipedide yaklaşık 6 aydır çok net yaşadığım bir şey var ki, 6 ay boyunca inatla, tüm engellenmelere rağmen yine de aynı vandalı yapan kullanıcılar bile var. (: kullanıcı demeyelim de, vandal yanlıları diyelim. dolayısıyla silinmesi çalışanların oldukça lehine çünkü bu tarz sürekli subjektif yaklaşıldığı için sık sık değişikliğe uğrayan sayfalar ya da şablonlar, vikipedide emek harcayan görevliler için artı yük durumunda ki bu da bir hayli yorucu. bu arada gen filminin afişini eklediğinizi gördüm ancak http://i17.tinypic.com/71y9jc2.jpg burdaki afiş filmin orjinal afişi. sizin eklediğiniz afiş daha sonra yapımcı tarafından da değiştirildi, sanırım 2002 tarihli monica bellucci'nin başrolünde oynadığı "Irreversible" filminin afişine çok benzediği için eleştirilmişti çünkü. belirtmek istedim. ;) --Triancula ileti 15:00, 14 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 23:52, 12 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba ve teşekkür[kaynağı değiştir]

Selam burada yaptığınız imla düzeltmesi için teşekkürler. Hızlı yazayım derken beyin elden daha hızlı olduğu için harfler yer değiştirebiliyor. Kolay gelisn. --Manco Capac 08:07, 14 Ekim 2008 (UTC)

Selam, bana yardımcı olma amaçı önerdiğiniz bu şablon çok işime yarıyor o yüzden önce teşekkürler etmek isterim. Ancak, bir kullanıcının değişikliğini geri alırken ya da bir sürümü geri getirirken yazan özet daha kısa olsun istiyorum; çünkü kullanıcının adı uzunsa sorun yaratabilir bu. Denedim, ama bir şey değişmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 12:54, 14 Ekim 2008 (UTC)

Selamlar, üstüne yüklenmiş olmasında bir sorun yok, yani bu konuda birşey okumadım, duymadım ama kendi mantıksal değerlendirmem de bir sorun varmış gibi durmuyor --Machiavelli' msj 22:50, 15 Ekim 2008 (UTC)

kardeş, vandalizm yaptığımıda nerden çıkarıyorsun, iyice bakarsanız çıkarılan kısmın taraflı bilgiler içerdiğini görürsün. --Bilgi 23:12, 16 Ekim 2008 (UTC)

  • SDD.'de çok başarılı olduğunuzu gördüm, bir hatırını sorayım dedim dostum, nasılsınız?--Düşünenadam 00:19, 17 Ekim 2008 (UTC)
  • Rica ederim, ödül de neymiş, yaptığınız azimli çabaları tüm vikipedi topluluğu görüyor, vikipedistlerin gözünden bir şey kaçmaz... Vikipedi topluluğu adına başarılı çalışmalarınızın aynen de değil, daha da artarak devamını dilerim...Sevgi ve saygılarımla...--Düşünenadam 00:26, 17 Ekim 2008 (UTC)

versiyon -> sürüm[kaynağı değiştir]

Peki. --♪♫Berkay0652|ileti 15:26, 20 Ekim 2008 (UTC)

Bilişim Ansiklopedisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar aslında bir kitap, ufak düzeltmeler ve biraz kırpmalarla kalabilir. İsterseniz düzenle etiketi koyup sdd'ye devam et :). İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:28, 20 Ekim 2008 (UTC)

  • Kopmamıştır bi say bakalım, eksik var mı , ama değmiş, ellerine, gözlerine, aklına sağlık. Levent Abi ileti 20:45, 22 Ekim 2008 (UTC)

Yarı koruma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. D-Smart maddesini yarı koruma altına alabilir misiniz acaba? [1] bekiroflaz § mesaj 16:36, 28 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba, maddedeki hareketlilik şu an için durmuş gibi. Devamı halinde korumaya alınabilir. Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 17:27, 28 Ekim 2008 (UTC)

Bir deneyeyim[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, İngilizcedeki o kutu şablonları vikipedimizde var mı,yani uyarlanabilir mi, bilmiyorum ama bir deniyeyim başarabilirsem mesaj atarım, Sevgiler, saygılar...--Düşünenadam 22:52, 30 Ekim 2008 (UTC)

bir bilene danışmalı[kaynağı değiştir]

  • Olmuyor, ben de denedim, futbol kutularını hazırlayanlara danışsan belki bir sonuç elde edebilirsin. Sevgiler, saygılar--Düşünenadam 23:10, 30 Ekim 2008 (UTC)

Onur Öymen'in Dersim İsyanı gafı hakkında[kaynağı değiştir]

Onur Öymen Dersim İsyanı gafı bölümünde yer alan "Alevi katliamları" terimi ne kadar doğru?; çünkü Türk devleti tarafından kasten planlı bir "soykırım" yapılmış iması veriliyor. Böyle bir "emir" ya da kanıt yok. Şüphesiz çok kan akmıştır ve birçok masum insan can vermiştir. Yoksa Türk-Türk soykırımı da oldu? Çok hassas bir konu.

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:58, 2 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba olayı yeni farkettim. Afedersiniz.--Gökhan 19:28, 3 Nisan 2010 (UTC)
  • 5-10 tane yeter.--Reality 19:47, 3 Nisan 2010 (UTC)

Hizmetliliğim için destek ricası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi'den ayrıldıktan sonra Vikikitap'a geçtim. Vikikitap'ta oldukça aktif olduğumu söyleyebilirim. Şimdi ise hizmetliliğe aday gösterildim. Vikikitap'ta yeterli trafik olmadığı için Vikikipedi'den sizin gibi yazarların oylarına ihtiyacım var. Eğer istiyorsanız buradan bana oy verebilirsiniz. Bekiroflaz 19:16, 3 Nisan 2010 (UTC) Bu imzasız yazı Bekiroflaz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22:16, 3 Nisan 2010

Merhabalar, Vikikitap ne yazık ki, pek ilgi alanıma girmiyor. Dolayısıyla oradaki faaliyetlerinizden habersizim. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 10:13, 4 Nisan 2010 (UTC)