Kullanıcı mesaj:UnicornuS/Arşiv-1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hun İmparatorluğu[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Takabeg ileti 16:18, 4 Ocak 2010 (UTC)


Hun İmparatorluğu Sayfası[kaynağı değiştir]

Hunlar'ın Macar olmadığı konusundaki iddaları anlayabilirim ama,tarihçiler Hunlar'ın Türk yada Moğol olduğu konusunda birleşir.Kesin bir yargıya henüz varılabilmiş olmamasına rağmen,madem Türk olduklarını savunmak tarihe ön yargılı bakışımdan kaynaklanıyor,o zaman kesinlikle Türk olmadıklarını idda eden;

Kökenleri [değiştir] Hunların kökenleri konusundaki genel görüş, Ak Hunlar, Macarlar, Moğollar ve Türkler ile olan taktik ve alışkanlıkların benzerliğine rağmen, bu halklar ile bağlantılı olma olaslığı düşüktür ve hele Macarlar ve Türklerin ise asılsızdır.[3]

bölümünün de taraflı bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum.Roma'yı zaptedecekken Papa'nın ricalarıyla,zaten Roma'nın kendisinin olduğunu söylemesiyle bundan vazgeçen büyük bir komutanın devleti olan Hunlar'ı ben bir Avrupalı olsam,Türk'lere aid olduğunu kabul edemezdim herhalde diye düşünüyorum :) Tek bir İngilizce metine dayanarak,bu kanıya varılmış olmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.Tabiki görüşlerinizi almaktan zevk duyacağım :)

İyi vikilemeler :)UnicornuS 16:41, 4 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Maddenin tartışma sayfasına not bıraktım. Biri çıkıp kaynağı kaldırdı. Ben de fact etiketi ekledim. İşte böyle. Takabeg ileti 16:59, 4 Ocak 2010 (UTC)

Merhabalar. Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Yalnız bir ricam olacaktı sizden :). Mesajlarınızı sildiğinizi farkettim şimdi, kendi sayfanızı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz tabi, ancak mesajların silinmesi vikide pek de kabul görmeyen bir davranış. Onun yerine sayfaları arşivlemeyi tercih ediyoruz. Nasıl yapabileceğinizi buradan ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz. İsterseniz ben de size örnek olması amacıyla ilk arşiv sayfanızı oluşturabilirim. Bir de anlayışınıza sığınarak şöyle bir değişiklik yaptım. Tekrar güzel sözleriniz için teşekkür ediyor, vikipedide yönetici tabirini kullanmadığımızı onun yerine hizmetli demeyi tercih ettiğimizi de naçizane belirtmek istiyorum. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 22:42, 4 Ocak 2010 (UTC)

Anladım :D Mesajları silmek yerine sayfalarca arşiv tutmanızdan tahmin etmeliydim :D Değişikliği beğendim,estağfurullah :) Bu kadar yardımdan sonra bir sayfanız da burası farzedin :)

Herşey için çok teşekkürler,iyi vikilemeler :) UnicornuS 13:45, 5 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Eldarion 15:31, 6 Ocak 2010 (UTC)

Yeniledim hizmetlim,gerekli bilgileri girdim :) Hala sorun varsa bilgilendirmenizi rica edeceğim,teşekkürler :)

TBA ilhaline yol açabilen konularda mutlaka kaynak istenir. Takabeg ileti 15:50, 6 Ocak 2010 (UTC)

Barbarlık Müzesi'nin tam adresini biliyor musunuz ? Takabeg ileti 16:15, 6 Ocak 2010 (UTC)

Kumsal Mahallesi Dereboyu Caddesi İrfan Bey Sokak / Lefkoşe?

  • İyi akşamlar Merube :) Bu akşam gördüm,Vikiproje Kıbrıs'ı :) Katılmak istiyorum ama sayfada noinclude ekini gördüm üye listesinin sonunda danışmadan kendimi eklemek istemedim :) Kıbrıs'a bu yaz gittim yaklaşık tamamını gezdik Kıbrıs'ın,elimde birçok resim ve kafamda da birçok bilgi var,katılmama yardımcı olursan mutlu olurum,paylaşmaktan zevk duyarım :) Karaoğlanoğlu Şehitliği maddesini iyileştirerek çalışmaya başlıyorum şu an,elimdeki resimleri ekliyorum :) Şimdiden teşekkürler :) UnicornuS 18:30, 5 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS
  • Karaoğlanoğlu Şehitliği,şehitliğin yanındaki Rumlar'dan kalan zırhlı araçlar ve silahlar bölümünün resimleri dışında ne kadar resim çektiysem ekledim :)Bu maddeyle ilgili katkım bu kadar olacak sanırım :)Kıbrıs'la ilgili daha yüzlerce resim var elimde ama gidip biraz geometri çalışsam fena olmayacak gibi,yarın devam etmeyi umuyorum :) Sana iyi geceler,iyi çalışmalar :)

UnicornuS 19:23, 5 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Merhabalar, öncelikle geç cevabım için kusura bakmayın lütfen. VP:Kıbrıs'a hoşgeldiniz :). noinclude bir kod, yoksa vikipedistlere yönelik bir uyarı değil :). Kodları zamanla sayfalarda gördükçe daha iyi anlar ve kullanırsınız. Üyeler kısmında yanlış yere ekleme olmuş :), düzelttim özel ilgiler bölümünü kullanabilirseniz sevinirim. Resimler konusunda, kendi çektiğiniz resimleri {{KM-Kullanıcı}} lisansı ile yükleyebilirsiniz, kaynağa kendi çekimim, yazar kısmını da kullanıcı adınızı [[Kullanıcı:UnicornuS]] şeklinde yazarsınız. Tarih kısmına ne zaman çektiyseniz o resmi, açıklamaya ise kısa bir özet yazmanız kafi. Bu arada arşivleme işini ne yapmaya karar verdiniz acaba, yardım ister misiniz? Kıbrıs projesine katıldığınıza ne kadar sevindiğimi belirtmek istedim, sizin gibi vikipedistlere çok ihtiyacımız var. Şablon:VikiProjelerde mevcut projeler kısaca yazılmış halde, belki katılmak isteyebileceğiniz başka projeler de bulunmaktadır. İyi vikilemeler, kolay gelsin.--Merube 89msj 21:30, 7 Ocak 2010 (UTC)

Ne demek, sizinde işleriniz vardır :) Ben GOBL-Kişisel le lisanslıyorum sanırım,eğer yanlış yapıyorsam haber verir misiniz :D arşivleme işi de hoşuma gitti biraz biriksin ilk arşivimi yapacağım sanırım,beceremezsem yardım diye bağırırım size :D Karaoğlanoğlu Şehitliği ve Barbarlık Müzesi maddeleriyle uğraştım geçen gün,şu aralar da Kumsal Baskını(Kanlı Noel) i geliştirirm diye düşünüyorum.Birkaç cümle yazılmış olay hakkında,Barbarlık Müzesine yazmak istedim ama başka bir hizmetli bu müze tarihi değil olayın gelişimidir diyerek olayı anlattığım bölümü geri aldı,ben de Kanlı Noel'e yazarım diye düşündüm :) Fırsat buldukça yapıyorum bişeyler,beni en çok yoran resim yüklemek,çok yavaş geliyor bana sanki,daha hızlı bi şekli yok mudur bunun? :D

İyi akşamlar UnicornuS 14:46, 8 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Merhaba, mesajınızı sadece kendi sayfanıza yazdığınız için yeni farkettim o da şans eseri :). O yüzden cevabım gecikti, bundan sonra benim sayfama da mesaj atmayı ihmal etmeyin lütfen. Tabi öyle de lisanslıyobilirsiniz, ellerinize sağlık. Arşivlemeyi yaparken şu anda sayfanızda olmayan içerikleri de atlamazsanız sevinirim :). Kanlı Noel maddesiyle ilgilendiğinize sevindim, taslak durumda henüz çünkü madde. Olayı maddeye kaynaklı ve TBA ihlali yapmaksızın eklerseniz hiç sorun çıkmaz merak etmeyin :)). Resim işleri biraz öyle yavaş hiç sormayın :)). Her zaman mesajlarınızı beklerim, saygı ve sevgilerimle--Merube 89msj 10:26, 9 Ocak 2010 (UTC)

Takabeg'le Adolf Hitler maddesi üzerinde anlaşamıyoruz.Konuyla ilgiliyseniz,tartışma sayfasına bakmanızı rica edecektim :) Sayfanın benim yaptığım son sürümünde sayfaya uygulamak istediğim yeni düzen var,Takabeg yanlış dedi direk,eski sürümü getirdi.Bilgi yanlışı yok ama bir türlü anlaşamıyoruz.İş inatlaşma safhasına doğru gidiyor.Olayı inceler bir yorumda bulunursanız çok mutlu olurum :) şimdiden teşekürler,iyi vikilemeler :) UnicornuS 14:39, 21 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Merhabalar unicorn. Anlayışınıza sığınarak, bu aralar ayrıntılı madde incelemeye ne yazık ki halimin pek olmadığını belirtmek isterim :(. O yüzden üzülerek söylemeliyim ki, yakın zamanda incelemem pek imkan dahilinde değil. Kesin bir tarih vermek istemiyorum ama gelecek hafta içinde incelemeye çalışacağım. Fikrimi sorduğunuz için çok teşekkürler. Vikiproje:Tarih/Katılımcılar kısmında yer alan kullanıcılara da sorun isterseniz. Tekrar gecikme için kusura bakmamanızı dilerim. Sevgiler--Merube 89msj 15:34, 21 Ocak 2010 (UTC)

İnsanlık hali canım,ne demek :)Önemli değil,kötü bişy olmuşsa yada hasta falansanız geçmiş olsun dileklerimi kabul edin :) Görüşmek üzere :) UnicornuS 18:59, 21 Ocak 2010 (UTC)UnicornuS

Anlayışınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sadece kafaca çok yorgunum bu aralar, ondan :), yoksa fiziksel olarak iyiyim, ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 19:04, 21 Ocak 2010 (UTC)

Hitler'in bağlılığı[kaynağı değiştir]

Selam. Hitler'in bağlılığı ile ilgili tartışmada bende düşüncelerimi aktardım. İyi çalışmalar dilerim. Totenkopf division 20:17, 21 Ocak 2010 (UTC)

Lütfen bakınız...[kaynağı değiştir]

Merhabalar UnicornuS. Bu sayfaya bakmanızı öneririm. Kolay gelsin... --Dolphin 12:20, 22 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar. Hitler konusunda sonuca varmışsınız anladığım kadarıyla, başka konularda tartışma sayfalarında görüşmek üzere o halde :). Sevgilerimle--Merube 89msj 23:08, 27 Ocak 2010 (UTC)


Bu ayki işbirliğine katılın!

Şubat 2010 ayının işbirliği; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbolu ve Kıbrıs Cumhuriyeti'nde futbol kategorilerinde yer alan tüm maddelerdeki kırmızıların giderilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 1 Şubat 2010
  • Proje bitiş: 28 Şubat 2010

Vikipedi'ye Kıbrıs konulu kaliteli maddeler kazandırmak için umarım ilginizi çeker. İyi çalışmalar. --Muratsahinileti 00:40, 2 Şubat 2010 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Nisan 2010 ayının işbirliği; Kaynağı Eksik, Belirsiz ve Kaynaksız Kıbrıs Maddelerinin Kaynaklandırılması seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 12 Nisan 2010
  • Proje bitiş: 30 Nisan 2010
  • VikiProje Kıbrıs katılımcısı olarak iş birliği projesinde yer almanızı bekliyoruz. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--Muratsahinileti 04:21, 12 Nisan 2010 (UTC)

Selamlar İskitler maddesine katkınızı bekliyorum.

Balabanpasa 19:31, 13 Haziran 2010 (UTC)

VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 20:24, 2 Ağustos 2010 (UTC)

VikiProje Kıbrıs Ayın işbirliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Kıbrıs bünyesinde Ağustos-Eylül ayının iş birliği Kıbrıs'taki köy maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN -- [KereM 233] 12:13, 16 Ağustos 2010 (UTC)

Clements Markham[kaynağı değiştir]

Merhaba, Clements Markham maddesini siz çeviriyorsanız, o hâlde ben bırakıyorum bu maddeyi... --Mustafa Bakacak ileti 12:10, 12 Eylül 2010 (UTC)

Düzeltmediğiniz cümleler doğru mu yani? Ooo, ben bayağı yanlış çeviriyorum demek ki... Peki, ben yanlış yaptıkça siz de düzeltmeye devam edersiniz. :D İyi düzeltmeler.--Mustafa Bakacak ileti 14:13, 12 Eylül 2010 (UTC)

Ama mesela "and did much editing and translation work for the Hakluyt Society, of which he also became president." ve aynı zamanda başkanı olduğu Hayklut Soceity için birçok düzenleme ve çeviri çalışması yaptı, demek daha doğru olmaz mı? --Mustafa Bakacak ileti 14:33, 12 Eylül 2010 (UTC)

D Madde sizindir,bn sadece madde biraz gelişsin de insanları çeksin,geliştirlmeye devam etsin diye nacizhane biraz devam ettim =) Yardım istediğiniz cümleden itibaren çeviriye devam ettim öncekilere hiç bakmadım yani =D bnce çeviriniz iyidir çünkü cümleleriniz temiz bi türkçeyle yazılmış =)

also became a president kısmında bende bir sorun yaşadım.söylediğiniz cümle daha hoş geldi şu an =D hatalarım olursa mazur görün sizde beni düzeltin =D iyi çalışmalar iyi vikilemeler =) UnicornuS 15:48, 12 Eylül 2010 (UTC)

Bir küçük sorum var,eksik çeviri yapmışsınız demişsiniz ama ordaki tüm cümleleri teker teker çevirdim ben.yanlışlık olabilir tabiki çeviride ama eksiklik nerde? şu ana kadar yapılan çevrinin yarısı geri alınmış çünkü UnicornuS 15:58, 12 Eylül 2010 (UTC)UnicornuS

Sizin sorun yaşadığınız ve benim de düzelttiğim cümlede eksik vardı. Bunu kesinlikle sert bi tabirle söylemedim :)) yanlış anlaşılmasın sakın size de iyi çalışmalar --Mustafa Bakacak ileti 18:37, 12 Eylül 2010 (UTC)


Hayır hayır onu demedim =D Cümlesel olarak tabiki yanlışlarım var.ama şunu söyleyim,ingilizcenizçok iyi bunu görüyorum.Ben çevirirken ortak zamanla birbirine bağlı olan cümleler dışında cümleleri tek tek ele alıp çevirmiştim.cümleleri kısa ve az nesneli tutmaya çalıştım.sizin çevrileriniz daha orjinal,çünkü asıl metne tam bağlı kalmışsınız,tek sorum cümleler bağlaçlı olduğu için 2-3 satır uzunluğa çıkmış =D ben o cümleleri ayırmayı tercih ediyordum :D sölemek istediğim çevri mantıklarımız uyuşmayacak =D ama ingilizcenizi çok beğendiğimi söylemek istiyorum.ben daha lise son sınıfım.daha çok şey öğrenmem gerek bunu anladım =D Elinize sağlık başarılar diliyorum =) UnicornuS 07:40, 13 Eylül 2010 (UTC)UnicornuS

Lisans / Kaynak durumu belirsiz resim(ler) yüklediniz...[kaynağı değiştir]

C. Jones msj 19:34, 13 Eylül 2010 (UTC)

İyi geceler, bakarsan Clements Markham maddesinde, "sanki ölmüş bir tilkiymiş gibi alkışı kestiler." diye tercüme ettiğim "gave three cheers over it, as if it had been a dead fox." cümlesinin tilkiyle ne gibi bir ilgisinin olduğunu anlayamadım. "Fox" kelimesi "kurnaz adam" anlamına da geliyor bu arada ama... --Mustafa Bakacak ileti 22:56, 19 Eylül 2010 (UTC)

Tekrar merhaba,selamlar =) Fox kurnaz adam anlamında kullanılmış galiba ama,cümle bana da çok manasız geldi :D yani dilimize uygun değil en azından.şöyle bişey düşündüm ama,okuduğum kadarıyla snider tüfeklerinden bahsetmiş en son.alkıştan kastı ses çıkartmak,yani silahların sesi,as if it had been a dead fox da ölü bi kurt kurnazlığı ve edasıyla anlamında olabilir diye düşündüm nacizhane. Markham'a göre kralın kuruluşu keşfinden sonra galip birlikler,ölü bir tilki kurnazlığıyla ateşi kestiler. böyle olabilir.yada gerçek anlamında kullanılıp Markham'a göre kralın kuruluşu keşfinden sonra galip birlikler,ölü bir tilki edasıyla;Markham'a verdikleri desteği(alkış,onaylama) kestiler. İnanın başka fikrim yok.fikrimi almak istedğiniz için çok teşekkürler =) kolay gelsin =) UnicornuS 14:30, 20 Eylül 2010 (UTC)UnicornuS

En iyisi "kurnaz adam" ifadesini kullanmak. Cümlenin başında "birlikler" deniyor. Birlikler de "asker (er)" cinsinden oluştuğuna göre "kurnaz adam" demek daha doğru gibi geliyor. İngilizcede pek mecaz kullanılmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyorsam düzeltin. Biz en iyisi gerçek anlamıyla düşünerek yazalım. Fikriniz için teşekkürler! İyi Vikilemeler... --Mustafa Bakacak ileti 14:48, 20 Eylül 2010 (UTC)

Hani burda mecaz anlamda mı kullanılmış onu bilmiyorum ama,ingilizcede de diğer tüm dillerde olduğu gibi mecazlı söylemler,üstü kapalı anlatımlar,argo sözcükler var tabiki.tekrar iyi günler umarım emekleriniz karşılığını bulur gerçekten çok çalışıyorsunuz =) UnicornuS 14:54, 20 Eylül 2010 (UTC)UnicornuS

İyi geceler, iyi çalışmalar, selamlar... İnşallah çalışmalarım karşılığını bulur... Sanırım iyi gidiyorum =) ama hatalarım vardır mutlaka...--Mustafa Bakacak ileti 19:50, 20 Eylül 2010 (UTC)

Kıbrıs fotoğrafları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Öncelikle KKTC maddesine yerleştirdiğiniz fotoğraflar için teşekkür ederim. Yalnız resimlerin nereye ait olduğunu yazmamışsızınız. Anladığım kadarıyla Salamis, Selimiye Camii ve Girne'yi çekmişsiniz. Yanlış olduğum bir nokta varsa söyleyebilir misiniz? Resimleri Wikimedia Commons'a aktarmayı düşünüyorum da, "genel görünüm" ismiyle yüklemek doğru olmaz. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 14:15, 21 Eylül 2010 (UTC)


Bende çok teşekkür ederim öncelikle.Elimde yüzlerce resim var kaliteli ve güzel görünümlü bulduklarımı yükledim ama mekan isimlerini hatırlamadım bazılarını.bazılarını da aceleden yazamadım.eğer isterseniz,siz de bana resmin ait olduğu mekanlar konusunda yarcımcı olursanız ben resimleri tekrar yüklemeyi düşünüyorum.Teşekkürler iyi çalışmalar UnicornuS 17:14, 21 Eylül 2010 (UTC)UnicornuS

Tabii, yüklediğiniz resimlerdeki mekanları elimden geldiğince tanımlamaya çalışırım. --82 ~145 ileti 11:38, 22 Eylül 2010 (UTC)

mesajınıza geç cevap verdim. Kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim mesajınız için. Sizde benim kardeşimsiniz o zaman.

Balabanpasa 08:23, 11 Ekim 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba UnicornuS,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Kıbrıs-Türk Bayrakları.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:21, 21 Ekim 2010 (UTC)

  • Dosyanın commons'da bir kopyası vardı o yüzden silindi. Commons'taki dosyayı kullanabilirsiniz.--Reality 10:39, 23 Ekim 2010 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Tart%C4%B1%C5%9Fma:Kom%C3%BCnizm&action=purge Komünizm tartışma sayfası.şablonun altına bi vatandaş komünizm kafirlik demektir inşallah onlarda birgün bitecek Allahın dini bu ülkeye hüküm sürecek ve hakim olacak yazmış =D.gördük madem düzeltelim dedim ama düzeltemedim ben.en azından değiştir sekmesindeki şablon kodlarının içinde yer almıyor bu yazı =D yardımcı olursanız çok sevinirim dostum =) iyi vikilemeler =)UnicornuS 19:36, 20 Ekim 2010 (UTC)UnicornuS

Merhabalar. Çok iyi farketmişsiniz, iyi ki de fark ettiniz de zarardan dönebildik, çok teşekkürler. "Tartışma:Komünizm/Yorum" sayfasının yaratılmış olmasından dolayı gözüküyordu o içerik, gerekli maddeler, mhb projeleri gibi bazı vikiprojelerin madde değerlendirme şablonlarında yorum bölümleri yer alıyor, isteyen de istediği yorumu burada ayrıca dile getirebiliyor. O nedenle esas şablon veya tartışma sayfasında o ifade yer almıyordu. İlgili sayfayı sildim şimdi. Önbelleğinizi boşaltırsanız o ifadenin silinmiş olduğunu görmeniz lazım. Tekrar çok teşekkürler. Sevgiler--Merube 89msj 17:45, 23 Ekim 2010 (UTC)

Rahatsız ediyorum iyi akşamlar Merube ama Ata'mızın sayfasında http://tr.wikipedia.org/wiki/Gazi_Mustafa_Kemal bir sorun var.sondaki kodlamada bir hata olmuşmuş.tüm kaynak kodlar ortaya dökülmüş biçimsz bir bölüm oluşmuş.düzeltebilsem yapacaktım.ilgilenirseniz çok mutlu olurum.şimdiden çok teşekkürler iyi akşamlar tekrar =)UnicornuS 18:14, 4 Kasım 2010 (UTC)UnicornuS

Selamlar. Kusura bakmayın çok geç cevabım için, bu sıralar ne yazık ki ne zaman vikileyebileceğim hiç belli değil. Sorun büyük ihtimalle şablonlardan birinde yapılan uygunsuz bir değişiklik sonrası oluşmuş bir hatadır diye düşünüyorum. Şimdi baktığımda bir sorun göremedim. Sorun halen devam ediyor mu yoksa?--Merube 89msj 12:42, 15 Kasım 2010 (UTC)
Sanırım ilgilenilmiş sorunla,ortadan kalmış,ilginiz için çok teşekkürler hep yoruyorum sizi =( UnicornuS 12:57, 15 Kasım 2010 (UTC)UnicornuS
Ne yorması rica ederim, olur mu hiç öyle şey. Biraz olsa yardımcı olabilmek en büyük mutluluk. Hiç görmemiş olayım ben bunu :). Sevgilerimle--Merube 89msj 13:03, 15 Kasım 2010 (UTC)

Bağış mektuplarının Türkçe'ye çevrilmesinde bana olan yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Farkında olmadan epey bi imla hatası yapmışım :D Tekrar teşekkürler iyi vikilemeler =) Bu imzasız yazı UnicornuS (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Asıl ben teşekkür ederim Benden başka birilerinin ilgilenmesine sevindim diyebilirim Koordinatör görevini üstlendim. Bu yüzden çevirileri takip eder ve duyuruları yaymaya çalışırım . İngilizcem pek iyi olmadığından çevirilerde maalesef fazla yardımım dokunamıyor Üzgün. Meta-Viki'de sonra [[mediawiki:|MediaWiki]]'de Türkçe çeviriler çok eksik. Geçen gün Meta-Viki'de ana sayfayı güncelledim. Halbuki eski sürüm yaklaşık 3 yıldır güncel değildi. İşte bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacımız var. Umarım derdimi sizlere iyi bir şekilde anlatabilmişimdir. Yazım yanlışlıklarından pek anlamam . Elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ki TDK Amca yardımıma koşuyor . Biraz da Öz Türkçeci birisiyimdir yani kelime değişiklikleri görmüşsünüzdür. Onları da elimden geldiğince Öz Türkçe kelime yaptım. Bu arada Meta'daki sayfamdan iletinizi atarsanız daha iyi olacaktır. Hani ilgili sitenin sayfasında bulunsun amaçlı . İyi günler ve iyi vikiler... Emperyan-ileti 11:23, 30 Eylül 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 6 Temmuz 2012

Translation notification: Wikimedia Highlights, June 2012[kaynağı değiştir]

Hello UnicornuS,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Azerbaijani and Gagauz on Meta. A new page, Wikimedia Highlights, June 2012 is available for translation. Please translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-09-15.

This is the first large-scale notification from the system you signed up to a little while ago (thank you!). If you are experiencing any trouble with the notification system at all, please post it on [1], or post a bug in Bugzilla if you are familiar with it.

Thank you!

Meta translation administrators‎, 13:13, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, June 2012[kaynağı değiştir]

Hello UnicornuS,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Azerbaijani on Meta. A new page, Wikimedia Highlights, June 2012 is available for translation. Please translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-08-15.

There is a already a partially completed translation of the June 2012 "Wikimedia Highlights" in your language. It would be great if it could be finished, so that the earlier work is not lost, and the translation can be promoted alongside other finished ones to readers in this language. Thank you!

Thank you!

Meta translation administrators‎, 00:32, 13 Ağustos 2012 (UTC)

Translation notification: Wikimedia Highlights, July 2012[kaynağı değiştir]

Hello UnicornuS,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to Azerbaijani and Gagauz on Meta. The page Wikimedia Highlights, July 2012 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Note: This time, the "Wikimedia Foundation highlights" section does not include the usual coverage of the most notable work of Foundation staff during that month. Instead, it contains a list of talks given by Foundation staff at Wikimania, summarizing their most important work the year over. It looks like a lot of text, but only the talk titles will need to be translated. The intention is that these titles alone can already give readers a good overview of what the Foundation is working on in general.

You are receiving this message because you signed up to the new translation notification system. Questions about this system can be asked at [2], and you can manage your subscription at [3].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 00:23, 3 Eylül 2012 (UTC)