Kullanıcı mesaj:Karedefter/Arşiv/2011

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Ilgazer,

Bu tip değişikliklere sık rastlıyoruz ve vandalizm kapsamında değerlendirmiyoruz ısrarla tekrarlanmadığı müddetçe. Acemilikten de kaynaklanıyor zira çoğu zaman.

Geri alıyorum, sen de gördükçe geri alabilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 06:49, 31 Mart 2011 (UTC)


Almışsın zaten, pardon! :)

Vito Genovese 06:50, 31 Mart 2011 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Ilgazer,

Böyle durumlarda sil şablonu değil, Şablon:Geçmiş birleştir kullanılıyor, zira sayfa geçmişlerindeki katkıların bir hizmetli tarafından birleştirilmesi gerekiyor. Aksi, telif hakları açısından uygunsuz bir durum teşkil ediyor.

Sil şablonunu kaldırıp bu şablonu eklersen en kısa sürede ilgilenilecektir (Bu arada imza atmayı unutmuşsun mesajda, bir hatırlatayım dedim).

Sevgiler

Vito Genovese 16:23, 31 Mart 2011 (UTC)


Merhaba Ilgazer,

İlk fırsatta hallederim başkası yapmamışsa.

Sevgiler

Vito Genovese 11:04, 1 Nisan 2011 (UTC)

Selamlar Ilgazer. Birçok atık maddesini esas maddeyle birleştirmişsiniz ancak bu konular bizatihi kaydadeğer konular. İngilizce dahil diğer vikipedilerde de bu atık maddeleri ayrı maddelerde işlenmiş. Birleştirme ile ilgili değişiklikleri geri aldım bu nedenle. Atık maddeleri içeriği az, taslak olsa bile birleştirilmesi değil içeriklerinin geliştirilmesi gerekiyor. Teşekkürler. Saygılar. --Szoszvmesaj 14:37, 1 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Ilgazer,

Değişiklikleri geri alınmış. An itibarıyla faaliyette olmadığı için de bir işlem yapmaya gerek yok.

Sevgiler

Vito Genovese 20:02, 13 Nisan 2011 (UTC)


Merhaba Ilgazer,

Hepsi aynı günün katkıları, ilk mesajımı attığımda da çoktan sona ermiş bir faaliyet söz konusu.

Sevgiler

Vito Genovese 13:32, 15 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Ilgazer,

Üst tarafta arama kutusunun solunda bir "taşı" bağlantısı bulacaksın Vector görünümünü kullanıyorsan. Geçmiş, değiştir gibi düğmelerin yanındaki aşağı ok sembolünün içine sokulmuştur Vector görünümünde.

Monobook görünümünde ise doğrudan görürsün zaten yukarıda.

Bu arada mesajında imzayı unutmuşsun, imzasız şablonu ekledim.

Sevgiler

Vito Genovese 14:24, 26 Nisan 2011 (UTC)

Deneme Tahtası[kaynağı değiştir]

Lütfen şablonu kaldırmayınız.--Westnest ileti 15:12, 27 Nisan 2011 (UTC)

Deneme tahtasındaki "LÜTFEN BU SATIRA DOKUNMAYIN" yazan şablonu tabi ki.--Westnest ileti 15:21, 27 Nisan 2011 (UTC)

Evet, bir karmaşıklık olmuş.--Westnest ileti 15:26, 27 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Ilgazer,

Bana pek kayda değer gözükmedi açıkçası ama kesin KD değil de demiyorum. Birden fazla görüş almak yararlı olacaktır bu konuda.

Bu arada mesajlarının sonunda imzayı unutuyorsun, dikkat :)

Sevgiler

Vito Genovese 19:44, 6 Mayıs 2011 (UTC)

Köy çeşmesi İngilizce[kaynağı değiştir]

İngilizce Vikipedi'deki köy çeşmesi bu sayfadadır. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 17:16, 12 Mayıs 2011 (UTC)

Köy çeşmesi[kaynağı değiştir]

Bu da şablon.--Westnest ileti 17:21, 12 Mayıs 2011 (UTC)

Rica etsem botunuzun programlama dosyasını bana mail atabilir misiniz? Ben de bot yazmak istiyorum ama hiç örnek yok.--Ilgaz ER 16:25, 16 Mayıs 2011 (UTC)

  • Merhaba Ilgazer, öncelikle şunu belirteyim ki KumulBot'un belli bir kod dosyası yok, yapılan işe göre kodları silip tekrar yazıyorum. Yani bota şimdi şunu şunu yap diğeceğiniz bir şey yok, ayrıca kodları açık kaynak olarak dağıtmam çok yanlış olur. Çünkü çok çok fazla hataları var. Ben bile değişiklikleri yapmadan önce çalışma masamda deniyorum. İşallah ileride zamanım olursa kodları komplex hale getirip yerli bir hatasız PHP bot açık kaynak kodları bölümü açarım. Amam dediğim gimi şimdilik yapılacak işleri bana söylemeniz daha iyi olur. Kolay gelsin. Kumul 10:15, 21 Mayıs 2011 (UTC)

İmza yardımı[kaynağı değiştir]

Merhaba Karedefter/Arşiv/2011, imzanda katkılarını dış bağlantı olarak (şu tuhaf oklu işaret) vermişsin, yardımcı olayım dedim istersen şunun gibi verebilirsin:katkılarım, bunun kaynak kodu da şudur:[[Özel:Katkılar/Ilgazer|Katkılarım]] İyi çalışmalar.--Westnest ileti 10:13, 12 Haziran 2011 (UTC)

Vikipedi tartışma:Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Bu sayfada yazdığın yazı wiki yazılımına bağlıdır ve ayrıca Köy çeşmesinde bulunmalıdır.--Ilgaz ERmesaj Katkılarım 12:41, 17 Haziran 2011 (UTC)

merhaba,o mesaj benim değil. anonim, ilgisiz bir yerlere eklemiş, ben de oraya taşımışım. teşekkürler. --ki bl 14:41, 17 Haziran 2011 (UTC)

Lego Mindstorms isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 16:05, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:23, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Vikipedi:Seçkin madde adayları/Katrina kasırgası[kaynağı değiştir]

merhaba Vikipedi:Seçkin madde adayları/Katrina kasırgası sayfasını Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasına eklemeyi unutmuşsunuz sanırım. Maddeyi adaylık sayfasına ekledim. kolay gelsin. — heddagabler 12:08, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Superyetkinileti 01:47, 21 Ağustos 2011 (UTC)


Eklediğiniz Gerede Ayaklanması maddesi telif ihlali nedeniyle silinmiştir. Bilginize. --Superyetkinileti 14:52, 21 Ağustos 2011 (UTC)

Telif hakkı ihlalleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Ilgazer. Editörlük başvurunuz sırasında üzülerek farkettim ki telif hakkı konusunda biraz daha titiz olmalısınız. Telif hakkı konularında daha dikkatli olmanız durumunda Vikipedi editörü olmanız yolunda fazla bir engel kalmayacak. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 14:26, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Hatalı şablon kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kullanıcı mesaj:78.190.130.53 sayfasındaki uyarı şablonununu {{Vandal-olma}} olarak eklediniz. Şablon kullanım notları'nı okuduğunuzdan emin oldun. Bir dahaki sefere şablonları {{kopyala:Vandal-olma}} olarak eklediğinizden emin olun. İyi wikilemeler! --88.238.38.247 15:06, 1 Eylül 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesine buyrun!
  2011'in 37. hafta projesi yeni madde açma yarışı olarak seçilmiştir. 


  Bu haftada değerli katkılarınızı bekleriz.  
Teşekkürler!--xrazymesaj 15:48, 12 Eylül 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.
Merhaba Ilgaz ER, aday gösterdiğiniz portal taslağı, portal statüsü alamadı.
Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasında gösterdiğiniz portal taslağı toplulukça yeterli desteği toplamadığından portal statüsü alamadı. Portal taslağınızın seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir portal taslağı aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

BetelgeuseSeginus 09:18, 2 Ekim 2011 (UTC)

  • Selam Ilgaz ER. Şu dosyada ufak hatalar var. Rica etsem onlarla ilgilenebilir misin? Bazı yerlerde yazılar üst üste gelmiş. Sağ üstteki yazıda fazladan bir tane y var. Kolay gelsin :) --Reality 19:06, 15 Ekim 2011 (UTC)
  • Şunda da bir sorun var sanırım :) --Reality 14:47, 18 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba, Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Türkiye sayfasında aday gösterme metninizin altına imza atmayı unutmuşsunuz. Kolay gelsin.---- Akhilleus ileti 10:16, 22 Ekim 2011 (UTC)

  • Selam Ilgazer. Dosya:Adalet Cimcoz.ogg dosyasında bir satır boş kalmış. Doldurulması gerekmekte. İyi akşamlar.--Reality 16:37, 31 Ekim 2011 (UTC)
Selam Ilgaz Er. Çift kopya dosyaları kontrol etmek için elinde bir link var mı? Bazı dosyalara şablon koymuşsun da merak ettim.)--Reality 21:41, 4 Kasım 2011 (UTC)

şu resmin yazılarını bi çevirirsen...--Ilgaz ERmesajkatkılarım 16:57, 13 Kasım 2011 (UTC)

  • Mensch: İnsan
    Vernunft: Akıl
    Tugend: Erdem, fazilet
    Affekte (kontrolliert/unkontrolliert/stark/schwach): Heyecan (kontrollü/kontrolsüz/güçlü/güçsüz)
    Wille (gut/böse/stark/schwach): İstenç (iyi/kötü/güçlü/güçsüz)
    OKLAR erzieht: yetiştirir, beeinflusst: etkiler
    OKLAR zieht an: güçlendirir, motiviert: motive eder, wirkt zurück: geri etki eder, hat Anteil: ilgisi var/ilgili, ermöglicht: mümkün kılar, bezieht sich auf: ilgili/ilişkili
    Ziel (gut/schlecht/wertvoll/wertlos): Amaç (iyi/kötü/değerli/değersiz)
    Übel: kötülük
    Gut (Wert): iyilik (değer)
    intrinsisches Gut (Glück, Wohlbefinden etc.): içe yönelik/içsel iyilik (Mutluluk, huzur vs.)
    extrinsisches Gut (Besitz, Reichtum etc.): dışsal iyilik (malvarlığı, zenginlik vs.)
    höchstes Gut: en yüksek/yüce iyilik
    summum bonum - Latince sanırım
    kolay gelsin. Utku TanrıvereMesaj 17:09, 13 Kasım 2011 (UTC)
  • Bu arada dosya adı da "birbirleriyle ilişki içerisinde temel etik kavramları" olarak çevrilebilir. Utku TanrıvereMesaj 17:16, 13 Kasım 2011 (UTC)

Selamlar. YMD'de sayfaları kontrol ederken içinden bir iki cümleyi tırnak işareti içinde google'da aratabilir misin? Bu şekilde maddedeki telif ihlali de ortaya çıkmış oluyor. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:46, 25 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba Ilgaz. Editörlük başvurusu yapmayı düşünmüyor musun?--Abuk SABUK msj 00:19, 1 Aralık 2011 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

Katrina Kasırgası, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 20:05, 1 Aralık 2011 (UTC)

Editörlüğünüz onaylandı. Hayırlı olsun! --Khutuckmsj 21:56, 4 Aralık 2011 (UTC)

Kullanıcı:!!!!! sayfasını aramada küfürlü kullanıcı adı çıkmasın diye yazmıştım, sorun çözülü. Hesabın sayfasını sildim.--Khutuckmsj 15:49, 9 Aralık 2011 (UTC)

Staj (Mesleki Uygulama Pratiği)[kaynağı değiştir]

  • Selam Ilgazer. Staj (Mesleki Uygulama Pratiği) maddesi için G8 uygun bir silme etiketi değil. Maddenin tam olarak neden silinmesini istediğini açıklayabilir misin? Kolay gelsin. :) --Reality 13:36, 17 Aralık 2011 (UTC)

Merhaba Ilgaz ER, hizmetlilik oylamamdaki desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonra bir hizmetli olarak en iyi şekilde hizmet etmeye gayret göstereceğim.---- Akhilleus ileti 16:19, 25 Aralık 2011 (UTC)

Selamlar. Güveniniz ve aday gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak adaylık sayfasında yaptığım açıklamalar sebebiyle adaylığı kabul etmeye niyetli değilim. İyi çalışmalar. --Eldarion 06:46, 27 Aralık 2011 (UTC)

Alttür-varyete[kaynağı değiştir]

Merhaba, Şu anda kullanılmıyor olabilir, ama ilerisi için (yeri gelince) gerekli bir şablon. Lütfen sil şablonu eklemeyin.. --Fagusmsj 15:37, 7 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim ancak aday olmak istemiyorum. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 20:29, 21 Ocak 2012 (UTC)

  • Merhaba Ilgaz ER. İBP sorumlusu seçildiğini bildirmek isterim. Umarım sıkılmazsın ve uzun süre bu işi yürütebilirsin. Hayırlı olsun. --Berm@nyaİleti 16:56, 30 Ocak 2012 (UTC)


  • Merhaba Ilgaz ER. İşbirliği Projesi 4. Hafta ödülleri verilecek mi? Sevgilerimle --NicoMesaj 20:36, 30 Ocak 2012 (UTC)

Ya ibp'de sorumlu oldum ya aynı zamanda katıldım haftanınkine. Benimkini bi puanlasan, onra kendine hep doğru yazdı demesinler.--Ilgaz ERmesajkatkılarım 20:54, 30 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Sonuçta verilen puanlar bir sisteme göre veriliyor. Kendi katkılarınızı puanlamanız bir soruna yol açmayacaktır diye düşünüyorum. Kimsenin de bunu sıkıntı yapacağını sanmam :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 12:40, 31 Ocak 2012 (UTC)

Commons'a dosya taşıma[kaynağı değiştir]

Commons'a dosya taşıma'yı ayrıntılı bir şekilde anlatırmısın... Beceremedim de :D..

Vikipedi Türkiye Buluşması[kaynağı değiştir]

Vikipedi:VikiProje Vikipedi Türkiye Buluşması sayfasını taşıdığınızı gördüm. Ama buluşma hakkındaki görüşlerin yazılabilmesi için o sayfaları hemen arşivlemiyoruz. O sayfayı arşivlerken de sayfayı yeniden adlandırmak yerine, tüm buluşma planlarının aynı geçmişte takip edilebilmesi adına o sayfayı değiştirmiyorduk. Ama yaptığınız acelecilik dışında yanlış bir şey değil, sadece takip edilen düzeni değiştirmiş oluyorsunuz. Bu sebeple geri almıyorum yaptıklarınızı fakat bundan sonra biraz daha ağırdan almaktan zarar gelmez. Nazif İLBEK 14:22, 29 Şubat 2012 (UTC)