Kullanıcı mesaj:Gökhan/7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

slm yeni geldim

Merhaba, öncelikle tebrikler. Bir de SVG ile ilgili bir sorum var. Dosyayı kaydettikten sonra firefox'ta açmaya çalışınca "XML Ayrıştırma Hatası: bir isim boşluğuna önek bağlanmamışLocation: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Josh/Desktop/Booth_escape_route.svgLine Number 1300, Column 1:" gibi bir hata verdi. Bunu düzeltmenin yolunu biliyor musunuz?. Aynı sorun IE'de yok ama yine de Commons'a yüklersem açılabileceğinden emin değilim. Teşekkürler--Gökhan 18:18, 10 Aralık 2008 (UTC)
  • Teşekkürler bunun için şöyle yapmanı önerebilirim: Dosyayı bir edit programinda ki bu notepad olabilir aç ve bu hata veren pathi tamamen sil istersen. Anladigim kadariyle bu dosyanın orjinali Adı Josh olan birinin bilgisyarında yaratılmış ve dosya o bilgisayardaki ayarlara göre kodlanmış. Yanlız bu dediklerimi yapmadan önce dosyanın bir kopyasını al ki ne olur ne olmaz. :)) Tebrik için teşekkürler. Sonuçtan haberdar et lütfen. --Manco Capac 13:25, 11 Aralık 2008 (UTC)

Good evening, please you could translate in Turkish en:Lola Pagnani?

Good evening to you. Regards from Calabria! You scirivo regarding my friend's article. If out of politeness you could translate in Turkish her biography. In change I will help you with my Italian. They are biographer and geographer on the editions Italian, Sicilian, French, Neapolitan and Spanish. In attends him of one certain answer of yours I thank you in advance! Also for part of Lola!--Lodewijk Vadacchino 19:47, 11 Aralık 2008 (UTC)

  • Merhabalar,
  • İsminizi Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)'de iyi niyetinize sığınarak andım; yine de size haber vereyim istedim ^_^ Umarım uygunsuz olmamıştır. Sadece insanları Commons'ta (ve resimlerle ilgili konularda) daha aktif olmaya motive etmek istiyorum - Commons'un gerçekten buradan gelecek resimlere ihtiyacı var. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 01:14, 14 Aralık 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan,Nazik hediyen için teşekkür ederim.--SelimMesaj Sayfam 19:45, 14 Aralık 2008 (UTC)

Resim istekleri[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • İyi fikir aslında; belki kullanıcıları resim çekmeye motive etmemiz açısından yararlı olabilir... bence siz başlatın sayfayı ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 02:29, 15 Aralık 2008 (UTC)

Hız ayarlamayı öğreniyorum hala :) Bot şu an yarı otomatik, ona rağmen dakikada 6 değişiklik yapıyorum, kendi hesabımda bot olmadan da aynı hızdayım :P Bot bayrağı alacağım yakında. RoboKhutuckmsj 10:43, 18 Aralık 2008 (UTC)

Şu anda metin dğişiklikleri yapabiliyorum, redirect düzeltiyorum, anlam ayrım düzeltiyorum. Interwiki'ler çok yavaş yapılıyor, hoşgeldin mesajlarında da bir sorun var, Türkçe karakterler de problemli. Sana ne lazımdı :) RoboKhutuckmsj 10:52, 18 Aralık 2008 (UTC)
Denedim ama olmadı :( IRC'den soruşturacağım. Başka lazım olan :) RoboKhutuckmsj 11:57, 18 Aralık 2008 (UTC)

parçacık alan kuramı[kaynağı değiştir]

Sözcüklere anlam kazandırma kültürün bir sonucudur. Örneğin eğer bilgisayar sözcüğü ilk kez kullanıldığında birileri deseydi ki: hayır efendim ne demek, bütün dünya komputer diyor bilgisayar da nereden çıktı. O zaman biz şimdi bilgisayar değil komputer diyor olurduk. Bunun gibi birsürü örnek... Kuantum sözcüğünün de bunun gibi tam karşılığı parçacık. Türk Dil kurumunun "yapancı sözcüklere türkçe karşılıklar" adlı kitabında 1500'e yakın sözcük var, türkçe karşılıkları bulunmuş. Kuantum ve parçacık da bunlardan biri. Eğer türk halkı kim olduğunu unutmak istiyorsa benim yapacak birşeyim yok. Zamanım da yok.--Vikiufuk 11:35, 23 Aralık 2008 (UTC)

bazı türkçe maddelerde kuvantum yazıyorlar, kuantum yerine, diğer maddelerde kuvantum sözcüğünü kullanan biri sizin yazdığınız başlığı kuvantum diye değiştirebilir ya da belki küçük bir olasılık ama biri kuğantum yazabilir, çünkü türkçe değil nasıl okunduğu bile tartışmalı. Ama parçacık ya da tanecik tartışmasız yazıldığı gibi okunur, neyse farketmez hepsi quantum nasıl olsa, bence en iyisi quantum yazmak, yabancılar doğrusunu bilir. --Vikiufuk 13:27, 23 Aralık 2008 (UTC) ha bir de, benim bi arkadaşım var o da fizikçi adı da gökhan tesadüf bu ya o kişi sen misin acaba :)

ytü'de değil. ama ilginç bi benzerlik, hem isim aynı hem fikirler benzer. şu anda yeni bi parçacık yaratmaya çalışıyorum, yarın akşama kadar bitirmem gerek. iyi akşamlar.--Vikiufuk 14:30, 23 Aralık 2008 (UTC)

Efes Pilsen de halloldu. İyivikiler... homonihilis // ileti 09:24, 27 Aralık 2008 (UTC)

Portal:Tiyatro[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan, umarım iyisindir. Portal:Tiyatro sayfasında Ionescu03.jpg resmi neden hata veriyor, bir fikrin var mı? --Yabancımsj 12:29, 5 Ocak 2009 (UTC)

Ben de iyiyim sağol. Dediğin gibi ülkelerin sistemleriyle ilgili olabilir o zaman sorun. İlgilendiğin için teşekkürler, sana da kolay gelsin. --Yabancımsj 12:52, 5 Ocak 2009 (UTC)

Başlık değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba Khutuck değişikliği yapmışsın ama yanlış olmuş. Anlam ayrım sayfası Ergenekon (anlam ayrım) olarak kalmalı ve Ergenekon (efsanevi şehir) sayfasının adı yalın bir şekilde Ergenekon olmalı. Sırf örgüt çıktı diye isim değiştirmenin anlamı var mıdır? Örgütün adı Güneş olsaydı asıl Güneş sayfasını Güneş (yıldız) yapmazdık sanırım :). Kolay gelsin.--Gökhan 02:29, 17 Ocak 2009 (UTC)

Ergenekon'un [Ergenekon (anlam ayrım)]]'a yönlendirmesi yanlıştı, onu düzelttim sadece. Khutuckmsj 02:31, 17 Ocak 2009 (UTC)

Büyük Balık[kaynağı değiştir]

Merhaba. Büyük Balık maddesini geçenlerde Vikipedi'de gezinti yaparken görmüştüm. Çok iyi bir madde olduğunu düşündüm. Bu sıralar SM veya KM olması için Batman Başlıyor maddesi ile ilgileniyordum. Fakat umudumu kestim. Ardından bu madde aklıma geldi. Biraz geliştirdim. Bana göre KM olması için tek engel kırmızıbağlar. Ben maviye döndürmeye çalışacağım. Maddeyi büyük oranda sen oluşturduğun için söylemek istedim. Kırmızıların büyük çoğunluğu maviye dönüşünce KMA yapabilirsin. Ben biraz daha bilgi toplamaya çalışacağım. Belki SMA kıvamına gelir. İngilizce sinema portalını gördüğümde kıskandım doğrusu. Her girişinizde farklı bir SM çıkıyor. Ben de elimden geldiğince SM yaratmaya çalışıyorum Türkçe Vikipedi'de. Neyse konuyu fazla dallandırıp budaklandırmamayım. Kendine iyi bak. --Olağan Şüpheli 19:18, 17 Ocak 2009 (UTC)

Evet portalın tek eksiği seçkin içerik. En azından 2-3 tane Seçkin sinema maddesi çıkarabilirsek portalın eksiği kapanmış olur. Yalnız İng. portala baktığımda bazı KM'lerin seçkin madde bölümünde durduğunu gördüm. Eğer KM ve SM'ler çoğalırsa böyle bir kısmı portalda bize de açmalıyız. --Olağan Şüpheli 11:17, 22 Ocak 2009 (UTC)

I kindly beg you not to cancel this article. Don't be auto-promotion! This guy is putting me too war with all Wikipedia. Be comprehensive please, if we went I approach to him we should cancel all the Italian actors. I thank you in advance!--Lodewijk Vadacchino 00:26, 25 Ocak 2009 (UTC)

İyi günler Gökhan. Acaba Joker maddesini geliştirip SM veya KM yaparsam sinema adına bir kaliteli çalışma olmuş olur mu? Eğer olmazsa Star Wars karakterlerinden birine başlayacağım çünkü.--Olağan Şüpheli 14:40, 3 Şubat 2009 (UTC)

  • Öncelikle ödül için teşekkür ederim. Hakkında en çok bilgi toplayabileceğim bir star wars karakteri bulup onunla ilgilenirim artık.--Olağan Şüpheli 20:33, 3 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Takabeg bi'ara şuna bakabilir misin? Sydney Pollack başlıklı yazı. İhlal olup olmadığından emin olamadım. Kolay gelsin--Gökhan 16:05, 7 Şubat 2009 (UTC)

Baktım. Şimdilik izi bulamadım. İncelemeye devam edecem. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 16:27, 7 Şubat 2009 (UTC)

Kara Şövalye[kaynağı değiştir]

Bu isim konusu sakız gibi uzadı. Acaba ismi Kara Şövalye mi yapayım?--Olağan Şüpheli 17:13, 7 Şubat 2009 (UTC)

Sinema portal[kaynağı değiştir]

Sinema maddlerinde kalite artmaya başladı. Han Solo, Kara Şövalye, Heath Ledger SM adayı, Robert Zemeckis filmografisi SL adayı, Batman Başlıyor KM adayı. Indiana Jones: Son Macera yeni KM oldu. Geleceğe Dönüş'ü bitirdim, iş kırmızıları açmama kaldı. Bir de Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator ile ilgileniyorum. Acaba portalda, ingilizcedeki gibi Seçkin - kaliteli madde bölümü açalım mı?--Olağan Şüpheli 13:50, 8 Şubat 2009 (UTC)

  • Şimdilik biraz doldurdum. Kaliteli maddeleri de koydum. Sorun olmaz herhalde. İngilizcede de KM olan Stars Wars filmleri seçkin içeriğe almışlar.--Olağan Şüpheli 14:38, 8 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Dsmurat, Kara Şövalye (film) maddesinin adını Kara Şövalye, Kara Şövalye anlam ayrım sayfasının adını da Kara Şövalye (anlam ayrım) yapabilir misin? Dikkat edersen anlam ayrım sayfasında adı Kara Şövalye olan sadece bir tane madde var yani ayrım sayfasının silinmesi de söz konusu olabilir. Teşekkürler--Gökhan 21:51, 9 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba Gökhan,
    Ad değişikliğini hallettim. Ancak bence anlam ayrımı sayfası gerekli; çünkü maddeyle ortak adı içeren başlıklar da var. Kendine iyi bak, görüşmek üzere... --DsMuratileti 19:27, 10 Şubat 2009 (UTC)


  • Gökhan; eski arkadaşım :) Hatır sormak için bir bahaneye gereksinimimiz yok, değil mi? Umarım iyisindir. İyi ve hep burada ol.  Levent İleti Katkılar   22:00, 10 Şubat 2009 (UTC)

Bir başka resim[kaynağı değiştir]

  • Resim telif etiketleri konusunda bilgili olduğunuzu görünce sormak istedim. İstekler sayfasında yazmıştım bir başka resim diye, bu konuda birazcık yardıma ihtiyacım var. Yardım edebilirseniz sevirinim. --Reality006 22:24, 10 Şubat 2009 (UTC)

Bir başka resim[kaynağı değiştir]

  • Gazete etiketinden kastınız Milliyet yazan bölüm mü? Ora ise hemen kaldırayım Şuan resim yüklü isterseniz bir göz atın Resim:Milliyet 20 Ekim 2008 Manşet --Reality006 22:55, 10 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Gökhan. İlk önce Robert Zemeckis filmografisindeki kırmızıları mavileştirdiğin için çok teşekkür ederim. Okul sebebiyle vakit bulamıyorum. Bulabilsem bile en fazla bir madde açabiliyorum.

  • Acaba ilk iki Indiana jones filmini kaliteli veya seçkin yapabilirsem, İngilizcedeki gibi good topic adayı yapabilir miyim? Yoksa Indiana Jones maddesinin kendisini de KM veya SM yapmak gerekir mi? Ona göre Batman filmlerine yoğunlaşacağım. Tabi uzun vadede konuşuyorum. Kısa vadede yapabilmem imkansız. Sırada çalışmaları süren birkaç madde daha var.--Olağan Şüpheli 17:44, 12 Şubat 2009 (UTC)

Selam. Türk Polis Teşkilatı başlığı bayağı tuhaf değil mi? Polis (Türkiye) maddesi de var. Türk Polis Teşkilatı maddesinin başlığını Polis (Osmanlı) v.s. olarak değiştirelim mi? Takabeg ileti 14:58, 14 Şubat 2009 (UTC)

  • İki maddeyi birleştirip Polis (Türkiye) ya da Türk Polis Teşkilatı başlıklarından biri (ikincisi daha uygun sanki) altında toplamak daha güzel olur gibi geliyor bana. Bu şekilde madde daha doyurucu bir hale gelir. Ayrıca tamamen ayrı bir polis maddemiz olmalı. Aslında sorun biraz da bundan kaynaklanıyor. Bizdeki asıl polis maddesi zaten genelle ilgili olarak düşünülmüş ama Türkiye ile sınırlı kalmış. Diğer madde Türk Polis Teşkilatı ise tamamen Polis (Türkiye)'nin tarih kısmı ile ilgili. Kısaca iki maddenin Türk Polis Teşkilatı adı altında birleştirilmesi ve ayrı bir polis maddesi açılmasından yanayım. Bu polis maddesini de diğer dillerden çevirebiliriz. Teşekkürler.--Gökhan 15:21, 14 Şubat 2009 (UTC)
Evet. Olabilir. Polis (Türkiye) ve Türk Polis Teşkilatı hatta Emniyet Genel Müdürlüğü maddeleri Türk Polis Teşkilatı ‎ başlık altında birleştirilebilir. Ayreten Polis açılırsa güzel. Takabeg ileti 17:06, 14 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba. İng. film portalı hani sayfayı her açışınızda farklı bir SM çıkıyor ya, acaba bunu bizim portala da yapabilir miyiz? Böylece portal her hafta düzenlemke zorunda kalmaz.--Olağan Şüpheli 20:49, 14 Şubat 2009 (UTC)

  • Doğru madde sayısı az. İstersen daha sonra da uğraşabiliriz. Acelesi yok sonuçta.--Olağan Şüpheli 08:06, 15 Şubat 2009 (UTC)

Kategori:Vikipedi:İstatistikler[kaynağı değiştir]

Bu bölüm biraz ingilizce geldi 3-4 üncü başlıklarda da galiba hata var. İlgilenebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. --Reality006 20:28, 15 Şubat 2009 (UTC)

  • Aslında yazacaktım fakat Türkçe bildiğini zannetmiyorum. Eğer bilmiyorsa ben Türkçe'ye çevirmeye çalışayım. --Reality006 20:34, 15 Şubat 2009 (UTC)
  • Çevirmeyi denedim fakat bilmediğim bir sebepten dolayı hata verdi. (Vikipedi:En çok değişikliğe sahip vikipedistler) bu birincisinin türkçeye tercümesidir. Fakat bu sayfayı oluşturunca hata verdi bende bu sayfayı orjinal sayfaya yönlendirdim. Kısacası bu beni aşar:D. Yapamayacağım kadar karmaşık ama gene de yarın üzerinde çalışmaya devam edeceğim. İyi geceler. --Reality006 20:41, 15 Şubat 2009 (UTC)

Sanırım yaptım :D[kaynağı değiştir]

  • Bi bakarsanız gerçekten mutlu olurum. (Vikipedi:Değişiklik sayılarına göre Vikipedistler listesi)
  • Vikipedi:List of Wikipedians by number of edits (bots included) bu arada bu madde için uygun başlık ne olabilir? Teşekkürler. --Reality006 14:31, 16 Şubat 2009 (UTC)
  • Şimdi oluşturduğum sayfanın ingilizce versiyonunun silinmesini bekliyorum karışıklık olmasın diye onlar silinsin hemen başlarım. Bu arada yazdığınız ingilizce metni yolladım. İyi çalışmalar. --Reality006 15:03, 16 Şubat 2009 (UTC)

Vikipedi:İstatistikler[kaynağı değiştir]

  • Türkçeye çevirdiğim sayfanın orjinaline baktım. Geçmişine de baktım. Bugün bir botun sayfayı güncellediğini gördüm ve bu botun ayarlarının değiştirilmesi gerektiğini öğrendim. Konu botlardan anlayan Kullanıcı:Khutuck'a açtım. Şimdi cevap bekliyorum. Botun ayarları değiştirilince bir gün bekleyip sayfayı güncellemesini bekleyeceğiz. Güncellerse orjinal sayfalar tamamen silinecek.--Reality006 15:56, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Bu arada diğer sayfayı da çevirdim. İki sayfayı da aynı bot güncellediği için ayarların tek seferde yapılması daha iyi olur. --Reality006 15:57, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • İyigünler. Şu yazdıklarımı İngilizceye çevirebilir misiniz? Geçen gün bahsettiğimi botun sahibine yazacağım da. İşlem biraz hızlansın diye. Yazarsanız gerçekten memnun olurum.

İyigünler emijrp. Türkçe Wikipedi'deki Senin botun hergün Türkçe Wikipedideki şu ve şu sayfaları güncelliyor. Fakat biz bu sayfaların yerine artık bu ve bu sayfaları kullanmaya başladık. Bot artık bu sayfaları güncelleyebilir mi? Teşekkürler.

--Reality006 14:26, 18 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba, şablonlardan anladığınızı anımsadım. Acaba bu şablondaki o alt şablonların başlıkları nasıl yok edilir? Bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 17:24, 18 Şubat 2009 (UTC)
  • Çok ama çok teşekkür ederim. Benim için bu durumu soruşturmak istemeniz beni çok sevindirdi. Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:45, 19 Şubat 2009 (UTC)

Ergenekon davasında yeni iddianame[kaynağı değiştir]

  • Geçen gün televizyonda böyle bir haber gördüm. Aslı var mıdır? Teşekkürler. --Reality006 18:32, 20 Şubat 2009 (UTC)

Batman (1989 film) maddesini SMA yaptım. İng. sürümde A sınıfı. Ama bu tür sınıflandırmaları oyluyorlar. Biz de Sinema portalında seçkin maddeler kısımına hemen alalalım? Yoksa SMA oylamasını mı bekliyelim?

  • İkincisi daha iyi gibi görünüyor.--Olağan Şüpheli 10:33, 25 Şubat 2009 (UTC)
    • Hemen okula gitmek zorunda olduğum için mesajı biraz hızlıca okumuştum. Aslında ilk önerin daha iyi gibi geldi bana.--Olağan Şüpheli 13:49, 25 Şubat 2009 (UTC)
      • Merhaba. İlk Batman filminden sonra Batman Dönüyor'u da hazırlandı. Şu anda KM adayı. Batman filmlerini seçkin konu adayı yapmak için sadece iki film kaldı (Batman Daima ve Batman & Robin (film)). İkisinin de berbat olduğunu biliyorum. Ama arasıra İngilizce sürümlerden çevirmeme de yardımcı olabilir misin?--Olağan Şüpheli 12:15, 27 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba, acaba şu geçenki şablondaki soruna bir çözüm geldi mi? --♪♫Berkay0652|ileti 17:52, 1 Mart 2009 (UTC)
  • Çok ama çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:21, 7 Mart 2009 (UTC)

Merhaba Gökhan. Epeydir yazışmamışız. Mesaj arşivine göz attım az önce. Geçen sene Beckett'ın oylaması sırasında yeni projelerden söz etmişiz; hem sinema, hem tiyatro alanında birer SM çıkarır mıyız diye düşünmüşüz. Ne yazık ki Beckett sonrasında benzer bir iş birliği çalışması çıkaramadık. Eskisi kadar vakit ayıramıyorum artık, ama olur da bir iş birliği projesi başlatırsanız ucundan kıyısından da olsa katkıda bulunmak isterim. Hem çok sık uğrayamasam da buralardayım demiş, hem içimi dökmüş olayım bu mesajla. Kolaylıklar dilerim, görüşmek üzere. --Yabancımsj 21:43, 7 Mart 2009 (UTC)

Hamlet'te ilerleme kaydedilmişti, kaldığı yerden devam edilebilir. Bence de karar vermek önemli, yavaş yavaş da olsa bir SM ortaya çıkar. Beckett bittikten hemen sonra başlasak şimdiye en az bir SM daha çıkarmıştık çünkü. Önceki çalışmaya katılan kullanıcılara da haber verelim istersen. --Yabancımsj 19:58, 8 Mart 2009 (UTC)

Coord meselesi[kaynağı değiştir]

Selam. II. Dünya Savaşı'nda kaybedilen ABD savaş gemileri listesi'ne bakar mısın? Burda coord meselesi yaşanıyor. Yadımcı olursan sevinecem. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 21:12, 9 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba. Sanırım tiyatro portalıyla ilgileniyorsunuz. Portal biraz bakım istiyor. Gündemdeki madde ve resim için bir kodlama yapsak, sayfanın her açıldığında madde/resim değişmesi için (örnek: portal:sanat), iyi olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?-- Serhantr 18:10, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Evet, size katılıyorum. İşlere başlamışınız, değişiklikler harika olmuş. Bende elimden geleni yapmaya çalışırm zaman buldukça.-- Serhantr 16:45, 22 Mart 2009 (UTC)

Tiyatro portalı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle tiyaro portalındaki çalışmalarınız için elinize sağlık. Tiyatro portalında kategoriler kısmındaki tiyatro portalı kategorisi neden ötürü var biliyor musunuz? Hangi kutucuğun içinde acaba? Bir de dış bağlantılar kutucuğu ne işe yarıyor? Kullanıcı:Serhantr'yle konuştum, portalla ilgiliymişsiniz. İlk kutucukları galiba siz eklediğimişsiniz, bu sebeple size danışmamı önerdi. Nedendir bu acaba, fikriniz var mı?--Merube 89msj 19:58, 22 Mart 2009 (UTC)


  • Dış bağlantılar konusunu şimdi daha iyi kavradım, aslında türkçe kaynak bulunabilirse gayet de güzel olurdu. Verilebilecek kaynak olursa tekrar ekleriz isterseniz o kutucuğu. Tiyatro kategorisi şu an için ne kadar gerekli bilemiyorum açıkçası, çünkü (ingilizce vikide en azından) bu kategorilerin kullanım amacı, altportalları ya da yakın ilişkili portalları kategorilendirmek. İsterseniz, ilerisi için şimdiden de konulabilir tabi ki. Yalnız acaba kategoriyi, şablon yerine ana portal sayfasında versek daha iyi olmaz mı? Ne dersiniz? Böylesine bir portala katkım olduysa ne mutlu bana. Gerçi esas katkıyı Kullanıcı:Serhantr ve siz yaptınız ya, ben de nasiplendim işte . İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 18:16, 24 Mart 2009 (UTC)
  • Elinize sağlık. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 18:36, 26 Mart 2009 (UTC)

Merhaba Gökhan. İyi etmişsin. Bence önceki kısımlar silinebilir. Hem en.wiki'den yapılacak çeviri yeterli olacaktır, hem hatırladığım kadarıyla eski hali VP:BEK'e pek uymuyordu. İstersen çeviriyle ilgilenebilecek kullanıcılara da projeyi kaldığı yerden sürdürmek niyetinde olduğumuzu söyleriz. Beckett'taki gibi bir işbirliği sağlanabilirse madde bir kaç ayda iyi bir noktaya gelir. Görüşmek üzere. --Yabancımsj 10:07, 27 Mart 2009 (UTC)

İyi etmişsiniz. Ara sıra ben de birkaç paragrafla yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım bu maddede de işbirliği sağlanır ve proje biraz hareketlenir. Haber verdiğiniz için teşekkürler. İyivikiler... ho? ni! 11:47, 27 Mart 2009 (UTC)