Kullanıcı mesaj:Ahmet Fahri Sezgin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Ahmet Fahri Sezgin!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 22:44, 21 Aralık 2012 (UTC)

VikiProje Antarktika davetiyesi[kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Ahmet Fahri Sezgin![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 07:56, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Ahmet Fahri Sezgin, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 07:56, 28 Aralık 2014 (UTC)

Antarktika maddesi yazımı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikiproje:Antarktika üyesi olarak Antarktika maddesinin gelişmesine katkıda bulunduğunuzu görüyorum. Ancak maddenin gelişimi ile ilgili olarak projenin imece bölümünde yer alan Antarktika imecesi sayfasındaki planlamaya uyarak devam ederseniz çok memnun olurum. Böylece katkılarımızı koordine edebiliriz, benim gibi plana göre yazanlar ya da diğer vikipedilerden çeviri yapanlar sizin katkılarınızı değiştirmek durumunda kalmazlar. Örneğin keşif tarihi ile ilgili bölümü çevirmekte olduğuma dair oraya not düşmüştüm. Görmemiş olmalısınız ki farklı isimde bir alt başlık açarak maddeye eklemeler yapmışsınız. Şimdi sizin katkınızı biraz değiştirerek devam etmek zorunda kalacağım. Plana uygun bir şekilde yazacağınız bölümleri orada belirtirseniz çakışmaları önlemek adına çok iyi olur. Planla ilgili bir fikir ayrılığınız varsa örneğin başlıkları, alt başlıkları, bölümlendirmeleri vb. beğenmiyorsanız, değişiklik öneriyorsanız yine ilgili sayfanın tartışma kısmında konuyu ele almanız, tartışmaya açmanız daha iyi olacaktır. Bir de lütfen yazdığınız kısımları Vikipedi:Politika ve yönergelerine uygun hale getirmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar :) --Sralp2 (mesaj) 02:06, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba Ahmet Fahri Sezgin. Devriyelik yetkileriniz tanımlandı, vandalizmle mücadelemizde yardımlarınızı bekliyoruz :) --Khutuckmsj 13:52, 11 Ocak 2015 (UTC)

Değişiklik onayı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, bu değişikliği siz onaylamış görünüyorsunuz. Hakan Şükür'ün alt yapı kulübü Real Madrid olmuş. Biraz daha dikkatli olmanızı rica ederim. İyi vikiler, --Teacher0691 (mesaj) 22:13, 14 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba, Vikipedi:Köy çeşmesi (teklifler) sayfasında yaptığınız değişiklik uygun yer olmadığından dolayı, Vikipedi tartışma:Kullanıcılar sayfasına aktarılmıştır. Bilgi vereyim istedim. Tartışmaya oradan devam edilebilir. Kolay gelsin.--i.e.msj 00:22, 16 Ocak 2015 (UTC)

Rocket Propulsion Elements (7. bas.). Wiley Interscience. 2001. ss. Bkz. 1. Bölüm. ISBN ISBN=0-471-32642-9. ^ George P. Sutton and Oscar Biblarz (2001). Rocket Propulsion Elements (7th bas.). Wiley Interscience. ISBN 0-471-32642-9. See Equation 2-14. olarak iki kaynak görünüyor.

Köy çeşmesindeki mesajı tam anlayamadım. --Boyalikus (mesaj) 16:46, 19 Ocak 2015 (UTC)

Diyapazon(Mesaj) 23:32, 27 Nisan 2015 (UTC)

Yardımınıza İhtiyacım Var![kaynağı değiştir]

Merhaba hocam, beyaz sayfa üyesi olmama rağmen değişiklik yapmakta da sıkıntı yaşıyorum, benden önce ki bekleyen değişikliklerden dolayı yaptığım değişiklikler beklemektedir. Yardımcı olup sayfalarda ki değişiklikleri öncelikle incelerseniz sevinirim. https://tr.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_Vakas%C4%B1 https://tr.wikipedia.org/wiki/51._B%C3%B6lge https://tr.wikipedia.org/wiki/Yenilenebilir_enerji https://tr.wikipedia.org/wiki/Abdurrahim_Karsl%C4%B1 https://tr.wikipedia.org/wiki/Cebrail_Ser%C3%A7ek

(Cebbar 09:12, 13 Haziran 2015 (UTC))

Merhaba,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) sayfasında 5 ay önce bir değişiklik yapmıştım. Konu ile ilgili olarak, devriyeler tarafından incelenecektir denildi. Hala bir gelişme bulunmamaktadır. Nasıl bir yol izleyebilirim? --DEİK (mesaj) 12:15, 4 Eylül 2015 (UTC) DEİK

Sayfa için bakınız  : DEİK

Deniz (mesaj) 11:16, 6 Şubat 2017 (UTC)

Dosya:Burj khalifa opening ceremony.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Elenktra. Oluşturduğun Dosya:Burj khalifa opening ceremony.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Elenktra (mesaj) 09.50, 11 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Ahmet Fahri Sezgin, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Ahmet Fahri Sezgin, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]