Birleşik Devletler'de aynı anda bir numaralı single ve albüme sahip olan sanatçılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bir dizi sanatçı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Billboard listelerinde aynı anda bir numaralı single ve albümlere imza attı. Liste yalnızca en iyi single/şarkılar ve en iyi albüm listelerinde, şu anda Billboard Hot 100 ve Billboard 200'de bulunanları içerir.

Nitelikli sanatçıların listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

2000'ler[değiştir | kaynağı değiştir]

2010'lar[değiştir | kaynağı değiştir]

2020'ler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "October 7, 2000". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "October 7, 2000". Billboard 200. 7 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  3. ^ "March 31, 2001". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  4. ^ "March 31, 2001". Billboard 200. 18 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "May 12, 2001". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  6. ^ "May 12, 2001". Billboard 200. 8 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  7. ^ "October 20, 2001". Billboard Hot 100. 16 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  8. ^ "October 20, 2001". Billboard 200. 13 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  9. ^ "October 27, 2001". Billboard Hot 100. 27 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  10. ^ "October 27, 2001". Billboard 200. 22 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  11. ^ "March 9, 2002". Billboard Hot 100. 2 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  12. ^ "March 9, 2002". Billboard 200. 21 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  13. ^ "April 20, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  14. ^ "April 20, 2002". Billboard 200. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  15. ^ "April 27, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  16. ^ "April 27, 2002". Billboard 200. 29 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  17. ^ "May 4, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  18. ^ "May 4, 2002". Billboard 200. 10 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  19. ^ "July 13, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  20. ^ "July 13, 2002". Billboard 200. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  21. ^ "July 20, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  22. ^ "July 20, 2002". Billboard 200. 24 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  23. ^ "July 27, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  24. ^ "July 27, 2002". Billboard 200. 2 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  25. ^ "August 31, 2002". Billboard Hot 100. 1 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  26. ^ "August 31, 2002". Billboard 200. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  27. ^ "November 16, 2002". Billboard Hot 100. 23 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  28. ^ "November 23, 2002". Billboard 200. 16 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  29. ^ a b "July 12, 2003". Billboard Hot 100. 20 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  30. ^ "July 12, 2003". Billboard 200. 6 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  31. ^ "January 11, 2003". Billboard 200. 14 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  32. ^ "January 18, 2003". Billboard Hot 100. 23 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  33. ^ "January 18, 2003". Billboard 200. 19 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  34. ^ "March 22, 2003". Billboard Hot 100. 22 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  35. ^ "March 22, 2003". Billboard 200. 16 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  36. ^ "March 29, 2003". Billboard Hot 100. 22 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  37. ^ "March 29, 2003". Billboard 200. 17 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  38. ^ "April 4, 2003". Billboard Hot 100. 28 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  39. ^ "April 5, 2003". Billboard 200. 17 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  40. ^ "July 12, 2003". Billboard 200. 28 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  41. ^ "January 10, 2004". Billboard Hot 100. 3 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  42. ^ "January 10, 2004". Billboard 200. 3 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  43. ^ "January 17, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  44. ^ "January 17, 2004". Billboard 200. 23 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  45. ^ "January 31, 2004". Billboard Hot 100. 10 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  46. ^ "January 31, 2004". Billboard 200. 26 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  47. ^ "February 7, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  48. ^ "February 7, 2004". Billboard 200. 29 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  49. ^ "April 10, 2004". Billboard Hot 100. 27 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  50. ^ "April 10, 2004". Billboard 200. 12 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  51. ^ "April 17, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  52. ^ "April 17, 2004". Billboard 200. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  53. ^ "April 24, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  54. ^ "April 24, 2004". Billboard 200. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  55. ^ "May 1, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  56. ^ "May 1, 2004". Billboard 200. 16 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  57. ^ "May 15, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  58. ^ "May 15, 2004". Billboard 200. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  59. ^ "May 22, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  60. ^ "May 22, 2004". Billboard 200. 9 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  61. ^ "May 29, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  62. ^ "May 29, 2004". Billboard 200. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  63. ^ "June 5, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  64. ^ "June 5, 2004". Billboard 200. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  65. ^ "June 19, 2004". Billboard Hot 100. 11 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  66. ^ "June 19, 2004". Billboard 200. 10 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  67. ^ "March 19, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  68. ^ "March 19, 2005". Billboard 200. 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  69. ^ "March 26, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  70. ^ "March 26, 2005". Billboard 200. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  71. ^ "April 2, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  72. ^ "April 2, 2005". Billboard 200. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  73. ^ "April 9, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  74. ^ "April 9, 2005". Billboard 200. 29 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  75. ^ "April 16, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  76. ^ "April 16, 2005". Billboard 200. 3 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  77. ^ "April 23, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  78. ^ "April 23, 2005". Billboard 200. 29 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  79. ^ "June 18, 2005". Billboard Hot 100. 14 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  80. ^ "June 18, 2005". Billboard 200. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  81. ^ "September 17, 2005". Billboard Hot 100. 14 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  82. ^ "September 17, 2005". Billboard 200. 18 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  83. ^ "September 24, 2005". Billboard Hot 100. 8 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  84. ^ "September 24, 2005". Billboard 200. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  85. ^ "July 8, 2006". Billboard Hot 100. 27 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  86. ^ "July 8, 2006". Billboard 200. 7 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  87. ^ "September 30, 2006". Billboard Hot 100. 1 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  88. ^ "September 30, 2006". Billboard 200. 9 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  89. ^ "October 7, 2006". Billboard Hot 100. 1 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  90. ^ "October 7, 2006". Billboard 200. 29 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  91. ^ "May 5, 2007". Billboard Hot 100. 19 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  92. ^ "May 5, 2007". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  93. ^ "December 1, 2007". Billboard Hot 100. 18 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  94. ^ "December 1, 2007". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  95. ^ "April 26, 2008". Billboard Hot 100. 1 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  96. ^ "April 26, 2008". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  97. ^ "October 18, 2008". Billboard Hot 100. 10 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  98. ^ "October 18, 2008". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  99. ^ "June 27, 2009". Billboard Hot 100. 10 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  100. ^ "June 27, 2009". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  101. ^ "July 11, 2009". Billboard Hot 100. 10 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  102. ^ "July 11, 2009". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  103. ^ "January 23, 2010". Billboard Hot 100. 11 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  104. ^ "January 23, 2010". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  105. ^ "July 10, 2010". Billboard Hot 100. 11 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  106. ^ "July 10, 2010". Billboard 200. 26 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  107. ^ "July 17, 2010". Billboard Hot 100. 26 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  108. ^ "July 17, 2010". Billboard 200. 22 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  109. ^ "August 28, 2010". Billboard Hot 100. 21 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  110. ^ "August 28, 2010". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  111. ^ "September 4, 2010". Billboard Hot 100. 26 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  112. ^ "September 4, 2010". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  113. ^ "May 21, 2011". Billboard Hot 100. 31 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  114. ^ "May 21, 2011". Billboard 200. 20 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  115. ^ "May 28, 2011". Billboard Hot 100. 31 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  116. ^ "May 28, 2011". Billboard 200. 20 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  117. ^ "June 4, 2011". Billboard Hot 100. 27 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  118. ^ "June 4, 2011". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  119. ^ "June 25, 2011". Billboard Hot 100. 27 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  120. ^ "June 25, 2011". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  121. ^ "November 5, 2011". Billboard Hot 100. 27 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  122. ^ "November 5, 2011". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  123. ^ "February 4, 2012". Billboard Hot 100. 26 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  124. ^ "February 4, 2012". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  125. ^ "February 11, 2012". Billboard Hot 100. 19 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  126. ^ "February 11, 2012". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  127. ^ "December 8, 2012". Billboard Hot 100. 26 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  128. ^ "December 8, 2012". Billboard 200. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  129. ^ "August 17, 2013". Billboard Hot 100. 26 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  130. ^ "August 17, 2013". Billboard 200. 2 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  131. ^ "November 15, 2014". Billboard Hot 100. 15 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  132. ^ "November 15, 2014". Billboard 200. 17 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  133. ^ "November 22, 2014". Billboard Hot 100. 23 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  134. ^ "November 22, 2014". Billboard 200. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  135. ^ "November 29, 2014". Billboard Hot 100. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  136. ^ "November 29, 2014". Billboard 200. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  137. ^ "December 13, 2014". Billboard Hot 100. 12 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  138. ^ "December 13, 2014". Billboard 200. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  139. ^ "December 20, 2014". Billboard Hot 100. 23 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  140. ^ "December 20, 2014". Billboard 200. 27 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  141. ^ "January 3, 2015". Billboard Hot 100. 3 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  142. ^ "January 3, 2015". Billboard 200. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  143. ^ "January 10, 2015". Billboard Hot 100. 8 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  144. ^ "January 10, 2015". Billboard 200. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  145. ^ "April 25, 2015". Billboard Hot 100. 26 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  146. ^ "April 25, 2015". Billboard 200. 29 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  147. ^ "September 26, 2015". Billboard Hot 100. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  148. ^ "September 26, 2015". Billboard 200. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  149. ^ "October 3, 2015". Billboard Hot 100. 26 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  150. ^ "October 3, 2015". Billboard 200. 25 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  151. ^ "December 12, 2015". Billboard Hot 100. 3 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  152. ^ "December 12, 2015". Billboard 200. 7 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  153. ^ "December 19, 2015". Billboard Hot 100. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  154. ^ "December 19, 2015". Billboard 200. 22 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  155. ^ "December 26, 2015". Billboard Hot 100. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  156. ^ "December 26, 2015". Billboard 200. 21 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  157. ^ "January 2, 2016". Billboard Hot 100. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  158. ^ "January 2, 2016". Billboard 200. 28 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  159. ^ "January 9, 2016". Billboard Hot 100. 6 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  160. ^ "January 9, 2016". Billboard 200. 8 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  161. ^ "January 16, 2016". Billboard Hot 100. 9 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  162. ^ "January 16, 2016". Billboard 200. 12 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  163. ^ "April 2, 2016". Billboard Hot 100. 27 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  164. ^ "April 2, 2016". Billboard 200. 30 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  165. ^ "May 21, 2016". Billboard Hot 100. 20 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  166. ^ "May 21, 2016". Billboard 200. 20 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  167. ^ "June 4, 2016". Billboard Hot 100. 27 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  168. ^ "June 4, 2016". Billboard 200. 2 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  169. ^ "June 11, 2016". Billboard Hot 100. 8 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  170. ^ "June 11, 2016". Billboard 200. 9 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  171. ^ "June 18, 2016". Billboard Hot 100. 12 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  172. ^ "June 18, 2016". Billboard 200. 11 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  173. ^ "June 25, 2016". Billboard Hot 100. 22 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  174. ^ "June 25, 2016". Billboard 200. 24 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  175. ^ "July 2, 2016". Billboard Hot 100. 24 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  176. ^ "July 2, 2016". Billboard 200. 25 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  177. ^ "July 9, 2016". Billboard Hot 100. 1 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  178. ^ "July 9, 2016". Billboard 200. 8 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  179. ^ "July 16, 2016". Billboard Hot 100. 15 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  180. ^ "June 16, 2016". Billboard 200. 16 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  181. ^ "March 25, 2017". Billboard Hot 100. 15 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  182. ^ "March 25, 2017". Billboard 200. 21 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  183. ^ "April 1, 2017". Billboard Hot 100. 22 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  184. ^ "April 1, 2017". Billboard 200. 24 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  185. ^ "May 6, 2017". Billboard Hot 100. 27 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  186. ^ "May 6, 2017". Billboard 200. 4 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  187. ^ "January 27, 2018". Billboard Hot 100. 3 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  188. ^ "January 27, 2018". Billboard 200. 19 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  189. ^ "July 14, 2018". Billboard Hot 100. 17 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  190. ^ "July 14, 2018". Billboard 200. 18 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  191. ^ "July 21, 2018". Billboard Hot 100. 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  192. ^ "July 21, 2018". Billboard 200. 20 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  193. ^ "July 28, 2018". Billboard Hot 100. 24 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  194. ^ "July 28, 2018". Billboard 200. 24 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  195. ^ "August 4, 2018". Billboard Hot 100. 31 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  196. ^ "August 4, 2018". Billboard 200. 31 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  197. ^ "August 11, 2018". Billboard Hot 100. 7 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  198. ^ "August 11, 2018". Billboard 200. 7 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  199. ^ "December 8, 2018". Billboard Hot 100. 5 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  200. ^ "December 8, 2018". Billboard 200. 14 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  201. ^ "February 23, 2019". Billboard Hot 100. 21 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  202. ^ "February 23, 2019". Billboard 200. 21 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  203. ^ "March 2, 2019". Billboard Hot 100. 26 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  204. ^ "March 2, 2019". Billboard 200. 10 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  205. ^ "March 9, 2019". Billboard Hot 100. 6 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  206. ^ "March 9, 2019". Billboard 200. 15 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  207. ^ "January 18, 2020". Billboard Hot 100. 13 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  208. ^ "January 18, 2020". Billboard 200. 14 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  209. ^ "February 8, 2020". Billboard Hot 100. 4 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  210. ^ "February 8, 2020". Billboard 200. 7 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  211. ^ "February 22, 2020". Billboard Hot 100. 18 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  212. ^ "February 22, 2020". Billboard 200. 21 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  213. ^ "April 4, 2020". Billboard Hot 100. 6 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  214. ^ "April 4, 2020". Billboard 200. 20 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  215. ^ "April 11, 2020". Billboard Hot 100. 6 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  216. ^ "April 11, 2020". Billboard 200. 7 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  217. ^ "April 25, 2020". Billboard Hot 100. 11 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  218. ^ "April 25, 2020". Billboard 200. 14 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  219. ^ "Taylor Swift Debuts at No. 1 on Hot 100 With 'Cardigan,' Is 1st Artist to Open Atop Hot 100 & Billboard 200 in Same Week". Billboard. 
  220. ^ "August 8, 2020". Billboard Hot 100. 19 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  221. ^ "August 8, 2020". Billboard 200. 29 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]