K-pop Hot 100 bir numaralı şarkılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

K-pop Hot 100, Güney Kore'deki bir müzik single listesidir. 25 Ağustos 2011'de Billboard ve Billboard Korea ile birlikte piyasaya sürüldü ve sektör standardı bir formül ve Güney Kore'deki en güvenilir müzik veri kaynakları kullanılarak önde gelen web siteleri aracılığıyla dijital satışların yanı sıra mobil hizmet sitelerinden indirmelere dayanıyor.[1] Liste 16 Temmuz 2014 yayım tarihinden itibaren durduruldu ve 29 Mayıs - 4 Haziran 2017 tarihli yayınla yeniden oluşturuldu.[2][3]

Bir numaralı şarkılar listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İçindekiler
2011  • 2012  • 2013  • 2014  • 2017  • 2018  • 2019  • 2020
Tarih Ad Sanatçı(lar) Hft. Kay.
02011-08-20 20 Ağustos 2011 "Good-Bye Baby" Miss A 1 [4]
02011-08-27 27 Ağustos 2011 "Roly-Poly" T-ara 1 [5]
02011-09-03 3 Eylül 2011 "So Cool" Sistar 1 [6]
02011-09-10 10 Eylül 2011 "I Turned Off the TV..." Leessang featuring Yoon Mi-rae, Kwon Jung-yeol 1 [7]
02011-09-17 17 Eylül 2011 "Don't Say Goodbye" Davichi 3 [8]
02011-10-08 8 Ekim 2011 "Hello" Huh Gak 2 [9]
02011-10-22 22 Ekim 2011 "Tokyo Girl" Philip 1 [10]
02011-10-29 29 Ekim 2011 "Time for Love" Lee Seung-gi 1 [11]
02011-11-05 5 Kasım 2011 "The Boys" Girls' Generation 1 [12]
02011-11-12 12 Kasım 2011 "I Miss You" Noel 1 [13]
02011-11-19 19 Kasım 2011 "The Western Sky" Ulala Session 1 [14]
02011-11-26 26 Kasım 2011 "Be My Baby" Wonder Girls 1 [15]
02011-12-03 3 Aralık 2011 "Cry Cry" T-ara 2 [16]
02011-12-17 17 Aralık 2011 "You and I" IU 5 [17]
2012
02012-01-21 21 Ocak 2012 "Lovey-Dovey" T-ara 3 [18]
02012-02-11 11 Şubat 2012 "To Turn Back Hands of Time" Lyn 4 [19]
02012-03-10 10 Mart 2012 "Blue" Big Bang 3 [20]
02012-03-31 31 Mart 2012 "I Wonder If You Hurt Like Me" 2AM 2 [21]
02012-04-14 14 Nisan 2012 "Cherry Blossom Ending" Busker Busker 2 [22]
02012-04-28 28 Nisan 2012 "Alone" Sistar 4 [23]
02012-05-26 26 Mayıs 2012 "Every End of the Day" IU 4 [24]
02012-06-23 23 Haziran 2012 "Monster" Big Bang 1 [25]
02012-06-30 30 Haziran 2012 "Like This" Wonder Girls 1 [26]
02012-07-07 7 Temmuz 2012 "If You Really Love Me" Busker Busker 1 [27]
02012-07-14 14 Temmuz 2012 "Loving U" Sistar 1 [28]
02012-07-21 21 Temmuz 2012 "I Love You" 2NE1 2 [29]
02012-08-04 4 Ağustos 2012 "Gangnam Style"[30] dagger Psy 5 [31]
02012-09-08 8 Eylül 2012 "I Need You" Huh Gak ve Zia 1 [32]
02012-09-15 15 Eylül 2012 "All for You" Seo In-guk ve Jung Eun-ji 3 [33]
02012-10-06 6 Ekim 2012 "Memory of the Wind" Naul 3 [34]
02012-10-27 27 Ekim 2012 "It's Cold" Epik High featuring Lee Hi 1 [35]
02012-11-03 3 Kasım 2012 "After Turning into Dust" Jung Joon-young ve Roy Kim 1 [36]
02012-11-10 10 Kasım 2012 "Please Don't" K.Will 1 [37]
02012-11-17 17 Kasım 2012 "1, 2, 3, 4" Lee Hi 3 [38]
02012-12-08 8 Aralık 2012 "Return" Lee Seung-gi 6 [39]
2013
02013-01-19 19 Ocak 2013 "I Got a Boy" Girls' Generation 2 [40]
02013-02-02 2 Şubat 2013 "Shower of Tears" Baechigi featuring Ailee 2 [41]
02013-02-16 16 Şubat 2013 "Gone Not Around Any Longer"[42] dagger Sistar19 4 [43]
02013-03-16 16 Mart 2013 "Snow Flower" Gummy 2 [44]
02013-03-30 30 Mart 2013 "And One" Taeyeon 1 [45]
02013-04-06 6 Nisan 2013 "Cherry Blossom Ending" Busker Busker 1 [22]
02013-04-13 13 Nisan 2013 "Rose" Lee Hi 1 [46]
02013-04-20 20 Nisan 2013 "Love Blossom" K.Will 1 [47]
02013-04-27 27 Nisan 2013 "Gentleman" Psy 1 [48]
02013-05-04 4 Mayıs 2013 "Bounce" Cho Yong-pil 1 [49]
02013-05-11 11 Mayıs 2013 "Bom Bom Bom" Roy Kim 3 [50]
02013-06-01 1 Haziran 2013 "What's Your Name" 4Minute 1 [51]
02013-06-08 8 Haziran 2013 "Bad Girls" Lee Hyori 1 [52]
02013-06-15 15 Haziran 2013 "Will You Be Okay?" Beast 1 [53]
02013-06-22 22 Haziran 2013 "Only You" 4Men 1 [54]
02013-06-29 29 Haziran 2013 "Give It to Me" Sistar 1 [55]
02013-07-06 6 Temmuz 2013 "My Love" Lee Seung-chul 1 [56]
02013-07-13 13 Temmuz 2013 "Give It to Me" Sistar 1 [57]
02013-07-20 20 Temmuz 2013 "Missing You Today" Davichi 2 [58]
02013-08-03 3 Ağustos 2013 "U & I" Ailee 2 [59]
02013-08-17 17 Ağustos 2013 "Rum Pum Pum Pum" f(x) 1 [60]
02013-08-24 24 Ağustos 2013 "Bar Bar Bar" Crayon Pop 2 [61]
02013-09-07 7 Eylül 2013 "Crazy of You" Hyolyn 1 [62]
02013-09-14 14 Eylül 2013 "Touch Love" Yoon Mi-rae 3 [63]
02013-10-05 5 Ekim 2013 "Stupid in Love" Soyu feat Mad Clown 1 [64]
02013-10-12 12 Ekim 2013 "Love, At First" Busker Busker 2 [65]
02013-10-26 26 Ekim 2013 "The Red Shoes" IU 2 [66]
02013-11-09 9 Kasım 2013 "You Don't Know Love" K.Will 1 [67]
02013-11-16 16 Kasım 2013 "Now" Trouble Maker 1 [68]
02013-11-23 23 Kasım 2013 "I Got C" Park Myungsoo ve Primary 1 [69]
02013-11-30 30 Kasım 2013 "The Letter" Davichi 1 [70]
02013-12-07 7 Aralık 2013 "Break Up Dinner" San E feat Sanchez, Phantom üyesi 1 [71]
02013-12-14 14 Aralık 2013 "One Way Love" Hyolyn 1 [72]
02013-12-21 21 Aralık 2013 "Loved You" Seo In-guk ve Zia 1 [73]
02013-12-28 28 Aralık 2013 "Winter Confession" Sung Si-Kyung, Seo In-guk, Park Hyo-shin ve VIXX 1 [74]
2014
02014-01-04 4 Ocak 2014 "Friday" IU 2 [75]
02014-01-18 18 Ocak 2014 "Wind That Blows" MC The Max 1 [76]
02014-01-25 25 Ocak 2014 "Like a Star" K.Will 1 [77]
02014-02-01 1 Şubat 2014 "Some Occasional Showers" Gary featuring Crush 1 [78]
02014-02-08 8 Şubat 2014 "Goodbye" Hyolyn 3 [79]
02014-03-01 1 Mart 2014 "Some" Junggigo ve Soyou 6 [80]
02014-04-12 12 Nisan 2014 "During That Meet Your" Lee Sun-hee 1 [81]
02014-04-19 19 Nisan 2014 "Wildflowers" Park Hyo-shin 1 [82]
02014-04-26 26 Nisan 2014 "200%" AKMU 2 [83]
02014-05-10 10 Mayıs 2014 "Not Spring, Love or Cherry Blossoms" High4 & IU 1 [84]
02014-05-14 14 Mayıs 2014 "The Lone Duckling" g.o.d 1 [85]
02014-05-21 21 Mayıs 2014 "My Old Story" IU 1 [86]
02014-05-28 28 Mayıs 2014 "You You You" Fly To The Sky 1 [87]
02014-06-04 4 Haziran 2014 "Your Scent" Jung In & Gary 1 [88]
02014-06-11 11 Haziran 2014 "Eyes, Nose, Lips" Taeyang 4 [89]
02014-07-09 9 Temmuz 2014 "Umbrella" Younha 1 [90]
02014-07-16 16 Temmuz 2014 "Break Up To Make Up" Huh Gak & Jung Eun-ji 1 [91]
2017
02017-06-04 4 Haziran 2017 "Don't Wanna Cry" (Korece울고 싶지 않아) Seventeen 1 [92]
02017-06-11 11 Haziran 2017 "Signal" Twice 1 [93]
02017-07-09 9 Temmuz 2017 "Yes I Am" (Korece나로 말할 것 같으면) Mamamoo 2 [94]
02017-07-23 23 Temmuz 2017 "You, Clouds, Rain"
(Korece나로 말할 것 같으면)
Heize featuring Yoon Jong-shin 1 [95]
02017-07-30 30 Temmuz 2017 "Ko Ko Bop" Exo 1 [96]
02017-09-03 3 Eylül 2017 "Like It" (Korece좋니) Yoon Jong-shin 2 [97]
02017-09-17 17 Eylül 2017 "Power" Exo 1 [98]
02017-09-24 24 Eylül 2017 "We Are" (Korece시차) Woo Won-jae featuring Loco and Gray 1 [99]
02017-10-01 1 Ekim 2017 "DNA" BTS 2 [100]
02017-10-15 15 Ekim 2017 "Some" (Korece썸 탈꺼야) Bolbbalgan4 3 [101]
02017-11-05 5 Kasım 2017 "Love Story" (Korece연애소설) Epik High featuring IU 1 [102]
02017-11-12 12 Kasım 2017 "Likey" Twice 2 [103]
02017-11-26 26 Kasım 2017 "Beautiful" Wanna One 1 [104]
02017-12-03 3 Aralık 2017 "Yes" (Korece좋아) Yoon Jong-shin ve Minseo 2 [105]
02017-12-17 17 Aralık 2017 "Emptiness in Memory" (Korece기억의 빈자리) Naul 1 [106]
02017-12-24 24 Aralık 2017 "Heart Shaker" Twice 2 [107]
2018
02018-01-07 07 Ocak 2018 "Universe" Exo 1 [108]
02018-01-14 14 Ocak 2018 "Sound of Winter" (Korece겨울소리) Park Hyo Shin 1 [109]
02018-01-21 21 Ocak 2018 "Good Old Days" (Korece그날처럼) Jang Deok Cheol 3 [110]
02018-02-11 11 Şubat 2018 "Love Scenario" (Korece사랑을 했다) iKON 5 [111]
02018-03-25 25 Mart 2018 "Starry Night" (Korece별이 빛나는 밤) Mamamoo 1 [112]
02018-04-01 1 Nisan 2018 "Boomerang" (Korece부메랑) Wanna One 3 [113]
02018-04-22 22 Nisan 2018 "What Is Love?" Twice 2 [114]
02018-05-06 6 Mayıs 2018 "Don't Give It To Me" (Korece주지마) Loco & Hwasa 3 [115]
02018-06-10 10 Haziran 2018 "Fake Love" BTS 3 [116]
02018-06-17 17 Haziran 2018 "Travel" Bolbbalgan4 1 [117]
02018-07-14 14 Temmuz 2018 "Ddu-Du Ddu-Du" Blackpink 3 [118]
02018-07-21 21 Temmuz 2018 "Dance The Night Away" Twice 2 [119]
02018-08-04 04 Ağustos 2018 "Way Back Home" Shaun 1 [120]
02018-08-11 11 Ağustos 2018 "SoulMate" Zico featuring IU 1 [121]
02018-08-18 18 Ağustos 2018 "Power Up" Red Velvet 2 [122]
02018-09-01 01 Eylül 2018 "Idol" BTS 3 [123]
02018-09-22 22 Eylül 2018 "Siren" (사이렌) Sunmi 1 [124]
02018-09-29 29 Eylül 2018 "Lullaby" Got7 1 [125]
02018-10-06 06 Ekim 2018 "There Has Never Been A Day I Haven't Loved You"
(하루도 그대를 사랑하지 않은 적이 없었다)
Im Chang-jung 3 [126]
02018-10-27 27 Ekim 2018 "Bbibbi" (삐삐) IU 2 [127]
02018-11-10 10 Kasım 2018 "Tempo" Exo 2 [128]
02018-11-24 24 Kasım 2018 "Solo" Jennie 2 [129]
02018-12-01 01 Aralık 2018 "Spring Breeze" (봄바람) Wanna One 1 [130]
02018-12-15 15 Aralık 2018 "Fiancé" (아낙네) Mino 1 [131]
02018-12-22 22 Aralık 2018 "Love Shot" Exo 1 [132]
02018-12-29 29 Aralık 2018 "180 Degree" (180도) Ben 3 [133]
2019
02019-01-19 19 Ocak 2019 "After You've Gone" MC the Max 2 [134]
02019-01-26 26 Ocak 2019 "Gotta Go" Chungha 1 [135]
02019-02-02 02 Şubat 2019 "Home" Seventeen 1 [136]
02019-02-16 16 Şubat 2019 "Fire Up" Woody 2 [137]
02019-03-02 02 Mart 2019 "Twit" Hwasa 2 [138]
02019-03-16 16 Mart 2019 "Rooftop" N.Flying 1 [139]
02019-03-23 23 Mart 2019 "Lovedrunk" Epik High featuring Crush 2 [140]
02019-04-06 06 Nisan 2019 "Four Seasons" (사계) Taeyeon 2 [141]
02019-04-20 20 Nisan 2019 "Boy with Luv" (작은 것들을 위한 시) BTS featuring Halsey 7 [142]
02019-06-08 08 Haziran 2019 "If There Was Practice in Love" Lim Jae Hyun 2 [143]
02019-06-22 22 Haziran 2019 "To Be Honest" Kim Na-young 1 [144]
02019-06-29 29 Haziran 2019 "Drunk on Love" Jang Hye-jin ve Yoon Min-soo 2 [145]
02019-07-13 13 Temmuz 2019 "UN Village" Baekhyun 1 [146]
02019-07-20 20 Temmuz 2019 "Thank You for Goodbye" Ben 1 [147]
02019-07-27 27 Temmuz 2019 "What a Life" Exo-SC 1 [148]
02019-08-03 03 Ağustos 2019 "What Are You Up To" Kang Daniel 1 [149]
02019-08-10 10 Ağustos 2019 "Remember Me" Gummy 1 [150]
02019-08-17 17 Ağustos 2019 "So Long" Paul Kim 2 [151]
02019-08-31 31 Ağustos 2019 "Umpah Umpah" Red Velvet 2 [152]
02019-09-14 14 Eylül 2019 "Icy" Itzy 1 [153]
02019-09-21 21 Eylül 2019 "Lalalay" Sunmi 1 [154]
02019-09-28 28 Eylül 2019 "Feel Special" Twice 1 [155]
02019-10-05 05 Ekim 2019 "How Can I Love the Heartbreak, You're the One I Love" AKMU 4 [156]
02019-11-02 02 Kasım 2019 "Fame" MC Mong featuring Song Ga-in ve Chancellor 1 [157]
02019-11-09 09 Kasım 2019 "Love Poem" IU 3 [158]
02019-11-30 30 Kasım 2019 "Blueming" 3 [159]
02019-12-21 21 Aralık 2019 "Square (2017)" Yerin Baek 1 [160]
02019-12-28 28 Aralık 2019 "Meteor" Changmo 3 [161]
2020
02020-01-18 18 Ocak 2020 "Any Song" Zico 6 [162]
02020-02-29 29 Şubat 2020 "On" BTS 3 [163]
02020-03-21 21 Mart 2020 "Start" Gaho 4 [164]
02020-04-18 18 Nisan 2020 "Aloha" Jo Jung-suk 3 [165]
02020-05-09 09 Mayıs 2020 "Nonstop" Oh My Girl 1 [166]
02020-05-16 16 Mayıs 2020 "Eight" IU featuring Suga 6 [167]
02020-06-27 27 Haziran 2020 "Downtown Baby" Bloo 1 [168]
02020-07-04 04 Temmuz 2020 "How You Like That" Blackpink 4 [169]
02020-08-01 01 Ağustos 2020 "Beach Again" SSAK3 5 [170]
02020-09-05 05 Eylül 2020 "Dynamite" BTS 12 [171]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Billboard Korea staff (26 Ağustos 2011). "Billboard K-Pop Hot 100 Launches; Sistar Is No. 1 on New Korea Chart". Billboard. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  2. ^ "2014/07/16 K-POP HOT 100". Billboard Korea. 15 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2016. 
  3. ^ "Kpop Hot 100". Billboard Korea (Korece). Erişim tarihi: 5 Aralık 2017. 
  4. ^ "Korea K-Pop Hot 100, August 20, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 13 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "Korea K-Pop Hot 100, August 27, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 14 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  6. ^ "Billboard K-Pop Hot 100 Launches; Sistar Is No. 1 on New Korea Chart". Billboard. Prometheus Global Media. 25 Ağustos 2011. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2016. 
  7. ^ "Korea K-Pop Hot 100, September 10, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  8. ^ Chart references for "Don't Say Goodbye":
  9. ^ Chart references for "Hello":
  10. ^ "Korea K-Pop Hot 100, October 22, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  11. ^ "Korea K-Pop Hot 100, October 29, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  12. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 5, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 1 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  13. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 12, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  14. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 19, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  15. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 26, 2011". Billboard. Prometheus Global Media. 21 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  16. ^ Chart references for "Cry Cry":
  17. ^ Chart references for "You and I":
  18. ^ Chart references for "Lovey-Dovey":
  19. ^ Chart references for "To Turn Back Hands of Time":
  20. ^ Chart references for "Blue":
  21. ^ Chart references for "I Wonder If You Hurt Like Me":
  22. ^ a b Chart references for "Cherry Blossom Ending":
  23. ^ Chart references for "Alone":
  24. ^ Chart references for "Every End of the Day":
  25. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 23, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 24 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  26. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 30, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 10 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  27. ^ "Korea K-Pop Hot 100, July 7, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  28. ^ "Korea K-Pop Hot 100, July 14, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 21 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  29. ^ Chart references for "I Love You":
  30. ^ "Korea K-Pop Hot 100 of 2012 (Year-end)". Billboard. Prometheus Global Media. 12 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2016. 
  31. ^ Chart references for "Gangnam Style":
  32. ^ "Korea K-Pop Hot 100, September 8, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 26 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  33. ^ Chart references for "All for You":
  34. ^ Chart references for "Memory of the Wind":
  35. ^ "Korea K-Pop Hot 100, October 27, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  36. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 3, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 21 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  37. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 10, 2012". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2013. 
  38. ^ Chart references for "1, 2, 3, 4":
  39. ^ Chart references for "Return":
  40. ^ Chart references for "I Got a Boy":
  41. ^ Chart references for "Shower of Tears":
  42. ^ "Korea K-Pop Hot 100 of 2013 (Year-end)". Billboard. Prometheus Global Media. 17 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2016. 
  43. ^ Chart references for "Gone Not Around Any Longer":
  44. ^ Chart references for "Snow Flower":
  45. ^ "Korea K-Pop Hot 100, March 30, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 19 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2013. 
  46. ^ "Korea K-Pop Hot 100, April 13, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 11 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mart 2013. 
  47. ^ "Korea K-Pop Hot 100, April 20, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 25 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2013. 
  48. ^ "Korea K-Pop Hot 100, April 27, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 25 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Nisan 2013. 
  49. ^ "Korea K-Pop Hot 100, May 4, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 25 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2013. 
  50. ^ Chart references for "Bom Bom Bom":
  51. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 1, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 30 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran 2013. 
  52. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 8, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 8 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2013. 
  53. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 15, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Haziran 2013. 
  54. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 22, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 12 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2013. 
  55. ^ "Korea K-Pop Hot 100, June 29, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 27 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Haziran 2013. 
  56. ^ "Korea K-Pop Hot 100, July 6, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 11 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2013. 
  57. ^ "Korea K-Pop Hot 100, July 13, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 12 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Temmuz 2013. 
  58. ^ Chart references for "Missing You Today":
  59. ^ Chart references for "U & I":
  60. ^ "Korea K-Pop Hot 100, August 17, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 29 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2013. 
  61. ^ Chart references for "Bar Bar Bar":
  62. ^ "Korea K-Pop Hot 100, September 7, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 7 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2013. 
  63. ^ Chart references for "Touch Love":
  64. ^ "Korea K-Pop Hot 100, October 5, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ekim 2013. 
  65. ^ Chart references for "Love, At First":
  66. ^ Chart references for "The Red Shoes":
  67. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 9, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2013. 
  68. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 16, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 17 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2013. 
  69. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 23, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 18 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Kasım 2013. 
  70. ^ "Korea K-Pop Hot 100, November 30, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 28 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Kasım 2013. 
  71. ^ "Korea K-Pop Hot 100, December 7, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 30 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2013. 
  72. ^ "Korea K-Pop Hot 100, December 14, 2013". Billboard. Prometheus Global Media. 29 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2013. 
  73. ^ "Korea K-Pop Hot 100, December 21, 2013". Billboard. 23 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2014. 
  74. ^ "Korea K-Pop Hot 100, December 28, 2013". Billboard. 27 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2014. 
  75. ^ Chart references for "Friday":
  76. ^ "Korea K-Pop Hot 100, January 18, 2014". Billboard. 23 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2014. 
  77. ^ "Korea K-Pop Hot 100, January 25, 2014". Billboard. 24 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2014. 
  78. ^ "Korea K-Pop Hot 100, February 1, 2014". Billboard. 31 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2014. 
  79. ^ Chart references for "Goodbye":
  80. ^ Chart references for "Some":
  81. ^ Chart references for "During That Meet Your":
  82. ^ Chart references for "Wildflowers":
  83. ^ Chart references for "200%":
  84. ^ Chart references for "Not Spring, Love or Cherry Blossoms":
  85. ^ Chart references for "The Lonely Duckling":
  86. ^ Chart references for "My Old Story":
  87. ^ Chart references for "You You You":
  88. ^ Chart references for "Your Scent":
  89. ^ Chart references for "Eyes, Nose, Lips":
  90. ^ Chart references for "Umbrella":
  91. ^ Chart references for "Break Up To Make Up":
  92. ^ "Kpop Hot 100 (week of May 29, 2017 – June 4)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  93. ^ "Kpop Hot 100 (week of June 5, 2017 – June 11)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  94. ^ Chart references for "Yes I Am":
  95. ^ "Kpop Hot 100 (week of July 17, 2017 – July 23)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  96. ^ "Kpop Hot 100 (week of July 24, 2017 – July 30)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  97. ^ Chart references for "Like It":
  98. ^ "Kpop Hot 100 (week of September 11, 2017 – September 17)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  99. ^ "Kpop Hot 100 (week of September 18, 2017 – September 24)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  100. ^ Chart references for "DNA":
  101. ^ Chart references for "Some":
  102. ^ "Kpop Hot 100 (week of October 30, 2017 – November 5)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  103. ^ Chart references for "Likey":
  104. ^ "Kpop Hot 100 (week of November 20, 2017 – November 26)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  105. ^ "Kpop Hot 100 (week of November 27, 2017 – December 3)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 6 Aralık 2017. 
  106. ^ "Kpop Hot 100 (week of November 27, 2017 – December 3)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 13 Aralık 2017. 
  107. ^ "Kpop Hot 100 (week of November 27, 2017 – December 3)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 20 Aralık 2017. 
  108. ^ "Kpop Hot 100 (week of January 1, 2018 ~ January 7)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Mart 2018. 
  109. ^ "Kpop Hot 100 (week of January 8, 2018 ~ January 14)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Mart 2018. 
  110. ^ "Kpop Hot 100 (week of January 15, 2018 ~ January 21)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Mart 2018. 
  111. ^ "Kpop Hot 100 (week of February 5, 2018 ~ February 11)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Mart 2018. 
  112. ^ "Kpop Hot 100 (week of March 19, 2018 ~ March 25)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Mart 2018. 
  113. ^ "Kpop Hot 100 (week of March 26, 2018 ~ April 1)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 30 Mart 2018. 
  114. ^ "Kpop Hot 100 (week of April 16, 2018 ~ April 22)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 25 Nisan 2018. 
  115. ^ "Kpop Hot 100 (week of April 30, 2018 ~ May 6)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2018. 
  116. ^ "Kpop Hot 100 (week of May 28, 2018 – June 3)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 4 Haziran 2018. 
  117. ^ "Kpop Hot 100 (week of June 11, 2018 – June 17)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 18 Haziran 2018. 
  118. ^ "Kpop Hot 100 (week of July 14, 2018 – July 21)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 24 Temmuz 2018. 
  119. ^ "Kpop Hot 100 (week of July 21, 2018 – July 28)". Billboard Korea. 2 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2018. 
  120. ^ "Kpop Hot 100 (week of July 28, 2018 – August 4)". Billboard Korea. 10 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2018. 
  121. ^ "Kpop Hot 100 (week of August 4, 2018 – August 11)". Billboard Korea. 18 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2018. 
  122. ^ "Kpop Hot 100 (week of August 12, 2018 – August 18)". Billboard Korea. 2 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Eylül 2018. 
  123. ^ Chart references for Idol:
  124. ^ "Kpop Hot 100 (week of September 10 2018 - September 16)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 23 Eylül 2018. 
  125. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of September 29 2018)". Billboard Korea. 20 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ekim 2018. 
  126. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of October 20 2018)". Billboard Korea. 25 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ekim 2018. 
  127. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of October 27 2018)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 28 Ekim 2018. 
  128. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of November 17 2018)". Billboard Korea. Erişim tarihi: 11 Kasım 2018. 
  129. ^ Chart references for "Solo":
  130. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of December 1, 2018)". Billboard Korea. 6 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ocak 2019. 
  131. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of December 15, 2018)". Billboard Korea. 2 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ocak 2019. 
  132. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of December 22, 2018)". Billboard Korea. 25 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2019. 
  133. ^ Chart references for "180 Degree":
  134. ^ Chart references for "After You've Gone":
  135. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of January 26, 2019)". Billboard Korea. 9 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2019. 
  136. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of February 2, 2019)". Billboard Korea. 18 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2019. 
  137. ^ Chart references for "Fire Up":
  138. ^ Chart references for "Twit":
  139. ^ "BILLBOARD KOREA K-POP 100 (week of March 16, 2019)". Billboard Korea. 27 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2019. 
  140. ^ Chart references for "Lovedrunk":
  141. ^ Chart references for "Four Seasons":
  142. ^ Chart references for "Boy with Luv":
  143. ^ Chart references for "If There Was Practice in Love":
  144. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of June 22, 2019)". Billboard. 8 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Temmuz 2019. 
  145. ^ Chart references for "Drunk on Love":
  146. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of July 13, 2019)". Billboard. 24 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2019. 
  147. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of July 20, 2019)". Billboard. 3 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2019. 
  148. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of July 27, 2019)". Billboard. 3 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2019. 
  149. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of August 3, 2019)". Billboard. 3 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2019. 
  150. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of August 10, 2019)". Billboard. Erişim tarihi: 4 Ekim 2019. 
  151. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of August 17, 2019)". Billboard. Erişim tarihi: 4 Ekim 2019. 
  152. ^ Chart references for "Umpah Umpah":
  153. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of September 14, 2019)". Billboard. 8 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2019. 
  154. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of September 21, 2019)". Billboard. 10 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ekim 2019. 
  155. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of September 28, 2019)". Billboard. 15 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2019. 
  156. ^ Chart references for "How Can I Love the Heartbreak, You're the One I Love":
  157. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of November 2, 2019)". Billboard. 23 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Kasım 2019. 
  158. ^ Chart references for "Love Poem":
  159. ^ Chart references for "Blueming":
  160. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of December 21, 2019)". Billboard. 25 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2020. 
  161. ^ Chart references for "Meteor":
  162. ^ Chart references for "Any Song":
  163. ^ Chart references for "On":
  164. ^ Chart references for "Start":
  165. ^ Chart references for "Aloha":
  166. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of May 9, 2020)". Billboard. 4 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2020.  Geçersiz |url-erişimi=subscription (yardım)
  167. ^ Chart references for "Eight":
  168. ^ "Billboard Korea K-Pop 100 (week of June 27, 2020)". Billboard. 21 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2020.  Geçersiz |url-erişimi=subscription (yardım)
  169. ^ Chart references for "How You Like That":
  170. ^ Chart references for "Beach Again":
  171. ^ Chart references for "Dynamite":

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]