Canadian Hot 100 listesinde bir numaraya ulaşan sanatçılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Rihanna (resimde) en çok Canadian Hot 100 bir numaralı şarkısına sahip olan sanatçıdır (11).

Bu liste, Billboard dergisinin haftalık Canadian Hot 100 listesinde bir numaraya ulaşan kayıt sanatçılarının bir listesidir. Canadian Hot 100, 31 Mart 2007 tarihli sayıyla piyasaya sürüldü ve şu anda Kanada'daki standart müzik listesidir.

Rihanna, en çok bir numaralı şarkıya sahipken (11),[1] Justin Bieber ikinci (10),[2] ve Maroon 5 ise (5) listede üçüncü sıradadır.[3]

0-9[değiştir | kaynağı değiştir]

A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]

C[değiştir | kaynağı değiştir]

D[değiştir | kaynağı değiştir]

E[değiştir | kaynağı değiştir]

F[değiştir | kaynağı değiştir]

G[değiştir | kaynağı değiştir]

H[değiştir | kaynağı değiştir]

I[değiştir | kaynağı değiştir]

J[değiştir | kaynağı değiştir]

K[değiştir | kaynağı değiştir]

L[değiştir | kaynağı değiştir]

M[değiştir | kaynağı değiştir]

N[değiştir | kaynağı değiştir]

O[değiştir | kaynağı değiştir]

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

R[değiştir | kaynağı değiştir]

S[değiştir | kaynağı değiştir]

T[değiştir | kaynağı değiştir]

U[değiştir | kaynağı değiştir]

W[değiştir | kaynağı değiştir]

X[değiştir | kaynağı değiştir]

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "Rihanna – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  2. ^ a b "Justin Bieber – Chart history". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ekim 2020. 
  3. ^ a b "Maroon 5 – Chart history". Billboard. 21 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  4. ^ "21 Savage – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  5. ^ "24kGoldn – Chart history". Billboard. 2 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Eylül 2020. 
  6. ^ "50 Cent – Chart history". Billboard. 10 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  7. ^ "Adele – Chart history". Billboard. 21 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  8. ^ "Afrojack – Chart history". Billboard. 6 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  9. ^ "Christina Aguilera – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  10. ^ "Akon – Chart history". Billboard. 31 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  11. ^ "Iggy Azalea – Chart history". Billboard. 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  12. ^ "Sara Bareilles – Chart history". Billboard. 12 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  13. ^ "Lauren Bennett – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  14. ^ "Beyoncé – Chart history". Billboard. 1 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  15. ^ "Kodak Black – Chart history". Billboard. 16 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  16. ^ "The Black Eyed Peas – Chart history". Billboard. 19 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  17. ^ "Benny Blanco – Chart history". Billboard. 26 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ekim 2020. 
  18. ^ "Camila Cabello – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  19. ^ "Lewis Capaldi – Chart history". Billboard. 18 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  20. ^ "Cardi B – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  21. ^ "Mariah Carey – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  22. ^ "The Chainsmokers – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  23. ^ "Chance the Rapper – Chart history". Billboard. 8 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2020. 
  24. ^ "Kelly Clarkson – Chart history". Billboard. 21 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  25. ^ "Bradley Cooper – Chart history". Billboard. 13 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  26. ^ "Taio Cruz – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  27. ^ "Kid Cudi – Chart history". Billboard. 21 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  28. ^ "Billy Ray Cyrus – Chart history". Billboard. 15 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  29. ^ "Miley Cyrus – Chart history". Billboard. 19 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2020. 
  30. ^ "DaBaby – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  31. ^ "Daft Punk – Chart history". Billboard. 22 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  32. ^ "Jason Derulo – Chart history". Billboard. 5 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  33. ^ "Iann Dior – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 22 Eylül 2020. 
  34. ^ "Dr. Dre – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  35. ^ "Drake – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ağustos 2020. 
  36. ^ "Billie Eilish – Chart history". Billboard. 20 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  37. ^ "Mikky Ekko – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  38. ^ "Eminem – Chart history". Billboard. 16 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  39. ^ "Fergie – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  40. ^ "Flo Rida – Chart history". Billboard. 28 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  41. ^ "Luis Fonsi – Chart history". Billboard. 8 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  42. ^ "Fun – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  43. ^ "Nelly Furtado – Chart history". Billboard. 6 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  44. ^ "Childish Gambino – Chart history". Billboard. 8 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  45. ^ "Selena Gomez – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  46. ^ "Canadian Hot 100: Week of July 16, 2011". Billboard. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  47. ^ "Gotye – Chart history". Billboard. 14 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  48. ^ "Ariana Grande – Chart history". Billboard. 23 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Kasım 2020. 
  49. ^ "A Great Big World – Chart history". Billboard. 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  50. ^ "David Guetta – Chart history". Billboard. 19 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  51. ^ "Halsey – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  52. ^ "Calvin Harris – Chart history". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  53. ^ "Keri Hilson – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  54. ^ "Enrique Iglesias – Chart history". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  55. ^ "Jay-Z – Chart history". Billboard. 23 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  56. ^ "Canadian Hot 100: Week of August 15, 2020". Billboard. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  57. ^ "Carly Rae Jepsen – Chart history". Billboard. 1 Kasım 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  58. ^ "Saint Jhn – Chart history". Billboard. 20 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  59. ^ "Jonas Brothers – Chart history". Billboard. 1 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  60. ^ "Juicy J – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  61. ^ "Kesha – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  62. ^ "DJ Khaled – Chart history". Billboard. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  63. ^ "Canadian Hot 100: Week of June 2, 2012". Billboard. 11 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  64. ^ "Canadian Hot 100: Week of April 25, 2015". Billboard. 23 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  65. ^ "Kimbra – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  66. ^ "Sean Kingston – Chart history". Billboard. 22 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  67. ^ "Kyla – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  68. ^ "Lady Gaga – Chart history". Billboard. 2 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  69. ^ "Kendrick Lamar – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  70. ^ "Avril Lavigne – Chart history". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  71. ^ "Swae Lee – Chart history". Billboard. 25 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  72. ^ "John Legend – Chart history". Billboard. 7 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  73. ^ "Leona Lewis – Chart history". Billboard. 20 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  74. ^ "Lil Durk – Chart history". Billboard. 7 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ağustos 2020. 
  75. ^ "Lil Nas X – Chart history". Billboard. 2 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  76. ^ "Lil Pump – Chart history". Billboard. 30 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  77. ^ "Lil Wayne – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  78. ^ "LMFAO – Chart history". Billboard. 10 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  79. ^ "Jennifer Lopez – Chart history". Billboard. 10 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  80. ^ "Lorde – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  81. ^ "Ludacris – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  82. ^ "Lukas Graham – Chart history". Billboard. 10 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  83. ^ "MØ – Chart history". Billboard. 21 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  84. ^ "Macklemore & Ryan Lewis – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  85. ^ "Madonna – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  86. ^ "Major Lazer – Chart history". Billboard. 10 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  87. ^ "Post Malone – Chart history". Billboard. 14 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  88. ^ "Bruno Mars – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  89. ^ "Shawn Mendes – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  90. ^ "M.I.A. – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  91. ^ "Nicki Minaj – Chart history". Billboard. 11 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  92. ^ "Janelle Monáe – Chart history". Billboard. 14 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  93. ^ "Nayer – Chart history". Billboard. 16 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  94. ^ "Ne-Yo – Chart history". Billboard. 11 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  95. ^ "Nico & Vinz – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  96. ^ "Colby O'Donis – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  97. ^ "Offset – Chart history". Billboard. 22 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  98. ^ "OMI – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  99. ^ "OneRepublic – Chart history". Billboard. 12 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  100. ^ "Owl City – Chart history". Billboard. 10 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  101. ^ "Sean Paul – Chart history". Billboard. 23 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  102. ^ "Katy Perry – Chart history". Billboard. 10 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  103. ^ "Pink – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  104. ^ "Pitbull – Chart history". Billboard. 9 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  105. ^ "Plain White T's – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  106. ^ "Psy – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  107. ^ "Charlie Puth – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2020. 
  108. ^ "Quavo – Chart history". Billboard. 27 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  109. ^ "Roddy Ricch – Chart history". Billboard. 15 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  110. ^ "Mark Ronson – Chart history". Billboard. 15 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  111. ^ "Nate Ruess – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  112. ^ "Canadian Hot 100: Week of May 9, 2020". Billboard. 10 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  113. ^ "Travis Scott – Chart history". Billboard. 29 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  114. ^ "Ed Sheeran – Chart history". Billboard. 19 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  115. ^ "Sia – Chart history". Billboard. 7 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  116. ^ "Sam Smith – Chart history". Billboard. 10 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  117. ^ "Snoop Dogg – Chart history". Billboard. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  118. ^ "Britney Spears – Chart history". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  119. ^ "Megan Thee Stallion – Chart history". Billboard. 8 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  120. ^ "Taylor Swift – Chart history". Billboard. 10 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  121. ^ "Robin Thicke – Chart history". Billboard. 28 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  122. ^ "Young Thug – Chart history". Billboard. 20 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  123. ^ "T.I. – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  124. ^ "Timbaland – Chart history". Billboard. 26 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  125. ^ "Justin Timberlake – Chart history". Billboard. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  126. ^ "Tones and I – Chart history". Billboard. 11 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  127. ^ "T-Pain – Chart history". Billboard. 7 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  128. ^ "Meghan Trainor – Chart history". Billboard. 12 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  129. ^ "Ty Dolla Sign – Chart history". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  130. ^ "Usher – Chart history". Billboard. 24 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  131. ^ "Wanz – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  132. ^ "The Weeknd – Chart history". Billboard. 29 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  133. ^ "Kanye West – Chart history". Billboard. 17 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  134. ^ "will.i.am – Chart history". Billboard. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  135. ^ "Pharrell Williams – Chart history". Billboard. 8 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  136. ^ "Wizkid – Chart history". Billboard. 11 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  137. ^ "Charli XCX – Chart history". Billboard. 2 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  138. ^ "Daddy Yankee – Chart history". Billboard. 19 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  139. ^ "Nikki Yanofsky – Chart history". Billboard. 10 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  140. ^ "Canadian Hot 100: Week of March 27, 2010". Billboard. 19 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 
  141. ^ "Zayn – Chart history". Billboard. 5 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2020. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]