2010'larda Billboard'da bir numara olan Americana/folk albümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Americana/Folk Albums (eski adıyla Folk Albums ), Amerika Birleşik Devletleri'nde "geleneksel halk sanatçılarının güncel sürümlerinin yanı sıra akustik temelli şarkıcı-söz yazarlarının uygun albüm adlarını" en çok satan Billboard dergisi tarafından haftalık olarak yayınlanan bir müzik listesidir.[1] Liste, 5 Aralık 2009 tarihli sayıya, ilk bir numaralı albümü Bob Dylan Christmas albümü Christmas in the Heart olan 15 konumlu bir liste olarak giriş yaptı.

O zamandan beri 25 pozisyonlu bir listeye genişledi. Mayısıs 2016'da Billboard, Americana müziğinin artan popülaritesi ile listeyi "Americana/Folk Albümleri" olarak yeniden adlandırdı ve Americana'ya halktan daha fazla eğilen eylemleri daha fazla tanınır hale getirdi.[2]

Bir numaralı albümlerin listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İçindekiler
Tarih Albüm Sanatçı(lar) Bir numarada
geçirdiği haftalar
Kay.
2009
5 Aralık Christmas in the Heart Bob Dylan 6 [3]
2010
Ocak 16 I and Love and You The Avett Brothers 2 [4]
Ocak 30 Temmuz Flame Laura Veirs 1 [5]
Şubat 6 I and Love and You The Avett Brothers 1 [4]
Şubat 13 Downtown Church Patty Griffin 2 [6]
Şubat 27 XOBC Brandi Carlile 1 [7]
Mart 6 Sigh No More Mumford & Sons 1 [8]
Mart 13 Have One on Me Joanna Newsom 4 [9]
Nisan 10 Volume Two She & Him 3 [10]
Mayıs 1 Leave Your Sleep Natalie Merchant 2 [11]
Mayıs 15 The Age of Miracles Mary Chapin Carpenter 1 [12]
Mayıs 22 So Runs the World Away Josh Ritter 1 [13]
Mayıs 29 Love Is Strange Jackson Browne and David Lindley 1 [14]
Haziran 5 Volume Two She & Him 1 [10]
Haziran 12 In Person & On Stage John Prine 1 [15]
Haziran 19 Sigh No More Mumford & Sons 3 [8]
Temmuz 10 Broken Hearts & Dirty Windows: Songs of John Prine Various artists 1 [16]
Temmuz 17 Sigh No More Mumford & Sons 7 [8]
Eylül 4 God Willin' and the Creek Don't Rise Ray LaMontagne & The Pariah Dogs 3 [17]
Eylül 25 Sigh No More Mumford & Sons 5 [8]
Ekim 30 The Age of Adz Sufjan Stevens 1 [18]
Kasım 6 The Bootleg Series Vol. 9 – The Witmark Demos: 1962–1964 Bob Dylan 1 [19]
Kasım 13 Sigh No More Mumford & Sons 13 [8]
2011
Şubat 12 Kiss Each Other Clean Iron & Wine 1 [20]
Şubat 19 Sigh No More Mumford & Sons 10 [8]
Nisan 30 Paper Airplane Alison Krauss and Union Station 2 [21]
Mayıs 14 Sigh No More Mumford & Sons 1 [8]
Mayıs 21 Helplessness Blues Fleet Foxes 2 [22]
Haziran 4 Sigh No More Mumford & Sons 2 [8]
Haziran 18 Ukulele Songs Eddie Vedder 2 [23]
Temmuz 2 Sigh No More Mumford & Sons 2 [8]
Temmuz 16 The Harrow & The Harvest Gillian Welch 1 [24]
Temmuz 23 Sigh No More Mumford & Sons 16 [8]
Kasım 12 A Very She & Him Christmas She & Him 3 [25]
Aralık 3 Cities 97 Sampler, Vol. 23: Live from Studio C Various artists 1 [26]
Aralık 10 A Very She & Him Christmas She & Him 5 [25]
2012
Ocak 14 Sigh No More Mumford & Sons 3 [8]
Şubat 4 ¿Which Side Are You On? Ani DiFranco 1 [27]
Şubat 11 Chimes of Freedom: The Songs of Bob Dylan Various artists 1 [28]
Şubat 18 Old Ideas Leonard Cohen 1 [29]
Şubat 25 Sigh No More Mumford & Sons 1 [8]
Mart 3 Barton Hollow The Civil Wars 1 [30]
Mart 10 Voice of Ages The Chieftains 1 [31]
Mart 17 Old Ideas Leonard Cohen 1 [29]
Mart 24 Break It Yourself Andrew Bird 2 [32]
Nisan 7 The Hunger Games: Songs from District 12 and Beyond Soundtrack 6 [33]
Mayıs 19 Blessings Laura Story 2 [34]
Haziran 2 The Hunger Games: Songs from District 12 and Beyond Soundtrack 1 [33]
Haziran 9 Sigh No More Mumford & Sons 1 [8]
Haziran 16 Here Edward Sharpe and the Magnetic Zeros 1 [35]
Haziran 23 Bear Creek Brandi Carlile 1 [36]
Haziran 30 + Ed Sheeran 1 [37]
Temmuz 7 Rhythm and Repose Glen Hansard 1 [38]
Temmuz 14 Sigh No More Mumford & Sons 1 [8]
Temmuz 21 The Lumineers The Lumineers 2 [39]
Ağustos 4 Carry Me Back Old Crow Medicine Show 1 [40]
Ağustos 11 The Lumineers The Lumineers 7 [39]
Eylül 29 Tempest Bob Dylan 2 [41]
Ekim 13 Babel Mumford & Sons 15 [42]
2013
Ocak 26 The Lumineers The Lumineers 3 [39]
Şubat 16 Babel Mumford & Sons 13 [42]
Mayıs 18 The Lumineers The Lumineers 1 [39]
Mayıs 25 Volume 3 She & Him 2 [43]
Haziran 8 Fix Me Up A Firm Handshake 1 [44]
Haziran 15 The Lumineers The Lumineers 1 [39]
Haziran 22 The Hurry and the Harm City and Colour 1 [45]
Haziran 29 The Lumineers The Lumineers 2 [39]
Temmuz 13 Babel Mumford and Sons 1 [42]
Temmuz 20 The Lumineers The Lumineers 1 [39]
Temmuz 27 Babel Mumford and Sons 2 [42]
Ağustos 10 Edward Sharpe and the Magnetic Zeros Edward Sharpe and the Magnetic Zeros 1 [46]
Ağustos 17 The Lumineers The Lumineers 1 [39]
Ağustos 24 The Civil Wars The Civil Wars 2 [47]
Eylül 7 Paradise Valley John Mayer 2 [48]
Eylül 21 The Worse Things Get, the Harder I Fight, the Harder I Fight, the More I Love You Neko Case 1 [49]
Eylül 28 Paradise Valley John Mayer 1 [48]
Ekim 5 From Here to Now to You Jack Johnson 3 [50]
Ekim 26 Mountains of Sorrow, Rivers of Song Amos Lee 1 [51]
Kasım 2 Magpie and the Dandelion The Avett Brothers 1 [52]
Kasım 9 Let's Be Still The Head and the Heart 1 [53]
Kasım 16 All the Little Lights Passenger 3 [54]
Aralık 7 Shangri La Jake Bugg 1 [55]
Aralık 14 Babel Mumford & Sons 1 [42]
Aralık 21 All the Little Lights Passenger 1 [54]
Aralık 28 Live at the Cellar Door Neil Young 2 [56]
2014
Ocak 11 All the Little Lights Passenger 1 [54]
Ocak 18 Inside Llewyn Davis: Original Soundtrack Recording Soundtrack 2 [57]
Şubat 1 The River & the Thread Rosanne Cash 2 [58]
Şubat 15 All the Little Lights Passenger 9 [54]
Nisan 19 A Dotted Line Nickel Creek 3 [59]
Mayıs 10 From Here to Now to You Live EP Jack Johnson 1 [60]
Mayıs 17 Supernova Ray LaMontagne 3 [61]
Haziran 7 Upside Down Mountain Conor Oberst 1 [62]
Haziran 14 A Letter Home Neil Young 1 [63]
Haziran 21 Fire Within Birdy 1 [64]
Haziran 28 Whispers Passenger 1 [65]
Temmuz 5 Mutineers David Gray 2 [66]
Temmuz 19 Remedy Old Crow Medicine Show 1 [67]
Temmuz 26 CSNY 1974 (Deluxe) Crosby, Stills, Nash & Young 1 [68]
Ağustos 2 Wild Animals Trampled by Turtles 1 [69]
Ağustos 9 CSNY 1974 Crosby, Stills, Nash & Young 1 [68]
Ağustos 16 Remedy Old Crow Medicine Show 2 [67]
Ağustos 30 Whispers Passenger 1 [65]
Eylül 6 Remedy Old Crow Medicine Show 1 [67]
Eylül 13 Swimmin' Time Shovels & Rope 1 [70]
Eylül 20 Songs from an Open Book Justin Furstenfeld 1 [71]
Eylül 27 Ryan Adams Ryan Adams 2 [72]
Ekim 11 Popular Problems Leonard Cohen 1 [73]
Ekim 18 Down Where the Spirit Meets the Bone Lucinda Williams 1 [74]
Ekim 25 Hozier Hozier 1 [75]
Kasım 1 rose ave. You+Me 1 [76]
Kasım 8 Hozier Hozier 3 [75]
Kasım 29 My Favourite Faded Fantasy Damien Rice 1 [77]
Aralık 6 Hozier Hozier 2 [75]
Aralık 20 Classics She & Him 1 [78]
Aralık 27 Hozier Hozier 6 [75]
2015
Şubat 7 What a Terrible World, What a Beautiful World The Aralıkists 1 [79]
Şubat 14 Wanted on Voyage George Ezra 1 [80]
Şubat 21 Shadows in the Night Bob Dylan 1 [81]
Şubat 28 Hozier Hozier 3 [75]
Mart 21 The Firewatcher's Daughter Brandi Carlile 1 [82]
Mart 28 Hozier Hozier 1 [75]
Nisan 4 Tracker Mark Knopfler 1 [83]
Nisan 11 Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit Courtney Barnett 1 [84]
Nisan 18 Carrie & Lowell Sufjan Stevens 1 [85]
Nisan 25 Strange Trails Lord Huron 1 [86]
Mayıs 2 Carrie & Lowell Sufjan Stevens 1 [85]
Mayıs 9 Hozier Hozier 3 [75]
Mayıs 30 Dark Bird Is Home The Tallest Man on Earth 1 [87]
Haziran 6 The Voice: The Complete Season 8 Collection Sawyer Fredericks 1 [88]
Haziran 13 Hozier Hozier 1 [75]
Haziran 20 All Your Favorite Bands Dawes 1 [89]
Haziran 27 Beneath the Skin Of Monsters and Men 1 [90]
Temmuz 4 Before This World James Taylor 5 [91]
Ağustos 8 Something More Than Free Jason Isbell 3 [92]
Ağustos 29 Another One Mac DeMarco 1 [93]
Eylül 5 Something More Than Free Jason Isbell 1 [92]
Eylül 12 Nathaniel Rateliff & the Night Sweats Nathaniel Rateliff & the Night Sweats 1 [94]
Eylül 19 Brand New Ben Reactor 1 [95]
Eylül 26 Nathaniel Rateliff & the Night Sweats Nathaniel Rateliff & the Night Sweats 1 [94]
Ekim 3 Picking Up the Pieces Jewel 1 [96]
Ekim 10 1989 Ryan Adams 3 [97]
Ekim 31 If I Should Go Before You City & Colour 1 [98]
Kasım 7 Sermon on the Rocks Josh Ritter 1 [99]
Kasım 14 Divers Joanna Newsom 1 [100]
Kasım 21 1989 Ryan Adams 1 [97]
Kasım 28 The Bootleg Series, Vol. 12: 1965 - 1966, The Best Of The Cutting Edge Bob Dylan 1 [101]
5 Aralık Bluenote Café Neil Young 1 [102]
Aralık 12 Nathaniel Rateliff & the Night Sweats Nathaniel Rateliff & the Night Sweats 1 [94]
Aralık 19 Hozier Hozier 1 [75]
Aralık 26 ONXRT: Live From the Archives, Volume 17 Various Artists 1 [103]
2016
Ocak 2 1989 Ryan Adams 1 [97]
Ocak 9 Nathaniel Rateliff & The Night Sweats Nathaniel Rateliff & The Night Sweats 3 [94]
Ocak 30 Tomorrow Is My Turn Rhiannon Giddens 1 [104]
Şubat 6 Nathaniel Rateliff & The Night Sweats Nathaniel Rateliff & The Night Sweats 1 [94]
Şubat 13 Fifteen Green River Ordinance 1 [105]
Şubat 20 Nathaniel Rateliff & the Night Sweats Nathaniel Rateliff & the Night Sweats 1 [94]
Şubat 27 The Ghosts of Highway 20 Lucinda Williams 1 [106]
Mart 5 Chaos and the Calm James Bay 1 [107]
Mart 12 Side Pony Lake Street Dive 1 [108]
Mart 19 Dig in Deep Bonnie Raitt 1 [109]
Mart 26 Ouroboros Ray LaMontagne 1 [110]
Nisan 2 You and I Jeff Buckley 1 [111]
Nisan 9 Southern Family Various Artists 1 [112]
Nisan 16 Beautiful Lies Birdy 1 [113]
Nisan 23 Are You Serious Andrew Bird 1 [114]
Nisan 30 Cleopatra The Lumineers 1 [115]
Mayıs 7 A Sailor's Guide to Earth Sturgill Simpson 1 [116]
Mayıs 14 Cleopatra The Lumineers 3 [115]
Haziran 4 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Haziran 11 Fallen Angels Bob Dylan 1 [118]
Haziran 18 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Haziran 25 Stranger to Stranger Paul Simon 1 [119]
Temmuz 2 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Temmuz 9 Johannesburg (EP) Mumford & Sons with Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg 1 [120]
Temmuz 16 True Sadness The Avett Brothers 1 [121]
Temmuz 23 Traveller Chris Stapleton 7 [117]
Eylül 10 Pure and Simple Dolly Parton 2 [122]
Eylül 24 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Ekim 1 Signs of Light The Head and the Heart 1 [123]
Ekim 8 We're All Gonna Die Dawes 1 [124]
Ekim 15 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Ekim 22 22, A Million Bon Iver 2 [125]
Kasım 5 Like an Arrow Blackberry Smoke 1 [126]
Kasım 12 You Want It Darker Leonard Cohen 1 [127]
Kasım 19 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Aralık 3 You Want It Darker Leonard Cohen 1 [127]
Aralık 10 Traveller Chris Stapleton 9 [117]
2017
Şubat 11 The Search for Everything: Wave One John Mayer 1 [128]
Şubat 18 Traveller Chris Stapleton 3 [117]
Mart 11 Prisoner Ryan Adams 1 [129]
Mart 18 The Search for Everything: Wave Two John Mayer 1 [130]
Mart 25 Windy City Alison Krauss 1 [131]
Nisan 1 Traveller Chris Stapleton 3 [117]
Nisan 22 Big Little Lies: Music From The HBO Limited Series Soundtrack 1 [132]
Nisan 29 Pure Comedy Father John Misty 1 [133]
Mayıs 6 The Search for Everything John Mayer 2 [134]
Mayıs 20 Sad Clowns & Hillbillies John Mellencamp featuring Carlene Carter 1 [135]
Mayıs 27 From A Room: Volume 1 Chris Stapleton 6 [136]
Temmuz 8 The Nashville Sound Jason Isbell & The 400 Unit 1 [137]
Temmuz 15 From A Room: Volume 1 Chris Stapleton 5 [136]
Ağustos 19 Traveller 4 [117]
Eylül 16 Beast Epic Iron & Wine 1 [138]
Eylül 23 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Eylül 30 All the Light Above It Too Jack Johnson 1 [139]
Ekim 7 Southern Blood Gregg Allman 1 [140]
Ekim 14 Roll with the Punches Van Morrison 1 [141]
Ekim 21 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Kasım 4 Carry Fire Robert Plant 1 [142]
Kasım 11 A Long Way From Your Heart The Turnpike Troubadours 1 [143]
Kasım 18 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Kasım 25 From A Room: Volume 1 2 [136]
Aralık 9 Traveller 2 [117]
Aralık 23 From A Room: Volume 2 6 [144]
2018
Ocak 27 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Şubat 10 From A Room: Volume 2 3 [144]
Mart 3 By the Way, I Forgive You Brandi Carlile 1 [145]
Mart 10 Nation of Two Vance Joy 1 [146]
Mart 17 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Mart 24 Tearing At the Seams Nathaniel Rateliff & The Night Sweats 1 [147]
Mart 31 I'll Be Your Girl The Aralıkists 1 [148]
Nisan 7 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Nisan 14 Golden Hour Kacey Musgraves 2 [149]
Nisan 28 The Tree of Forgiveness John Prine 1 [150]
Mayıs 5 Vide Noir Lord Huron 1 [151]
Mayıs 12 Last Man Standing Willie Nelson 1 [152]
Mayıs 19 Good Thing Leon Bridges 1 [153]
Mayıs 26 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Haziran 2 Tell Me How You Really Feel Courtney Barnett 1 [154]
Haziran 9 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Haziran 16 God's Favourite Customer Father John Misty 1 [155]
Haziran 23 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Temmuz 7 Magic Ben Rector 1 [156]
Temmuz 14 Traveller Chris Stapleton 4 [117]
Ağustos 11 Lifers Cody Jinks 1 [157]
Ağustos 18 Traveller Chris Stapleton 9 [117]
Ekim 20 Evening Machines Gregory Alan Isakov 1 [158]
Ekim 27 Look Now Elvis Costello & the Imposters 1 [159]
Kasım 3 Live From the Ryman Jason Isbell & The 400 Unit 1 [160]
Kasım 10 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Kasım 17 Interstate Gospel Pistol Annies 1 [161]
Kasım 24 Traveller Chris Stapleton 1 [117]
Aralık 1 Delta Mumford & Sons 3 [162]
Aralık 22 Other People's Stuff John Mellencamp 1 [163]
Aralık 29 Delta Mumford & Sons 2 [162]
2019
Ocak 12 Traveller Chris Stapleton 6 [117]
Şubat 23 Golden Hour Kacey Musgraves 3 [149]
Mart 16 Wasteland, Baby! Hozier 4 [164]
Nisan 13 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Nisan 27 Golden Hour Kacey Musgraves 1 [149]
Mayıs 4 Traveller Chris Stapleton 3 [117]
Mayıs 25 Here Comes the Cowboy Mac Demarco 1 [165]
Haziran 1 Living Mirage The Head and the Heart 1 [166]
Haziran 8 Traveller Chris Stapleton 3 [117]
Haziran 29 Western Stars Bruce Springsteen 1 [167]
Temmuz 6 Ride Me Back Home Willie Nelson 1 [168]
Temmuz 13 Traveller Chris Stapleton 5 [117]
Ağustos 13 Country Squire Tyler Childers 1 [169]
Ağustos 20 I,I Bon Iver 1 [170]
Ağustos 27 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Eylül 14 Threads Sheryl Crow 1 [171]
Eylül 21 The Highwoman The Highwomen 1 [172]
Eylül 28 III The Lumineers 1 [173]
Ekim 5 Jaime Brittany Howard 1 [174]
Ekim 12 Whiskey Myers Whiskey Myers 1 [175]
Ekim 19 Ode to Joy Wilco 1 [176]
Ekim 26 After the Fire Cody Jinks 1 [177]
Kasım 2 The Wanting 1 [178]
Kasım 9 Colorado Neil Young/Crazy Horse 1 [179]
Kasım 16 The Bootleg Series Vol. 15: Travelin' Thru, 1967–1969 Bob Dylan featuring Johnny Cash 1 [180]
Kasım 23 Traveller Chris Stapleton 2 [117]
Aralık 7 Thanks for the Dance Leonard Cohen 1 [181]
Aralık 14 Traveller Chris Stapleton 9 [117]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Chart Beat Thursday: John Mayer, Folk Albums, David Guetta". Billboard. 26 Kasım 2009. 20 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2013. 
  2. ^ "Billboard Introduces Americana/Folk Albums Chart". Billboard. 17 Mayıs 2016. 18 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2016. 
  3. ^ Chart references for Christmas in the Heart:
  4. ^ a b Chart references for I and Love and You:
  5. ^ Chart references for July Flame:
  6. ^ Chart references for Downtown Church:
  7. ^ Chart references for XOBC:
  8. ^ a b c d e f g h i j k l m n Chart references for Sigh No More:
  9. ^ Chart references for Have One on Me:
  10. ^ a b Chart references for Volume 2:
  11. ^ Chart references for Leave Your Sleep:
  12. ^ Chart references for The Age of Miracles:
  13. ^ Chart references for So Runs the World Away:
  14. ^ Chart references for Love Is Strange:
  15. ^ Chart references for In Person & On Stage:
  16. ^ Chart references for Broken Hearts & Dirty Windows:
  17. ^ Chart references for God Willin' and the Creek Don't Rise:
  18. ^ Chart references for The Age of Adz:
  19. ^ Chart references for The Witmark Demos: 1962–1964:
  20. ^ Chart references for Kiss Each Other Clean:
  21. ^ Chart references for Paper Airplane:
  22. ^ Chart references for Helplessness Blues:
  23. ^ Chart references for Ukulele Songs:
  24. ^ Chart references for The Harrow & The Harvest:
  25. ^ a b Chart references for A Very She & Him Christmas:
  26. ^ Chart references for Cities 97 Sampler Vol. 23:
  27. ^ Chart references for ¿Which Side Are You On?:
  28. ^ Chart references for Chimes of Freedom:
  29. ^ a b Chart references for Old Ideas:
  30. ^ Chart references for Barton Hollow:
  31. ^ Chart references for Voice of Ages:
  32. ^ Chart references for Break It Yourself:
  33. ^ a b Chart references for The Hunger Games:
  34. ^ Chart references for Blessings:
  35. ^ Chart references for Here:
  36. ^ Chart references for Bear Creek:
  37. ^ Chart references for +:
  38. ^ Chart references for Rhythm and Repose:
  39. ^ a b c d e f g h Chart references for The Lumineers:
  40. ^ Chart references for Carry Me Back:
  41. ^ Chart references for Tempest:
  42. ^ a b c d e Chart references for Babel:
  43. ^ Chart references for Volume 3:
  44. ^ Chart references for Fix Me Up:
  45. ^ Chart references for The Hurry and the Harm:
  46. ^ Chart references for Edward Sharpe and the Magnetic Zeros:
  47. ^ Chart references for The Civil Wars:
  48. ^ a b Chart references for Paradise Valley:
  49. ^ Chart references for Worse Things Get, The Harder I Fight:
  50. ^ Chart references for From Here to Now to You:
  51. ^ Chart references for Mountains of Sorrow, Rivers of Song:
  52. ^ Chart references for Magpie and the Dandelion:
  53. ^ Chart references for Let's Be Still:
  54. ^ a b c d Chart references for All the Little Lights:
  55. ^ Chart references for Shangri La:
  56. ^ Chart references for Live at the Cellar Door:
  57. ^ Chart references for Inside Llewyn Davis: Original Soundtrack Recording:
  58. ^ Chart references for The River & the Thread:
  59. ^ Chart references for A Dotted Line:
  60. ^ Chart references for From Here to Now to You Live EP:
  61. ^ Chart references for Supernova:
  62. ^ Chart references for Upside Down Mountain:
  63. ^ Chart references for A Letter Home:
  64. ^ Chart references for Fire Within:
  65. ^ a b Chart references for Whispers:
  66. ^ Chart references for Mutineers:
  67. ^ a b c Chart references for Remedy:
  68. ^ a b Chart references for CSNY 1974:
  69. ^ Chart references for Wild Animals:
  70. ^ Chart references for Swimmin' Time:
  71. ^ Chart references for Songs from an Open Book:
  72. ^ Chart references for Ryan Adams:
  73. ^ Chart references for Down Where the Spirit Meets the Bone:
  74. ^ a b c d e f g h i Chart references for Hozier:
  75. ^ Chart references for rose ave.:
  76. ^ Chart references for My Favorite Faded Fantasy:
  77. ^ Chart references for Classics:
  78. ^ Chart references for What A Terrible World, What A Beautiful World:
  79. ^ Chart references for Wanted on Voyage:
  80. ^ Chart references for Shadows in the Night:
  81. ^ Chart references for The Firewatcher's Daughter:
  82. ^ Chart references for Tracker:
  83. ^ Chart references for Sometimes I Sit and Think and Sometimes I Just Sit:
  84. ^ a b Chart references for Carrie & Lowell:
  85. ^ Chart references for Strange Trails:
  86. ^ Chart references for Dark Bird is Home:
  87. ^ Chart references for The Voice : The Complete Season Collection:
  88. ^ Chart references for All Your Favorite Bands:
  89. ^ Chart references for Beneath the Skin:
  90. ^ Chart References for Before This World:
  91. ^ a b Chart references for Something More Than Free:
  92. ^ Chart references for Another One:
  93. ^ a b c d e f Chart references for Nathaniel Rateliff & The Night Sweats:
  94. ^ Chart references for Brand New:
  95. ^ Chart references for Picking Up the Pieces:
  96. ^ a b c Chart references for Nineteen Eighty Nine:
  97. ^ Chart references for If I Should Go Before You:
  98. ^ Chart references for Sermon on the Rocks:
  99. ^ Chart references for Divers:
  100. ^ Chart references for The Bootleg Series, Vol. 12: 1965 - 1966, The Best Of The Cutting Edge:
  101. ^ Chart references for Bluenote Café:
  102. ^ Chart references for ONXRT: Live From the Archives, Volume 17:
  103. ^ Chart references for Tomorrow Is My Turn:
  104. ^ Chart references for Fifteen:
  105. ^ Chart references for The Ghosts of Highway 20:
  106. ^ Chart references for Chaos and the Calm:
  107. ^ Chart references for Side Pony:
  108. ^ Chart references for Dig in Deep:
  109. ^ Chart references for Ouroboros:
  110. ^ Chart references for You and I:
  111. ^ Chart references for Southern Family:
  112. ^ Chart references for Beautiful Lies:
  113. ^ Chart references for Are You Serious:
  114. ^ a b Chart references for Cleopatra:
  115. ^ Chart references for A Sailors Guide to Earth:
  116. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag Chart references for Traveller:
  117. ^ Chart references for Fallen Angels:
  118. ^ Chart references for Stranger to Stranger:
  119. ^ Chart references for Johannesburg (EP):
  120. ^ Chart references for True Sadness:
  121. ^ Chart references for Pure and Simple:
  122. ^ Chart references for Signs of Light:
  123. ^ Chart references for We're All Gonna Die:
  124. ^ Chart references for 22, a Million:
  125. ^ Chart references for Like an Arrow:
  126. ^ a b Chart references for You Want It Darker:
  127. ^ Chart references for The Search for Everything: Wave One:
  128. ^ Chart references for Prisoner:
  129. ^ Chart references for The Search for Everything: Wave Two:
  130. ^ Chart references for Windy City:
  131. ^ Chart references for Big Little Lies: Music From The HBO Limited Series:
  132. ^ Chart references for Pure Comedy:
  133. ^ Chart references for The Search for Everything:
  134. ^ Chart references for Sad Clowns & Hillbillies:
  135. ^ a b c Chart references for From A Room: Volume 1:
  136. ^ Chart references for The Nashville Sound:
  137. ^ Chart references for Beast Epic:
  138. ^ Chart references for All the Light Above It Too:
  139. ^ Chart references for Southern Blood:
  140. ^ Chart references for Roll With The Punches:
  141. ^ Chart references for Carry Fire:
  142. ^ Chart references for A Long Way From Your Heart:
  143. ^ a b Chart references for From A Room Volume 2:
  144. ^ Chart references for By the Way, I Forgive You:
  145. ^ Chart references for Nation of Two:
  146. ^ Chart references for Tearing At The Seams:
  147. ^ Chart references for I'll Be Your Girl:
  148. ^ a b c Chart references for Golden Hour:
  149. ^ Chart references for The Tree of Forgiveness:
  150. ^ Chart references for Vide Noir:
  151. ^ Chart references for Last Man Standing:
  152. ^ Chart references for Good Thing:
  153. ^ Chart references for Tell Me How You really Feel:
  154. ^ Chart references for God's Favourite Customer:
  155. ^ Chart references for Magic:
  156. ^ Chart references for Lifers:
  157. ^ Chart references for Evening Machines:
  158. ^ Chart references for Look Now:
  159. ^ Chart references for Live From the Ryman:
  160. ^ Chart references for Interstate Gospel:
  161. ^ a b Chart references for Delta:
  162. ^ Chart references for Other People's Stuff:
  163. ^ Chart references for Wasteland, Baby!:
  164. ^ Chart references for Here Comes the Cowboy:
  165. ^ Chart references for Living Mirage:
  166. ^ Chart references for Western Stars:
  167. ^ Chart references for Ride Me Back Home:
  168. ^ Chart references for Country Squire:
  169. ^ Chart references for I,I:
  170. ^ Chart references for Threads:
  171. ^ Chart references for The Highwoman:
  172. ^ Chart references for III:
  173. ^ Chart references for Jaime:
  174. ^ Chart references for Whiskey Myers:
  175. ^ Chart references for Ode to Joy:
  176. ^ Chart references for After the Fire:
  177. ^ Chart references for The Wanting:
  178. ^ Chart references for Colorado:
  179. ^ Chart references for The Bootleg Series Vol. 15: Travelin' Thru, 1967–1969:
  180. ^ Chart references for Thanks For The Dance:

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]