1983'te Billboard Hot 100'da bir numara olan single'lar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jump to navigation Jump to search

Bu liste, 1983 yılında Billboard dergisi tarafından 1 numaraya yükselen şarkıları içerir.

Hafta Şarkı Sanatçı
1 Ocak "Maneater" Daryl Hall and John Oates
8 Ocak "Maneater" Daryl Hall and John Oates
15 Ocak "Down Under" Men at Work
22 Ocak "Down Under" Men at Work
29 Ocak "Down Under" Men at Work
5 Şubat "Africa" Toto
12 Şubat "Down Under" Men at Work
19 Şubat "Baby, Come to Me" Patti Austin ve James Ingram
26 Şubat "Baby, Come to Me" Patti Austinve James Ingram
5 Mart "Billie Jean" Michael Jackson
12 Mart "Billie Jean" Michael Jackson
19 Mart "Billie Jean" Michael Jackson
26 Mart "Billie Jean" Michael Jackson
2 Nisan "Billie Jean" Michael Jackson
9 Nisan "Billie Jean" Michael Jackson
16 Nisan "Billie Jean" Michael Jackson
23 Nisan "Come on Eileen" Dexys Midnight Runners
30 Nisan "Beat It" Michael Jackson
7 Mayıs "Beat It" Michael Jackson
14 Mayıs "Beat It" Michael Jackson
21 Mayıs "Let's Dance" David Bowie
28 Mayıs "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
4 Haziran "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
11 Haziran "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
18 Haziran "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
25 Haziran "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
2 Temmuz "Flashdance... What a Feeling" Irene Cara
9 Temmuz "Every Breath You Take" The Police
16 Temmuz "Every Breath You Take" The Police
23 Temmuz "Every Breath You Take" The Police
30 Temmuz "Every Breath You Take" The Police
6 Ağustos "Every Breath You Take" The Police
13 Ağustos "Every Breath You Take" The Police
20 Ağustos "Every Breath You Take" The Police
27 Ağustos "Every Breath You Take" The Police
3 Eylül "Sweet Dreams (Are Made of This)" Eurythmics
10 Eylül "Maniac" Michael Sembello
17 Eylül "Maniac" Michael Sembello
24 Eylül "Tell Her About It" Billy Joel
1 Ekim "Total Eclipse of the Heart" Bonnie Tyler
8 Ekim "Total Eclipse of the Heart" Bonnie Tyler
15 Ekim "Total Eclipse of the Heart" Bonnie Tyler
22 Ekim "Total Eclipse of the Heart" Bonnie Tyler
29 Ekim "Islands in the Stream" Kenny Rogers with Dolly Parton
5 Kasım "Islands in the Stream" Kenny Rogers with Dolly Parton
12 Kasım "All Night Long (All Night)" Lionel Richie
19 Kasım "All Night Long (All Night)" Lionel Richie
26 Kasım "All Night Long (All Night)" Lionel Richie
3 Aralık "All Night Long (All Night)" Lionel Richie
10 Aralık "Say Say Say" Paul McCartney ve Michael Jackson
17 Aralık "Say Say Say" Paul McCartney ve Michael Jackson
24 Aralık "Say Say Say" Paul McCartney ve Michael Jackson
31 Aralık "Say Say Say" Paul McCartney ve Michael Jackson