Kullanıcı mesaj:Kothreqer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Kothreqer. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Reality 22:42, 26 Haziran 2011 (UTC)

Reality 23:12, 26 Haziran 2011 (UTC)

Reality 23:13, 26 Haziran 2011 (UTC)

Reality 23:16, 26 Haziran 2011 (UTC)

Reality 23:17, 26 Haziran 2011 (UTC)

  • İyi günler. Vikipediye eklediğiniz maddelere interwiki de eklerseniz o maddeyi okuyan kullanıcılar başka dillere de ulaşabilirler. Örneğin: Éric Bernard maddesi için maddenin en altına [[en:Éric Bernard]] eklemeniz yeterli. Kolay gelsin.--Reality 15:05, 29 Haziran 2011 (UTC)

1994 italya gp[kaynağı değiştir]

Selam Kothreqer.

Mesaj yazarken yukarıda değiştir'in yanındaki + tuşuna tıklarsan mesaj en alta eklenir böylece daha kolay farkedilir ve mesajı yazdıktan sonra aşağıdaki "Tartışma sayfalarında yazılarınızı imzalayın:" yazısının yanındaki tuşa basıp imzalarsan mesajı senin yazdığın daha kolay anlaşılır.

son olarak yarım kalan çalışmaların varsa maddenin başına Çalışma şablonunu koyarsan iyi olur.

İyi çalışmalar. Emyilmesaj 14:50, 1 Temmuz 2011 (UTC)

[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia. Ertly 11:36, 2 Temmuz 2011 (UTC)


1994 San Marino Grand Prix[kaynağı değiştir]

İşbirliği projesi yarın bitecek sanırım ve maddeninde kaliteli madde olabilmesindeki tek engel sanırım alttaki şablon alttaki şablonu bitirmek bence pek uzun zaman almaz biterse kaliteli madde olabilir mi? --Kothreqer 23:13, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Kothreqer, maddeyi kaliteli madde mi yapmak istiyorlar yoksa seçkin madde mi tam olarak bilmiyorum. Maddeyi aday gösteren Kullanıcı:Sayginer'di, ona sormakta fayda var. Ama madde şu haliyle kalite içerik rahat olur diye düşünüyorum. Okumadım ama başlıklandırma, kaynaklandırma ve içeriğe bakarak söyledim. Belki seçkin madde de olur şablondaki kırmızılıklar bence seçkin madde olması için o kadar önemli bir sorun teşkil etmiyor. Bu arada talep olursa uzatabiliriz proje süresini. Saygılar --Duke ϡ»» ileti ^^ 02:08, 3 Temmuz 2011 (UTC)
Selam Kothqerer, maddede yazım yanlışları bulunuyor. Lütfen bunları düzelt, aksi takdirde 0 puan olarak kalmaya devam edecek. Zor değil düzeltmek. Saygılar... --Berm@nyaİleti 21:26, 3 Temmuz 2011 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Kothreqer,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

1994 San Marino Grand Prix maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Berm@nyaİleti 00:37, 4 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği vakti![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 27. haftasının projesi olarak Second Ostend Raid maddesinin çevrilmesi ve SM yapılması seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 00:54, 4 Temmuz 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kothreqer,

Oluşturmuş olduğunuz Portekiz Grand Prix adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 14:03, 4 Temmuz 2011 (UTC)

Superyetkinileti 01:13, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar. Yazılan içeriklerde imla kuralı olarak, her zaman nokta ve virgül gibi işaretlerden sonra bir boşluk bırakılır. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 18:08, 10 Temmuz 2011 (UTC)

Doğrudur, bürokratlar etkin değil. Yine de, devriyelik yapmak için ille de teknik olarak devriyelik fonksiyonuna gerek yok. Şu sayfadaki son değişikliklere bir göz atmanız, uygunsuz değişiklikleri geri almanız yeterlidir. Bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin lütfen. İyi akşamlar. --82 ~145 ileti 16:32, 12 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 18:45, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

2 şey rica edicektim biri şu maddenin silinmesi gerekiyor http://tr.wikipedia.org/wiki/Hasan_Kadri_%C3%96zalp 2. si ise 8 farklı değişiklik yaptığım Esmee Denters maddesi 2-3 aydır sürüm kontrolünden geçemiyor bakan yok sanırım ilgilenirsen sevinirim... --Kothreqer 18:14, 16 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba, birinci isteğinizdeki maddeyi HS için işaretledim; hizmetliler ilgilenecektir. Herhangi bir madde silinmesi gerekiyorsa {{sil}} şablonuyla işaretleyebilirsiniz. İkinci belirttiğiniz maddede yaptığınız değişiklikler ise zaten onaylanmış gözüküyor. İyi akşamlar. --SayginerV-posta 18:19, 16 Eylül 2011 (UTC)
  • Editörlük başvurunuz onaylanmıştır. Artık sizde bir editör olarak revizyonları onaylayıp/reddebilirsiniz. Kolay gelsin.--Reality 16:12, 23 Eylül 2011 (UTC)

Tebrikler! Hayırlı olsun! ----Safir yüzüklü Ceklimesaj 05:24, 27 Eylül 2011 (UTC)

iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Dedim Cekli şimdi projede yalnız kaldı ayıp dedim katılalım yardımcı olalım dedim kendisi madalyalara doydu taşıyamıyor dedim bir iki tanede biz alalım dedim ve projeye girdik iyi mi ettik bilemem :D Bu arada editörlük oylaması için teşekkürler --Kothreqer 17:16, 26 Eylül 2011 (UTC)

Her hafta sadece 3 madalya var. Yalnızca 1 tanesi benim oluyor. Diğer 2 tanesi Sizin olsun ----Safir yüzüklü Ceklimesaj 05:24, 27 Eylül 2011 (UTC)

En iyisi kaynak eklemek. İnternetten detaylı bir araştırma yapmak iyi olacaktır. Ancak konuyu ilgili kullanıcıya sormanız daha iyi olacaktır. Size neden geri aldığını ya da ne yapılabileceğini anlatabilir.--Reality 13:32, 28 Eylül 2011 (UTC)

Editörlük / 150 değişiklik hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Mesaj konusunu okuduğunuzda neden bahsettiğimi anlayacağınız için uzun uzun yazmıyorum. 2010 yılında "Utkutanrivere" olan kullanıcı adımı "Utku Tanrivere" olarak değiştirdim ve ne yazık ki yapmış olduğum değişiklikler her iki kullanıcı ismiyle girildiğinde ayrı ayrı görüntüleniyor. Saygılarımla. Utku Tanrivere 22:21, 30 Eylül 2011 (UTC)

  • Ayrıca gelecek vaad etme konusundaki düşüncenizin beni sevindirdiğini söylemek isterim. Saygılarımla. Utku Tanrivere 23:12, 30 Eylül 2011 (UTC)


İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Kothreqer,

Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

İstenilen kategorilerin oluşturulması konulu projede 83 kategori oluşturup projeye % 16.4'lik katkı sağladınız ve 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar

Saygılarımla... --xrazymesaj 21:37, 2 Ekim 2011 (UTC)

anlıyorum ama bence Acem topluluğunun ingilizcesini bulamadım ve karşıma şu çıktı bir kontrol edersen sevinirim. [1] --Kothreqer 14:26, 10 Ekim 2011 (UTC)

Acem bildiğim kadarıyla İranlı (Fars/Pers) anlamına geliyor. Maddelerin birleşmesi gerek sanırım. SAS'a çıkartabilirsiniz.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 14:31, 10 Ekim 2011 (UTC)

Katılıyorum. Madde adının değiştirilmesi gerektiğini ben de düşünüyorum; ama ne koymalı? "Acem (isim)" mi, "Acem (kavram)" mı, veya başka bir alternatif mi? Bence birincisi en uygun. Siz ne dersiniz? --seksen 19:56, 11 Ekim 2011 (UTC)

M6'lık maddeler açan kullanıcı[kaynağı değiştir]

  • Haklısınız daha önce engellenmiş ancak kullanıcı bu tarz değişikliklere devam etmiş. 1 haftalık engel verildi. Bildirim için teşekkürler.--Reality 17:02, 15 Ekim 2011 (UTC)

Teşekkür ederim, bundan öncekilerde öyle yapmıştım aslında ama şimdi niye yapmadığımı ben de bilmiyorum açıkçası. :) Kolay gelsin. Utku TanrıvereMesaj 12:16, 29 Ekim 2011 (UTC)

Arap kadınları[kaynağı değiştir]

http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League sayfasında Arap ülkelerindeki Okuma oranları görülmektedir... Birinci yapılan hata dünyadaki Arap nüfusunun sayısı 280 milyon değil 350 milyondur... Bir diğer nokta verdiğim sayfada okuma oranları açıkça verilmişken siz neden bir sitenin yaptığı saçma sapan habere dayanarak "Arap kadınları okuma yazma bilmiyor" gibi açıkça saçmalık içeren bir şeyi referans göstererek bir milleti aşağılamaya çalışıyorsunuz?!... Gerekenin yapılmasını arz ederim... iyi çalışmalar Kullanıcı mesaj:Al-Zoro 11:44, 8 Kasım 2011 (UTC)

Mesele sizin değiştirmeniz değil yapılan şeyi sağlam bir kaynak olarak görmeniz... Böyle bir cevapla nasıl sakin olmamı bekliyorsunuz? Kullanıcı mesaj:Al-Zoro 20:35, 8 Kasım 2011 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

Yeni yıl, yeni iş birliği projesi!


Bu haftaki projenin amacı spor veya yapı maddeleri açmak!


İş birliği projesi yeni yılda yenilendi! Yeni projede kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak! Haydi, 2 Ocak günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun! Mutlu yıllar...
seksen 17:15, 1 Ocak 2012 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

Reality 23:38, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Sizi özledik Kothreqer![kaynağı değiştir]

Kothreqer, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:26, 19 Aralık 2014 (UTC)

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.