Kullanıcı mesaj:Al-Zoro

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Rei Momo tarafından 4 yıl önce João W. Nery başlığına

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Al-Zoro. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

M. Yalçın Yalhı ileti 01:14, 16 Temmuz 2011 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimize yapıcı katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunmak hakkında daha fazla bilgi için hoşgeldin sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, [[:{{{1}}}]] sayfasında yaptığınıza benzer, yapıcı olmayan değişiklikler vandalizm olarak ele alınır. Eğer bu şekilde hareket etmeye devam ederseniz başka bir uyarı almaksızın Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. Lütfen buna son verin ve diğerlerinin emeklerine zarar vermektense, bunları geliştirmeyi deneyin. Teşekkürler.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 08:04, 19 Eylül 2011 (UTC)

Maddedeki güvenilir kaynaklı bilgileri keyfi ve kaynaksız bilgilerle değiştirmeyiniz.--Abuk SABUK mesajlaş 16:01, 27 Eylül 2011 (UTC)

İngilizcenin en güvenilen kaynaklarından biri olan Oxford Üniversitesi Türkçeden girdiğini söylüyor. Bu bilgiyi siliyorsunuz. İngilizceye diğer dillerden giren kelimeler konusunda Oxford'dan daha güvenli kaynaklar varsa elinizde ekleyin maddeye.--Abuk SABUK mesajlaş 22:45, 27 Eylül 2011 (UTC)

Daha önce başka kullanıcıların değiştiripte sizin beğenmeyip sildiğiniz sayfalara bakacak olursak hepsinde TÜrk faşizmini kullanmışsınız. Böyle bir durumda size referans vermemin bir etkisi olacağını da sanmıyorum. Bu dünyada Türk ırkından olmayıpta dünyaya sayısız katkısı olan milletlerde var hatırlatırım!

Tarafsız bakış açısı politikasını ihlal etmeyiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi'nin en önemli politikalarından biri olan Tarafsız Bakış Açısı politikasını ihlal ediyorsunuz. Lütfen katkılarınıza devam etmeden önce VP:TBA yönergesini okuyunuz. Taraflı bilgiler eklemeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz. Khutuckmsj 08:37, 29 Eylül 2011 (UTC)

Neden her yazdığımı taraflı bilgi diye eleştireceğinize gerçek olup olmadığını araştırmıyorsunuz? Düzelttiğim her sayfa taraflı bilgiyi kendisi yapıyorken neden her seferinde ben eleştiriliyorum? Daha da sorum yok! Kullanıcı:Al-Zoro

Türkiye'de 8.317.545 Arap'ın yaşadığı bilgisi elimdeki tüm tarafsız kaynaklarla çelişiyor. Hemen her kaynak 500 bin ile 1.5 milyon arası rakam verirken, siz Türkiye nüfusunun %12'sinin Arap olduğunu iddia ediyorsunuz. Lütfen Vikipedi'ye taraflı bilgiler girmeyin. Khutuckmsj 20:04, 6 Ekim 2011 (UTC)
Tamamının Türk olduğunu iddia etmektense bir milletin haklarını savunmanın kötü kısmını göremedim açıkçası. Yoksa bu durumda mı size göre taraflı bilgi geliyor? Kullanıcı:Al-Zoro
Tamamının Türk olduğunu iddia eden yok. Kullandığınız kaynak diğer kaynaklarımızla uyuşmuyor, ayrıca güvenilir ve tarafsız değil. LÜTFEN VP:TBA sayfasını okuyun! --Khutuckmsj 17:12, 7 Ekim 2011 (UTC)
O yazıyı daha öncede okudum. Ama anlaşılan siz Vikipedia Türkiye adminlerinin beğenmediği ya da işine gelmediği bilgiler hep taraflı bilgi olarak nitelendiriliyor. Ben bugüne kadar katkıda bulunduğum neredeyse tüm sayfaları ingilizce ve arapça sayfaların bilgilerini tercüme ederek oluşturdum ve siz beni taraflı yazı yazmakla suçluyorsunuz. Bundan sonra sayfanıza katkıda bulunmam olur biter! Vikipediyadaki hegemonyanızda başarılar dilerim. Kullanıcı:Al-Zoro
Buradaki rakamı teyit edecek başka kaynaklar da eklerseniz tabii ki o rakam kalabilir. Bizim derdimiz doğru bilgi sunmak; eğer sunduğunuz bilginin doğru olup olmadığından emin değilsek teyit istememiz kadar doğal bir şey yok. Türkiye'deki Arap nüfus 1 kişi de olsa, 1000 kişi de olsa, 1 milyon kişi de olsa benim için fark etmez, ama Vikipedi'de 1000 kişi yerine 300 veya 3000 kişi yazarsak bunu düzelmek isterim. Önemli olan sizin kim olduğunuz değil, verdiğiniz bilginin teyit edilebilmesi. Lütfen kolay yolu seçip "hepiniz taraflısınız işte!" demeyin, sunduğunuz bilgiyi doğrulayacak başka kaynaklar da sunun. İyi çalışmalar. Khutuckmsj 20:10, 18 Ekim 2011 (UTC)
MErak etmeyin iyi çalışmalarım sizlere rağmen devam ediyor. Kullanıcı:Al-Zoro

Vikipedi'ye tek katkısı Araplıkla ilgili maddelerde propaganda yapmak olan bir kullanıcının beni ırkçılıkla suçlaması bayağı ironik olmuş. "Bu seferlik" bana faşist dediğin için hakkında şikayet başlatmıyorum. Uğurlar ola.--Abuk SABUK mesajlaş 20:15, 18 Ekim 2011 (UTC)

Vikipedia'dan atılman iyi olmuş, artık gerçekleri göstermeme burnunu sokamayacaksın. Sana gereken cevap verilmiştir. Sana da Uğurlar ola Kullanıcı:Al-Zoro

Lütfen Vikipedi:Şikayet sayfasında hakkınızdaki şikayetle ilgili savunmanızı yapınız. --Khutuckmsj 10:29, 19 Ekim 2011 (UTC)

Vikipedi:Şikâyet sayfasındaki şikayete istinaden, Kişisel saldırılarınız sebebiyle 20 Ekim 2011 saat 14:55'e dek 24 saat süreyle engellendiniz. Khutuckmsj 11:57, 19 Ekim 2011 (UTC)

Benim en çok merak ettiğim şey ise; Abuk Sabuk kullanıcının beni şikayet etmesinden hemen haberiniz olması, ardından benden savunmamı yapmamı istemeniz, ve savunmamı yaptığımın hemen ertesinde diğer kullanıcıların oyuna sunmadan bana bir günlük engelleme cezası vermeniz... Abuk Sabuk'un yakın arkadaşınız olmasından bahsetmiyorum bile!... Sizce bu bir komplo teorisi mi?!... Bahsi geçen kullanıcının beni propaganda yapmakla suçlamasında nedense seniniz çıkmadı... Eldeki bu kadar veriden sonra ne düşünmem gerekiyor söyler misiniz?! Kullanıcı:Al-Zoro

Arap kadınları[kaynağı değiştir]

İlk öncelikle sakin olunuz gördüğüm kadarıyla siz ben daha sayfaya uğramadan önce birisi zaten o satırı eklemişti ve siz gördüğüm zaman sağlam kaynaklı bir maddeyi çıkarmıştınız ve bende her vikipedistin yapması gereken şeyi yaptım. Madde içerikleri boşaltılmamalıdır Hele ki birde kaynaklı ve hala o satır yerinde kalıcak çünkü ansiklopedik bir içerik ve ben kimseyi aşağılamıyorum zaten o satır ben değişiklik yapmadan önce vardı.KothreqerMesaj At 10:46, 8 Kasım 2011 (UTC)

Bakın kaynak NTVMSNBC ve tamamen yasal bir bilgi ben bir editörüm. Benim işim bilgiyi sorgulamak değil benim işim bilginin kaynağını kontrol etmek sayfa içeriğine uygun mu değil mi bakmak eğer bilginin yanlışlığıyla ilgileniyorsanız konuyu Köy Çeşmesi aracılığıyla tartışmaya açabilir editörler ve hizmetlileri katılmaya davet edebilirsiniz böylece rahatsızlığınız haklı görülürse bilgiyi kaldırtabilir veya doğru bulunan şekilde değiştirebilirsiniz ama ben şimdi bu bilgiyi hiç bir gerekçe ile silemem çünkü vikipedi yönergelerine tamamen uygun bir satır anlatabildiysem ne mutlu bana.KothreqerMesaj At 18:52, 8 Kasım 2011 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --Utku Tanrıveremesaj 09:31, 10 Nisan 2012 (UTC)



Bana göre gerçek vandalizm gerçek sayılan bilgileri sırf belli başlı kesimler kabul etmiyor diye sürekli yanlışlamaktır... Bilginize... (mesaj

  • Vandalizm hakkındaki düşüncelerinizi merak etmiyorum. Yalnızca bilgi için kaynak istenen noktada, kaynak eklemeksizin şablon çıkarmamanızı rica ediyorum. Bu da benimle tartışarak orta yol bulabileceğiniz bir konu değil. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 09:44, 10 Nisan 2012 (UTC)
    • Sürekli kendinizle çelişen ifadeler mi sunuyorsunuz siz kendinizi savunurken? Vandalizmi enine boyuna sergileyip sonra beni eleştirmeniz da ayrı bir ironi doğrusu. her neyse size de iyi çalışmalar! Al-Zorone vardı? 19:20, 04 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Buongiorno dall'Italia, Al-Zoro, come stai?

Ho visto che parli bene Italiano e ti chiedo, per favore, un piccolo aiuto per queste due pagine che ho creato qui nella Wikipedia TR. Sono due bellissimi attrici italiane.

Ti ringrazio per l'aiuto. Posso aiutarti in FR-IT, PT-IT o anche in dialetto LMO. Grazie molte per l'aiuto!!!

Rei Momo (mesaj) 21:41, 27 Temmuz 2013 (UTC)

  • Ciao

Saro lieto di aiutarvi. Fatemi sapere di piu sulle pagine.

Al-Zoro (mesaj) 17:20, 21 Mart 2014 (UTC)

João W. Nery[kaynağı değiştir]

Ciao, caro Al-Zoro, come stai? Ti ricordi di me? Qui fa molto caldo!

Volevo chiederti se mi potresti, per favore, correggere la pagina João W. Nery che ho appena aperto. Questo è uno scrittore e attivista brasiliano, una grande personalità. Grazie mille per il tuo aiuto!!!

Rei Momo (mesaj) 06.09, 12 Ağustos 2019 (UTC)Yanıtla

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.