Kullanıcı mesaj:Mskyrider: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Devrimdpt (mesaj | katkılar)
65. satır: 65. satır:
== Selam ==
== Selam ==
Üyeliğimin ve kullanıcı sayfamı silinmesini rica ediyorum. Teşekkürler. ----[[Kullanıcı:devrimdpt|devrimdpt]]<sup>[[User Talk:devrimdpt|mesaj]]</sup> 15:25, 23 Ocak 2008 (UTC)
Üyeliğimin ve kullanıcı sayfamı silinmesini rica ediyorum. Teşekkürler. ----[[Kullanıcı:devrimdpt|devrimdpt]]<sup>[[User Talk:devrimdpt|mesaj]]</sup> 15:25, 23 Ocak 2008 (UTC)

== Gagavuz Vikipedisi`ne yardım ==

Selam. Ben bir Azeri kökenli kullanıcıyım ve Gagavuz kardeşlerimiz için Vikipedi`nin açlması için uğraşıyorum. Bu günlerde Kırım Tatar Vikipedisinin kurulmasına karar verildi. Şimdi Gagavuz Vikipedisi için aynısını yapmaya çalışıyoruz. Ama Gagavuz kardeşlerimizin bir kısmının Vikipedi bilgileri, diğerlerinin ise ana dili kusurlu olduğu için Türk Vikipediçilerinin yardımına ihtiyaç var. Elinizden geleni esirgemeyiniz. Sorularinızı aşağıdaki
:* http://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_new_languages/Wikipedia_Gagauz_2
:* http://incubator.wikimedia.org/wiki/Wp/gag
sayfalarındaki Cuman isimli kullanıcıya (yani bana) iletebilirsiniz.

Sayfanın 15.32, 23 Ocak 2008 tarihindeki hâli

Seçkin madde

Selamlar Mskyrider, {{SM}} olması için önerdiğin Antik çağlarda savaş maddesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SM olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli msj 11:50, 2 Ocak 2008 (UTC)

Şablon:Destek

Tekrar selam Şablon:Destek'te <br /> kaldırılmış ancak birçok oylamada karışıklığa sebep olduğu için geri koydum, birde sebebini bulamadım neden kaldırıldığına dair. Saygılar, iyi çalılmalar.--Machiavelli msj 12:25, 2 Ocak 2008 (UTC)

Reklamlı dış bağlantı

Selam. Vikipedi tartışma:Dış bağlantılar'nda konu açıldı. Vaktiniz olduğunda bakarsanız sevineceğim. Ancak benim de net önerim yok. Yeter ki eşit olsun turarlı olsun diyorum. İyi çalışmalar. Takabeg 17:33, 2 Ocak 2008 (UTC)

düzenleme..

Selam; Bu başvuru sayfasını bir türlü çözemedim...Gerekn düzenlemeyi benim için yaparmısın? Görüşürüz...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:06, 12 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba Mulazimoglu, istediğin düzenlemeyi yaptım. Yeni başvurunda bir önceki oylamanda yalnızca üç karşı oy aldığın için umutlandığını yazmışsın. Bu bana atalarımızın şu sözünü hatırlattı ne yazık ki : "Gafile kelâm, nafile kelâm." Kolay gelsin, yeni oylamanda başarılar. --Mskyrider ileti 20:15, 12 Ocak 2008 (UTC)

gafil???

Hocam ne demek istedin? Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:17, 12 Ocak 2008 (UTC)

Demek istediğim şu Mulazimoglu, ilk oylamanda başarılı olamamanın ardından makul bir süre beklemeden hemen ikinci adaylığını koydun. İlk oylamada yapılan eleştirileri değerlendirmediğini, bu eleştirileri önemsemediğini gösteren bir davranıştı bence. Topluluk bu tepkisel ikinci adaylığı pek iyi karşılamadı sonuç olarak, üç karşı oy ile umutlanarak tekrar adaylığını koymadan önce, niye yalnızca üç karşı oy var, niye bu sefer hiç destek oyu da yok diye düşünüp anlamaya çalışmadan, yine tepkisel bir şekilde üçüncü adaylığını koydun. Dolayısıyla etrafında olan bitenleri anlamamaya çalışman bana bu atasözünü anımsattı. Gafil, aymaz demektir yani çevresinde olup bitenlerin farkına varmayan, varmak istemeyen, sezmeyen kimsedir. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Amacım ne öğüt vermek, ne de yol göstermekti, açıklama istediğin için yazdım. --Mskyrider ileti 20:25, 12 Ocak 2008 (UTC)

Yer adları

(alıntı) "merhaba, yerleşim yerleri maddeleri için kabul gormuş bir adlandırma var, buna uyumlu olarak değişikliklerinizi yapabilir misiniz? --Mskyrider ileti 19:56, 12 Ocak 2008 (UTC)(alıntı)

Bilmiyordum, teşekkür ederim. Xianbataar 20:19, 12 Ocak 2008 (UTC)

yorum...

Hocam ben başvururum topluluk seçer ya da seçmez...Herkesin önünde gafil mafil diyosunuz biraz ayıp oluyor...Yani ben gücenmedim de size de yakıştıramadım...Yetki ve konumunuza uygun davranınız...Gerçekten çok ayıp ve yanlış bir davranış...Üzüldüm sizin adınıza :( Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:29, 12 Ocak 2008 (UTC)

Benim adıma üzülmenize gerek yok. Ayıp ve yanlış davranış olarak kınamanızı da anlamış değilim. Konumuma aykırı davrandığımı da sanmıyorum. Atasözünü değiştirecek değilim. Gafil ya da aymaz kelimesi ne ayıp bir kelimedir ne de bir küfürdür. Eğer gafil olarak adlandırılmak istemiyorsanız o zaman gaflet içine düşmeyiniz. Ardı ardına iki kere başvurduktan sonra ne değişti de üçüncüye hemen başvuruyu tekrarlıyorsunuz ? Eğer gaflet içinde değilseniz bunu ne olarak adlandırmalı sizce? --Mskyrider ileti 20:35, 12 Ocak 2008 (UTC)

hiç bir şey...

Şunu anlamadım. Neden rahatsız olup sinirleniyorsunuz ki? Ne olmuş yani aday olduysam. Siz o koltukta süresiz oturmayı içinize sindiriyorsunuz ama Mülazımoğlu aday olunca gafilsin , gaflete düşmüşsün ,neden yeniden aday oluyorsun... Sizi hiç ilgilendirmez benim gafil olup olmamam yahut da aday olup olmamam. Bu kadar rahatsızsanız bir paragrafcık ekleyin başvuru sayfasına...Yazın birden fazla aday olan gafildir diye...Ya da örnek zaman aralığı verin şu kadar zaman geçmesi gafleti ortadan kaldırır diye...Ya da birden çok adaylığı yasaklayın...Ama şahsıma bir kez daha bu şekilde tatsız hitap etmek ve adaylığımı sorgulamanızdan sizi men ederim. Yönetici olmanız kuralların sizi bağlamayacağı anlamına gelmez. Lütfen kişiye değil konuya odaklanın...Bana da gafil filan demeyin...Ne düşünüyorsanız kural ve yönetmelikler gereği içinizde kalsın...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:43, 12 Ocak 2008 (UTC)

Sinirlendiğimi nereden çıkardınız? Böyle bir meselede neden sinirleneyim ki? Yukarıda yazdıklarınız hala etrafınızda olanların farkında olmadığınızı, olmak istemediğinizi gösteriyor. Hala gaflet içinde olduğunuzu bas bas bağırıyorsunuz. Aday olmanız, ya da tekrar aday olmanız değil sorun olan, yukarıda anlatmaya çalışmıştım ama başarılı olamamışım. Bu tutumunuz nedeniyle karşı oy aldığınızın farkında olmanızı isterdim. Ama nafile. Kurallar bir kişi için yapılmaz, üç beş, otuz elli, istediğiniz kadar aday olun arka arkaya, elbette bir gün sıkılacaksınız. Sırf siz arka arkaya üç kere aday oldunuz diye kurallara ek yapılmasına anlam veremem. Dostça konuşmaya çalışmıştım ama düşmanca karşılık aldım. Teşekkür ederim. --Mskyrider ileti 20:51, 12 Ocak 2008 (UTC)

Dostluk anlayışı...

Dostluk anlayışınız tamamen subjektif...Çevrenizdekilere daha önce gafil diyerek iyi bir iletişim kurmuş ve dost sahibi olmuş olabilirsiniz ama bunun istisnai bir durum olduğunu düşünüyorum...Sonuç olarak sırf yöneticiliğe aday oldum diye konuyu ikinci plana atıp bana gafil demenizi hiç ama hiç hoş karşılamıyorum...Şahsım hakkında bir kez daha yorum yapmamanızı dilerim...Bu konu benim açımdan kapanmıştır...Mülazımoğlu iyi günler diler... 21:02, 12 Ocak 2008 (UTC)


soru...

hadis sayfasındaki değişikliği neden geri alıyorsun — Bu imzasız görüş 85.97.57.116 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

weblogtr

Merhabalar. Ansiklopedik olmayan kişi veya grup nedeni ile Weblogtr.com sayfam silindi. Peki blogcu.com azbuz aynı kategoriye girmiş olmuyormu? --Sebinder 20:49, 15 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba, Vikipedi:Kayda değerlik ve Vikipedi:Kayda değerlik (internet) sayfaları size yardımcı olacaktır sanırım. Diğer sayfaları belirttiğiniz için teşekkürler. Azbuz sayfasını da kayda değerlik kriterleri nedeniyle sildim. blogcu.com ise Alexa listesinde ilk 12 ye girmiş. İsterseniz VP:SAM sayfasında belirtildiği gibi silinmeye aday gösterebilirsiniz. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 21:01, 15 Ocak 2008 (UTC)


Selam

Üyeliğimin ve kullanıcı sayfamı silinmesini rica ediyorum. Teşekkürler. ----devrimdptmesaj 15:25, 23 Ocak 2008 (UTC)

Gagavuz Vikipedisi`ne yardım

Selam. Ben bir Azeri kökenli kullanıcıyım ve Gagavuz kardeşlerimiz için Vikipedi`nin açlması için uğraşıyorum. Bu günlerde Kırım Tatar Vikipedisinin kurulmasına karar verildi. Şimdi Gagavuz Vikipedisi için aynısını yapmaya çalışıyoruz. Ama Gagavuz kardeşlerimizin bir kısmının Vikipedi bilgileri, diğerlerinin ise ana dili kusurlu olduğu için Türk Vikipediçilerinin yardımına ihtiyaç var. Elinizden geleni esirgemeyiniz. Sorularinızı aşağıdaki

sayfalarındaki Cuman isimli kullanıcıya (yani bana) iletebilirsiniz.