Vikipedi:Seçkin madde adayları/Antik çağlarda savaş

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "Seçkin Madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır. --Machiavelli' msj 12:31, 2 Ocak 2008 (UTC)

Antik çağlarda savaş[kaynağı değiştir]

  • Destek Destek, İngilizce Vikipedi'den çeviri. --Mskyrider ileti 17:35, 23 Ocak 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Sadece mavi görünmesi için taslak madde girilmesini sevmediğim için bunu söylemekten hiç hoşlanmıyorum; ama çok fazla kırmızı bağlantı var:( Benim sadece bu madde için değil Genel olarak düşüncem: anamadde olarak verilen bağlantılarda yeterli bilgiler oluşmadığı sürece seçkin madde olmamalı.Fakat anlatım çok iyi.Oldukça etkilendim.Eğer bulabilirsem hemen Medieval TW Rome'u yükleyeceğim:) .Saygılar--Mach 21:46, 26 Ocak 2007 (UTC)
  • Şartlı Destek Belki birkaç tablo ve şema, kronoloji tablolarından falan eklenirse ve kırmızı bağlantıların bir kısmı bağlantı olmaktan çıkarılırsa Seçkin Madde olabilir. --Süleyman Habib 14:18, 27 Ocak 2007 (UTC)
  • Destek Destek Çeviri, hiç de kolay bir iş değil. Büyük emek harcamak gerektiriyor. Çeviri maddelerin, seçkin madde olarak tanımlanmasından yanayım. Seçkin madde, mükkemmel madde demek olmayabilir her zaman. İng. maddelerde bile yanlışlar, eksik bilgiler var. Gazala Savaşı nın geçmişine bakarsanız, açık. Bu maddede de eksiklikler var. Kaba bir bakışla, Taktikler bölümüne çala kalem bile bir kitap sayfası kadar yazılabilir. Önemli olan bu değil. Harcanan emeğin değerlendirilmesi, saygıyla karşılanması gerek. Çeviri maddelerin standart olarak seçkin madde olarak tanımlanmasından yanayım. Onca emek harcayıp bir maddenin çevirisini yapmışsa bir kullanıcı, bu maddeyi seçkin madde olarak görebilme hakkı da olmalıdır. Ayrıca bu, çeviri çalışmalarını teşvik edecektir. --Makedon 20:36, 28 Ocak 2007 (UTC)
Bu bence çok yanlış bir düşünce. Seçkin madde mükemmel madde olmak zorundadır, yapabileceğimizin en iyisini göstermek için vardır. Çeviri elbette ki her yiğidin harcı değil ve özel bir uğraş, Mskyrider da bunu en iyi kotaranlardan biri. Ancak bir maddeye sırf çeviri olduğu için seçkin statüsü vermek, içeriğinin ne olduğuyla ilgilenmemek, en önemlisi de seçkin madde kriterlerini göz ardı etmek çok çok çok büyük bir hata olur. Sonuçta orta kalitede bir madde de diğer dillerden çevrilebilir, çeviri ile oluşturulması maddeye otomatik olarak seçkin statüsü vermek için bir neden olamaz, olmamalı. Yapılması gereken bu çevirileri en üst standartlara ulaştırmaya yardımcı olmak ve Vikipedi'nin kalite çıtasının düşmesine asla izin vermemektir.--Vito Genovese 17:01, 29 Ocak 2007 (UTC)
  • Destek Destek Baştan aşağı okudum ve ufak ilaveler yaptım. Bence Seçkin yıldızını hak eden bir madde. --Erdall 08:31, 18 Şubat 2007 (UTC)
Maddedeki kırmızıların sayısı çok fazla; hızlıca mavileştirilmeleri gerek. Önümüzdeki bir hafta içinde bu konuda kararlı bir gelişme olmazsa maddeyi "SMA" statüsünden "Başarısız" statüsüne aktarmayı düşünüyorum. Emek veren tüm kullanıcılara şimdiden teşekkürler, saygılar. --Metal Militia ileti 14:38, 25 Mart 2007 (UTC)
  • Yorum Her tarafı kırmızı bi madde ve giriş bölümü çok renksiz bu yüzden düzeltileceğine inanarak şimdilik oy kullanmıyorum.iyi çalışmalar.--UANnis 15:20, 6 Nisan 2007 (UTC)
  • Destek Destek --Hiro Nakamura 21:20, 27 Mayıs 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynak kısmı belli değil. neyin nerden alındığı havada kalıyor. İngilizcesi de öyle.--Erkan 21:45, 2 Temmuz 2007 (UTC)
  • Destek Destek--Martianmister 10:59, 25 Ağustos 2007 (UTC)
  • Destek Destek kızılsungur® 03:13, 1 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok fazla kırmızı var,,onlar giderilirse kesinlikle olabilir ama bu haliyle olamaz --Kızıl Şaman 21:08, 2 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızı bağlantıların çok olması görselliği bozuyor. İçerik iyi ama kırmızı linkler taslak olarak maddeleştirilebilir. -- Cemallamec , 13:47, 13.09.2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Ebudun 09:36, 16 Eylül 2007 (UTC)
  • Destek Destek - Bu kadar emek verilmiş bir maddenin seçkin olamaması üzücü olur, kırmızı bağlantıların da günden güne azalacağını düşünüyorum. Biraz daha resim eklenmesinde fayda var. Cat 21:50, 20 Ekim 2007 (UTC)
  • Destek Destek Savaşın anlamını sadece tv ekranlarından, pc oyunlarından bilen yeni kuşakları (ki sayısal olarak Türkiye nüfusu içinde çok fazla) bilinçlendirmek açısından bakıldığında destekliyorum. Ayrıca yeterince emek verilmiş. Geliştirmede son noktada değil elbet; çok şey eklenebilir ama SM olmaması, buna bir dezavantajdır. Levent Abi ileti 20:28, 27 Ekim 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızılıklar gidene dekTeşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 20:38, 10 Kasım 2007 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.