Kullanıcı mesaj:CnkALTDS/Arşiv 1'

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şubat/February 10-~

Koruma Koymak[kaynağı değiştir]

Kusura bakmayın Sayın Viki hizmetlim,
Düşünüyorum ki amaç burada korumanın kimin tarafından konulup konulmayacağı değil tam aksine korumanın konulmasıdır. Benim koruma koyma yetkim yoksa sizin var. Dolayısıyla benim koymus oldugum illegal viki korumasını, siz koyabilirsiniz kaldırmak yerine. Teşekkürler,
İyi Çalışmalar--CnkALTDS 11:54, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Merhabalar, maddeleri korumaya alma kuralları bu sayfada belirtilmiştir. Şu an için ilgili maddenin korumaya alınmasını gerektiren bir durum görünmemektedir. Teşekkürler, --M.M. ileti 12:02, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Uyarı Sorgulama[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Wiki kullanıcım,
Kural ihlali yaptığım cümle veya konu mesajınızda belirtilmemiştir. Şahsımın daha açık algılayabilmesi adına söz konusu ihlalin tarafıma bildirilmesi gerekmektedir.

İyi wikilemeler,
--CnkALTDS 00:48, 20 Aralık 2009 (UTC)

  • Öncelikle mesajınızı geç cevapladığım için özür dilerim. Sizin tarafınızdan Burcu Esmersoy maddesi, 88.231.139.18 adlı kullanıcıya ait olan 2009-08-25 14:23:18 tarihli ve 6273051 sayılı saldırı/hakaret içeren bu sürüm geri getirilmiş. Bende düzeltme yaparak İNOV çerçevesinde sizi uyardım. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsanız gerekli incelemeyi yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Bora_msj 16:26, 20 Aralık 2009 (UTC)
  • Dediğim gibi ben sadece dikkatinizi çekmek istemiştim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Bora_msj 18:23, 20 Aralık 2009 (UTC)
  • İlginiz için teşekkür ederim, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   20:27, 21 Aralık 2009 (UTC)
  • O zaman gelin bu anlam kazandırmanın boyutunu büyütelim: Vikipedi'ye daha sık uğrayın, daha çok katkıda bulunun, ben de size daha çok teşekkür edeyim.. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   08:40, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba sevgili arkadaşım; açtığın yeni sayfaya {{çalışma var}} şablonunu ekledim, en az yedi gün süreyle kaldırılması söz konusu değil. Yİne de bir 'kazaya' kurban giderse geri getirmek mümkün. Başka herhangi bir zaman herhangi bir konuda yardımcı olabilirsem sevinirim. Ayrıca üslup ve inceliğiniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle.  Levent İleti Katkılar   21:53, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Nezaketinize ben teşekkür eder, geç yanıt vermekten ve bir önceki mesajımda olan sen-siz karmaşasından dolayı özür dilerim.  Levent İleti Katkılar   22:01, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Olmuştur, olmuştur.. Herkes hata yapar. Mesela şu an yaptığım da bir hata; bu yazışmayı bitirmek yerine bu yanıtı yazmak. Çünkü o sürede fazladan bir düzeltme, bir ekleme-çıkarma yapabilirdim. Neyse, bunu noktalamanın bir yolunu biliyorum, o da mesajımın sonunda küçük boyutta harflerle yazılı olacak. Son iletiniz için ayrıca teşekkürler. İnanıyorum ki iyi bir vikipedist kazanma eşiğindeyiz. Size iyi geceler, sevgi ve saygılar. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   22:41, 22 Aralık 2009 (UTC)

Teşekkürler... --e.c. 18:07, 23 Aralık 2009 (UTC)

  • Merhabalar; size söz vermiştim, sözümde durmam için beni aceleye getirdiniz: son üç gündeki ve özellikle bugünkü katkılarınıza göz gezdirince, Vikipedi'nin size bir teşekkür borçlu olduğunu farkettim, ellerinize sağlık, varolun. Ve bu arada, son değişiklikleri izlerken, orada size daha çok yardımcı olması ve kolaylık sağlaması için bir "monobook şeysi" :) (hep böyle diyoruz) oluşturdum, Kullanıcı:CnkALTDS/monobook.js açıklaması üstünde. Bir deneyin, sanırım yararını göreceksiniz. Sayfa menülerinize bazı kısayol ve kolaylıklar eklenmiş olacak. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   20:17, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Hemen açıklıyorum: (rahatsızlık duymadan:) şimdi önbelleği boşaltma konusunu anlayıp uyguladıysanız, bundan sonra bir madde ya da kullanıcı mesaj sayfasına değiştir deyip ekran sayfanızı incelediğinizde farklılıklar göreceksiniz: sol menü ve üst menüde. Bunlar bazı komutların kısa yolları. Size çok zaman kazandıracağına eminim. Bir deneyin, olmazsa Vito Usta'dan sorarız.  Levent İleti Katkılar   20:43, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Ne oldu "sayın kullanıcım", bir sonuç elde edebildiniz mi?  Levent İleti Katkılar   20:59, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Yok canım, o kadar da abartmıyorum, sonuçta sizinle yazışmakla da bazı kazanımlara ulaşmış oluyoruz. Küçük harflerle yazılan "bu mesaja yanıt vermek yerine" sözlerini bir ara tüm mesajlarımın sonunda otomatik kullanıyordum, sonradan çıkardım :)Yan menüde niye çıkmadı bilmiyorum, onu gerçekten Vito'ya sormalı.  Levent İleti Katkılar   21:12, 23 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba Cenk,

Hangi tarayıcıyı kullandığını öğrenebilir miyim? Google Chrome diye tahmin ediyorum, eğer öyleyse ona göre farklı bir düzenleme yapacağım Monobook ile ilgili olarak.

Sevgiler

Vito Genovese 21:18, 23 Aralık 2009 (UTC)


Tüh, en kova takım. Bu sene kesin kümeye...

Bu durumda şeyi sorayım: Tercihlerim bölümündeki "Küçük araçlar" sekmesinde herhangi bir kutucuk seçili mi?

Vito Genovese 21:23, 23 Aralık 2009 (UTC)


Monobook.js dosyası ile Küçük araçlar menüsü aynı işi gördüğü için çakışma yaratıyor böyle bir durumda. Bu nedenle ikisi arasında bir tercih yapmamız lazım. Eğer küçük araçlar kalsın dersen, monobook'u silelim, yaptığı iş aynı iş çünkü.

Vito Genovese 21:31, 23 Aralık 2009 (UTC)


Tamamdır, bu durumda küçük araçlardaki kutucuklarını seçimini kaldırman durumunda sorun çözülecektir.

Sevgiler

Vito Genovese 21:36, 23 Aralık 2009 (UTC)

Size de iyi geceler, kolaylıklar. --M.M.ileti 22:47, 23 Aralık 2009 (UTC)

Asaf Hâlet Çelebi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Asaf Hâlet Çelebi maddesine düzenle şablonu eklemişsiniz. Ben maddeyi düzenlemeye talibim. Maddenin nerelerinin Vikipedi standartlarına uymadığını düşündüğünüzü bana iletebilir misiniz? İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 06:46, 24 Aralık 2009 (UTC)

Tekrar merhaba. Cevabınız için teşekkürler. Maddeye bilgi kutusu ekledim ve bazı düzeltmeler de yaptıktan sonra şablonu kaldırdım. Küçük bir hatırlatma da yapmak istiyorum: Maddelere bilgi kutusu eklenmesi maddeyi güzelleştirecek ve değerini arttıracak bir hareket olmasına rağmen bilgi kutularının varlığı mecburi değildir (Şahsen ben de bilgi kutulu maddeleri daha çok beğeniyorum). Bilgi kutusunun eksik olması tek başına maddeye düzenle şablonu koymak için yeterli bir sebep değil. Zaten gönderdiğiniz linkte de böyle bir zorunluluktan bahsetmiyor. Bu şablonu gerekli viki bağlantılarının bulunmadığı, ansiklopedik bir dilin kullanılmadığı, yazım ya da anlatım bozukluklarının çok olduğu maddeler için kullanıyoruz. Bu sebeplerden eğer maddede sadece bilgi kutusu eksiği görüyorsanız bu şablonu kullanmamanızı rica ederim. Tekrar teşekkürler, iyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 14:30, 24 Aralık 2009 (UTC)
Olur böyle durumlar dalgınlıkla. İyi çalışmalar. --Eldarion 18:13, 24 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba Sevgili Cenk (sanırım adınız bu), oluyor böyle şeyler. Adınızın kullanılmasına izin vermeyiniz, geri alabilirsiniz. Ben hallettim, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   19:56, 24 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba Cenk, Kullanıcı:Kimeneee'nin mesaj sayfasına eklediğiniz 'küfür' uyarısının doğru olmadığını görüyorum. son değişikliğinizi Metal Militia geri almış, siz de Kimeneee'ye "mesajlarınızı çıkarmayın" diye uyarı göndermişsiniz, ancak daha önce madde geçmişine bakmanız gerekirdi. O mesajınızı da ben geri aldım. Vikipedi'nin temel ve vazgeçilmez ilkelerinden biri olan; kişilere değil, olaylara/konulara odaklanmak meselesini kavramanız gerek sanıyorum. Bilgi edinmenizde yarar var. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   00:07, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba Sayın Wiki Hizmetlim,
    Neden yapmış olduğum uyarıyı şurada kaldırdığınızı öğrenebilir miyim?--CnkALTDSmesaj/message 00:00, 25 Aralık 2009 (UTC)
Merhabalar, önemli bir şey değil; yanlışlıkla geri aldım, sonra tekrar eski yerine koydum. Endişeye mahal yoktur. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 07:47, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba; Kimeneee'nin hareketinden görülüyor ki; fazla incelemeden şuradaki vandal değişiklği geri almış, ama bilmeden de farklı bir vandal sürümü getirmiş. Siz de belirttiğiniz gibi Metal'in işlemini farketmemişsiniz. Büyütecek bir şey yok. Nazar boncuğunu elbette unutmadım, herkes aynı üslupta olmayabilir. Önemli olan iyiniyet. Siteme de gerek olduğunu sanmıyorum, yapacak çok iş var Viki'de, çalışmaya devam ediyoruz..  Levent İleti Katkılar   07:58, 25 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba ve bir soru[kaynağı değiştir]

Merhaba, Dosya:CnkALTDSProfile.jpg dosyasının tamamı kendinize mi ati acaba? Yani demek istediğim resimdeki kanatlı kız dahil tüm öğeleri siz mi çizdiniz? Teşekkürler --Manco Capac 13:24, 25 Aralık 2009 (UTC)

MErhaba, yani verdiğiniz yanıtan resmin size ait olmadığını mı anlamalıyım. Net bir yanıt alabilir miyim lütfen? --Manco Capac 21:34, 26 Aralık 2009 (UTC)

reklam ibaresi[kaynağı değiştir]

transfermarkt.de reklam sitesi değildir. İngilizce Vikipedi'de de kullanılıyor.--Fatih Kurt mesaj 20:24, 25 Aralık 2009 (UTC)

Levent'e sordum. Sorun yokmuş.--Fatih Kurt mesaj 20:39, 25 Aralık 2009 (UTC)

NORE başlığı[kaynağı değiştir]

ilk defa bir viki eklemekteyim. Reklam olmadan bilgiyi ekleme şansım nedir? Sonuçta Viagra da burada... o da reklam değil midir?Sagliklialisveris 03:29, 8 Ocak 2010 (UTC)

NORE başlığında yazdığım ürünü üreten de getiren de bana ait olan bir firma yani orada yazılan tüm metinler ve telifleri bana aittir ve herhangi bir koruma altında değildir. o metinlerin kopyalandığı bir kaynak varsa bu kaynağa da yazan benim. logo tasarımına kadar herşey tamamen bana aittir. Yine de sıkıntı yaratmakta ise önemli değil. ilginize teşekkür ederim.

NORE başlığı[kaynağı değiştir]

Eğer gerekirse bilgi@noreturkiye.com ve bilgi@noregeciktirici.com sayfalarından telif ile ilgili mail gönderebilirim Sagliklialisveris 05:21, 8 Ocak 2010 (UTC)

Neden yazdığım maddeyi beğenmediniz?[kaynağı değiştir]

Ben o maddeyi www.star.com.tr adresinden aldım.Ve "PRİSON BREAK" hayranlarına belki bir katkım olur diye düşündüm ama siz benim maddemi silinmek üzere işaretlediniz.Teysüf ediyorum.Bana bunun açık bir dille gerekçelerini yazıp gönderirisseniz sevinirim.

Merhaba Cenk,

Aslında tam olarak neleri kastettiğini anlamadım ama tahmin edebiliyorum az çok. Sanırım sol kenar çubuğundaki şablon kısayollarını ve sayfa üstündeki sekmeleri kastediyorsun. Ancak yukarıdaki sekmeleri veren birden fazla betik var, o yüzden tam olarak hangilerinde sorun olduğunu öğrenmem gerekiyor.

Sol kenar çubuğundaki şablon kısayolları için Tercihlerim -> Küçük araçlardan o işi yaptığını iddia eden kutucuğun seçimini kaldırırsan (ki bu yüzden olması kuvvetle muhtemel) düzelecektir.

Vito Genovese 01:02, 10 Ocak 2010 (UTC)


Çok ilginç, daha önce karşılaştığım bir problem değil; hatta problemin buradaki kodlardan ziyade tarayıcının kendisiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Başka bir tarayıcı ile deneme imkanı var mıdır?

Vito Genovese 01:14, 10 Ocak 2010 (UTC)


Ortala ve sağa yatırma olayı genel Monobook ve Common JS ve CSS dosyalarının güncellenmesi sırasında arada kaynamış, onları da ekleyeyim ilk fırsatta. Onun sorumlusu benim yani.

Monobook.js dosyanda ekli olan betikler Tercihlerim -> Küçük araçlar sekmesinden eklenenler ile çakışma yaratabiliyor olabilir, küçük araçlar bölümünü temizlemeni öneririm. Bir de tarayıcının önbelleğinin temizlendiğinden emin olmanı.

Opera misal, önbellek temizliği için bir tuş kombinasyonuna tenezzül etmiyor, menülere girerek temizlik gerekiyor, bu açıdan Firefox en pratiği. Sende hangi tarayıcı var?

Vito Genovese 01:25, 10 Ocak 2010 (UTC)


O otomatik silinmeye güvenme derim, CTRL + F5 her zaman en güvenli yol.

Onun dışında bir hata algılıyorsa tarayıcı, alt tarafta bir uyarı sembolü çıkıyor olmalı. Eğer varsa, o da işe yarayabilir.

Vito Genovese 01:39, 10 Ocak 2010 (UTC)

Kullanıcı engellenmiş durumda. İyi çalışmalar. --Eldarion 13:29, 10 Ocak 2010 (UTC)

Holding maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Wiki Hizmetlim,
Şu sayfa tamamiyle reklam amaçlı değil midir sizce? Vikipedi içerisinde bulunması pek de gerekli değil gibi. Ne dersiniz?
İyi çalışmalar,--CnkALTDSmesaj/message 15:17, 10 Ocak 2010 (UTC)

Merhabalar. Maddede telif ihlali varmış zaten. G9'dan gitti. Böyle maddelerde googledan cümleleri aramak yararlı olabiliyor. Dikkatiniz ve haberdar etmeniz için çok teşekkürler. İyi vikilemeler--Merube 89msj 15:20, 10 Ocak 2010 (UTC)

Tekrar merhaba, hepimiz burada Vikipedi'ye yararlı olabilmek adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kullanıcı:Yahyaü şu kullanıcı takip ettiğim kadarıyla oldukça gereksiz değişikler yapmakta ve sizden istediği iletişimi diğer yetkililerden de istemekte. Levent Hizmetlimin mesaj sayfasının alt kısımlarına baktığınızda farkedeceksiniz. Bence iş yavaşlatmaması açısından engelleyin, gitsin :)
İyi çalışmalar,--CnkALTDSmesaj/message 15:36, 10 Ocak 2010 (UTC)

Engelleyin gitsin mantığını kabul etmem mümkün değil, hepimiz ilk geldiğimizde öyle ya da böyle hatalar yapmışızdır. Bize yol gösterenler olmasa, direkt engellensek ne hissederdiniz? O yüzden öncelik o kullanıcıyı vikiden soğutmamaya çalışmak olmalı, tam tersi anlayışlı ve sabırlı bir yaklaşımla onu vikiye kazandırmak en doğru ve yapılması gereken davranıştır. Engellenme kuralları açık ve nettir. Henüz kullanıcı acemi, yapılabilecek hatalar yapıyor, bu koşullarda engellenmesi söz konusu değil. Vikipedi:Engelleme politikası daha ayrıntılı bilgi verecektir. İyi çalışmalar, iyi vikilemeler --Merube 89msj 15:44, 10 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar tekrar. Siz gerek SDD gerekse diğer viki işlerinde zevkle takip ettiğim, çalışkan kullanıcılardansınız. Kırılmanızı kesinlikle istemem. Sizin gibi değerli bir kullanıcılar vikiyi viki yapanlar. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 16:07, 10 Ocak 2010 (UTC)

Rica ederim. Elbette alınmadım. Siz ve diğer hizmetlilerin bizlerden daha çok Viki tecrübesi olduğunu gerçeği inkar edilemez. Bu arada söyle bir kullanıcımız var. Kullanıcı:Vikipedi bykaraca İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 16:55, 10 Ocak 2010 (UTC)

Buna çok sevindim. Sizin gibi bir kullanıcıyı kırmak kesinlikle istemem. Uygun olmayan kullanıcı adı nedeniyle engellendi, haber verdiğiniz için teşekkürler. İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar--Merube 89msj 17:29, 10 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrardan ilginize ve kibar üslubunuza teşekkür eder ve az önce gözüme çarpan Kullanıcı mesaj:Jeremy Sumpter 'ı da bildirmek isterim. Bu arada umarım bu teşekkür-rica-bildirim faslı işlerinizi engelleyici bir boyuta ulaşmaz İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 17:46, 10 Ocak 2010 (UTC)
O da engellendi. Dikkatiniz için çok teşekkürler. Rica ederim, işlerimi engeller olur mu hiç, bilakis böyle durumlardan haberdar ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi vikilemeler, kolay gelsin--Merube 89msj 17:58, 10 Ocak 2010 (UTC)

Lütfen biraz bekleyin :)[kaynağı değiştir]

Sonic bayağa sevidğim bi oyun ve İngilizce vikipedide tüm karakterlerle ilgili bilgiler var. Bend e türkçelerini eklemek istiyorum. Yaptıklarımı kaybetmemek için kaydediyorum sonra yapmaya devam edicem ama sürekli ansiklopedik içerik eklemediğim söylenerek engelleneceğim sölyeniyor ve sayfam siliniyor. Biraz beklerseniz yazıcam hepsini :) Bi oyun oynarken yaptıklarınız gitmesin diye 5 dakikada bir save ettiğinizi düşünün, aynı şey.Bu imzasız yazı Ozcrash (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler :) Bir de bir şey daha sorabilir miyim: vikipediye nasıl resim ekliyoruz?Bu imzasız yazı Ozcrash (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Pardon görmemiştim ekledim izamı. Teşekkürler. :)Bu imzasız yazı Ozcrash (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tamam. :) Gerçekten biraz fazla rahatsız ettim özür dilerim. :(Bu imzasız yazı Ozcrash (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

E napiyim herhangi biri gelip tüm yazdıklarımı gerçekten silebiliyor ve doğru olmayan şeyler yazıyorlar. Mesela ben değiştirmeden önce Blaze'in Sonic'e aşık olduğunu yazmışlar, dalga mı geçiyosunuz tepkisi verdim. Nedenini anlamıcaksınız ve saçma bi nedenmiş gibi gelicek size biliyorum ama aslında büyük bi ayrıntı. Neyse tamam yazmıyorum. Ozcrash 19:42, 10 Ocak 2010 (UTC)

Thanks for the correction. I just removed all other spam links. Thanks for your attention. Have a good day.--CnkALTDSmesaj/message 19:42, 10 Ocak 2010 (UTC)

Hi, it is official link you can see the official website www.foobar2000.org ;)Neustradamus () 19:45, 10 Ocak 2010 (UTC)
yes thanks, no problem, regards — Neustradamus () 20:26, 10 Ocak 2010 (UTC)
  • Hey, again. Sure, I have not removed it once again. Just translated the english part in to Turkish. But as you know we do not appreciate if anyone removes her/his messages from the point message page. Please pay attention on it. Thank you.CnkALTDSmesaj/message 20:11, 10 Ocak 2010 (UTC)
About my page, I will remove, it is my page, the discussion is close (it was a mistake) Neustradamus () 20:29, 10 Ocak 2010 (UTC)
  • Dear Viki User, I hereby declare that you are not allowed to remove your messages. I cannot send any template to you that informs about the Vikipedi rules but you can check related informations on Wikipedia. By my thanks, enjoy with your changings.CnkALTDSmesaj/message 20:31, 10 Ocak 2010 (UTC)
it is possible on all wikipedia and not on this ? it is strangeNeustradamus () 20:39, 10 Ocak 2010 (UTC)
  • Hey again. All Wikipedia rules are same. Here is not different. We just don't appreciate if any user of Vikipedi tries to remove their messages off. (Of course the conversation between us - you are free to remove it). Just the templates what were/are sent to you, It helps us to help you in future. That's why we want you not to remove them. By the way you can create an archive to store your messages. Would you like me to do that for you? Thank you.CnkALTDSmesaj/message 20:46, 10 Ocak 2010 (UTC)
no because I know how I do but it is a mistake so I can remove the Hey part — Neustradamus () 20:50, 10 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, şu şekilde iki tane yeni kullanıcımız var : Kullanıcı:Maria Magdalena ve Kullanıcı:Mr. Tom Keith. Kullanıcı adından dolayı engellenmeleri gerekiyor. Bilginize, iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 21:23, 10 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, birincisi dini kişilik sebebiyle engellendi ama ikincisi yaşayan ünlü bir kişi ismi olması ihtimaline rağmen, ünlü bir kişiyi kastetmemesi, adının bu olması ihtimali de var. Çok kalıplaşıp klasikleşmiş bir isim değil. Bu bakımdan bir müddet beklemekte fayda var...Teşekkürler, hoşcakalın...Vikiçizer 21:41, 10 Ocak 2010 (UTC)
Vikiçizer ilgilenmiş bile :). İyi vikilemeler--Merube 89msj 21:47, 10 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 02:47, 11 Ocak 2010 (UTC)

Lütfen Durun ![kaynağı değiştir]

Merhabalar, Puzzle Müzik denen bir şey yok. Kaynak gösterilmemiş + diğer wikilerde de bulunmuyor. Arama motorlarına gözükmüyor. Ayrıca Zinger Hub denen birisi de yok. --Mehmet446 13:50, 11 Ocak 2010 (UTC)

  • Sizce neden maddenin yanlış olduğundan bu kadar eminim ? --Mehmet446 13:59, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • maddenin yanlış olduğundan emin, çünkü kendisi açmıştı. madde bu nedenle silindi, kullanıcı da kukla olduğu için engellendi. neyse konu o değil. sil etiketi yerleştirirken maddenin geçmişini kontrol ederseniz iyi olur. son sürüm vandallanmış olabilir, ama arkada düzgün bir madde olunca o sürüme geri getirmek yeterli. kolay gelsin. --ki bl 17:20, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Anlıyorum, fakat ben söz konusu puzzle müzik maddesine sil şablonu eklemediğimi hatırlıyorum. Şablonu kuklanın kendisi ekledi. Ben sadece değişiklikleri geri aldım.. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 17:28, 11 Ocak 2010 (UTC)

Görevimiz :)

Sevgiler

Vito Genovese 14:11, 11 Ocak 2010 (UTC)


Merhaba Cenk,

Son uyarıdan sonra değişiklik olmamış sanıyorum, tekrar söz konusu olursa ilgileneceğim. Sağolasın haber verdiğin için.

Sevgiler

Vito Genovese 17:27, 11 Ocak 2010 (UTC)

  • Anlıyorum, fakat ben söz konusu puzzle müzik maddesine sil şablonu eklemediğimi hatırlıyorum. Şablonu kuklanın kendisi ekledi. Ben sadece değişiklikleri geri aldım.. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 17:28, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • sil etiketiyle ilgili ricam şu maddeyle ilgiliydi. mesaj sayfana gelip diğer konuyu görünce onu da ekledim. :) --ki bl 17:32, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Hmm, haklısınız, kusura bakmayın lütfen. Sanırım başlık yanında Y görür gibi olmuşum. Utanarak ve sıkılarak (Bir daha olmaz). Teşekkürlerimi sunar, iyi çalışmalar dilerim.--CnkALTDSmesaj/message 17:40, 11 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkür Ederim![kaynağı değiştir]

Size çok teşekkür ettiğimi belirterek daha öncede yazdığım bazı sayfaların silindiğini belirtmek istiyorum ve size bir sorum olacak.Nick'inizden bir şey anlamadım(yani anlamını),bana gerçek adınızı söylermisiniz.

--Hicoon 18:11, 11 Ocak 2010 (UTC)

Hangı sayfam sılınmek uzere ısaretlendı?

Tesekurler --Yulk 19:16, 11 Ocak 2010 (UTC)


Bır ınsanın bıyografısı telıflı mıdır?Bu imzasız yazı Yulk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Soruma cevap vermediniz?[kaynağı değiştir]

Tamam maddelere bir daha imza atmam attığım imzayıda silerim.Ama siz benim soruma halen cevap vermiş değilsiniz.Belki görmemişsinizdir diye tekrar soruyorum adınız neydi?Bu imzasız yazı Hicoon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tamam öyle olsun.[kaynağı değiştir]

Peki adınızdan geçtik de nick'iniz ne anlama geliyo ben onu anlamadım? --Hicoon 20:05, 11 Ocak 2010 (UTC)

teşekkür ederim. yanlışlıkla öyle bir mesaj atmışım o anonime. düzelttiğiniz için teşekkürler... iyi vikilemeler! --Berm@nyaİleti 20:16, 11 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, çünkü silinmesi gerekmeyen değişiklikler. İlgili sayfaların benzerleri tüm Wikipedia ağında bulunmaktadır. İçerikler alt konu başlıklarıyla kolayça şekillendirilebilir. Detaylı inceleyiniz lütfen. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 13:17, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • 2 cümlelik madde olmaz. Ben detaylıca inceledim, hem en hem es wikiye baktım. Siz sil şablonunu çıkarmadan önce sorabilirdiniz ayrıca böyle durumlarda zaten hizmetliler uygun değilse silmiyorlar. lütfen gereksiz yere çıkarmayınız şablonları. 2 kısa cümle ile taslak madde olmaz. yoksa zilyon tane maddemiz olurdu burada. --Hedda Gabler 13:18, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Kullanıcı anonim bir kullanıcı, değişiklik yapma şansı verilmelidir. İki cümlelik madde olmaz tavrınız bu durum için geçerli değil. Herhangi bir gövde gösterisine de hiç gerek yok. Lütfen bu mesajlaşma faslını bitirelim. Kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 13:21, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Kimse gövde gösteri yapmamaktadır ve "anonim kullanıcılara hak vermemek lazım" da dememektedir. Mesaj faslını bitirme işine gelince, ortadaki sorun için mesaj çektim. keyfi değil yani. Kolay gelsin. Ben maddelere sil şablonunu twekrar ekliyorum. çıkarmayınız lütfen.--Hedda Gabler 13:24, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Bakın, mantıklı düşünün. Siz {{sil}} şablonları ekledikten sonra kullanıcı değişiklik yapmayı durdurmuştur. Kullanıcıları ürkütmemek bir Vikipedi kuralıdır. Bilginize--CnkALTDSmesaj/message 13:28, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Ben "değişikliği bırakın" demiyorum madde taslak kriterlerini karşılamıyor ayrca mantıklı davranmadığım hakkında da yorum yapmayınız. sil şablonunu çıkarmayınız. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 13:29, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Aslında hiç molaya zaman yok ama hayat dinlemiyor! Bu arada kısacık bir e-posta yazdım. İyi geceler, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   20:45, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Olmadı ama? Devam eden hayat, "bühü" değil, "ihi ihi" leri kaldırır. e-postada yazdıklarım tamamen yapıcı bir yaklaşımdı. Viki'de yapılacak çok iş var. Zaman kaybetmemeli değil mi? İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   21:03, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Az önce görmüştüm. Yanısıra Vikiçizer, Vikiyazar, .. vb. daha birçok kullanıcımız var. Belki başka bir hizmetli arkadaş farklı bir yorumla yaklaşır. İsteerseniz bir sorun.  Levent İleti Katkılar   21:26, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Tesadüf işte 'bir bakayım' dedim; sizin h.g. mesajını gördüm Kullanıcı Ahzaryamed'e daha şimdi şu mesajı yazmıştım ama sizinki daha da eski :)  Levent İleti Katkılar   21:28, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • O zaman hemen şunu anımsamak gerekiyor: Vikipedi Özgür ansiklopedi. Bana ait her sayfadan dilediğiniz herşeyi kopyalayıp kullanabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   21:39, 11 Ocak 2010 (UTC)
  • Vito bir öcü değil; olmasını bilene dost, arkadaştır, daha kimseyi dövdüğüne tanık olmadım. Vikiye sayısız güzel katkısı var. Sizin o sayfaları da hallederiz, silmemi istediklerinizi ben şimdi siliyorum ama saat geç oldu, gerisi sonraya. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   22:17, 11 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar, Monobook'i Vito yapmisti, bende sadece Bahar/edit.js ve Bahar/monobook.js var. Ust menu erisimim olmadigi dogru, hatta oyle bir sey oldugundan bile haberim yoktu. Bir maddeye sil sablonu koyacagim zaman sayfayi en alta indirip oradan tikliyorum. Bilgilendirme icin tesekkur ederim, --Bahar (yine ben!) 01:28, 12 Ocak 2010 (UTC)

Simdi oldu, tekrar cok tesekkur ederim (rica ederim'inizi gordum), zaman ayirip komut verdiniz, bu harikaymis, alismak biraz zaman alacak, tiklamadan her sey gorunuyor :)) Kolay gelsin, --Bahar (yine ben!) 02:46, 12 Ocak 2010 (UTC)
  • Epey geliştirmişsiniz, iyi günlerde kullanın. edit.js'nizde bir iki küçük değişiklik yaptım; önbelleği boşaltmayı unutmayın. Epey uğraştırmıştır ama şimdi daha kullanışlı hale geldiğini sanıyorum. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   07:37, 12 Ocak 2010 (UTC)
  • Ben 15 yaşındaki genç kullanıcılarımıza da "siz" diye hitap ediyorum :) Ama siz dilediğiniz gibi seslenebilirsiniz. Silinmesini istediğiniz link bu mu? emin olayım da?  Levent İleti Katkılar   13:23, 12 Ocak 2010 (UTC)
  • Sildim ama şu "vikihizmetliden vazgeçelim en iyisi :) Dİlerseniz sadece levent te diyebilirsiniz. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   13:35, 12 Ocak 2010 (UTC)

OFFFFFFFFFFFFFFFF!!![kaynağı değiştir]

Ya biraz muhabbet kurmak istiyorum hepsi bu ne var bunda bu kadar büyütülcek korkmayın ajan değilim benim gerçek adım da Can. --Hicoon 19:13, 12 Ocak 2010 (UTC)

Uyariniz üzerine[kaynağı değiştir]

Merhaba, bana bugün, reklam amacli linkler eklemeyin diye bir mesaj atmissiniz. Ben sadece Ilgili konuyla ilgili kaynak sitelerin linklerini konuya ilave ettim. Son ekledigim link konudaki yapiyi yapan firmanin kendi sitesiydi. Bunun reklam oldugunu bilmiyordum.Bu imzasız yazı Smldmr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Geri Bildirim[kaynağı değiştir]

  • merhaba son yaptığınız değişikliğe baktım, o basketçinin adı sizce öyle mi yazılır--Sigitolo 00:12, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, bahsettiğiniz sayfadaki yazım tarafımdan değil anonim bir kullanıcı tarafından yapılmıştır. Aynı ayda değişiklik yapmakda olduğumuzdan çakışmalardan dolayı düzeltmem farklı bir hal almıştır. Ve neticesinde geri alınmıştır. Lütfen daha detaylı inceleyip öyle soru sorma - cevap alma mantığında ilerleyelim. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 00:18, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba. şuraya göz atmanız mümkün mü? Amasya genelgesini görünce aklıma geldi. Yakın geçmişte olan bir tartışma. Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   15:24, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkür ederim, amaç daha iyi bir Vikipedi ortaya çıkarmak. Önemli ve gerekli görülen bağlantılara elbetteki yer verilmeli. Hiç bağlantısız da olmaz. :) İyi çalışmalar, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   15:41, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkürler, bazen unutuyorum bazen de yetişemiyorum :)  Levent İleti Katkılar   18:11, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Sonra cevap versem? biraz işim var özür...  Levent İleti Katkılar   20:44, 13 Ocak 2010 (UTC)

Kullanıcı Bildirim[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, 81.3.214.197 dinamik ip'li anonim kullanıcı şu 1, şu 2 ve son olarak şu 3 vandalizm değişikliğini gerçekleştirmiş. Engellenmesini rica ediyorum.İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 21:57, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Uyarı için teşekkürle, bir 24 saat daha engellendi. İyi çalışmalar...Vikiçizer 22:00, 13 Ocak 2010 (UTC)
  • Selam oluşturduğunuz sayfayı silinmeye aday gösterdim çünkü durumu kötü haldeydi. Karşı görüşte bulunmak için lütfen oylamaya katılınız.--Reality 22:14, 14 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, ilgili sayfanın oluşturucusu kayıtsız bir kullanıcıdır. Kendisinin isteği üzerine şablon tarafımdan konuldu. Gerekli yorum yapılmıştır. Kurallar gereği 7 gün beklenir, ya da değişiklik yapılmakta mı, yapılmamakta mı kontrol edilir. Fakat SAS sürecine sokulduğu için 5-6 silinsin oyu beklemek gerekecek bir sonuç için. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 23:11, 14 Ocak 2010 (UTC)

Lübnan kültürü[kaynağı değiştir]

Merhaba Cenk,

SAS sürecine sokulduğu için, işi kitabına uydurmak adına şöyle bir 5-6 silinsin oyu gelmesini beklemek en sağlıklısı olacak silinmesi için.

Sevgiler

Vito Genovese 23:30, 14 Ocak 2010 (UTC)

  • Öncelikle şurada kullanmış olduğunuz sil oyunun sebebini ve daha sonrasında Vikipedi'de bulunma amacınızın ne olduğunu öğrenebilir miyim? İlgili yorumları okumanız etik bir mantıkta cevap verebilmenizi sağlayacaktır. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 01:15, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Benim Vikipedi de ne amaçla bulunduğum sizi ilgilendirmyor. Ayrıca benim vikipedi de ne yaptığımı öğrenmek istiyorsanız Kullanıcı:Türk Süvarisi/Katkılar bu sayfaya girin görürsünüz. iyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 09:07, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Ben sizin Vikipedi çercevesinde ne yaptığınızı sormadım. Kuralları bilmiyorsunuz. Yaptığınız değişikliklerin nitekim çoğu bunu gösteriyor. Şuraya negatif oyunuzun sebebini yazınız lütfen.--CnkALTDSmesaj/message 10:32, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Öncelikle şurada kullanmış olduğunuz sil oyunun sebebini ve daha sonrasında Vikipedi'de bulunma amacınızın ne olduğunu öğrenebilir miyim? İlgili yorumları okumanız etik bir mantıkta cevap verebilmenizi sağlayacaktır. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 01:15, 15 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, evet maddeye katkıda bulunmuşsunuz ellerinize sağlık. Ancak; resimleri düzenleyip şablonu kaldırmanızı rica ediyorum. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:02, 15 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, evet gerçekten maddeyi geliştirmişsiniz. Tekrar ellerinize sağlık. Keşke resimleri kaldırmasaydınız ama neyse. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:22, 15 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Sayın kullanıcı, Kullanıcı:Reality006'yi şikayet etme taraftarıyım. Gözlemlediğim kadarıyla bir çok sayfayı mantıksızca SAS götürmekte ve Vikipedi içerisinde merkezcil bir tutum sergilemekte. Kullanıcının mesaj sayfasında söz konusu durum hakkında bir çok uyarı bulunmakta. Bunu size danışma sebebim siz benden daha eski bir kullanıcısınız, fikrinizi merak etmekteyim. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 13:08, 15 Ocak 2010 (UTC)

Selam Cenk. Danıştığın için teşekkür ederim. 2 yılı aşkın buradayım ancak, benden daha deneyimli olan kullanıcılar da var. Ayrıca şunu da unutmamalısın ki, katkı sayısı ve ne zaman üye olduğu bir kullanıcıyı resmen deneyimli yapmaz. Bu nedenle başka deneyimli kullanıcıların da fikrini alabilirsin ancak, onların da bu durumun şikâyete yol açacak bir durum olmadığını söyleyeceği kanısındayım. Vikihaber'de hizmetlilik yapan Reality'yi de Vikipedi'den tanırım. Herhangi bir vandallık girişimini görmedim. O maddeyi SAS'a çıkararak da Vikipedi'nin politikaları doğrultusunda ilgili maddeyi sorgulamak istemiş. Hata yapmışsa bile çok önemli bir şey değil. Zira, ben de çok dikkatli araştırmadığım ve o şirkete hiçbir art niyetim olmadığı hâlde Nuh'un Ankara Makarnası maddesini SAS'a koymuştum ve KD olduğunu tescilletmiştim. Eğer, birçok değişikliğe ve yeterli uzunluğa sahip 4-5 sayfayı birden veya planlı olarak sürekli teker teker silinmeye aday gösterseydi şüphelerinde haklı olduğunu söylerdim. Bu sadece bir vikipedist ve üniversiteli olan muhtemel bir adaşının tavsiyesi. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 14:25, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, aynı soruyu hizmetli bir arkadaşıma da sordum. Bir kadrolu - bir kadrosuz taslak mantığında hukuki bir boyutta, hizmetli arkadaşın cevabını beklemekteyim. Fakat sanıyorum ki, ondan da sizinkine yakın bir cevap alacağım. İlginiz için teşekkür eder, biten final sınavlarınızın transkriptinize AA,BA ve BB notları şeklinde yansımasını temenni ederim :) İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 14:35, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Orada ispat etmeye çalıştığınız şeyi tam olarak anlayamadım. O mesajda silinsin denmiyor. Kendi mantığınızda, sizin 5-6 silinsin oyu beklemeniz gerekmekte. Dolayısıyla göstergeniz oldukça geçersiz. Ayrıca kararım değişmesi tamamen şahsıma ait bir olgudur. Bilgilerinize.--CnkALTDSmesaj/message 15:05, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Anlamadım ben hangi yorumu yazmışım? Yazdığım yorumlarda 5-6 oy bekleyelim diye birşey yok.--Reality 15:06, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, şuraya bakarsanız eğer algılayabileceksiniz. Sadece sizden biraz daha hızlıydım. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 15:15, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Evet gördüm de sorun nerde çıktı anlamadım. Sizin bana attığınız mesajı oraya kopyalayacaktım maddenin geleceğini belirlesin diye. Kopyaladım sonra baktım ama sizde yazmışınız geri sildim yorumu.--Reality 15:18, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Bakın Sayın Kullanıcı ve VikiHaber Hizmetlisi herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Endişeye mahal yoktur. Sadece SD'de gördüm değişikliğinizi. Siz değişikliğinizi geri alırken ben de size belittiğim mesajı attım. Sonrasında farkına vardım fakat mesajı geri silmedim. Dediğim gibi herhangi bir sorun olması olası değildir sizin ile benim aramda şu bağlamda. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 15:24, 15 Ocak 2010 (UTC)(Artık bu mesajlaşma faslını bitirelim lütfen. Vikipedi'de yapılacak çok iş var)

Değişiklik Kontrol[kaynağı değiştir]

  • Çünkü madde bu haliyle çok düzensiz ve karmaşıktı. Bunun yanında KD olmayan ve kaynaksız bilgiler içeriyordu. Maddenin taslak olması, böyle kötü durumda olmasından daha iyidir diye düşündüm. --Rapsar 17:28, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Sağolun :) --Rapsar 17:31, 15 Ocak 2010 (UTC)

Oyunu Bekliyorum[kaynağı değiştir]

Merhaba CnkALTDS Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Türk Süvarisi adlı sayfaya hizmetlilik başvurusu yaptım.Oyunu beklemekteyim. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti18:09, 14 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, oyumu kullandım. Lütfen herhangi bir kırılma,gücenme olmasın. Sonuçta hepimiz Vikipedi için buradayız. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 18:18, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkür ederim olsun bu senin görüşün herkesin görüşünü açıklamakta serbesttir. yine de teşekkür wderim. iyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 18:22, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Asıl ben teşekkür ederim anlayışın için. Lütfen bu durum seni yıldırmasın. Eminim ki kısa süre içinde yeteri deneyimi kazanacaksın, bu şekilde devam edersen.--CnkALTDSmesaj/message 18:26, 15 Ocak 2010 (UTC)

Geri Bildirim[kaynağı değiştir]

  • Cenk sana bir şey sorabilir miyim. ya ben bu mesaj attıktan sonra attığım imzayı nasıl renkli yapabilirim.--Türk Süvarisi ileti 18:29, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Elbette, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Üst paneldeki tercihlerim sekmesini tıklayarak menüyü açıyoruz. Yeni gelen sayfada orta kısımlara göz attığında bir imza bölümü göreceksin. Yanında kutucuk

olan ham imza yazısının hemen üzerinde text label - yazı bölümü'nü göreceksin. Oraya imzanı dilediğin gibi renk kodlarıyla birlikte girebilirsin. Mesela,

  • font colour="renk adı(ingilizce">
    ile başlayan metninin sonuna
  • /font
    eklediğin zaman iletin renkli bir görünüm alacaktır. Sonrasında ham imza'nın yanındaki kutucuğu işaretlemen gerekmektedir. Kolay gelsin. Tabiki font kodlarının başına < ve bitimlerine > ekliyoruz.--CnkALTDSmesaj/message 18:43, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Arkadaşım sen bana şunun linkini ver senden kopyala öyle ver.--Türk Süvarisi ileti 19:10, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, 85.100.85.218 dinamik ip'li kullanıcıya ait mesaj sayfası vandal olma şablonu ile değiştirilmiştir. Bilginize, iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 19:58, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Bende monobook var ondan mesaj otomatik olarak gidiyor. Yoksa küfürlü bür sayfa için Şu sayfanın hızlı silinmesi istendi diye masum bir mesaj yazmazdım :)) Neyse iyi çalışmalar.. --.ftkurt... 20:03, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, elbet tabi ki biliyorum Vito'nun oluşturduğu monobook.js'niz mevcut.(Hızlı menü bildirgesi için değildi iletim.) Sil şablonu koyduktan sonra anonim kullanıcıya sayfanız silinmeye adaydır şablonu ile ileti yolladınız. Bu gereksizdi. Yapmanız gereken o şablonu değil {{vandal-olma}} şablonunu koymaktı. Sadece minik bir bilgilendirme. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 20:10, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Tesadüfen gördüm de Cenk, gereksizdi dediğini Twinkle'ı yapıyor ve gerekli olduğunu düşünüyorum şahsen. Sen neden gereksiz buluyorsun?Vito Genovese 21:07, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, ilgili maddede anonim bir kullanıcı tarafından vandalizm yapıldı. Anonim bir kullanıcıyı oluşturduğunuz sayfa silinmeye adaydır uyarısından ziyade {{vandal-olma}} uyarısı ile uyarsak, anonim kullanıyıcı vandalizm hakkında bilgilendirmiş olacağız ve belki de ikinci bir vandalizm yapmamasını sağlayacağız. Bu tarz uyarıların kayıtlı, neyin ne olduğunu bir derece kavramış kullanıcılara yapılması daha uygundur diye düşünüyorum. Sonuçta hiç bir kurallı mantık vandalizm yaparak bir sayfa açmaz. Teşekkürler. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 21:18, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Resmin tamamını görememişim o vakit, sağolasın.
Sevgiler
Vito Genovese 21:20, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, söz konusu maddenin {{sil}}iminin gerekçesi telifli olmasıdır. İlgili açıklama hemen üsttedir.Kullanıcı:Merube 89'un yolladığı iletiyi dikkatli okuyun lütfen. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 21:32, 15 Ocak 2010 (UTC)

Şu sayfa'ya bir bakabilir misiniz lütfen? Sizce {{sil}} şablonu uygun mudur?--CnkALTDSmesaj/message 20:53, 15 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Cenk. Madde teliften gitti. Telif olmasaydı, düzenden silmek yerine çift madde marmara bölgesi diye işaretlemek daha uygun olabilirdi. Nasıl olsa bilgiler aktarılacaktı. Dikkat ve ilginiz için teşekkürler, SDD ve YMD'de kolaylıklar. Sevgiler--Merube 89msj 21:01, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, igili şablon maddeye tarafımdan değil Kullanıcı:reality006 tarafından konulmuştur. Çıkartılan {{sil}} şablonunu ben geri getirdim. - Dolayısıyla şahsi kullancı adımla güncellendi. Aslında Kullanıcı:reality006 bir çok sayfaya mantıksızca {{sil}} sil saşblonları ekleyerek maddeleri SAS'e götürmektedir. Ve bir çok sil şablonunuda yanlış sebepler ile eklemektedir. Az önce yapılan gibi G9 olan bir maddeye sanıyorum ki D8 gösterdi. Şahsi kullanıyı şikayet etme kararındaydım fakat diğer yetkililer ve kullanıcılar INOV görmeye çalış dediler. Sağlık olsun. İyi çalışmalar--CnkALTDSmesaj/message 21:09, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Bir madde genelde birden fazla nedenden ötürü silincek durumda olabiliyor. Nitekim demin bahsi geçen maddede o örneklerden biri. Telif öncelikli olduğu için ben onu seçtim. Birleştirme konusu benim kişisel tercihim, yoksa düzensizlikten M8den yani silinedebilirdi madde. Bir sorun yok bu özel durumda yani. Ayrıca reality tecrübeli bir kullanıcı, yaptığında da bir sorun yok. Zaten yukarıdaki mesajlarınızda zaten konuyla ilgili bilgilendirilmişsiniz. İyi vikiler--Merube 89msj 21:23, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • İşinize engel oluyorum,farkındayım. Bunun için sizden (çok seyrek kullandığım) özür diliyorum. Sizce deneyim bu mudur? Vaktiniz olduğunda okursanız minnettar kalırım. Tekrardan kusura bakmayın. Fikirlerinize saygı duyduğumu da bilmenizi isterim. İyi çalışmalar / geceler.--CnkALTDSmesaj/message 21:39, 15 Ocak 2010 (UTC)
Öncelikle geç yanıtım için kusura bakmamanızı rica ediyorum, mesajınızı yeni gördüm. Estağfurullah hiç engel olmak olur mu, rica ederim öyle bir durum söz konusu dahi edilemez. Katkılarını takdirle izlediğim bir kullanıcısınız. Fikirlerime önem verdiğiniz için de çok teşekkür ederim, bilmukabele. Evet tecrübe konusunda patrol ve vikihaber hiznetlisi olduğu için bu konularda tecrübeli olduğunu varsaymıştım. Kullanıcının yakın arşiv mesajlarında da benzer konulardan sözedilmiş. Size bu konuda hak verdim. Dikkatiniz ve ilginiz için de teşekkürlerimi sunmak isterim. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 16:29, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, rica ederim burada hizmetli olmanız demek tüm gününüzü buraya ayırmanız anlamına gelmese gerek ki insan kendi hayatının nitekim hizmetlisi olduğu halde kendisine bu kadar zaman ayıramazken. Bu kadar kalabalık arasında bu konuda bana hak veren sayılı kişilerdensiniz. Bunun için gerçekten teşekkürler. Burada uzun yıllardan beri bulunmuş olmak, Vikipedi'ye bir çok katkı sağlamış olmak hatta istatistik bilgilerde grafikleri dönüm noktasının da "üzerine" çıkmasını zorlamak sanıyorum ki tecrube ile açıklanamaz olsa gerek. Yaşayarak öğrenmek çok daha farklı bir boyut. En basiti kişisel hayatlarımız. Vikipedi'de bir çok kural var ama bir çok kural da şahsi görüşler üzerine şekil almakta; elbette herkese açık bir ansiklopedi aksi halde gelişmesi beklenemez. Fakat bir çok tavizlerle dolu: Yaratılması öngörülen hukuki boyut sadece teori üzerinde dönmekte. Size açık yüreklilikle söylüyorum ki burada bulunan kişilerin bir çoğu merkezcil-tatminkarlık kendilerinin maneviyatlarında bulunduğundan dolayı gerçek anlamda burayı geliştirmek mantığında hareket edemiyorlar. Mesela {{düzenle}} etiketi koyarak bir çok maddeyi geçiyoruz fakat neden o etiketi koymak yerine onu düzenlemeye yeltenmiyoruz? İşte fark bu, ben yapıyor muyum? Elbette hayır ben de yapmıyorum ama ben sadece işimi yarım bırakmak istemiyorum: İki-üç gün daha buradayım. Neden bunları özelden değil de buradan yazıyorum, belki bana hak verenlerin sayısı artar da nitekim bu gerçekleşmiş düşüncenin perdesi akıllarda baki kalır. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.--CnkALTDSmesaj/message 17:00, 16 Ocak 2010 (UTC)
Bir iki gün daha buralardayım derken! Hayrola vikimola mı?--Merube 89msj 17:07, 16 Ocak 2010 (UTC)
Evet, oldukça uzun bir vikimola. Herkese dediğim gibi Kullanıcı:Levent Ağabey'in gerçekten aşırı cana yakın tavrı ile az da olsa bir şeyler yapmaya çalıştım. Zaten ilk ve son olarak kendisine teşekkür edeceğim. İyi çalışmalar.(Böyle güzel devam edin lütfen)--CnkALTDSmesaj/message 17:21, 16 Ocak 2010 (UTC)
Vikiyi bırakmayın lütfen, böyle böyle gelişecek vikimiz. Her gelişme aşamasındaki organizasyonda şekilde aksamalar olacaktır muhakkak ki, işte bunları aşmak için daha da çok ihtiyacımız var vikipedistlere. Vikimolanızın kısa sürmesini arzu ediyorum, en kısa zamanda aramıza dönmeniz dilekleriyle sevgiler --Merube 89msj 17:30, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Teşekkürünüze bir kez daha teşekkür ile cevap veriyorum. Siz sayfayı kaydet'e bastıktan sonra artık metniniz Vikipedi'nin bir malı oluyor dolayısıyla ben düzeltmelerim ile tarafınızdan teşekkürü hakedecek bir şey yapmamış oluyorum. İyi sabahlar / İyi geceler.(Bulunduğunuz yere göre uydurun)--CnkALTDSmesaj/message 02:08, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba; galiba bugün geceyi sabaha bağlamaya kararlıyım; bir türlü uyku tutmadı. Ayrıca Scotty Moore'u da eve götürmeyi ve çocuğuma miras bırakmayı planlıyordum ama ne yazık ki farkedildim :) Neyse olsun, burada da çocuğum yaşında birçok kişi bu mirastan yararlanabilir. Gelelim asıl yazma nedenime: Yoğunluk içinde Prince anlam ayrımı sorusunu atlamışım, Princ'le başlayan birçok sayfa olduğuna göre kesinlikle yapılmalı. Ben madde adı değişikliği ve silme işlemini yapayım, anlam ayrımını da paslayayım böylece bir işbölümü gerçekleşmiş olsun (mu?). Geç yanıttan dolayı özür.. İyi çalışmalar, kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   02:34, 16 Ocak 2010 (UTC)

Prince Anlam Ayrımı[kaynağı değiştir]

  • Tekrar merhaba; galiba bugün geceyi sabaha bağlamaya kararlıyım; bir türlü uyku tutmadı. Ayrıca Scotty Moore'u da eve götürmeyi ve çocuğuma miras bırakmayı planlıyordum ama ne yazık ki farkedildim :) Neyse olsun, burada da çocuğum yaşında birçok kişi bu mirastan yararlanabilir. Gelelim asıl yazma nedenime: Yoğunluk içinde Prince anlam ayrımı sorusunu atlamışım, Princ'le başlayan birçok sayfa olduğuna göre kesinlikle yapılmalı. Ben madde adı değişikliği ve silme işlemini yapayım, anlam ayrımını da paslayayım böylece bir işbölümü gerçekleşmiş olsun (mu?). Geç yanıttan dolayı özür.. İyi çalışmalar, kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   02:34, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Elbette olur. (Kort çizgileri içerisine baselinerlar'da hata yapmazsam muhtemelen yolladığınız pası diyelim sayıya çevirebilirim. Lakin olası bir yanlış kararda, challenge hakkımı isterim) Bu arada geceyi gündüze bağlama cümlesinden bulunduğunuz yerde gece olduğunu algılayıp bir önceki iletimde bulunan İyi geceler'i geri çekiyorum. Bence geceyi gündüze bağlama olayı güzeldir. Okuyacak kitap, bozacak bir göz, kaçırılan haberler.. hepsi için gece vazgeçilmezdir. Ve tabi kafa patlatılacak kitaplar, ansiklopedi.. hmmm Viki =). Kolay gelsin =).--CnkALTDSmesaj/message 02:55, 16 Ocak 2010 (UTC)

irc kanalımıza gelmeniz mümkün mü? --e.c. 03:00, 16 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar. Kullanıcı adı engellendi. Ek olarak şikayet sayfası bu tip konuların gündeme getirilmesi için en son yer olmalıdır. Öncelikle konuyu kullanıcı ile tartışarak çözmenizi öneririm. Kolay gelsin. --Eldarion 11:58, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba Cenk,

Tam olarak ne seni böyle düşündürdü? Birkaç ufak tahminim var ama, aynı frekansta olalım diye bir sorayım dedim önce.

Vito Genovese 23:39, 16 Ocak 2010 (UTC)

  • Tekrar merhaba, öncelikle Kullanıcı:Suayiptokac kendisine futbolcu bilgi kutusu eklemiş (Peki tamam bilmiyordu kopyalayıp kullandı.) Görünüm olarak farkı yok nasılsa buradan kullanıcı için negatif düşünemeyiz. Fakat kendi ismine bir blog sitesindeki profilini bağlandırmış durumda. O link tıklandığında Vikipedi o site için aracı bir site olacak. Ayrıca kullanıcının babil'lerine baktığımda neredeyse tüm babilleri kullanmış. Aynı anda 3 tane işletim sistemi kullanıyor. (Peki sayfa renkli olsun diye koymuş.) Peki ya durumu? İşten fırsat bulduğum zaman cuma günleri girerim. Yani INOV çervesinde düşünmemeye zorluyor. Ben derim ki, o linki oradan çıkartalım başka hiçbir şeye dokunmayalım ve de minik kibar bir dille reklam mesajı yollayalım. Büyük bir ihtimalle okuyacak o şablondaki blog ve reklam ile anlatılan kısımları kavrayacaktır. Bu sadece bizlere bir izleme süreci yaratır. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 23:52, 16 Ocak 2010 (UTC)

Teşhis tamam gibi, e tedavisi de elinden öper bu durumda :) Sen, ben fark yaratmaz zira.

Sevgiler

Vito Genovese 23:56, 16 Ocak 2010 (UTC)

  • Bilgilendirdiğiniz ve maddeye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. İyi çalışmalar.Bu imzasız yazı Telekomer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Rica ederim. Madde hakkında çalışmam hala sürüyor fakat resim işini size bırakıyorum olur (mu)? İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 00:37, 17 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler. Böylece viki sayesinde yeni bilgi edinmiş olduk. Sevgiler--Merube 89msj 01:09, 17 Ocak 2010 (UTC)
Hehe. Ama ansiklopedik midir yansiklopedik midir ? Takabeg ileti 01:24, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Bence ansiklopedik sayalım gitsin. Biraz çeki düzen verdik. (Ee bir madde bir maddedir.) . İyi çalışmalar :)--CnkALTDSmesaj/message 01:36, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Selam. Gerçekten yeni misiniz ? Yani iyi çalışıyorsunuz. Söz konusu maddeye kayda değerlik etiketini ekledim ve not bıraktım. Birde Tartışma:Herero ve Namaka Soykırımı konusunda görüşünüz var mı acaba ? Ermeni Soykırımı olunca ilgileniyorlar da diğer soykırım başlıklı maddelerle pek ilgilenmiyorlar da :) İyi çalışmalar. Görüşmek üzere. Takabeg ileti 03:56, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhabalar, aslında yeni değilim.(Çoook eskilerden kayıtlıyım ama son iki ay içerisinde aktif olarak çalışmaya başladım.) Uzun bir vikimolam olacak. Ve elbette sebepleri mevcut.(Mesaj sayfamı biraz okursanız eğer farkına varacaksınız.) Teşekkür eder iyi geceler dilerim--CnkALTDSmesaj/message 04:02, 17 Ocak 2010 (UTC)

Şurada eklemiş olduğunuz mesajlar sizin kişisel mesaj sayfanıza yollanan mesajlar mı? Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 04:44, 17 Ocak 2010 (UTC)

  • Hatırlayamıyorum :) Ama olabilir. Öyle olduysa da maddenin tartışma sayfalarının kullanılması daha faydalıdır. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:48, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Hmmm. Anonim kullanıcı sanırım. Yakalayamadım henüz. İmzaları eklemeyi unutmuşsunuz üstadım. Bir de çok dertli arkadaş Viki'den soğutmuşsunuz. :) İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 04:53, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Hmmm. Anonim kullanıcı sanırım. Yakalayamadım henüz. İmzaları eklemeyi unutmuşsunuz üstadım. Bir de çok dertli arkadaş Viki'den soğutmuşsunuz. :) İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 04:53, 17 Ocak 2010 (UTC)
Özgün yorumları yapanlara uyar yolluyorum. Belki ondan olabilir. Yine de soğutmak değildir soğmaktır. Herkesin soğma özgürlüğü vardır :) Teşekkür edeerim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 05:06, 17 Ocak 2010 (UTC)
Bu arada SRA ve SRİA ile hiç ilgilenmiyor musunuz ? Oralar TBA ve tarafsız ve tutarlı davranmaya alışmak için güzel bir laboratuvar, bence:) Takabeg ileti 05:10, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Açıkcası ara sıra katıldığım olmuyor değil. Fakat, hmmmm, taraflı ve tutarlı mı davranıyorum sizce? :) (Şaka bir yana anladım önerme amacınızı birazdan hemen sizin olurlarınıza hayır, hayırlarınıza evet şeklinde muhalefet yapacağım (: ).--CnkALTDSmesaj/message 05:17, 17 Ocak 2010 (UTC)

-[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, deneme yapmıyorum ama oradaki cümle kaynakladırılmamış ve bu cümlenini doğruluk taşımadıgını düşünüyorum. Bu haliyle orada kalması okuyucuları tamamiyle yanlış yönledirecektir.Bu imzasız yazı 81.138.43.35 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • sss lerin içinde dolaşmaktan bıktım bu sitede neler yapabileceğimi ve bunları nasıl gerçeleştireceğimi anlatacak biri yok mu private message bölümü yokmu çok karışık sanki kaybolcam herşey başton sona editlenebiliyoor sanırım belki bu mesajı yazarken bile bi hata yapıyorum ama dediğim gibi henüz bil-mi-yo-rum edit yaparken .html dili mi kullanabileceğiz ne olcak sabit hiçbirşey yok sanki e-mailk geçerseniz hattinden fazla mutlu olcam çünki belki yazacağınız mesajda editlenecek ya da karmaşadan mesajı bulamayacağım ya da nasıl bulacağımı e-mail olarak atarsanız memnun olurum herşey için şimdiden teşekkürler...Bu imzasız yazı Scream deutsch (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • az önce dediğim gibi bi yere birşey yazdım ama nereye ne yazdım bulamıyorum başlık "unknown" du.Bu imzasız yazı Scream deutsch (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • sanırım bişileri değiştirip durcaz hı? güzelmiş enteresan başka dilde olan sayfalarda peki değişiklik yapabiliyormuyuz ben almanca olan kimi yazılarda yanlış bilgi görmüştüm nasıl olcak? :) Bu imzasız yazı Scream deutsch (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı adı alacağım en yakında. Burada bence önemli olan şu cümlenin:"İslam öğretisinde Museviliğin kutsal kitabının Tevrat olduğu görüşü egemen olmuştur." kaynaklandırılmamış olması ve yanlış yönlendirici olmasıdır ve beni de yanlış yönlendirmiştir. Bir konuyla ilgili araştırma yaptıktan sonra tatmin oldum ve bu cümle yanlış anlaşılmaya çok açık ve yanlış yönlendirici olduğunu düşünüyorum. Kaynaklandırılmamış bu bilginin uydurma olma ihtimali sizi de rahatsız etmeli diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.Bu imzasız yazı 81.138.43.35 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba; hayır, sadece çalışma sistemi benzerliği bana eski bir kullanıcıyı anımsatmıştı :) Kolay gelsin, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   14:13, 17 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Cenk,

VP:KA uygunsuzluğu nedeniyle bildirdin sanıyorum ama bence uygundur bu isimler.

Sevgiler

Vito Genovese 14:50, 17 Ocak 2010 (UTC)


Kaçırmışım saniyeyle, Levent halletmiş.

Sevgiler

Vito Genovese 17:34, 17 Ocak 2010 (UTC)

bilgiye gerek yok[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, bana telif ihlali olup olmadığını nasıl öğreneceğimi, anonim kullanıcılara mesaj atmamın gerekliliğini öğretmenize gerek yok. Gerekli bilgiye sahibim. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:22, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Ben yaptıklarınızda bilmediğinizi söylemedim. Elbette biliyorsunuzdur. Fakat biraz daha dikkatli olmanızı istedim sadece. Kırgınlık olmasın lütfen. İyi vikilemeler.--CnkALTDSmesaj/message 17:33, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, kırgınlık çıksın istemem iki vikipedist arasında. Ama metinden bir parça kopyalayıp yapıştırıyoruz kadar ince ayrıntısına inince, "bilmiyorsunuz" gibi bir mesaja dönüştü. Bu konu burada kapansın, önemsiz birşey nedeniyle kırgınlık olmasını istemiyorum. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:39, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Herhangi bir endişeye mahal yoktur. Çalışmaya devam.--CnkALTDSmesaj/message 17:41, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba Cenk; bu gibi durumlarda "madem benimki ansiklopedik değil, onlar da silinsin" düşüncesi geçerli değil elbette. 10.000 değişiklik yapmış bir kullanıcının deneyimiyle 5 dğeişiklik yapmış kullanıcı bir olabilir mi deneyim açısından? Örnek doğru oldu mu bilmiyorum. Ya da Anadolu'da bir kasabada üretilen bir çikolata ile kaç yıldır bildiğimiz N..... ansiklopediklik açısından karşılaştırılabilir mi? Eğer çok istiyorsa SAS gösterebilir o ..com'ları. Ancak temel ölçütümüz kayda değerlik gereğince ansikklopedik bulunuyorsa bu girişimi boşuna olacaktır. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   17:46, 17 Ocak 2010 (UTC)
  • Bunu deneyim açısından yargılamak tam da doğru değil sanırım ama kastınızı anladım. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 17:55, 17 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, biz neden şablonlarımızı şu şekilde yapmıyoruz? Müzik sanatçı bilgi kutusuna eklenen şablon orada daha sempatik duruyor sanki.--CnkALTDSmesaj/message 21:53, 17 Ocak 2010 (UTC)

Tam nedenini bilmiyorum ama İngilizce Vikiden kopyalandığı içindir herhalde. Takabeg ileti 23:06, 17 Ocak 2010 (UTC)
Sayfa silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 19:17, 18 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, vandala şimdilik 24 saat engel...Kolay gelsin, hoşcakalın...Vikiçizer 08:40, 19 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkürler. --e.c. 09:23, 19 Ocak 2010 (UTC)


Türkiye'deki şehirler listesi[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, şu sayfada çalışma yaptığınızı görüyorum. Ancak çalışmanız bittikten sonra sayfanın isminde düzeltme yapmayı düşünüyorsunuz değil mi? İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 10:52, 19 Ocak 2010 (UTC)
  • İsminde ne gibi değişiklik olması gerektiğini daha kapsamlı olarak anlatırsanız ben de akşama tahin pekmez yemem. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki yerleşim alanlarının nüfuslarına göre sıralanması amaçlanıyor. Doğrudur listenin içinde köy ve kasabalar da vardır. Maddenin başlığındaki şehir kelimesi de yerleşim yeri anlamında kullanılıyor “yerleşim yeri” olarak değiştirilmei güzel bir öneridir. Kişisel egoların ebediyen doyurulması dileğiyle size de iyi geceler.

Teşekkürler. --Kullanıcı:Mirada 13:16, 19 Ocak 2010 (UTC)

  • Tekrar merhaba, ilgili değişikliği zaten yapmış bulunmaktasınız. Daha kapsamlı olarak anlatmaya gerek yoktur. Kişisel ego kısmını algılayabilmiş değilim (Yazarken yanlışlık yapmış olabilme ihtimalinizi göz önünde bulunduruyorum). İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 11:27, 19 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, ben o isteği çıkarmış; kullanıcıya da Bu tarz isteklerimizi oylama sayfalarına yapmamamız daha uygun, kendiniz SAS'a aday gösterebilirsiniz yazmıştım. Aslında Metal haberdar bu isteklerden çünkü aynı mesaj oa da yollanmış sanırım. Sonuçta orası bir oylama, bence istek olmaması daha uygun herhangi bir kural olmasa dahi. Haksız mıyım?--CnkALTDSmesaj/message 11:47, 19 Ocak 2010 (UTC)

Aynı durumdaki maddelere eşit ve tutarlı uygulamanın yapılması için bu tür haberleşme faydalıdır. Ben de Gaziantep'i ekledim :) Hatta ayreten SAS göstermeden tek bir SAS ile benzerlerin de silindiğini gördüm. Burda kimin haklı olup olmadığını aramıyoruz. İşler kolaylaştırılsın diyorum. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:51, 19 Ocak 2010 (UTC)
Kimin haklı olup olmadığını aramıyoruz derken sanırım yanlış bir algılama var. Ben Haksız mıyım? derken yazmış olduğum cümlemi kasdettim aksi halde ikimiz ya da başka kişi/kişiler arasındaki haklılık - haksızlık mantığında konuşmadım. Yanlış anlamaya mahal verdiysek düzeltile, vermediysek bu ileti dikkate alınmaya, direk 3'e basılarak siline. =) İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 11:56, 19 Ocak 2010 (UTC)

Dinozor başlığı hakkında[kaynağı değiştir]

3 kere üst üste değişiklik yaptığım için bunu bir deneme olarak kabul ettiniz; teşekkür ederim. Bir daha zaman ayırıp, yabancı dillerden çeviri yaparak deneme tahtasına katkıda bulunacağım.Bu imzasız yazı 88.233.135.248 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam, yaklasik on gun once Kalp Sutra sayfasina bir katkida bulunmustum, yaptigim sutra cevirisinin bulundugu web siteme link koymustum Dis Baglanti alt basligiyla. Bu daha sonra silindi. Bunun nedenini tam olarak anlayamadim. Mesajinizda deneme tahtasini kullanmami tavsiye etmistiniz, fakat o linke gittigimde daha cok dosya yukleme ilgili bilgiler vardi. Ileride sayfalara nasil kalici katkida bulunabilirim? Tesekkurler İtaunass 22:53, 20 Ocak 2010 (UTC)


Yanitiniz icin tesekkurler, kusura bakmayin simdiye kadar cok basit degisiklerin disinda bir katkim olabilmis degil Vikipediye. bahsi gecen dis baglanti ticari bir web sitesi degil, ayrica blog da degil. Benim kendi imkanlarimla kurdugum bir .org domaini. Yanitiniz biraz kafami karistirdi, deneme tahtasini kullanayim mi kulanmayayim mi? saygilar. İtaunass 23:30, 20 Ocak 2010 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Cenk,

Şablonu getiririz, orası kolay da; genel olarak bir standardın parçası bu bilgi kutuları. İngilizce Vikipedi'nin standardı o da.

Yani bir Infobox temel şablonu var, onu temel alan bir Infobox Musician şablonu var ve bu müzisyen şablonu tüm bilgi kutuları ile bir uyum içerisinde. O yüzden bir değişiklik yapacaksak genel standartta bir değişiklik yapmamız gerekir bana sorarsan.

Dilersen köy çeşmesinde tartışmaya açabilirsin konuyu, bence de güzel bir görünümü var zira. Lakin kararı alırsak biraz Portekizce öğrenmemiz gerekecek gibi :)

Sevgiler

Vito Genovese 00:35, 22 Ocak 2010 (UTC)


Sorun Şablon:Güncel spor'un tarih öncesinden kalmış olması, ancak İngilizce Vikipedi sürümü olan en:Template:Current sport'un epey gelişim kaydetmesi.

İngilizce olan şablonun içine bakarsak tenis parametresinde o resmi çıkaracak şekilde tasarlandığını görebilirsin. Bizim şablon ise gayet mülayim, pek bir olayı yok. Öyle takılıyor garibim.

Böyle güncellememiz gereken çok şablon var. Yavaş yavaş yapacağız artık.

ABD olayıyla ilgili de örnek gösterirsen daha net bir şey söyleyebilirim sanırım.

Vito Genovese 00:47, 22 Ocak 2010 (UTC)


Senin değil, sunucunun kusuru. Yine delirmeye karar vermiş.

Şuradan da görebileceğin üzere dört kullanım da işe yarıyor. Muhtemelen iş sırası ile alakalı, yarın sabah baktığında düzelmiş olacağını tahmin ediyorum.

Vito Genovese 01:16, 22 Ocak 2010 (UTC)

SODAP maddesi neden/hangi anlayışla silindi???[kaynağı değiştir]

6 kalsın, 6 silinsin oyundan neden ve hangi anlayışla silinmesi yönünde karar çıktı?--DaYani$ma 10:14, 22 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Cenk,

Yaratmaz ama olasılığını sıfırlamak için oradaki formatı alıp buraya yüklemen daha sağlıklı olabilir.

Sevgiler

Vito Genovese 23:54, 22 Ocak 2010 (UTC)


İşlem tamam!

Sevgiler

Vito Genovese 00:00, 23 Ocak 2010 (UTC)


  • Sayın CnkALTDS

Mersin sayfasını sht01 ısrarla vandallamaya devam etmektedir. Lütfen bu kişinin kötü niyetli saldırılarına son vermenin yöntemi bulunsun. iyi günler.Bu imzasız yazı Yolagiden (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Merhaba Cenk,

Bariz vandalizm yerine bir içerik ısrarcılığı söz konusu sanırım, ancak ne yazık ki bunu inceleyebilecek vaktim yok. VP:Ş'ye yazmanı rica ediyorum bu yüzden.

Sevgiler

Vito Genovese 16:44, 23 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkür ve bir soru[kaynağı değiştir]

Bilgi için teşekkür ederim. Benim oy verme hakkım henüz yok. Peki dediğiniz katkıyı yapma hakkım var mı?--DaYani$ma 19:55, 23 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, Kullanıcı mesaj:85.101.212.25 mesaj sayfalı anonim kullanıcı #1 küfürlü değişiklik, #1 vandalizm. Teşekkürler--CnkALTDSmesaj/message 21:26, 24 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, 24 saat engel...Teşekkürler, İyi çalışmalar...Vikiçizer 21:29, 24 Ocak 2010 (UTC)

Vahşi Batı'da "Metal varken başka hizmetliye engel düşmez" derler evlat!

Vito Genovese 23:40, 24 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba Cenk; hangi browser'ı kullanıyorsun?  Levent İleti Katkılar   21:53, 24 Ocak 2010 (UTC)
  • Tamam, sağol. Ben az önce uzun süre aradan sonra tekrar denediğim Avant'ı daha önce uzun süre kullanmış ama Vandal fighter nedeniyle önce mozillaya sonra operaya geçmiştim. şimdi tekrar tek tek denedim; galiba yine en iyisi mozilla. IE için yorum yapamıyorum. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   22:02, 24 Ocak 2010 (UTC)
Engellendi, teşekkürler. --M.M.ileti 23:43, 24 Ocak 2010 (UTC)

Değişiklik Geri Alınması Sorunu[kaynağı değiştir]

  • Özgür ansiklopediye katkılarım siliniyor. Sanırım eksik bir şeyler yapıyorum. örneğin "kayda değerlik"le ilgili şablon koymak istiyorum. Birincissi benim buna hakkım var mı? İkincisi de bu işi nasıl yapabilirim? Teşekkürler, iyi çalışmalar.--DaYani$ma 07:35, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Katkılarınızı biraz izledim. Şuan Vikipedi'yi ve politikalarını tanıma aşamasındanız; ilkleri hepimizin yaşadığı gibi. Elbette hata yapmanız; yaptığınız değişikliklerin bir kısmının geri alınması bu aşamada normaldir. Katkılarınıza baktığımda son zamanlara bir çok sayfayı SAS'a götürmüşsünüz, sanıyorum ki Metal bu konu hakkında sizi bilgilendirmiş bulunmakta. Fakat kayda değerlik açısından madde incelesini biraz daha detaylı analiz edebilmeniz gerekiyor. Bildiğiniz gibi kayda değerlik öznel değil nesneldir.
    Şu değişikliğiniz Gökçe Yörük tarafından geri alınmış çünkü sayfaya dosya şablonu eklemişsiniz. O tarz şablonları maddeler için kullanmıyoruz. Elmacenderesi'ne sorduğunuz soruyu da gördüm. Şablon kullanımı için lütfen mavi kelime/kelimeleri tıklayınız. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 10:31, 25 Ocak 2010 (UTC)

Anladım, teşekkürler. Biraz daha okumalıyım sanırım...--DaYani$ma 11:28, 25 Ocak 2010 (UTC)

sizin ve neredeyse tüm wikipedia yönetici ve kullanıcılarının uyarılarına rağmen shut01 Mersin sayfasını vandallamaya devam ediyor.

siz 23 Ocak'ta uyarmış olmanıza rağmen belkide inat olsun diye 24 ocak günü sayfayı olumsuz yönde değiştirmiştir.

Bu vandalizmin engellenmesini rica ediyorum.

İyi günler.Bu imzasız yazı yolagiden (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, bana yolladığınız mesajınızda neyi kastettiğinizi tam olarak anlayamadım. Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim. Saygılarımla --CyberDiablo 18:45, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, hemen üstte silinen şu maddeye {{düzenle}} etiketi koymuştunuz. Bunun düzeltmesini yaparak sil etiketleri hakkında bilgilendirdim. Genelde anonim kullanıcılar tarafından açılan yeni sayfalarda telif ihlalleri olabiliyor. Bunu araştırmak için sayfadaki içeriğin bir kısmını kopyalayıp herhangi bir arama motorunda araştırmamız yeterli. Sevgiler.--CnkALTDSmesaj/message 19:00, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Peki, teşekkür ederim. Fakat, "uyarı taslaklarını silmeyin" demişsiniz; ama ben böyle birşey yapmadım.--CyberDiablo 19:13, 25 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, şu değişikliğiniz sanıyorum ki VF'de farklı görünmüş; neticesinde bu tarz minik bir yanlışlık olmuş.(İlgili mesaj düzenlendi)--CnkALTDSmesaj/message 19:24, 25 Ocak 2010 (UTC)

~

Merhabalar, SDD de oldukça faal görünüyorsunuz. Minik bir tavsiyem olacak izninizle: kullanıcı daha önce hiç mesaj almamışsa, yaptığı yanlış / hatalı davranışa karşı gelen uyarı şablonuna ilaveten (ve tercihen öncesine) bir de hoşgeldin şablonu eklerseniz harika olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M.ileti 19:44, 26 Ocak 2010 (UTC)

  • Elbette, aslında farkına vardım ama geri dönemedim. VF ile uğraşıyordum sorun veriyor bu aralar. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 20:05, 26 Ocak 2010 (UTC)
Engellendi. Kolay gelsin. --Eldarion 20:32, 26 Ocak 2010 (UTC)
Rica ederim. --M.M.ileti 23:02, 26 Ocak 2010 (UTC)

2. Afyon savasi[kaynağı değiştir]

Cinin yakin tarihi ile ilgili hic biryerde Turkce bir bilgi bulunamaktadir. Afyon savasi ve diger silinen olaylar hakkinda ne wiki pediada neden diger sitelerde konu ile ilgili baslik ,konunu Turkcesi ya da hic bir gorus bulunmamaktadir eger beni nasil yazicagim seklinde yonlendirirseniz cinin tarihi hakkinda detayli sekilde bilgileri wiki pedia ya koymak ve ilgililerin yazilarimi okumasini isterim. TessekurlerBu imzasız yazı Daliya apu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

II. Afyon Savaşı yönlendirmesi için teşekkürler. (Vikipedi'de olabileceğini düşünmedim) --CnkALTDSmesaj/message 03:06, 27 Ocak 2010 (UTC)

Не за что! Takabeg ileti 03:21, 27 Ocak 2010 (UTC)

sinema şablonu[kaynağı değiştir]

Önemli değil hızlı değişikliklerde olur öyle şeyler :) Size de iyi çalışmalar. Teşekkürler... --85.97.35.104 16:20, 27 Ocak 2010 (UTC)



Kullanıcı:213.6.19.100 #1 küfürlü değişiklik, Kullanıcı:85.97.40.128 #1 küfürlü değişiklik, engel lütfen. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 22:34, 27 Ocak 2010 (UTC)

Haber verdiğiniz ve dikkatiniz için çok teşekkürler, ikisi de engellendi. Sevgiler--Merube 89msj 22:43, 27 Ocak 2010 (UTC)

  • Gördüm de, hemen arkasından düzeltmiş. Bakalım karşılıklı sabırlarımızı sınayalım :) Bekliyorum  Levent İleti Katkılar   12:30, 28 Ocak 2010 (UTC)

Maddelere sil şablonu koymadan önce lütfen geçmişlerini kontrol ediniz, iyi çalışmalar. --e.c. 20:18, 29 Ocak 2010 (UTC)

To Your Attention[kaynağı değiştir]

  • Merhaba,

Isaac Newton'nun sayfasina ekledim degisikligi neden kaldirdiniz? Ingilizce Wikipedia da Newton icin olusturulan sayfada asagidaki satirlari okumanizi salik veririm.

Sir Isaac Newton FRS (4 January 1643 – 31 March 1727 [OS: 25 December 1642 – 20 March 1727])[1] was an English physicist, mathematician, astronomer, natural philosopher, alchemist, and theologian who is considered by many scholars and members of the general public to be one of the most influential men in human history.

'theologian' kelimesinin ne oldugunu bilecek kadar Ingilizce'niz vardir, yoksa da herhangi bir lugata bakabilirsiniz.

SaygilarBu imzasız yazı Nalsrayatko (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Dear Vikipedi User, first off I apologize for the delay in the response. I hereby declare that there is nothing wrong has been done by me or any other Vikipedi user. The article has been checked for several times. As I see, the article has been updated by your sign. We do not appreciate for any change what is saved to vandalism. You should have paid enough attention before editing the article. And I see another vandalism change on the report of point article. It is the main reason why we reverted edits to previous revision. The progress of reverting can end with some issues like this.

And also you have to see the report of any article before accusing Wiki users.
Değişiklik yapmadan önce lütfen Vikipedi nedir ya da ne değildir? hakkında mantık ayrımlarınız olsun. Hemen üstte bulunan metindeki mavi renkli kelimeleri tıklayarak yeterli bilgiyi edinebilirsiniz. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 16:29, 26 Ocak 2010 (UTC)

Sorunu hallettim. Haber verdiğiniz için teşekkürler. --İnfoCan 17:28, 26 Ocak 2010 (UTC)

Metinde bulunan http://www.example.com adresi MedyaViki:Spam-blacklist sayfasında kara listeye alınmıştı. Adresin o listede bulunması tamamen gereksizdi çünkü bu adres Internet kuralları gereği kaydedilemeyen, ingilizce dokümantasyonlarda örnek vermek amacıyla ayrılmış bir adresti. Listeden sildim. --İnfoCan 17:42, 26 Ocak 2010 (UTC)

Engelledim. Teşekkürler. --İnfoCan 17:53, 26 Ocak 2010 (UTC)

Selam. Çalışma şablonu eklendi. Maddeleri açan IP'li belki geri gelecek ve devam edecek. Birde herkes birer cümle eklerse adam gibi madde olacaktır. Var mısınız ? Takabeg ileti 14:57, 28 Ocak 2010 (UTC)

VP:Hızlı sil[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, niçin şu değişikliği yaptınız? Bazı kelime ya da kelime öbekleri kuralsız hale gelmiş tekrardan, sanırım gözünüzden kaçmış. Kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 22:18, 29 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhabalar. İş birliği projesi gereği, köylerdeki "Tarihi" sözcüğü yerine "Tarihçe" yazılması ve "Dış bağlantılar" bölümündeki "Yerelnet" adresine köyün Yerelnet'deki tam adresinin yazılması (http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=257449) öngürülmüş. Bir de "Muhtarlık" bölümlerinin silinmesi... Bu değişikliği yaparken de bir önceki sürümü getirmiştim. Yaptığım değişiklikler bundan ibaret. Bir yanlışım varsa lütfen uyarır mısınız? --M. Yalçın Yalhı ileti 00:28, 30 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, öncelikle ince iletiniz için teşekkürler. İlgili madde üzerinde şu1 değişiklikleri yaptıktan hemen sonra sizin şu2 değişikliğinizi görüyorum. Sanıyorum ki ufak bir çakışma olmuş, geri alma işleminiz değişiklik yapılmadan önceki sürümde bulunan düzensiz kullanımları geri getirmiş. Elbette bu bir sorun değil. Ben tekrardan düzenledim. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 01:43, 30 Ocak 2010 (UTC)
Anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Eldarion 10:56, 30 Ocak 2010 (UTC)

Selam. Sayı maddeleri unuttunuz herhalde :) Takabeg ileti 12:37, 30 Ocak 2010 (UTC)

Şu yeteri kadar düzenlendi. Şablonu kaldırdım artık sağlamdır. Diğerlerini vakit bulduğumda hemen aynı formata sokmaya çalışacağım--CnkALTDSmesaj/message 14:20, 30 Ocak 2010 (UTC)

Elinize sağlık. Evet kaldırabilirsiniz. Ancak Hz. kullanmıyoruz :) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 14:22, 30 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Cenk,

Her iki şikayet sayfasını da hizmetliler kapatıyor, ancak yoğunluğum nedeniyle bu uzunlukta bir artışmayı okuyup değerlendirecek vaktim yok ne yazık ki. Diğer arkadaşlar değerlendirecektir eminim.

Sevgiler

Vito Genovese 20:22, 30 Ocak 2010 (UTC)


  • Merhaba,

Lütfen Sivas Tutmaç koyu sayfamızla ugrasmaktan vazgecin!. nedir dogru kullanım? biz oraya mumkun oldugunca bilgi koyuyoruz. sayfamızı illede kusa cevirmek zorunda mısınız.Bu imzasız yazı UzmanExpert (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, yapmakta olduğunuz çalışma ya da çalışmalar, Vikipedi kuralları içerisinde bulunmamaktadır. Hemen üstte bulunan mavi renkli yazıları tıklayarak Vikipedi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 00:35, 31 Ocak 2010 (UTC)
vikipedi kurallarında sayfaları link koymak v.s. belirlginleştirmekten bahsediyor bunu yapacaksanız yapabilirisniz ama oradaki bilgileri silmekle ilgili hiçbir kural detayı göremiyorum. yazdığımız yalan doland eğil. ben bu koyun bir ferdiyim. yaptıgınız gercekten cok can sıkıcı.Bu imzasız yazı UzmanExpert (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

iannamıyorum , bu ne inat. vikipedi ye olan saygımı kaybediyorum... bana lutfen bunun sebebini ve hangi kurala bagladıgınızı soyler misiniz. Mantık yuruterek baktıgımızda size ne demeden gecemiyorum? biz koyumuz ile ilgili istediğimiz oranda bilgi vermek isteriz neden bunu kısıtlıyorsunuz.Bu imzasız yazı UzmanExpert (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

yaptıkların cok basit. vandalizmle alakası endir bunun? sebep soruma dahi cevap alamadım!!Bu imzasız yazı UzmanExpert (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Tekrar merhaba, Tutmaç köyü maddesine yapmış olduğunuz değişiklerinizde bir çok uyarı almanıza rağmen ısrarcı bir tutum sergilemektesiniz. şu değişiklik geri alma işleminiz yorum, reklam ve Vikipedi'de bulunduramayacağımız bilgiler içeriyor. Metin içinde geçen Turkcell ifadesi bir reklam, soyadı ekleme girişimleriniz yorum ve muhtarlık bilgilerini geri getirme isteğinizde bulunmaması gereken içerikleri kapsamaktadır. İlgili bilgileri buradan ve şuradan edinebilirsiniz.--CnkALTDSmesaj/message 01:00, 31 Ocak 2010 (UTC)
  • yaptıkların cok basit. vandalizmle alakası endir bunun? sebep soruma dahi cevap alamadım!!

Anlasıldı. kurallar değişsmis size de 31 ocaka kadar gorev vermisler bu bicip dogramak icin. yapacak birsey yok. bu sayfayı unutucagım.

Kolay gelsin dileklerime iyi değişiklikler dileklerimi de katar güle güle derim :)--CnkALTDSmesaj/message 01:49, 31 Ocak 2010 (UTC)

Burayı terkedecek misiniz acaba ? Ondan önce VP:SRA değerlendirirseniz çok sevineceğim. Hani benim destek oy verdiğim resme karşı, karşı oy verdiğim resme destek oy kullanacağını ilan ettiniz ya :))) Yok yok. Şaka yapıyorum. İyi uykular. Hoşçakalın. Takabeg ileti 01:54, 31 Ocak 2010 (UTC)

Kullanıcı:78.160.29.102 #5 vandalizm yapmıştır. Bilginize--CnkALTDSmesaj/message 14:36, 31 Ocak 2010 (UTC)

  • Engellendi. Teşekkürler...Vikiçizer 17:06, 31 Ocak 2010 (UTC)

kaynakça değiştirilmesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu değişiklikleri görünce belirtmem gerektiğini düşündüm. Yaptığın kaynak gösterimi değişimi çok fark etmiyor. Asıl standartlara uygun kaynak değişimi yapmak istiyorsan cite web'li şablonları kullanabilirsin.

  • İNTERNET KAYNAĞI BELİRTMEK İÇİN ÖRNEK:

<ref>{{cite web|son=|ilk=|yıl=|url=http://www.nethabercilik.com/haber/bahtiyaroglu-nisanlandi.htm|başlık=Bahtiyaroğlu Nişanlandı|dil=Türkçe|iş=|yayımcı=Net Habercilik|erişimtarihi=12 Haziran 2009}}</ref>

  • KİTAP KAYNAĞI BELİRTMEK İÇİN ÖRNEK:

<ref>{{Kitap belirt| yazar= ''Abdülkerim Özaydın''| başlık = ''Sultan Berkyaruk Devri Türk Tarihi''| url = | erişimtarihi = | erişimyılı = | erişimayı = | yayımcı= İstanbul Üniversitesi Yay.| yıl= 2001| yer = İstanbul| dil = Türkçe| id = ISBN 9754046085| bölüm = | sayfalar = sf. 17| alıntı =}}</ref>

  • DERGİ BELİRTMEK İÇİN ÖRNEK:

<ref>{{dergi belirt| yazarlink = | son = | ilk = | başlık = Bu Çocukta İş Var | dergi = FourFourTwo Dergisi | cilt = Aralık 2008 sayısı | sayfalar = sayfa 34 | id = ISSN 1306-5920}}</ref>

Çifte CiteE[kaynağı değiştir]

  • EĞER BİR KAYNAKTAN AYNI MADDEDE 2 VEYA DAHA ÇOK YERDE FAYDALANMIŞSAN:

<ref name="ÖrnekKitap">Bilmemne kitabı, s.56</ref>

  • YAZDIKTAN SONRA İKİNCİSİNİ

<ref name="ÖrnekKitap"/> OLARAK GÖSTERİRSİN

  • ÖRNEK:

DSDSDSDD[1] fhdfhdfdhfhfhf[1]jhjhjhj.

Kaynakça[kaynağı değiştir]

  1. ^ a b Bilmemne kitabı, s.56

--вяí¢αи76ileti 19:31, 31 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, şu Kullanıcı:VirLeft ile ilgilenir misiniz? Sürekli telif içerik ekliyor, uyarıları dikkate almıyor. Ben de her seferinde geri alıyorum. Bu aralar pek bir moda. 3GK saçma sapan şikayette bulunma olasılığı mevcut. Cidden uğraşamam. Teşekkürler. =)--CnkALTDSmesaj/message 23:13, 31 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, 3G yok bu durumda, ben de zaten sayfayı korumaya almıştım. Virleft'in sadece o sayfa için vikipedide olduğunu düşünüyorum. Yerel madde uyarısı da göndereceğim. Teşekkürler...Vikiçizer 23:16, 31 Ocak 2010 (UTC)
  • Biliyorum olmadığını lakin yine de olası bir şikayet sorunu olabilir. Gereksiz yere savuma vermekte hoş bir şey olmasa gerek. Teşekkürler. İy çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 23:17, 31 Ocak 2010 (UTC)