Kullanıcı mesaj:Hicoon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Hicoon![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da alttaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Kemal K.ileti 17:41, 29 Mart 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言
Vikipedi'yi tanıyın..

"Özgür ansiklopedi" Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, çünkü bu ansiklopedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bugünkü haline geldi. Hemen, şu anda yüzbinlerce sayfamızdan herhangi biri (çoğu) üstünde değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak bizim önerimiz; Vikipedi sayfaları içinde bol bol gezinmeniz, öncelikle üstte mavi bağlantıyla verilen hoş geldiniz ve Beş temel taş sayfalarımıza bir göz atmanız, işleyişi kavrayıp, nasıl sayfa yazılacağını ve değişiklik yapılacağını öğrendikten sonra yeni sayfa oluşturmaya başlamanız ya da değişiklikler yapmanızdır. Bu öneri size cesaretinizi kaybettirmesin. Aklınıza takılan herhangi bir soru ya da sorun olduğunda, herhangi bir vikipediste, ya da sayfanızın solunda Son değişiklikler sekmesinde göreceğiniz bir kullanıcıya çekinmeden ileti yazarak danışabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz der, güzel ve yararlı bir zaman geçirmenizi umarız.  Levent İleti Katkılar   17:45, 29 Mart 2009 (UTC)



[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia.  Levent İleti Katkılar   17:45, 29 Mart 2009 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   20:26, 4 Nisan 2009 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   20:31, 4 Nisan 2009 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Mskyrider ileti 17:08, 12 Ekim 2009 (UTC)


  • Merhaba, öncelikle mesajlarınızın sonuna imza atmanızı tavsiye ediyorum. Bunun için mesajıma ufak bir taslak ekledim. Belirttiğiniz madde telif ihlali nedeniyle tarafımdan silinmek üzere işaretlendi ve neticesinde silindi. Vikipedi içerisine telif ihlali olan herhangi bir içerik eklenemez.
    İyi çalışmalar...--CnkALTDSmesaj/message 00:49, 10 Ocak 2010 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --CnkALTDSmesaj/message 00:49, 10 Ocak 2010 (UTC)

İşlem yapmakta olduğunuz sayfaya şurada çalışma var şablonu ekledim. Bu şablon sayfanızın yetkililerce ve ya kullanıcılarca silinmesini 7 gün sürekle engelleyecektir. Lütfen kaldırmayınız. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 14:43, 10 Ocak 2010 (UTC)

Teşekkür Ederim![kaynağı değiştir]

Size çok teşekkür ettiğimi belirterek daha öncede yazdığım bazı sayfaların silindiğini belirtmek istiyorum ve size bir sorum olacak.Nick'inizden bir şey anlamadım(yani anlamını),bana gerçek adınızı söylermisiniz.--Hicoon 18:11, 11 Ocak 2010 (UTC)

  • Rica ederim, öncelikle Vikipediye katkıda bulunmak istemeniz gerçekten güzel. Bazı çalışmalarınız, oluşturduğunuz sayfalar siz oluşturmaya başladığınız andan çalışma bitimine kadar bir çok kullanıcı ve yetkili tarafından kontrol edilmektedir. Dolayısıyla yetersiz, ilgisiz ve özellikle kısa içerikler kaldırılmaktadır. Silinen sayfalarınız büyük bir ihtimalle telif içerdiğinden dolayı silinmiştir.
    Unutmadan, imzalarınızı yukarıda belirtilen şekilde yalnızca diğer kullanıcılara attığınız iletilerin sonuna ekleyiniz. Maddeler içerisine imzanızı eklemeyiniz!. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 19:03, 11 Ocak 2010 (UTC)

Soruma cevap vermediniz?[kaynağı değiştir]

Tamam maddelere bir daha imza atmam attığım imzayıda silerim.Ama siz benim soruma halen cevap vermiş değilsiniz.Belki görmemişsinizdir diye tekrar soruyorum adınız neydi?

  • Vikipedi içerisinde yalnızca Vikipedi ile ilgili sorularınıza yanıt verilmesi beklenir. Diğer sorulara yanıt verilme zorunluluğu yoktur. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 19:21, 11 Ocak 2010 (UTC)

Tamam öyle olsun.[kaynağı değiştir]

Peki adınızdan geçtik de nick'iniz ne anlama geliyo ben onu anlamadım? --Hicoon 20:05, 11 Ocak 2010 (UTC)

OFFFFFFFFFFFFFFFF!!![kaynağı değiştir]

Ya biraz muhabbet kurmak istiyorum hepsi bu ne var bunda bu kadar büyütülcek korkmayın ajan değilim benim gerçek adım da Can. --Hicoon 19:13, 12 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba, bakın benimle muhabbet kurmak yerine Vikipedi ye faydalı bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa elbette benim ya da diğer Vikipedist ler tarafından yanıtlanacaktır. Ve dip bir not: Kimse kimseden korkacak bir statü'de değildir bu alanda. Lütfen artık şu gereksiz mesaj faslını uzatmayalım. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 21:40, 12 Ocak 2010 (UTC)

Good Fences (Büyük Kaçış bölümü) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Good Fences (Büyük Kaçış bölümü)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Good Fences (Büyük Kaçış bölümü) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 22:35, 23 Ocak 2017 (UTC)