Kullanıcı mesaj:Théoden/2013 Eylül

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

selam, buralarda mısın? çıkmak zorundayım da, son engellediğim anonimlerin katkılarındaki uygunsuz içerikleri gizler misin diyecektim. teşekkürler.kibele 16:26, 2 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba kibele, kusura bakma internet sağlayıcımızın çalışmaları(!) sebep birkaç gündür internetimiz yoktu. Sanıyorum iş işten geçti. :) Bir dahakine kısmet. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

son kontrolümüz hk[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, burası için kaynak eklememin yeterli olacağını söylemiştin. 2 tane daha kaynak buldum ve ekledim. Ne dersin maddeleştirebilir miyim? 213.153.203.186 09:41, 3 Eylül 2013 (UTC)

oturumum düşmüş :) Badursun (mesaj) 09:25, 4 Eylül 2013 (UTC)
Biraz geç bir cevap oluyor kusura bakma. :) Maddeleştirilebilir duruyor ancak, buldukça kaynak eklemek önemli. Sevgiler.. --Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)
Tatile gittin sandım :) Hiç problem değil, cevap için teşekkürler. Maddeleştirdim. Peki burada ki ibareyi kaldırmak için ne yapmam gerek kaynak haricinde. Bir kaç paragraf daha şirket hakkında bilgi bulup ekledikten sonra seni rahatsız mı etmeliyim tekrar ? :)Badursun (mesaj) 09:23, 10 Eylül 2013 (UTC)
Detoks yapmış oldum. Tabi telden giriyordum ancak, malum bir notebook değil. Vikipedi'de takılamadım. :) Bahsettiğin madde için hiç kaynak yok aslında silinmesi bile gerekebilir. Bu sebeple gerekli düzenlemeleri yapabilirsen sevinirim. Bana danışmana gerek yok ancak, elbette fikrimi sorarsan bir şeyler söylerim. :) Sevgiler.. --Théodenileti 09:31, 10 Eylül 2013 (UTC)
Son danışman, son samuray olarak sana danışman iş yapmam tabi ki de, nitekim halen kavrama aşamasındayım burada ki işleyişi. Hakkını ödeyemem. Ben o madde üzerinde bir iki haber daha bulup revize yapayım sonrasında sana bildiririm. Teşekkürler, kolay gelsin. Badursun(mesaj) 09:44, 10 Eylül 2013 (UTC)

Telif Hakları[kaynağı değiştir]

İyi günler Bites başlığı altında girdiğim veriler telif hakkına takılmış görünmekte şöyleki telif hakları konusunda herhangi bir sorun olmamakla birlikte bütün talimatlar şirketin bizzat kendisi tarafından bana verilmiştir yani şirket elemanıyım eğer istenirse kanıtlama yoluna da gidilebilir bilginize yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerBu imzasız yazı Wikibites06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

telifli iddia edilen içerik ve devriyelik başvurum hk.[kaynağı değiştir]

Bilin ki, telif hakkı yasası, fikir ve bilgilerin kendilerini değil, fikirlerin yaratıcı ifadelerini yönetir. Bu nedenle, bir ansiklopedi maddesi veya başka bir çalışmayı okuyup kendi cümlelerinizle yeniden yazmanız ve Wikipedia'ya sunmanız tümüyle yasaldır. (Genel anlamda, ne kadarlık bir "yeniden yazma"nın gerekli (veya yeterli) olduğu konusundaki tartışmalar için intihal (aşırma, çalıntı) ve adil kullanıma bakınız). VP:Tİntihal

Yukarıdaki tanımlama gereğince değişiklik yaparak Anayasa maddesinde vikipediye katkı yapmaya çalıştığım konu bulunuyor.(Bu içerik daha önceyasama maddesinde yaptığım katkı silenerek taşınmıştır.) Burada maddeyi kendi cümlelerim ile yazmaya çalıştığım açıkça ortadadır. Bu niyet ortada iken yanlışlıkla gözümden kaçarak eklenen bir nokta var mıdır? Benim katkımda bana atfettiğiniz kopyalama veya intihal içeren noktalar nelerdir? Bunları hala bana açıklamadınız ve bunu dayanak gösterek suçlamalarınız ile de devriyelik başvurumureddettiğinizi gördüm. Ayrıca cümle sonunda bana “ders verme” gibi bir ifade ekleyerek bazı şeyleri (tam bilemiyorum) kişiselleştirdiğinizi düşünüyorum? Yanlış bir değerlendirme midir?

Birileri hakkında şikayet sayfasında şikayet oluşturmanın olumsuz bir tarafı nedir? Bu sayfa niye var? Şikayetim konusunda ise ilgili kullanıcıların hatalı değişikliklerde ısrar ettikleri ortadadır ve haklı şikayetim zamana bırakılarak kapatılmıştır. İlgili maddede yaptığım katkıların madde içerisinde yer alması artık engellenmediği için bu konuda bir ısrarım yok. Ben bir uyuşmazlığı çözmek ve 3 geri dönüş kuralı ihali noktasından hareketle şikayette bulundum. Bu sistem yanlış diyorsanız benim bir suçum yok demektir. İngilizce vikideki gibi “uyuşmazlık başvurusu” yapacak bir yer yok. Böyle bir yer açılırsa şikayetlerden ziyade anlaşmazlıklar/uyuşmazlıklar daha güzel bir başlıkta giderilebilecektir.


Ayrıca ilgili maddedeki katkım daha da geliştirerek ekledim ve hala silinmektedir. Tartışma maddesinde ve kişisel mesaj sayfalarından da bu konuda bir açıklama da yapılmamaktadır.

Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.--Qwl ye yaz 04:43, 4 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, açıkçası bir şeyi kişiselleştirmedim. Malum devriyeliğinizi kapattığım zaman diliminde sizinle henüz mesajlaşmamıştık bile bu konuda. Kapattığım başvuru sizin ilk ve son devriyelik başvurunuz değil elbette. Yeni bir başvuru oluşturmanızın önünde hiçbir engel olmadığını belirtmeliyim. İyi çalışmalar..--Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

Anayasa maddesinde sizin ve son hali Mert Taşkın tarafından geri alınan değişiklikleri tartışma maddesine taşıdım. Bu son halinde hala telifli olabileceğini düşündüğünüz bir cümle veya paragraf var mıdır? Eğer yoksa madde için çok önemli olan bu bilgileri ekleyerek Vikipedi maddesinin geliştirilmesini sağlamak istiyorum.--Qwl ye yaz 16:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba, Şu kullanıcı ile ilgilenirseniz sevinirim. --hmtktrk ileti 15:14, 4 Eylül 2013 (UTC)

Küresel hesap[kaynağı değiştir]

Merhaba ben 1 ay önce VP:ELKOY ile kullanıcı adı değiştirmiştim.Şu anda küresel hesap kısmında fazladan tr.wiktionary.org gözüküyor sanırım daha önceden kullanıcı adını aldığım kişi burada hesap açmış oraya kullanıcı adımla giriş yapamıyorum. Nasıl düzeltilebilir acaba ? Küresel Hesaplar --Çakırmsj 18:56, 4 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar bu konuda daha sağlıklı bilgileri bürokratlarımızın verebileceğini söylemeliyim. Kullanıcı:Superyetkin'e danışmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba Theoden[kaynağı değiştir]

Lütfen Begüm Kütük maddesi'nde ki değişikler. Bizzat kendisinden alınmış bilgilerdir. Lütfen maddede ki değişiklerime onay ver... KuumKuum 20:38, 4 Eylül 2013 (UTC) Bu imzasız yazı Kuum (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 4 Eylül 2013, 20:38

Merhabalar, gördüğüm kadarıyla değişiklikleriniz onaylanmış. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar. Şu vandal engellense iyi olacak.--RapsarEfendim? 16:11, 5 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar, kullanıcı uyarın sonrası sanıyorum pek bir değişiklik yapmamış. Katkılarını takip ediyor olacağım, tekrarında gereken yapılacaktır. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 07:59, 10 Eylül 2013 (UTC)

Neoma Business School[kaynağı değiştir]

Merhaba girdiğim yazı kaldırılmış pek ustası değilim sayfanın nerde hata yaptım ve tekrar giriş yapabilir miyim?Bu imzasız yazı Mamilina (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, maddenin silinme nedeni ansiklopedik içerikten yoksun olmasıdır. Bunun dışında kayda değerlik sayfamızı incelemenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:05, 10 Eylül 2013 (UTC)
ama benim anlamadığım ben Fransızca sayfadan direkt çeviri yaptım ve hatta biraz fazlasını ekledim, Fransızcası kaldırılmamış Türkçesi neden kaldırılıyor, ben zaten ekleme de yapacaktım, bakın böyle olunca makale giremiyoruz sonra Türkçe hiç makale bulunmuyor, bir daha uğraşıp yazacağım benim amacım gülünç seviyede az olan Türkçe makale zenginliğini arttırmak başaka bir amaç gütmüyorum.Bu imzasız yazı Mamilina (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
İlgili madde Fransızca Viki'de de burada göreceğiniz üzere standartları karşılamadığı gerekçesiyle kısa süre önce silinmiştir. Bunun dışında, bundan sonra geliştirmek istediğiniz maddelere hızlı silinmemesi için {{çalışma}} şablonu koymanızı önerebilirim. Bu şekilde maddeyi geliştirmeniz beklenecektir. --Théoden ileti 15:14, 10 Eylül 2013 (UTC)

Resim kullannımı[kaynağı değiştir]

İyi günler.Oluşturduğum Absolute First Album maddesine resim de ekleyecektim ancakburada bulunan resim sanırsam Commons'a yüklenmemiş sadece İngilizce sürümde mevcut. Buraya da göz attım ama daha önce deneyimim olmadığı için kafama göre iş yapmak istemedim bu resmi Türkçe Vikipedi'ye yüklemem bir sorun teşkil eder mi acaba ? Berrram (mesaj) 11:14, 12 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, dosya serbest lisanslı olmadığından, adil kullanım dosyası olarak yüklenebilir. Adil kullanım ve Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi sayfalarından yardım alarak ya da bu türde olan maddelerde bulunan dosyaların yükleniş şeklini (gerekçelendirme/lisans)takip ederek, dosya yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:00, 12 Eylül 2013 (UTC)

perihan savaş yeni.[kaynağı değiştir]

film eklemesi yaptım bu onaylama kısmını bende yapmak istiyorum geçen sefer link vermiştiniz olmamıştı.birdaha başvurayım bu sefer olur umarıım;Sevgierol1984a (mesaj) 09:57, 13 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, değişikliğiniz onaylandı. Bunun dışında, kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edildi. Artık değişiklikleriniz incelemeye tabii tutulmadan otomatik onaylanacak. Devriyelik içinse, bu sayfada başvuru yapmanız gerekiyor. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:28, 13 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar. Şu vandal engellense iyi olacak. 1 2

Bir diğeri yaptığı vandallık en son olarak da benim kullanıcısayfama --Çakırmsj 22:15, 13 Eylül 2013 (UTC)

Kullanıcı ciddi olması yönünde son kez uyarıldı. Tekrar etmesi durumunda gereken yapılacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:34, 13 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar. Narsilien veHorseblood BL'de olabilir diye düşünüyorum. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:36, 14 Eylül 2013 (UTC)

Tamamdır Rapsar, bildirim için teşekkürler. İyi günler.. --Théoden ileti 10:45, 14 Eylül 2013 (UTC)

Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?![kaynağı değiştir]

Sayın Théoden. Şu madde adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için Tartışmaya lütfen katılabilir misiniz? -- Kullanıcı:M.Salis (mesaj) 14:15, 13 Eylül 2013 (UTC)

Tekrar uyarmak lazım galiba[kaynağı değiştir]

Kullanıcı Erkmenn --Çakırmsj 23:10, 14 Eylül 2013 (UTC)

Kullanıcı ciddiyetten yoksun değişiklikleri sebep 24 saat süreliğine engellendi. Bildiriminiz için teşekkürler. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:40, 14 Eylül 2013 (UTC)

Acaba neden hala beyaz listeye giremedim? --Dobrobien (mesaj) 22:02, 15 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı hakkınız, beyaz liste grubuna dahil edildi. Vandalizmden uzak katkılarınızın sürmesi dileğiyle. --Théoden ileti 22:43, 15 Eylül 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, etkin ve deneyimli bir hizmetli olan sana konu ile ilgili mesaj atmadan yapamadım. Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten büyük çapta topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 22:36, 15 Eylül 2013 (UTC)

teşekkür ederim bu onaylama gelişmesi için ancak ben şimdi mehmetcan mincinozlu yani ben onu çok sevdim dizisindeki yüksel menderes rölündeki mehmet can vikipedisinde güncelleme yaptım 1 güncelleme sürümü bekliyor yazıyor o nedemek.bir bakabilirmisinizBu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rica ederim. Bahsettiğiniz değişikliği sisteme giriş yapmadan, ip adresiniz üzerinden gerçekleştirdiğinizden sürüm kontrolü beklemesine alınmış. Değişikliğiniz onaylandı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:42, 16 Eylül 2013 (UTC)

Selam Mukaddime, şurada imzanı atlamışsın. Haber edeyim dedim. Sevgiler.. --Théoden ileti 13:39, 16 Eylül 2013 (UTC)

Teşekkürler, iyi ki linki yolladım. SAS sayfasından "değiştir"le girmeye çalışınca SAS şablonları kaybolduğu için düzeltememiştim.Mukaddimeileti 13:44, 16 Eylül 2013 (UTC)

Uzayın derinliklerini ayaklarımızın altına seren CRea80'e teşekkürlerimle.. :) Théoden ileti 14:13, 17 Eylül 2013 (UTC)

Güzel sözler ve takdirin için teşekkürler Théoden. --cRea80 (mesaj) 14:28, 17 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba, uzun süredir buralarda olan bu kullanıcının katkılarını beyaz liste için incelemen mümkün mü? Kolay gelsin.--i.e.msj 21:46, 17 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar, kullanıcı BL'ye alındı. Sevgiler.. --Théoden ileti 22:07, 17 Eylül 2013 (UTC)

telif hakları[kaynağı değiştir]

sayın ilgili, oluşturmaya çalıştığım sayfa ile ilgili araştırma ve yazımlar bana aittir. yazar benim. herhangi bir telif ihlali söz konusu değildir. ancak eklemeye çalıştığım sayfa için, telif hakkı ihlali nedeniyle tarafınızdan silme işlemi yapılıyor. ne yapmam gerekiyor?Bu imzasız yazı Cyunusozkurt (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar, öncelikle bu benim sildiğim madde değil. İçerikte telifli kısım kırpılmaya çalışılmış, ancak birebir tarama yapıldığında, bazı kelime ve cümlelerin yerini değiştirerek telifli içeriğin yeniden aktarıldığını görüyorum. Bu sebeple, maddeyi silmek durumundayım. Bahsettiğiniz gibi araştırma ve yazımı size ait olsa bile, telif hakkını koruyan "Her hakkı saklıdır © 2006-2013 Akçabaat-Acısu.Com" bir web sitesine içeriği koyduğunuz için, kabul etmemiz mümkün değildir. Bir altta, "İçeriğimizin editörlerimiz tarafından üretilen kısmı, ticari amaçlar haricinde kaynak gösterilerek kullanılabilir" gibi bir serbest bırakış olsada, telif hakları politikamız uyarınca, kaynak gösterilse dahi telif hakkı saklı içerikleri kabul edememekteyiz. Bilginize.. --Théoden ileti 09:35, 18 Eylül 2013 (UTC)

Sayfanın silinmesi[kaynağı değiştir]

Brid OS bir işletim sistemi projesidir. Proje ilerledikçe proje ile ilgili bilgiler ve resimler devamlı eklenecektir.Vikipedi'de birçok açık kaynak projeleriyle ilgili sayfalar bulunmaktadır. Projenin neden ansiklopedik içerik ve kayda değer kabul edilmediği hakkında bilgi verir misiniz?--Colcsky (mesaj) 15:28, 18 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar, Vikipedi'ye eklenen içeriklerin kayda değer olması beklenmektedir. Sizinde bahsettiğiniz gibi henüz çok yeni bir projeden bahsediyoruz ve bu proje kayda değerlik standartlarımızı karşılamıyor. "İleride bu standartları sağlayacaktır" düşüncesiyle de hareket edemiyoruz. İçeriği tekrar oluşturmayacağınıza inanıyor, anlayışınıza teşekkür ediyorum. --Théoden ileti 15:34, 18 Eylül 2013 (UTC)

Çok ciddiyim[kaynağı değiştir]

Selam Teo, ne kadar ciddi olduğumu anlayabilmek için Muhammed maddesinin son 1 aylık tartışma sayfalarına, şikayet sayfasında değerlendirilmeyi bekleyen, ancak herhangi bir değerlendirme yapılmadığı için birçok yeni örneğini ilave etmekten kaçındığım vandal davranışlar, tartışmaların kısır döngüye girmesi, konuya katkılarının değil kişilerin niyetlerinin sorgulanması ve en son şu konuda Lütfen bunu S.A.S.layalım

Gerekçe; Taraflılık uyarılarının dikkate alınmaması, gurup hakimiyeti, nefret suçu (M.Soysaldı'dan alınan bölüm), yoğun vandalizm, şikayet sayfasının işlememesi, karşılıklı suçlama aracı olması)) Eğer tarafsız-bilimsel bir madde yazılamıyacaksa, Muhammed için internette milyonlarca WEB sayfası rahatlıkla bulunabilir, burada bulunmasına gerek yok. gayet ciddiyim. İlginiz için teşekkürler.SözdebilimankurduMSJ 10:28, 19 Eylül 2013 (UTC)

Üzgünüm, ancak ciddiyetinizden oldukça şüphe ediyorum. Yaptığınız tamamen sizinle aynı görüşleri paylaşmayanlarla alay etmek ve bundan artık oldukça rahatsızlık duyuyorum. Ayrıca, şu kışkırtıcı değişikliğinizden sonra(hemen geri çıkartsanızda), aslında niyetinizin ne olduğu gayet net ortaya çıkıyor. Kışkırtıcı ve alay edici değişikliklere son vermenizi rica ediyor, tekrarında 1 hafta süreyle engelleneceğinizi belirtmek istiyorum. --Théoden ileti 10:51, 19 Eylül 2013 (UTC)
İfadelerin kışkırtıcı olduğunda şüphe yok, ancak bu sözler kaynağın sahibine ait. Yinede birkaç mesajlaşma sonrası bu ifadeleri koymanın uygunsuz olabileceği kanaati edindim ve karşı tarafa teşekkür ederek kabul edilebilir (bence) ifadelerle konuyu bağlamaya çalıştım. Ancak birçok bu değişiklik te geri alındı. Sebep? Kimse ile alay etme gibi bir huyum yok, sadece tarif etmekte zorlandığım, konunun ulaştığı dramatik boyuta dikkat çekmek istiyorum. S.A.S'a taşınırsa herkes kendi görüşünü ortaya koyar. SözdebilimankurduMSJ 11:23, 19 Eylül 2013 (UTC)

Akif Hamzaçebi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Akif Hamzaçebi maddesinde Akif ismindeki a şapkalı olarak yazılmış. Şapkanın kaldırılması şeklinde yapmış olduğum düzeltme geri alınmış. Akif Hamzaçebi'nin TBMM'de görevli danışmanıyım. A harfindeki şapkanın kaldırılması yönündeki değişikliğimin onaylanmasını ve maddeye ilişkin bilgilerin teyidinde benimle iletişime geçilmesini rica ediyorum. İyi dileklerimle Rosazt Rosazt (mesaj) 12:33, 19 Eylül 2013 (UTC)

Veritabanı Dizini[kaynağı değiştir]

Selam, yarattigim sayfayi aninda silmek yerine uyari mesaji gondeririseniz cok iyi olur. Ne de olsa sayfayi duznlemek için birkac dakikaya ihtiyacim var. Tesekkur ederimBu imzasız yazı AliG789 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ansiklopedik düzende hazırlanmamış ve muhtemelen kopyalama yapılmış bir maddenin, içeriğinde {{çalışma}} şablonu da yoksa silinmesi kaçınılmazdır. Silme gerekçesinde yer alan bağlantıları inceleseydiniz, her şey açıkça yazıyordu zaten. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:08, 20 Eylül 2013 (UTC)
Duzenle ilgili bolumde silmeye sebep olabilecek 3 maddenin yaninda bir de sizin için yazulmis bir paragraf var: "hızlı sil ile silinebilir. Bununla birlikte, eğer madde kayıtlı bir kullanıcı tarafından yaratılmışsa, silme işleminden önce veya sonra, kullanıcı ilgili Hızlı Silme kriterinden haberdar edilmelidir." Yani sessizce silmeyin demek istiyor. Bilginize. Tesekkur ederim.Bu imzasız yazı AliG789 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam Eldarion, şu kullanıcıyı denetleyebilir misin?. Küfür sebep günlük engel aldı, ancak diğer konu malum senin yetki alanında, denetlenmeden hareket etmek de uygun değil haliyle. Teşekkürler.. --Théoden ileti 09:37, 20 Eylül 2013 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler. Kukla şüphesiyle süresiz engelledim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:53, 20 Eylül 2013 (UTC)
Yukarıdaki mesajı gizledim. Kuklacılara yol göstermeyelim. --Eldarion 12:55, 20 Eylül 2013 (UTC)

selam théo, şu sosyal medya sayfalarına bi bakabilir misin rica etsem.. isim değişikliği nedeniyle karışıklıklar olmuş. ben çıkmak zorundayım ve yarın da ilgilenemeyebilirim. teşekkürler. kibele 20:24, 20 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar kibele, kullanıcı Sosyal medya (platform) başlığı altında Sosyal medya ve Sosyal medya platformu maddelerini birleştirmek istemiş, ancak yanlış bir yol izleyerek. Sen her şeyi ilk haline çevirmişsin bir sorun kalmamış. Kullanıcıda normalde izlemesi gereken yol konusunda haberdar edildi. Sevgiler.. :) --Théoden ileti 20:58, 20 Eylül 2013 (UTC)

Sürüm gizleme[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şuradaki durumlar dışında, sürüm gizleme özelliğini pek kullanmamak gerekiyor. Bilgin olsun. İyi çalışmalar. --Eldarion 10:24, 21 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar, değişiklik özetinde reklam bağlantısı yer aldığı için gizledim. Ayrıca verdiğin bağlantıda hizmetlilerin dahi göremeyeceği, genelde vakıf tarafından deklare edilen gözetmenlere has silme işlemleri tarif edilmiş. Bu şartlar altında olsa dahi, sürüm gizleme ekranında "bariz reklam amacıyla girilmiş bilgi"nin işi ne?. :) Zaten gerekmedikçe özen gösterdiğim bir konu. Bilgilendirme için teşekkürler. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:48, 21 Eylül 2013 (UTC)

Bekletmeli sil[kaynağı değiştir]

Merhaba Ato, bu mesajının gerekçesini açıkçası anlayamadım. Herhangi bir sürüm kontrolü sırasında içeriğinden gerekçesiz çıkartılan metni geri almışım sadece. Madde ile bir bağım yok bu sebeple. Bekletmeli sil sayfasında aradan geçen süre tamamlandığında gereği yapılacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:52, 21 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. O şablonu koyunca, yazarlara da uyarıda bulunmak gerekiyor. Sizin katkınızın yalnızca sayfa silmeyi geri almak olduğunun farkındayım, ama belki bu içeriğin düzeltilebilir olduğunu düşündüğünüz için geri almış ve aynı nedenle {{bekletmeli sil}}'i de kaldırmak istersiniz diye düşündüm. ataka 21:12, 21 Eylül 2013 (UTC)
Bu açıklama sonrası ne denebilir; Engellendiniz! :) İyi niyetinden şüphem yoktu zaten. Maddeye bakarım bir ara, kurtarılır bir şeyse, el atarım. Yok değilse, sonu malum. Sevgiler.. --Théodenileti 21:40, 21 Eylül 2013 (UTC)

TELİF HAKLARI[kaynağı değiştir]

İyi günler Bites başlığı altında girdiğim veriler telif hakkına takılmış görünmekte şöyleki telif hakları konusunda herhangi bir sorun olmamakla birlikte bütün talimatlar şirketin bizzat kendisi tarafından bana verilmiştir yani şirket elemanıyım eğer istenirse kanıtlama yoluna da gidilebilir bilginize yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Bu imzasız yazı Wikibites06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Yasaları'na tabiidir ve herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Kopyalanan argüman kaynak olarak gösterilse ya da ilgili şirket/kurum çalışanı olunsa dahi, telif politikamız uyarınca bu tür içerikleri kabul edemiyoruz. İçeriği kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, doğrulanabilir birçokkaynak eşliğinde oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:50, 23 Eylül 2013 (UTC)

Kullanıcı adı değişimi[kaynağı değiştir]

iyi günler ben nüfus kaydında isim ve soy isim değişikliğinden dolayı kullanıcı adını değiştirmek istiyorum. Bunun içinde 200 değişiklik yapmam gerektiğini söylediniz bunun üzerine bende çeşitli şekilde arka arkaya değişiklik yaparak kotayı doldurmak istedim çünkü kullanıcı adını acil olarak değiştirmem gerekli Sayın, Karim Alirzayev iş hayatında tanınmış biri olduğu için kendisini wıkıpedıa'da arattıranların yeni ismiyle bulunmasını istiyoruz bunun için dün tüm gün ugraşıp değişimin acil olarak sağlanması için çabaladım ama beni benden bir açıklama beklemeden direk engellediniz.Bu değişimi yapmam için bana başka ne öneriyorsunuz yetkililer her gün soruyorlar değişimin sağlanıp sağlanmadığını sizden rica ediyorum bana yardımcı olun .Bu imzasız yazı Karim Alirzayev (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı adı değişikliği, belirli bir oranda katkısı olan kullanıcıların katkılarını kaybetmeden bir başka kullanıcı adına nakil edilmesi işlemidir veen az 200 değişiklik şartı da işbu katkıların varlığı göz önünde bulundurulsun diyedir. Çok az değişikliği olan kullanıcılar (sizin gibi), bu kullanıcı adını kullanmayı bırakarak başka yeni bir kullanıcı adı edinebilirler. Burada bahsi geçen kişinin maddesi dahi yokken, kim kullanıcı adı üzerinden onu aratacak, onu da anlayabilmiş değilim. Bunun dışında, "benden bir açıklama beklemeden direk engellediniz" demişsiniz. Gönderdiğim mesajlar ve en son engellendiğinize dair mesajın zaman aralıklarına bakarsanız eğer, en az 10 dakika süreyle bu türde değişiklik yapmayı sonlandırmanızı bekledim. Yapılan uyarıları önemsememeniz de engel doğurmuştur. Ayrıca şuan 196 değişikliğiniz bulunmaktadır. Maddelerde ansiklopedik değerde değişiklikler yaparak, 200 değişiklik bandına erişebilirsiniz. --Théoden ileti 14:15, 24 Eylül 2013 (UTC)
iyi günler yardımlarınız için teşekür ederim ben bilinçli olarak bişey yapmadım sadece tek istegim kullanıcı adını hemen değiştirmekti eger yanlış birşey yaptıysam özür dilerim.Bu imzasız yazı Karim Alirzayev (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhaba 200 değişiklik şartını geçmiş bulunmaktayım kullanıcı adını değiştirmek için başvuruda bulunduğum halde henüz değişiklik yapılmamıştır . İşleme ne zaman geçer öğrenebilirmiyimBu imzasız yazı Karim Alirzayev (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhabalar, öncelikle sizden diğer kullanıcılara ileti yazarken sayfa içerisinde yer alan iletileri çıkartmamanızı rica ediyorum. Ayrıca kullanıcı mesaj sayfalarını boşaltmak önerilmez. Bu sebeple mesaj sayfanız için yaptığınız işlem geri alındı. Sorunuza gelirsek, KAD işlemlerini bürokratlarımız gerçekleştirmekte. Bu kadar derdine düştüğünüz için, Superyetkin'den erkene alması ricasında bulunacağım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:04, 25 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba Nasılsın[kaynağı değiştir]

Merhaba nasılsın Théoden ? :) Diyeceksin hayırsız uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyor diye biliyorum o yüzden girmişken bir halini hatrını da sormak istedim :) Yaklaşık ay başından beri önce küçük bir sağlık probleminden sebep burada olamadım (şimdi gayet iyiyim :) ) sonrasında da kişisel işlerimin çok yoğun olmasından ötürü bir süredir burada uzun zaman harcayamadım olamadım ne yazık ki bayrama kadar biraz buralarda olamayacağım sonrasında daha uzun süreler burada vakit harcayabileceğim düzenlemek istediğim sayfalar beni bekliyor :) Sakın bana tatil deme o konuda çok dertliyim :) Ne yazık ki bu sene deniz, kum, güneş üçlüsü beni terk etti seneye artık umarım :) Bir türlü programı uyduramadım ne yazık ki yaz bitti sonunda da :) Umarım sende iyisindir bir halini hatrını sormak istedim görüşmek üzere iyi günler :) (Pipapo7 (mesaj) 14:18, 26 Eylül 2013 (UTC))

Hayırsız!!!. Geçmişler olsun öncelikle, bir rahatsızlık geçirdiğini bilmiyordum. Şimdi daha iyi olmana sevindim. Ben de iyiyim nasıl olayim; böhüü :) Ben tatil yaptım da ne oldu?. Hiç yapmamış gibi hissediyorum. Sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi. Bu arada her zaman aktif olamayız elbette, iş yoğunluğun bittiğinde yeniden gelecek olman yeterli bir avutma yöntemi. Git hadi git, durma çek git!. Sevgilerimle.. :) --Théoden ileti 14:26, 26 Eylül 2013 (UTC)
Teşekkür ederim küçük bir cerrahi işlemdi kısa bir süre dinlenip günlük işlerime döndüm ardından :) :) Evet evet fark ettim vikitatil de yazısını belirtip bir süre yoktun buralarda :) En güzelini yaptın bence tatil mutlaka şart tabi bitince aynı senin yaşamış olduğun hisleri taşıyor insan sanki hiç yapmamış uzun süreler geçmiş gibi gelse de hiç yapmayınca insan onun iki katını düşünüyor düşün halimi :) Kesinlikle öyle ayrıca ben başını ağrıtmadan buraların tadı kalır mı en kısa zamanda buradaki aktif rolümü oynayacağım :) Kendine çok iyi bak görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar iyi akşamlar :)(Pipapo7 (mesaj) 19:52, 26 Eylül 2013 (UTC))

bölge planı[kaynağı değiştir]

Merhaba, bölge planı tanımlamasına yönelik olarak bir giriş yapmıştım. Telif hakkı sorunu nedeniyle silinmiş. Tam olarak anlayamadım, kopyala yapıştır yaptığım için mi siliniyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu imzasız yazı Cembayrak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, evet tamda kopyalama işlemi yaptığınızdan kabul edemiyoruz. Vikipedi'ye herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:28, 26 Eylül 2013 (UTC)
Anladım, teşekkür ederim. Ancak bilgilerde yasal mevzuattaki (3194 sayılı imar kanunu 8.madde ve bölge planı hazırlama yönetmeliği) karşılıklarını kullandım. Yasada tanımlanmış bir konuyla ilgili başka bilgi girmem uygun olmazdı diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.Bu imzasız yazı Cembayrak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Daha içeriğe girmeden, giriş cümlesi dahi taramalarda birçok sitede birebir bulunmaktaydı. Elbette bu maddeyi oluşturamazsınız demek değil; kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde doğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde yeni bir madde yaratabilirsiniz. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:25, 27 Eylül 2013 (UTC)

Yıldız adları listesi[kaynağı değiştir]

Crea merhabalar, burada yazılanlar konusunda görüşünüzü almak isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:39, 27 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba Théoden, bahsedilen kitap bende yok ve yazılanları nereden aldığımı hiç hatırlamıyorum ancak telif hususuna da çok dikkat ederim. Burada hiç dikkat etmeden, belki bir intenet sitesinden almış olabilirim. İlgili sayfayı düzelttim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--cRea80(mesaj) 16:00, 27 Eylül 2013 (UTC)
2009 yılındaki bir işlemi hatırlaman zaten sürpriz ötesi olurdu. :) Ben kitap vardır diye düşünmüştüm. Ellerine sağlık, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:08, 27 Eylül 2013 (UTC)

Tuncel Kurtiz[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden nasılsın? Malum bugün bir usta oyuncuyu daha kaybettik ve de tüm gün boyunca çok büyük bir değişiklik savaşı var sayfada kaynak belirtmeden yapılan değişikliklerin çoğunu incelerken ilgili kişiler zorlanacak ve gizli vandallar araya sızacaktır kısa süreliğine sayfayı korumaya alırsan sana zahmet bunu bir süreliğine önceleyebiliriz. İyi geceler :) (Pipapo7 (mesaj) 22:27, 27 Eylül 2013 (UTC))

Merhaba Pipapo, iyiyim teşekkür ederim. Sen de iyisindir umarım. Maddeyi, 2 günlük yarı koruma altına aldım. İyi geceler. :) --Théoden ileti 22:37, 27 Eylül 2013 (UTC)

Korunmuş sürüm[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Günün seçkin resmi/Ekim 2013. Sana zahmet. Kolay gelsin.--i.e.msj 15:53, 28 Eylül 2013 (UTC)

Tamamdır i.e., ellerine sağlık. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:03, 28 Eylül 2013 (UTC)

Yerel basın[kaynağı değiştir]

eklediğimiz konuyu nasıl kayda değer bulmazsınız.... yerel basının kayda değer görülmemesi üzücü bir durum....Bu imzasız yazı 85.104.36.227 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Neden bahsettiğinizi anlayamadım ne yazık ki. --Théoden ileti 16:09, 28 Eylül 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Bir hizmetlinin nasıl olması gerektiği sorulacak olsaydı, ilk vereceğim isimlerin başında siz gelirdiniz. Örnek bir hizmetliye kabul etmesi dileğiyle..Beyazmavi ileti 03:58, 29 Eylül 2013 (UTC)
Bu çok değerli.. Güzel görüşün için teşekkür ederim. Elimden ne gelirse. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 10:34, 29 Eylül 2013 (UTC)