Kullanıcı mesaj:Berrram

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Berrram!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 13:06, 16 Ocak 2013 (UTC)

Mesajınız benim için çok yararlı oldu teşekkürler. Berrram (mesaj) 13:40, 16 Ocak 2013 (UTC)

Rica ederim. Vikipedi'ye her zaman politikalarına riayet eden katkılarda bulunmanızı dilerim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:56, 16 Ocak 2013 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Merhabalar Berram, Vikipedi Amerikan telif yasalarına tabiidir ve hiçbir web sitesi ya da yazılı materyalden doğrudan içerik kopyalanamamaktadır. İş bu sebeple yapmış olduğun bu değişikliği geri aldım. Telif hakları politikamıza göz gezdirmeni ve bundan sonra ki değişikliklerde göz önünde bulundurmanı rica ederim.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 22:59, 31 Ocak 2013 (UTC)

İyi geceler bende tam bu konu hakkında size mesaj atmayı düşünüyordum "Nazlı Tolga" sayfasındaki her bilgiyi tamamen kendim tarafımdan elde ettiğim bilgiler doğrultusunda oluşturulmuş olup hepsi Nazlı Tolga'nın yaptığı röportajlar ve tv programlarından derlenmiştir ayrıca ensonhaberin yaptığı haber bugüne ait olup oradaki bilgileri de benim yazdığım maddeden alan kişiler onlardır burada telif hakkı nerede onu anlayabilmiş değilim zaten benim başlığı açtığım tarih ile haberin tarihine bakarsanız durumu farkedersiniz.Bir saygısızlık ve yanlışım varsa özür dilerim ama 5 saat emek verdiğim şeyin gitmesine de göz yumamam. Berrram (mesaj) 23:04, 31 Ocak 2013 (UTC)
İyi geceler, sayfa geçmişine baktığımda madde içerisinde yer alan bu içeriği daha önce bir anonim çıkartmış, biraz önce tekrar geri getirmişsiniz. Herhangi bir gerekçe belirtmeden yaptığınız bu işlem sonrası telif yoklamama takılmış oldu. İçeriği geri getiriyorum. Maddeyi de kontrol edilmiş olarak onaylıyorum ki bu tür sorunlar bir daha yaşanmasın. Sizde lütfen bundan sonra yaptığınız değişikliklerde değişiklik özetini kullanmayı ihmal etmeyin. Sevgiler.. --Garbino ileti 23:20, 31 Ocak 2013 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edilmiştir. Vandalizmden uzak katkılarınızın sürmesini dilerim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:16, 3 Mayıs 2013 (UTC)


İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Berrram (mesaj) 16:29, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Devriyeliğiniz hayırlı olsun. Mukaddimeileti 12:00, 28 Ağustos 2013 (UTC)


Çok teşekkürler umarım hakkı ile yerine getirebilirim. Berrram (mesaj) 16:00, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Resim kullannımı[kaynağı değiştir]

İyi günler.Oluşturduğum Absolute First Album maddesine resim de ekleyecektim ancakburada bulunan resim sanırsam Commons'a yüklenmemiş sadece İngilizce sürümde mevcut. Buraya da göz attım ama daha önce deneyimim olmadığı için kafama göre iş yapmak istemedim bu resmi Türkçe Vikipedi'ye yüklemem bir sorun teşkil eder mi acaba ? Berrram (mesaj) 11:14, 12 Eylül 2013 (UTC)

Merhabalar, dosya serbest lisanslı olmadığından, adil kullanım dosyası olarak yüklenebilir.Adil kullanım ve Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi sayfalarından yardım alarak ya da bu türde olan maddelerde bulunan dosyaların yükleniş şeklini (gerekçelendirme/lisans) takip ederek, dosya yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:00, 12 Eylül 2013 (UTC)

Sizi özledik Berrram![kaynağı değiştir]

Berrram, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhabalar Vikisöz'den geliyorum da. :) Vitruvian hakkında bir şeyler soracaktım.Kendisi her şeyini engelleyip gitti. Nasıl ulaşacağımı da bilmiyorum.Vitruvian'ın Vikipedi sayfasına bakarken en son sizi gördüm bir sorayım dedim.Birden ne oldu da her şeyi bırakıp gitti acaba bir bilginiz var mı ? Kendisi Vikisöz'ün demirbaşlarından biriydi .Lakin birden gidince başsız kaldı Vikisöz. :( Berrram (mesaj) 11:52, 12 Mart 2015 (UTC)

Merhabalar, inanın hiçbir bilgim yok. Vitruvian'ın derdini dinlemek istemiştim. Vikipedi'de cevap verebilir aslında, engelli değil ancak umuyorum ki arada buralara bakıyordur. Son bi çare var onu deneyeceğim, bakalım artık. --bermanya 13:04, 12 Mart 2015 (UTC)

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Berrram, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Berrram, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]